ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας»


021F92027AAA59784AE0130916CED727


«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας» έγραφε το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, στον αγώνα της Κυριακής με τη Λιλ, κάτω από ένα τεράστιο coreo με την ελληνική σημαία στο κέντρο της οποίας απεικονιζόταν ένας αρχαίος Έλληνας.
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, υπενθύμισαν με αυτό τον τρόπο, τις ελληνικές ρίζες της Μασσαλίας, που ιδρύθηκε από τους Φωκιείς το 600 π.Χ.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η εντυπωσιακή κίνηση, ήταν μια απάντηση στα όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, στον αγώνα της Europa League με την Φενέρμπαχτσε, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ Γάλλων και Τούρκων οπαδών και με πολιτική χροιά.


ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΚΓΙΝΗΤΙΚΟ!!!
ΠΟΣΟΙ  ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?
10,000,000 ???
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ , ΤΟΣΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ...........


Μην ανησυχείτε που δικαιώνομαι στα δυσάρεστα. Θα δικαιωθώ και στο μπουρλότο του Θεού, που έρχεται


liako


Πολλοί έχουν αρχίσει να ανησυχούν πλέον σοβαρά, επειδή αυτά που έλεγα, για το ότι θα φορολογούν την ύπαρξη των παιδιών, για το ότι θα βγάζουν ενεργειακά πιστοποιητικά για τα σπίτια, για το ότι θα τρελάνουν τον κόσμο σε παράλογους φόρους, για το ότι ξένες ιδιωτικές εταιρείες θα αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί, για το ότι οι τοπικές κυβερνήσεις δεν θα έχουν καμία εξουσία και θα εκβιάζονται από τους παγκοσμιοποιητές και τα τσιράκια τους, για το ότι θα φακελώσουν ηλεκτρονικά τα πάντα, για το ότι θα φέρουν ηλεκτρονικές ταυτότητες και τσιπάκια, για το ότι ψεκάζουν χαϊβανίτιδα, για το ότι θα εκπέσουν όλα τα ήθη και οι αξίες, για το  ότι ο Ήλιος θα  αρχίσει να μπουρλοτιάζει, για το ότι ο στρατός θα χρησιμοποιείται σαν αστυνομία κτλ κτλ κτλ κτλ   έγιναν ήδη όλα κατά λέξη.
Ανησυχούν λοιπόν, ότι θα γίνουν και τα χειρότερα, τα οποία ήδη έχω περιγράψει με λεπτομέρειες.
Αν λοιπόν έγιναν τα στραβά, να είστε σίγουροι και σίγουρες, ότι θα γίνουν και τα σωστά.
Να φοβούνται λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια και όχι εσείς φίλοι μου...........
γιατί θα χωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι.
Το μπουρλότο γαρ εγγύς.

πηγη: prisonplanet.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑ!!!


Καλά, όχι ακριβώς ένα κομμάτι, αφού  κουβαλάνε και σακούλες μαζί τους για να πάρουν και για το σπίτι:




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η...ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ;;;

Μιλάμε για πείνα, όχι αστεία!

Και αξιοπρέπεια μηδέν, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι Αλβανοί, που γιορτάζουν την εκατοστή επέτειο της δημιουργίας του ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ κρατιδίου τους, που έφτιαξαν οι "μεγάλες δυνάμεις" για να χρησιμοποιήσουν ως ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ μετά (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, Σερβία κλπ)!  




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Ε.Ε ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΥΡΙΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟ!



ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!
Να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τούς Αγίους Ισαποστόλους Κύριλλο και Μεθόδιο στη Σλοβακία, αποφάσισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Σλοβακία είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2009, και το 2013 που είναι η 1.150η επέτειος του Σλαβικού Αλφαβήτου θα κόψει νόμισμα των (2) ευρώ με τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο.
Να αναφερθεί ότι η εικόνα των φωτιστών των Σλάβων δεν έγινε αποδεκτή από Μέλη της Ευρωζώνης, τα οποία ζήτησαν να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τους Αγίους.
Η επιτροπή ανέφερε ότι «σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ε., η Σλοβακία πρέπει να λάβει υπόψη της το γεγονός ότι τα νομίσματα θα κυκλοφορήσουν σε όλη την ζώνη του ευρώ, και ορισμένα κράτη ήδη αντιτίθενται στο νόμισμα, λόγω θρησκευτικής ουδετερότητας».
Πάντως Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του γερμανικού κόμματος της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης, έκανε λόγο για μια ακόμη απόφαση με αντιχριστιανικά κριτήρια.
«Θέλουν να εκδιώξουν τον χριστιανισμό από την δημόσια σφαίρα της ζωής. Η απόρριψη της πρότασης είναι "γελοία", διότι με την ίδια λογική θα μπορούσε από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ισπανία να αφαιρεθούν οι κορώνες των βασιλικών, για να μην βλάψουν τα συναισθήματα των Δημοκρατικών με τα μοναρχικά σύμβολα», δήλωσε το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η Σλοβακία, κατέθεσε ήδη τροποποιημένο σχέδιο του νομίσματος, το οποίο έγινε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδεκτό.
Τέλος να σημειωθεί ότι το 1980 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄κήρυξε τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο συμπροστάτες της Ευρώπης μαζί με τον Άγιο Βενέδικτο.

(Δείτε αριστερά το παλιό νόμισμα και δεξιά το καινούριο).
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: Είναι σαφές πως οτιδήποτε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ενοχλεί σφόδρα την σιωνιστική αντίχριστη κλίκα της Ε.Ε!
Επικαλούνται την "θρησκευτική ουδετερότητα", ξεχνώντας πως η Ευρώπη ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!
Δεν ενδιαφέρονται καν για την "ουδετερότητα", αφού ευχαρίστως επιτρέπουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, όπως θέλουν και εύχονται με περίσσιο θράσος οι ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!
Υπάρχει βέβαια κι ένας ακόμα λόγος που σκυλιάζουν ΕΙΔΙΚΑ με τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ!!!
Δεν ανέχονται δύο Έλληνες από το χιλιόχρονο Βυζάντιο να τιμώνται ως εκείνοι που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού και της πνευματικής αναγέννησης σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη!
Δεν αντέχουν το εκτυφλωτικό ΦΩΣ του Βυζαντίου που έλαμπε αδιάκοπα, όταν εκείνοι σφάζονταν σε εκατονταετείς και άλλους πολέμους και ζούσαν στον σκοταδιστικό τους Μεσαίωνα!
Καταρρίπτονται έτσι τα παραμυθάκια τους περί "σκοταδιστικού" Βυζαντίου, που επινόησαν για να μειώσουν εκείνους ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
Δεν πειράζει, όμως! Οι Άγιοι Ισαπόστολοι Κύριλλος και Μεθόδιος είναι στις καρδιές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ κι αυτό δεν αλλάζει με καμία απαγόρευση εβραιομασωνικών σκυμβάλων!       

πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Είπε όχι στον τουρκικό πακτωλό χρημάτων (vid)




Προς τιμήν της δε δέχτηκε η Βάσω Βουγιούκα. Άλλοι έχουν ξεπουληθεί για λιγότερα…και αν ακούσετε τι της πρόσφεραν θα καταλάβετε ότι η θέση της ήταν δύσκολη, ειδικά όταν γνωρίζει ότι θα είναι μαζί μας στη γαλέρα μεμισθό 500 ευρώ.



ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ???



Charles Nenner: "Έρχεται ο Πόλεμος των πολέμων"!





Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας… αμηχανία στους συνομιλητές του!
Ο Nenner...πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα πρόγραμμα, σε υπολογιστή, που προβλέπει την πορεία των κινητών αξιών.
Ο Nenner προέβλεψε την πτώση του χρηματιστηρίου και την κατάρρευση των κατοικιών, πάνω από δύο χρόνια πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers.
Ο Nenner προβλέπει ότι όταν ο Dow φτάσει τις 5.000 μονάδες, θα σημειωθεί γιγαντιαία πτώση και θα ακολουθήσει μεγάλη ύφεση, που θα φτάσει στα επίπεδα της οικονομικής κατάρρευσης του Μαρτίου του 2009.
Ο Nenner συμβούλευσε, τότε, τους πελάτες του να εγκαταλείψουν, σχεδόν εξ ολοκλήρου, την αγορά. “Είπα στους πελάτες μου, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, τις μεγάλες επιχειρήσεις και στα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, να εγκαταλείψουν την αγορά, σχεδόν εξ ολοκλήρου“!
Τι θα μπορούσε, όμως, να οδηγήσει σε μια τέτοια δραματική μείωση;
Ίσως, μια πετρελαϊκή κρίση που θα μπορούσε να ξεκινήσει από την “ημέρα της οργής”, στη Σαουδική Αραβία ή κάτι άλλο;
Σύμφωνα με το Nenner, η κατάρρευση θα ξεκινήσει από “ένα μεγάλο πόλεμο“, στο τέλος του 2012 με αρχές του 2013.
Αυτός, λοιπόν, ο “μεγάλος πόλεμος”, θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χρηματιστηρίου.
Bάσει των όσων ισχυρίζεται, λοιπόν, ο πόλεμος θα έχει τις ρίζες του, στην τρέχουσα αναταραχή που βλέπουμε εξαπλώνεται σαν “φωτιά” σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
πηγη: defencenet.gr


Τεχνητά σύννεφα στην Καλαμάτα!!! [ΒΙΝΤΕΟ]





Σαν τεχνητό σύννεφο ορίζεται το σύννεφο που προκαλείται από ανθρώπινη δραστηριότητα.
Οι επιστήμονες μελετούν πειραματίζονται με τεχνητά σύννεφα για πάνω από 50 χρόνια!
Αξιοσημείωτο είναι πως για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2022 έχει προταθεί η χρήση τεχνητών συννέφων για να σκιάζει τα γήπεδα και να δροσίζει το χώρο!

Δείτε προσεκτικά το βίντεο και αναρωτηθείτε πόσο...

φυσιολογικά σας φαίνοται αυτά τα σύννεφα και πόσο συχνά τα βλέπατε στο παρελθόν.
Κατά τ' άλλα ο "έλεγχος του καιρού" είναι "συνωμοσιολογία"!
Αλήθεια οι μετεωρολόγοι τι λένε γι αυτό;



ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗΣ! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!


Απίστευτες εικόνες ωμής βαρβαρότητας και πρωτοφανούς φρικαλεότητας κατέγραψε η κάμερα του Euronews σε συνοικία του Πειραιά, όπου Σιϊτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν (!!!) την Ασούρα:



Οι αιμοσταγείς αυτές εικόνες ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα (!!!) δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας μεγαλούπολης όπως ο Πειραιάς!

Ποιος τους έδωσε την άδεια να κάνουν κάτι τέτοιο; Είναι βαρύτατες οι ευθύνες του τοπικού Δήμου και των Αρχών!

Αφιερώνουμε αυτό το βίντεο στους υπέρμαχους του "πολυπολιτισμού", που - όλως τυχαίως - υβρίζουν αισχρά και την Ορθοδοξία!

Αλήθεια, γιατί δεν πήγατε εκεί "προοδευτικοί" και "ελευθεριακοί" να  πείτε στους Μουσουλμάνους πως αυτό που κάνουν δεν είναι...σωστό;

Γιατί δεν πάτε να κάνετε μια..."σατυρική λιτανεία", όπως κάνατε στα Εξάρχεια υβρίζοντας τον Γέροντα Παϊσιο;

Μήπως γιατί φοβάστε μην σας πάρει ξώφαλτσα καμιά...λάμα;;;

Επίσης, προτείνουμε στην κ. Κεφαλογιάννη, υπουργού Τουρισμού, να συμπεριλάβει αυτό το υλικό στην...διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας στο εξωτερικό!

Με σλόγκαν: "Έλα κι εσύ στην Ελλάδα του πολιτισμού!..Εκεί όπου μπορείς να κάνεις τα πάντα, μέχρι και να αυτομαστιγώνεσαι ελεύθερα και δημοσίως...!"

Υ.Γ. Τα ελεεινά εγχώρια τουρκοκάναλα κρύβουν επιμελώς τις εικόνες, για να μην ξυπνήσουν οι αφελείς τηλεθεατές των σουλεϊμάνηδων και δουν ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΤΙ Ισλάμ...!



πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr


ΣΧΟΛΙΟ http://ellinonafipnisis.blogspot.gr/

ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ.
ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΤΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.......


Εταιρεία κατασκευής... βροχής


c1f793f44c069b0a9448deb7208cdabe L


Δουλειά του Craig Funke είναι να πετάει με ένα μικρό αεροπλάνο στην άκρη μίας βίαιης καταιγίδας και πίσω για να προετοιμάσει τον καιρό με επιπλέον τεχνητά σύννεφα που θα παραδώσουν επιπλέον βροχή.
Ο πρώην επαγγελματίας χειριστής εργάζεται στο Pleasanton του Τέξας και η δουλειά του περιλαμβάνει την εκτόξευση χημικών ουσιών στα σύννεφα σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να τροποποιήσει τις καιρικές συνθήκες. Είναι, κυριολεκτικά, σε μια εταιρεία κατασκευής βροχής.
Το Τέξας πάσχει από τη μεγαλύτερη ξηρασία τον τελευταίο μισό αιώνα, προκαλώντας αύξηση των τιμών των τροφίμων και πυρκαγιές ρεκόρ. Η μεγάλη ξηρασία του έχει φέρει υπόνοιες ότι είναι η αιτία για την πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων του ιού του Δυτικού Νείλου.
Ο Funke, δήλωσε ότι οι ψεκασμοί των νεφών δεν μπορούν να σπάσουν την ξηρασία αλλά βελτιώνουν την κατάσταση, και οι αγρότες παίρνουν απεγνωσμένες λύσεις, επειδή έχουν υποστεί πολλών μηνών ξηρασία και πληρώνουν 0,04 δολάρια για ένα στρέμμα για την εκτόξευση χημικών ουσιών στα σύννεφα.
Ο Tommy Shearrer, πρόεδρος της τροποποίησης του καιρού στο Τέξας μας λέει ότι λειτουργούν πέντε προγράμματα σποράς των νεφών από το κράτος, και μας εξηγήσει ότι η σπορά των νεφών ενισχύει μόνο τις συνθήκες στην ατμόσφαιρα για την παραγωγή περισσότερης βροχής, και δεν δημιουργεί καιρικές συνθήκες.

