ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

"Καταργήστε τα μετρητά για να σώσουμε το περιβάλλον"



Το "κίνημα" αντι-μετρητών έχει προωθηθεί έντονα από τις μεγάλες σουηδικές εμπορικές τράπεζες, καθώς και την Riksbank, τη σουηδική κεντρική τράπεζα. Στην πραγματικότητα, οι τρεις από τις τέσσερις συμαντικές μεγάλες σουηδικές τράπεζες, που συνδυάζονται με 530 από τα 780 γραφεία τους δεν δέχονται πλέον να πληρώνουν τοις μετρητοίς.
Στην περίπτωση της Nordea Bank, 200 εκ των 300 καταστημάτων της είναι σήμερα χωρίς μετρητά, και τα τρία τέταρτα των υποκαταστημάτων της Swedbank πλέον χειρίζονται μετρητά. Όπως ο Peter Borsos, ένας εκπρόσωπος για την Swedbank, παραδέχεται ανοιχτά, ότι η τράπεζα του εργάζεται «ενεργά για να μειώσει το [ποσό] των μετρητών στην κοινωνία."
Οι λόγοι για αυτή την ώθηση προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά, βέβαια, δεν έχουν καμία σχέση με το να αντλήσουν τα κέρδη από τα τέλη της τραπεζικής κάρτας ή, πιο καλύτερα, την απελευθέρωση των κλασματικών-αποθεματικών των τραπεζών από τους περιορισμούς της τράπεζας.
Όχι, σύμφωνα με τον Borsos, οι λόγοι είναι το περιβάλλον, το κόστος και η ασφάλεια: «Εμείς οι ίδιοι εκπέμπουμε 700 τόνους διοξειδίου του άνθρακα από τις μεταφορές μετρητών. Κοστίζει στην κοινωνία 11 δισεκατομμύρια το χρόνο. Και τα μετρητά βοηθούν να γίνονται ληστείες παντού "Ο Hans Jacobson, επικεφαλής της Nordea Bank, υποστηρίζει ομοίως:". Αποστολή μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη σημασία των καρτών, οι κάρτες είναι πιο ασφαλέστερες από τα μετρητά.»
Γέροντας Παίσιος:
"Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος. Σιγά- σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το "φακέλωμα", θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν: "Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε, τα χρήματα θα καταργηθούν".
πηγη: atheatignosi

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Κινέζος έφηβος με κυνόδοντες βαμπίρ


Vampir China-1-NAI


Ο 16-χρονος Zhang Cheng (ψευδώνυμο), από τη γέννηση μέχρι την σημερινή του ηλικία είχε μόνο δύο δόντια, που μοιάζουν με ένα μεγάλο ζευγάρι από κυνόδοντες βαμπίρ.
Οταν μιλήσει ο 16-χρονος Zhang Cheng γίνεται ο μεγαλύτερος φόβος, και αυτό γιατί θα εξέθετε τους δύο χαυλιόδοντες του. Κινέζοι γιατροί αναφέρουν ότι: "θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ενηλικιωθεί για να πραγματοποιηθεί μια διορθωτική χειρουργική επέμβαση".
Ο Zhang Cheng έχει διαγνωστεί με συγγενή εξωδερμική δυσπλασία, η οποία επηρεάζει λιγότερους από 1 σε 100.000, όταν ένα παιδί γεννιέται.
Το αγόρι γινόταν όλο και πιο θυμωμένο καθώς μεγάλωνε και στο τέλος, ο ίδιος παραιτήθηκε για να μείνει στο σπίτι του αποφεύγοντας το κοινό και το σχολείο με τα άλλα παιδιά που έκαναν πλάκα με τα δόντια του.
"Αυτός ο τύπος της νόσου δεν έχει σαφή αιτία, αλλά είναι βασικά χρωμοσωμικός.», Δήλωσε ο καθηγητής Wang Kunfu ειδικός στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική. Ένας στους εκατό χιλιάδες επηρεάζονται από αυτή τη σπάνια αλλά σοβαρή ασθένεια, η οποία απαιτεί πολύπλοκη θεραπεία προσώπου για διόρθωση.

πηγη: atheatignosi.gr

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ!
ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ,ΤΥΧΑΙΟ!!!.......


