ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ



        

Κι όμως το νερό είναι ζωντανό! Για πρώτη φορά, μέσα από έγκυρα επιστημονικά πειράματα, αποδεικνύεται η εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στη μουσική και στα ανθρώπινα συναισθήματα.
Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto,

επιχειρεί κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες! Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ' αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.  
Ποιές είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού;
Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη;
Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και τις προθέσεις μας;
Πόσο υποφέρει το νερό από την ρύπανση του περιβάλλοντος; Και ποιά διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο;... 
...;Έτσι αποδεικνύεται πλέον επιστημονικά ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος, ημουσική, αλλά και τα λόγια, οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, επηρεάζουν άμεσα τη δομή των κρυστάλλων του νερού, το οποίο κυριολεκτικά αισθάνεται και αντιδρά σαν μια ζωντανή οντότητα!
Οι θεραπευτικές και ψυχοθεραπευτικές προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του Δρος Εμότο είναι τεράστιες, δεδομένου ότι και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά το μέγα μέρος του από νερό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εάν το νερό - και άγνωστο μέχρι σήμερα, πόσες άλλες ουσίες - είναι πράγματι ζωντανό, έχοντας την ικανότητα να σκέφτεται, να αισθάνεται και να αντιδρά στα ανθρώπινα συναισθήματα, τότε οδηγούμαστε σε μια νέα και καθ' όλα ανατρεπτική θεώρηση για το σύμπαν και τις ενέργειες που γεννούν και καθορίζουν τον παράγοντα συνείδηση. Και αν η συνείδηση είναι κάτι το οποίο υπερβαίνει τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου, εμποτίζοντας ακόμα και την "άψυχη" ύλη, ποιο είναι το πεδίο μέσω του οποίου διαδίδεται και ποια η "ουσία" από την οποία αποτελείται;
Όλα αυτά οδηγούν στην αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας νέας Φυσικής που, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στη δυτική επιστήμη και την αρχαία σοφία, θα "ξαναδεί" τη φύση μ' ένα νέο μάτι, πιο ευρύ, πιο απροκάλυπτο και πιο πνευματικό...

Ο Δρ Εμότο έβαλε ετικέτες σε μπουκάλια με νερό με εκφράσεις ανθρωπίνων συναισθημάτων και ιδεών. Μερικές ήταν θετικές, όπως το «σε ευχαριστώ» και το «αγάπη». Άλλες ήταν αρνητικές, όπως η ετικέτα που έγραφε «Με κάνεις να αηδιάζω, θα σε σκοτώσω». Σε αντίθεση με την επικρατούσα πείρα και γνώση της επιστήμης, το νερό αντέδρασε σε αυτές τις εκφράσεις συνειδητότητας, ακόμη και αν οι λέξεις δεν δημιούργησαν μετρήσιμη φυσική δραστηριότητα. Το νερό με τα θετικά μηνύματα έδωσε ωραίους κρυστάλλους. Το νερό με τα αρνητικά μηνύματα έδωσε άσχημους και παραμορφωμένους κρυστάλλους.
Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού από το βιβλίο του Dr. Emoto που το αποδεικνύουν:
beforepray.JPG
Φωτογραφία κρυστάλλου νερού βρύσης πριν από τον διαλογισμό.
afterpray.JPG
Φωτογραφία κρυστάλλου νερού βρύσης μετά από τον διαλογισμό.
water-mozart.jpg
Η αντίδραση του νερού στη μουσική του Mozart
heavy-metal-music.jpg
Η αντίδραση του νερού σε μουσική χέβι μέταλ
agapi.jpg
Η αντίδραση γι' αυτές τις φωτογραφίες ήταν παγκόσμια. Ανάμεσα στα βιβλία του και τα ακάματα ταξίδια του Εμότο σε όλον τον κόσμο για διαλέξεις και σεμινάρια, υπήρξε μια τεράστια ανθρώπινη κοσμοπλημμύρα που ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για τα πειράματά του. Αυτό είχε ως αντίκτυπο να ασχοληθούν σοβαρά ορισμένοι επιστημονικοί ερευνητές με την επιβεβαιωτική επανάληψη της δουλειάς του. Η ανεξάρτητη επιβεβαιωτική επανάληψη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιστημονικής μεθόδου.
killya.jpg
aggelod_diaolos.jpg
Αυτό που ενώνει όλη την ανθρωπότητα -στην ουσία όλη τη ζωή- είναι το νερό. Το σώμα μας αποτελείται από 70 % μέχρι 90 % νερό (ανάλογα με το ποια έρευνα διαβάζετε). Η επιφάνεια του πλανήτη είναι κυρίως υδάτινη. Σε μια στιγμή λαμπρής διορατικότητας, ο Δρ Εμότο πάει κατευθείαν στην καρδιά ενός φυσικού στοιχείου που διαθέτει από κοινού η ζωή. Εάν η ζωή (εμείς) μπορεί να επηρεάσει το φυσικό, φαίνεται πιο λογικό να το δείχνει στο νερό.
foolE.JPG
«Ηλίθιο»
(Αγγλική γλώσσα)
Το νερό της 1ης φωτογραφίας μοιάζει πολύ με το νερό της φωτογραφίας που εκτέθηκε σε Heavy Metal μουσική που οι στίχοι της είχαν την ίδια έννοια με την έκφραση »Ηλίθιο». Η λέξη ηλίθιο της φωτογραφίας που είναι στα Αγγλικά αλλάζει τον κρύσταλλο γιατί η ετυμολογία της λέξης έχει διαφορά σε σχέση με τη λέξη «Ηλίθιο» στην Ιαπωνία. 
emoto[3].jpg
Όπως αποδεικνύεται από όλα τα παραπάνω, υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτεί η επιστημονική κοινότητα. Έχουν γίνει πειράματα και συνεχώς γίνονται περισσότερα. Δημοσιεύονται αποτελέσματα. Και εν τω μεταξύ, ο περισσότερος κόσμος ακόμη θέλει να μάθει : πόσο πραγματική είναι η αντίληψη ότι ο νους είναι υπεράνω της ύλης; Αν οι σκέψεις μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα στο νερό, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν σε μας. 





ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ) ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 70% ΕΩΣ 90% ΝΕΡΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ( ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΝΗΡΟΝ ΥΔΩΡ, ΝΕΑΡΟ ΥΔΩΡ) ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ??????

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ  ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΟΝΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΕΜΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.