πηγη: newsbomb.gr


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΗΔΗ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;




Ένα θέμα το οποίο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και πάλι στο διεθνές παρασκήνιο, προκαλώντας σχετικές συζητήσεις, αλλά και σύγχυση και ανησυχία, είναι αυτό που σχετίζεται με τον περιβόητο Ναό του Σολομώντα και την πολυθρύλητη ανοικοδόμησή του από τους Εβραίους.Αυτό, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία» της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!... Εδώ να τονίσουμε επίσης ότι ο κεντρικός στόχος του τεκτονισμού – όπως τον περιγράφουν οι ίδιοι οι μασόνοι – είναι «η πνευματική ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα» (δείτε την εικόνα αριστερά)! Με ό,τι βέβαια μπορεί να σημαίνει αυτό...

Ως γνωστόν, ο θρύλος του εβραϊκού λαού κάνει λόγο για τον «πρώτο Ναό», ο οποίος είχε χτιστεί από τον θρυλικό τους βασιλιά, τον Σολομώντα, στη διάρκεια επτά ετών, από το 962 έως το 955 π.Χ. (είναι φανερός εδώ ο συμβολισμός του αριθμού 7, όπως π.χ. και στις 7 μέρες της Δημιουργίας κτλ.). Όμως αυτός ο «υπέρλαμπρος Ναός», το στολίδι της Ιερουσαλήμ, της ιστορικής δηλ. πρωτεύουσας των Εβραίων (όπως είναι αντίστοιχα για τους Έλληνες η Κωνσταντινούπολη), καταστράφηκε από την επίθεση των Βαβυλωνίων, εχθρών των Εβραίων, κατά το έτος 587 π.Χ. Αυτό αποτέλεσε ιστορική προσβολή για τον εβραϊκό λαό, με τους υπηκόους του βασιλείου του Ισραήλ να ορκίζονται να τον ξαναχτίσουν ακόμα πιο λαμπρό απ’ ό,τι την πρώτη φορά! [ΣΗΜ.: εμείς, έχοντας μελετήσει εις βάθος την εβραϊκή ψυχοσύνθεση και πολιτισμό, διακρίνουμε πάντοτε σε κάθε τι το εβραϊκό τον «πλεονασμό» της αντικατάστασης κάτι του χαμένου. Έτσι, όταν π.χ. χάνει κάποιος Εβραίος ένα ποσό, κατόπιν θα «πρέπει» να το αναπληρώσει μαζί με «κάτι παραπάνω». Αλλά το ίδιο ισχύει και στην εξωτερική τους πολιτική, αφού οι Εβραίοι κατά πάγια τακτική επιδιώκουν την κατάληψη περισσότερων εδαφών από τον εχθρό σε σχέση με αυτά που τους είχαν προηγουμένως αρπάξει...] 

Τελικά ο Ναός ανοικοδομήθηκε («δεύτερος Ναός»), γύρω στο 520 με 530 π.Χ., επί περσικής αυτοκρατορίας, με κυβερνήτη της περιοχής τον Ζοροβάβελ, ο οποίος στηρίχθηκε σε σχετικό διάταγμα του Πέρση αυτοκράτορα Κύρου. Το 20 π.Χ. έγινε και μία ανακαίνιση, θα λέγαμε, του Ναού από τον Ηρώδη, ώσπου τελικά καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ρωμαίους εν έτει 70 μ.Χ.! Έτσι εκπληρώθηκε με τρόπο μοναδικό ο προφητικός Λόγος του Ιησού Χριστού, ο οποίος μερικές δεκαετίες νωρίτερα είχε σαφώς αναφέρει ότι «δεν θα μείνει πέτρα» στον Ναό αυτό, που αποτελούσε ανέκαθεν το «σήμα-κατατεθέν» του λαού του Ισραήλ... Έκτοτε ο χώρος του πρώην Ναού παρέμεινε κενός, ώσπου μερικούς αιώνες αργότερα χτίσθηκε από τους μουσουλμάνους το τέμενος του Ομάρ, ένα από τα πλέον ιερά μέρη του Ισλάμ. Στο μεταξύ, τον 4ο μ.Χ. αιώνα, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός, φανατικός αντίχριστος ο ίδιος, προσπάθησε να... βοηθήσει τους Εβραίους στο να ξαναχτίσουν τον Ναό του Σολομώντα 
(Σ.Σ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ)!


Τους έστειλε λοιπόν ισχυρή οικονομική βοήθεια, εργάτες, εργαλεία κτλ. και πράγματι όλοι μαζί ξεκίνησαν με χαρά την ανοικοδόμηση του Ναού. Μεγάλη ευτυχία κυριαρχούσε τότε ανάμεσα στους Εβραίους, αφού – κατά τη λαογραφική τους παράδοση – αμέσως μετά την ανοικοδόμηση του Ναού θα έρθει ο βασιλιάς τους, ο «Χριστός» που αυτοί ακόμα αναμένουν (εφόσον τον κανονικό δεν τον αποδέχονται) και έτσι θα... κυβερνήσουν τον κόσμο όλο!Τελικά όμως... συνέβη το εκπληκτικό: φοβεροί σεισμοί και διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές ξέσπασαν τις ημέρες εκείνες στην Ιερουσαλήμ, σαν από θεϊκό θαύμα, και κατατρομαγμένοι οι Εβραίοι μαζί με τους Ρωμαίους συνοδοιπόρους τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ιδέα της ανοικοδόμησης του Ναού του Σολομώντα!!! Ποτέ όμως δεν ξέχασαν ότι κάποια μέρα θα έπρεπε οπωσδήποτε να το κάνουν!... 
 
Ιδού τώρα τα νεώτερα εκπληκτικά στοιχεία που περιήλθαν εις γνώση μας από τον αόρατο δια γυμνού οφθαλμού κόσμο του διεθνούς παρασκηνίου. Σύμφωνα λοιπόν με μια αρκετά «παράξενη» κινητικότητα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, όπου πηγαινοέρχονται ειδικοί «αρχαιολόγοι» (ή μήπως... πράκτορες καλυμμένοι υπό τη μορφή των «αρχαιολόγων»;), εκεί πέρα «κάτι» ετοιμάζεται... Κάτι το συγκλονιστικό, αφού όλα αυτά θα πρέπει να ιδωθούν και υπό το πρίσμα του ανελέητου αυτή τη στιγμή πολέμου που διεξάγεται στο παρασκήνιο των μυστικών υπηρεσιών και ομάδων, ο οποίος από μόνος του φανερώνει ότι απίστευτα γεγονότα μας περιμένουν! Και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!... 

Ήδη λοιπόν διακινείται – γιατί άραγε ακριβώς τώρα; - το εξής σενάριο: ότι ο Ναός του Σολομώντα... έχει ήδη ανοικοδομηθεί!!! Αυτό το απίστευτο νέο που μας ήρθε από «ειδική» πηγή βασίζεται πάνω στον ισχυρισμό ότι, με δεδομένη τη φοβερή αστάθεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κόσμος (όπου όλοι πια βλέπουν ότι έρχονται τρομακτικές αλλαγές...), έχει πλέον πλησιάσει ο καιρός της εμφάνισης του Βασιλιά των Ιουδαίων! Αυτού δηλ. που θα κυβερνήσει τον πλανήτη, δοξάζοντας το εβραϊκό έθνος, τον «εκλεκτό λαό» του Κυρίου... Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, και επειδή «μερικοί»... βιάζονται (!), χτίστηκε με απόλυτη μυστικότητα ο Ναός αυτός, στα υπόγεια της Ιερουσαλήμ και, επομένως, αναμένεται η ανατίναξη του τεμένους του Ομάρ (με αφορμή τον πόλεμο Ιράν-Ισραήλ που θα ξεσπάσει φέτος) και η ανόρθωση του Ναού του Σολομώντα στο ιστορικό του μέρος! Κάτι που ΤΩΡΑ θα το επιτρέψει ο Κύριος, εφόσον – λέει η πληροφόρησή μας – έρχεται πια η Μεγάλη Στιγμή... 
 