Νέο "αντιρατσιστικό" video παραλήρημα ΠΑΣΟΚ



Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει εργολαβικά την προστασία λαθρομεταναστων, οι οποίοι με τα χρόνια φυσικά θα γίνουν νόμιμοι, και τα παιδιά τους φυσικά και θα είναι νόμιμα.
Δείτε το νέο video της Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας, με ευχητήριο μήνυμα για μια νέα χρονιά δίχως ρατσισμό και μίσος. Αποφεύγουν να δείξουν στο βίντεο το τι τραβάει η χώρα και οι κάτοικοί της από την αποθήκευση όλων των φυλών του πλανήτη εδώ, και φυσικά ουδεμία κουβέντα για την εγκληματικότητα τύπου Κολομβίας που έχουν επιφέρει. Mετά μην απορείτε για το νόμο Ραγκούση
Στο βίντεο "πονηρά" σας δείχνουν αθώα παιδιά άλλων φυλών, και καθότι οι Έλληνες αγαπάμε τα παιδιά, ποντάρουν στη συναισθηματική μας συγκίνηση. Δεν έχουμε πρόβλημα με αθώα παιδιά οποιουδήποτε χρώματος, το πρόβλημα έγκειται στο πως έφθασαν εδώ αυτά και οι γονείς τους, και στο ότι τα χρησιμοποιούν, για να μας "κατσικώσουνε" άλλους τόσους λαθρομετανάστες, χωρίς οι γηγενείς, να έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε τα δικά μας παιδιά! Αλλά έτσι δουλεύει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.


πηγη: defencenet.gr

ΜΑΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ!!!



«ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΑ»! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΟΥ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!





