ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ν.Ελγαντούρ:«Ο Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής» (βίντεο)




Προκλητική και ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργό Α. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.
Ο Ναΐμ Ελγαντούρ αφού καταδίκασε την ταινία που προσέβαλε τον Μωάμεθ κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα.
Επιπλέον επανέλαβε πως δεν υπάρχει αξιοπρεπής χώρος για προσευχή, ούτε μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα, παρά το γεγονός πως η εκκλησία της Ελλάδος έχει παραχωρήσει μέρος.
Η άμεση επίθεση του προέδρου της Ένωσης των Ελλήνων Μουσουλμάνων κατά του Έλληνα πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο και πραγματικά έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη. 
Το ζήτημα όμως που προκύπτει είναι ότι οι δηλώσεις αυτές προέρχονται από ένα άνθρωπο ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε κατηγορηθεί από τον Θ. Κατσανέβα σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ (2.30 λεπτό) ότι είναι πράκτορας της Τουρκίας….
Επομένως σε τι αποσκοπεί η επίθεση του προέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας στον Έλληνα πρωθυπουργό ;


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.