ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

liako       Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.

Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να φύγουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να έλθουν εκείνοι που με μία παγκόσμια διακυβέρνηση θα μας δώσουν λύση πακέτο.
Καπελωμένο το "αδέσμευτο" κίνημα των αγανακτισμένων, που αντιλαμβάνονται πόσο καπελωμένοι είναι, όσο αντιλήφθηκαν στις τόσες φορές που πήγαν και ψήφισαν πόσο καπελωμένη ήταν η ψήφος τους. Αφού το κεντρικό καπέλωμα, είναι το ότι με την ψήφο, αλλά και με την αποχή, επικροτούσαν αναγκαστικά την μέθοδο διαχείρησης της εξουσίας μέσω του κοινοβουλευτισμού.
Κάθησα λοιπόν για ένα ολόκληρο μήνα και σιωπηλός παρατηρούσα γύρω μου, τις σπασμωδικές κινήσεις ενός κόσμου που πεθαίνει. Ενός κόσμου που καταρέει. Όχι επειδή πεθαίνει η οικονομία του, ούτε επειδή στέρεψε η δεξαμενή των αρχών και των αξιών στις οποίες κατά  καιρούς πίστεψε, αλλά επειδή δεν έχει πλέον όρεξη για ζωή.
"Θα τους κουράσουμε τους λαούς" λένε τα Πρωτόκολλα. "Θα τους απελπίσουμε".
Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει θεραπεία που μπορεί να έρθει με τις μεθόδους του παγκόσμιου κατεστημένου. Εκλογές, δημοψηφίσματα, διαδηλώσεις, καταλήψεις διαμαρτυρίες, όλα πολιτισμένα και ειρηνικά και δημοκρατικά.
Σα να μας λένε, μαζευτείτε γκοίμ, κάντε μία διαμαρτυρία ακόμη, πιστεύοντας ότι θα εκτονωθείτε και φύγετε μετά ακόμη πιο απελπισμένοι, αφού τίποτε δεν πετύχατε. Πώς θα  ήταν άλλωστε δυνατόν να επιτευχθεί οτιδήποτε, αφού και οι διαμαρτυρίες στημένες είναι.
Απλά ξέπεσε και η μόδα των συνδικαλιστάδων και ανακαλύφθηκε υπερσυνδικαλιστής που λέγεται facebook, στο οποίο παρεπιπτόντως, δεν έχω σελίδα και μην παραμυθιάζονται μερικοί μερικοί.
Έπεσε στην αντίληψή μου, κάποια κοπελίτσα, που ρωτούσε σε κάποιο λαμόγιο που είχε σελίδα στο facebook με το όνομά μου, που νόμιζε ότι απευθύνεται σε μένα και με ρωτούσε τι να κάνει για κάποιο της πρόβλημα.
Έκανα, λοιπόν,  ένα υπερδεκαετή αγώνα, για να πω στον κόσμο αυτά που "βλέπω".
Επειδή μάλιστα τα γραπτά μένουν, έγραψα δεκάδες βιβλία, τα οποία σε εξευτελιστικές τιμές πουλήθηκαν κατά χιλιάδες και πολλοί άρχισαν να "βλέπουν" κι αυτοί. Είδαν το πρόβλημα, δεν έβλεπαν όμως τη λύση, γιατί η λύση δεν είναι ορατή και γιατί δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από τη βρωμιά και τη σαπίλα του κόσμου τούτου.
Στην υπερδεκαετή μου αυτή πορεία, δεκάδες εμπόδια, μικρά και μεγάλα, μπήκανε στο δρόμο μου, με σκοπό να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Όλα υπερκεράσθηκαν. Απίθανοι τύποι, ασυνείδητοι, πουλημένοι, αεριτζήδες, πότε με κουστούμια, πότε με ράσα, πότε με χιτώνες και βαμένα μαλιά, χρησιμοποιήθηκαν έξυπνα και αθόρυβα για να με διαβάλουν ή να με σταματήσουν.
Απέτυχαν όλοι, αφού ότι είχα να κάνω το έκανα και ότι είχαν να πω, σχεδόν το είπα.
Σε τρεις περίπου εβδομάδες θα κυκλοφορήσει η προτελευταία τριλογία του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, υπό τον γενικό τίτλο ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ.
Σας προειδοποιώ. Διαβάστε την τριλογία αυτή με δική σας ευθύνη (READ AT YOUR OWN RISK)
Αισθάνομαι σαν τους παλιούς ταξιθέτες στα θέατρα, που έδιναν το πρόγραμμα της παράστασης στους θεατές. Εγώ απλά σας λέω εδώ και τόσα χρόνια  το τι θα γίνει.
Μετά το τέλος του 2011, που θα έχω ολοκληρώσει αυτά που ήθελα να γράψω, άσχετα με το αν κάνω εκπομπές ή όχι, όλοι σας απλά θα συνεχίσετε να είστε θεατές των γεγονότων που θα τρέχουν. Απλά σας έχω δώσει το πρόγραμμα της παράστασης στο θέατρο σκιών του Πλάτωνα και θα ξέρετε τι να περιμένετε.
Ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει να ζήσουμε την ικανοποίηση της θείας κάθαρσης, που δεν θα έρθει ούτε με εκλογές, ούτε με τεχνοκράτες. Για αυτό έχουν πεισθεί πλέον οι πάντες. Δεν θα έρθει ούτε με τον παγκόσμιο βασιλιά.
Θα έρθει, όπως παλιά, το ρεύμα του ουρανού, που θα βουλώσει τα στόματά τους και θα σιγήσει την προπαγάνδα και τη βρώμα του μυαλού τους.
Ότι είχα να πω το είπα. Δεν με σταματήσατε λαμόγια.
Τώρα δεν με νοιάζει τίποτε, αφού τίποτε δεν εξαρτάται από κανέναν από εμάς.
Δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη κανενός, αφού τίποτε δεν ζητώ από κανέναν.
Για εκείνους βέβαια που είναι πολύ δυναμικοί τύποι και θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, υπάρχουν πάντοτε οι ειρηνικές συγκεντρώσεις εκδήλωσης της αγανάκτησης του λαού, δήλωση της υποτιθέμενης ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του, που την ονειρεύεται μέσα στον ύπνο του, που συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Καλά ξυπνητούρια!!!
Θα έρθει ώρα, που θα γίνει η συγκέντρωση των 144.000 και σας διαβεβαιώ, ότι δεν θα είναι καθόλου  μα καθόλου ειρηνική.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: www.liako.gr


Προς αγανακτισμένους, ξυπνήσατε ;;;






ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

           ΤΟ ΜΠΛΟΚΓ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ. 
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.  ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΚ.


ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΧΕΙ ΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .


ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ..
ΟΧΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.


ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.




ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ.
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.


ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.


ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΤΕ........









Γιατί ανησυχεί η Αθήνα,για τις συλλήψεις ανώτατων αξιωματικών στην Άγκυρα.

      Η σύλληψη του πτέραρχου Μπιλκίν Μπάλανλι,σχεδόν βέβαιου Αρχηγού της Τουρκικής ΠΑ, από τον ερχόμενο Αύγουστο, αποτελεί ένα ακόμη ισχυρότατο πλήγμα στο γόητρο των “κεμαλιστών”. Οι Τούρκοι στρατηγοί παρά τα αλεπάλληλα σοκ που έχουν υποστεί δείχνουν αδύναμοι να αντιδράσουν στις “επιθέσεις” των ισλαμιστών του Ερντογάν.


Μέσα στη καρδιά της προεκλογικής περιόδου και με τον Ερντογάν βέβαιο νικητή των εκλογών,ο Αρχηγός των Ακαδημιών Πολέμου πτέραρχος Μπάλανλι,συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής του στο σχέδιο ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία τόσο υψηλόβαθμος αξιωματικός που συλλαμβάνετε. Στην Άγκυρα μυρίζει μπαρούτι.


Σ΄ αυτό το κλίμα θα βρεθεί ο Έλληνας Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας επισκέπτεται τη Τουρκία. Η ελληνική ΠΑ, αρνήθηκε ,όπως έγραψαν τα ΝΕΑ, την πρόσκληση συμμετοχής ελληνικών αεροσκαφών σε air show που θα γίνει στις 4 και 5 Ιουνίου στη Σμύρνη. Αρνητική ήταν και η απάντηση του Α/ΓΕΑ Β.Κλόκοζα να παρακολουθήσει την επίδειξη.Ο κ.Κλόκοζας θα συμμετάσχει στις εργασίες της EURAC και θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Όταν το θερμόμετρο της έντασης μεταξύ ισλαμιστών-κεμαλιστών αρχίζει να “κοκκινίζει” στην Άγκυρα,στην Αθήνα είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία. Αν και το σενάριο της “εξαγωγής κρίσης” στο Αιγαίο, κουραστικά επαναλαμβάνεται σε τέτοιες περιπτώσεις από τα ελληνικά ΜΜΕ,χωρίς να επιβεβαιώνεται,παραμένει πάντα μια ανησυχία απολύτως λογική.Ειδικά τώρα που η ελληνική πλευρά ξεκινά αεροναυτικές ασκήσεις (ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ) και στις 7 Ιουνίου έχει προγραμματίσει την άσκηση ΙΩΝΑΣ, στη περιοχή μεταξύ Ρόδου Καστελόριζου. Μια περιοχή που “ερεθίζει” την επιθετικότητα της Τουρκίας.

πηγη: onalert.gr


Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μεθυσμένος μίλησε στην Βουλή ο Βασ. Μουλόπουλος



ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.


ΑΠΛΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΑΣ!!!






Κρίσιμες ώρες στη Τουρκία.Συνελήφθη ο επόμενος Αρχηγός της ΠΑ!

     ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη ο αρχηγός των «Ακαδημιών Πολέμου» της Τουρκίας, πτέραρχος Μπιλκίν Μπάλανλι με την κατηγορία της συμμετοχής στο σχέδιο συνωμοσίας «Βαριοπούλα». 
Ο Μπάλανλι είχε απολογηθεί στον εισαγγελέα και η απόφαση της σύλληψης του ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά την απολογία του.

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται εν ενεργεία «τετράστερος» στρατηγός κατηγορούμενος για συνωμοσία ενάντια στην κυβέρνηση.

 Ο πτέραρχος Μπαλανλί ήταν το επικρατέστερο όνομα που θα αναλάμβανε τη διοίκηση της τουρκικής πολεμικής Αεροπορίας στις κρίσεις του Αυγούστου.

 Οι ανακριτικές Αρχές της Τουρκίας έχουν καλέσει για κατάθεση άλλους οκτώ εν ενεργεία αξιωματικούς, εκ των οποίων οι έξι στρατηγοί.  
Ολοι τους κατηγορούνται για τη συμμετοχή στο σχέδιο Βαριοπούλα» που ως τελικό στόχο είχε την ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν.

 Η πρόσφατη ματαίωση δύο σημαντικών αεροναυτικών ασκήσεων «Θαλασσόλυκος και Έφεσος» από τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, είχε αποδοθεί στην ενόχληση των στρατηγών απέναντι στην κυβέρνηση για τις ασταμάτητες ανακρίσεις αξιωματικών.

πηγη: onalert.gr

   

Νομικά αδύνατη η έξοδος της Ελλάδας απ΄ το ευρώ

         Με παρέμβασή του ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και τέως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, κ. Λουκάς Παπαδήμος, χαρακτήρισε παράλογη και νομικά αδύνατη την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, σημειώνοντας ότι θα προκαλέσει προβλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης: «Για μένα δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα» είπε συγκεκριμένα.

Ο πρώην υποδιοικητής της ΕΚΤ αναφέρθηκε και....
στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους λέγοντας: μια αναδιάρθρωση του χρέους είναι ανεπιθύμητη τόσο για την Ελλάδα (τεράστιες ζημιές στις τράπεζες και στην οικονομία) όσο και για την ευρωζώνη λόγω των μεγάλων ζημιών που θα προκληθούν και που μεγάλο μέρος τους θα κληθούν να καλύψουν τα κράτη και συνεπώς οι φορολογούμενοι τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, ενώ υπογράμμισε πως θα υπάρξουν και επιπτώσεις σε άλλες χώρες που επίσης βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με την Goldman Sacks το 19% του ελληνικού χρέους (18,7 δισ. ευρώ) βρίσκεται σε γερμανικές τράπεζες, το 9% (9,6 δισ. ευρώ) σε γαλλικές, το 7% (6,6 δισ. ευρώ) στις Κάτω Χώρες, το 2% (1,7 δισ. ευρώ) σε ιταλικές, το 1% (1,4 δισ. ευρώ) σε βρετανικές, το 1% (1,3 δισ. ευρώ) σε πορτογαλικές, το 1% (0,7 δισ. ευρώ) σε αυστριακές, 0,5 δισ. ευρώ έχουν οι ισπανικές και 0,2 δισ. ευρώ οι σκανδιναβικά πιστωτικά ιδρύματα.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανάλυση ενδεχόμενο haircut της τάξης του 20% έως 60% του ελληνικού χρέους αντιστοιχεί σε απώλειες 13 έως 41 δισ. ευρώ για τα κεφάλαια των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Κάτι τέτοιο θα είχε μικρές επιπτώσεις για τον ευρωπαϊκό κλάδο (αντιστοιχεί στο 1% - 3% του συνολικού Tier 1), αλλά λίαν σημαντικές για τις ελληνικές τράπεζες: ένα haircut θα είχε επίπτωση 8 - 25 δισ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 26% - 80% των συνολικών:  κεφαλαίων των ελληνικών τραπεζών και στο 50% - 160% της χρηματιστηριακής αξίας. Σημειώνεται ότι το 2011 οι λήξεις ομολόγων του δημοσίου ανέρχονται σε 35,2 δισ. ευρώ, το 2012 σε 35,3 δισ., το 2013 σε 37,6 δισ., το 2014 57,7 δισ. ευρώ ενώ το 2015 οι λήξεις τίτλων φτάνουν τα 39,4 δισ. Στην πενταετία 2016 - 20 οι λήξεις τίτλων του ελληνικού Δημοσίου φτάνουν τα 84,3 δισ.

Η Fitch προειδοποίησε για τους τριγμούς που θα προκαλούσε μία αναδιάρθρωση στο σύνολο του τραπεζικού συστήματος, καθιστώντας δυσκολότερο το δανεισμό την στιγμή που οι περισσότερες τράπεζες μόλις αρχίζουν και ανακτούν τις δυνάμεις τους.

πηγη: dailynews24.gr

ΣΧΟΛΙΟ: ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ?

ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο <ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ> ΟΜΠΑΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΗΠΩΣ???

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ???

ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΩΡΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (GLOBO) ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΤΙΘΑΣΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ 
ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ???

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ?????


Συναίνεση στην πράξη από τη Ν.Δ.

Image       
Τα μισά οικονομικά νομοσχέδια που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ έχουν υπερψηφιστεί από τη Ν.Δ. αποκαλύπτουν στοιχεία της Βουλής: Την ίδια στιγμή ο Γ.Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη διετία 2007-2000, όχι  μόνο καταψήφιζε το ένα μετά το άλλο τα οικονομικά νομοσχέδια, αλλά επιπλέον πρωτοστατούσε στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. 


Η εφημερίδα «Κεφάλαιο» δημοσιεύει τα νομοσχέδια στα οποία είπε «ναι» η ΝΔ και τα νομοσχέδια που καταψήφισε το ΠΑΣΟΚ με την υπόσχεση ότι θα τα καταργήσει όταν κερδίσει τις εκλογές…

Τα «ναι» και τα «όχι» του ΠΑΣΟΚ

Σε σύνολο 90 νομοσχεδίων που έφερε η κυβέρνηση Καραμανλή στη Βουλή τη διετία 2007-2009, το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε τα δέκα ακόλουθα:

-Ρύθμιση θεμάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ
- Διασυνοριακές συγχωνεύσεις κεφαλαιούχων εταιρειών
-Προστασία ανηλίκων από καπνό και αλκοολούχα ποτά
-Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών
-Πολιτιστικό κέντρο ελληνικής αστυνομίας
-Παράταση ειδικών επιδοτήσεων του υπ. Απασχόλησης
-Μέτρα για μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης κτιρίων
-Σύσταση εθνικού ταμείου κοινωνικής συνοχής
-Διοίκηση-διαχείριση των Βακουφίων Θράκης
-Ενίσχυση της ασφάλειας πλοίων, λιμένων και επιβατών

Τα νομοσχέδια που δεν ψήφισε το ΠΑΣΟΚ

-Εγγυοδοσία τραπεζών
-Ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΚΟ, με πρώτη την παραχώρηση επιπλέον 10% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom
-Νέο ασφαλιστικό με συγχωνεύσεις ταμείων και αύξηση ορίων ηλικίας
-Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων
-Αυξήσεις εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
-Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
-Απόσυρση Ι.Χ. αυτοκινήτων


Τα «ναι» της ΝΔ

Στον αντίποδα, επί συνόλου 96 νομοσχεδίων της κυβέρνησης Παπανδρέου στο διάστημα Οκτώβριος 2009 – Μάιος 2011, η ΝΔ υπερφήφισε τα 47. Τα πιο σημαντικά είναι:

-Έκτακτη οικονομική ενίσχυση αλληλεγγύης
-Ρύθμιση επαγγελματικών και επιχειρηματικών οφειλών προς τις τράπεζες
-Σύσταση Ελληνικής Στατιστικής Αρχής
-Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης προσωπικών κεφαλαιουχικών εταιρειών
-Ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων προσώπων
-Οδικές εμπορευματικές μεταφορές
-Αναδιάρθρωση εξυγίανση και ανάπτυξη του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
-Τροποποίηση νόμου περί ευθύνης υπουργών
Αύξηση εβδομαδιαίας εργασίας στο Δημόσιο (40 ώρες).

πηγη: defencenet.gr


ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ,ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ-ΞΥΠΝΑΤΕ,ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ!



"ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ",δηλώνει η Βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης,επικροτώντας τις διαδηλώσεις που στρέφονται κυρίως εναντίον ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ:
Επίτηδες βάζουμε και τις...απαντήσεις από κάτω,γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος είναι ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ:Η Βουλευτίνα που τους δουλεύει ψιλό γαζί ή ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,που δεν καταλαβαίνουν ακόμα τι γίνεται;
Είναι πραγματικά απίστευτο:Όλα τα Μμε της διαπλοκής,ακόμα και το ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΓΚΑ,όπως και Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΕΡΤ,συμμετέχουν με ζωντανές συνδέσεις και εκτενή ρεπορτάζ στο...πανηγύρι!

Αλλά να συμμετέχει ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;
Λυπούμαστε αγαπητοί "αγανακτισμένοι,αλλά αν δεν σας ξυπνήσει πραγματικά ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ,τότε και...κανονιές να ρίξουν,εσείς θα συνεχίσετε να κοιμάστε!
Όσο για την Καιλή:Καλά κάνει και δουλεύει το πόπολο,αφού εκείνο δεν κάνει αυτό που πρέπει μ'εκείνη και τους συναδέλφους της,παρά...χτυπάει κατσαρόλες και τρώει σουβλάκι,μπροστά ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!




πηγη:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΟ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.  
ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ.  ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.





  

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ- ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

          Η επιδημία του βακτηρίου E.coli στη Γερμανία, που έχει οδηγήσει στο θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπους, είναι μία από τις μεγαλύτερες του είδους παγκοσμίως και η σημαντικότερη που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα, υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (ECDC).

Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν την Πέμπτη πως υπάρχουν υποψίες ότι μολυσμένα αγγουράκια, εισαγόμενα από την Ισπανία, προκάλεσαν την επιδημία του αιμολυτικού ουραιμικού συνδρόμου (ΟΑΣ), μια σοβαρή επιπλοκή που οφείλεται στο STEC, ένα είδος βακτηρίου E.coli το οποίο παράγει τοξίνες σιγκέλλας.

Το ECDC, που εδρεύει στη Στοκχόλμη και παρακολουθεί τις ασθένειες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χαρακτήρισε την επιδημία "μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και τη μεγαλύτερη που έχει αναφερθεί στη Γερμανία".

Από τις 25 Απριλίου έχουν καταγραφεί στη Γερμανία 276 κρούσματα του ΟΑΣ. Άλλα κρούσματα έχουν επίσης αναφερθεί στη Σουηδία, τη Δανία, την Ολλανδία και τη Βρετανία και όλα αφορούν άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στη Γερμανία.

Το ΟΑΣ επηρεάζει το αίμα, τα νεφρά και, σε σοβαρές περιπτώσεις, το κεντρικό νευρικό σύστημα. Πρόκειται για σοβαρή ασθένεια που απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο.

πηγη: www.liako.gr


Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!






ΠΡΟΣ...ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ":ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΙΣ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!

v                  




Δείτε τις προσεκτικά και διαβάστε τον σχολιασμό.Πρόκειται για τις γνωστές κάρτες του ομώνυμου "παιχνιδιού" που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '90 και έχει...προβλέψει,μεταξύ άλλων,τον πρόσφατο σεισμό της Ιαπωνίας και την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Ένα μικρό σχόλιο,από εμάς τους "συνωμοσιολόγους":Πολύ...προφήτες ήταν οι τύποι που κατασκεύασαν το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Εντάξει,οι διάφοροι "ιστρούχτορες" τύπου Εσέλ δεν σας πείθουν.Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ούτε,αφού είναι...αντισημιτικά!

Ετούτο εδώ πάλι,τι είναι;

Βρε μπας κι έχουν ανοίξει καμία σχολή...μέντιουμ;;;





ΡΕ ΚΑΜΙΝΗ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ??? ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!!




Δεκάδες συλλήψεις από αστυνομικούς που μπήκαν στη ''μέση'' για να γλιτώσουν τους ομοφυλόφιλους που έκαναν διαδήλωση για τα δικαιώματα τους.
 


Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στη διάρκεια πορείας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στη Μόσχα, που διαδήλωσαν παρά την απαγόρευση από τις ρωσικές αρχές.
 
Οι διαδηλωτές δέχθηκαν επίθεση από Χριστιανούς  ορθόδοξους, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.
 
Οι ομοφυλόφιλοι που κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως "Η Ρωσία δεν είναι Ιράν!" δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα φανατικών ορθοδόξων, η οποία είχε πραγματοποιήσει πορεία νωρίτερα.

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ!
ΕΙΠΑΜΕ: ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.


 

Παίζουν γυμνοί video games – Φωτο και video

     

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!


ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ?????


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ!!



Πρόκειται για νέα τρέλλα που εξαπλώνεται ταχύτατα στη Νέα Υόρκη φυσικά.
 







Ο οικοδεσπότης καλεί φίλους και φίλες σπίτι τους για να παίξουν video game και για να χαλαρώσουν βγάζουν όλοι τα ρούχα τους.
Στα πάρτυ αυτά επιτρέπονται τα πάντα, όμως υπάρχουν και τρεις απαγορεύσεις :
ΟΧΙ ΚΙΝΗΤΑ ΟΧΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ.


πηγη: newsit.gr




Wikileaks:οι ΗΠΑ ανησυχούσαν για τις σχέσεις Αθήνας-Μόσχας.



Μπορεί δημοσίως οι αμερικανοί να δήλωναν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τα ανοίγματα Καραμανλή προς τη Ρωσία,όπως προκύπτει όμως από τηλεγραφήματα του Wikileaks που δημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ, ήταν βαθύτατα προβληματισμένοι.

Σ΄ένα απ΄ αυτά τα τηλεγραφήματα ο τότε αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντ. Σπέκχαρντ, εκφράζει τις ανησυχίες του για τις στενές σχέσεις Καραμανλή -Πούτιν,υποστηρίζοντας ότι αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε πιο στενές σχέσεις ακόμη και με το Ιράν.Καλά λόγια είχε μόνο για την Ντόρα Μπακογιάννη:
«Προσπαθεί να τοποθετήσειτον εαυτό του σαν να λαµβάνει ισορροπηµένη θέση ανάµεσα στις ΗΠΑ καιτη Ρωσία, σε αντίθεση µε την υπουργό Εξωτερικών και πολιτική ανταγωνίστριά του Ντόρα Μπακογιάννη για την οποία κάποιοι Ελληνες πιστεύουν ότι τηρεί υπερβολικά φιλοαµερικανική γραµµή», έγραφε ο αµερικανός πρεσβευτής Ντάνιελ Σπέκχαρντ.

Σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα 40 ηµέρες πριν από την προγραµµατισµένη συνάντηση του έλληνα πρώην πρωθυπουργού µε τον Πούτιν στις 17 ∆εκεµβρίου 2007, η αµερικανική πρεσβεία στην Αθήνα αποστέλλει στο Στέιτ Ντιπάρτµεντ εµπιστευτικό τηλεγράφηµαµε θέµα:

«Ελλάδα και Ρωσία: οι αναπτυσσόµενοι δεσµοί – που γίνονται πιο ισχυροί;».
Στο τηλεγράφημα αναφέρεται ότι «Ρώσοι πράκτορες θα µπορούσαν ναδιεισδύσουν στην ελληνική οικονοµία», λόγω της αυξανόµενης δύναµης των siloviki (πρώην και νυν στελέχη ασφάλειας και µυστικών υπηρεσιών που κατέχουν επιφανείς θέσεις στη Ρωσία του Πούτιν). Στο σχόλιό του ο αµερικανός επιτετραµµένος έγραφε: «Είναι ξεκάθαροότι οι Ελληνες απολαµβάνουν το κόρτε των Ρώσων, ακόµα και αν το παίζουν συχνά δύσκολοι».
Ο Σπέκχαρντ υποστηρίζει σε άλλο τηλεγράφημά του που έστειλε αμέσως μετά τη συνάντηση Πούτιν-Καραμανλή ,ότι «ο Καραµανλής προφανώς πιστεύει ότι µπορεί να διατηρήσει ισορροπία στις σχέσεις µε τη Ρωσία και τη ∆ύση. Ο κίνδυνος όµως είναι ότι η Αθήνα, όντας πιο κοντά στη Ρωσία στα θέµατα ενέργειας, µπορεί να βρει τον εαυτό της υπό πίεση και να στηρίξει τους Ρώσους σε άλλα θέµατα όπως είναι οι σχέσεις µε το Ιράν. Εχουµε πει στους Ελληνες ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν πρόβληµα µε τους καλύτερους ελληνορωσικούς δεσµούς. Την ίδια ώρα, συνεχίζουµε να ρωτάµε πώς η Ελλάδα µπορεί να συµβιβάζειτη στήριξή της για τον αγωγό TGI µετο ανταγωνιστικό πρότζεκτ του South Stream – ένα ερώτηµα στο οποίο ακόµα να λάβουµε επαρκείς απαντήσεις», έγραφε ο Σπέκχαρντ. 



πηγη: onalert.gr



 

Υποθήκευση της Ακρόπολης...θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω!



Μια αποκαλυπτική και πολύ καταγγελτική συνέντευξη του καθηγητή κ. Κώστα Μπέη, όπου δεν διστάζει να αναφερθεί και στην εκμυστήρευση του Ανδρέα Παπανδρέου για τον ΓΑΠ. Δείτε το με προσοχή....





πηγη:http://citypress-gr.blogspot.com 





ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ!..

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ -


Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Mην ξαφνιαστειτε...την παγκοσμιοποιηση δεν θα την επιβαλλουν,θα την ζητησουν οι λαοι μονοι τους ! ! !

        harrytsopanos

Ολοι μιλαμε για την παγκοσμιοποιηση,την παγκοσμια κυβερνηση,ειναι ενας απο τους λιγους στοχους που κοντευει να πετυχει ο διαχειριστης μας ο οποιος ειναι σφοδρος εραστης της.
Και αναρωτιομαστε τι πρεπει να κανουμε,τι αντισταση να φερουμε ωστε να εμποδισουμε αυτο που θελουν να κανουν,περιμενουμε μια επιβολη εκ των ανω μιας απανθρωπης καταστασης στην οποια εμεις ως αλλοι ανταρτες θα δινουμε μαχες για να την ανατρεψουμε.

Και ομως δεν θα ειναι ετσι,την Παγκοσμια κυβερνηση αν τα καταφερουν να την.....
εγκαταστησουν δεν θα την επιβαλλουν,δεν ειναι αυτος ο σκοπος τους.

Σκοπος τους ειναι την Παγκοσμια κυβερνηση να την ζητησουν οι λαοι.
Και πως θα το καταφερουν αυτο?

Οπως το κανουν εδω σε εμας,ειπαμε εμεις ειμαστε το πειραματοζωο της ιστοριας.

Απολυτη ελλειψη κυβερνησης....αυτο που ζουμε εδω,επιδεινωση ολων των δεικτων,πεινα,ανεργια,φτωχεια,ακριβεια,αδιαφορια,ελλειψη κοινωνικου κρατους,διαλυση του κοινωνικου ιστου.

Με ολα αυτα θα αρχισει ο κοσμος που θα υποφερει να βλεπει σαν λυση την δημιουργια ενος κεντρικου κυβερνητικου αξονα,θα θελει να μην εχει πολιτικους στο κεφαλι του διεφθαρμενους και κλεφτες,θα ζηταει δικαιοσυνη,και δεν θα βρισκει απαντησεις πουθενα σε ενα κρατος χωρις κυβερνηση,παρ'ολο που θα εχει κυβερνηση.

Ετσι θα προχωρησει το σχεδιο,δεν ειναι ανοητος ο Παπανδρεου,ξερει πολυ καλα τι κανει,και ξερει οτι πρεπει να αποτυχει σε οσα εχει υποσχεθει ακομη και στα δεινα που εχει φερει στην χωρα για να κανει τον λαο να καταλαβει οτι δεν υπαρχει λυση,να τον φερει στα ορια της εξαθλιωσης και την ανεχειας ωστε να ζητησει απο μονος του μια νεα λυση.απο που ομως?

Απο τα ηδη διεφθαρμενα κομματα?
Ποιον θα ζητησει ο λαος να τον κυβερνησει οταν ολοι ειναι μερος και οχι η λυση του προβληματος?

Αυτο σας το αφηνω να το σκεφτειτε,να διαβασετε οτι μπορειτε περι παγκοσμιας κυβερνησης και μετα ισως οταν ερθει εκεινη η ωρα να ειμαστε προετοιμασμενοι.

Να καταλαβουμε οτι ολα οσα γινονται εχουν ενα στοχο,και θα καταληξουν εκει εκτος αν βρουν ανθρωπους που τον εχουν καταλαβει.

Ανικανος ο Γιωργακης?
Μα αυτος ειναι ο σκοπος του,αυτο θελει να πειστουμε οτι ειναι.
Ξυπνηστε...κανεις δεν καταδικαζει την χωρα του με τετοιον τροπο,εκτος αν εχει εντολες και ευθυνες απεναντι σε ξενους...οχι κυβερνητες ολοι αυτοι ειναι πιονια....
Στους ελιτιστες,μια ομαδα αρωστων ψυχοπαθων που ζηταει τον ελεγχο του πληθυσμου με καθε μεσον.



ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α!



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ.






18 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ",ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ...ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

        -Γιατί είστε εναντίον των συγκεντρώσεων;Δεν θέλετε να ξεσηκωθεί ο κόσμος,αλλά να είναι στους καναπέδες του;

Καταρχήν,είναι ψέμα πως είμαστε εναντίον των πραγματικών κινητοποιήσεων.Εδώ και μήνες φωνάζουμε για την ανάγκη ξεσηκωμού του λαού.Στηρίξαμε την περσινή,πραγματικά αυθόρμητη λαική αντίδραση την ημέρα που σκότωσαν 4 αθώους στη Marfin.Στηρίξαμε τον αγώνα πολλών επαγγελματικών τάξεων,από τους φορτηγατζήδες μέχρι τους γιατρούς.Στηρίξαμε όσους αντιδρούν στην Κάρτα του Πολίτη.Παροτρύναμε τον κόσμο να συμμετέχει στις γενικές απεργίες,άσχετα αν είναι καπελωμένες απ'τους εργατοπατέρες.Είμασταν μαζί με τους κατοίκους που διαδήλωναν εναντίον της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.Τρώγαμε το ξύλο της αρκούδας στην Κερατέα.
-Δεν μας λέτε όμως,γιατί είστε εναντίον;

Διότι η συγκεκριμένη μορφή "αγανάκτησης" είναι κατευθυνόμενη και παντελώς ακίνδυνη για το υπάρχον πολιτικό σύστημα.Εμείς είμαστε υπέρ ενός ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.Αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες και παρακολουθούμε σε ζωντανή σύνδεση από τα παράνομα κανάλια της διαπλοκής,δεν έχει καμία σχέση με την πρότασή μας.

-Τι να κάνουμε λοιπόν;Να καθόμαστε να τους βλέπουμε;Είναι καλύτερο αυτό;

Να φροντίσετε καταρχήν,να ενημερωθείτε εσείς και ο υπόλοιπος κόσμος για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.Να βγουν μπροστάρηδες και διοργανωτές με συγκεκριμένα αιτήματα.Να αναφερθούν τα ονόματα των εγχώριων και διεθνών υπαιτίων της κατάντιας μας.Να ζητηθεί αλλαγή του πολιτικού συστήματος με συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις και όχι ανώδυνα ευχολόγια και αοριστιολογίες.

-Καλά όλα αυτά,αλλά μέχρι να γίνουν γιατί να μην διαδηλώνουμε,εκτονώνοντας την οργή μας;

Διότι,πολύ απλά,κάνετε μια τρύπα στο νερό.Το σύστημα δεν τρέμει την ποσότητα,αλλά την ποιότητα της οργής.Αν κατέβουν δέκα εκατομμύρια και απλά κάθονται στις πλατείες και τους δρόμους,δεν αλλάζει τίποτα.Αν κατέβουν όμως δέκα χιλιάδες με όλα αυτά που προαναφέραμε,να είστε σίγουροι πως οι κρατούντες θα πανικοβληθούν και θα μας πολεμήσουν με κάθε τρόπο.

-Μιλάτε υποτιμητικά για την προβολή μας από τα Μμε:Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε πως τα κανάλια δείχνουν τις συγκεντρώσεις επειδή δεν μπορούν πια να τις κρύβουν;Έλεος πια με τις συνωμοσιολογίες σας!

Κάνετε λάθος,αγαπητοί φίλοι.Τα Μμε έχουν την απόλυτη δύναμη να κόβουν και να ράβουν την "ενημέρωση",όπως αυτά και τα αφεντικά τους θέλουν.Να είστε σίγουροι πως αν δεν υπήρχε άνωθεν εντολή για προβολή της...αγανάκτησης,δεν θα έδειχναν τίποτα ακόμα κι εκατομμύρια να κατέβαιναν.Ή μάλλον τότε μπορεί να έδειχναν,αλλά τα σχόλιά τους θα ήταν άκρως υποτιμητικά και υβριστικά για εσάς.Κι εξηγούμαστε με παραδείγματα:

-Θυμηθείτε τη στάση των Μμε στις Λαοσυνάξεις του Μακαριστού Χριστόδουλου,όπου οι ύβρεις,οι ειρωνίες και οι προσβολές διαδέχονταν η μία την άλλη.
-Την πλήρη αποσιώπηση του αγώνα των κατοίκων της Κερατέας:Επί 4 μήνες πάλευαν μόνοι τους με τα ΜΑΤ και τους εργολάβους,έτρωγαν ξύλο και τα καθάρματα των Μμε,με προεξάρχοντες τον "ευαίσθητο" ΣΚΑΙ,τους αποκαλούσαν "50 ΑΛΗΤΕΣ",δεν τους έδιναν βήμα για να εκθέσουν τις απόψεις τους και λασπολογούσαν συνεχώς εναντίον τους.Είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της μιντιακής αλητείας,που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

-Θυμηθείτε πέρυσι τον Μάιο τι λέγανε τα Μμε,όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙ κατέβηκε αγανακτισμένος κόσμος στους δρόμους,έτοιμος για όλα:Ενοχλούνταν από τον Εθνικό Ύμνο,τα συνθήματα εναντίον της Βουλής κλπ.Επίσης,η προβολή των συγκεντρωμένων δεν ξεπερνούσε τα 5 δευτερόλεπτα,ενώ ούτε λόγος φυσικά για ζωντανές συνδέσεις.

Υπάρχουν κι άλλα πολλά παραδείγματα:Το πλέον "παράδοξο" όμως,είναι η προβολή των κινητοποιήσεών σας ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ,ακόμα και από τα κρατικά μέσα!Σίγουρα αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει,εκτός αν νομίζετε πως...ξαφνικά οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους!
Αλλά και το ΜΑΙΜΟΥ-ΣΥΝΘΗΜΑ που τάχα φώναξαν οι Ισπανοί εναντίον μας,δεν σας κινεί υποψίες;;;Δηλαδή αν εμείς ή κάποιος άλλος γράψει μια βλακεία για να ξεσηκώσει τον κόσμο,πιστεύετε πως θα το πάρουν τα Μμε και θα το διαδώσουν;Ελάτε τώρα,κάντε μας τη χάρη!

-Και τι σημαίνει αυτό;Πως δεν έπρεπε να κατέβουμε επειδή το σύνθημα δεν υπήρξε;

Σημαίνει,σε απλά ελληνικά,πως σε κορόιδεψαν χτυπώντας το φιλότιμό σου κι εσύ αδιαφόρησες γι'αυτό!

-Μιλάτε συνεχώς για πρόβες παγκοσμιοποίησης και άλλα τέτοια χαζά.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε πως εμάς τους Έλληνες,θα μας βάλουν στο "λούκι" τους οι διάφοροι παγκοσμιοποιητές;

Μα σας έχουν βάλει ήδη!Δεν το καταλαβαίνετε;Η ψευδαίσθηση της αυθόρμητης,αγνής,ίσως και πατριωτικής αντίδρασης,είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να πετύχουν!Διαφορετικά,ούτε θα προμοτάριζαν τις "εκδηλώσεις",ούτε θα εκφράζονταν κολακευτικά για σας.

-Πολύ...Λιακόπουλο διαβάζετε.Αφού το κίνημα ξεκίνησε αυθόρμητα από δυο 18χρονους και διαδόθηκε μέσω Facebook.

Επειδή ασχολούμαστε χρόνια με blogs,κοινωνικά δίκτυα και Διαδίκτυο γενικότερα,γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.Άσχετα με το τι διαδίδουν κάποιοι,σας καλούμε να κάνετε το εξής...πείραμα:
Παρατηρείστε πόσα "περίεργα" προφίλ και ονόματα στο Ίντερνετ αγνώστων για εσάς "χρηστών",έχουν εμφανιστεί:Μάλιστα,καλύπτουν όλα τα...γούστα,από αναρχοαριστερές καταβολές (π.χ. Viva la revolucion!),μέχρι "εθνικιστικές" κορώνες (π.χ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ).

Αν θεωρείτε όλα τα παραπάνω τυχαία,ψάξτε να βρείτε πόσες ομάδες "αγανακτισμένων" υπάρχουν στο Facebook:Δεκάδες,καλύπτοντας πάλι όλους τους...χώρους!
Για να μη μιλήσουμε για τους "περίεργους" σχολιαστές που έφτιαξαν...ξαφνικά προφίλ για να σχολιάζουν στα blogs!

Αυτά είναι γεγονότα,αγαπητοί φίλοι και όχι συνωμοσιολογικά παραμύθια.Λάβετε επίσης υπόψη πως η "ελευθερία" που παρέχει οποιοδήποτε κοινωνικό μέσο δικτύωσης,είναι ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ.Κι αυτό διότι,μέσα από ομαδοποιήσεις και άλλα "γκρουπ",χάνεται η ατομική προσωπικότητα μέσα σε έναν άμορφο πολτό.
-Μην περιμένεις να πιστέψουμε πως πίσω από τις κινητοποιήσεις είναι οι Σιωνιστές,οι Νεοταξίτες και οι υπόλοιπες εμμονές σου.

Δεν χρειάζεται να πιστέψετε εμάς τους "περίεργους".Αρκεί να διαβάσετε τα λόγια του Στεφάν Εσέν,ιδεολογικού ηγέτη του "κινήματος των αγανακτισμένων":Εκείνος μιλάει για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,όχι εμείς.


-Και λοιπόν;Τι με νοιάζουν εμένα όλα αυτά;Εγώ πάω απλά για να φωνάξω και να βρίσω τους πολιτικάντηδες.


Δεν διαφωνούμε,ούτε σου καταλογίζουμε σκοτεινά κίνητρα.Θέλουμε όμως να μας απαντήσεις με ειλικρίνεια στις παρακάτω ερωτήσεις:

-Αν είχες να φας μέρες και σου πρόσφεραν χαλασμένο φαγητό με κίνδυνο της υγείας σου,θα το έτρωγες;

-Αν δίψαγες και σου πρόσφεραν μολυσμένο νερό,θα το έπινες;
-Τι βλακείες είναι αυτές που λες;Σε λίγο θα μας πεις ότι θα μας...σκοτώσουν κιόλας οι δήθεν παγκοσμιοποιητές που φαντασιώνεσαι.

Σε σκοτώνουν πνευματικά και ψυχικά,φίλε!Με τα πανηγυράκια τους,κάνουν τις τελικές πρόβες τους.Σε κάνουν να νομίζεις πως συμμετέχεις σε κάτι αυθόρμητο,πηγαίο και αγνό,ενώ ουσιαστικά εκείνοι χαμογελούν σατανικά παρακολουθώντας τη "διαμαρτυρία" σου από τα κανάλια τους.

-Ό,τι και να λες εσύ,εγώ θα πάω να φωνάξω.Πρέπει να φύγει ο Γιωργάκης και οι υπόλοιποι κλέφτες.


Το ζήτημα δεν είναι να φύγει ο Τζέφρυ,αλλά να τιμωρηθεί για όσα έκανε.Και ο αντικαταστάτης του,να μην είναι ένα ακόμα ανδρείκελο.

Μιλάω σε σένα,αγαπητέ Νεοδημοκράτη,που συμμετέχεις σε αυτές τις εκδηλώσεις πιστεύοντας πως οφελούν το κόμμα σου.Αλήθεια,σου πέρασε ποτέ από το μυαλό η ιδέα πως Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (και όχι η...ροζουλί),δεν θα έχει καμία σχέση με την κομματοκρατία που ζούμε σήμερρα;

-Να λοιπόν που συμφωνούμε σε κάτι.Κι εσύ μιλάς για κατάργηση κομμάτων και κάτι νέο!


Με τη διαφορά πως ξέρω καλά πώς πρέπει να είναι αυτό το νέο:

-Δεν θέλουμε κατάργηση των πολιτικών και της πολιτικής,αλλά την πλήρη κάθαρσή τους.

-Δεν θέλουμε την κατάργηση των Εθνικών Κυβερνήσεων για χάρη ενός "Παγκόσμιου Σωτήρα",αλλά την αναμόρφωση του σάπιου κοινοβουλευτισμού σε αγνή Δημοκρατία.

-Κι εμείς αυτό ζητάμε!


Σοβαρά;Λυπάμαι,αλλά δεν το άκουσα πουθενά.Πέρα από αοριστολογίες και ευχολόγια,καμία ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΛΥΣΗ δεν προτείνετε.


-Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε.Βλέποντας και κάνοντας.


Καμία Επανάσταση πραγματική δεν πέτυχε χωρίς αρχικούς στόχους,κίνητρα και ΜΕΤΑΕΠΑΝΑΣΤΙΚΕΣ λύσεις.Γιάυτό λοιπόν σε ρωτάω:Άντε και πετυχαίνει η "επανάσταση" που κάνετε,μετά τι θα γίνει;
-Θα αγωνιστούμε για παγκόσμια ειρήνη,νέο πολιτικό σύστημα,ευημερία κλπ.


Και ποιος θα τα κάνει όλα αυτά;Μήπως οι...αυτόκλητοι σωτήρες,που θα εμφανιστούν τότε ως από μηχανής Θεοί;

Βλέπεις λοιπόν,φίλε,πως έρχεσαι στα λόγια μου;Ακόμα κι αν εσύ απεχθάνεσαι την Παγκοσμιοποίηση,ακόμα κι αν κρατάς ελληνική σημαία και τραγουδάς τον Εθνικό Ύμνο,με αυτές τις κινητοποιήσεις αλείφεις βούτυρο στο ψωμί των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.


-Λέγε ό,τι θέλεις.Ώρα να κατέβω στο Σύνταγμα.

Καλά μυαλά κι εύχομαι κάποια στιγμή να σ'αφήσει ο εγωισμός σου να δεις τα πράγματα καθαρά και ξάστερα.

-Εσύ κάτσε να κάνεις αγώνα στο πληκτρολόγιο.

Είναι τουλάχιστον επιλογή μου.