Της Κορίνας Καφετζοπούλου
Τον Πατέρα Νικόλαο Τσαμαδούρα τον είχα γνωρίσει το 2005, όπου για τις ανάγκες του περιοδικού "Π" της εφημερίδας «Πατρίς» είχαμε μιλήσει για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.
Εννέα χρόνια τον πάλευε σκληρά, με χημειοθεραπείες και επεμβάσεις. Είχε εξαπλωθεί, σταδιακά, σχεδόν σε όλο του, το σώμα: στους λεμφαδένες, στην κοιλιακή χώρα, στους πνεύμονες. Η περιπέτεια της υγείας του είχε ξεκινήσει όταν ο ίδιος ήταν 17 ετών.
Ένα εξόγκωμα στο λαιμό, τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε καρκίνος στους λεμφαδένες, τύπου χόκινς. Είναι η εποχή που ο ίδιος, χωρίς ακόμα να έχει συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει, κάνοντας τις πρώτες χημειοθεραπείες, αισθάνεται την ανάγκη να προσευχηθεί.
Είναι μόλις 17, την εποχή που όλα αμφισβητούνται - ακόμα και ο Θεός. Εκείνη τη στιγμή, όμως, κατά τη διάρκεια της προσευχής του, τάζει τον εαυτό του, στο έργο του Θεού, και αποφασίζει να γίνει παπάς.
Στη διαδρομή της ζωής του, όμως, και κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ο καρκίνος θα τον φέρει στο θάνατο πολλές φορές, δυο από αυτές πολύ κοντά, σχεδόν δίπλα του.      
Σε όλες τις δύσκολες μάχες έβγαινε νικητής. Την τελευταία μάχη την έδωσε το 2005. Από τότε κάθε χρόνο κάνει τις εξετάσεις του και είναι «καθαρός».   
Εφτά χρόνια μετά, πλήρως συνειδητοποιημένος, και για τη ζωή αλλά και για το θάνατο  θα χαρακτηρίσει τον καρκίνο ... ευλογία! Μιλώντας στο MadeinCreta ο Παπά -Νικόλας θα εξηγήσει γιατί ο καρκίνος ήταν η δική του "σωτηρία", ενώ θα σταθεί και στη σημερινή πραγματικότητα, στον πόλεμο που δέχεται η ψυχή μας, στο ψεύτικο θεό μας - το χρήμα - και σε άλλα πολλά πραγματικά ενδιαφέροντα.
  - Όλη αυτή  τη δοκιμασία με τον καρκίνο πως τι βιώσατε;
  - Ως μια ευλογία, ως μια περίπτωση που με βοήθησε να αποκτήσω πολλές εμπειρίες στη ζωή μου. Εμπειρίες που μου έδειξαν το δρόμο, τον τρόπο, να βοηθώ και ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και γενικά να καταλάβω ότι αν δεν αγωνιστείς, δεν κερδίζεις τίποτα.
  - Καμία φορά όμως πατέρα Νικόλαε, το τέλος την ιστορίας δεν είναι πάντα χαρούμενο;
 - Η μάχη του ανθρώπου με τον καρκίνο καμιά φορά μπορεί να είναι άνιση, όμως αν βάλουμε μέσα τον παράγοντα Θεό, Παναγία η μάχη είναι υπέρ του ανθρώπου. Όταν εμπιστευτούμε τη χάρη του Θεού, Αυτή δεν μας αφήνει, μας βοηθάει.
   - Αυτό που λέτε δεν είναι σκληρό για ανθρώπους που έχουν χάσει τους δικούς τους;
   - Όλοι έχουμε χάσει... Το θέμα είναι πως βιώνουμε και τη ζωή και το θάνατο. Ο θάνατος τι είναι; Ένα πέρασμα από τη φθαρτή ζωή, στην αιώνια ζωή. Και θα σας πως μια προσωπική εμπειρία την οποία τη βίωσα όταν αρρώστησα. Πολλές φορές παρακαλούσα να «φύγω»,  όχι γιατί είχα απελπιστεί από τη ζωή, αλλά γιατί όταν λαμβάνεις πρόγευση παραδείσου, αισθάνεσαι όμορφα εκεί που θα πας. Γιατί δεν είναι μόνο το υλικό και το φθαρτό μας σώμα, είναι και η ψυχή μας. Και στην ψυχή του, τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς ο άνθρωπος δε δίνει τίποτα. Για αυτό και πολλοί άνθρωποι οδηγούνται εκεί που οδηγούνται.
   Ελπίζουνε σε κάτι το ψεύτικο, στα χρήματα, σε κάποιους ηγέτες οι οποίοι είναι υλικοί και δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα και αφήνουν τα Θεία, στην άκρη. Ποιοι άνθρωποι, σήμερα, έχουν έναν πνευματικό  για να εναποθέτουν τα προβλήματά τους επάνω του και να λαμβάνουν συγχώρεση και άφεση αμαρτιών και να κοινωνούν;
   Οι άνθρωποι σήμερα έχουν επιλέξει να τρέχουν στους ψυχολόγους και στους ψυχιάτρους για να λάβουν τη ψεύτικη ευτυχία από τα φάρμακα.
- Ο Θεός δηλαδή είναι η διέξοδος στα προβλήματα μας;
- Είναι. Από τη στιγμή που ο  άνθρωπος «έφυγε από τη βαθύτερη έννοια» Του,  όταν ο άνθρωπος έχασε το «φόβο του Θεού» όταν έχασε την εν Χριστώ αγάπη - όχι πως δεν του την έδινε ο Χριστός- εμείς την απορρίψαμε ψάχναμε τα ψεύτικα- ιδού η πορεία μας. Δεν μας φταίνε οι Γερμανοί και οι Γάλλοι μας φταίει ο ιδιωματισμός και η ιδιοτροπία του χαρακτήρα μας.
Ελπίζαμε στο ψεύτικο για να βρούμε το αληθινό. Για αυτό και χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας , και λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει, ψάξαμε να το βρούμε;
- Τις τόσες αυτοκτονίες που έχουμε πως τις αντιμετωπίζετε ως άνθρωπος, αλλά και ως «εκπρόσωπος» της εκκλησίας;  
