ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ημερίδα για την διάσωση & διάδοση παραδοσιακών σπόρων




Ημερίδα για την διάσωση και διάδοση των παραδοσιακών σπόρων διοργανώνεται την Κυριακή στις 11 το πρωί στην βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Ηλείας.





Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΦΩΝΟ ΤΟ BBC ΑΠΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ-GOLDMAN SACHS RULES THE WORLD!






Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


vartholomaios_synagogi-1-nai


Τη λήψη μέτρων «για να μην κινδυνεύσει η ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών» ζητά με επιστολή του από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Ζητά δηλαδή να σιωπήσει ο μητροπολίτης Πειραιώς.
Αφορμή για την επιστολή του κ. Βαρθολομαίου στάθηκαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, κατά του Πάπα Βενέδικτου, όσων συμμετέχουν στους διαλόγους με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τις προτεσταντικές ομολογίες καθώς και τους μουφτήδες και τους Ραβίνους.
Ο Πατριάρχης ενοχλήθηκε και ζητά από τους Συνοδικούς της Ελληνικής Εκκλησίας, μεταξύ άλλων: «τοποθετηθήτε συνοδικώς επί τούτω και απορρίψητε και καταδικάσητε ταύτας επισήμως ως ανεδαφικάς και επικινδύνους, λάβητε δε και ως εκκλησιαστικόν σώμα τας προσήκουσας αποφάσεις προς ευρυτέραν καταδίκην και απόρριψιν των ενεργειών τούτων και των εκφραζομένων αστηρίκτων εν πολλοίς, ανορθοδόξων και ερχομένων εις αντίθεσιν προς τας συνοδικάς αποφάσεις των Αγιωτάτων Ορθοδόξων Εκκλησιών θέσεων των εν λόγω ομάδων.
(…) Η ανοχή των τοιούτων ενεργειών υπό της ηγεσίας των Εκκλησιών υπερβαίνει τα τυπικά όρια ενός μονοσήμαντου ζητήματος και αξιολογείται ως πολυσήμαντον ουσιαστικόν ζήτημα δια την εύρυθμον λειτουργίαν της κανονικής τάξεως εν τη Ορθοδόξω Εκκλησία, δυνάμενον να επιφέρη σύγχυσιν και αναταραχήν εν τω πληρώματι αυτής.
(…) "Ομολογούμεν ότι μεγάλως απασχολούσι την Μητέρα Εκκλησίαν, πεποίθαμεν δε και την Υμετέραν, αι κινήσεις και εκδηλώσεις ομαδοποιημένων προσώπων, ευτυχώς, το γε νυν, μικράς εμβελείας, στόχον έχουσαι την αμφισβήτησιν και την κριτικήν αποφάσεων πανορθοδόξως ληφθεισών, συμφωνούσης και προσεπικυρούσης και της Εκκλησίας της Ελλάδος, περί συμμετοχής της όλης Ορθοδόξου Εκκλησίας εις τους διεξαγομένους μετά των ετεροδόξων διμερείς και πολυμερείς Θεολογικούς Διαλόγους και τας διαχριστιανικάς συναντήσεις εν τω Παγκοσμίω Συμβουλίω Εκκλησιών, τω Συμβουλίω Ευρωπαϊκών Εκκλησιών και άλλοις παρεμφερέσι διαχριστιανικοίς οργανισμοίς.

πηγη: liako.gr



Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

efraim_russia-1-nai


Δικαίωση για τον ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ. Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε πριν από λίγο την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με το βούλευμα οι περιοριστικοί όροι είναι η καταβολή εγγύησης 300.000 ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Οι εφέτες κάνουν δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με όρους, που υπέβαλε ενώπιον του Συμβουλίου ο γέροντας και διατάσσουν την αποφυλάκιση του με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ανάλογη πρόταση είχε υποβάλει προς το Συμβούλιο και ο εισαγγελέας Εφετών Π. Μαντζούνης ο οποίος εισηγήθηκε να παραμείνει ελεύθερος ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης και περιοριστικών όρων.
Ο εισαγγελέας τήρησε ουσιαστικά την ίδια θέση με αυτήν που εξέφρασε από την αρχή, μετά την απολογία του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, η οποία ήταν αντίθετη με αυτήν της ανακρίτριας Ειρήνης Καλού.

πηγη: liako.gr


Κρήτη: Κομπίνα λευκών γάμων Πακιστανών-Βουλγάρων για "πράσινη κάρτα"

Image                 
Κύκλωμα «πράσινης κάρτας», που προμήθευε με το αζημίωτο πλαστά πιστοποιητικά σε αλλοδαπούς για τέλεση λευκών γάμων προκειμένου να πάρουν την άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αποκαλύφθηκε στην Κρήτη.

Η κομπίνα εξιχνιάστηκε όταν ένας αντιδήμαρχος από το Ηράκλειο παρατήρησε από το περασμένο καλοκαίρι μεγάλο αριθμό πολιτικών γάμων να είναι όμοιοι: Ο γαμπρός Πακιστανός και η νύφη Βουλγάρα.
Όπως δημοσιεύει ο "Ελεύθερος Τύπος", από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι πολλά από τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την τέλεση γάμου ήταν πλαστά, ενώ κανένα από τα πιστοποιητικά που είχαν κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου δεν είχε επικυρωθεί από το υπουργείου Εξωτερικών, όπως προβλέπεται.
Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι πως πάντα η νύφη ήταν από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αεράκη, το γεγονός αυτό εξηγείται: «Επειδή η Βουλγαρία είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. δίνεται αυτόματα η δυνατότητα στο σύζυγο να κάνει τα χαρτιά του ως Eυρωπαίος πολίτης».

πηγη: defencenet.gr


ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!

