ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΜΥΡΙΣΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ-ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερό αλλά και συγκινητικό επεισόδιο κατά την ορκομωσία του δημάρχου Δημητσάνας, όταν κάποιος εκ των "προοδευτικών" παρισταμένων είπε ότι ο νόμος δεν προβλέπει την παρουσία ιερέων στο χώρο.



Ο Σεβασμιότατος (με Σίγμα κεφαλαίο) Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, "ξεσπάθωσε" και του είπε ντροπή σας που θέλετε να κάνετε την Ελλάδα άθεη. Εγκάλεσε μάλιστα όλους τους παριστάμενους που δεν αντέδρασαν στα λόγια του "προοδευτικού", θυμίζονταςε σε όλους μας ότι αρκετά ανεχτήκαμε τον αφελληνισμό και τον αποχριστιανισμό της πατρίδας σιωπηλοί, σαν κάτοικοι του πλανήτη της σιωπής. Εύγε γέροντα.




ΠΗΓΗ: http://www.liako.gr/ 

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο;



Η πληροφορία που μετέδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, έκανε λόγο για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής τους το διάστημα μεταξύ 20 Μαρτίου και 7 Απριλίου.


Το σενάριο αυτό, υπάρχει εδώ και μήνες στην ατζέντα του πρωθυπουργού - στην πραγματικότητα υπήρχε και πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμη, αφού οι αλλαγές που θα έρθουν το 2011 θα είναι οι σκληρότερες που έχουν υπάρξει από την υπογραφή του μνημονίου.


Παράλληλα ξέρει ότι η εκτόξευση του χρέους μετά το 2011, ίσως οδηγήσει στην λήψη ακόμη πιο εξουθενωτικών μέτρων. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε το "βαρύ" κλίμα που επικρατεί στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ - το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού- τότε είναι φανερό ότι οι πρόωρες εκλογές φαντάζουν ως μονόδρομος για τον Γιώργο Παπανδρέου.


Οι τάσεις που επικρατούν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για το θέμα αυτό, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες:


από τη μία εκείνοι που θεωρούν αναγκαίες τις εκλογές αφού εκτιμούν ότι οι πιέσεις που θα ασκηθούν μέχρι τότε θα είναι αφόρητες και από την άλλη εκείνοι που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα αποσταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο την ελληνική οικονομία.


Ο,τι κι αν ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα, δύο είναι τα αδιαμφισβήτητα δεδομένα:


1. ο Γιώργος Παπανδρέου εξετάζει πολύ σοβαρά το σενάριο των εκλογών τον Απρίλιο- αλλα δεν έχει ακόμη πάρει την τελική του απόφαση


2. η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση αν δεν έχει πρώτα εξασφαλίσει την άδεια του... ξενοδόχου- δηλαδή του ΔΝΤ.


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑΣ!

ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ <ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ>
ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ



ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ;!

Κάποιοι λένε ότι η κυρία που κάνει την εκπομπή παίρνει 800 ευρώ ανα εκπομπή και όχι τα 20.000 που στοιχίζει η εκπομπή. Το πρόβλημα είναι ότι πληρώνεται από το δημόσιο χρήμα που όλοι οι Έλληνες αναγκαστικά πληρώνουν στην ΕΡΤ για να μας πείσει ότι πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική η κοινωνία μας...


Σκεφτείτε το: Πληρώνουμε για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι πρέπει να χάσουμε την ταυτότητά μας δεχόμενοι την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό μέσα στο σπίτι μας.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ



Δείτε επίσης τι λένε οι Εβραίοι στην Ισραηλινή τηλεόραση για τον Ιησού και τον Χριστιανισμό...
Μόνο εμετό μπορεί να προκαλέσει
Ενοια σας όμως.  Δεν ξέρω τι θα πάθουμε εμείς αλλά ξέρω τι θα πάθουν αυτοί.....


Ύποπτο τουρκικό ναυάγιο στην περιοχή των Ιμίων


Απέναντι από την Ψέριμο, νότια των Ιμίων και ανατολικά από την Κάλυμνο έχει προσαράξει τουρκικό εμπορικό σκάφος από το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 23:55, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει κτυπήσει ανάμεσα σε δύο βράχια. Η θέση του σκάφους τυπικά είναι εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων αλλά πολύ κοντά της όριου γραμμής. Στην περιοχή έχουν σπεύσει τουρκικά ναυαγοσωστικά μέσα ενώ από ελληνικής πλευράς παρακολουθεί την εξέλιξη της επιχείρησης πλωτό του Λιμενικού σώματος. H Ψέριμος απέχει από τα τουρκικά παράλια 4,4 ν.μ. γεγονός που σημαίνει -εάν οι πληροφορίες για τη θέση του σκάφους εντός τουρκικών χωρικών υδάτων ισχύουν- τοτε αυτό θα πρέπει να βρίσκεται λιγότερο από 2,2 ν.μ. από τις τουρκικές ακτές. Απέναντι από την ψέριμο βρίσκεται η Αλικαρνασός.


Πάντως η υπόθεση παραπέμπει γενικότερα στην κρίση των Ιμίων το 1996 τόσο από άποψη ημερομηνίας όσο και από άποψη «σημειολογίας» με τη «χρήση» εμπορικών σκαφών για την πρόκληση τελεσμένων.


Υπενθυμίζουμε ότι στις 25 Δεκεμβρίου του 1996 το τουρκικό φορτηγό πλοίο Φινκέν Ακάτ είχε προσαράξει σε αβαθή ύδατα κοντά στις βραχονησίδες εκπέμποντας σήμα κινδύνου. Το λιμεναρχείο Καλύμνου –το πλησιέστερο στην περιοχή– διέθεσε ρυμουλκό για να αποκολλήσει το τουρκικό πλοίο, αλλά ο πλοίαρχος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και άρα οι τουρκικές αρχές είχαν την αρμοδιότητα να του προσφέρουν βοήθεια.


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι τούρκοι εμφανίζονται «δραστήριοι» στην περιοχή το παρών διάστημα. Όπως είχε γράψει το defencenet.gr στις 21 Δεκεμβρίου δημοσιεύματα από τις τουρκικές εφημερίδες Vatan και η Μilliyet, έκαναν λόγο ότι «Παράνομο ελληνικά αλιευτικά προσέγγισαν στις βραχονησίδες Ίμια. Τα αλιευτικά συνοδεύονταν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού, το οποίο ήλθε αντιμέτωπο με πλοίο του τουρκικού λιμενικού. Το όλο συμβάν διήρκεσε γράφουν, περίπου 45 λεπτά και έληξε με την αποχώρηση των Ελλήνων ψαράδων προς την Καλόλιμνο. Στην περιοχή των Ιμίων βρίσκονται 13 ελληνικά αλιευτικά σκάφη ενώ περιπολούν ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού και ένα του τουρκικού λιμενικού».


Η Μilliyet στο δημοσίευμά της υποστήριζε πως το σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής είχε παρενοχληθεί από σκάφος του Λ.Σ. ενώ επιπλέον έγραφε ότι τα ελληνικά αλιευτικά «εισχώρησαν» στα τουρκικά χωρικά ύδατα και «αποπειράθηκαν» να απλώσουν τα δίχτυα τους. Σκάφος του τουρκικού λιμενικού που έσπευσε στην περιοχή τα «παρεμπόδισε».


πηγη: defencenet.gr

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΚΑΙ ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΚΑΙ ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΚΑΙ ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ




ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ


Όπως έλεγε εδώ και δέκα χρόνια ο Λιακόπουλος, αλλά και είχαν προφητεύσει οι Άγιοι της Ορθοδοξίας, στις ΗΠΑ και έρχεται και στην Ε.Ε. εγκρίθηκε η απαγόρευση της ιδιο-καλλιέργειας, ώστε να μην μπορεί κανείς να καλλιεργεί τα δικά του τρόφιμα, ούτε να μπορεί να διατηρεί μερικά ζώα ώστε να έχει το δικό του γάλα, κρέας και αυγά.




Όλοι λοιπόν θα πρέπει πλέον να ψωνίζουν μόνο από τα super market, ότι αυτά πουλάνε. Ο νόμος που πέρασε είναι ο «S 510». Κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου, διαπιστώθηκε ότι ήταν αντισυνταγματικό και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του. Βρήκαν όμως οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων άλλη μέθοδο για να ξεπεράσουν την αντισυνταγματικότητα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», με την διαδικασία της έγκρισής του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα. Έγινε δηλαδή οτι γίνεται και στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες "δημοκρατικές χώρες". Σιωπηρά το πρόσθεσαν σαν τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα για παράδειγμα με το πέρασμα απο την καθαρεύουσα στην δημοτική.



Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ψήφισε όλο το νόμο πλαίσιο, στον οποίο συμπεριλαμβάνοταν και ο νόμος S510, με ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικανό να τον ψηφίζει.