- Πονάει η ψυχή μου, διότι, όσοι άνθρωποι οδηγηθήκαν σε αυτό το έσχατο σημείο- που είναι βλασφημία του Αγίου Πνεύματος όπως μας το είπαν οι  Πατέρες της  εκκλησίας -  είναι ότι δεν ελπίσανε στο Θεό.
Εβιώσανε ως Θεό το χρήμα, αποσύρθηκε αυτός ο θεός και χαθήκανε.
Όταν κάποιος βιώνει το Χριστό κερδίζει η ψυχή του. Το θέμα είναι να έχεις πνευματική ζωή και εσωτερική ζωή να κάνεις το σπίτι σου εκκλησία. Και όταν αυτό το κάνεις ούτε κρίση μας πιάνει ούτε τίποτα.
Αν παρατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε ότι το γένος μας στάθηκε χάρη  στην πίστη του στο Θεό.
- Σε αυτό έχετε δίκιο αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά  έχουμε να κάνουμε με άλλη μορφή πολέμου, με σπίτια που μπορεί να τα έχουν όλα, αλλά έχουν άδειο  το τσικάλι τους.
- Εγώ πιστεύω, αγαπητή μου Κορίνα, ότι ο σημερινός πόλεμος είναι πόλεμος όχι του τσικαλιού αλλά της ψυχής τους ανθρώπου. Γιατί πολεμιέται ο άνθρωπος με βάση το τσικάλι, στην ψυχή του περισσότερο. Και όταν το λέω αυτό, εννοώ και ότι τα ΜΜΕ  δεν δίνουν ελπίδα απελπίζουν χειρότερα τον κόσμο, όλα τα δείχνουν μαύρα, ακόμα και πιο μαύρα. Δεν υπάρχει κάτι να ακούσεις  ή να δεις που θα σου δώσει αισιοδοξία. Να δεις κάτι το όμορφο στη ζωή για να παραδειγματιστείς. Και το έθνος μας είναι το πλουσιότερο στον κόσμο επειδή έχουμε τον  πολιτισμό μας.  
Ο άγιος Πειραιώς είπε ότι έχουμε ένα εκρηκτικό μείγμα μέσα μας είμαστε «Ορθόδοξοι και Έλληνες» και δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στον  κόσμο. Και αυτή την ομοιογένεια οι Ευρωπαίοι δεν την αντέχουν ότι είμαστε Ορθόδοξοι και Έλληνες μαζί.
- Ομολογώ  ότι δεν είχα κάνει αυτό το συνδυασμό μέχρι σήμερα… αλλά έχει τη βάση του. Να γυρίσουμε λίγο σε εσάς; Σας βλέπω καλά και χαίρομαι παπά- Νικόλα , είχαμε μιλήσει μαζί το 2005, μόλις είχατε περάσει τη μεγάλη μπόρα. Έχετε αγωνία για την υγεία σας;
- Όχι. Ο Θεός μας έφερε, ο Θεός θα μας πάρει. Έφτασα ένα σκαλοπάτι πριν το θάνατο άλλα και πάλι έλεγα δόξα σοι ο Θεός. Το είχα πει και στη μητέρα μου όταν έκλαιγε. Ότι Αυτός με έστειλε, Αυτός θα με πάρει πάλι. Εμείς αγωνιζόμαστε για κάτι που κάποια στιγμή  θα φύγει και αυτήν την πορεία πρέπει να τη βιώσουμε καλά. Ο παππούς μου έλεγε: «Ο  κάθε ένας πρέπει να απλώνει το χέρι του μέχρι εκεί που φτάνει το καλάθι του και όχι παραπάνω.
- Το μήνυμα σας για αυτές τις γιορτινές ημέρες  ποιο θα είναι;  Τι θα πείτε στον πιστό;
- Θα του πω να κοιτάξει την εικόνα της Παναγίας και όταν την κοιτάξει θα του πω: Εναποθέσου εκεί ήλπιζε στην Παναγία και το Χριστό. Αν θα ελπίσεις και στους δυο το κέρδος θα είναι μεγάλο.
Υπάρχει και η κατ' οίκον εκκλησία αυτό δεν πρέπει να το αγνοείτε, και μην  ξεχνάτε ότι ένα ποσοστό ανθρώπων έρχεται για να κρίνει μέσα στην εκκλησία. Όχι για να προσευχηθεί και είναι μερικοί άνθρωποι που είναι μέσα στο σπίτι τους και πραγματικά κάνουν προσευχή. Μια μάνα που προσέχει τα παιδιά της έχει την κατ' οίκον εκκλησία. Μπορεί να είναι ένας πατέρας  και να κρατάει τα παιδιά και να δουλεύει η γυναίκα και αυτό είναι κατ' οίκον εκκλησία ή γενικά όσοι φροντίζουν τους ανθρώπους τους.
Οι άνθρωποι αυτοί φτάνουν στο παράδεισο. Αν έχεις ένα παιδί ανάπηρο και το φροντίζεις τι είναι; Εκεί και εγώ βγάζω το ράσο μου και το πετραχήλι μου και τους το δίνω. Εκεί είναι η εκκλησία, εκεί ιερουργεί αυτός ο άνθρωπος. Εμείς λέμε ότι ιερουργούμε στην εκκλησία και παίρνουνε δύναμη από εμάς και εμείς πάμε και τους κοινωνούμε αυτούς τους ανθρώπους που είναι περήφανοι και θέλουν την  βοήθειά  μας και από την άλλη έχουν αγιότητα μέσα τους διότι προσφέρουν.
Δεν μπορώ εγώ να καταδικάσω κάποιον όταν ξέρω  ότι αδυνατεί να φύγει από το σπίτι του. Δε θα πω γιατί δεν ήρθες. Θα πω εγώ γιατί δεν πήγα.
- Αυτοί που δεν έχουν «σχέση» με το Θεό, με την εκκλησία και γενικώς απέχουν  από αυτή τη φιλοσοφία ζωής έχουν σωτηρία; ‘Η ακόμα και όσοι έχουν πολλές «αμαρτίες» στην «πλάτη» τους ;
- Ναι, να ζητήσουμε τη συγνώμη της Παναγίας.  Ο Χριστός τι λέει; Έπεσες; Ξανά σήκω!
Η ορθοδοξία δε σε καταδικάζει από το πρώτο σου αμάρτημα. Τι λέει αλληγορικά; Εβδομήντα επτά  φορές να πέσεις -άπειρες φορές   να πέσεις δηλαδή- ο Χριστός είναι δίπλα σου, να σε συγχωρέσει. Αυτή είναι η ορθοδοξία μας. Αυτήν πολεμάνε, αυτήν  την ορθοδοξία θέλουν να μας διώξουν. Τη δύναμή μας».
* Ο παπα-Νικόλας τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη Μονή Κρουσταλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου. 


ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΓΗΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!


Επικαλούνται ως προσχήματα τον λαό και το περιβάλλον!!!


«Καίει« ο Αγιασμός, Αλέξη...τους αντίχριστους!
Το είπαμε, ότι η ξαφνική αυτή αναγγελία του Αρχιεπισκόπου να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την κτηματική περιουσία της Εκκλησίας στους άνεργους, ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ! Ιδού και η επιβεβαίωση:

«Ναι μεν αλλά» φαίνεται πως είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διάθεση της εκκλησιαστικής γης σε όσους θα ήθελαν να τη δουλέψουν.

Χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, συντονίστρια κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Ηρώ Διώτη εξέφρασε ερωτήματα και ανησυχίες αναφορικά με το ζήτημα.  

 
Συγκεκριμένα η κα Διώτη ανέφερε: «Εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες προκαλούν οι δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σχετικά με την πρόθεση της Εκκλησίας να παραχωρήσει για χρήση αγροτική γη», και συμπλήρωσε ότι«δεν πρέπει με πρόσχημα την κρίση να λεηλατούμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τους φυσικούς πόρους».

Επίσης η βουλευτής τόνισε πως «Ασφαλώς δεν υπάρχει κανείς που δεν θα έβλεπε θετικά την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, που είναι μεγάλη, και που πραγματικά θα μπορούσε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, με την παραχώρησή της κύρια σε νέους ανέργους, ακτήμονες και μικροκληρούχους», αλλά επισήμανε  ότι υπάρχουν ζητήματα που δεν αποσαφηνίζονται και σε συνδυασμό με αναφορές στην ανάγκη αποχαρακτηρισμού εκτάσεων, προκαλούν εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να αποσαφηνισθεί σε ποιους και με ποια κριτήρια θα παραχωρηθούν εκτάσεις και ποιο θα είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να διευκρινισθεί «αν ο αποχαρακτηρισμός εκτάσεων θα αφορά και δασικές εκτάσεις, όπως για παράδειγμα στην Πάρνηθα, όπου το αίτημα για αποχαρακτηρισμό έγινε με σκοπό να δοθεί η έκταση σε επιχειρηματίες φωτοβολταϊκών συστημάτων, ο οποίος δεν έγινε μέχρι στιγμής λόγω αντιδράσεων».

«Ελπίζουμε ότι οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα είναι θετικές και η εκκλησιαστική περιουσία θα αξιοποιηθεί προς το συμφέρον του λαού και της χώρας με σεβασμό στο περιβάλλον», τονίζει τέλος η Ηρώ Διώτη. 
ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ!!!
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει, λέει σοφά ο λαός μας!
Αντί λοιπόν οι ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ του Σύριζα - που εδώ και χρόνια πρωτοστατούν στα παραμύθια περί "αμύθητης εκκλησιαστικής περιουσίας - να πουν ένα "μπράβο" στον Ιερώνυμο γι' αυτή την ενέργεια, ψάχνουν χίλιες - δυο αφορμές να την μειώσουν, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!
Μιλάμε για ρεσιτάλ βλακείας και υποκρισίας!!!
Ποιος σας είπε πως θα δοθούν τυχόν εκτάσεις που είναι χαρακτηρισμένες ως δασική έκταση κλπ;;; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
Για ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος!!!
Τι σχέση έχει η Πάρνηθα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΑΕΙ;;;
Σε λίγο θα μας πείτε πως η Εκκλησία έβαλε τις φωτιές για να πάρει τα...οικόπεδα!
Ο Ιερώνυμος είπε ξεκάθαρα πως οι εκτάσεις θα δοθούν ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ και όχι στα κομματικά φιλαράκια σας και λοιπάλαμόγια!
Άρα λοιπόν, οι "ενστάσεις" αυτές είναι άκρως γελοίες!!!
Εννοείται πως πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά βήματα για να αξιοποιηθεί ΣΩΣΤΑ η εκκλησιαστική περιουσία, ΟΠΩΣ:
- ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
- ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
- ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Αντί λοιπόν ο Σύριζα να προτείνει τρόπους για να γίνουν όλα τα παραπάνω, ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ μην καταλάβει επιτέλους ο λαός - που βομβαρδίζεται καθημερινά με ΟΧΕΤΟΥΣ ΥΒΡΕΩΝ εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, -ποιος είναι αυτός που ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Τόσα χρόνια μας έπρηζαν για την "μεγάλη εκκλησιαστική περιουσία που πρέπει να αξιοποιηθεί" και τώρα που έγινε το πρώτο βήμα, ΛΑΚΙΖΟΥΝ!!!
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!!
Πάρτε το απόφαση: Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο ελληνικός λαός ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ από την δωρεάν παραχώρηση γης της Εκκλησίας!
Αφήστε λοιπόν τις μεγαλόστομες δηλώσεις περί "λαού", γιατί δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τον "εκπροσωπείτε", ούτε εσείς ούτε κανένα άλλο κομματικό μαντρί!!!
ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!!!
Συνεχίστε να ξεβρακώνεστε! Κι εσείς και όλοι οι αντίχριστοι γραικύλοι!
Υ.Γ. Όταν λέμε "όλοι", εννοούμε ΟΛΟΙ! Διότι τα ίδια που λέει ο Σύριζα, λένε και τα τσοντοκάναλα, οι "μνημονιακοί" και οι "αντιμνημονιακοί"! Το γιατί, το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε...!
Υ.Γ.2 Ειδικά οι "μνημονιακοί", που παρακαλάνε τον κάθε τυχάρπαστο για να έρθει στην Ελλάδα και να του ξεπουλήσουν τα πάντα, θα έπρεπε να υποδεχθούν με χαρά την πρόταση του Αρχιεπισκόπου! ΟΧΙ ΟΜΩΣ! Δεν το κάνουν, γιατί το είπε η Εκκλησία!!!
Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκριτές...!

πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Η χρεωστική κάρτα φέρνει το χάραγμα και κλείνει όλες τις επιχειρήσεις;


TaxMonster


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Εκτός και αν τα κανάλια λένε,
ως συνήθως, πάνω στα οικονομικά θέματα άλλα αντί άλλων, όλες οι επιχειρήσεις της Ελλάδας θα κλείσουν μέσα στο 2014.
Ακούσαμε λοιπόν και πάλι στα κανάλια ότι θα βγεί τελικά η κάρτα πορτοφόλι όπου θα καταγράφεται κάθε αγορά πάνω από 300 ευρώ, και η πληρωμή θα γίνεται μέσω πιστωτικής και όχι με  μετρητά και ότι η τράπεζα θα παρακρατεί τον ΦΠΑ για λόγαριασμό του δημοσίου, επειδή  κάποιες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν τον ΦΠΑ  που τους αντιστοιχεί.
Αλήθεια γιατί το κράτος δεν πάει να κατάσχει τις περιουσίες αυτών που χρωστούν εφόσον βεβαιώθηκαν δικαστικά τα χρέη;
Το μέτρο αυτό που ουσιαστικά μόνο μέσα στο 2014 μπορεί να ξεκινήσει και μετά από πολύ δουλειά στα αρμόδια τμήματα μηχανοργάνωσης του ελληνικού κράτους, έχει σαν κεντρικό σκοπό να οδηγήσει στην σταδιακή κατάργηση των μετρητών ακόμη και σε μικροποσά βάζοντας σε πρώτο στάδιο τα 1000 ευρώ, μετά τα  500 και μετά τα 300 και εννοείται στο τέλος καμία συναλλαγή δεν θα γίνεται με μετρητά αλλά μόνο με το χάραγμα που όποιος δεν το έχει δεν θα μπορεί να αγοράσει ούτε να πουλήσει τίποτε.(Όπως λέει και η Αποκάλυψη στου Ιωάννη).
Ας γυρίσουμε όμως στην χρεωστική κάρτα.
Αν από μία επιχείρηση το κράτος παρακρατεί τον ΦΠΑ των εισπράξεων, τότε η επιχείρηση θα κλείσει το πολύ σε δύο μήνες για τον εξής απλό λόγο.
Όταν η επιχείρηση αγοράζει σε ένα για παράδειγμα μήνα προϊόντα για 7000 ευρώ συν ΦΠΑ και  πουλά προϊόντα έστω 10.000 ευρώ συν ΦΠΑ, και αν  ξόδεψε σε γενικά έξοδα 2000 ευρώ σύν ΦΠΑ τότε στο τέλος του μήνα  αποδίδει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο μικτό κέρδος των 1000 ευρώ.
Με νούμερα 
Αγοράζει 7000+23%=8.610 ευρώ
Εισπράττει 10000+23%=12300 ευρώ
Ξόδεψε 2000+23%=2460 ευρώ
Αρα εισέπραξε 12.300 ευρώ και ξόδεψε, για να μπορέσει να εισπράξει 11.070 ευρώ.
Πρέπει να αποδόσει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στην διαφορά, δηλαδή 230 ευρώ
Αν το κράτος παρακρατήσει όμως 2300 ευρώ, θα έχει παρακρατήσει δεκαπλάσιο ποσό.
Πως θα αντέξει λοιπόν η επιχείρηση;
Δεν θα αντέξει και σε δύο το πολύ μήνες θα κλείσει.
Υποτίθεται ίσως ότι ο ΦΠΑ της διαφοράς θα επιστρέφεται αυτόματα κάθε μήνα όπως ήδη προβλέπει ο νόμος, αλλά εδώ γελάμε αφού το κράτος δεν επιστρέφει τον ΦΠΑ, τουλάχιστον 9 δις ευρώ, που ήδη χρωστάει χωρίς να κάνει παρακρατήσεις.
Ο ΦΠΑ αυτός που τώρα χρώστάει το κράτος σε κάποιες επιχειρήσεις προκύπτει από το ότι κάποια επιχείρηση, για παράδειγμα εξαγωγική, δεν εισπράττει καθόλου ΦΠΑ όταν πουλάει, επειδή δεν βάζει ΦΠΑ στα εξαγόμενα προϊόντα, αλλά πληρώνει ΦΠΑ για να αγοράσει πρώτες ύλες καθώς και για άλλα της έξοδα, οπότε έχει δόσει ΦΠΑ στο κράτος περισσότερο από αυτό που εισέπραξε και το κράτος πρέπει να τον επιστρέψει στα μέσα κάθε μήνα αλλά το κράτος εδώ και χρόνια δεν επιστρέφει τον ΦΠΑ.
Αν τώρα αρχίσει το κράτος να παρακρατά όλόκληρο τον ΦΠΑ των εισπράξεων, μέσα σε μερικούς μήνες θα πρέπει να επιστρέψει δεκάδες δις ευρώ στις επιχειρήσεις, πράγμα που ακούγεται σαν ανέκδοτο, λόγω της έλλειψης ρευστότητας του δημοσίου.
Έχουμε επομένως δύο θέματα.
1. Την καταστροφή των επιχειρήσεων, ιδίως των μικρομεσαίων
και κυριότερο 
2. Την προώθηση της κατάργησης των μετρητών.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο, όπως τυχαία δεν είναι η προπαγάνδα για την έναρξη της απαγόρευσης  της χρήσης ξύλων για την θέρμανση με άμεσο αποτέλεσμα την εξάρτηση του κόσμου και για την θέρμνανσή του από το κράτος δυνάστη  της νέας τάξης.

