ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

"Δεν θέλουμε πλέον να είμαστε μουσουλμάνοι" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!


pontos.LJPG


"Οί Τούρκοι θά φύγουν, αλλά θά ξανάρθουν πάλι καί θά φθάσουν ώς τά Εξαμίλια. Στό τέλος θά τούς διώξουν είς τήν Κόκκινη Μηλιά. Από τούς Τούρκους τό 1/3 θά σκοτωθή, τό άλλο τρίτο θά βαπτισθή καί μονάχα τό 1/3 θά πάη στήν Κόκκινη Μηλιά", έλεγε ο Πατροκοσμάς.
Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο προσεκτικά, και θα καταλάβετε πόσο δίκιο είχε ο Άγιος, και πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε αυτά τα γεγονότα στην εποχή μας, του Τρελού Νερού όπως λένε αυτοί που ξέρουν.
Από Γιώργο Γεράκη
Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε… θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο. Αν καί οι λιγοστοί Σελτζούκοι άλλαξαν τον εθνοθρησκευτικό χαρακτήρα εκατομμυρίων Ελλήνων (Μικρασίας, Θράκης, Πόντου κ.α.) που λόγω βίας ή συμφερόντων εξισλαμίσθηκαν ακόμα και επιφανειακά, σήμερα μία κρυμμένη Ορθόδοξη θρησκευτικότητα εκδηλώνεται από τους απογόνους τους. Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο ένα κρυφό ποίμνιο τραγικών θυμάτων μιας αυταρχικής διοίκησης αιώνων.
Ζουν παντού. Κυρίως στον Πόντο που ίσως είναι 2 εκατομμύρια! Έρημοι ναοί λειτουργούν και ξαφνικά γεμίζουν κρυπτοχριστιανούς που κοινωνούν συνειδητά, νηστεύουν ακόμα και το λάδι όλα τα 5ήμερα της Μ. Τεσσαρακοστής. Γράφονται συνθήματα σε τοίχους από νέους με αναζητήσεις: «Δεν θέλουμε να είμαστε πια μουσουλμάνοι. Θέλουμε να γίνουμε Χριστιανοί»! Τούρκοι λένε σε Έλληνες επισκέπτες: «Ο τόπος αυτός είναι δικός σας». Hos geldiniz! Φύλακες μνημείων λένε σε Έλληνες να μην πληρώνουν εισιτήριο γιατί «αυτά είναι δικά σας». Δεν θεωρούν ευλογία απ’ τον Θεό το γεγονός ότι αδίκησαν τους Ρωμηούς κλέβοντας και διώκοντάς τους, πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπουν προκοπή! Καταλαβαίνουν ότι ζουν σε μια χώρα που όλα είναι Ελληνικά! Ιστορία, μνημεία, πόλεις, πολιτισμός και το σημαντικότερο ότι η συντριπτική πλειοψηφία εξ’ αυτών γνωρίζει ότι στις φλέβες τους ρέει Ελληνικό αίμα!