Image   



Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!
Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών!  
«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.
Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι.
Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο», είπε στους βουλευτές.
Και σα να μη φτάνει η κοροϊδία αυτή ήρθε εις επίρρωσιν η Τράπεζα της Ελλάδας για να κάνει αβάντα στον προϊστάμενο υπουργό Οικονομικών: Ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Παπαδάκης είχε δηλώσει προσφάτως στην Βουλή ότι η ΤτΕ «δεν διαθέτει τα πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο, τα οποία προφανώς βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών». Τα οποία στοιχεία όμως από το Οικονομικών έχουν... εξαφανιστεί!
Το θέμα είναι ποιος δουλεύει ποιον... Και καλά κάνουν και μας συμπεριφέρονται οι ξένοι όπως μας συμπεριφέρονται, αφού βρίσκουν προδότες που εξαφανίζουν ολόκληρα αρχεία τέτοιων κολοσσιαίων θεμάτων.
Εν προκειμένω πρόκειται για τεράστιο εθνικό σκάνδαλο και κατ' ελάχιστον θα πρέπει να απαιτηθούν ποινικές ευθύνες.
Τι θα πει: «Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο» κύριε υπουργέ των Οικονομικών; Τι είναι τα πολεμικά αρχεία και τα αρχεία της καταστροφής μιας ολόκληρης χώρας που χάνονται και δεν βρίσκονται; Λογαριασμοί της ΔΕΗ ή αναμνηστικές φωτογραφίες;
Δεν ντρέπονται καθόλου να τα λένε αυτά στη Βουλή; Υπάρχει και ένα όριο στην ξεφτίλα.
Καλύτερα να μας πουν ευθέως ότι εκλάπησαν από πράκτορες των Γερμανών που φόρτωσαν σε μια νύχτα σε ένα φορτηγό τα στοιχεία ή ότι ζητήθηκαν από τη Γερμανία εκβιαστικά και παραδόθηκαν. Αλλά όχι ότι "Κάποτε υπήρχε ένα αρχείο, αλλά και αυτό έχει χαθεί"! 
Δεν αισθάνονται ντροπή για το πάνω από 1 εκατομμύριο νεκρούς που είχε η χώρα στο Β' ΠΠ; 
Πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια; Πώς μπορεί να ξεστομίσει κάτι τέτοιο κάποιος που έχει ονομαστεί "υπουργός Οικονομικών" από το ελληνικό κράτος και έχει εκλεγεί βουλευτής από τους Έλληνες πολίτες;
Και κατόπιν αυτών τι σημασία έχει που ο υπουργός Εξωτερικών Σ.Δήμας υποστήριξε ότι "Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεών της και δεν πρόκειται να το κάνει";
Πώς θα διεκδικήσει αφού έχει εξαφανιστεί το αρχείο τόσο των γερμανικών καταστροφών, όσο και της επιστροφής του αναγκαστικού κατοχικού δανείου καθώς και των αρχαιολογικών θησαυρών που εκλάπησαν; Γιατί δεν ρώτησε τον Φ.Σαχινίδη, πού είναι το αρχείο; Μήπως το φόρτωσαν σε τρένο και το έστειλαν στη Γερμανία πριν υπογράψουν το Μνημόνιο όπως έκαναν με τους Έλληνες Εβραίους οι Γερμανοί;
Όλα αυτά τα απίστευτα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωτερικών & Άμυνας της Βουλής. Το αστείο είναι ότι ο Σ.Δήμας υποστήριξε ότι «για την διαμόρφωση ολοκληρωμένης εικόνας χρειάζεται περαιτέρω μελέτη όλων των στοιχείων και αξιολόγηση».
Ποιων στοιχείων; Αυτών που εξαφάνισαν οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους (εκτός και αν πιστεύουν ότι τα πήραν κάποιοι άλλοι);
Αλλά από την έρευνα που έκανε το defencenet.gr, προέκυψε ότι τα αρχεία δεν ήταν ένα, αλλά τρία: Ένα στο υπουργείο Εξωτερικών, ένα στο υπουργείο Οικονομικών και ένα στην Τράπεζα της Ελλάδας. Εξαφανίστηκαν και τα τρία;
Πώς λέει ο Παπαδάκης ότι το αρχείο είναι στο υπουργείο Οικονομικών; Επί διοικήσεως Λουκά Παπαδήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος, όταν του είχε ζητήσει αντίγραφο από το αρχείο ο Μ.Γλέζος, ο Λ.Παπαδήμος δεν αρνήθηκε την ύπαρξή του, αλλά απάντησε ότι "Χρειάζομαι την έγκριση της κυβέρνησης για να σας το δώσω"!
Το πιο φοβερό είναι ότι σήμερα βρισκόντουσαν στην κοινή συνεδρίαση και οι τρεις κάτοχοι των αρχείων: Υπουργείο Εξωτερικών, Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδος. Και οι δύο είπαν ότι δεν το έχουν και το Εξωτερικών διά του Σ.Δήμα δεν είπε το αντίθετο. Άρα; 
Και βέβαια ο Σ.Δήμας μιλώντας για λογαριασμό των Γερμανών είπε ότι "Είναι προσβλητικό να συγκρίνεται η σημερινή Γερμανία με την ναζιστική Γερμανία. Όσο προσβλητικό είναι και να ακούγονται φωνές που λένε να πουληθούν τα νησιά και η Ακρόπολη". 
Μα οι ίδιοι οι Γερμανοί βουλευτές τα λένε αυτά για τα νησιά και την Ακρόπολη, δεν τα λέμε εμείς...
Ωραίος τρόπος για να κλείσει η υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων. Καταστρέφουμε τα στοιχεία, άρα έγκλημα, "kaput" που λένε και στην πατρίδα (τους)...
Εκεί στην Εισαγγελία Αθηνών θα το αφήσουν έτσι το ζήτημα;
(Η φωτογραφία της α' σελίδας, είναι από το Δίστομο. Δυο Ελληνόπουλα μπροστά στο φτωχικό τάφο των γονιών τους που κάηκαν από τους Γερμανούς. Ζωντανοί...) .

πηγη: defencenet.gr

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ!

ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ....................................








Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!


Κοριτσάκι με οκτώ άκρα μετενσάρκωση Θεού




Ένα κοριτσάκι με μια απίστευτη ανωμαλία γεννήθηκε στην Ινδία και οι γονείς της, αλλά και όσοι το βλέπουν, θεωρούν ότι το κορίτσι είναι μετενσάρκωση του θεού Το περίεργο κοριτσάκι γεννήθηκε με 8 άκρα, καθώς στο σώμα της είναι κολλημένο και το νεκρό σώμα του δίδυμου αδερφού της. Ο θεός Βισνού του Ινδουισμού απεικονίζεται με 4 χέρια και δυο πόδια κι έτσι θεωρούν τη μικρή ως τη μετενσάρκωσή του. Μάλιστα, το κορίτσι γεννήθηκε την μέρα που γιορτάζεται ο Βισνού στην Ινδία, κάτι που...
το θεώρησαν ως ένα ακόμα σημάδι. Οι γιατροί ωστόσο έχουν διαφορετική άποψη, καθώς τονίζουν ότι αν το κοριτσάκι δεν υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση δε θα μπορεί να περπατήσει, ενώ δε θα μπορέσει να ζήσει πάνω από 10 χρόνια. Η Λακσίμι, όπως είναι το όνομα της μικρής, είναι ενωμένη με τον δίδυμο αδερφό της στη λεκάνη, ενώ έχει ξεχωριστή σπονδυλική στήλη, χέρια και πόδια κάτι που κάνει δυνατή την αποκόλληση του νεκρού σώματος. 