πηγη: prisonplanet.gr


Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Χαρτοπαιξία - Γέροντας Νεκταρίος Μουλατσιώτης




 Η ομιλία έγινε το 1988 και είναι βασισμένη στο βιβλίο  «Οἱ 52 δαίμονες τῆς χαρτοπαιξίας» του  Αρχιμανδρίτου π. Χαράλαμπου Βασιλόπουλου.


Απόσπασμα από το βιβλίο «Οἱ 52 δαίμονες τῆς χαρτοπαιξίας» του  Αρχιμανδρίτου π. Χαράλαμπου Βασιλόπουλου.



ΦΟΥΡΑΚΗΣ: «ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!»





ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!



Δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές με πορνεία, αλκοόλ, ναρκωτικά και σατανισμό οι διεστραμμένοι Σιωνιστές!!!
Από μικρές στα...βάσανα: Ούτε ίχνος παιδικής εμφάνισης ή χαρακτηριστικών, αλλά σφιχτό κλείσιμο σε γυναικείες τουαλέτες, προκλητικές πόζες και πονηρά χαμόγελα. Φεμινίστριες και "προοδευτικοί", καμαρώστε τα "παιδιά" σας! Κι εσύ χαζομπαμπά ή χαζομαμά που τα βλέπεις αυτά κι έχεις μια κόρη σ' αυτή την ηλικία, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;;;
Ότι το κλάμπινγκ στο εξωτερικό έχει ξεφύγει, λίγο πολύ το ξέραμε ήδη. Ωστόσο, παρόλο που η είσοδος σε κλαμπ απαγορεύεται αυστηρά για ηλικίες μικρότερες των 18 ετών, στις ΗΠΑ λειτουργούν κανονικότατα τα πρώτα νυχτερινά κλαμπ για παιδιά και οι φωτογραφίες από τα event είναι τουλάχιστον σοκαριστικές.
Η αλυσίδα νυχτερινών μαγαζιών «All ages» έχει μαγαζιά στο Τορόντο, το Λος Άντζελες την Καλιφόρνια και άλλες περιοχές των ΗΠΑ και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει η ονομασία τους: ανοιχτά για παιδιά κάτω των 18 ετών.
Οι συνήθεις ηλικίες των θαμώνων αυτών των μαγαζιών κυμαίνονται από 11 έως 14 ετών, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν είναι σε θέση ούτε να διαχειριστούν την ξαφνική αυτή ελευθερία, ούτε να φερθούν υπεύθυνα και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μόλις μία μικρή γεύση του τι επικρατεί εκεί μέσα. Ας ελπίσουμε μόνο να τις έχουν δει και οι κηδεμόνες τους, μήπως κάνουν κάτι γι' αυτό.
Πηγή.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Κανονικά, κάποιες από αυτές δεν θα έπρεπε καν να τις δημοσιεύσουμε, γιατί έχουν στοιχεία πορνογραφίας (όχι, δεν υπερβάλουμε καθόλου!), ενώ γίνεται μέχρι και σατανιστική προπαγάνδα!!!