Τα περιστατικά πολλά. Στο ναό Αγ. Τριάδος Σταυροδρομίου Κωνσταντινουπόλεως, ο π. Δοσίθεος συναντά νεαρή Τουρκάλα που ρίχνει οβολό στο παγκάρι, ανάβει κερί, προσκυνεί την εικόνα και εξηγεί στον Πάτερ: «Μου αρέσουν τα δικά σας»! Κάθε Παρασκευή που λειτουργεί η Μονή Μεταμορφώσεως Πρώτης συρρέουν πολλοί Τούρκοι. Στο νησί Αντιγόνη τιμούν τον Αγ. Γεώργιο φέρνοντας στο μοναστήρι λάδια, λαμπάδες, χρήματα για τα θαύματα που κάνει. Σ’ ένα απ’ τα 40 αγιάσματα της Πόλης, στο Μπαλουκλή καταφεύγουν πολλοί Τούρκοι ζητώντας βοήθεια σε δύσκολες περιστάσεις της ζωής. Στην Παναγία του Βεφά κάθε πρωτομηνιά εκατοντάδες Τούρκοι παίρνουν αγιασμό και την Πρωτοχρονιά γίνεται το αδιαχώρητο από χιλιάδες προσερχόμενους. Κοντά στην Αγιά Σοφιά, στον Αϊ Θαράπο, κάθε Δευτέρα Ορθόδοξος ιερέας διαβάζει συνεχώς ευχές σε «μουσουλμάνους» που ζητούν εξομολόγηση. Το αγίασμα της σπηλιάς Αγ. Δημητρίου Ξηροκρήνης γεμάτο δεκανίκια και τάματα από Τούρκους ακόμα και απ’ το Ερζερούμ που θεραπεύθηκαν.
Εκκλησιάζονται, ζητούν να κοινωνήσουν, προσκυνούν το Σταυρό, ευχαριστούν τον παπά που σταυρώνει το άρρωστο παιδί τους, αγαπούν ιδιαιτέρως τον Aziz Nikola (Άγιο Νικόλαο)! Τουρκάλα κρατά 50 χρόνια αναμμένο το καντήλι στο Ναό Ταξιαρχών Μοσχονησίων!
Η «Σαμπάχ» γράφει: «Η επαναλειτουργία της Πατριαρχικής Σχολής Χάλκης είναι αίτημα άκρως λογικό» και ο αρθρογράφος Τσαντάρ υποστηρίζει «την οικουμενικότητα του Πατριαρχείου που ισχύει απ’ το 451… ». Ο Γ. Τζιβαόγλου γράφει ότι ο απαγχονισμός του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ υπήρξε μοιραίο λάθος. Τουρκική τράπεζα παρουσίασε έκδοση για το Βυζάντιο που περιείχε ακόμα και λόγο του Αγίου Βασιλείου προς νέους! Η Τουρκική ακαδημία επιστημών διοργάνωσε συνέδριο για τη ζωή στο Βυζάντιο. Στην Τουρκία οι Ορθ. Εκκλησίες δεν πληρώνουν ηλεκτρικό ρεύμα όπως στην Ελλάδα. Απαλλάσσονται!
Τουρκικές πηγές σε έρευνα του Ν. Χειλαδάκη αποκαλύπτουν ότι στη Μονή Παντοκράτορος του Κερατίου που υπήρχαν οι αυτοκρατορικοί τάφοι Κομνηνών και Παλαιολόγων, είναι σήμερα η περιοχή Φατίχ, κέντρο φανατικών ισλαμιστών και συνηθίζουν πολλοί Τούρκοι να ανάβουν κεριά και να ρίχνουν χρήματα σ’ έναν τάφο παρά την προειδοποιητική επιγραφή που απαγορεύει αυστηρά τη συνήθεια αυτή. Στην ίδια συνοικία υπήρχε ο Βυζαντινός ναός Αγίων Αποστόλων. Πάνω στα ερείπιά του χτίστηκε τζαμί και κατόπιν επισκευών ανοίχτηκε ο τάφος του Μωάμεθ Πορθητή που είχε μητέρα Χριστιανή -πιθανώς Ελληνίδα- και διαπιστώθηκε ότι μία καταπακτή οδηγούσε στην υπόγεια αίθουσα της παλιάς Εκκλησίας, αποδει-κνύοντας ότι ο Μωάμεθ είχε ταφεί σε Ορθόδοξη Εκκλησία εν μέσω Βυζαντινών αυτοκρατόρων! Μαρτυρίες αναφέρουν ότι στα τέλη της ζωής του είχε ασπασθεί τον Χριστιανισμό και δίπλα στον τάφο του βρέθηκε Σταυρός και εικόνα της Παναγίας! Ο ναός Αγίας Ειρήνης δίπλα στην Αγιά Σοφιά δεν έγινε ποτέ τζαμί. Ο Μωάμεθ τον άφησε να λειτουργεί κανονικά χάριν της Χριστιανής μάνας του! Όλα αυτά απασχολούν κατά καιρούς τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Το περιοδικό «Ακτουέλ» της Σαμπάχ παρουσίασε άρθρο: «Ο Πορθητής ήταν Χριστιανός;»!
Η εβδομαδιαία τουρκική επιθεώρηση αξιών αναφέρει: «Επιστρέφουν στις θρησκευτικές τους ρίζες»! Επισημαίνει ότι σε 3 χρόνια μοιράστηκαν 8 εκατομμύρια Ευαγγέλια (incil) στην τουρκική γλώσσα, ενώ φανερά βαπτίζονται Χριστιανοί πολλοί μουσουλμάνοι απόγονοι εξισλαμισμένων Ελληνογενών που ανακαλύπτουν τις χριστιανικές τους ρίζες! Η «Σαμπάχ» τιτλοφορεί: «Η Εκκλησία της Παναγίας στην Κωνσταντινούπολη, τελευταία ελπίδα για τους Τούρκους»! Την χαρακτηρίζει «Πόρτα ελπίδας», τόπο προσκυνήματος και προσευχής στα προβλήματα των Τούρκων με αθρόα προσέλευση που κάθε 1η του μηνός δημιουργείται το αδιαχώρητο! Η φήμη της Παναγίας απλώθηκε παντού και οι Τούρκοι -ακόμα και διάσημοι- προσέρχονται για να ανάψουν κεριά, να φιλήσουν το χέρι Ορθόδοξου παπά, δηλώνοντας ότι εκεί είναι το σπίτι του Θεού γιατί γίνονται θαύματα!
Στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σεβάστεια, αναφέρεται στα συναξάρια ότι μικρά ψάρια εντός του αγιάσματος έγλυφαν το σώμα των ασθενών και λάμβαναν θαυματουργικά θεραπεία. Η Εκκλησία καταστράφηκε τον 15ο αιώνα, αλλά σήμερα το αγίασμα χρησιμοποιείται με τις ίδιες θεραπευτικές ιδιότητες προσελκύοντας πολλούς Ευρωπαίους. Η εφημερίδα «Σταρ» γράφει: «Τουρκάλες με μαντίλες πάνε σε Εκκλησίες», ανάβουν κεριά, κάνουν τάματα, ζητάνε την ευλογία έκπληκτων παπάδων, προσκυνούν εικόνες, επικαλούνται Αγίους (όλα αυτά τα απαγορεύει το Ισλάμ), παρατηρώντας μία μεταστροφή σε Ελληνορθόδοξους ναούς και αγιάσματα όπου οι Τούρκοι βρίσκουν καταφύγιο! Η εφημερίδα «Μιλιέτ» αναφέρει ότι με μέριμνα Τούρκου δημάρχου, γιορτάστηκε ευλαβικά στη Σηλυβρία η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου με μαζική συμμετοχή «μουσουλμάνων»!
Τα τελευταία χρόνια επετράπη στην εορτή των Θεοφανίων να ρίχνετε στο Βόσπορο ο Σταυρός. Πιο πολύ χάρηκαν οι Τούρκοι ψαράδες γιατί θεωρούσαν ότι ο λόγος που μειώθηκαν τα ψάρια στη θάλασσα ήταν που δεν έριχναν οι Ρωμηοί το Σταυρό τα Φώτα!