Ο τελικός σκοπός είναι κανείς να μην μπορεί να φάει οτιδήποτε παρά μόνο αν το αγοράσει από τα super market, υπό την προϋπόθεση ότι θα φέρει το "χάραγμα" επί της χειρός αυτού της δεξιάς ή επί του μετώπου αυτού".



Είναι ξεκάθαρο. Τόσο ξεκάθαρο, που όποιος δεν το βλέπει είναι άξιος της μοίρας του. Ο CODEX ALIMENTARIUS, ο νέος διατροφικός κώδικας, προβλέπει την μείωση των βιταμινών, των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για την υγεία, την έστω και στοιχειώδη του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο έλεγχος των τροφών, δεν έχει σαν κύριο σκοπό να μας υποδουλώσουν με το να ελέγχουν απλά το πόσο και αν θα φάμε, αλλά κυρίως με το τι θα φάμε, πόσο θα ζήσουμε με αυτά που θα μας ταίζουν και πόσοι χαϊβάνια θέλουν να μας κάνουν με τις "εγκεκριμένες τροφές που θα μας δίνουν.



Όλοι εκείνοι που νόμιζαν ότι για τις δύσκολες μέρες του Αντιχρίστου θα έχουν δυό κατσικάκια και μερικές κοτούλες και ένα μπαχτσέ για να μην έχουν ανάγκη το "χάραγμα" και να την βγάλουν καθαρή, προφανώς υποτίμησαν την πανουργία και την ραδιουργία των υποχθονίων (στην κυριολεξία), αδελφοτήτων του σκότους.


ΠΗΓΗ: http://www.liako.gr/

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ:Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ,ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!




ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ;

Τουρκικά ελικόπτερα ειδικών δυνάμεων πέταξαν επάνω από Μακεδονία και Θράκη! (φωτό)



Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά γιατί  κάτι μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά???

Σμήνος τριών τουρκικών στρατιωτικών μεταφορικών ελικοπτέρων UH-60 Σικόρσκι, της τουρκικής Αεροπορίας Στρατού, όπως αυτά που προέβλεπαν τα τουρκικά σχέδια να δράσουν στην επιχείρηση "Βαριοπούλα", πέταξαν με την ... άδεια που παρείχε η ελληνική κυβέρνηση και κατόπιν σύμφωνης γνωμοδότησης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, επάνω από ολόκληρη την Μακεδονία και την Θράκη, σε μία πτήση περίπου μιάμισης ώρας και σε ύψος περί τα 400-600 μέτρα από το έδαφος, προερχόμενα από την Αλβανία!



Τα ελικόπτερα με πλήρη πολεμικό εξοπλισμό (διανομείς αναλωσίμων, συστήματα ESM κλπ), όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, συμμετείχαν στην Βόρειο Αλβανία σε επιχειρήσεις εκκένωσης περιοχών λόγω των πλημμυρών που είχαν πλήξει την περιοχή της Σκόδρας.


Τα τουρκικά μεταφορικά ελικόπτερα πάνω από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης


Η έγκριση υπέρπτησης επάνω από τις περιοχές που είναι αναπτυγμένο το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Στρατού οπωσδήποτε δημιουργεί προβλήματισμό. Οι Τούρκοι, παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από την βόρειο Αλβανία και το πιο φυσιολογικό ήταν να πετάξουν προς Τουρκία δια μέσου Σκοπίων και Βουλγαρίας, ζήτησαν και πήραν άδεια να πετάξουν επάνω από την Μακεδονία και την Θράκη και η άδεια τους δόθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.


Δεν έγινε, φυσικά κανένας έλεγχος στα τουρκικά ελικόπτερα ως προς τι ακριβώς συσκευές μεταφέρουν (πόσες φορές π.χ. θα δοθεί η ευκαιρία άραγε στην τουρκική Αεροπορία Στρατού να κινηματογραφήσει από τόσο χαμηλά την γεωφυσική και αστική διαμόρφωση της Μακεδονίας και της Θράκης; Δεν λέμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι δεν συνέβη;).


Τουρκικό μεταφορικό ελικόπτερο πάνω από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης


Σε μία ανάλογη περίπτωση το 1999, όταν τα τουρκικά F-16 επιχειρούσαν κατά της Γιουγκοσλαβίας, ακόμα και η κυβέρνηση Σημίρη (που εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι διεπόταν από «πατριωτικές αντιλήψεις) είχε αρνηθεί να δώσει άδεια υπέρπτησης και υποχρέωνε τα τουρκικά μαχητικά να πετούν νότια της Κρήτης! Και να σημειώσουμε ότι μόλις πριον από τέσσερις ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος είχε χαρακηρίσει μιλώντας σε σνέδριο της Τουρκίας ως μία «διαρκή απειλή για την Ελλάδα»...


Τα τουρκικά μεταφορικά ελικόπτερα με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ τους, φωτογραφήθηκαν από συνεργάτη του defencenet.gr επάνω από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, έναν στάνταρντ στόχο των τουρκικών ειδικών δυνάμεων που θα μεταφερθού ακριβώς με αυτά τα ελικόπτερα από το αντίστροφο δρομολόγιο, λίγο πριν εισέλθουν στον τουρκικό εναέριο χώρο. Οι λοιπές φωτογραφίες ελήφθησαν από τον τουρκικό Στρατό κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων στην Αλβανία και περιήλθαν στην κατοχή μας από άλλες πηγές.


Όπως είχε αποκαλύψει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος Οκτωβρίου, ο τουρκικός Στρατός έχει τροποποιήσει τα σχέδιά του από την εποχή της «Βαριοπούλας» το 2003 και πλέον προβλέπει ευρείας έκτασης αεροκίνητη επιχείρηση με μεταφορά ειδικών δυνάμεων σε μειονοτικές περιοχές της Ξάνθης και της Ροδόπης, ταυτόχρονα με την κύρια επιθετική ενέργεια στον Έβρο.


Πάντως, πηγές του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ και της Πολεμικής Αεροπορίας που ερωτήθηκαν σχετικά, απάντησαν ότι «Ουδέποτε ζητήθηκε η γνώμη μας για την πτήση των τουρκικών ελικοπτέρων. Και αν είχε ζητηθεί θα ήταν αρνητική»...


Τα ελικόπτερα που πέρασαν «σουβλάκι» Μακεδονία και Θράκης, είναι τα S-70 Α/A-28 Black Hawk που πρόσφατα πέρασαν από ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού το οποίο περιελάμβανε την εγκατάσταση του συστήματος αυτοπροστασίας HEWS καθώς και την ανάθμιση του πιλοτηρίου.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2005 και το ανέλαβε η εταιρεία Aselsan σε συνεργασία με άλλες τουρκικές και ξένες εταιρείες.


Το πακέτο του συστήματος HEWS περιελάμβανε την εγκατάσταση συστήματος προειδοποίησης επερχόμενου πυραύλου (MWS) AAR-60 σε συνεργασία με την EADS-LFK, σύστημα διαχείρισης αντιμέτρων και εκτοξευτές αναλωσίμων Airmor (συμμετέχοντες εταιρείες MKEK, Mikes, Bilkent Uni, IMI) το οποίο διακρίνεται στο ένα από τα τρία που πέταξαν επάνω από την Αλεξανδρούπολη, σύστημα προειδοποίησης εγκλωβισμού από εχθρικό ραντάρ (RWR), σύστημα προειδοποίησης δέσμης Laser (LWR), κεντρική μονάδα επεξεργασίας (SCPU), σύστημα παρεμβολής ραντάρ (RF Jammer), σύστημα αντιμέτρων υπερύθρων (IR Countermeasure), AN/ALQ-144V(5) της εταιρείας BAE). Επιπρόσθετα αναβαθμίστηκε το πιλοτήριο με νέες 4 οθόνες MFD δύο για κάθε μέλος του πληρώματος.


Συνήθως χρησιμοποιούνται από τις ειδικές δυνάμεις του τουρκικού Στρατού...

πηγη: defencenet.gr 





Ρουμανία: Άντρας έπεσε στο κενό λόγω ΔΝΤ

Το έκανε που το έκανε  ο άνθρωπος, χάθηκε να έχει και λίγο ΤΝΤ μαζί του???


Ένας άνδρας - τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά - έπεσε από το μπαλκόνι του ρουμανικού κοινοβουλίου, την Πέμπτη...


(23/12), την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη και είδε πως, ήδη, ο άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες.


Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι, "Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου".


Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ στη διάρκεια της μεταφοράς του, από το σημείο όπου "προσγειώθηκε" μέχρι το ασθενοφόρο, φώναζε "Ελευθερία", μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων "Agerpres".


Ο άνδρας φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφεται: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε".


Η συζήτηση διεκόπηκε, λόγω του συμβάντος και αναμένεται να επαναληφθεί αργότερα, στη διάρκεια της ημέρας.

πηγη: www.roufianos.com






Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Νέα εξωφρενική τετράτομη έκδοση… κοινής Βαλκανικής Ιστορίας!


Με ανακοίνωσή της και καταγγελία, η Παμμακεδονική Ένωση, που απηύθυνε και στην κα υπουργό Παιδείας, στηλιτεύεται την προετοιμαζόμενη (;) εισαγωγή για διδασκαλία, μέσα στα ελληνικά σχολεία, μίας κυριολεκτικώς εξωφρενικής τετράτομης εκδόσεως, που φέρει τον άχαρο τίτλο «Κοινή Βαλκανική Ιστορία», που ήδη έχει μεταφρασθεί σε 8 γλώσσες, μεταξύ αυτών και στα ελληνικά! Εκδότης του «έργου» αυτού, είναι το Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλιώσεως (;) της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης.



Η επιεικώς περίεργη αυτή έκδοση, δεν συγκεντρώνει το όποιο υλικό της, από επίσημες ιστορικές πηγές, ή κρατικά αρχεία, ή παραδεδεγμένα πανεπιστημιακά συγγράμματα, αλλά μόνον από… φωτογραφίες, σκίτσα (!), πίνακες και δημοσιεύματα εφημερίδων!


Πρόκειται, δηλαδή, όπως αναφέρεται και στην καταγγελία, για μία ξεκάθαρη προσπάθεια μεταδόσεως, στις νεώτερες γενεές και στα ελληνικά σχολεία, μίας πλήρως απο-εθνικοποιημένης ιστορίας και προσεγγίσεως, πολύ μακράν από την δήθεν «εθνικιστική ιστορία», που υποκριτικώς αναφέρουν κάποιοι, για ευνόητους λόγους, ότι διδάσκεται σήμερα.


Μέσα εκεί γίνεται εργώδης προσπάθεια, να προβληθούν, μικρότερες ή μεγαλύτερες και πάντα εξωσυνοριακές κοινωνικές ομάδες και πληθυσμοί, ώστε να καταστεί δυνατή η «υπέρβαση» των τάχα στενών ορίων του έθνους μας!


Οι αποκλειστικώς ξένοι συγγραφείς του τετράτομου αυτού «έργου», σε δηλώσεις τους, επιμένουν ότι οι Ελληνόπαιδες πρέπει να μάθουν την ιστορία των γειτόνων τους (!), ενώ φαίνεται ότι «λησμονούν» εντελώς τυχαία, να συστήσουν το ίδιο και στις άλλες βαλκανικές νεολαίες, όπως λ.χ. η σκοπιανή ή η βουλγαρική, πως και εκείνοι πρέπει να γνωρίσουν την ελληνική ιστορία.


Είναι πάρα πολύ χαρακτηριστικό ότι και στην Τουρκία, αλλά και στη Βουλγαρία, δεν προωθείται το τετράτομο αυτό έργο στα εκπαιδευτικά τους συστήματα, αν και το όλο πνεύμα του «έργου» τάσσεται σαφώς υπέρ των δύο αυτών προαναφερθέντων χωρών!


Το στοιχείο εκείνο που πραγματικά «βγάζει μάτι», είναι το γεγονός, πως οι συγγραφείς κατέβαλαν ιδιαιτέρως «φιλότιμη» προσπάθεια, να θάψουν στην κυριολεξία και την Ελληνική Ιστορία, αφού τον α’ τόμο τον έγραψαν ένας Τούρκος και ένας Ρουμάνος, τον β’ τόμο μία Ρουμάνα, τον γ’ τόμο ένας Βούλγαρος και τον δ’ τόμο μία Κροάτισσα!!!


Επειδή είναι μέγα το πλήθος των εξόφθαλμων μεροληπτικών στοιχείων στις σελίδες του «έργου» αυτού, θα γίνει, τέλος, η απολύτως επιβεβλημένη αναφορά, στα ευχαριστήρια ενός στελέχους και πρωτεργάτου του «έργου», προς το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, «για τη γενναιόδωρη οικονομική στήριξή του», στην όλη ετοιμασία των τόμων αυτών!


Το θέμα έφεραν στη βουλή οι Κυριάκος Βελόπουλος και Αγγελος Κολοκοτρώνης που ρωτούν την Υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου:


1. Ποια είναι η θέση του Υπουργείου, για το αληθινά «απερίγραπτο» αυτό τετράτομο «έργο», δήθεν Ιστορίας των Βαλκανίων; Υπάρχει πιθανότης να προωθηθεί προς διδασκαλία στα ελληνικά σχολεία και γιατί;


2. Ποιες απαντήσεις θα δοθούν στις Παμμακεδονικές Ενώσεις των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ευρώπης και της Αφρικής, που καταγγέλλουν το παντελώς απαράδεκτο αυτό «έργο»;

πηγη: http://nationalpride.wordpress.com/

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ


Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.



Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.


Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.


Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Δημ. Αντωνίου

Πηγη: http://www.zoidosia.blogspot.com/

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

π. Σάββας Αχιλλέως, ταπεινοφροσύνη



Και για να μην ξεχνιώμαστε διότι έρχετε και η εορτή των Χριστουγέννων
για εμάς τους Χριστιανούς όποιος μπορεί καλό θα είναι να εξομολογηθεί
για να πάει να κοινωνήσει σώμα και αίμα Κυρίου <καθαρός>.

Ας μην ξεχνούμε ότι ο Αδάμ δεν εκδιώχθηκε από τον Παράδεισο γιατί έφαγε το
μήλο, αλλά γιατί προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως η Εύα τον παρέσειρε
και δεν ζήτησε συγχώρεση από το διμιουργό για το λάθος του.
Δεν είχε την ταπείνωση μέσα του αλλά τη δικαιολογία ότι <άλλος φταίει>.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

O Σκοπός του Χριστιανού.



Σκοπός του χριστιανού, ξέρεις ποιος είναι;


Να γίνει Φως. Να ενωθεί με την Πηγή του Φωτός που είναι ο Θεός. Ο Χριστός είναι το Φως το Αληθινό, η μοναδική Πηγή του Φωτός που φωτίζει κάθε άνθρωπο, ο οποίος έρχεται στον κόσμο.


Ποια μεγαλύτερη χαρά υπάρχει για έναν χριστιανό, από το να συναντήσει κάποια ημέρα τον Πλάστη του, τον Δημιουργό του, τον ίδιο τον Θεό. Από την στιγμή που γεννιόμαστε, προετοιμαζόμαστε για την ημέρα εκείνη όπου θα συναντήσουμε τον Χριστό. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν γίνεται, να είμαστε καθαρότεροι ώστε να αξιωθούμε να ζήσουμε μαζί Του αιώνια εκεί όπου δεν υπάρχει ούτε πόνος ούτε λύπη ούτε στεναγμός. Εκεί όπου βασιλεύει η Αγάπη. Εκεί όπου όλοι θα είμαστε μεταξύ μας αδέρφια. Ευτυχισμένοι. Γαλήνιοι. Άγιοι. Τέλειοι. Θεοί ‘’κατά χάριν’’ (όχι ‘’κατά φύσιν’’).


Γιατί όμως προσκολλόμαστε τόσο πολύ στα γήινα και φοβόμαστε το θάνατο;


Γιατί προτιμάμε αυτήν εδώ την πρόσκαιρη ζωή που τόσο πολύ βασανιζόμαστε, υποφέρουμε, θλιβόμαστε και δεν ανυπομονούμε να περάσουμε στην άλλη ζωή, την αιώνια, όπου θα ζούμε σαν άγγελοι απαλλαγμένοι από κάθε τι κακό;


Είναι πολύ απλό το γιατί ! Γιατί ακόμη δεν γνωρίσαμε την ωραιότητα του Ιησού μας! Δεν Τον αγαπήσαμε και είναι λογικό να μην επιθυμούμε την ένωσή μας μαζί Του! Όσο και αν φανταστούμε τον Παράδεισο (την Ζωή κοντά στον Χριστό) αν δεν τον ζήσουμε από αυτή εδώ τη ζωή δεν θα καταφέρουμε να τον κερδίσουμε στην επόμενη.


Τι μας είπε ο Χριστός; Ας αναλογιστούμε λίγο πόσο απλά είναι τα λόγια που μας είπε ο Χριστός πως αν τα τηρήσουμε θα κερδίσουμε την αιώνια Βασιλεία και θα ζήσουμε παντοτινά μαζί Του !


- "Αγαπήσεις Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της καρδίας σου και εξ όλης της ψυχής σου και εξ όλης της διανοίας σου και εξ όλης της ισχύος σου" και


- "Αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν".


Καθώς και επίσης την εντολή : "Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε’ εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν".


Αυτά τα απλά λόγια που είπε ο Ιησούς μας, τα τηρούμε; Ή έστω , προσπαθούμε να τα τηρήσουμε; Αγωνιζόμαστε ενάντια των παθών μας;


Και αν όμως αγωνιζόμαστε, αλλά νικηθούμε από αυτά, από τα πάθη μας δηλαδή, μην απογοητευόμαστε! Μην απελπιζόμαστε! Για αυτόν τον λόγο , ο Χριστός μας έδωσε το Μυστήριο της Μετανοίας – Εξομολογήσεως, ώστε κάθε φορά που πέφτουμε στην αμαρτία, να τρέχουμε στον πνευματικό μας πατέρα μετανιωμένοι και συντετριμμένοι για να μας θεραπεύσει τις πληγές από τις αμαρτίες μας.


Ο πνευματικός πατέρας είναι το μέσον της χάριτος του Θεού, και εκείνος όπου τον κατέστησε στη θέση αυτή ο Μέγας Ιατρός των ψυχών κ των σωμάτων ημών, ο Ιησούς Χριστός. Δεν υπάρχει κανένα αμάρτημα που να ξεπερνάει τη φιλευσπλαχνία του Θεού. Όλα τα συγχωρεί ο Θεός, εκτός όμως από τη Βλασφημία του Αγίου Πνεύματος, που είναι η Αμετανοησία, γιατί ο Ίδιος είπε : "Πάντα αφεθήσεται τοις υιοίς των ανθρώπων τα αμαρτήματα και αι βλασφημίαι όσας εάν βλασφημήσωσιν’ ος δ αν βλασφημήση εις το Πνεύμα το Άγιον, ουκ έχει άφεσιν εις τον αιώνα, αλλ ένοχος εστίν αιωνίου κρίσεως".


Ο Χριστός προγνώριζε ότι ακόμα και μία μέρα να ζούσαν οι άνθρωποι πάνω στη γη θα αμάρταναν. Για αυτό και μας άφησε το Μέγα αυτό Μυστήριο της Μετανοίας- Εξομολογήσεως, το οποίο ολοκληρώνεται με το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Δηλαδή , μετά την εξαγόρευση των αμαρτιών μας στον πνευματικό μας πατέρα και αφού πάρουμε συγχωρητική ευχή, μπορούμε μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης να προσέλθουμε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Χριστού εις άφεσιν αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον.


Βλέπουμε όμως, πως πριν τη μετάληψη των Αχράντων Μυστηρίων, είναι απαραίτητη η Εξομολόγηση γιατί ο Απόστολος Παύλος είπε : "… ώστε οποιοσδήποτε τρώγει τον άρτον αυτόν και πίνει το ποτήριον της κοινωνίας του Κυρίου ΑΝΑΞΙΩΣ, θα είναι ΕΝΟΧΟΣ δι ασέβειαν κ βεβήλωσιν, την οποία αποτολμά εις το σώμα και το αίμα του Κυρίου. Ας εξετάζει δε κάθε άνθρωπος με προσοχή τον εαυτό του και αφού προετοιμασθεί με την εξέταση αυτήν, τότε ας τρώγη από τον καθαγιασμένον άρτον και ας πίνη από το καθαγιασμένο ποτήριον. Διότι εκείνος, που τρώγη και πίνη ΑΝΑΞΙΩΣ από τον καθαγιασμένον άρτον και οίνον, τρώγει και πίνει ΚΑΤΑΚΡΙΜΑ και ΚΑΤΑΔΙΚΗΝ εις τον εαυτόν του, επειδή δεν κάνει διάκριση του σώματος και του αίματος του Κυρίου, αλλά μεταχειρίζεται και τρώγει ταύτα, σαν να ήσαν κοιναί τροφαί. Διότι δε ΑΝΑΞΙΩΣ και χωρίς δοκιμασία του εαυτού σας τρώγετε και πίνετε το σώμα και το αίμα του Κυρίου, δι αυτό υπάρχουν μεταξύ σας πολλοί ασθενείς και άρρωστοι και απέθαναν αρκετοί. Διότι, εάν ανεκρίναμεν και εξετάζαμε με φόβο Θεού τον εαυτό μας προτού να προσέλθωμεν εις τη Θεία Κοινωνία δεν θα κατεδικαζόμεθα από τον Θεόν με αυτού του είδους τας τιμωρίας. Όταν δε κατακρινώμεθα από τον Κύριο με ασθένειας, τιμωρούμεθα παιδαγωγικώς από αυτόν, δια να διορθωθώμεν και μη κατακριθώμεν εις την μέλλουσαν ζωήν με τον κόσμον, που ζη μακράν από τον Θεό…."


Ας σκεφτούμε τα λόγια αυτά και ας προσπαθήσουμε από εδώ και στο εξής να ζούμε εν Μετανοία – Εξομολόγηση – Θεία Ευχαριστία. Αμήν.


Μαρία Αφροδίτη


Απόφοιτη Θεολογικής Σχολής Αθηνών.









Πνευματικές εμπειρίες την ώρα της Θείας Λειτουργίας



Ο Παπά – Δημήτρης Γκαγκαστάθης (1902-1975), ένας απλοϊκός και άγιος κληρικός του αιώνα μας, όταν λειτουργούσε είχε θείες θεωρίες και εμπειρίες.


Διηγείται ο ίδιος: Κάποτε, στη μεγάλη είσοδο, κι ενώ πλησίαζα στην ωραία πύλη, είδα αριστερά μου ένα όμορφο παιδάκι, πού χάθηκε σαν σκιά. Συγχρόνως ακούστηκε κρότος από το καντήλι της Παναγίας, πού άρχισε νά κουνιέται μέχρι το τέλος της λειτουργίας. Σε μία νυχτερινή λειτουργία μου στο ναό των Ταξιαρχών, είδα την ώρα της δοξολογίας το ίδιο εκείνο παιδάκι νά στέκεται μπροστά στην προσκομιδή, και να εξαφανίζεται πάλι σαν καπνός”.


Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος λειτούργησα στην ιερά μονή Αγίας Τριάδος Μετεώρων. Τι ευλογία Θεού! Εκείνη ή λειτουργία θα μου μείνει αλησμόνητη. στη μεγάλη είσοδω κατέβηκε από αριστερά μία γυναίκα, από δεξιά ένας άνδρας μ’ ένα μικρό παιδί, ενώ πλήθος από άλλα παιδάκια ακολουθούσαν τα τίμια Δώρα”.


Κάτι ανάλογο συνέβη στις 8 Αυγούστου 1954. στις 5 το πρωί ξεκίνησα για το χωριό’ Αρδάνι. Περπατούσα κι έψαλλα κατανυκτικούς ύμνους για να ευχαριστήσω τον Κύριο και τη Θεοτόκο. Φτάνοντας στην εκκλησία του χωριού, άρχισα τον όρθρο, και στη συνέχεια μπήκα στη θεία λειτουργία με πνευματική ευφροσύνη και αγαλλίαση. συνέβη τότε το έξης θαυμαστό: Όσα παιδιά από 12 ετών και κάτω βρίσκονταν στο ναό, έβλεπαν στο ιερό δύο μεγάλες σκάλες, πάνω στις όποίες ανέβαιναν και κατέβαιναν παιδάκια λουσμένα στο Φως. Όταν διάβαζα το Ευαγγέλιο, γέμισε από παιδάκια ή άγία τράπεζα. την ώρα της μεγάλης εισόδου ή νεωκόρος είδε νά κατεβαίνει από την αριστερή σκάλα μία γυναίκα κι από τη δεξιά ένας άνδρας μ’ ένα μικρό παιδί, ενώ πλήθος παιδάκια ακολουθούσαν τη μεταφορά των τιμίων Δώρων”.


Μερικές φορές ο παπα-Δημήτρης, την ώρα της θείας λειτουργίας, είχε ενοχλήσεις από τούς δαίμονες:


Κάποτε”, διηγείται, “ενώ λειτουργούσα, ακούω έξω θορύβους. Βγαίνω, και Τι νά δω! Οι σατανάδες χτίζανε πολυκατοικία. Άλλος κρατούσε μυστρί, Άλλος φτυάρι… Τούς σταύρωσα, κι όλα εξαφανίστηκαν. ‘Άλλοτε, ενώ λειτουργούσα τη νύχτα, μπήκαν στην εκκλησία κι άρχισαν ν’ αναποδογυρίζουν τις καρέκλες. Ό αρχηγός τους μάλιστα μπήκε στο ιερό, έκλεισε το παραθυράκι και μ’ έπιασε απ’ το λαιμό νά με πνίξει. Επικαλέστηκα τούς άγίους Ταξιάρχες, κι αμέσως χάθηκαν. Οι δαίμονες, με παραχώρηση Θεού, μπαίνουν μέσα στην εκκλησία και βάζουν λογισμούς στους πιστούς. Μόλις όμως πουν οι ψάλτες το χερουβικό και βγει ο ιερέας για τη μεγάλη είσοδο, αμέσως φεύγουν” Το Δεκέμβριο του 1968, ενώ λειτουργούσε ο παπα-Δημήτρης, ανάμεσα στο εκκλησίασμα ήταν κι ένα κορίτσι 14 ετών, πού το βασάνιζε ο σατανάς.Την ώρα του χερουβικού έβγαλε ξαφνικά μια τρομερή κραυγή κι έπεσε κάτω σαν νεκρό. Οι πιστοί ανησύχησαν. Σε λίγα λεπτά όμως το σήκωσαν σε καλή κατάσταση, σωφρονισμένο. Στο τέλος μάλιστα της θείας λειτουργίας έγινε Παράκληση, και το κορίτσι έφυγε από την εκκλησία πολύ διαφορετικό.


Κάθε φορά πού ο παπα-Δημήτρης λειτουργούσε στο ναό τού χωριού του, τούς Αγίους Ταξιάρχες, ή άγία τράπεζα ευωδίαζε. Αυτό συνέβαινε μερικές φορές και σε άλλους ναούς. Η εύωδία παρουσιαζόταν κυρίως μετά τη μεγάλη είσοδο, όταν τοποθετούσε τα άχραντα Μυστήρια πάνω στην άγία τράπεζα. Άλλοτε παρουσιαζόταν την ώρα της επικλήσεως τού Αγίου Πνεύματος, στο «Τα σα εκ των σων… ».


Συχνά έβαζε βαμβάκι κάτω από το αντιμήνσιο πριν αρχίσει ή θεία λειτουργία, και τελειώνοντας, το βαμβάκι μυροβολούσε. Το γεγονός αυτό το μαρτυρούν πολλοί, πού συγκλονίστηκαν και τονώθηκαν στην πίστη. Το άρωμα της άγίας τραπέζης δυνάμωνε το λειτουργό και τον ανακούφιζε. Κάποτε έβγαινε τόσο άφθονο, ώστε δυσκολευόταν ν’ αναπνεύσει. Μια φορά μάλιστα ή εύωδία έβγαινε σαν ένας μικρός στύλος καπνού και πλημμύρισε όλη την εκκλησία.


Όταν ο παπα-Δημήτρης ζήτησε και τη γνώμη τού π. Φιλόθεου Ζερβάκου, εκείνος απάντησε:”δεν πρέπει ν’ αμφιβάλλουμε ότι πρόκειται για ένα παράδοξο θαύμα. το πιο βέβαιο εiναι πώς ή εύωδία προέρχεται από τη θυσία τού ‘Ιησού Χριστού, πού σαν ‘ Αμνός σφαγιάζεται πάνω στην άγία τράπεζα για τις αμαρτίες μας. Πιθανόν όμως νά προέρχεται και από τα άγια λείψανα πού βρίσκονται κάτω από την άγία τράπεζα η και από τα εγκαίνια”.


πηγη: http://gerontes.wordpress.com









ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΓΑΜΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ



Ετοιμάστε την πίσσα και τα πούπουλα και εμείς θα βάλουμε το καζάνι για να βράσει.
Αυτά δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην Ελλάδα.


Νέο πλήγμα κατά της Οικογένειας και Πατρίδας.


Αρχές του 2011 η Κυβέρνηση δρομολογεί κατοχύρωση γάμων ομοφυλοφύλων , αντί να στηρίξει την ταλαιπωρημένη ελληνική οικογένεια και να σταματήσει να πολεμά τους πολυτέκνους.


Το κοινό αίσθημα του λαού μας δεν θα αφήσει να περάσουν τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά θα τις βάλει για μια ακόμη φορά στο συρτάρι ...




Από τις αρχές του 2011 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη νομοθετική κατοχύρωση της συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών.


Οπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, το υπουργείο σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας έχει δημιουργήσει νομοπαρασκευαστική επιτροπή που θα καταθέσει προτάσεις για το σύμφωνο συμβίωσης ατόμων ιδίου φύλου που σήμερα ισχύει μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια. Η επιτροπή συστάθηκε στις 29 Ιουλίου και, σύμφωνα με μέλη της, έργο της είναι να καταθέσει προτάσεις σε ζητήματα σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του οικογενειακού δικαίου. Προς το παρόν έχουν συζητηθεί θέματα που αφορούν ζητήματα των ετερόφυλων ζευγαριών και υπολογίζεται ότι όσα αφορούν τα ομόφυλα ζευγάρια θα αρχίσουν να συζητούνται μετά τον ερχόμενο Ιανουάριο.


Τι ισχύει στις άλλες χώρες


Η Ολλανδία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που έδωσε πλήρη δικαιώματα γάμου για όλα τα ζευγάρια χωρίς καμία διάκριση από την 1η Απριλίου 2001. Τα ομόφυλα ζευγάρια,όπως και τα ετερόφυλα,έπειτα από τρία χρόνια κοινής ζωής,μπορούν να κάνουν αίτηση για δικαστική έγκριση υιοθεσίας.


Στο Μεξικό περίπου τετρακόσια ομόφυλα ζευγάρια έχουν παντρευτεί ως σήμερα, έξι μήνες μετά την ενεργοποίηση του σχετικού νόμου.


Στη Γερμανία τα ομόφυλα ζευγάρια απέκτησαν τον περασμένο Αυγουστο ίσα κληρονομικά δικαιώματα με τα ετερόφυλα, σύμφωνα με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου.


Στην Αργεντινή απο τον περασμένο Ιούλιο ισχύει νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.


Στην Καλιφόρνια οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι τα ομόφυλα ζευγάρια δεν επιτρέπεται να τελούν γάμους στην Πολιτεία όσο το δικαστήριο εξετάζει τη συνταγματικότητα της ισχύουσας απαγόρευσης


ΠΗΓΗ: http://www.tideon.org

''Κάνουμε ήδη μπίζνες με τον Παπανδρέου'' δηλώνει ο Νταβούτογλου


Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν είναι έτοιμος να κάνει μπίζνες ("ready to do business") με τον Έλληνα πρωθυπουργό για το Αιγαίο, υποστήριξε ότι «βεβαίως, ήδη το κάνουμε!».


Η δήλωση έγινε στη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε την Τρίτη το βράδυ ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη, πρέσβης Αναστάσης Μητσιάλης, στο Ίδρυμα "Αλέξανδρος Ωνάση", με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου.


Στην δεξίωση παρέστησαν αξιωματούχοι του ΟΗΕ, αντιπρόσωποι των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας και δεκάδων άλλων χωρών, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, δημοσιογράφοι, οικονομικοί παράγοντες και στελέχη ελληνοαμερικανικών φορέων.


Ο κ. Νταβούτογλου, συνοδευόμενος από το μόνιμο αντιπρόσωπο της χώρας του στον ΟΗΕ, Ερτογρούλ Απακάν, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κ. Μητσιάλη και είχε παράλληλα την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο χώρο της έκθεσης «Ήρωες: Θνητοί και μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα» από τον Έλληνα Μόνιμο Αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ, εκτελεστικό διευθυντή του Ιδρύματος Ωνάση στη Νέα Υόρκη, πρέσβη Λουκά Τσίλα και εκπρόσωπο του Μουσείου Γουόλτερς στη Βαλτιμόρη, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε η έκθεση.


Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ανέφερε: «Με μεγάλη μου ευχαρίστηση επισκέπτομαι την έκθεση και βρίσκομαι μαζί με φίλους από την Ελλάδα και την ελληνική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή είναι η κοινή μας κληρονομιά. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Θα μείνω στη Νέα Υόρκη για 24 ώρες και ήρθα για την ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για το Ιράκ. Αλλά, αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία (να επισκεφθώ την έκθεση). Ένιωσα σα να βρίσκομαι στη Μεσόγειο, στην Τροία ή στην Αθήνα, στις δύο απέναντι ακτές του Αιγαίου. Είδα έργα από την Τροία, από την ελληνική παράδοση και ως ακαδημαϊκός απόλαυσα την έκθεση και ως γείτονας της Ελλάδας είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ».


Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας αντάλλαξε χειραψίες με τους προσκεκλημένους, ανάμεσά τους και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, πρέσβης Μηνάς Χατζημιχαήλ και αρκετοί ομογενείς.


Τέλος, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, είπε: «Υπάρχουν πολλά κοινά ζητήματα. Συζητήσαμε για το κυπριακό πρόβλημα, το Ιράκ, τις συνομιλίες για τα πυρηνικά του Ιράν, το Σουδάν και αρκετά άλλα. Αυτά είναι στην ατζέντα του Συμβουλίου Ασφαλείας και η Τουρκία ως μέλος (η διετής θητεία της στο Σώμα λήγει στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς) μοιράζεται τις απόψεις της γι' αυτά τα διεθνή θέματα».

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr

Τούρκος πιλότος: «Πως έριξα τον Ηλιάκη»



Για πρώτη φορά το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείτε και καταγγέλλετε την Τουρκία».


Από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2006, στην περιοχή της Καρπάθου. Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έριξε τον Ηλιάκη με πύραυλο.


Την Τρίτη 23 Μαΐου 2006 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας.


Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσει τα όπλα που φέρουν. Εκείνη την στιγμή ο Χαλί Ιμπραήμ με το F16 έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και ο δεύτερος Έλληνας πιλότος έρχεται πίσω από το δεύτερο Τούρκο πιλότο και τον εγκλωβίζει στο ραντάρ των πυραύλων του.


Από και πέρα αρχίζει η περιγραφή του Χαλί Ιμπραήμ, στην κατάθεσή του στο υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.


«Ζήτησα από τον Ηλιάκη να απομακρυνθεί από τον σχηματισμό μας, ενώ με κατάλληλο ελιγμό τον εγκλωβίζω στο δικό μου σύστημα ραντάρ των πυραύλων μου. Ο ένας πιλότος δεν έφυγε, συνεννοήθηκα με το συμπολεμιστή μου στο δεύτερο αεροπλάνο και αντιμετώπισα την κατάσταση με εκτόξευση πυραύλου. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπέλυσε και αυτός έναν πύραυλο και βρήκε τον συνάδελφό μου χειριστή στο RF-4 στο φτερό και τον κατέρριψε».


Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι η κατάρριψη του ηρωικού Κώστα Ηλιάκη δεν ήταν ένα ατύχημα στον αέρα, αλλά μια καθαρή επιθετική πολεμική ενέργεια των Τούρκων πιλότων, γεγονός που έχει αποκρυφτεί επιμελώς μέχρι σήμερα.


πηγη: http://www.newsbomb.gr









Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους



ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.



Πληροφορίες που έρχονται από πολλές μεριές, και κυρίως από το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων το οποίο δεν έχει λόγους να φοβάται, μας λένε ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλάν για την, σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.


Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη.

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών συμμοριών που εδρεύουν στο κοινοβούλιο, ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους κανίβαλους μισθοφόρους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.


Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής. Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com




Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;


Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καλείται να διαψεύσει τις πληροφορίες και να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα αυτό:


1) Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;


2) Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;


3) Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;


Kαι παράλληλα να σας θυμίσουμε ότι τα χώματα της πατρίδας μας πολλοί θέλησαν να τα πατήσουν αλλά κανενός κατακτητή το πόδι δεν έδεσε με το έδαφος της.



Είμαστε έτοιμοι.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr

youtubers Κάρτα του πολίτη

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε:




Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Toυρκική φρεγάτα πάλι στο Σαρωνικό "σφήνα" σε άσκηση του Π.Ν. - Το απέκρυψε η κυβέρνηση

Τουρκική φρεγάτα έφθασε μέσα στη νύχτα Σαρωνικό κάνοντας "σφήνα" στην μεγαλύτερη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού που διεξάγεται αυτή την στιγμή σε ολόκληρο το Αιγαίο. Για τη νέα τουρκική επιθετική κίνηση δεν ανακοινώθηκε τίποτα από την κυβέρνηση και το θέμα ήρθε τυχαία στην επιφάνεια από εμπορικά σκάφη τα οποία ήρθαν σε οπτική επαφή με το σκάφος και υπήρξε κίνδυνος ανεξέλεγκτης διαρροής της είδησης. Έτσι σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η πορεία της και ενώ το σκάφος όδευε προς τα Δαρδανέλλια.


Η τουρκική φρεγάτα F-247 TCG SALIΗ REIS ευρισκόμενη νοτίως Ρόδου , κινήθηκε με δυτική πορεία νότια Κυκλάδων σε Διεθνή Ύδατα. Νότια της Μήλου πήρε πορεία βόρεια και ξεκίνησε το ταξίδι της προς την Αττική. Στις 04.30 μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα βορειοδυτικά της Μήλου και βγήκε στο κεντρικό αιγαίο από τον Καφηρέα, στις 07.15 έχοντας ανοικτά όλα τα ηλεκτρονικά της συστήματα κάι μπαίνοντας ανάμεσα στα ελληνικά πολεμικά σκάφη που ασκούντο.


Στη συνέχεια, ακολουθώντας πάντα βόρεια πορεία, εισήλθε ανενόχλητη στις 03.00 τα ξημερώματα εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων, πέρασε μεταξύ Κέας - Μακρονήσου και στη συνέχεια διαπλέοντας το στενό Καφηρέα, κινήθηκε με βορειοανατολική πορεία σε Διεθνή Ύδατα, προς περιοχή Κεντρικού Αιγαίου. Είναι η 12η διέλευση τουρκικού πολεμικού πλοίου μέσω Σαρωνικού το 2010.


Χαρακτηριστικό του κλίματος ηττοπάθειας και τουρκοφοβίας που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι ότι διατάχθηκαν όλα τα σκάφη του Ναυτικού να μην πλησιάσουν την τουρκική φρεγάτα.

πηγη: defencenet.gr

* Δικό μας σχόλιο.
Απο ότι φαίνεται έχει γίνει συμφωνία και δεν ξέρουμε εάν έχουν υπογράψει και
τίποτα έγγραφα για συνεκμετάλευση και συνκυριαρχία στο Αγαίο και το πάνε σιγά-σιγά.
Γι'αυτό και αυτή η ανοχή.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΜΑΤ,ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ":ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

Πάρτε γεύση και κοιτάξτε πόσο άσχημο είναι η ορχήστρα μπροστά απο το
Ιερό όπου τελούνται μυστύρια.
Ενοια σας και δεν ξέρουμε τη θα πάθουμε όλοι εμείς, όμως ξέρουμε καλά
τη θα πάθουν όλοι αυτοί.



Δείτε χάλια μπροστά σε είσοδο εκκλησίας στην <Ελλάδα>.
Σίγουρα οσοι παρακολούθησαν την <εκδήλωση> καμάρωναν έτσι?
Θα φάτε καλά πουστράκια του κερατά.
Πλησιάζει η ώρα σας και  το ξέρετε γι'αυτό κάνετε έτσι.




ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.


«‘Εθαψαν» τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. την διαμαρτυρία ενάντια στην κάρτα του πολίτη. Τόσο πριν την διαμαρτυρία , όσο και μετά το πέρας της, δεν ανέφεραν το παραμικρό. Για αυτούς οι σχεδόν 4000 συγκεντρωμένοι Έλληνες και Ελληνίδες στο Σύνταγμα ήταν αόρατοι. Βεβαίως, τα ίδια Μ.Μ.Ε. διαφήμιζαν με τυμπανοκρουσίες επί πολλές ημέρες την νεοταξική σύναξη του Αγίου Παντελεήμονος. Τιμητικές εξαιρέσεις απετέλεσαν η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Όασις, η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος, η εφημερίδα Ελεύθερος, ο τηλεοπτικός δίαυλος Contra Channel και ο τηλεοπτικός δίαυλος Blue Sky.


Έρχονται δύσκολες, πολύ δύσκολες ημέρες για το δημοσιογραφικό- δημοσιοκαφρικό κατεστημένο. Από την πλευρά μας τους ευχόμαστε καλές αναδουλειές και καλά λουκέτα.

ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.




Χιλιάδες κλήρου και λαού στην διαμαρτυρία για την κάρτα του πολίτη.


Σε μια διαμαρτυρία που πολεμήθηκε από το σύστημα όσο καμία άλλη συγκεντρώθηκαν χιλιάδες κλήρου και λαού για να βροντοφωνάξουν σε κάθε κατεύθυνση ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη. Παρά τις αντιξοότητες και τα «περίεργα» πρωτοφανή γεγονότα (απεργία μέσων μαζικής μεταφοράς, σιγή ΜΜΕ, προβοκάτσιες, συναυλίες στον…Άγιο Παντελεήμονα) ο λαός έδωσε βροντερό παρόν με πάθος και αποφασιστικότητα . Η αρχή έγινε και έπεται συνέχεια κινητοποιήσεων…


17 τουρκικά μαχητικά μπήκαν σήμερα στο Αιγαίο - Τέσσερις παραβιάσεις


Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι συνολικά από 17 αεροσκάφη - τα οκτώ οπλισμένα - προκάλεσαν σήμερα στο νότιο, κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τέσσερις παραβιάσεις και τέσσερις παραβάσεις. Ελληνικά μαχητικά έσπευσαν στο σημείο που έγιναν οι παραβιάσεις και παρακολούθησαν τα τουρκικά μαχητικά μέχρι την έξοδό τους από το FIR Αθηνών.


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Διαμαρτυρία για την κάρτα του πολίτη 12-12-10 .Διαδωστε το

ΗΡΘΕ  Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ 
 ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

ΑΥΡΙΟ 12/12/10 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!






Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΤΙΑΝΙΕΣ.......



Τελικά αυτούς που πρέπει να φοβόμαστε σαν Έλληνες είναι τους ίδιους τους "Έλληνες".


Σήμερα η "αγαπητή" Τατιάννα έδωσε άλλη μια προβοκατόρικη "παράσταση" μέσω της εκπομπής της.


Είχε σαν καλέσμενη την Ελληνίδα σύζύγο του πρόεδρου των μουσούλμανων που ασπάστηκε με "δική" της θέληση το Ισλάμ.


Το μόνο που συζήτησαν ήταν η σύγκριση μεταξύ Χριστιανισμού και Μουσουλμανισμού.


Με λίγα λόγια η εν λόγω κυρία μας είπε ότι σαν Χριστιανή ένιωθε εγκλωβισμένη , ότι ο Χριστιανισμός θεωρεί τη γυναίκα υποδιαίστερη και "αμαρτωλή", ότι αυτό που της έλειπε ήταν η προσευχή ενώ τώρα προσεύχεται 5 φορές την ημέρα , ότι η Μουσουλμάνα είναι πιο ηθική από μια Χριστιανή ,ότι οι Ισλαμιστές έχουν την γυναίκα ισότιμη με αυτούς και άλλες τέτοιες " προοδευτικές" απόψεις.


Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τις κυρίες αυτές ότι :


1) Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ εμπιστεύτηκε τον ΥΙΟ ΤΟΥ σε μια γυναίκα την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ . Η οποία είναι η Άγια των Αγίων μας. Η Μητέρα Του Χριστού μας .Οπότε το να λέει για τη θέση της γυναίκας στο Χριστιανισμό είναι άκυρη.


2) Η προσευχή για τους Χριστιάνους είναι κάτι σαν την αναπνοή τους ."ΑΔΙΑΛΗΠΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ" όπως λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας μας .Υπάρχουν Γέροντες και κοσμικοί που προσεύχονται για όλους μας όλο το 24ωρο.Στο χέρι μας είναι η σωτηρία μας αυτό σημαίνει η Ελευθερία της Θρησκείας μας .Η προσευχή είναι μέσα μας και δε χρειάζεται να καταλαμβάνουμε πλατείες για να δείξουμε την δύναμη μας και την πίστη μας .


3) Τέλος για την θέση της γυναίκας στο Ισλάμ ας θυμηθούμε το πανό που είχαν αναρτημένο στην δημόσια προσεύχη μου έκαναν.


Ας σταματήσουν επιτέλους να "προσηλητίζουν" απροκάλυπτα.Δεν φοβούνται την οργή του κόσμου ;;;


Αλλά μάλλον όπως έλεγαν και σε μια ελληνική ταινία ..." Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" !!!!!!!!


Δώστε τέρμα στην πλύση εγκεφάλου !!!

ΩΜΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ" ΤΟ 1821,ΕΝΩ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ,ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ:ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ"!



ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!


Η ΝΤΟΡΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ!


Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη , Πρόεδρος του νέου ελληνικού κόμματος ΔΗΣΥ,υπήρξε η κύρια ομιλήτρια σε εκδήλωση του τουρκικού Ινστιτούτου Bab-I-Ali στη Κωνσταντινούπολη με θέμα "Ένα κοινό όραμα για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων". Μεταξύ των άλλων που είπε ήταν και αυτό το αμίμητο!
"Τα πρώτα χρόνια της συνύπαρξής μας (σ.σ. Ελλήνων και Τούρκων) μπορούν να θεωρηθούν ως η χιλιετία συγκρούσεων. Αυτό βέβαια, εξηγείται δεδομένων των πολλών ενόπλων συγκρούσεων που συνέβησαν ιδιαίτερα μεταξύ του 1071 και του 1453 και το 1821" !


Ώστε έτσι κ. Ντόρα ο κατακτητικός πόλεμος των Οθωμανών είναι το ίδιο με τον απελευθερωτικό αγώνα των προγόνων το 1821! Και θέλετε μετά να σας εμπιστευτούν οι έλληνες και οι ελληνίδες για να τους κυβερνήσετε;


ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ,ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ,ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΛΩΣ...ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!!!



ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821,ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ!


ΕΜΕΙΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ...ΤΟΥΡΚΟΦΕΡΝΕΙ:ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!


ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ;ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ...ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΟΚ:ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΟΒΛΗΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!

ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ  ΣΟΚ!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ:




Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ...ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ (ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ),ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!Ο ΛΟΓΟΣ;ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!



ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!


ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ Ή ΣΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ:ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ...ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΑ,ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

Πόλεμος εναντίον των Χριστουγέννων - Μια γιγαντιαία "Menorah" ύψωσαν οι Εβραίοι μπροστά απο το Λευκό Οίκο!

Ο πόλεμος εναντίον των Χριστουγέννων συνεχίζεται σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Ενώ στην Αμερική έχει σχεδόν απαγορευθεί ο Σταυρός σε υπηρεσίες και κτίρια, μια γιγαντιαία "Menorah", σύμβολο του Εβραϊσμού, υψώθηκε κατά τον εορτασμό της "Χανουκά" (Σ.Σ: Της νίκης των Μακαββαίων εναντίον των Ελλήνων πριν από 2500 χρόνια), μπροστά από τον Λευκό Οίκο που διαμένει ο Πλανητάρχης μαριονέτα.



Οι δήθεν "προοδευτικές" κυβερνήσεις της Δύσης αποσύρουν τον Σταυρό από σχολεία και υπηρεσίες γιατί όπως λένε οτι "προκαλεί" το αίσθημα των μη Χριστιανών.


Αλήθεια αυτή η γιγαντιαία Μενόρα δεν προκαλεί τους μη-Εβραίους;


Και βέβαια προκαλεί, αλλά όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για το αυτό θα χαρακτηριστεί "αντισημίτης" και θα φιμωθεί άμεσα!!!

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ:ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!



Την επόμενη φορά λοιπόν που όλοι αυτοί οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ σας πουν ότι σας...ταίζουν και σας πληρώνουν μισθούς και συντάξεις χάρη στο ΔΝΤ,απαντήστε τους ως εξής:



ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!


ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...ΔΑΝΕΙΚΑ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ"!!!


ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία για την κάρτα του πολίτη 12-12-10 .Διαδωστε το

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Δείτε πόσο ωραία προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σφράγισμα μόνο θετικά μπορεί να φέρει στον άνθρωπο. Δηλαδή μας προετοιμάζουν να το δεχτούμε...! Αφυπνισθείτε ραγιάδες! Αν δεν σας νοίαζει αυτή καθ' αυτή η χώρα μας...σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών μας!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Επιστήμονες εμφυτεύουν BAR CODE σε Έμβρυα μιάς ημέρας

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ  ΣΤΙΣ 12/12 11:00  ΠΡΩΙΝΗ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.
ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ !!!
ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


"ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ":ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΩΥΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ,ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!


Είναι καιρός τώρα που στα περίφημα κανάλια της ελληνικής τηλοψίας αφιερώνονται πολλές ώρες στη μεγάλη τέχνη της μαγειρικής. Πολυτελείς, καλοφωτισμένες κουζίνες, με ακριβά μαγειρικά σκεύη, μόνιμα χαμογελαστά πρόσωπα γυναικών και ανδρών, μεσόκοπων και νέων με λουλουδάτες ή άσπρες ποδιές και σκούφους, αστειάκια συνήθως όχι έξυπνα και εκείνα τα ατέλειωτα φαιδρά υποκοριστικά καροτάκια, σαλτσούλες, ψαράκια, κρεατάκια και λοιπά.


Μάλιστα οι συνταγές τους είναι πολλές φορές λίαν δαπανηρές και σπάνιες. Προέρχονται από διάφορες μακρινές χώρες, ξένες, από την απλή, ωραία και υγιεινή γνωστή μεσογειακή δίαιτα. Σε μία εποχή δύσκολη, σαν τη δική μας, να παρουσιάζονται καθημερινά λαχταριστοί αστακοί, γαρίδες, κρέατα φερμένα από μακριά, αποτελεί μία οδυνηρή πρόκληση. Όταν οι συνάνθρωποί μας δεν έχουν ούτε τον άρτο τον επιούσιο, ξενίζει αυτή η πολυδάπανη και πολυποίκιλη παρουσίαση εδεσμάτων γαργαλιστικών.


Μερικοί φαίνεται ζουν για να τρώνε. Σε αυτούς απευθύνονται; Κάθονται άνθρωποι όλη τη μέρα και αντιγράφουν όλες αυτές τις σύνθετες συνταγές; Φαίνεται πως υπάρχει ένα τέτοιο φιλοθεάμον κοινό που ενδιαφέρεται και γι' αυτό και βέβαια συνεχίζονται οι εκπομπές αυτές. Την ίδια περίοδο κυκλοφορεί ένα πλήθος βιβλίων - τσελεμεντέδων επίσης πανάκριβων, με ιλουστρασιόν χαρτί, πολλές έγχρωμες φωτογραφίες και καλλιτεχνικά δεσίματα. Μάλιστα κυκλοφορούν και αρκετά βιβλία με νηστίσιμες συνταγές για τα οποία έχω μία μικρή επιφύλαξη.


Βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας πριν τα Χριστούγεννα. Πάντοτε πριν τις μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης έχουμε νηστεία ως προετοιμασία. Η νηστεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι πάντοτε συνδυασμένη με τη λιτοφαγία και την ολιγοφαγία. Αν είναι να τρώει κανείς γαρίδες, καραβίδες, χαβιάρια και αστακούς καλύτερα να μη νηστεύει. Η νηστεία όμως, όπως λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, θα πρέπει να είναι λιτή, φτωχή και απλή και τα χρήματα που κερδίζουμε μη χρησιμοποιώντας πολυδάπανες τροφές, να γεμίζουν με τις απαραίτητες τροφές τις κοιλιές των πεινασμένων. Η νηστεία λοιπόν συνδυάζεται με την ελεημοσύνη και την προσευχή.


Όταν ο άνθρωπος θα φάει βαριά και πολύ, θα κουβεντιάσει πολύ και θα κοιμηθεί πολύ. Η μία παραχώρηση φέρνει την άλλη. Όταν ο άνθρωπος θα φάει μέτρια θα βρίσκεται σε μία μεγαλύτερη εγρήγορση, θα ελέγχει τις σκέψεις του, θα συλλαμβάνει τους λογισμούς του και θα περιορίζει τη φαντασία του. Δεν νηστεύουμε για να έχουμε καλή υγεία και ωραία σιλουέτα, άσχετα αν βοηθά κάποτε και σε αυτά. Νηστεύουμε γιατί είναι εντολή Θεού, γιατί είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ο άνθρωπος στον Θεό, γιατί είναι μία εκούσια προσφορά, στέρηση της τελικά επώδυνης ηδονής.


Ο καθηγητής κ. Α. Καφάτος έχει πει πως αν τηρούσαμε επακριβώς τις καθιερωμένες νηστείες της εκκλησίας θα είχαμε σαφώς καλύτερη υγεία. Η πολυφαγία, η καθημερινή κρεοφαγία, η τροφή με πολλά λιπαρά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην υγεία. Όταν ο άνθρωπος νηστεύει έχει πιο καθαρό νου και μπορεί να προσεύχεται καθαρότερα και καλύτερα. Η νηστεία είναι ένα μέρος της ασκήσεως του πιστού. Η νηστεία από μόνη της δεν σημαίνει τίποτε. Οι φτωχοί νηστεύουν θέλοντας και μη. Αν όμως στενοχωρούνται γι' αυτό γκρινιάζουν, άγχονται, νευριάζουν και γίνονται κακοί, χάνουν τον "μισθό" τους.



Επανερχόμενος στα τηλεοπτικά μαγειρέματα θυμάμαι και κάποια άλλα μαγειρέματα υποκρισίας, δολοπλοκίας, διπλωματίας και απάτης, υποστηρίζοντας τους δικούς μας και ας είναι αχρείοι και ανάξιοι. Βρέθηκα στο σπίτι της αδελφής μου στην Αθήνα και παρακολούθησα αυτόν τον μυρωδάτο ολοήμερο πόλεμο σκόρδου, κρεμμυδιού, βαλσάμικου, καρυκευμάτων και σαλτσών αλλά και περίεργων σαλατών και γλυκών και κουράστηκα πολύ.


Έλεγε ένας γέροντας πως γίνεται ένας μεγάλος πόλεμος για λίγα εκατοστά, ό,τι καταλάβει η γλώσσα, ο ουρανίσκος και ο λάρυγγας. Μετά καμία αίσθηση. Αν φας πολύ θα έχεις στομαχόπονο κι αν δεν πάρεις σχετικά φάρμακα σίγουρα θα θέλεις αναψυκτικά - χωνευτικά. Ένας άγιος είπε το κρασί δεν είναι αμαρτία αλλά η μέθη. Σε όλα χρειάζεται μέτρο, διάκριση και προσοχή.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ...ΟΛΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ-ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WIKILEAKS:ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗ!


Μπορεί τις τελευταίες ώρες να διαβάζουμε με (όχι τόσο)μεγάλη έκπληξη τις αποκαλύψεις του Wikileaks σχετικά με διάφορα ζητήματα,ωστόσο είναι κάτι που είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο στην όλη κατάσταση.Στο http://public.tableausoftware.com/static/images/ta/tags/Country/1.png
υπάρχει λίστα με όλες τις χώρες για τις οποίες υπάρχουν leaks(διαρροές εγγράφων).Αν δείτε προσεκτικά την λίστα θα δείτε ότι υπάρχουν


σαν χώρες(countries όπως γράφει και στο διάγραμμα)και η Ελλάδα αλλα και η...Κρήτη!!!!

ΤΕΛΙΚΑ,ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΠΗΓΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ",ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ...ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ:ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ,ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ,ΒΑΛΤΟΣ Ή ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ"!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ...ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Υπερψηφίστηκε ο αμφιλεγόμενος νόμος S510 για τα τρόφιμα στις ΗΠΑ


Ύστερα από καθυστέρηση ενός έτους η γερουσία ψήφισε σήμερα το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο «S 510» για την προστασία του καταναλωτικού κοινού και που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων στις ΗΠΑ. Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με ψήφους 73 ψήφους έναντι 25 και συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων.


Αν και το νομοσχέδιο πρέπει να συνδιαμορφωθεί με το αντίστοιχο που ψηφίστηκε από τη βουλή των αντιπροσώπων τον Ιούλιο του 2009 –καθώς στο τελευταίο περιλαμβάνονται αρκετές τελικές διαφοροποιήσεις- εντούτοις η βουλή των αντιπροσώπων πρόκειται μάλλον να δεχθεί το κείμενο του Κογκρέσου. Ο νέος νόμος ουσιαστικά παρέχει πλήρη εξουσία στην αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων (FDA) στις διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης τροφίμων στις ΗΠΑ στο περίπου 80% της παραγωγής. Ο νέος νόμος πρόκειται να εστιάσει στην πρόληψη πάσης φύσεως επιδημιών που μπορεί να προκύπτουν στην διαδικασία παραγωγής τροφίμων, στον εντοπισμό τους και την αντιμετώπισή τους.


Κάτω από τις ίδιες προδιαγραφές πρόκειται να ελέγχονται και τα εισαγόμενα τρόφιμα και η FDA θα αποφασίζει εάν αυτά ανταποκρίνονται στις διαδικασίες ασφαλείας παραγωγής που υπόκεινται και τα τρόφιμα που παράγονται στις ΗΠΑ αναγκάζοντας τον οποιοδήποτε προμηθευτή εξωτερικού να υιοθετεί τις ίδιες αυτές προδιαγραφές ασφαλείας. Ο προϋπολογισμός του νέου νόμου πρόκειται να ανέλθει στα 1,4 δις. $.


Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το νομοσχέδιο αφορούσαν στα τρόφιμα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς τόσο για εμπόριο όσο και για ιδία κατανάλωση, μιλώντας για σενάρια όπου αποσπάσματα της FDA θα συλλάμβαναν τον οποιοδήποτε επιχειρούσε να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπό του. Στο τροποποιημένο κείμενο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο εξαιρέθηκαν από τους νέους κανονισμούς οι παραγωγοί που παράγουν προϊόντα τα οποία τους αποφέρουν μέχρι 500.000 $ ετησίως και τα διαθέτουν σε αποστάσεις όχι μεγαλύτερες των 275 μιλίων από τον τόπο παραγωγής τους.


Παρόλα αυτά στο νόμο περιέχονται συγκεκριμένες δικλείδες ασφαλείας ακόμη και για τους μικρούς παραγωγούς κάτι που ουσιαστικά οδηγεί σε αναίρεση της εξαίρεσης...Αυτό γιατί όσοι θέλουν να εξαιρεθούν πρέπει να εγγραφούν στα μητρώα της FDA, -αλλιώς θα υποστούν νομικές κυρώσεις- ενώ –και κυριότερα- οι μικροί παραγωγοί θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να δέχονται τον έλεγχο της FDA εάν η υπηρεσία διαπιστώσει πως κατά τη διάρκεια παραγωγής των τροφίμων δεν τηρούνται οι διατάξεις του S-510 από τον οποίο υποτίθεται έχουν εξαιρεθεί!


Η FDA έτσι εκτός του ότι καθίσταται το κύριο όργανο στην παραγωγή τροφίμων μπορεί να υπαγορεύει οποιαδήποτε στιγμή το πως παράγονται τα τρόφιμα με ποιες διαδικασίες και με ποια φάρμακα πιθανόν κρίνει ότι πρέπει να εντάσσονται στην διαδικασία της παραγωγής. Ένας νόμος αναμφισβήτητα που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα και την ευρωπαϊκή εκδοχή του.