ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

     



Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ), είχε πριν από δέκα μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας. 

Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση. 

Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του Ιεράρχη Πειραιώς.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, που σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς!

Αλήθεια, τι έχουν να πουν τώρα όσοι χαρακτηρίζουν την οργάνωση του Μιχαλολιάκου "αντιχριστιανική;

Πώς είναι δυνατόν ένας άξιος Ιεράρχης που αγωνίζεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία συνεχώς όπως ο Σεραφείμ δέχεται να συναντήσει κάποιον "αντιχριστιανό";

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα δυναμικό κομμάτι του πατριωτικού χώρου αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Πειραιώς έναν αγωνιστή Επίσκοπο που μάχεται στον κοινό αγώνα για την πατρίδα μας!

Και οι δυο πλευρές, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την Ελλάδα, φυσικά με διαφορετικές "τακτικές"!


πηγη: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.