πηγη: http://ksipnistere.blogspot.com

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ  ΖΑΣΧΡΑΝΤΕΧ.........





Γερμανία: Το μικρότερο... πέος στην ΕΕ το έχουν οι Έλληνες!


     Το... μικρότερο αλλά και... λεπτότερο πέος στην Ευρώπη το έχουν οι Έλληνες, σύμφωνα με γερμανική έρευνα για λογαριασμό εταιρείας προφυλακτικών. Η έρευνα έγινε πριν από τρία χρόνια, ένα χρόνο πριν την είσοδο της χώρας μας στο ΔΝΤ... Φαίνεται πως προετοίμαζαν το έδαφος αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι Γερμανοί έχουν κατά μέσο όρος πέος που "αγγίζει" τα 14.61 εκατοστά ενώ εμείς είμαστε κάτω από το "μέσο όρο" των ευρωπαίων (14,27) με μήκος 12,18 εκατοστά.... Αυτοί πάντως που έχουν τα "μεγάλα προσόντα" είναι οι ...
Γάλλοι με 15,48 εκατοστά. Στην έρευνα, το Γερμανικό Ινστιτούτο Προφυλακτικών "Institut fuer Kondom-Beratung" κατέγραψε 10.477 άνδρες από 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. "Το μέγεθος του πέους είναι σαν τις πατούσες μας. Κανείς δεν φοράει το ίδιο νούμερο παπούτσι γιατί και εκεί τα μεγέθη αλλάζουν από άνδρα σε άνδρα"... 



πηγη: http://ksipnistere.blogspot.com

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ.
ΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ!


ΟΠΟΤΕ...........








Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ








ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ


Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη,
που με βιά μετράει τη γη.

Απ' τα κόκκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
                        χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!



Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Φρεγάτα έστειλε πάλι στις ακτές της Αττικής η Άγκυρα - Αποθρασύνονται από την αδυναμία



Image         


Μια τουρκική φρεγάτα κλάσης O.H.Perry, η F490 Gaziantep, (φωτό α' σελίδας), πρώην USS Clifton Sprague, εισέβαλε πριν λίγες ώρες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, προερχόμενη από το ναύσταθμο του Ακσάζ, στην Μαρμαρίδα έφτασε μέχρι τις βόρειες ακτές της Αττικής και ακολούθησε εν συνεχεία βορειοανατολική ανατολική πορεία. Είναι η δεύτερη φορά που η F490 Gaziantep κάνει το ταξιδάκι αυτό. Το είχε επαναλάβει και στις 28/02/2010.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, πλέοντας σε διεθνή ύδατα, εισήλθε την 24 Μαρτίου (06:30) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα νότια της Κύθνου και βγήκε με βορειοανατολική πορεία πλέοντας προς το στενό του Καφηρέα στις 10:00. Είχε ανοικτά όλα τα συστήματα μάχης και βέβαια παραβίασε όλους τους κανονισμούς περί αβλαβούς διέλευσης.
Μέσα και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού τα οποία ήταν σε επιφυλακή (τουλάχιστον όσα μπόρεσαν να κινηθούν...), καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος,  καθόλη τη διάρκεια του πλου του.
Κινήθηκε για αρκετή ώρα κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αττικής ευρισκόμενη αρχικά στα ελληνικά και κατόπιν στα διεθνή χωρικά ύδατα.
Η τουρκική φρεγάτα απέπλευσε από το ναύσταθμο του Αksaz χθες το απόγευμα και μετά από μία πορεία μέσα από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες έφτασε ανοικτά του Σουνίου και με «ανοικτά» τα ηλεκτρονικά και οπλικά της συστήματα ξεκίνησε περιίγηση στην ανατολικής ακτή της Αττικής.
Πολλά ελληνικά σκάφη (ψαράδικα, αναψυχής κλπ) που βρίσκονταν στην ακτή της ανατολικής Αττικής είδαν την τουρκική φρεγάτα να περνάει από μπροστά τους!
Ένα πολεμικό σκάφος που αποπλέει από τον ναύσταθμο του στο Aksaz ο οποίος βρίσκεται σε τεράστια απόσταση (36°50′04″N 28°23′24″E / 36.8345°N 28.39°E / 36.8345; 28.39) από την Αττική και στέλνεται την παραμονή της ελληνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και φεύγει ανενόχλητο, δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά εξευτελισμό για την ελληνική κυβέρνηση και κατ'επέκταση για την Ελλάδα. Αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι στην ελληνική κυβέρνηση και στο ελληνικό πολιτικό σύστημα γενικότερα έχει προκληθεί "μιθριδατισμός" σε ότι αφορά τον εθνικό εξευτελισμό. Απλά δεν τους ενοχλεί...
Το πλοίο βρίσκεται αυτή την στιγμή στο κεντρικό-βόρειο Αιγαίο.


defcencenet.gr




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!


Φυσικά, δεν έπιασε ξαφνικά ο...πόνος τους κυβερνώντες και τα τσιράκια τους στα Μμε, απλά έρχονται Εκλογές:




Αναρωτιόμαστε: Μετά από αυτό το βίντεο, υπάρχουν ακόμα άτομα που να διαφωνούν ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πρέπει επιτέλους να ξεβρωμίσει ο τόπος, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο!

Υ.Γ. Κατάλαβαν τώρα ορισμένοι γιατί ουρλιάζουμε εδώ και χρόνια πως η λαθρομετανάστευση ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ περισσότερο κι από τα Μνημόνια; Αν όχι, ας ξαναδούν το βίντεο ή ας πάνε μια...βόλτα από το κέντρο της Αθήνας!



πηγη: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΣΤΙΣ 17 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ !


ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ!


 


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αλβανού υφυπουργού Άμυνας Εκρέμ Σπάχια, ο οποίος τάχθηκε κατά της παρέλασης ομοφυλοφίλων στις 17 Μαΐου στα Τίρανα.









Ο Σπάχια δήλωσε σε αλβανική εφημερίδα ότι «ανήκει σε συντηρητικό κόμμα που σέβεται και εκτιμάει τις παραδόσεις ως ανώτερες αξίες του έθνους» και πρόσθεσε «το μόνο που μπορώ να πω είναι να πάρω ένα ξύλο και να τους βαράω».

Η κοινότητα ομοφυλοφίλων της Αλβανίας ανέφερε ότι η δήλωση αυτή αποτελεί σοβαρό πλήγμα για το σύνταγμα της χώρας που απαγορεύει τον κοινωνικό ρατσισμό και ζητάει από τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα να απομακρύνει τον Σπάχια από το αξίωμα του.

Παρέλαση ομοφυλόφιλων, η γνωστή gay parade, θα οργανωθεί για πρώτη φορά στην Αλβανία, στις 17 Μαΐου ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της αποκαλούμενης «Ροζ Πρεσβείας» στα Τίρανα.

Εκπρόσωποι της οργάνωσης ομοφυλόφιλων τις Αλβανίας συναντήθηκαν με τον Συνήγορο του Πολίτη και δήλωσαν ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας της κοινωνίας απέναντι τους και ότι οι κρατικοί φορείς πρέπει να συμβάλλουν στις προσπάθειες των ομοφυλόφιλων να γίνουν δεκτοί και να ενταχθούν στην κοινωνία. 

πηγη: newsit.gr

ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΓΙΝΕ 
Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ?

ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΑΝ.

ΕΙΠΑΜΕ. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ!!!



Προετοιμασία 90 ημερών από ΗΠΑ για πόλεμο στο Κόλπο - Μεταφέρουν πλοία, όπλα



Image         Διπλασιάζουν την δύναμη των ναρκαλιευτικών στον Κόλπο οι ΗΠΑ, στέλνουν ASW ελικόπτερα, μετατρέπουν τις τορπίλες υποβρυχίων και σκαφών επιφανείας ώστε να αποδίδουν καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες του Κόλπου και αυξάνουν το απόθεμα βομβών και καυσίμων στο νησί-βάση Ντιέγκο Γκαρσία του Ινδικού Ωκεανού! Αυξάνουν μάλιστα άμεσα το κονδύλι ανάπτυξης των δυνάμεων τους κατά 100 εκατ. ευρώ.
 Αν αυτά δεν είναι ετοιμασίες για κτύπημα «στην καρδιά» του Ιράν τότε, τι είναι;
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Ενόπλων Σωμάτων της Γερουσίας, ο Ναύαρχος Τζόναθαν Γκρίνερτ, ο επικεφαλής ναυτικών επιχειρήσεων του US Navy, δήλωσε ότι
«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις δυνάμεις μας. Το Ιράν σε περίπτωση κρίσης θα επιχειρήσει να κλείσει τα Στενά για να δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή του πετρελαίου.
Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Θέλοουμε ισχυρές ανθυποβρυχιακές δυνάμεις γιατί θα το επιχειρήσουν πιθανότητα με υποβρύχια, τα νέα Kilo που έχουν πάρει από τη Ρωσία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να επιτεθούμε στα υποβρύχια και να αμυνθούμε στις τορπίλες.
Θα διπλασιάσουμε τη δύναμη των ναρκαλιευτικών σκαφών στην περιοχή του Περσικού Κόλπου και θα φτάσουν στα οκτώ από τα τέσσερα που είναι σήμερα. Θα αποσταλούν ελικόπτερα με αερομεταφερόμενα συστήματα εντοπισμού ναρκών»
Επιπλέον, όλα τα αμερικανικά πολεμικά πλοία που θα διασχίζουν τα Στενά του Χορμούζ, θα εφοδιαστούν με επιπλέον ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης, για αύξηση της επίγνωσης της κατάστασης, ενώ θα τοποθετήσουν περισσότερα μέσα εγγύς άμυνας, όπως πυροβόλα και πολυβόλα, για την αποτροπή επιθέσεων από μικρούς στόχους.
Τέλος, τα σκάφη της Αμερικανικής Ακτοφυλακής που βρίσκονται στο Μπαχρέιν, θα εφοδιαστούν με πολυβόλα Gatling, ενώ θα γίνουν και μετατροπές στις τορπίλες των υποβρυχίων που θα επιχειρούν στην περιοχή για να καταφέρουν να εξουδετερώσουν τα Kilo των Ιρανών, αφού τα θερμογραφικά δεδομένα και η πυκνότητα του άλατος είναι διαφορετική στην Αραβική Θάλασσα και τον Κόλπο.  
Την ίδια στιγμή η USAF θα αυξήσει το απόθεμα βομβών των 1000 και 2000 λιβρών, αλλά και των θερμοβαρικών όπλων που διαθέτει, στην βάση Ντιέγκο Γκαρσία για χρήση από τα βομβαρδιστικά B-1,  B-2 και B-52.
Όλες αυτές οι κινήσεις υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, οπότε και θα αρχίσει νε μετράει ανάποδα ο χρόνος...

πηγη: defencenet.gr


Δημοσκόπηση "φωτιά": 1ο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", 2ο κόμμα "Χρυσή Αυγή"!



Image 
Συντριπτικά για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης που πραγματοποιεί το οικονομικό site, capital.gr με πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα ως προς τα δύο πρώτα κόμματα: Την πρώτη θέση, λοιπόν, στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση την καταλαμβάνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 21% και την δεύτερη θέση το εθνικό κόμμα της "Χρυσής Αυγής" με 18%!
Το ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η δημοσκόπηση διεξάγεται από ένα μέσο ενημέρωσης, έγκυρο μεν και με υψηλή επισκεψιμότητα, αλλά το οποίο θεωρείται ότι εκφράζει ως πολιτική γραμμή τις "σκληρές" δυνάμεις του Μνημονίου.
Σίγουρα οι ψηφοφόροι του capital.gr εκφράζουν την αγορά, όχι μόνο στην στενή της έννοια όπου "αγορά" θεωρούνται οι τραπεζίτες, οι χρηματιστές, οι broker κλπ, αλλά στην ευρύτερη, των δεκάδων χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών. Δηλαδή εκεί που κτυπά η καρδιά της ελληνικής οικονομίας. Και τι λέει η πραγματική ελληνική οικονομική αγορά στα δύο μεγάλα κόμματα του Μνημονίου; "Αντίο και να μην σας ξαναδούμε"!
Χαρακτηριστικό είναι ότι το δείγμα είναι εξαιρετικά μεγάλο (ξεπερνά τις 16.000 ηλεκτρονικές ψήφους) και αποτυπώνει πολύ ικανοποιητική αποδοχή από τους ψηφοφόρους του site (το οποίο επαναλαμβάνουμε, ως πολιτική γραμμή, βρίσκεται στον "σκληρό πυρήνα" της μνημονιακής πολιτικής) και στις δυνάμεις της Αριστεράς, δεδομένης βέβαια της γενικότερης κοινωνικο-πολιτικής κατεύθυνσης των αναγνωστών του: 6% λαμβάνει ο Συνασπισμός και 4% το ΚΚΕ, 3% οι Οικολόγοι, 5% η ΔΗΜΑΡ κλπ
Αλλά είναι πραγματικά απίστευτη η αποδοχή από την ελληνική οικονομική αγορά των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και των "σκληρών" της δεξιάς.
Η "Χρυσή Αυγή", ένα κόμμα που ακόμα και σήμερα προσπαθεί να "ενηλικιωθεί", περνώντας από την φάση του πολιτικού σχηματισμού διαμαρτυρίας, σε ένα κόμμα ευρύτερης αποδοχής (και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αμβλύνει ορισμένες πολιτικές του θέσεις), εν τούτοις οι ψηφοφόροι όπως δείχνουν και τα πανελλαδικές δημοσκοπήσεις, επιβραβεύουν την "καθαρότητα" και την πρακτικότητα των θέσεων της. Κάποιοι στην παραδοσιακή συντηρητική παράταξη δεν κατάλαβαν ότι η Ιστορία τους προσπέρασε και οι εθνικές και κοινωνικές ανάγκες τους έχουν ξεπεράσει. Ως μέλη του συστήματος δεν μπορούν να το προδώσουν και αυτή θα είναι η ήττα τους.
Για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", αν δεν κάνουν λάθη στην προεκλογική εκστρατεία, αυτές οι εκλογές μπορεί να τους ανήκουν, κληρονομώντας το κόσμο που έδιωξε η πολιτική της ηγεσίας της ΝΔ.
Το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει πλεόν το δρόμο χωρίς επιστροφή. Κατέρρευσε, μαζί με το κράτος που είχε στήσει. Γιατί το ΠΑΣΟΚ, πάνω απ'όλα ήταν το κράτος. Το οποίο τώρα δεν υπάρχει... 
Ας δούμε όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης του capital.gr
•  ΠΑΣΟΚ
 1648 ψήφοι 10 %
•  ΝΔ
 1415 ψήφοι 9 %
•  ΚΚΕ
 685 ψήφοι 4 %
•  ΛΑΟΣ
 147 ψήφοι 1 %
•  ΣΥΡΙΖΑ
 1040 ψήφοι 6 %
•  Δημοκρατική Αριστερά
 834 ψήφοι 5 %
•  Οικολόγοι Πράσινοι
 448 ψήφοι 3 %
•  Δημοκρατική Συμμαχία
 684 ψήφοι 4 %
•  Ανεξάρτητοι Έλληνες
 3411 ψήφοι 21 %
•  Κοινωνική Συμφωνία
 171 ψήφοι 1 %
•  Χρυσή Αυγή
 2992 ψήφοι 18 %
•  Άλλο
 2055 ψήφοι 13 %
•  Λευκό 

πηγη: defencenet.gr


 825 ψήφοι 5 %

ΦΑΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ": ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ!


       Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.

Το απίστευτο αυτό μέτρο δεν είναι δυνατό να εξηγηθεί με την κοινή λογική, ακόμη και την πλέον ακραία, αφού οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους!!!

Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις ομηρείας από ενόπλους, έναν από τον οποίο είχαν σκοτώσει στην Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να σώσουν τους επιβάτες του λεωφορείου που είχε καταλάβει οπλισμένος με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.
ΠΗΓΗ.

Εμπρός, βάλτε και τα άρματα μάχης όχι για να κάνουν παρέλαση (αυτή άλλωστε...κοστίζει!), αλλά για να προστατέψουν τους "δημοκρατικούς ηγέτες"!

Παραμονεύουν οι ακροαριστεροί και οι...ναζί, όπως είπε και ο πανικόβλητος Καρατζαφέρης!

Πραγματικά, νομίζουν ότι έτσι θα τρομοκρατήσουν τον λαό;

Ίσα - ίσα, με τέτοια καραγκιοζιλίκια τόσο περισότερο πεισμώνουν τον κόσμο που θα δώσει δυναμικό πάρόν την Κυριακή στο Σύνταγμα!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, μια παρατήρηση προς τα προδοτόσκυλα που κατηγορούν όσους διαμαρτύρονται πως "βεβηλώνουν τις παρελάσεις και δεν τιμούν τους ήρωες":

Αν οι ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για να ξεπουλάτε σήμερα τη χώρα ακόμα και σε Τούρκους, ξαναζούσαν έστω για λίγα λεπτά σήμερα, ΘΑ ΣΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΟ...ΓΟΝΑΤΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ακόμα κι αν χρησιμοποιούσατε εναντίον τους ελεύθερους σκοπευτές...!


 

DIE WELT: «ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ»!


diavolakia-1-nai


Οι Έλληνες ζητούν από τον άλλοτε «προαιώνιο εχθρό» να τους σώσει, γράφει η εφημερίδα Die Welt του Βερολίνου με αφορμή ημερίδα για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, που διοργάνωσε ο ΣΕΒ στην Κωνσταντινούπολη. Η τουρκόγλωσση εφημερίδα της Θράκης «Μπιρλίκ» (TourkikaNea) γράφει επ’ αυτού:
Η Ελλάδα, που περνάει δύσκολες μέρες αυτό τον καιρό λόγω της οικονομικής κρίσης, παρουσίασε στον τουρκικό επιχειρηματικό κόσμο στην Κωνσταντινούπολη πακέτο ιδιωτικοποίησης ύψους 50 δισ. ευρώ. Στο πλαίσιο του προγράμματος ιδιωτικοποίησης βρίσκονται πάρα πολλοί τομείς όπως η ενέργεια, οι μεταφορές και ο τουρισμός και η ελληνική κυβέρνηση που προωθεί το πρόγραμμα υπόσχεται να κάνει διευκολύνσεις σε όσους θέλουν να επενδύσουν.
«Αποκρατικοποιήσεις, Εξαγορές και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα» ήταν το όνομα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Το πακέτο ιδιωτικοποίησης περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα όπως αεροδρόμια, μαρίνες, ξενοδοχεία, ακίνητα σε κάποια νησιά, ένα μέρος της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων, φυσικό αέριο και την διαχείριση των τρένων και εργοστάσια.
Ο συμπρόεδρος του Τουρκοελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου της Επιτροπής Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων, Selim Egeli, τόνισε ότι αρκετοί Τούρκοι επενδυτές εκδηλώνουν ενδιαφέρουν για το θέμα. Ενώ η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Στελεχών και Επιχειρηματιών, Burcu Akdarı, είπε ότι βλέπουν πως υπάρχει ένα δυναμικό για τις τουρκικές εταιρίες ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού και ενέργειας.
Ο συντονιστής του Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, Πάνος Πρωτοψάλτης από την πλευρά του είπε ότι περιμένουν έσοδα 50 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.
Θέμα δημιουργήθηκε με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας Hurriyet Daily News, το οποίο, επικαλούμενο δηλώσεις του Π. Πρωτοψάλτη, υποστηρίζει ότι «πωλείται το 1/3 της Ελλάδας». Ωστόσο, το ΤΑΙΠΕΔ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις πληροφορίες αυτές, επισημαίνοντας ότι προφανώς «οι δυσκολίες της μετάφρασης οδήγησαν σε ένα ακούσιο λάθος» τον Τούρκο δημοσιογράφο, ενώ το σωστό είναι ότι η συνολική έκταση της προς πώληση γης είναι περίπου το 3% της συνολικής έκτασης της Ελλάδας.

πηγη: liako.gr

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .... 





Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ρωσική εκστρατεία οικονομικής βοήθειας της Ελλάδας!


       


Ξεκίνησε στη Ρωσία υπό την αιγίδα του ρωσικού κράτους η εκστρατεία «Στήριξε την Ελλάδα!»! Σε συνέντευξη τύπου στο πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, ο Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας για θέματα Αποδήμων Ομογενών και Διεθνούς Ανθρωπιστικής Συνεργασίας, Γκεόργκι Μουράντοφ και πρόεδρος του συνδέσμου πολιτιστικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και φιλίας με τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία», ανακοίνωσε την εκστρατεία στήριξης της Ελλάδας από τον ρωσικό λαό με πραγματικά συγκινητικά λόγια.  
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, στις 23 Μαρτίου, στην Κεντρική Λέσχη του Υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιείται γιορταστική εκδήλωση φιλίας Ρωσίας, Ελλάδας και Κύπρου.
Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας είναι αφιερωμένες στην Ημέρα της Απελευθέρωσης της Ελλάδας. Μιώντας σχετικά ο Μουράντοφ, είπε:

«Αυτή η εκστρατεία πραγματοποιείται, κυρίως, με την ευκαιρία του γιορτασμού της εθνικής γιορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας. Σήμερα, που έχουμε πλησιάσει σ’ αυτό το ιστορικό ορόσημο -191η επέτειο της ανακήρυξης του νέου ελληνικού κράτους- η Ελλάδα έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση».
Το Συμβούλιο Νεολαίας του Συλλόγου ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων Ρωσίας, όπως είπε ο πρόεδρός του Αλεξεϊ Τσερκέζοφ, προσπαθεί να προσελκύσει στη συνεργασία και στην παροχή βοήθειας στην Ελλάδα όχι μόνο τις ρωσικές επιχειρήσεις, αλλά και την κοινωνία γενικά. Οι Ρώσοι, είπε ο Γκεόργκι Μουράντοφ, μπορούν επίσης να παράσχουν στην Ελλάδα βοήθεια στο μέτρο του δυνατού, π.χ., να αγοράζουν περισσότερα και συχνότερα ελληνικά προϊόντα, ελαιόλαδο, κρασί, τυριά, καλλυντικά και γουναρικά:

«Αυτό βοηθεί την ελληνική οικονομία, ενθαρρύνει την εξαγωγή προϊόντων, συμβάλλει στην άνοδο της βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, αν κάθε Ρώσος στη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου ξοδέψει 3-4 χιλ. ρούβλια αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα, στην ελληνική οικονομία θα προστεθούν 15-20 δισεκ. ευρώ».
Αρκετά καλή βοήθεια για την Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει η αύξηση της ροής Ρώσων τουριστών. Η διακεκριμένη Ελληνίδα ομογενής καλλιτέχνιδα της Ρωσίας Ξένια Γεωργιάδη καλεί όλους τους Ρώσους πολίτες έστω για μια φορά να πάνε σ’ αυτήν την «ανεπανάληπτη χώρα» με τον «έξυπνο, σοφό, εύθυμο και φιλόξενο λαό». Στις 23 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί γιορταστική εκδήλωση φιλίας των λαών της Ρωσίας, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Ξένια Γεωργιάδη ελπίζει ότι τη συναυλία θα παρακολουθήσουν άνθρωποι μη αδιάφοροι προς την τύχη της Ελλάδας: «Η συναυλία χρειάζεται, για να μαζέψουμε ανθρώπους, ώστε να εκφράσουν τις απόψεις και τις επιθυμίες τους, καθώς και τη στάση τους προς τα δρώμενα στην Ελλάδα». Στη συναυλία θα επιδείξουν την τέχνη τους χορευτικά συγκροτήματα της Ρωσίας, της Αρμενίας και της Γεωργίας.

πηγη: defencenet.gr


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Συναγερμός στα υπουργεία Αμυνας και Εξωτερικών - Το Πίρι Ρέϊς εδώ και ώρες στην Μυτιλήνη!


           

- Παρακολουθείται στενά από σκάφος του λιμενικού
- Στην περιοχή βρίσκονται μονάδες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Και ξαφνικά ένταση στα ελληνοτουρκικά.Το ερευνητικό σκάφος των Τούρκων Πίρι Ρέϊς εντοπίστηκε εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας, βορειοδυτικά της Μυτιλήνης, εδώ και ώρες.

Τα υπουργεία Αμυνας και εξωτερικών έχουν τεθεί σε συναγερμό.

Στην περιοχή έχει σπεύσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος, αλλά όπως είναι λογικό στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν και μονάδες του ελληνικού ΠΝ.

πηγη: onalert.gr


Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πως θέλει το σύστημα τον "καλό καταναλωτή";Δείτε το βίντεο


TO EXOYME ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ.
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.






Στρατόπεδο της Κοζάνης θα γίνει χώρος συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών


            Τη δημιουργία του πρώτου χώρου συγκέντρωσης μεταναστών χωρίς χαρτιά στη χώρα αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε πως θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή, με την οποία θα δίνεται το «πράσινο φως» για την δημιουργία του πρώτου «στρατοπέδου φιλοξενίας αλλοδαπών» στην Ελλάδα. 

Θα στεγάζεται στην περιοχή της Κοζάνης, σε παλαιές εγκαταστάσεις που έχει παραχωρήσει ο Στρατός και θα έχει δυνατότητα να στεγάσει 1.000 άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ευθύνη της περιμετρικής φύλαξης του χώρου θα έχει η Ελληνική Αστυνομία, όμως η αντίστοιχη αρμοδιότητα για το εσωτερικό του στρατοπέδου θα δοθεί σε ιδιωτική εταιρεία (security).


πηγη: onalert.gr



Επιχείρηση - σκούπα στο κέντρο προανήγγειλε ο Χρυσοχοϊδης


         Ο υπ. Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ και συζήτησαν για την εγκληματικότητα. Μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο του μεταναστευτικού κύματος θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, όπως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στον Αντώνη Σαμαρά. "Πρέπει να προβούμε σε όλες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα είναι χώρα, όπου μπαίνει όποιος θέλει και εγκληματεί σε συνεργασία με άλλους εγκληματίες", ανέφερε σε ...
δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοϊδης και πρόσθεσε πως "αρχίζει προσπάθεια να καθαρίσει κάθε δραστηριότητα και φαινόμενα που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας". Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΔ, ο κ. Χρυσοχοϊδης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για θέματα εσωτερικής ασφάλειας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης. Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως "η ελληνική κοινωνία και η χώρα, πρέπει να θωρακιστούν απέναντι στο έγκλημα που όλο μεγαλώνει και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας. Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η κοινωνία ζητά τώρα λύσεις. Όπως δήλωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας έτσι ώστε να ανασάνει η πόλη.


ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ



Η οπαδοποίηση της πολιτικής και η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου.

     Την Κυριακή 18-3-2012 εξελίχθησαν δυο σημαντικά γεγονότα στην χώρα μας που θα μας απασχολήσουν αρνητικά για πολλές ημέρες ακόμα. Αναφέρομαι στην εκλογή του νέου Προέδρου για το ΠΑΣΟΚ και στο ντέρμπυ των αιωνίων ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο.
Με ανάμικτα συναισθήματα, όπως θυμό, οργή, λύπη και απογοήτευση διαπιστώσαμε, ιδίοις όμμασι  χιλιάδες Ηλείους υποστηρικτές-οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα 3,994, να διέρχονται την πόρτα του νομαρχιακού μεγάρου και σε άλλα δημόσια κτίρια του Νομού  για να εκλέξουν τον Βενιζέλο ως τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Οι υποστηρικτές-οπαδοί του ΠΑΣΟΚ κατέφθασαν στο νομαρχιακό μέγαρο από κάθε μέρος του Νομού με ίδια μέσα. Εν καιρώ τρομακτικής οικονομικής κρίσης, ένιωσαν την ανάγκη να ξοδέψουν δεκάδες ευρώ για καύσιμα με μοναδικό σκοπό την εκλογή προέδρου στο κόμμα που υποστηρίζουν φανατικά ξεχνώντας ότι το κόμμα τους φέρει το μεγαλύτερο ίσως μερίδιο ευθύνης (κάτι που και οι πιο ειλικρινείς από αυτούς το αναγνωρίζουν, αλλά η τσέπη και η κομματική  «νοημοσύνη »τους δεν τους επιτρέπουν να ξεκολλήσουν…) για την τραγική κατάσταση και της χώρας μας αλλά και των ιδίων… 
Η ψυχολογία του σύγχρονου Πασόκου ψηφοφόρου είναι παρόμοια με την ψυχολογία του οπαδού-χουλιγκάνου κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Όπως ο οπαδός-χουλιγκάνος ακολουθεί πιστά την ομάδα του στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια με βροχές και χιόνια, στις χαρές και στις λύπες μαζί όπως λέει το γνωστό σύνθημα, έτσι και ο σύγχρονος Πασόκος οπαδός έκανε την Κυριακή το χρέος του έναντι της «ιδέας» που λέγεται ΠΑΣΟΚ… Έτσι έχει κάνει την ζωή του …
Πρόκειται για την πλήρη οπαδοποίηση της πολιτικής υπο συνθήκες άρρωστου και ακραίου φανατισμού. Μην αναρωτιέστε λοιπόν πώς είναι δυνατόν τόσες χιλιάδες γραικύλοι ή «αφελείς» να τρέξουν για να κάνουν το οπαδικό τους καθήκον ψηφίζοντας Βενιζέλο.
Από την άλλη είδαμε για πολλοστή φορά ( και σίγουρα όχι τελευταία) να σημειώνονται εκτεταμένα επεισόδια σε ελληνικό γήπεδο (στο γήπεδο μάλιστα που το χρυσοπληρώσαμε για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας του 2004 )και μάλιστα στο κορυφαίο ντέρμπυ επί ελληνικού εδάφους που υποτίθεται τα μέτρα ασφαλείας έπρεπε να είναι αυξημένα… Όλοι συζητούσαν και γνώριζαν για τα επεισόδια που θα δημιουργούσαν  οργανωμένες ομάδες οπαδών στο ΟΑΚΑ και ,ενώ πιστεύαμε ότι το κράτος θα είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή τους, η τραγική πραγματικότητα μας διέψευσε.
Με ανάμικτα συναισθήματα, όπως θυμό, οργή, λύπη και απογοήτευση διαπιστώσαμε, ιδίοις όμμασι  χιλιάδες οπαδών να συγκρούονται με τις δυνάμεις της Αστυνομίας και να καταστρέφουν την δημόσια περιουσία βάζοντας σε κίνδυνο αθώες ζωές ακόμα και παιδιών.  Το σχέδιο των οπαδών ήταν οργανωμένο και προμελετημένο με κάθε λεπτομέρεια για το πώς θα μεταφερθούν τα πολεμοφόδια, πού και πότε θα ξεκινούσαν τον «πόλεμο»… Όλα αυτά τα είχαμε ξαναδεί ουκ ολίγες φορές να λαμβάνουν χώρα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στο κέντρο των Αθηνών στις μεγάλες πορείες και συγκεντρώσεις όταν ξαφνικά μέσα από το πλήθος ξεπετάγονταν δεκάδες κουκουλοφόροι αναρχικοί και παρακρατικοί αντιεξουσιαστές   για να ξεκινήσουν οδομαχίες με την Αστυνομία. Τι γυρεύουν οι οργανωμένες ομάδες αναρχικών στα ελληνικά γήπεδα και ποιόν εξυπηρετούν; Γιατί το κράτος δεν αντέδρασε όπως όφειλε;
Οι απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες σε τούτη την  δόλια Πατρίδα ,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μυαλά για να τις εμπεδώσουν. Όσο θα υπάρχουν Πασόκοι, Νεοδημοκράτες, Κομμουνιστές και Ψευτοπατριώτες οπαδοί κομμάτων ,τόσο η σαπίλα θα μολύνει την Πατρίδα μας.
Εχθροί του Έθνους μας δεν είναι μόνο οι πολιτικοί και  οι πλουτοκράτες αλλά και όσοι τους στηρίζουν και τους νομιμοποιούν με την ψήφο τους. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η μοναδική λύση στα προβλήματα του Λαού και της Πατρίδας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός θα Νικήσει! Μακριά από κομματικά μαντριά και στημένες οπαδικές νοοτροπίες που τόσα κακά   έχουν συσσωρεύσει στον Λαό και το Έθνος μας …  

Ηλείος Κέρβερος



ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"!


Απόσπασμα από συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής σε τοπικό κανάλι της Λακωνίας: 



Σε ερώτηση σχετικά με την κρατική επιχορήγηση και τους βουλευτικούς μισθούς, ο Μιχαλολιάκος δεσμεύεται πως, αφού πρώτα όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Χ.Α υπογράψουν δήλωση παραίτησης από την βουλευτική αποζημίωση, αν τελικά το κόμμα μπει στην Βουλή, θα χρησιμοποιήσει τις κρατικές επιχορηγήσεις για κοινωνικό έργο:

- Με στέγες για άστεγους.

- Με συσσίτια για Έλληνες φτωχούς.

- Με τη δημιουργία εταιρειών φύλαξης (security) που θα αναλάβουν να περιπολούν στις γειτονιές και τις περιοχές της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα.
Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση ο Αρχηγός της Χ.Α, αφού και στο παρελθόν είχε ζητήσει τη δημιουργία τέτοιων "σωμάτων ασφαλείας", προκαλώντας τις αντιδράσεις των...προοδευτικών, που έχουν αφήσει την χώρα στο έλεος των λαθρομεταναστών εγκληματιών!


πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.com


Κίνδυνος σύρραξης Spetznatz και δυτικών ειδικών δυνάμεων στη Συρία - Oι "σκληροί" VMF (βίντεο)



Image      H πρώτη εμπλοκή χερσαίων ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων εκτός των συνόρων της Ρωσίας μετά τον πόλεμο του 2008 στην Γεωργία είναι γεγονός και σίγουρα διαφέρει σε πολλά από εκείνη την σύγκρουση, αφού ο πόλεμος στη Συρία είναι τελείως διαφορετικός:
Περίπου 150 (κατ’άλλες πηγές, διπλάσιοι) άνδρες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων, πεζοναύτες και Spetznatz, βρίσκονται στο συριακό έδαφος, όπως βεβαιώνουν πηγές από την Μόσχα και έχουν αναπτυχθεί τόσο γύρω από τις πυροβολαρχίες των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 και των βλημάτων εδάφους-επιφανείας Yakhont που ελέγχονται από Ρώσους «συμβούλους», όσο και στο προεδρικό μέγαρο ως προστασία του προέδρου Άσσαντ!
Η απόφαση της Μόσχας να εμπλέξει χερσαίες δυνάμεις έρχεται ως απάντηση στην εμπλοκή χερσαίων ειδικών δυνάμεων τόσο των Γάλλων της Λεγεώνας των Ξένων, οι οποίοι ακόμα κρατούνται, όσο και των Βρετανών SAS, οι οποίοι φημολογείται ότι έχουν αναπτυχθεί στο έδαφος της Συρίας, εξορμώντας από την Ιορδανία και επιχειρώντας στο πλευρό των αντικαθεστωτικών.
Η Ρωσία με την κίνηση αυτή στέλνει και ένα μήνυμα στη Δύση ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνει στη Συρία αυτό που έγινε στη Λιβύη, καθώς ενώ στη Λιβύη έχασε κάποια καλά συμβόλαια όπλων και πετρελαίων, εδώ το παιχνίδι είναι πολύ ευρύτερο: Αν χαθεί η Συρία χάνεται και η μοναδική σταθερή ναυτική βάση της Ρωσίας στην Μεσόγειο.
Όπως αποκάλυψε χθες το defencenet.gr, η ρωσική δύναμη που αποβιβάστηκε προέρχεται από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF. Πρόκειται για μονάδα Spetznatz, που διακρίνεται τόσο για την υψηλή επιχειρησιακή τους κατάρτιση όσο και για την σκληρότητα που τους διακρίνει.
Η συγκεκριμένη μονάδα έχει διακριθεί σε διάφορες συγκρούσεις τόσο στην Τσετσενία, όσο και στο Νταγκεστάν και έχει ένα χαρακτηριστικό: Δεν παίρνει αιχμαλώτους…
Αδιάψευστος μάρτυρας, το ιδιαίτερης σκληρότητας περιεχομένου βίντεο που δημοσιεύουμε από τις επιχειρήσεις της στο Νταγκεστάν. Μάλιστα, μεταφέρθηκαν και με πλήρη εξοπλισμό για ΠΒΧ (πυρηνικές, βιολογικές, χημικές) επιχειρήσεις που δείχνει ότι είναι "έτοιμοι για όλα".
Από εκεί και πέρα οι ΗΠΑ φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί πως η σύγκρουση στη Συρία θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι και Γ’Π.Π. και για το λόγο αυτό δείχνουν να αναδιπλώνονται προσωρινά, ενώ αμερικανικά think tanks, τώρα προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την εξέλιξη δηλώνοντας ότι «Μια στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία θα κόστιζε $200 έως $300 δισ. το χρόνο και θα απαιτούσε στρατεύματα 300.000 ανδρών»!
Αυτή είναι η εκτίμηση του Brookings Institution, το οποίο εξέδωσε μια μελέτη σχετικά με το κόστος μιας στρατιωτικής επιχείρησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων κατά της Συρίας…


πηγη: defencenet.gr