Εδώ αξίζει να παραθέσουμε και μια άλλη άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία, που σχετίζεται πολύ με τα παραπάνω και – τουλάχιστον για τους μυημένους – δείχνει πάρα πολλά και σπουδαία! Λέγεται λοιπόν ότι το 1981, όταν είχαν γίνει σχετικές ανασκαφές στο μέρος αυτό, οι Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έντρομοι κάτω απ’ τη γη το... άγαλμα του Μπαθομέτ! Αυτής της πανάρχαιας θεότητας της Μέσης Ανατολής, που ήταν τραγόμορφη και μερικοί έφτασαν στο σημείο να την θεωρήσουν ακόμα και «υποχθόνια» ή «σατανική»... Τι άραγε σημαίνουν όλα αυτά; Και γιατί η κυβέρνηση του Ισραήλ τα αποκρύπτει «με νύχια και με δόντια»; Ή μήπως η προσέγγιση τώρα τελευταία Ελλάδας και Ισραήλ δείχνει την αναμενόμενη από κύκλους της απόκρυφης γεωπολιτικής «επιστροφή» των Εβραίων στην κοιτίδα του αιγαιακού πολιτισμού;... Το θέμα είναι τεράστιο και χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.

πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΙΝΟΚΙΟ! Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου egerssi@otenet.gr www.apostoloupanos.gr Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το πολυπόθητο για τον Αντώνη Σαμαρά και την τρικομματική κυβέρνησή του, Eurogroup των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, όπου σίγουρα αναμενόταν να δοθεί η έγκριση της εκταμίευσης της δόσης των 31,5 δις ευρώ. Αυτή η σιγουριά εκφραζόταν ανεπιφύλακτα από την Ελληνική κυβέρνηση και τα φερέφωνά της ΜΜΕ, από τη στιγμή που η μειοδοτική κυβέρνηση των πολιτικών τσαρλατάνων, είχε εξασφαλίσει με 153 βουλευτικές ψήφους, «γενναίους ψήφους» κατά τον Άδωνη Γεωργιάδη, την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου των οικονομικών και εργασιακών μέτρων, των οποίων η εφαρμογή θα εξαθλιώσει ολοκληρωτικά την Ελληνική κοινωνία και θα δημιουργήσει στην αγορά εργασίας, συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα. Δυστυχώς, όμως, για την οσφυοκαμπτική κυβέρνηση Σαμαρά, στη μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup σημειώθηκε εμπλοκή με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση της δόσης και έτσι να δοθεί νέα αναβολή της αποφάσεως, μεταθέτοντάς την σε νέο Eurogroup που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο συνεχίστηκε το «κρύο ντους» στο οποίο υποβάλουν από τον Ιούνιο, την Ελληνική κυβέρνηση η κ. Μέρκελ και τα άλλα ανδρείκελα Πρωθυπουργοί των μελών-κρατών της Ευρωζώνης, οι οποίοι αθετούν συνεχώς τις υποσχέσεις τους για την εκταμίευση της δόσης, παρ΄ ότι το πειθήνιο όργανό τους, δηλαδή η Ελληνική κυβέρνηση χωρίς καμία διαπραγμάτευση υλοποίησε όλους αυτούς τους μήνες τις ορέξεις τους, εις βάρος, βεβαίως, της ευημερίας του λαού μας. Εδώ, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε πως αμέσως μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, η Κυβέρνηση Σαμαρά τρομοκρατούσε τον Ελληνικό λαό, διακηρύσσοντας με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους, πως εάν δεν πάρουμε τη δόση των 31,5 δις ευρώ από την τρόικα, τότε η Ελλάδα θα πτωχεύσει. Στους ίδιους δραματικούς τόνους κινήθηκε, ο κ. Σαμαράς και μετά την 22η Σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 18 Οκτωβρίου 2012, όταν δήλωνε κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, από την Πρωτεύουσα του Βελγίου και της ΕΕ: «Βρήκα κατανόηση από την πλευρά των άλλων ηγετών. Ζήτησα μόλις υπάρξει συμφωνία με την τρόικα να προχωρήσει η εκταμίευση της δόσης (των 31,5 δις ευρώ). Τους είπα ότι η κοινωνία είναι στα όριά της. Η ρευστότητα είναι στο μηδέν και η ανεργία είναι εφιαλτική, ενώ σβήνεται το δικαίωμα των νέων να έχουν όνειρα. Κάθε Έλληνας, κάθε ώρα, περνά ένα προσωπικό δράμα. Αυτό δεν είναι Ευρώπη. Όσο αυξάνεται η ύφεση και κυρίως η ανεργία, τόσο τροφοδοτείται ο λαϊκισμός και ο εξτρεμισμός, φαινόμενα που είναι απαράδεκτο και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Τα ταμειακά αποθέματα της χώρας τελειώνουν στις 16 Νοεμβρίου. Δεν θα χρειαστεί και άλλη Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση της δόσης». Οι παραπάνω δηλώσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί αυτή η πολιτική αγυρτεία του Πρωθυπουργού εξακολουθεί να υφίσταται και έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο της κοινωνίας. Ο κ. Σαμαράς, έχει διαψευσθεί επανειλημμένα για το σύνολο των υποσχέσεων που έδωσε στον Ελληνικό λαό προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Επί της συγκεκριμένης, όμως, υποθέσεως η μύτη του εκ νέου μεγάλωσε, ως σύγχρονου Πινόκιο, γιατί η προχθεσινή εμπλοκή της απόφασης εκταμίευσης των 31,5 δις ευρώ, αποδεικνύει, πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν τον κατανοούν και τον αφήνουν να εκτίθεται ακόμη και στους φανατικότερους θαυμαστές του, πως θα υπάρξει νέα Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση και πως παρ΄ ότι παρήλθε η 16η Νοεμβρίου, όπου θα τελείωναν τα ταμειακά αποθέματα, εν τούτοις η Ελλάδα κατέβαλε μισθούς και συντάξεις. Έτσι, μπροστά στη διαμορφούμενη εφιαλτική κατάσταση, ο κ. Σαμαράς έντρομος, ανέβαλε το προγραμματισμένο, από τη στιγμή που θεωρούσε σίγουρη την εκταμίευση της δόσεως, ταξίδι του στο Κατάρ, από όπου θα μας έφερνε και τις επενδύσεις και κατεπειγόντως ταξίδεψε για «τας Ευρώπας». Ο κ. Σαμαράς ως καλός εταίρος και ως υπάκουος μαθητής, γονυπετής θα παρακαλέσει τους δανειστές και επικυρίαρχούς μας, για την εκταμίευση της δόσεως από τη στιγμή που εκείνος τήρησε τις υποχρεώσεις του απέναντί τους, παρ΄ ότι το τίμημα ήταν η δολοφονία ενός κυρίαρχου λαού, έτσι, τώρα θα πρέπει και αυτοί να τηρήσουν τις δικές τους. Θα τους ζητήσει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους, γιατί δεν μπορεί, αφού ήταν τόσο υπάκουος, να συνεχίζουν αυτοί να τον ξευτελίζουν. Στο σημείο αυτό θα ήταν χρήσιμο να δούμε πως και ο ημερήσιος Ελληνικός τύπος της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου 2012, τον ξεφτιλίζει αφού τα πρωτοσέλιδά τους είναι περιπαιχτικά και ειρωνικά μετά το ναυάγιο εκταμίευσης της περιβόητης δόσεως στη συνεδρίαση του Eurogroup της Τετάρτης. Η Ελλάδα αύριο: «Μετά το Βατερλό του Eurogroup και του Στουρνάρα, ο Σαμαράς απαιτεί καθαρή λύση από τους εταίρους». Δημοκρατία: «Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ναυάγιο των Βρυξελλών, συννεφιασμένα πρόσωπα στη συγκυβέρνηση για τη διάψευση των ελπίδων στο Eurogroup δυστυχώς κατέρρευσαν οι προσδοκίες ότι η μονομερής εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων θα έφερνε τη δόση και τη λύση». Ποντίκι: «Οι εταίροι προκαλούν πολιτική ασφυξία στην κυβέρνηση. Σούπερ δόση ξεφτίλας, ενώ η συγκυβέρνηση ισοπέδωσε κοινωνία και θεσμούς, οι δανειστές την αφήνουν με άδεια χέρια». Εφημερίδα Συντακτών: «Μετεξεταστέος στις Βρυξέλλες» 6μέρες: «Μόνο για μέτρα είναι ικανοί. Το φιάσκο του Eurogroup. Σαμαράς και Στουρνάρας πέρασαν τους Έλληνες δια πυρός και μνημονίου για μια λύση χωρίς προοπτική. Σοκάρει και προσβάλλει η έλλειψη διαπραγμάτευσης και διεκδίκησης». Έθνος: «Κατακραυγή για την ανικανότητα να δώσουν λύση στο Ελληνικό πρόβλημα, είναι ηγέτες περιορισμένης ευθύνης». Από την άλλη μεριά, ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ο ίδιος πολιτικός άνδρας, ο οποίος το 1993 “μαχαίρωσε” πισώπλατα τον πολιτικό του πατέρα (Κωνσταντίνο Μητσοτάκη) και έριξε την κυβέρνησή του, τάχατες για το αδιαπραγμάτευτο από μέρους του, της σύνθετης δηλαδή ονομασίας της γείτονας χώρας (ΠΓΔΜ), ενώ σήμερα είναι υπέρμαχος αυτής της προδοτικής για τα Εθνικά μας θέματα, σύνθετης ονομασίας. Ή μήπως, ο πραγματικός λόγος ήταν η πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για τη μη ανάθεση στις εταιρείες Siemens-Intracom, του τεράστιου για την εποχή έργου, της μετάβασης δηλαδή, των αναλογικών γραμμών σε ψηφιακές γραμμές, η οποία αφορούσε 1 εκ. εκατό χιλιάδες γραμμές του ΟΤΕ. Όπως, επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή η κυβέρνηση προήλθε από τις ψήφους των κεντροδεξιών ψηφοφόρων και εξελέγη μετά από συνεχόμενες επαναληπτικές εκλογές, παρ΄ ότι κατέγραψε απίστευτα εκλογικά αποτελέσματα (ελέω του εκλογικού νόμου Κουτσόγιωργα). Αυτός, λοιπόν, ο πολιτικός άνδρας, επί της ουσίας “μαχαίρωσε” όλους τους κεντροδεξιούς πολίτες, οι οποίοι με απόλυτη συσπείρωση, κατάφεραν μετά από 9 χρόνια πασοκικής λαίλαπας (1981-1990) να αποτινάξουν από πάνω τους τον ζυγό των «αυριανιστών» που κατατρομοκρατούσαν, μέσω των «κλαδικών» του ΠΑΣΟΚ, το δημόσιο τομέα και επανέφερε στην εξουσία για άλλα 11 χρόνια, τους κλέφτες και τους λωποδύτες, προκειμένου να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Είναι ο ίδιος, ο οποίος ως αρχηγός πλέον της ΝΔ, παρ΄ ότι κάποτε δήλωνε πως ούτε νεκρός δεν θα επέστρεφε, σήκωσε το λάβαρο του αντιμνημονιακού αγώνα και μέσω των διακηρύξεών του στο «Ζάππειο 1» και «Ζάππειο 2», υποσχέθηκε στους Έλληνες «κουράγιο, αλήθεια, ελπίδα και προοπτική», καθώς επίσης, εξεταστική επιτροπή για εκείνους που συνειδητά οδήγησαν τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ. Είναι ο ίδιος, ο οποίος στη συνέχεια συγκυβερνά με αυτούς που μετά βδελυγμίας αποκήρυσσε και καταδικάζει σε γενοκτονία τον Ελληνικό λαό συμπράττοντας και συμφωνώντας με όλες τις παράλογες απαιτήσεις των τροικανών. Όμως, αυτή η πανθομολογούμενη εξάρτησή του από το γερμανικό άξονα τρομάζει όλους μας. Γιατί, πρωτίστως σχετίζεται με την πολυεθνική Siemens, καθ΄ ότι στην Γερμανία είναι η ναυαρχίδα της βαριάς οικονομίας της, αλλά και με την Intracom, προϊόν της ενοποίησης των δυο Γερμανιών στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, μετά την πτώση του τείχους. Συνεπώς, ο σημερινός Πρωθυπουργός είναι άκρως επικίνδυνος για την Ελλάδα και μια ρεαλιστική πρόταση θα ήταν να παραμείνει στο εξωτερικό ως οικονομικός μετανάστης, προκειμένου να νιώσει στο ελάχιστο στο πετσί του, τι σημαίνει να εγκαταλείπεις πατρίδα και οικογένεια σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, την οποία ο ίδιος απέκλεισε από τους Έλληνες λόγω της δειλίας του, της αναποφασιστικότητάς του και της ανικανότητάς του, τουλάχιστον!



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου




Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το πολυπόθητο για τον Αντώνη Σαμαρά και την τρικομματική κυβέρνησή του, Eurogroup των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, όπου σίγουρα αναμενόταν να δοθεί η έγκριση της εκταμίευσης της δόσης των 31,5 δις ευρώ. Αυτή η σιγουριά εκφραζόταν ανεπιφύλακτα από την Ελληνική κυβέρνηση και τα φερέφωνά της ΜΜΕ,   από τη στιγμή που η μειοδοτική κυβέρνηση των πολιτικών τσαρλατάνων, είχε εξασφαλίσει με 153 βουλευτικές ψήφους, «γενναίους ψήφους» κατά τον Άδωνη Γεωργιάδη, την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου των οικονομικών και εργασιακών μέτρων, των οποίων η εφαρμογή θα εξαθλιώσει ολοκληρωτικά την Ελληνική κοινωνία και θα δημιουργήσει στην αγορά εργασίας, συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα. 
Δυστυχώς, όμως, για την οσφυοκαμπτική κυβέρνηση Σαμαρά, στη μαραθώνια συνεδρίαση του Eurogroup σημειώθηκε εμπλοκή με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση της δόσης και έτσι να δοθεί νέα αναβολή της αποφάσεως, μεταθέτοντάς την σε νέο Eurogroup που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο συνεχίστηκε το «κρύο ντους» στο οποίο υποβάλουν από τον Ιούνιο, την Ελληνική κυβέρνηση η κ. Μέρκελ και τα άλλα ανδρείκελα Πρωθυπουργοί των μελών-κρατών της Ευρωζώνης, οι οποίοι αθετούν συνεχώς τις υποσχέσεις τους για την εκταμίευση της δόσης, παρ΄ ότι το πειθήνιο όργανό τους, δηλαδή η Ελληνική κυβέρνηση χωρίς καμία διαπραγμάτευση υλοποίησε όλους αυτούς τους μήνες τις ορέξεις τους, εις βάρος, βεβαίως, της ευημερίας του λαού μας. 
Εδώ, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε πως αμέσως μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, η Κυβέρνηση Σαμαρά τρομοκρατούσε τον Ελληνικό λαό, διακηρύσσοντας με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους, πως εάν δεν πάρουμε τη δόση των 31,5 δις ευρώ από την τρόικα, τότε η Ελλάδα θα πτωχεύσει. Στους ίδιους δραματικούς τόνους κινήθηκε, ο κ. Σαμαράς και μετά την 22η Σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 18 Οκτωβρίου 2012, όταν δήλωνε κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, από την Πρωτεύουσα του Βελγίου και της ΕΕ: «Βρήκα κατανόηση από την πλευρά των άλλων ηγετών. Ζήτησα μόλις υπάρξει συμφωνία με την τρόικα να προχωρήσει η εκταμίευση της δόσης (των 31,5 δις ευρώ). Τους είπα ότι η κοινωνία είναι στα όριά της. Η ρευστότητα είναι στο μηδέν και η ανεργία είναι εφιαλτική, ενώ σβήνεται το δικαίωμα των νέων να έχουν όνειρα. Κάθε Έλληνας, κάθε ώρα, περνά ένα προσωπικό δράμα. Αυτό δεν είναι Ευρώπη. Όσο αυξάνεται η ύφεση και κυρίως η ανεργία, τόσο τροφοδοτείται ο λαϊκισμός και ο εξτρεμισμός, φαινόμενα που είναι απαράδεκτο και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Τα ταμειακά αποθέματα της χώρας τελειώνουν στις 16 Νοεμβρίου. Δεν θα χρειαστεί και άλλη Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση της δόσης».
Οι παραπάνω δηλώσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί αυτή η πολιτική αγυρτεία του Πρωθυπουργού εξακολουθεί να υφίσταται και έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο της κοινωνίας. Ο κ. Σαμαράς, έχει διαψευσθεί επανειλημμένα για το σύνολο των υποσχέσεων που έδωσε στον Ελληνικό λαό προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Επί της συγκεκριμένης, όμως, υποθέσεως η μύτη του εκ νέου μεγάλωσε, ως σύγχρονου Πινόκιο, γιατί η προχθεσινή εμπλοκή της απόφασης εκταμίευσης των 31,5 δις ευρώ, αποδεικνύει, πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν τον κατανοούν και τον αφήνουν να εκτίθεται ακόμη και στους φανατικότερους θαυμαστές του, πως θα υπάρξει νέα Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση και πως παρ΄ ότι παρήλθε η 16η Νοεμβρίου, όπου θα τελείωναν τα ταμειακά αποθέματα, εν τούτοις η Ελλάδα κατέβαλε μισθούς και συντάξεις.
            Έτσι, μπροστά στη διαμορφούμενη εφιαλτική κατάσταση, ο κ. Σαμαράς έντρομος, ανέβαλε το προγραμματισμένο, από τη στιγμή που θεωρούσε σίγουρη την εκταμίευση της δόσεως, ταξίδι του στο Κατάρ, από όπου θα μας έφερνε και τις επενδύσεις και κατεπειγόντως ταξίδεψε για «τας Ευρώπας». Ο κ. Σαμαράς ως καλός εταίρος και ως υπάκουος μαθητής, γονυπετής θα παρακαλέσει τους δανειστές και επικυρίαρχούς μας, για την εκταμίευση της δόσεως από τη στιγμή που εκείνος τήρησε τις υποχρεώσεις του απέναντί τους, παρ΄ ότι το τίμημα ήταν η δολοφονία ενός κυρίαρχου λαού, έτσι, τώρα θα πρέπει και αυτοί να τηρήσουν τις δικές τους. Θα τους ζητήσει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους, γιατί δεν μπορεί, αφού ήταν τόσο υπάκουος, να συνεχίζουν αυτοί να τον ξευτελίζουν.          
            Στο σημείο αυτό θα ήταν χρήσιμο να δούμε πως και ο ημερήσιος Ελληνικός τύπος της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου 2012, τον ξεφτιλίζει αφού τα πρωτοσέλιδά τους είναι περιπαιχτικά και ειρωνικά μετά το ναυάγιο εκταμίευσης της περιβόητης δόσεως στη συνεδρίαση του Eurogroup της Τετάρτης.
            Η Ελλάδα αύριο: «Μετά το Βατερλό του Eurogroup και του Στουρνάρα, ο Σαμαράς απαιτεί καθαρή λύση από τους εταίρους».
            Δημοκρατία: «Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ναυάγιο των Βρυξελλών, συννεφιασμένα πρόσωπα στη συγκυβέρνηση για τη διάψευση των ελπίδων στο Eurogroup δυστυχώς κατέρρευσαν οι προσδοκίες ότι η μονομερής εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων θα έφερνε τη δόση και τη λύση».
            Ποντίκι: «Οι εταίροι προκαλούν πολιτική ασφυξία στην κυβέρνηση. Σούπερ δόση ξεφτίλας, ενώ η συγκυβέρνηση ισοπέδωσε κοινωνία και θεσμούς, οι δανειστές την αφήνουν με άδεια χέρια».
            Εφημερίδα Συντακτών: «Μετεξεταστέος στις Βρυξέλλες»
            6μέρες: «Μόνο για μέτρα είναι ικανοί. Το φιάσκο του Eurogroup. Σαμαράς και Στουρνάρας πέρασαν τους Έλληνες δια πυρός και μνημονίου για μια λύση χωρίς προοπτική. Σοκάρει και προσβάλλει η έλλειψη διαπραγμάτευσης και διεκδίκησης».
            Έθνος: «Κατακραυγή για την ανικανότητα να δώσουν λύση στο Ελληνικό πρόβλημα, είναι ηγέτες περιορισμένης ευθύνης».     
            Από την άλλη μεριά, ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ο ίδιος πολιτικός άνδρας, ο οποίος το 1993 “μαχαίρωσε” πισώπλατα τον πολιτικό του πατέρα (Κωνσταντίνο Μητσοτάκη) και έριξε την κυβέρνησή του, τάχατες για το αδιαπραγμάτευτο από μέρους του, της σύνθετης δηλαδή ονομασίας της γείτονας χώρας (ΠΓΔΜ), ενώ σήμερα είναι υπέρμαχος αυτής της προδοτικής για τα Εθνικά μας θέματα, σύνθετης ονομασίας. Ή μήπως, ο πραγματικός λόγος ήταν η πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για τη μη ανάθεση στις εταιρείες Siemens-Intracom, του τεράστιου για την εποχή έργου, της μετάβασης δηλαδή, των αναλογικών γραμμών σε ψηφιακές γραμμές, η οποία αφορούσε 1 εκ. εκατό χιλιάδες γραμμές του ΟΤΕ. Όπως, επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή η κυβέρνηση προήλθε από τις ψήφους των κεντροδεξιών ψηφοφόρων και εξελέγη μετά από συνεχόμενες επαναληπτικές εκλογές, παρ΄ ότι  κατέγραψε απίστευτα εκλογικά αποτελέσματα (ελέω του εκλογικού νόμου Κουτσόγιωργα). Αυτός, λοιπόν, ο πολιτικός άνδρας, επί της ουσίας “μαχαίρωσε” όλους τους κεντροδεξιούς πολίτες, οι οποίοι με απόλυτη συσπείρωση, κατάφεραν μετά από 9 χρόνια πασοκικής λαίλαπας (1981-1990) να αποτινάξουν από πάνω τους τον ζυγό των «αυριανιστών» που κατατρομοκρατούσαν, μέσω των «κλαδικών» του ΠΑΣΟΚ, το δημόσιο τομέα και επανέφερε στην εξουσία για άλλα 11 χρόνια, τους κλέφτες και τους λωποδύτες,  προκειμένου να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.   
            Είναι ο ίδιος, ο οποίος ως αρχηγός πλέον της ΝΔ, παρ΄ ότι κάποτε δήλωνε πως ούτε νεκρός δεν θα επέστρεφε, σήκωσε το λάβαρο του αντιμνημονιακού αγώνα και μέσω των διακηρύξεών του στο «Ζάππειο 1» και «Ζάππειο 2», υποσχέθηκε στους Έλληνες «κουράγιο, αλήθεια, ελπίδα και προοπτική», καθώς επίσης, εξεταστική επιτροπή για εκείνους που συνειδητά οδήγησαν τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ. 
            Είναι ο ίδιος, ο οποίος στη συνέχεια συγκυβερνά με αυτούς που μετά βδελυγμίας αποκήρυσσε και καταδικάζει σε γενοκτονία τον Ελληνικό λαό συμπράττοντας και συμφωνώντας με όλες τις παράλογες απαιτήσεις των τροικανών. Όμως, αυτή η πανθομολογούμενη εξάρτησή του από το γερμανικό άξονα τρομάζει όλους μας. Γιατί, πρωτίστως σχετίζεται με την πολυεθνική Siemens, καθ΄ ότι στην Γερμανία είναι η ναυαρχίδα της βαριάς οικονομίας της, αλλά και με την Intracom, προϊόν της ενοποίησης των δυο Γερμανιών στα τέλη της δεκαετίας του ΄80, μετά την πτώση του τείχους.
            Συνεπώς, ο σημερινός Πρωθυπουργός είναι άκρως επικίνδυνος για την Ελλάδα και μια ρεαλιστική πρόταση θα ήταν να παραμείνει στο εξωτερικό ως οικονομικός μετανάστης, προκειμένου να νιώσει στο ελάχιστο στο πετσί του, τι σημαίνει να εγκαταλείπεις πατρίδα και οικογένεια σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, την οποία ο ίδιος απέκλεισε από τους Έλληνες λόγω της δειλίας του, της αναποφασιστικότητάς του και της ανικανότητάς του, τουλάχιστον!            



Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Έτοιμη η Μόσχα για απομάκρυνση Ρώσων πολιτών από τη Γάζα


0338CA9A42A6162081D830C491531D31


Η Ρωσία έδωσε διαταγή στους πλοιάρχους πολεμικών της πλοίων να πλεύσουν στη Μεσόγειο και να λάβουν θέση στα ανοικτά της Γάζας ώστε να είναι έτοιμα για μια ενδεχόμενη επιχείρηση απομάκρυνσης των Ρώσων πολιτών σε περίπτωση νέας κλιμάκωσης της σύρραξης των Παλαιστίνιων με το Ισραήλ, δήλωσαν στρατιωτικές πηγές τις οποίες επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Μια ομάδα πολεμικών πλοίων, περιλαμβανομένου του καταδρομικού Μοσκβά, «έλαβαν διαταγή να πλεύσουν σε μια περιοχή (. . .) στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου για μια πιθανή απομάκρυνση των Ρώσων πολιτών στη Λωρίδα της Γάζας σε περίπτωση κλιμάκωσης της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης», δήλωσε μια πηγή που πρόσκειται στην κεντρική διοίκηση του ρωσικού γενικού επιτελείου ναυτικού, την οποία επικαλέστηκαν τα πρακτορεία ειδήσεων Interfax και Ria-Novosti. 

πηγη: ΑΠΕ, protothema


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ANΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΕ ΝΕΦΕΛΙΜ. ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


skliro_sitari.jpg

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΙΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ, ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΙΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ,
ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΠΟΡΟ Η ΥΒΡΙΔΙΟ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 20 ΕΩΣ 22 ΚΙΛΑ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ email - ellinonafipnisis@gmail.blogspot.com






Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΑ";ΟΗΕ 26-9-2012 . ΒΙΝΤΕΟ






Επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στο Τελ-Αβίβ


frenzy-1-a16b6-66578


Την ώρα που εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και αναχωρεί για το Ισραήλ η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον σημειώνεται επίθεση στην πρεσβεια των ΗΠΑ στο Τελ-Αβίβ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο φρουρός της πρεσβείας.
Δείτε τα βίντεο
Οι ΗΠΑ στέλνουν τρία πλοία του πολεμικού ναυτικού στην ανατολική Μεσόγειο για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των Αμερικανών από το Ισραήλ, μετέδωσε σήμερα το CNN, επικαλούμενο ανώτερους αμερικανούς αξιωματούχους.
Η επίθεση, όμως, στην αμερικανική πρεσβεία στο Τελ-Αβίβ δυναμιτίζει το κλίμα και τις διπλωματικές προσπάθειες.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters άγνωστος μαχαίρωσε τον φρουρό της πρεσβείας, ο οποίος στη συνέχεια άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τον δράστη, τον οποίο συνέλαβε η ισραηλινή αστυνομία.
Στο μεταξύ, αδιάκοπες είναι οι ισραηλινές επιθέσεις στην Λωρίδα της Γάζας με τραγικό αποτέλεσμα σε αυτήν την ασύμμετρη σύρραξη, οι Παλαιστίνιοι να θρηνούν πάνω από 100 νεκρούς, ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά. Κι ενώ η διεθνής κοινότητα πιέζει για εκεχειρία το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι διακόπτει το σχεδιασμό χερσαίας επιχείρησης όσο διαρκούν οι διπλωματικές προσπάθειες και ο Πρωθυπουργός του συναντάται, διαδοχικά σήμερα και αύριο, με τον γγ του ΟΗΕ και την αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών.
Το Ισραήλ αποφάσισε να αναβάλει τη χερσαία επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας για να δοθεί η ευκαιρία στις αιγυπτιακές διπλωματικές προσπάθειες για την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ, ανακοίνωσε ισραηλινός αξιωματούχος.
«Ελήφθη απόφαση για την προσωρινή διακοπή κάθε σχεδίου χερσαίας επίθεσης για να δοθεί μία ευκαιρία στις διπλωματικές προσπάθειες» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτατος ισραηλινός αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται,
έπειτα από τη νυκτερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ υπό την προεδρία του Βενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στέλνει στο Ισραήλ και την Αίγυπτο την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία αναμένεται σήμερα στην Ιερουσαλήμ για να έχει αύριο συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν θα έχει αργότερα σήμερα συνομιλίες στην Ιερουσαλήμ με τον Νετανιάχου.
Ο ίδιος κάλεσε σήμερα στο Κάιρο τις πλευρές που εμπλέκονται στη σύγκρουση στη Γάζα να προχωρήσουν σε «άμεση κατάπαυση του πυρός», κατά την έβδομη ημέρα της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης "Αμυντικός Άξονας" εναντίον των ένοπλων οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
«Το μήνυμά μου είναι σαφές: όλες οι πλευρές πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στην κατάπαυση του πυρός. Κάθε νέα κλιμάκωση θα έθετε σε κίνδυνο όλη την περιοχή και αυτό πρέπει να αποτραπεί», είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου Ναμπίλ αλ-Αράμπι, μετά τις συνομιλίες που είχε μαζί του στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.
«Μια χερσαία ισραηλινή επιχείρηση θα σημάνει επικίνδυνη κλιμάκωση. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί ζουν με το φόβο μιας ακόμη αεροπορικής επιδρομής».
Ο Μπαν είπε ότι στηρίζει τις προσπάθειες υπό τη μεσολάβηση της Αιγύπτου για τερματισμό της σύγκρουσης.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εγκρίνουν κείμενο απόφασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το οποίο απειλεί να πλήξει, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ η αμερικανίδα πρεσβευτής Σούζαν Ράις.

Μετά την ολοκλήρωση χθες της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα προτείνει κείμενο απόφασης για άμεση κατάπαυση του πυρός, εάν οι 15 χώρες-μέλη δεν κατορθώσουν μέχρι τις 16:00 ώρα Ελλάδος σήμερα να
συμφωνήσουν επί κειμένου που θα ζητεί τον τερματισμό των εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ισραήλ και τις ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις της Λωρίδας της Γάζας.
Νωρίτερα, η Ρωσία κατηγόρησε εμμέσως τις ΗΠΑ ότι μπλοκάρουν κείμενο απόφασης που υποστηρίζεται από τις αραβικές χώρες και ζητεί τον τερματισμό των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας.

Το Μαρόκο, που εκπροσωπεί τις αραβικές χώρες στο Συμβούλιο Ασφαλείας κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη κείμενο που καλεί στον τερματισμό των εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ισραήλ και τις ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις της Λωρίδας της Γάζας. Ωστόσο το κείμενο δεν αναφέρεται στην εκτόξευση ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του ισραηλινού εδάφους, προκαλώντας τη διαφωνία των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Γερμανίας, σύμφωνα με
διπλωματικές πηγές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες πρότειναν χθες τροποποιήσεις στο κείμενο αυτό.
Οι Ισραηλινοί μετρούν τα οφέλη και τους κινδύνους μίας στρατιωτικής επιχείρησης με τεθωρακισμένα στην πυκνοκατοικημένη Λωρίδα της Γάζας, δύο μήνες πριν από τις εκλογές και αφήνουν να «διαρρεύσει» στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι προτιμούν μία διπλωματική λύση μέσω των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Ρωσίας.
«Πριν αποφασίσει μία χερσαία επιχείρηση ο Πρωθυπουργός προτίθεται να εξαντλήσει κάθε διπλωματικό μέσο ώστε να επιτευχθεί μία μακροχρόνια εκεχειρία» δήλωσε κυβερνητικό στέλεχος του Ισραήλ.
Κι ενώ ο αμερικανός Πρόεδρος σε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Βενιαμίν Νετανιάχου εκφράζει τη λύπη του για τις απώλειες Ισραηλινών και Παλαιστινίων σε συτήν την ασύμμετρη σύρραξη έχουν σκοτωθεί μέσα σε 7 ημέρες, 108 Παλαιστίνιοι και τρεις Ισραηλινοί.
Σύμφωνα με δηλώσεις Παλαιστινίων οι μισοί περίπου από τους 108 κατοίκους που σκοτώθηκαν από την Τετάρτη μέχρι τη Δευτέρα στη Γάζα ήταν άμαχοι, μεταξύ τους και 27 παιδιά.

πηγη: prisonplanet.gr


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Γερμανοί στρατιώτες στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας




Μεγάλο ενδιαφέρον για την ασφάλεια της Τουρκίας δείχνει η Γερμανία.! Τόσο που Γερμανοί στρατιώτες ετοιμάζονται να πάνε στα σύνορα με τη Συρία.

Οι σχέσεις Βερολίνου- Άγκυρας είναι πια κάτι παραπάνω από θερμές και σ΄ αυτό έχει συμβάλει τα μέγιστα το χρήμα που πάντα συγκινεί τους Γερμανούς ,όπως όλοι γνωρίζουμε πια καλά. Η οικονομικές σχέσεις των Τούρκων με τους Γερμανούς και σε επιπεδο εξοπλισμών πια είναι στενές. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο DeutscheWelle, η Τουρκία θα ζητήσει τη βοήθεια του ΝΑΤΟ για την εγκαθίδρυση ενός συστήματος αεράμυνας και οι γερμανικές μονάδες μπορεί  να συμμετάσχουν.
Εκτός απο τις ετήσιες ασκήσεις στη Κρήτη, η εξωτερική εγκατασταση των γερμανικών μονάδων δεν ειναι μέρος της γερμανικής ατζέντας. Αυτο όπως δειχνουν τα πράγματα μάλλον σύντομα θα αλλάξει. 
Τον Φεβρουάριο, ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας Τόμας ντε Μεζιέρ ανακοίνωσε ότι οι μονάδες Patriot της Bundeswehr ενδιαφέρονταν να  συμμετάσχουν στο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Βερολίνο, δήλωσε οτι το ΝΑΤΟ δεν έχει ακόμη αποφασίσει σχετικά με την αίτηση της Γερμανίας και η απόφαση δεν αναμένεται μέχρι το 2013.

Ειναι πιθανό, Γερμανοί στρατιώτες να σταλούν από τους στρατώνες στο βόρειο τμήμα της Γερμανίας στα τουρκο-συριακά σύνορα. Η κυβέρνηση της Άγκυρας έχει πρόσφατα εκφράσει το ενδιαφέρον της για  ένα σύστημα αεράμυνας και, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung», θα κάνει την επίσημη αίτηση της σήμερα.

Μια τέτοια εξέλιξη  θα "χρησιμεύε προς την προστασία" της Τουρκίας, δήλωσε ο ντε Μεζιέρ. 

Ωστόσο, γράφει το Γερμανικό πρακτορείο,  υπάρχει έτσι ο κίνδυνος η Γερμανία να εμπλακεί στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας. 

πηγη: onalert.gr