ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΥΦΛΟ




Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει.
Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....
Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό: - Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!
Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.
Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός. Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό! Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!
(agioritikovima.gr)
Σχόλιο liako.gr
Μπορεί να λυπόμαστε για το άτυχο μωράκι, αλλά πιστεύουμε ότι έγινε σκεύος εκλογής του Θεού για να μάθουν πολλοί από τους ψευτοχριστιανούς, τυπολάτρες και σκοταδιστές,  ότι η Παναγία μας ζει ανάμεσά μας. Μακάρι το παιδάκι αυτό να δει το φως του Θεού, αφού δεν θα δει το ψεύτικο φως του κόσμου των ονείρων.
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ


πηγη: liako.gr





ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ 2012: ΤΣΟΛΙΑΣ "ΝΤΥΘΗΚΕ" Ο ΚΡΥΦΟΚΙΝΑΙΔΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΔΙΑΚΩΜΩΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ!

     


Όταν γράφουμε συνεχώς πως η κρίση είναι πάνω απ' όλα ΗΘΙΚΗ και όχι οικονομική, κάποιοι μας χαρακτηρίζουν "ακροδεξιούς θρησκόληπτους". Καμαρώστε τώρα την πικρή νεοελληνική πραγματικότητα: Ένας τραγουδιάρης να διακωμωδεί την ηρωική φουστανέλα, χρησιμοποιώντας την για "αποκριάτικη στολή"!

Καλά θα πείτε, δεν βρέθηκε έστω ένας πατριώτης να του πετάξει κανένα...ποτήρι στα μούτρα γι' αυτή την βέβηλη πράξη του; ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ;

Όχι βέβαια! Τα προβατάκια όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν, αλλά επικρότησαν αυτή την ελεεινή του "μεταμφίεση", πετάγοντάς του λουλούδια!

Αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα: Ένα μείγμα διαστροφής, καραγκιόζηδων του "lifestyle", γραικυλίσκων που δεν σέβονται ούτε ιερά ούτε όσια!

Οι οικονομικές κρίσεις, έρχονται και παρέρχονται. Οι νοοτροπίες ισοπέδωσης των πάντων, όχι!

Κι εκεί θα δώσουμε μάχη για ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ, όσοι έχουμε απομείνει - έστω και λίγοι - Έλληνες.

Όσοι δεν κοροιδεύουμε την ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ φουστανέλα, αλλά δακρύζουμε όταν τη βλέπουμε:


 Έρχεται η ώρα σας, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!



πηγη: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑΜΑΤΑ

newego_large_t_1101_54035203_type12128


Πριν αλέκτωρ λαλήσει, από την χθεσινοβραδινή μου εκπομπή, κατά την οποία είπα για μία ακόμη φορά ότι κακώς βάζουν τάματα και μπιχλιμπίδια κοντά στο ιερό σπαθί στη μονή του Μανταμάδου, ο Θεός επέτρεψε σε ληστές να εισβάλουν και να αφαιρέσουν "αντικείμενα", άγνωστο ποιά, από τέσσερεις, όπως λένε, προθήκες.
Οι όροι παράδοσης του σπαθιού στον Μανταμάδο ήτανε σαφείς. Δεν θα έχει δίπλα του τίποτε.
Μέχρι και τηλέφωνο πήρα πριν καιρό στον σεβάσμιο ιερέα και του είχα πει να μην βάζουν ψεύτικα σπαθιά και μπιχλιμπίδια δίπλα στο ιερό σπαθί, γιατι το σπαθί στο τέλος θα φύγει.
Οι ληστές μπήκαν σπάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, την πόρτα με λοστό. Τους κατέγραψε κύκλωμα τηλεόρασης και το υλικό μελετάται από την αστυνομία.
Όποιος έπιασεν έπιασεν.

πηγη:liako.gr


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ


_58742429_jex_1333124_de27-1


Έχουν ήδη αρχίσει να συλλέγονται στοιχεία για την απόπειρα  δολοφονίας του Πούτιν και από ότι λένε οι Ρώσοι μπλέκονται στην υπόθεση οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και ίσως η Τουρκία στην οποία ούτως ή άλλως οι Ρώσοι είχαν εντοπίσει (Κωνσταντινούπολη) και εκτελέσει τους τρομοκράτες της βομβιστικής ενέργειας του αεροδρομίου της Μόσχας.
Λένε μάλιστα οι Ρώσοι ότι στην Ουκρανία προωθήθηκαν μέσω Τουρκίας και έτσι μπαίνει πλέον η Τουρκία για τα καλά στο στόχαστρο του Πούτιν.
Δεν πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε ότι το "συμβάν" με τα ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά που πανικόβλητοι είδαν οι Τούρκοι να κατευθύνονται προς τις ακτές τους πριν από 48 περίπου ώρες να ήταν μία προειδοποίηση για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που η FSB διαπιστώσει τουρκική εμπλοκή.
Πρέπει μάλιστα να διευκρινιστεί ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά πετούσανε επέιτηδες σε "ανιχνεύσιμο ύψος", διότι όταν πρόκειται να επιφέρουν πλήγμα, προσεγγίζουν πετώντας πάνω από το κύμα και βεβαίως κάτω από τα τουρκικά ραντάρ.
Αν βέβαια οι Τούρκοι αρχίζουν να ασχολούνται με τους Ρώσους, οι πιλότοι μας θα κάνουν διακοπές.
Η βέβαιη εκλογή του Πούτιν για τα επόμενα έξι χρόνια έχει δημιουργήσει πανικό στα παγκόσμια λαμόγια που βλέπουν ότι το σχέδιό τους για μία παγκόσμια χιούντα έχει σοβαρότατα προβλήματα, όσο ο Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία και γι αυτό έχουνε σκυλιάσει και έκαναν την  Ελλάδα και τον Καραμανλή παραδείγματα προς αποφυγήν, κράτους και πρωθυπουργού που συνεργάζονται ή έστω που σκέφτονται να συνεργαστούν με τους Ρώσους.
Το liako.gr έχοντας πάντα από πρώτο χέρι πληροφόρηση από τη Μόσχα, θα σας ενημερώνει διαρκώς για το θέμα το οποίο, όχι μόνο δεν έχει λήξει, αλλά τώρα μόλις αρχίζει.
Στις 4 Μαρτίου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, εκλέγεται και πάλι η ελπίδα του πλανήτη και ο τρόμος των λαμογιών στο τιμόνι του ισχυρότερου Ορθόδοξου κράτους.
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

πηγη: liako.gr







Παραιτήθηκε ο Παπουτσής,από υπουργός Προστασίας του Πολίτη


     Την παραίτησή του υπέβαλε από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Χρήστος Παπουτσής.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄ αυτή την κίνηση; Η πρόθεσή του να διεκδικήσει τη προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Φήμες ότι είχε υποβάλει παραίτηση είχαν ακουστεί και το βράδυ που κάηκαν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ιστορικά κρίτια της πρωτευουσας,αλλά ο ίδιος τις είχε διαψεύσει.

Η παραίτησή του έρχεται λίγες ώρες μετά από την ανακάλυψη εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στο μετρό,για την οποία υπάρχει ανάληψη "ευθύνης",από την οργάνωση Αντάρτικο Πόλεων.

πηγη: onalert.gr


Ο Κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!







Δυτικές υπηρεσίες και Τουρκία εμπλέκονται στην απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν



«Χοντραίνει» η υπόθεση του σχεδίου δολοφονίαςς του Ρώσου πρωθυπουργού κι επικρατέστερου υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου Βλάντιμιρ Πούτιν, με τις πληροφορίες από την ρωσική πρωτεύουσα να αναφέρουν ότι «Υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή δυτική μυστικής υπηρεσίας στην ομάδα που είχε σταλεί για να δολοφονήσει τον Β.Πούτιν»!
Xωρίς να αποκλείουν και την εμπλοκή ακόμα και της Τουρκίας, η οποία αποτελεί σύνηθες καταφύγιο των ισλαμιστών τρομοκρατών του Καυκάσου. Πρόσφατα, άλλωστε, ηγετικά στελέχη του "Εμιράτου του Καυκάσου" εξοντώθηκαν σε ειδική επιχείρηση, προφανώς των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών έξω από ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, όπου διαβούσαν πολυτελώς κια οργάνωναν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Μόσχα.
Όπως αναφέρουν πηγές της ρωσικής πρωτεύουσας η ομάδα στήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με κεφάλαια των οποίων η προέλευση είναι πολύ πιθανόν να ήταν «δυτική μυστική υπηρεσία η οποία δεν κατονομάζεται. Η οποία χρησιμοποίησε αραβικό κανάλι για να χρηματοδοτήσει τους τρομοκράτες και να τους προωθήσει μέσω Τουρκίας στην Ουκρανία.
Εκεί θα έρχονταν σε επαφή με μία άλλη ομάδα η οποία θα τους εφοδίαζε τα απαραίτητα εκρηκτικά για να δολοφονήσουν με την αποστολή βομβιστή αυτοκτονίας τον Β.Πούτιν, τον οποίο θα πλησίαζαν μετά τις εκλογές της 4ης Μαρτίου σε ανοικτή εκδήλωση, όπου θα ευχαριστούσε τους συμπολίτες του για την επικείμενη εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ελέγχονται πλήρως από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες και εκεί βρίσκουν συχνά καταφύγιο οι τρομοκράτες Τσετσένοι της οργάνωσης του Ντίκου Ουμάνοφ που έχει ιδρύσει το «εμιράτο του Καυκάσου».
Οι τρεις άνδρες στρατολογήθηκαν στο Καύκασο από «πράκτορες» (χωρίς να προσδιορίζεται η εθνικότητα και η υπηρεσία τους) και εστάλησαν αρχικά μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Τουρκία. Μετά από μία στάση (πιθανόν στην Κωνσταντινούπολη) αναχώρησαν για Οδησσό για το προτελευταίο σκέλος του ταξιδιού τους.
Εκεί, ενώ ετοίμαζαν τα γιλέκα με τα εκρηκτικά, έγινε κάποιο λάθος στην κατασκευή τους, τα γιλέκα εξερράγησαν και σκότωσαν τον έναν τρομοκράτη. Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν αμέσως και συνέλαβαν και τους άλλους δύο ισλαμιστές τρομοκράτες, ένας εκ των οποίων ο Ιλβι Πιανζίν, «έσπασε» σχεδόν αμέσως και ομολόγησε ολόκληρο το σχέδιο.
Από την στιγμή που όντως έχουν εμπλακεί δυτικές ή δυτική υπηρεσία πληροφοριών (ή στελέχη τους που λειτουργούν σε εσωτερικό κύκλο αυτών των υπηρεσιών, καθώς η δομή είναι δαιδαλώδης και πολλές φορές ακόμα και οι επικεφαλείς που ελέγχονται από επιτροπές Κοινοβουλίων κλπ αγνοούν τις «μαύρες επιχειρήσεις), τότε βρισκόμαστε μπροστά σε έναν άγνωστο πόλεμο, που μόλις άρχισε.
Ευκολο είναι να φανταστούμε το χάος που θα δημιουργείτο στην ευρασιατική περιφέρεια από μία δολοφονία του Β.Πούτιν και πόσο πίσω θα πήγαινε ο εκσυγχρονισμός της Ρωσίας και ειδικά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Γιατί το βέβαιο είναι ότι η Μόσχα θα αντιδράσει. Και αν δεν πειστεί ότι «Δεν υπάρχει επίσημη κάλυψη» θα αντιδράσει βίαια. Όπως η Ρωσία έχει μάθει να αντιδρά σε τέτοιες περιπτώσεις…

πηγη: defencenet.gr




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM. κατάσχουν τώρα τα σπίτια πυρόπληκτων!


         Ακόμα και με κατάσχεση σπιτιών κινδυνεύουν οι πυρόπληκτοι στην Ηλεία που έλαβαν το τριχίλιαρο με συνοπτικές διαδικασίες μετά τις φωτιές και καλούνται τώρα από τις ΔΟΥ και τα δικαστήρια να επιστρέψουν τα χρήματα. Ολόκληρα χωριά εγκαταλελειμμένα από την πολιτεία, με ανεπανόρθωτες ζημιές στην περιουσία των κατοίκων και στο περιβάλλον, σύρονται στις δικαστικές αίθουσες για να επιστρέψουν το βοήθημα που έλαβαν μετά τις φωτιές. Ο Παναγιώτης Τσάφας, αγρότης στο Σώπι Ωλένης καταγγέλλει στο IONION FM, ότι εστάλη δικαστικός κλητήρας για να προχωρήσει η κατάσχεση του σπιτιού του, επειδή είχε λάβει ο ίδιος και η γυναίκα του το τριχίλιαρο, που με τους τόκους είχε φτάσει στις 7.700 ευρώ. Ο πρόεδρος στο Σώπι, Χρήστος Σταυρόπουλος δηλώνει αγανακτισμένος από την εγκατάλειψη του χωριού που υπέστη κατολισθήσεις και οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι. Ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχή θεομηνιόπληκτη, ενώ κατήγγειλε ότι οι κάτοικοι έπεσαν θύματα εξαπάτησης από τα δύο μεγάλα κόμματα που υπόσχονταν να τους απαλλάξουν από τις δικαστικές διώξεις. «Φοβόμαστε τον ταχυδρόμο, μήπως μας φέρει ειδοποιητήρια για δικαστήριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του χωριού. 

πηγη: ionionfm.gr


ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: " Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ"

          "Η νηστεία είναι συνδυασμένη με τη προσευχή και η εγκράτεια με την ελεημοσύνη. Η νηστεία δεν έχει σχέση με τη δίαιτα αλλά είναι η μόνη εκούσια προσφορά των ανθρώπων στο Θεό" υπογραμμίζει στο agioritikovima.gr ο γέροντας Μωυσής ο Αγιορείτης.

Ο λόγιος μοναχός συμπληρώνει: "Η Σαρακοστή είναι μία σημαντική ευκαιρία που μας δίνει η Εκκλησία για να προετοιμαστούμε για τη μεγάλη εορτή του Πάσχα. Ευχόμεθα να μην περάσει ανεκμετάλευτη η ευκαιρία αυτή που δίνεται για τον καθένα μας."

"Τη Σαρακοστή συχνά συμβαίνουν πειρασμοί, δοκιμασίες, σκάνδαλα και πτώσεις. Είναι για να μας ωριμάσουν περισσότερο, να μας ισορροπήσουν και να μας φρονηματίσουν. Η ζωή των χριστιανών, ας μη το λησμονάμε ποτέ, είναι σταυρική.


Δίχως σταύρωση δεν έρχεται ανάσταση. Η Σαρακοστή είναι μια ωραία και καλή προετοιμασία, ένας διάδρομος ημίφωτος, που οδηγεί σε φωτεινό σαλόνι. Τα πόδια της Σαρακοστής είναι η προσευχή και η νηστεία. Προσευχή και νηστεία δίχως ταπείνωση και αγάπη δεν έχουν κανέναν καρπό. Νηστεία και προσευχή θέλουν να μετριάσουν τον πολύ εγωισμό μας", τονίζει ο Αγιορείτης μοναχός.

Τέλος αναφέρθηκε και στην άγνοια του κόσμου αναφορικά με τη νηστεία λέγοντας: "Ο πολύς κόσμος αγνοεί ή δεν θέλει να προσεγγίσει το νόημα των ημερών αυτών, συνεχίζοντας τη μονότονη ζωή του. Ενώ λέει πως η ζωή τον κουράζει, δεν κάνει ούτε βήμα για μια ουσιαστική αλλαγή. Δίαιτα αυστηρή κάνει, αλλά νηστεία δεν κάνει.

 
Στον ψυχολόγο πηγαίνει, στην τηλεόραση κάθεται ώρες, αλλά στον εξομολόγο δεν πηγαίνει, ούτε στην εκκλησία. Δεν θέλει ο άνθρωπος σήμερα να δώσει κάτι, μόνο να πάρει, δίχως μόχθο και καμία προσωπική θυσία. Φοβάται να δει κατάματα τον εαυτό του. Συστηματικά τον αποφεύγει. Αγωνιά στο εσωτερικό κενό του. Η Σαρακοστή λειτουργεί σαν ακτινογραφικό μηχάνημα, σαν φωτογραφική μηχανή, σαν καθρέφτης. Κατά κάποιο τρόπο τη θεωρούμε αποκρουστική, γιατί θα αποκαλύψει την κρυφή πραγματικότητά μας."
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.com


ΑΠΟΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

oukrania_russia-1-nai



Ο γραμματέας τύπου του πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε, αλλά απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες για την αποτροπή της δολοφονικής απόπειρας κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Σήμερα νωρίτερα, το Πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης, επικαλούμενο τις ειδικές υπηρεσίες της Ρωσίας και της Ουκρανίας μετέδωσε ότι ετοίμαζε την απόπειρα κατά του πρωθυπουργοί μία ρωσο-ουκρανική συμμορία που σχεδίασε να διοργανώσει μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις στη Μόσχα αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές.
Έχει μεταφέρει ήδη τα εκρηκτικά στη ρωσική πρωτεύουσα και τα έκρυψε στην περιοχή της Λεωφόρου Κουτούζωφ. Σχεδίαζε να ανατινάξει εκεί την αυτοκινητοπομπή της κυβέρνησης.
Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του Πρώτου καναλιού, η συνωμοσία έχει αποκαλυφτεί ύστερα από την έκρηξη στη Οδησσό, την οποία πήραν στην αρχή ως έκρηξη γκαζιού οικιακής χρήσης.
Αλλά, όπως εξακριβώθηκε, εκεί στην πραγματικότητα κατασκεύαζαν εκρηκτικούς μηχανισμούς και προετοίμαζαν δολοφονική απόπειρα κατά του Πούτιν. Άλλα σχόλια σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες μέχρι τώρα δεν έχουν φτάσει.

πηγη: liako.gr




Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!!


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ (ΧΑΡΕΙΤΕ) ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ!!!


ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ…

aftopirpolismos1


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ. ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΕΝΟΧΩΝ.
ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Εντός του γηπέδου Κατερίνης, το βράδυ του Σαββάτου, ένας 51χρονος περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε.
Μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις…..
12 το πρωί της Κυριακής. Τα αίτια της πράξης του είναι ακόμα άγνωστα, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει την υπόθεση.
Σύμφωνα με όλα όσα μάθαμε από την Κατερίνη υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο συνάνθρωπός μας να κάηκε λόγω σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων.

πηγη: makeleio.gr


Τούρκος απόστρατος : Θα δημιουργηθεί «Αυτόνομη Διοίκηση στην Ανατολική Τουρκία»

Image            Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις από τη γειτονική Τουρκία που καλό είναι να μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού. Ο συνταγματάρχης Erdal Sarızeybek που ασχολείται με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK), προέβη σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις, αναφέρει, σήμερα, το CNN Turk και η είδηση αναδημοσιεύεται σε μεγάλη μερίδα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

 Ο απόστρατος συνταγματάρχης, γράφει το δημοσίευμα, ισχυρίζεται ότι θα δημιουργηθεί με μαύρο χρήμα που υπάρχει στις τράπεζες της Ελβετίας  και είναι της τρομοκρατικής κουρδικής οργάνωσης PKK, «Αυτόνομη Διοίκηση στην Ανατολική Τουρκία».

Ο ερευνητής- συγγραφέας, Erdal Sarızeybek, συμμετείχε ως προσκεκλημένος της συνδικαλιστικής οργάνωσης των καθηγητών  «Egitim Sen».

Ο Sarızeybek υποστήριξε, στην ομιλία του,  ότι το PKK έχει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε λογαριασμούς στις ελβετικές τράπεζες, το οποίο είναι ‘μαύρο’ χρήμα και η κυβέρνηση παραμένει σιωπηλή στο θέμα αυτό.

Ο Τούρκος απόστρατος ισχυρίστηκε ότι οι Κούρδοι ενισχύονται από σιωνιστικό χρήμα και μετά τους δύο πολέμους στο Κόλπο οργανώθηκαν, κυρίως στο Βόρειο Ιράκ, και αποτέλεσαν  αυτόνομη κουρδική περιοχή. 

«Ο Μπαρζανί έβαλε τα θεμέλια της αυτόνομης κουρδικής κυβέρνησης με ομοσπονδιακό συμβούλιο και το 2011 έθεσε τα θεμέλια του κράτους του Ιράκ, που το αποτελούν οι Κούρδοι Εβραίοι, που «συγκροτούν τοπική αυτόνομη κυβέρνηση».


Ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι σε δεύτερο στάδιο,  θα προβούν σε πολιτική κυβέρνηση που θα  είναι κατά της συνθήκης των Σεβρών και θα οδηγήσει σε πόλεμο.»

πηγη: defencenet.gr


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!

liako3


Ακούγοντας κανείς τις ειδήσεις, όσον αφορά τις επερχόμενες αλλαγές στα φορολογικό νόμο, που ούτως ή άλλως τον αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα, αρχίζει εκνευρίζεται και σκέφτεται για το πόσο άσχετοι πρέπει να είναι οι...."ειδικοί" δημοσιογράφοι που αναφέρονται σε θέματα φορολογίας.
Ο εκνευρισμός όμως, μπορεί να μετατραπεί σε πανικό, αν κανείς σκεφτεί, ότι οι δημοσιογράφοι δεν λένε ότι τους κατέβει, αλλά ότι τους είπαν οι ..."ειδικοί" που γράφουν τους νόμους.
Αυτά λοιπόν που ακούμε φίλοι μου, είναι όχι απλώς εξωφρενικά, αλλά δεν θα τα σκεφτότανε ούτε τρόφιμος φρενοκομείου, αλλά ούτε και ξανθιά που μόλις βγήκε από το φούρνο βαφής κομωτηρίου.
Ειλικρινά αναρωτιέμαι, πόσο άσχετος πρέπει να είναι κανείς για να κατεβάζει η κούτρα του τέτοιες ιδέες για την φορολογία, ή, ακόμη χειρότερα, πόσο διεστραμένος οικονομικός εγκληματίας πρέπει να είναι για να επιβάλει σαν τροϊκανός την τελική καταστροφή της Ελλάδος.
Επειδή λοιπόν, πες πες κάτι έχω αρχίσει να καταφέρνω, αφού εγώ πρώτος πρότεινα, πριν ακόμη από τον ερχομό της τρόϊκας και του ΔΝΤ
1. Την κατάργηση του κάθε μορφής αφορολογήτου, πλην των πρώτων 5000 ευρώ των συνταξιούχων.(το ψήφισαν)
2. Το πόθεν  έσχες από το πρώτο ευρώ.( στα λόγια είναι ακόμη)
3. Την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την κατάργηση της επαφής εφοριακού και φορολογουμένου.Το ηλεκτρονικά δηλούμενο τιμολόγιο, απ΄ευθείας στο υπουργείο οικονομικών, όπως γίνεται με την ηλελτρονική συνταγογράφηση των γιατρών, θα πρέπει να το δηλώνουν και οι δύο, οπότε αχρηστεύονται τα εικονικά τιμολόγια. Αν ο ένας δεν  δηλώσει το τιμολόγιο, θα βαράει ηλεκτρονικό καμπανάκι το αρμόδιο πανελλήνιο πρόγραμμα στο υπουργείο οικονομικών (κι αυτό στα λόγια ακόμη)
4. Την θέσπιση οικονομικών εισαγγελέων και το γρήγορο κλείσιμο των υποθέσεων.(μια από τα ίδια)
5. Την θέσπιση του υπεύθυνου λογιστή της κάθε εταιρείας ώστε να την ελέγχει αυτός πριν από την εφορία παίζοντας το κεφάλι του.(περιμένουμε)
6. Την κατάργηση του κώδικα βιβλίων και στοιχείων.(λόγια μόνο λόγια)
Τα παραπάνω, βλέπω με χαρά να τα διαφημίζουν ότι θα γίνουν. Αμήν και πότε.
Αυτό που δεν κάνουν είναι η μείωση της φορολογίας στο 15%. Λένε ότι θα μειώσουν την φορολογία των επιχειρήσεων από 20% στο 15% και των διανεμομένων κατόπιν κερδών, από το 25% στο 15%. Σύνολο από 45% σε 30%.
Λάθος κίνηση. Θέλει σύνολο 15% και όχι 30%. Το 30% είναι πολύ και καθόλου ανταγωνιστικό με αυτό των γύρω χωρών.
Να πούμε τώρα τι λένε ότι θα κάνουν και πάνε με λίγα λόγια να κλείσουν όσες επιχειρήσεις δεν έφυγαν από την Ελλάδα.
1. Πωλήσεις μόνο με κάρτα, δηλαδή κατάργηση των μετρητών, ώστε οι τράπεζες να παρακρατούν τον αντίστοιχο ΦΠΑ των λιανικών εισπράξεων  και να τον αποδίδουν εκ του ασφαλούς στην εφορία..Δεν σκέφθηκε όμως κανείς, τι θα γίνει με τον ΦΠΑ των χονδρικών πωλήσεων και πανω από όλα, τι θα γίνει με τον ΦΠΑ των εξόδων, που πρέπει να αφαιρείτε κύριοι υπερεγκέφαλοι από τον ΦΠΑ των εσόδων του τζίρου δηλαδή, και το υπόλοιπο να αποδίδεται στην εφορία.                                     Εκτός και αν θέλετε να μας πείτε το ανέκδοτο, για το ότι το ελληνικό κράτος, που ως τώρα παρανομεί,  θα εφαρμόσει τον νόμο και θα επιστρέφει τον ΦΠΑ στην αρχή του κάθε μηνός. Προτιμούμε να σας πούμε εμείς το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό.
2. Θέλουν να πληρώνεται υποχρεωτικά το 50% ενός προστίμου, αντί για 20% και μετά να πηγαίνει ο φορολογούμενος στα δικαστήρια για να βρει το δίκιο του, αν έχει δίκιο. Έλα όμως που τις περισσότερες φορές έχει αποδειχθεί, τουλάχιστον με τον τρόπο που λειτουργούσε  μέχρι τώρα το κράτος, ότι πολλοί φορολογούμενοι είχαν δίκιο και μετά έπρεπε να περιμένουν μέχρι πέντε χρόνια να πάρουν πίσω το 20% που είχαν δώσει, εννοείται άτοκα. Τώρα, όπως δεν υπάρχει και καθόλου χρήμα, το πιό πιθανό είναι να μην έχει κάποπιος να δώσει το 50% και να τον βάζετε φυλακή και βέβαια, αν είναι και αδικημένος, λόγω του ανώμαλου και ασαφέστατου φορολογικού πλαισίου, το λογικό θα είναι να βάλει να καθαρίσουν τον εφοριακό που του επέβαλε το πρόστιμο.
3. Θέλετε να επιβάλετε, σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό, νέο μόνιμο φόρο επί των ακινήτων και να ενοποιήσετε όλους τους φόρους σε έναν και να βάλετε φόρο και στα άχτιστα οικόπεδα και χωράφια, ξεχνώντας ότι τα χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν όλα τα ακίνητα, έχουν φορολογηθεί όταν κερδήθηκαν και έχουν φορολογηθεί και όταν έγινε η αγορά του ακινήτου.
Δύο φορές δηλαδή. Επομένως κανένας δεν θα έχει τίποτε δικό του, αφού θα πληρώνει νοίκι για το δικό του σπίτι και τη δική του γη.   Με δύο λόγια ζήτω ο Στάλιν και ο Μαρξ και η ΑΤΖΕΝΤΑ 21.
4. Θέλετε να φέρετε Γερμανούς εφοριακούς για να κάνουν τη "βρώμικη χαμαλοδουλειά", γιατί ίσως πολλοί να άρχισαν να ....φοβούνται. Θέλετε να πατάξετε την φοροδιαφυγή, που δεν πατάχθηκε ποτέ ως τώρα!!!!!!!!!!!
Καταργείστε το αίτιο της φοροδιαφυγής. Είναι ευκολότερο.
Σκεφθείτε ρε πατριωτάκια.
Γιατί φοροδιαφεύγουν οι Έλληνες;
Επειδή είναι κακοί;
ή επειδή είναι πολύ ψηλοί οι φόροι;
Μειώστε το σύνολο όλων των φόρων στο 15%. Μόνο 15% .Τίποτε άλλο και ησυχάστε μια για πάντα.
Βαρέθηκα να το λέω, αλλά δεν κουράστηκα και συνεχίζω.
Μειώστε τους φόρους και πείτε στη τρόϊκα ότι για δύο χρόνια, δεν χρειάζεται παραπάνω, δεν θα πληρώσουμε καμία δόση για να αρχίσει η ανάπτυξη και η είσπραξη των νέων φόρων με 15%.
ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
Μετά τιμής
καλή Κυριακή
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: liako.gr



Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αερομαχία” στον Εύξεινο Πόντο ρωσικών Tu-22 με τουρκικά F-16 – Η Αρκούδα "βρυχάται"

Image               Πέντε ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά ενεπλάκησαν πριν από 48 ώρες σε αεροπορικό επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά λίγο έξω από τις τουρκικές ακτές της Μαύρης θάλασσας. Τα ρωσικά βομβαρδιστικά κατευθύνονταν νότια – πιθανότητα προς την Συρία ή κατά μία άλλη εκδοχή, απλά προχώρησαν σε επίδειξη δύναμης με αφορμή την τουρκική στάση στο θέμα της Συρίας που από ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την Ρωσία.
Τα πέντε ρωσικά βομβαρδιστικά προσεγγίστηκαν από τα τουρκικά F-16 όταν πλέον φαίνονταν οι ακτές της Τουρκίας σε ένα επεισόδιο που για πρώτη φορά μετά το 1990 καταγράφεται στην περιοχή. Τα ρωσικά βομβαρδιστικά είχαν νωρίτερα εντοπιστεί από τα ραντάρ της βουλγαρικής Αεροπορίας 40 χλμ ανοικτά των βουλγαρικών ακτών. Καθόλη την διάρκεια της πτήσης τους προς υα νότια τα ρωσικά βομβαρδιστικά δεν πλησίασαν τον βουλγαρικό εναέριο χώρο και για τον λόγο αυτό τα βουλγαρικά αεροσκάφη δεν απογειώθηκαν.
Επιπλέον όπως αποκαλύφτηκε από τα βουλγαρικά ΜΜΕ για την αναχαίτιση τους στο διεθνή εναέριο χώρο της Μαύρης Θάλασσας αρμόδια είναι η νότια διοίκηση του ΝΑΤΟ η οποία επέλεξε να εμπλέξει τα τουρκικά μαχητικά σε μία ασυνήθιστη για τα χρονικά αποστολή αναχαίτισης ρωσικών βομβαρδιστικών στην
περιοχή.
Ειδικοί αναλυτές εξηγούν την ρωσική κίνηση ως συνέχεια των μηνυμάτων που στέλνει η Μόσχα αναφορικά με την κατάσταση στην Συρία. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες η δύναμη κρούσης του ρωσικού αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov είχε καταπλεύσει σε συριακό λιμάνι ενώ στα ανοικτά των συριακών ακτών η ρωσική δύναμη και το Ναυτικό της Συρίας είχαν πραγματοποιήσει αεροναυτικές
ασκήσεις.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να αναμένουμε αντίστοιχες πτήσεις και από τα Tu-160 Blackjack των ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων. Αναμφίβολα η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία νέα «σελίδα» στις ρωσοτουρκικές σχέσεις και σίγουρα οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να προσαρμόσουν το
σχεδιασμό τους για ένα μέτωπο που για δύο δεκαετίες θεωρείτο ανενεργό.


πηγη: defencenet.gr


"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ", ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ!





Καλημέρα,
Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε
Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αυτά γράφει ο Καμμένος στην πολυαναμενόμενη αναγγελία του κόμματός του: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 


Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό πατριωτικό αγώνα: Και κυρίως, να μην διαψεύσει τις προσδοκίες πολλών συμπολιτών μας σ'αυτή τη νέα προσπάθεια!





ΠΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Η APPLE ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

857854            Πικρή δικαίωση του Λιακόπουλου. Πριν αλέκτωρ, λαλήσει αυτά που είναι γραμμένα στο βιβλίο του MOTHER COMPANY, H EΠOMENH MEΡA, που κυκλοφόρησε στις 4-12-2011 επιβεβαιώθηκαν.
Κατά την ετήσια γενική συνέλευση  της υπερεταιρείας hardware και software, του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ, APPLE,  στο οποίο συμμετέχει και ο εμπνευστής της παγκόσμιας απάτης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, Αλ Γκορ, έπεσε η ιδέα να χρησιμοποιήσουν τα 97,6 δις δολάρια που τους περισσεύουν για να αγοράσουν το χρέος της Ελλάδας και επομένως να είναι αυτοί που θα "κατάσχουν" σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, οτιδήποτε ανήκει στο ελληνικό κράτος, προκειμένου να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Δημόσιους οργανισμούς, εννοείται κερδοφόρους, κοιτάσματα φυσικού αερίου, εκτάσεις για εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας, ΔΕΗ, ύδρευση, δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, κτλ κτλ.
Η ιδέα βέβαια απορρίφθηκε, αλλά το σενάριο της υπεραιτερείας που θα αγοράσει το χρέος όλων των χωρών του πλανήτη, άρχισε να παίζει.
Η εταιρεία βέβαια αυτή, δεν θα είναι η APPLE αλλά κάποια άλλη, που οικονομάει τα τρελά της από τους πράσινους φόρους που εμπνεύσθηκε ο Αλ Γκορ και ο Μορίς Στρονγκ.
Μάθετε τα πάντα ζητώντας την τελευταία τριλογία του ΛιακόπουλουΔημοσθένη στο 2310 52 1010.
Δεν πρόκειται απλά περί βιβλιών, αλλά περί της πλήρους αποκαλύψεως όλων όσων θα επιχειρηθούν κατά των λαών όλου του πλανήτη, ξεκινώντας από τα "πειραματόζωα" τους Έλληνες, τους επόμενους μήνες.

πηγη: liako.gr


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ.



Τα έλεγε από το 1996




Την σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης έχει στο blog της, η Θούλη Σιδηροπούλου μέλος Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία




Μέλος Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ...και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO ν. Ημαθίας Θούλη Σιδηροπούλου στο blog που διατηρεί στο διαδίκτυο έχει την εταιρεία Sky express με φόντο την σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης, και απο οτι πληροφοριθήκαμε η .....
εν λόγω σημαία δεν εχει καμία σχέση με την εταιρεία, που σημαίνει πως η Θούλη Σιδηροπούλου θα πρέπει να αφαιρέσει αυτην την σημαία απο το blog της....http://thouli.blogspot.com/


πηγη: http://p-e-s-imathias.blogspot.com


ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ!






Να μην ξεχάς τι σου έλεγαν... Ξύπνα επιτέλους ! ! !



Οι Πολιτικοί απατεώνες . . . 










Τα χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου... (Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη) - Βίντεο

         


Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:

" "ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΤΟΥ ΝΕΟΥ "ΜΕΣΣΙΑ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
 

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως Αθηνών στις 19/2/2012.




Οι νοσηλεύτριες που αγωνίστηκαν για τη μη συμμετοχή τους σε εκτρώσεις!

           Μια νίκη για τους υποστηρικτές «Υπέρ της Ζωής», ένα νοσοκομείο στο Νιου Τζέρσεϋ αποφάσισε να μην αναγκάζει τους νοσηλευτές να βοηθούν στις περιπτώσεις έκτρωσης.
Δώδεκα νοσηλεύτριες κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Οδοντιατρικής του Νιου Τζέρσεϋ εφόσον το νοσοκομείο απαίτησε από τις νοσοκόμες να βοηθήσουν σε περιπτώσεις εκτρώσεων, παραβιάζοντας τον ομοσπονδιακό και τον κρατικό νόμο. Οι δικηγόροι του Ταμείου Συμμαχίας και Υπεράσπισης(ADF), εκπροσώπησαν τις νοσοκόμες σε μια ακρόαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου την Πέμπτη.
"Κανένας από το ιατρικό προσωπικό δε θα πρέπει να υποχρεωθεί να βοηθήσει ή να εκπαιδευτεί σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τις αμβλώσεις. Το νοσοκομείο έχει κάνει τελικά το σωστό συμφωνώντας να τηρήσει το νόμο και να μην αναγκάσει τους πελάτες μας να κάνουν οποιαδήποτε εργασία σε υποθέσεις αμβλώσεων κατά παράβαση των πεποιθήσεών τους ", δήλωσε ο νομικός σύμβουλος του ADF Matt Bowman, ο οποίος εκπροσώπησε τους νοσηλευτές ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη. «Το νοσοκομείο συμφώνησε να μην επιβάλει κυρώσεις στους πελάτες μας με κανέναν τρόπο, επειδή επιλέγουν να μη συμμετέχουν σε άμβλωση, σύμφωνα με τα νόμιμα δικαιώματά τους». 
Το νοσοκομείο συμφώνησε στο να μην αντικαταστήσει τους νοσηλευτές, ούτε να μειώσει τις ώρες εργασίας τους. Οι νοσηλευτές διαβεβαίωσαν ότι, αν μια γυναίκα υποφέρει και βρίσκεται σε πραγματική ανάγκη από μια έκτρωση, θα βοηθήσουν στην προστασία της μέχρι το υπόλοιπο προσωπικό, όπως η ομάδα έκτακτης ανάγκης, φτάσει λίγο αργότερα. Επειδή οι αμβλώσεις είναι όλες θέμα επιλογής, χειρουργικές επεμβάσεις στα εξωτερικά ιατρεία, και το δικαστήριο απαιτούν το νοσοκομείο να στελεχώσει πλήρως όλες τις περιπτώσεις έκτρωσης με μη-αντιρρησίες του ιατρικού προσωπικού, οι «Υπέρ της Ζωής» νοσηλευτές δεν πρέπει ποτέ πραγματικά να χρειαστούν σε καμία τέτοια περίπτωση.
Κατά την ακρόαση της Πέμπτης, ο δικαστής προειδοποίησε το νοσοκομείο ότι οι νοσηλευτές μπορούν να επιστρέψουν στο δικαστήριο αν το νοσοκομείο τους τιμωρήσει, τους αναθέσει να εργαστούν σε περιπτώσεις εκτρώσεων, ή προσπαθεί διαρκώς να τους ζητήσει να βοηθούν με τις αμβλώσεις.
Τον περασμένο μήνα, το Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για την περιοχή του Νιου Τζέρσεϋ εξέδωσε προσωρινή διαταγή, με την προσωρινή έγκριση του νοσοκομείου, η οποία απαγορεύει στο νοσοκομείο τον εξαναγκασμό των νοσηλευτών, μέχρι το δικαστήριο να εξετάσει περαιτέρω την περίπτωση στην ακρόαση της Πέμπτης.
Η Ομοσπονδιακή νομοθεσία απαγορεύει νοσοκομεία που λαμβάνουν ορισμένα ομοσπονδιακά κεφάλαια να εξαναγκάσουν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις αμβλώσεις. Το UMDNJ δέχεται περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακά κονδύλια για την υγεία ετησίως. Επιπλέον, στο Νιου Τζέρσεϋ ο νόμος ορίζει, «Κανένα πρόσωπο δεν υποχρεούται να εκτελέσει ή να βοηθήσει στην εκτέλεση μιας έκτρωσης ή στείρωσης.». Η αγωγή ζητεί το νοσοκομείο να υποχρεωθεί να υπακούσει αυτούς τους νόμους, και να επιστρέψει μέρος των χρημάτων των φορολογουμένων που έχει λάβει υπό το φως της παραβίασης των ομοσπονδιακών νόμων συνείδησης.

πηγη: pentapostagma.gr


Οδυνηρό το εμπάργκο κατά της Γερμανίας στα προϊόντα της: 5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!


Image    Αρχίζει και αποδίδει ... οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.

Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα κια το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.
Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι πωλήσεις τους...
Για το 2012 υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό τα 17 δισ. ευρώ. "Κομμένα πια τα δανεικά" λένε οι Γερμανοί, "κομμένα πια και τα γερμανικά προϊόντα" λένε οι καταναλωτές, όπου το σύνθημα είναι "Και το τελευταίο ευρώ οπουδήποτε αλλού εκτός από γερμανικά προϊόντα".

πηγη: defencenet.gr


ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.





ΣΟΪΜΠΛΕ: «ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

soible_benizelos-1-nai        Σε ερώτηση για το αν χάνει την υπομονή του, με τη χώρα μας ο Σόιμπλε εξέφρασε την ελπίδα ότι οι αρμόδιοι στην Ελλάδα έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης.
"Προσπαθώ να μη χάσω την υπομονή μου. Αλλά έχω την εντύπωση ότι οι αρμόδιοι στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών και όσοι συμμετείχαν στη συνεδρίαση έχουν καταλάβει πράγματι τη σοβαρότητα της κατάστασης".
Αλλά και ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών FDP, αντικαγκελάριος και υπουργός οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ ζήτησε από την Ελλάδα να εφαρμόσει επιτέλους τις υπεσχημένες μεταρρυθμίσεις.
"Δεν θα δεχτούμε άλλους εκβιασμούς", δήλωσε ο Ρέσλερ σε πολιτική συγκέντρωση του FDP και πρόσθεσε: "Καμία παροχή χωρίς αντιπαροχή – και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης! Η Ελλάδα επανειλημμένα απλώς μας καθησυχάζει. Ακόμα και μια αναπτυσσόμενη χώρα κάνει περισσότερα" κατέληξε ο Ρέσλερ.

πηγη: liako.gr

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ?
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΙ- ΜΠΛΕ.
ΣΟΙ ΜΑΥΡΟ ΕΙΣΑΙ.








Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ζήτησαν άμεσα την αυτονομία τους!

Image   «Για πρώτη φορά, μετά από τόσα χρόνια, οι πολιτικοί και κομματικοί ηγέτες της ελληνικής μειονότητας «MEGA»,  που ζουν στην Αλβανία, ζήτησαν ανοιχτά την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα του πρακτορείου ‘ΙΝΑ’.
Η απαίτηση αυτή, αναφέρθηκε την Κυριακή στις 19 Φεβρουαρίου του 2012, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της Αυτονομίας της 17ης Φεβρουαρίου του 1914.

Η εκδήλωση – συνεχίζει το δημοσίευμα- έλαβε χώρα στο χωριό του Κρανιά της νομαρχίας του Δελβινίου την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Μετά την ανακοίνωση της αυτονομίας από τους εκπροσώπους του μειονοτικού κόμματος του «MEGA», έκαναν μνημόσυνο για τον Θύμιο Λώλη, έναν επαναστάτη που αγωνίστηκε το 1914 για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.

Στην τελετή για την επέτειο αυτή μίλησε ο δημοσιογράφος  Θεόδωρος Ασβεστόπουλος, που αναφέρθηκε στο ιστορικό γεγονός που οδήγησε στην κήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στις 17 Φεβρουαρίου του 1914, στο Αργυρόκαστρο.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο πρόεδρος του κόμματος «MEGA», Χρηστάκης Κίτσος,  ο οποίος τόνισε:

«Κάθε έθνος στον κόσμο έχει τους ήρωες του και γι’ αυτό έχουμε έρθει σήμερα στον εορτασμό των εθνικών μας ηρώων, που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματά τους, την προγονική μας γη, εδώ στην Βόρεια Ήπειρο (νότια Αλβανία). Είναι καθήκον μας, να τιμήσουμε τους ήρωες του χθες για να παραδειγματιστούμε για τον αγώνα μας, σήμερα. Για να διατηρήσουμε την παιδεία μας, την περιουσία μας, την εθνική μας ταυτότητα. Για να διατηρήσουμε όλο όσα οι παππούδες μας, μας άφησαν, αυτοί που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν. Όλοι μαζί πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για την εθνική ύπαρξή μας»
Ο πρόεδρος Χρηστάκης Κίτσος κατέθεσε κατόπιν  λουλούδια στο μνημείο του επαναστάτη Θύμιου Λώλη, ο οποίος κατάγονταν από το χωριό Κρανιά.

Η δήλωση του  Χρηστάκη Κίτσου αποτελεί την πρώτη δήλωση ενός πολιτικού της (ελληνικής) μειονότητας που ανοιχτά δηλώνει ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους στα βήματα των ηρώων της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

"Πρόσφατα, μάλιστα, προστέθηκαν δραστηριότητες για να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στην ελληνική μειονότητα της νότιας Αλβανίας», γράφει χαρακτηριστικά το αλβανικό δημοσίευμα.


πηγη: defencenet.gr