Ο μόνος λόγος που τις προβάλουμε, είναι μήπως ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, που και στην Ελλάδα τα παρατάνε ασύδοτα και αλητεύουν μέρα - νύχτα.
Προσκύνημα - κυριολεκτικά - στον Σατανά!!! Με τα χέρια τους σχηματίζουν τον μασωνικό - σατανιστικό - νεοταξικό "παντεπόπτη οφθαλμό", θυμίζοντας πρόβατα επί σφαγή! Τα τσιπάκια και το σφράγισμα όχι απλά θα τα δεχτούν, αλλά θα πανηγυρίζουν κιόλας...επιτέλους, Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΙΩΝΩΝ ΑΠΕΔΩΣΕ...!
Δεν είναι σκηνή από πορνοταινία, αλλά "διασκέδαση" δωδεκάχρονων (;)!!! Η - επίσης - προπαγάνδα δεκαετιών και η "σεξουαλική απελευθέρωση" από την κούνια, έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν εκτρώσεις από τα 10...
Σε σχέση με την παραπάνω φωτογραφία, αυτή είναι και...σεμνή. Αλήθεια, οι πατεράδες και οι μανάδες δεν βλέπουν τα βλαστάρια τους πώς κυκλοφορούν έξω; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και δίνουν το...καλό παράδειγμα;
 Άφθονο αλκοόλ, "πολυπολιτισμός" και οι γνωστές "αθώες" χειρονομίες.
Αναπαράσταση βίας "για πλάκα". Κατά τ' άλλα η οπλοκατοχή τους φταίει, όχι ότι η ανθρώπινη ζωή αντιμετωπίζεται ως αναλώσιμη και η βία ως "μαγκιά".
Ξανά, η γνωστή "αθώα" χειρονομία: Αν δεν κάνεις το σήμα του Σατανά, δεν είσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα...
Νομίζετε πως τέτοια γίνονται μόνο στις ΗΠΑ; Θεωρείτε πως αυτά τα "πρότυπα διασκέδασης" δεν έχουν έρθει στη χώρα μας;
Κάνετε λάθος! Εδώ, στην...κοιτίδα της "προόδου" θα έλειπαν τέτοιες "διασκεδαστικές" εικόνες σαν αυτές που είδαμε;
Ξαναλέμε: ΓΟΝΕΙΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αν δεν θέλετε τα παιδιά σας να εκπορνευτούν, να πέσουν θύματα επιτηδείων προπαγανδιστών, ακόμα και να σκοτωθούν!
Αυτός είναι ο υλιστικός "τρόπος ζωής" των εβραιοσιωνιστών: ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ, ΕΝΑΣ ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ! 
«Χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται», είχε πει ο μεγάλος Ντοστογέφσκι. Ξαναδείτε αυτές τις εικόνες και ψελλίστε, ω "μη σκοταδιστές και μη θρησκόληπτοι", ότι έκανε λάθος...
ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Κι επειδή θα βρεθούν οι διάφοροι "ευαίσθητοι" να μας...ρωτήσουν "γιατί κατηγορούμε τους Σιωνιστές", απαντούμε με το ακόλουθο απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, η γνησιότητα ή μη των οποίων αποδεικνύεται ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
 
«...Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας.»
Υ.Γ. Μην τολμήσουν κάποιοι να πουν ότι "τα παιδιά είναι μεγάλα"! Στις φωτογραφίες είναι ζήτημα αν ο/η μεγαλύτερος/η φτάνει τα 13 - 14, ενώ η πλειοψηφία είναι 11 - 12!  

πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr