ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σύννεφα αρχίζουν να μαζεύονται πάνω από την τουρκική οικονομία

Image        Σύννεφα αρχίζουν να μαζεύονται πάνω από την τουρκική οικονομία η οποία κινδυνεύει όπως επισημαίνουν οι οικονομικοί αναλυτές με υπερθέρμανση αφού η ραγδαία αύξηση της κατανάλωσης έχει οδηγήσει το εμπορικό έλλειμμα σε νέα επίπεδα παρόμοια με αυτά που είχαν καταγραφεί στα μέσα της δεκαετίας του 1980.
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με στοιχεία της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας το εμπορικό έλλειμμα της Τουρκίας για τον μήνα Μάιο έφτασε τα 7 δις ευρώ με τις εισαγωγές να φτάνουν τα 14,5 δις ευρώ (αύξηση 43% σε σχέση με τον Μάιο του 2010) και τις εξαγωγές τα 7,5 δις ευρώ (αύξηση 11% σε σχέση με τον Μάιο του 2010).
Το συγκεκριμένο νούμερο αποτέλεσε έκπληξη για τους οικονομικούς αναλυτές οι οποίοι εκτιμούσαν ότι το έλλειμμα θα κυμανθεί στα 6,7 δις ευρώ. Νωρίτερα αυτό το χρόνο είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα για το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το οποίο την περίοδο Απρίλιος 2010-Απρίλιος 2011 έφτασε τα 43,7 δις ευρώ περισσότερο από το διπλάσιο σε σχέση με την περίοδο 2009-2010.
Ο βασικός λόγος για αυτή την επιδείνωση της κατάστασης είναι η ραγδαία ανάπτυξη της τουρκικής οικονομίας η οποία παρουσίασε αύξηση σε ετήσια βάση 11% τους πρώτους τρείς μήνες του 2011 με τις τράπεζες να δίνουν δάνεια ακόμα και μετά από αίτηση μέσω sms και την κεντρική τράπεζα να προσπαθεί να ελέγξει την επέκταση.
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Τουρκίας το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών εκτιμάται ότι θα βελτιωθεί τους τρείς τελευταίους μήνες του 2011. Παρόλα αυτά ο κίνδυνος για την υπερθέρμανση της τουρκικής οικονομίας παραμένει υπαρκτός.

πηγη: defencenet.gr


ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ (VIDEO)


ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟ(Υ)ΛΗΣ!





Κρήτη: Oι πολίτες απαντούν με χάος στο χάος της κυβέρνησης

Image          
Τα γραφεία της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν διαδηλωτές στα Χανιά, έπειτα από πορεία κατά του Μεσοπρόθεσμου. Αρχικά οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Χανίων, το οποίο κατέλαβαν, ενώ ο δήμαρχος αποχώρησε υπό προστασία.

Όταν η πορεία έφθασε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Κυδωνίας, ομάδα νεαρών, αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο των γραφείων μπήκε μέσα και κατάστρεψε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, fax, τηλέφωνα τηλεοράσεις, άδειασαν ντουλάπες με έντυπο υλικό καθώς και ντοσιέ με αρχεία, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους εσωτερικούς τοίχους των γραφείων.

Στα γραφεία δεν υπήρχαν εργαζομενοι, ενώ μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν στην αστυνομία για να καταθέσουν. Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο Χανίων, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο δρόμο και οι διαδηλωτές προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου.

Ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, αποχώρησε από το δημαρχείο συνοδευόμενος, ενώ κατά την έξοδό του αποδοκιμάστηκε και ο τέως δήμαρχος Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Οι νεαροί έφτιαξαν οδοφράγματα μπροστά από το δημαρχείο και στην οδό Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από άλλους δρόμους. Έξω από το δημαρχείο έχουν αναρτήσει πανό με αντιμνημονιακά συνθήματα.

πηγη; defencenet.gr


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

tsolias-dakrya          Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο.
Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους "όσοι μπορούν και βλέπουν".
Το να λένε τα ελληνικά κανάλια προώθησης της προπαγάνδας και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι αν δεν ψηφιστεί δήθεν το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, θα πτωχεύσει η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, πάει κι έρχεται, θα ήταν κατανοητό, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο να δεχθεί την απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας.
Το να λένε όμως, το CNN και το BBC και τα άλλα μέσα προώθησης της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι άν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο στην ψωροκώσταινα, θα καταρεύσει η.....παγκόσμια οικονομία, πάει πολύ, αλλά και μας βάζει σε σκέψεις.
Γιατί προωθήθηκε παγκόσμια, σε όλους τους λαούς, η άποψη ότι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία;
Μπορεί, όπως σας είχα πεί από τις 10/6/11, να αναβλήθηκε προσωρινά η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κατάρευση, αλλά ξεκαθαρίστηκε, ότι εφόσον, την προωθούσαν, θα έλεγαν στον παγκόσμιο πληθυσμό ότι φταίνε οι Έλληνες.
Είναι σαν να λέμε δηλαδή, ότι αν κλείσει το τυροπιτάδικο στη γωνία καταρρέει η οικονομία της χώρας.
Γιατί λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια προωθούν τέτοια δυσφήμηση μιάς χώρας που δεν παράγει τίποτε, όπου οι συνδικαλιστάδες και οι παράλογα υψηλοί φόροι έχουν διώξει κάθε μονάδα παραγωγής και έχουν κλείσει ή έχουν διώξει σχεδόν κάθε υγιή επιχέιρηση; Μια χώρα που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην παγκόσμια οικονομία;
Τι τους έχει πιάσει με την Ελλάδα; Από που και ως που μας ενέπλεξαν με τη μοίρα όλου του πλανήτη; Γιατί πέρασαν στον παγκόσμιο πληθυσμό το ότι η οικονομία και η μοίρα του εξαρτάται δήθεν από την Ελλάδα;
Αυτοί νόμισαν ότι προωθούν το δικό τους σχέδιο. Το σχέδιο δυσφήμισης των Ελλήνων. Το σχέδιο δυσφήμισης του εχθρού τους, όπως μας αποκάλεσε και ο Κίσσινγκερ.
Θέλουν δεν θέλουν όμως προώθησαν το σχέδιο του Θεού και δίδαξαν με την προπαγάνδα τους στους λαούς, ότι η μοίρα τους πράγματι εξαρτάται από τους Έλληνες.
Είδατε χθες χαρές και πανηγύρια όλα τα λαμόγια σε Ευρώπη και Αμερική; Ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια σε όλο τον πλανήτη. Ανέκαμψε το ευρώ. Παγκόσμια λέει ανακούφηση!!! Άστα να πάνε!!!
Κάνανε λέει οι Έλληνες το καθήκον τους και σώθηκε όλος ο πλανήτης!!!!!!!!!!
Μη λέτε ψέματα ρε φραγκολεβαντίνοι. Οι Έλληνες δεν το κάνανε ακόμη το καθήκον τους.
Αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα το κάνουν και ο πλανήτης θα σωθεί.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: www.liako.gr


ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ Η GOOGLE. ΛΟΓΟ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!




ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ...

            Η Ελλάδα δεν τέθηκε υπό καμμία κατοχή. Πρόκειται για συμφωνία άκυρη - δεν συγκέντρωσε 180 ψήφους. Το γιατί την παρουσιάζουν ως έγκυρη αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό της σημερινής δημοκρατίας. Το πρώτο μνημόνιο ήταν άκυρο όπως και το δεύτερο, κανένα από τα δύο δεν επικυρώθηκε από 180 βουλευτές όπως λέει το....
Σύνταγμα. Νομικά δεν υπάρχει καμία δέσμευση της χώρας προς τρίτους! Καμία! Καμία! Καμία!
Ας ρωτηθεί οποιοσδήποτε νομικός στην ελληνική επικράτεια γι'αυτό - εκτός των συμμετεχόντων στην κυβέρνηση ή αυτών που την στηρίζουν.
Η χώρα ήταν και είναι ελεύθερη. Το πρόβλημα είναι ότι η βουλή έχει καταληφθεί από κυβέρνηση που παραβιάζει συνεχώς το Σύνταγμα και ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Το μόνο πρόβλημα της χώρας είναι η μη εφαρμογή του Συντάγματος. Το Σύνταγμα είναι πάντα ο ανώτατος νόμος του κράτους. Οποιαδήποτε συμφωνία με τρίτους βάσει των όρων του Μνημονίου 2 - όπως και του Μνημονίου 1- είναι ΑΚΥΡΗ, ΑΚΥΡΗ, ΑΚΥΡΗ.
Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..............


πηγη: ksipnistere

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ???





Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕ 155 ΜΠΕΕΕΕΕΕ

     Image  κρυγόνα εναντίον των Αγανακτισμένων
Τελικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ακολούθησε αυτό που του λέει η συνείδησή του και καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. εν συνεχεία διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έκανε το λάθος Φλωρίδη και Νασιώκα να παραιτηθεί από βουλευτής και έτσι η κοινοβουλευτή δύναμη του ΠΑΣΟΚ μειώνεται στους 154 βουλευτές.


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΤΥΦΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΤΙΑ ΟΡΑΣΗ.



ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ.......

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -


Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

"Σφαλιάρα" ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: "Δεν εκτελούμε παράνομες διαταγές"!

Image             «Κόκκινο» ανάβουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα σχέδια της κυβέρνησης που εκφράζονται δια του αντιπροέδρου της, Θεόδωρου Πάγκαλου, που τις προορίζουν να υπερασπίσουν τις ... τράπεζες, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερία «Ελ Μούντο»  σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές μετά από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, μετά από ενδεχόμενη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμο και μη λήψης της 5ης δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ.
Και μάλιστα πέρα από τις αρχικές του δηλώσεις χθες στην Βουλή υπαινίχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα μπορούσαν ακόμα και να στρέψουν τα όπλα τους κατά των Ελλήνων πολιτών, όπως συνέβη στην Αργεντινή με αποτέλεσμα 42 νεκρούς.
Σε δήλωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) προς το defencenet.gr ξεκαθαρίζεται ότι «Εκτελούμε μόνο τις εντολές που προβλέπονται και ορίζονται από το Σύνταγμα στο οποίο έχουμε ορκιστεί πίστη και αφοσίωση».
Το ερώτημα του defencenet.gr προς το ΓΕΕΘΑ, ήταν συγκεκριμένο: «Τι θα πράξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση που λάβουν εντολή από την πολιτική ηγεσία να επιχειρήσουν στο εσωτερικό της χώρας σε αποστολές καταστολής, ένα ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοικτό ο άντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος;»
Και η απάντηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν σε καμία πολιτική εντολή της οποίας το περιεχόμενο θα είναι αντίθετο με όσα ορίζει το Σύνταγμα της χώρας και ο ρόλος για το οποίο προορίζονται που είναι ένας και μοναδικός: Η υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και των δικαιωμάτων της χώρας σε γη αέρα και θάλασσα.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ στο ερώτημα του defencenet.gr
«Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια εντολή γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος περιγράφεται με ακρίβεια στο Σύνταγμα, κάτι που τόνισε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μόλις εχθες.
Δεν μπορούν να δεχθούν να εκτελέσουν διαταγές οι οποίες εντολές βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με τον υπέρτατο νόμο της χώρας, του Συντάγματος. Αποστολή τους είναι η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων  μας έναντι έξωθεν απειλών. Δυνάμεθα  να λειτουργούμε αποκλειστικά εντός των ορίων του Συντάγματος».
Τα «αντιπαραγωγικά», όπως τα έχει χαρακτηρίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αρνούνται, λοιπόν, να συνταχθούν ακόμα και θεωρητικά στα όποια σχέδια της κυβέρνησης για εμπλοκή τους σε αποστολές εσωτερικής ασφάλειας και να στρέψουν τις κάννες των τανκς κατά Ελλήνων πολιτών.
Πρακτικά, αρνούνται και να συμμετάσχουν στο παιχνίδι του τρόμου που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση εμπλέκοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, με στόχο την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος που οδηγεί στην εξαθλίωση περισσότερο απ’όλους τα ίδια τα στελέχη των Ε.Δ. που διαβιούν σε επίπεδα κάτω από τα όρια της αξιοπρέπειας, ειδικά τα μέσα και τα κατώτερα στελέχη…
Ενδιαφέρον έχει και η προσέγγιση ανωτάτου αξιωματικού του ΓΕΣ στο θέμα: «Αν μου ζητήσουν να στείλω άρματα για να προστατέψω τράπεζες, θα στείλω, αλλά θα είμαι κι εγώ μέσα και το πρώτο βλήμα θα το ρίξω … στην τράπεζα! Να είστε σίγουροι γι’ αυτό!»

πηγη: defencenet.gr

ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!



ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

1665364             Συναισθηματικά φορτισμένη η ατμόσφαιρα εχθές στη Βουλή, κατά την ομιλία του πρωθυπουργού.
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι: «η κοινοβουλευτική ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στα παιδιά μας». Και απευθυνόμενος προς όλους, τόνισε: «Ζητώ να ακούσετε την πατριωτική σας συνείδηση. Πατριωτική στάση είναι να μη το βάζεις στα πόδια (…) Δεν ζητώ να ακούσετε τις έξωθεν πιέσεις, αλλά την ψυχή σας, την πατριωτική σας συνείδηση».
Θα μπορούσα να συγκινηθώ κι εγώ, και να σηκωθώ από την πολυθρόνα μου χειροκροτώντας. Αλλά, συγκρατήθηκα. Και συγκρατήθηκα, διότι θυμήθηκα πως πριν από λίγους μήνες άκουσα πάλι τα ίδια. Τα ίδια επίσης και πριν από ένα χρόνο. Και παρά τα συγκινητικά λόγια, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά απομακρύνθηκε αισθητά ο χρόνος απομάκρυνσης από την ύφεση.
Υπάρχει, επομένως, πρόβλημα εμπιστοσύνης, προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Οι λίγες εξαιρέσεις, επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Και όταν έχει χαθεί η εμπιστοσύνη, επειδή πολλές φορές παραπλανήθηκε ο πολίτης, παύει να πιστεύει αυτά που του λέγουν, ακόμη και αν είναι αληθή και ορθά.
Κατά τον Αριστοτέλη, ο χαρακτήρας και η αξιοπιστία ενός ομιλητή επηρεάζουν ένα ακροατήριο, για να τον θεωρήσουν πιστευτό. Δυστυχώς, η αποδεδειγμένη αδυναμία να τηρήσουν οι πολιτικοί μας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις τους, μας οδηγούν στο να μη τους πιστεύουμε, όσο ωραία λόγια κι αν μας λέγουν.
Όσον αφορά τους αντιρησίες φαίνεται να έχουν καμφθεί, από τους υπόλοιπους.
Μεσοπρόθεσμο an de portas.


www.liako.gr




Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ξεκινούν οι γεωτρήσεις στο κοίτασμα Leviathan 3

Image           
Ξεκινούν οι γεωτρήσεις για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στο σημείο Leviathan 3, στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ της συγκεκριμένης χώρας και της Κύπρου!

Ο «πετρελαϊκός επόπτης» Δρ. Γκάρντος του υπουργείου Ενέργειας του Ισραήλ, ειδοποίησε την αμερικανική εταιρία (Noble Energy) ότι έχει την άδεια να ξεκινήσει γεωτρήσεις στο κοίτασμα Leviathan 3 και κατά πάσα πιθανότητα, παρότι χρησιμοποιήθηκε η φρασεολογία ότι οι γεωτρήσεις θα ξεκινήσουν «τις επόμενες ημέρες», εκτιμάται ότι ήδη έχουν ξεκινήσει.

Το κοίτασμα Leviathan 3 απέχει 4,4 χιλιόμετρα από το κοίτασμα Leviathan 2 όπυο σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες για τεχνικούς λόγους και οι γεωτρήσεις θα γίνουν σε βάθος 5.300 μέτρων, το οποίο συνεπάγεται ένα συνολικό κόστος 70 εκατ. δολαρίων.      
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η εξόρυξη και προώθηση πετρελαίου στις διεθνείς αγορές αναμένεται να ξεκινήσει το 2017, με τους υπεύθυνους να ευελπιστούν ότι δεν θα σημειωθούν προβλήματα τα οποία θα καθυστερήσουν την αξιοποίηση των κοιτασμάτων.




"Υποβρύχια" ολική ατιμωρησία! - Έκλεισε η υπόθεση - "Αθώοι" όλοι!

Image       
Με μια κίνηση που οδηγεί στο κλείσιμο με συνοπτικές διαδικασίες της υπόθεσης του σκανδάλου της αγοράς των υποβρυχίων Type 214 από της HDW/Ferrostaal και απαλλάσσει  όλους τους εμπλεκόμενους - όπως ακριβώς το είχε προβλέψει το defencenet.gr - τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα, η γερμανική Δικαιοσύνη σφραγίζει οριστικά τον φάκελο του σκανδάλου με την επιβολή ενός απλού προστίμου 177 εκατ. ευρώ, αλλά σημασία έχει η αιτιολογία βάσει της οποίας οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση: "Δεν εντοπίστηκαν μίζες σε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς"! 

Πρόκειται για μια εξέλιξη που οδηγεί μαθηματικά σε ατιμωρησία όλους τους Έλληνες και Γερμανούς απατεώνες, τους διαφθορείς και τους διεφθαρμένους και κλείνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκλεισε και η υπόθεση της Siemens. Κανείς δεν θα πάει φυλακή για τα κλεμμένα.
Όλα αυτά την ώρα που ένας ολόκληρος λαός στενάζει κάτω από την μπότα του Γερμανού οικονομικού κατακτητή και καλείται μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων να αποδεχτεί την οικονομική καταστροφή της μέσω ενός οικονομικού προγράμματος που επιβάλει η Γερμανία!
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel" ο βιομηχανικός όμιλος του Έσσεν Ferrostaal καλείται απλώς να καταβάλει πρόστιμο ύψους 177 εκατ. ευρώ κατόπιν διακανονισμού με την εισαγγελία του Μονάχου. Επιπρόσθετα αναμένεται να καταδικαστούν δύο πρώην κορυφαίοι μάνατζερ του ομίλου σε διετή φυλάκιση με αναστολή και καταβολή προστίμου», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το Spiegel, ο διακανονισμός διευκολύνει και την εισαγγελία προστατεύοντάς την από ενδεχόμενη αποτυχία στο δικαστήριο, διότι «κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων διαπιστώθηκαν περίεργες πληρωμές πολλών εκατομμυρίων αλλά οι ανακριτές δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα να προσκομίσουν αποδείξεις για αποδέκτες των μιζών από το χώρο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ή της πολιτικής». Αρχικά η εισαγγελία ζητούσε πολύ μεγαλύτερο πρόστιμο ύψους 277 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η εκδίκαση της υπόθεσης κατά των δύο βετεράνων της Ferrostaal αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο, μάλλον εντός τριών ή τεσσάρων δικάσιμων ημερών χωρίς διακοπή, με τον αποκλεισμό επίμαχων ζητημάτων όπως αυτό της παραγραφής των αδικημάτων. Οι δύο πλευρές έχουν δύο μήνες προθεσμία να ξανασκεφτούν το «ντιλ», βάσει του νόμου, αλλά αυτό είναι τελείως τυπικό.
Οι εξελίξεις αυτές είναι αναμφίβολα θετικές για τους εν Ελλάδι κατηγορούμενους και ειδικά για τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" που προήλθε από την προμήθεια των υποβρυχίων.
Την Παρασκευή συζητείται στην Βουλή η παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει τελεσίδικα το αν θα τον στείλει ή όχι σε δίκη, αλλά αυτό πλέον έχει διαδικαστική σημασία είτε παραπεμφθεί είτε όχι: "Πηγή" όλων των κατηγοριών είναι η γερμανική έρευνα, η οποία κλείνει με την παραδοχή ότι δεν εντοπίστηκε δωροδοκία σε βάρος του Άκη ή κάποιων άλλων Ελλήνων πολιτικών ή στρατιωτικών.
Έτσι απαλλάσσονται και οι Α.Χάγιας, Α.Παπαντωνίου, ο Κ.Ματαντός των MIE-MIETSEL αντιπροσώπων των εταιρειών HDW/Ferrostaal και όλα τα άλλα "λουλούδια" που εμπλέκονται στην υπόθεση και θα αποδοθούν "καθαροί" στην κοινωνία. Έτσι μπορεί ο κ.Α.Χάγιας να απολαμβάνει το δεκάδων μέτρων υπερπολυτελές γιοτ, την έπαυλη στα βόρεια προάστεια και όλα τα άλλα που κέρδισε τίμια εργαζόμενος ως αντιπρόσωπος των HDW/Ferrostaal στην Ελλάδα, εις υγείαν των Ελλήνων φορολογουμένων που πλήρωσαν τις μίζες.
Και να μπορούν με τους νέους τους συνεταίρους να σχεδιάζουν την εξαγορά της ... ΕΛΒΟ ως αντιπρόσωποι της MAN που επίσης διώκεται για σκάνδαλο που και αυτά θα κλείσουν με τον τρόπο που έκλεισαν τα σκάνδαλα των Siemens-HDW/Ferrostaal.
Αυτή είναι δικαιοσύνη Made in Greece!

πηγη: defencenet.gr

ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΗΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ???
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚ....ΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ  ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ  ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ 
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΕΝΑ ΣΕ ΧΑΛΚΟ.






Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΡΙΧΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝ!




Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη που αφορά την μόλυνση του Αττικού ουρανού από σωματίδια αρσενικού!

          προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Στην ήδη επιβαρυμένη από τους ρύπους ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η ανακάλυψη μικροσωματιδίων που αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διεξήχθη έρευνα στον ατμοσφαιρικό αέρα της Αττικής σε....
ημέρες όπου η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή, χωρίς ανέμους και μεταφορά σκόνης.
Οι επιστήμονες, που ανέλυσαν τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ανακάλυψαν την ύπαρξη αρσενικού. Το αρσενικό αποτελεί το πιο τοξικό χημικό στοιχείο που υπάρχει με αποδεδειγμένες τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.
Όπως υποστηρίζει ο λέκτορας Ορυκτολογίας-Ορυκτοχημείας κ. Θανάσης Γκοντελίτσας, το αρσενικό δεν προέρχεται από βιομηχανικές μονάδες αλλά κατά πάσα πιθανότητα από την καύση χαμηλής ποιότητας ντίζελ.
Παράλληλα, έκδηλη είναι η ανησυχία ολοένα και περισσότερων κατοίκων η ύπαρξη αρσενικού να οφείλεται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι εκτελούνται αυξανόμενα το τελευταίο διάστημα.

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
1. Έχετε ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας και σε ποιες κινήσεις προβήκατε;

2. Ποια μέτρα έχετε σκοπό να λάβετε, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα στην ατμόσφαιρα της Αττικής από την ύπαρξη αρσενικού;

3. Σχετίζεται ο εντοπισμός του αρσενικού με τους αεροψεκασμούς που συντελούνται κατά διαστήματα στον Αττικό ουρανό;

4. Από ποιον ελέγχεται η δράση των αεροψεκασμών και ποιες είναι οι ουσίες που ψεκάζονται;

Ο Ερωτών Βουλευτής Β΄ Πειραιώς:
Ανατολάκης Γεώργιος

πηγη: http://anavaseis.blogspot.com  


40% αύξηση στα συσσίτια,το 60% είναι Έλληνες πολίτες! Ο ρόλος Εκκλησίας και ΕΔ!

      Μία νέα συγκλονιστική και δραματική πραγματικότητα αποκαλύπτουν τα στοιχεία έρευνας που έγιναν για την ΜΚΟ Αποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Η συμμετοχή στα συσσίτια της Αποστολής αυξήθηκαν τους τελευταίους μήνες κατά 40% με τους Έλληνες πια να είναι συντριπτικά περισσότεροι από τους μετανάστες! Επιπλέον αυξάνονται συνεχώς οι άνθρωποι ηλικίας από από 31 έως 50 ετών που ζητούν να πάρουν συσσίτιο από την Αποστολή,.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που έγινε για λογαριασμό της Αποστολής στην Αθήνα, στα συσσίτια εμφανίζονται καθημερινά 5000 άνθρωποι από τους οποίους 2414 είναι οι άνδρες,2312 οι γυναίκες και 274 τα παιδιά!

Το 60% είναι οι Έλληνες με τους μετανάστες από αφρικανικές χώρες να ακολουθούν με ποσοστό 16,6%!
1574 άνθρωποι ηλικίας από 31 έως 50 ετών,της πιο δημιουργικής ίσως ηλικίας , τρέφονται μέσω της Εκκλησίας.


Σοκαριστική όμως είναι και η “γεωγραφία” των περιοχών όπου μοοιράζονται συσσίτια.Το 65,5 % όσων συμμετέχουν προέρχεται από το κέντρο της Αθήνας,όμως πλέον περιλαμβάνοντα το Χαλάνδρι,η Αγ.Παρασκευή,ο Χολαργός,το Ν.Ψυχικό, η Ηλιούπολη!

“Η ανθρωπογεωγραφία των νεόπτωχων της Αθήνας αλλάζει καθημερινά δραματικά”,υποστηρίζει οΓενικός Διευθυντής της ΜΚΟ Αποστολή Κωστής Δήμτσας. “ Μέσα σε δύο χρόνια υπάρχει πλήρης ανατροπή των δεδομένων, οι Έλληνες επικρατούν των ξένων στις τράπεζες αγάπης. Περιοχές που στο παρελθόν θεωρούνταν αριστοκρατικές σήμερα βιώνουν την ασφυκτική οικονομική πίεση. Οι ανάγκες αυξάνονται δραματικά. 10.000 μερίδες φαγητού σε καθημερινή βάση και 1.500 δέματα το μήνα με τρόφιμα σε ελληνικές οικογένειες δεν εξυπηρετούν τα αιτήματα βοήθειας. Οι έλληνες των Αθηνών υποφέρουν και εμείς στην «Αποστολή» το ζούμε καθημερινά. Δυστυχώς το βαρέλι της φτώχειας δεν έχει πάτο στην πρωτεύουσα”,λέει ο κ.Δήμτσας.

      Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει συναντηθεί τρεις φορές με τον ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη. Οι συναντήσεις άρχισαν από την εποχή που ο κ.Μπεγλίτης ήταν ΑΝΥΕΘΑ. Ο Αρχιεπίσκοπος του είχε ζητήσει τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και έτσι είχε παραχωρηθεί αποθήκη του στρατοπέδου ΚΑΠΟΤΑ.Στις συναντήσεις αυτές είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο να παραχωρεί ο στρατός όσες μερίδες φαγητού μπορεί. Το σχέδιο αυτό δεν υλοποιήθηκε λόγω τεχνικών δυσκολιών του στρατού ,ωστόσο τώρα η ανάγκη να συμβάλει και ο στρατός μοιάζει επιτακτική.

πηγη: onalert.gr

ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ
ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ???






Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μπαρόζο: “Το χρέος των ΗΠΑ είναι πολύ μεγαλύτερο από της Ευρωζώνης”

     Απάντηση στους αμερικανούς επιχειρηματίες που επικρίνουν την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο. Το πλήρες κείμενο των συμπερασμάτων.

Απάντηση στις επικρίσεις του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ σχετικά με τη στάση της Ευρώπης απέναντι στην οικονομική κρίση της Ελλάδας, έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, στις Βρυξέλλες.
 
Αμερικανοί επιχειρηματίες έχουν επικρίνει ανοιχτά την αναποφασιστικότητα και την "κακοφωνία" της Ευρώπης σχετικά με την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους. Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο απαντώντας σε σχετική ερώτηση, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο, δήλωσε: "Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανυπομονησία που έχουν ορισμένοι από τους εταίρους μας, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούμε για την επίλυση των προβλημάτων μας. Την ίδια στιγμή όμως, τους ζητώ να σεβαστούν το σύστημα μας". Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ολοκλήρωσε την απάντηση του, λέγοντας: "το χρέος των ΗΠΑ είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ευρωζώνης. Όλος ο κόσμος έχει προβλήματα".

πηγη:newsit.gr


  ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ!



ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ -


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

1665285         Tα συριακά στρατεύματα, που υποστηρίζονται από τανκς, εισέβαλαν, σήμερα, σε χωριό κατά μήκος των τουρκικών συνόρων, όπου χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες τους, προκειμένου να γλιτώσουν, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας εισήλθαν στο χωριό Khirbet al-Joz, στα βόρεια της χώρας, νωρίς το πρωί, όπως δήλωσε ο ακτιβιστής, στο Γαλλικό Πρακτορείο στη Λευκωσία.

Πέρα από τα σύνορα, στην Τουρκία, αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είδαν στρατιώτες και τανκς να προσεγγίζουν τα σύνορα.

Ένας κάτοικος του τουρκικού χωριού Guvecci, είπε ότι είδε τους στρατιώτες να φθάνουν ένα χιλιόμετρο από τα συρο-τουρκικά σύνορα.

Η τουρκική σημαία που υψώθηκε, πριν από μερικές ημέρες, από Σύριο πρόσφυγα, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, για τη φιλοξενία της Άγκυρας, αντικαταστάθηκε από τη σημαία της Συρίας, όπως τόνισε δημοσιογράφος του AFP.

πηγη: www.liako.gr



Βίντεο-σοκ: Ληστεία ηλικιωμένης Ελληνίδας από αλλοδαπούς εγκληματίες


ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ  ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
ΑΛΛΑ  ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!







ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.







Beutiful Turkey: Μετά τα ποτά με ούρα, τώρα τσάι νοθευμένο με αίμα γουρουνιού! Όλοι Τουρκία φέτος!

           Αίμα από γουρούνι !
32 άτομα συνελήφθησαν στην Τουρκία στην  διάρκεια επιχείρησης λαθραίου τσαγιού. Κατασχέθηκαν 1500 τόνοι τσαγιού που διαπιστώθηκε ότι τα χρωμάτιζαν με αίμα γουρουνιού.
Στα πλαίσια έρευνας που για 6 μήνες έκανε η εισαγγελία του Γκιουρπινάρ πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε 49 σημεία στις πόλεις Βαν, Χακκάρι, Άδανα, Μερσίνα, Ριζούντα και Σιρνάκ.
Στην επιχείρηση μετείχαν 300 άτομα και συνελήφθησαν 32 άτομα, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί και δημόσιοιυπάλληλοι. Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στο Γκιουρπινάρ.
Στις επιχειρήσεις αυτές κατασχέθηκαν 1. 473.000 κιλά τσαγιού αξίας 20 εκ. λιρών. Βρέθηκαν τσάγια τα οποία ήταν αποθηκευμένα σε αχυρώνα μέσα στις κοπριές, ενώ διαπιστώθηκε ότι βιομηχανία στα Άδανα τα ανακάτευε με αίμα γουρουνιού για να παίρνει χρώμα.
πηγη: http://olympia.gr/


'Εσπασε το απόστημα στο ποδόσφαιρο - 80 κατηγορούμενοι - Τρανταχτά ονόματα προέδρων ΠΑΕ, διαιτητών, διεθνών ποδοσφαιριστών στο κύκλωμα με τα στημένα!

     

- Στον εισαγγελέα οι 10 συλληφθέντες
- Παράγοντες πολλών ομάδων μεταξύ των κατηγορουμένων
- Το Newsit έχει στην διάθεσή του τα ονόματα και θα τα δημοσιεύσει μόλις δοθούν από τις εισαγγελικές αρχές
- Περίεργες πρακτικές προς τους δημοσιογράφους από τους υπαλλήλους στην Ευελπίδων
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου με τα στημένα και αναμένεται να δοθούν και επίσημα τα ονόματα στην δημοσιότητα. 'Ολοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που επιτρέπει την αυτόφωρη διαδικασία.

H επιχείρηση “μαμούθ” Εισαγγελίας, Αστυνομίας και ΣΔΟΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης και έχει ήδη οδηγήσει στη σύλληψη 10 ατόμων για την υπόθεση με τους 41 αγώνες που θεωρεί ύποπτους η Ουέφα.
Το νήμα ξεκίνησε να ξετυλίγει η Ουέφα και συνέχισε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, η οποία και ζήτησε τις εφόδους -στο πλαίσιο γιγάντιας επιχείρησης- στα σπίτια και τα γραφεία των εμπλεκομένων στην υπόθεση των στημένων αγώνων, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Και εκεί, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν... λαβράκια!
Συνολικά από τις 15 προσαγωγές οι 10 μετατράπηκαν, μέχρι τώρα, σε  συλλήψεις. Σχετικά με τους 10 που συνελήφθησαν, όπως διαρρέεται, οι τρεις είναι γνωστοί παράγοντες, ηχηρά ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ένας προπονητής, ένας διαιτητής, ένας μάνατζερ και τρεις που έχουν σχέση με το παράνομο στοίχημα. Η 10η σύλληψη είναι αυτή ενός πρώην γνωστού μπράβου.

Μένει κανείς άφωνος όταν διαβάσει τι βρήκαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και στους χώρους εργασίας των συλληφθέντων. Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και έφεραν στο φως:

Δύο πιστόλια, εκ των οποίων το ένα με σιγαστήρα
Πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
Μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων
Μεγάλο αριθμό κουπονιών «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με διάφορα ποσά
Αποδεικτικά ανάληψης κερδισμένων ποσών
Τα χρηματικά ποσά των 18.100 δολαρίων και των 3.250 ευρώ

Παράλληλα, αναζητούνται άλλα πέντε άτομα τα οποία όμως δεν εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ο συνολικός αριθμός των εμπλεκομένων ξεπερνά τους 80 μερικοί εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ηχηρά ονόματα!

Για να φτάσουν στα ίχνη της συμμορίας που λυμαινόταν το ποδόσφαιρο οι αστυνομικοί χρειάστηκαν την συνδρομή της  ΕΥΠ, ενώ ενεργοποιήθηκε για την υπόθεση και ο «σούπερ κοριός», που χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και να τις καταγράφει.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία στην υπόθεση εμπλέκονται:

Ενας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας».

Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα.

Στους προσαχθέντες συμπεριλαμβάνονται επίσης πρόεδρος ομάδας της Football League, γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ, ένας διάσημος μάνατζερ, ένας προπονητής της Β΄ Εθνικής, αρκετοί ποδοσφαιριστές και έξι μπουκ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορούμενοι θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, διεθνής αμυντικός ο οποίος μετακόμισε πριν χρόνια από την Θεσσαλονίκη για να γίνει βασικός σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, άλλους τρεις αθλητικοί παραγοντες από την Κέρκυρα, τη Λειβαδιά και άλλη μία επαρχιακή πόλη, ενας πρώην διαιτητής που είχε αναλάβει σημαντική θέση σε άλλο πόστο, ένας πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου, δύο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και άλλοι ιδιώτες που έπαιζαν παρανομο στοίχημα και επωφελούνταν της δραστηριότητας του, κατά την κατηγορία, κυκλώματος.

Διαβάστε τι προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ για τον παράνομο στοιχηματισμό

Η δικογραφία ξεπερνά τις 93.000 σελίδες και μέσα σε αυτή υπάρχει και το όνομα διεθνή παίκτη μεγάλης ΠΑΕ ο οποίος  φέρεται να στοιχημάτιζε συστηματικά μεγάλα ποσά στα 41 παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα, καθώς επίσης γνωστός παίκτης μπάσκετ-από επίσης μεγάλο σύλλογο- που φέρεται να μιλούσε πολύ συχνά στο τηλέφωνο με έναν εκ των δέκα συλληφθέντων και σε κάποιες κουβέντες τους να γίνεται λόγος ακόμα και για χάπια! 


πηγη: newsit.gr

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ. 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΕΙΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η <ΟΥΡΑ> ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ. 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!




Σας ζήτησα εγώ κάρτα; (αληθινή ιστορία)

     “Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!).
Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο… διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.
-Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;
-Εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή.
Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά!


Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: “Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε”.
20 Ιουνίου, 2011 — VatopaidiFriend
ΠΗΓΗ:  vatopaidi.wordpress.com



 

6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!...

      Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC που προβάλλεται στο Aποκαλυπτικό Δελτίο του Γιάννη Παπαγιάννη 6 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι ο Παπανδρέου εξυπηρετεί συμφέροντα σε βάρος της χώρας!
Προσέξτε το...
ποσοστό, 6 στους 10. Δηλαδή 60 στους 100, 600 στους 1000, 6.000 στους 10.000 60.000 στους...
100.000, 600.000 στο 1.000.000, και 6 εκατ. στα 10 εκατ. Ελλήνων πιστεύει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός εξυπηρετεί συμφέρο: ντα σε βάρος της χώρας!

πηγη: http://www.roufianos.com


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!




Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ !!!


ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 
<ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΓΓΥΖΕΙΣ>


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ 
ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.




πηγη: pentapostagma.gr


14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες (video)

         Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα....
τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες. Απο τότε που...

άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε σε τι μετατρέπουν το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Την Ελλάδα:


Manolis M.
πηγη: ksipnistere


ΕΒΓΑΛΕ ΒΡΩΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ

http://www.radiofono.gr/files/images/ionion.thumbnail.jpg         (Από το IONION FM)
Όταν δεν μπορούν να σε ελέγξουν οικονομικά, όπως κάνουν με τα Αθηναϊκά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ που χρωστάνε τον άμπακα, σε ελέγχουν με άλλους δολιότερους και υποκριτικούς τρόπους, οι οποίοι συνίστανται στην πολυνομία και στην ελεγχόμενη αταξία που επί 20ετία δημιούργησαν για τα ΜΜΕ της περιφέρειας. Όποιος ανθίσταται «μικραίνει». Και «μικραίνει» τόσο, που γίνεται απειροελάχιστος. Τόσο που ούτε την φωνή του δεν μπορεί να αφουγκρασθεί. Τόσο, που το μοναδικό ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΣΟΔΟΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, εξουδετερώνεται με συνοπτικές διαδικασίες….
Για να σκοτώσεις το ραδιόφωνο της περιφέρειας, πρέπει η διαφήμιση να μην έχει έρεισμα στον πιο εξειδικευμένο αποδέκτη του: Στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!
Σε μια αραιοκατοικημένη περιφέρεια, όταν πηγαίνοντας από το σπίτι σου μέχρι την παραλία και η διάρκεια λήψης ενός σταθμού ισούται με τη διάρκεια ενός τραγουδιού ή μισού ρεπορτάζ, τότε δεν υπάρχεις… Είναι προτιμότερο να γυρίσεις τα χρόνια πίσω και να γίνεις…ντελάλης!!!
Σατανική η σκέψη ενός κράτους που ποτέ δεν κατάφερε και δεν θέλει να ξεπεράσει την κουτοπονηριά της τουρκοκρατίας. Γιατί βολεύεται απ’ αυτή. Έχουμε πολλές φορές κάνει ταμείο στα 190 χρόνια που είμαστε ελεύθερο κράτος. Και κάθε φορά, εισπράττουμε το ίδιο τίμημα. Το τίμημα της χρεοκοπίας.
Η «κουτοπονηριά» των ανθρώπων της πολιτικής ολιγαρχίας, που έχουν αφετηρία στα σπλάχνα της τουρκοκρατίας και φθάνουν έως τα σήμερα, είναι ο λόγος που η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.

Έτσι προσπαθεί να φάει κι εμάς. Δεν μας εκπλήσσει!!!
Ή θα μικρύνουμε, για να μην έχει ισχύ η ενόχληση που δημιουργούμε ή θα κλείσουμε. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και οι δυο τρόποι όμως είναι βάναυσα αντιδημοκρατικοί ακόμη και στην πιο εκφυλισμένη έννοια του όρου. Έτσι δηλαδή, όπως τη δημοκρατία την διδάσκουν και την κηρύττουν οι σημερινοί μονίμως ασελγούντες έπ’ αυτής.

Δυστυχώς φαντάζει δύσκολο να υπάρξει ομοιογένεια αντιδράσεων στα ραδιόφωνα της περιφέρειας που βάλλονται. Ακόμη και για ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ένα πρόβλημα Δημοκρατίας! Είναι όλα τόσο ατημελήτως υπολογισμένα χειρουργικώς σ’ αυτό το χώρο, που έχουν προβλέψει και γι’ αυτό (την ανομοιογένεια), από πριν να δημιουργήσουν το χάος στα ερτζιανά….Ή μάλλον για να ακριβολογούμε, δια μέσου αυτής το δημιούργησαν.

Αυτές τις μέρες είδατε πόσες φωνές ενώθηκαν μαζί μας για το εξοντωτικό πρόστιμο των 80.000 ευρώ που μας επέβαλαν με σκοπό να κλείσουμε ή να το βουλώσουμε!
Συμπαράσταση απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, από το εξωτερικό…Τα blog στο πλευρό μας. Ο απλός κόσμος επίσης. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος ομόφωνα έδωσε την δική του πολιτική στήριξη και το ευχαριστούμε δημόσια γι’ αυτό.
Πόσοι συνάδελφοι Ρ/Σ της περιφέρειας, (που δεν το εύχομαι, αλλά θα’ ρθει αργά ή γρήγορα κι η σειρά τους) ακούσατε να μας συμπαρασταθούν; Κανείς!!! Το αντίθετο θα έλεγα… Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Ξέρω θα στενοχωρήσω πολλούς τώρα, αλλά δεν πειράζει. «Όποιος θέλει το καλό σου σε κάνει και κλαις κι όποιος θέλει το κακό σου σε κάνει και γελάς», μας λέγαν στο σχολείο.

Ποιοι είναι στην πλειοψηφία τους οι κατέχοντες ραδιοφωνικούς σταθμούς σήμερα στην ελληνική περιφέρεια; Είναι άνθρωποι που εξασκούν αυτό το επάγγελμα βιοποριζόμενοι ταυτόχρονα απ’ αυτό ή είναι άνθρωποι που η ύποπτη χρόνια ανοχή της πολιτείας τους «έσπρωξε» εντέχνως να καταλάβουν παράνομα συχνότητες και αργότερα τους «επιβράβευσε» γι’ αυτό νομιμοποιώντας τους μαζικά, ενώ πολλοί απ’ αυτούς έκαναν και κάνουν άλλα επαγγέλματα, όπως για παράδειγμα χτίστες, μανάβηδες, τεχνικοί, σιδεράδες, δημόσιοι υπάλληλοι, μαντράδες, νοικοκυρές, σουβλατζήδες κλπ. Μέχρι άνθρωποι του Θεού έχουν παρεισφρήσει στο χώρο…Βοήθειά μας.

Δεν έχω τίποτα με τα πιο πάνω επαγγέλματα (η δουλειά εξ’ άλλου δεν είναι ντροπή. Το δικαίωμα στην εργασία είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο με το άρθρο 22 του Συντάγματος).
Απλώς την ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ του χώρου, που δεν είναι τυχαία, θέλω να υπερτονίσω. Θέλω να ρωτήσω δηλαδή αν αυτή η ανομοιογένεια που περιγράφω, ίσχυε στους γιατρούς, στους δικηγόρους, στους μηχανικούς, και σε άλλα ομοιογενή επαγγέλματα, θα είχαν πετύχει κάτι οι συνδικαλιστικές τους εξουσίες προς το συμφέρον τους; Αυτό για να δείτε, πως στο μάταιο τούτο κόσμο τίποτα δεν είναι τυχαίο, απ’ αυτά που δεν μας συμφέρουν…


Τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, κατέχουν:

α) Οι κατά Καραμανλή «νταβατζήδες» του Μπαϊρακτάρη, οι οποίοι τα χρησιμοποιούν για να πιέζουν την πολιτική ολιγαρχία δια μέσου της κοινής γνώμης και έτσι να παίρνουν δουλειές οι οποίες πληρώνονται από δημόσιο χρήμα και κοστολογούνται και δέκα φορές ακριβότερα, απ’ ότι λέγεται. Παρ’ όλα αυτά, όλα τους είναι ζημιογόνα και χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ κι από πάνω.
Μπράβο τους! Έχουν εφεύρει το αεικίνητο για τους εαυτούς τους και τα μνημόνια για εμάς…

β) Οι «νταβατζήδες»του Μπαϊρακτάρη, αν και θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς αποφυγή, εν τούτοις στην εποχή μας είναι παράδειγμα προς μίμηση. (Θεωρώ πως δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης το γιατί)
Έτσι έχουμε και σε τοπικό επίπεδο επίδοξους « τοπικούς νταβατζήδες» που μιμούνται τους κεντρικούς τοιούτους, με αξιοζήλευτα αποτελέσματα. (Θα συμφωνήσετε πιστεύω πως ούτε αυτό χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης)

γ) Η ανομοιογενής πλειοψηφία. (Υπάρχουν φυσικά φωτεινές εξαιρέσεις πανελλαδικά που δυστυχώς χωνεύονται από το σύστημα).
Είναι αυτοί που ανέφερα πριν και οι οποίοι κατέχουν μέσα ενημέρωσης, χωρίς να ακολουθούν τους κανόνες της εξέλιξης των μέσων. Δεν εξελίσσονται δηλαδή στο πέρασμα των χρόνων, δεν μετασχηματίζονται σε επαγγελματίες του χώρου και δεν ανεβάζουν επίπεδο με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται και για τους ίδιους, αλλά και για τον χώρο….Και πώς να το κάνουν άλλωστε, όταν η δουλειά τους είναι άλλη και τα ραδιόφωνα τα έχουν για χόμπι ή για αρπαχτή, ακόμη και για γκόμενες εις το πιο προχωρημένο….Αυθεντικοί νταβατζήδες δηλαδή!

Συμπέρασμα;
Οι χομπίστες, οι λομπίστες και οι φασίστες καθορίζουν την εξέλιξη του ραδιοφώνου – και όχι μόνο αυτού – στην περιφέρεια….
Καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του συστήματος εξουσίας της δόλιας Πατρίδας δηλαδή…
Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον αποσύνθεσης από τη μια, πώς να απελευθερωθούν υγιείς πολιτικές δυνάμεις και να ελέγξουν το κοινοβούλιο ή τα τοπικά κοινοβούλια; (Τοπική Αυτοδιοίκηση όλων των βαθμών). Από την άλλη ποιος θα ήθελε σοβαρά να ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ τον χώρο των μέσων ενημέρωσης έτσι που έχει καταντήσει….

Μένουν δυστυχώς μόνο οι εγκλωβισμένοι από παλιά σ’ αυτό το χώρο. Που ξεκίνησαν με όνειρα (πουλιά τους ταξιδιάρικα) αγωνιζόμενοι για μια πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ στην Ελλάδα. Το πίστεψαν και συνεχίζουν να το πιστεύουν ξοδεύοντας τη ζωή τους γι’ αυτό. Αξίζει τον κόπο; Αξίζει ώρα παλεύουν μόνοι τους να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου ή να κόψουν τον γόρδιο δεσμό, χωρίς καν να διαθέτουν ούτε τα στοιχειώδη μέσα που διέθεταν οι αρχαίοι τους πρόγονοι. Ούτε ένα σπαθί δηλαδή, ουδείς λόγος να γίνεται για εκτροπή του Πηνειού εδώ δίπλα μας για να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου….

Αυτά αγαπημένοι μου επαρχιώτες (= απονήρευτοι) ακροατές και αναγνώστες, για να παίρνετε χαμπάρι πως παίζεται το παιχνίδι σήμερα, σ’ αυτόν τον βρωμερό και τρισάθλιο χώρο που υποτίθεται πως είναι ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (αρκετά βαρύγδουπο γι’ αυτό με κεφαλαία) και για να μην ακούω αυτά τα φαιδρά που άκουσα να κουβεντιάζουνε στα καφενεία της Ηλείας τελευταία ότι τάχα την έχουμε μεγάλη (την κεραία) και ενοχλούμε τους άλλους που την έχουνε μικρότερη, γι’ αυτό και τα 80.000 χιλιάρικα εις βάρος μας…
Είναι και πολύ αφελές εξ’ άλλου να λέγεται….

Δημήτρης Ι. Κολόκας
Ραδιοφωνατζής
(όπως τυπογράφος ή blogger)