Τουρκικές εφημερίδες ανέφεραν ότι νεαρή Τουρκάλα βούτηξε με τα ρούχα να πιάσει το Σταυρό στον Κεράτιο μαζί με Χριστιανούς δίνοντας συνέντευξη ότι ήθελε να τιμήσει τη γιορτή των Ρωμηών και θα το ξανάκανε για να πάρει ευλογία! Η «Χουριέτ» πρώτη σε κυκλοφορία τουρκική εφημερίδα δημοσίευσε πριν λίγα χρόνια ότι Τούρκος υποψήφιος δήμαρχος κυβερνώντος ισλαμικού κόμματος ζήτησε την ευλογία του Πατριάρχη, παρακολουθώντας τη θ. λειτουργία στην Παναγία Ευαγγελίστρια την 25η Μαρτίου(!), μίλησε δημόσια σε Τούρκους δημοσιογράφους για την αγιότητα του ηγέτη της Ορθοδοξίας και του πρόσφερε τριαντάφυλλο…»!
Τουρκικά κανάλια δείχνουν Μετέωρα, Μιστρά, ψαλμωδίες, βίους Αγίων κ.α. Προβάλλουν Τούρκους που αγιογραφούν και ότι έξω από την Άγκυρα σε ιστορική παλαιοχριστιανική κατακόμβη συρρέουν προσκυνητές πιστεύοντας ότι θα βοηθηθούν στη ζωή τους, ανάβοντας κεριά εκεί όπου συγκεντρώνονταν παλιά οι Χριστιανοί. Έξω από τα Άδανα σε κατακόμβη που αγίασαν 7 Χριστιανοί νέοι προσέρχονται Τούρκοι προσκυνητές θυμιάζοντας λιβάνι που απαγορεύει το Ισλάμ, θεωρώντας τους τόπους ιερούς διότι γίνονται φοβερά θαύματα. Στην Ταρσό ο Ναός Αποστόλου Παύλου είναι προσκύνημα, ανάβουν καντήλια, φιλάνε εικόνες, πίνουν αγίασμα για την υγεία τους και όλα αυτά τα θεωρούν ιερά. Στις 24 Σεπτεμβρίου στην Πρίγκηπο τιμούν τον Άγ. Γεώργιο τον Κουδουνά.
Δεκάδες χιλιάδες προσκυνητές απ’ τα πέρατα της Τουρκίας με τσαντόρ, ακόμα και ηλικιωμένοι, περπατούν ξυπόλητοι, απ’ τις ακτές όλη την ανηφόρα ως την κορυφή που είναι ο ναός σε ένα άνευ προηγουμένου πανηγύρι, κάνοντας τάματα, κρεμώντας κουρελάκια στα δέντρα, τηρώντας μία παράδοση με κλωστές, περιμένοντας σε ατέλειωτες ουρές επί 5 ώρες για να πάρουν αγιασμό, να τους σταυρώσει ο Ορθόδοξος παπάς, ανάβοντας κεριά, χαϊδεύοντας εικόνες, πιστεύοντας στη δύναμη του Σταυρού!
Τούρκοι γράφουν λογοτεχνικά βιβλία: «Κωνσταντινούπολις ήταν το όνομά σου… με το λαό σου τον ευσεβή, τις Εκκλησιές, τα μοναστήρια, τ’ αγιάσματά σου, με τις εικόνες, τους καλογέρους και τους αγγέλους σου, ήσουνα η πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας. Κωνσταντινούπολις το όνομά σου…»
Ας τα βλέπουν αυτά στην χώρα μας «οι λίγοι» που έκαναν μόδα το να μάχονται την Εκκλησία.
(Εφημερίδα Λέσβου «Δημοκράτης» 25-12-2008) 

πηγη: prisonplanet.gr


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑ


Με αφορμή τον θάνατο του εκδότη της "Ελεύθερης Ώρας", παρουσιάζουμε μερικά βίντεο από παλιές εκπομπές του, όπου αγωνιζόταν εναντίον της τρισκατάρατης Σαϊντελογίας που πλασαρόταν με "φιλοσοφικό" μανδύα, παρασέρνοντας τον κοσμάκη. Χάρη σ' αυτές τις παρεμβάσεις του Μιχαλόπουλου αλλά και του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, ο λαός ενημερώθηκε για το τι πραγματικά εστί η εν λόγω εβραιοσιωνιστική αίρεση εξ Αμερικής. Επίσης, υπάρχει και μια συζήτηση των ίδιων περί σατανολατρείας:








πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr


ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ!!!





Σοκαριστικό βίντεο από πείραμα Ρώσων επιστημόνων στη Σιβηρία!


ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ.





Λίγα χρόνια πριν και συγκεκριμένα λίγο αργότερα από το 1960 επί Σοβιετικής Ένωσης, σε έρευνα γεωλόγων στη Σιβηρία, χρησιμοποιήθηκε γεωτρύπανο που μπορούσε να ανοίξει μεγάλη και βαθειά τρύπα μέσα στη γη

Το εν λόγω γεωτρύπανο μπορούσε μάλιστα να φτάσει σε βάθος 20 χιλιομέτρων. Γεωτρύπανα σαν κι αυτό πωλούνται σε χώρες όπως η Ινδία και η Κορέα, μιας και χρειάζονται ώστε να ανοιχτούν τεράστιες τρύπες για την εξόρυξη πετρελαίου.
Τότε έγινε κάτι το απερίγραπτο το οποίο δεν πήρε ποτέ μεγάλη έκταση…
Όταν το γεωτρύπανο έφτασε σε βάθος 14,4 χιλιομέτρων μέσα στα έγκατα της Γης άρχισε να μην βρίσκει αντίσταση και γύρναγε τρελά, ενώ καταγράφηκε μιαεκπληκτική θερμοκρασία 1100 βαθμών Κελσίου!
Έτσι πήραν το μικρόφωνο για να ηχογραφήσουν τις μετατοπίσεις των πλακών που γίνονται σε τέτοια βάθη.
Αφού έβαλαν το μικρόφωνο μέσα στην τρύπα άρχισαν να ακούν δυνατές ανθρώπινες κραυγές!
Σύμφωνα νε τον επικεφαλή του πειράματος: «Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά σαν επιστήμονας τώρα πιστεύω στην Κόλαση. Είναι περιττό να πω ότι είμαστε σοκαρισμένοι που κάναμε μια τέτοια ανακάλυψη. Αλλά ξέρω τι είδαμε και ξέρω τι ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε μέχρι τις Πύλες της Κολάσεως. Αντί για μετακινήσεις πλακών, ακούσαμε ανθρώπινη φωνή που ούρλιαζε από τον πόνο.
Στην αρχή νομίζαμε ότι η φωνή ερχόταν από τα σύνεργά μας, αλλά όταν προσδιορίσθηκε η προέλευσή της, οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Δεν ήταν κραυγές από ένα μόνο άτομο, αλλά από χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Δρ. Ασσάκωφ ο οποίος ήταν επικεφαλής του πειράματος.

πηγη: apocalypsejohn

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ






Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ (ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ)


Σε εκπομπή της ΕΡΤ την δεκαετία του '70 με τον Φρέντυ Γερμανό:

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: Αφού δεν τους αρέσει στην Ελλάδα, γιατί δεν φεύγουν;




H Ελλάδα είναι ρατσιστική χώρα, γιατί μένουν τόσοι λαθρομετανάστες; Επειδή απλούστατα είναι επιδοτημένοι από τους τραπεζίτες για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της χώρας μας.
Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι εκεί που ζούν…
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία
Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο
Που νομίζετε ότι είναι ευτυχισμένοι;
Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία
Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά
Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ
Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία
Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία
Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία
Είναι ευτυχισμένοι κυρίως στην… ΕΛΛΑΔΑ!
Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική!
Kαι ποιόν κατηγορούν εκεί στις Χριστιανικές χώρες που ζούν;
Όχι το Ισλάμ, το οποίο αρνήθηκαν αφήνοντας τον τόπο τους και πηγαίνοντας σε Χριστιανική χώρα!
Όχι τους ηγέτες τους που πουλιούνται στους τραπεζίτες για να τους προδίδουν και να τους διώχνουν από τις χώρες τους!
Όχι τους σιωνιστές τραπεζίτες που δημιουργούν πολέμους και αναταραχές διώχνοντάς τους από τους τόπους τους, ακριβώς για να αλλοιώσουν τους πληθυσμούς των δυτικών χωρών !
Κατηγορούν τους λαούς και τις χώρες στις οποίες ζουν ευτυχισμένοι και 
θέλουν να τις αλλάξουν, ώστε να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς!

πηγη: defencenet.gr


Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οι Αδελφότητες πέθαναν Ζήτω η Λευκή και η Μαύρη Ελίτ. Ο Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της Λευκής Ελίτ και αρχίζει πρόγραμμα ελέγχου του ανθρωπίνου εγκεφάλου


23477gunmindcontrol inner


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Από σήμερα το πρωί, δεν υπάρχουν και επισήμως δύο οργανισμοί που κυβέρνησαν από το παρασκήνιο τον πλανήτη για πάνω από 40.000 χρόνια.
Η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα αποτελούν παρελθόν και μόνο τυπικά και για ...... πολιτιστικούς λόγους, όπως ανακοίνωσαν, θα ανήκουν σε αυτές οι πάλαι ποτέ "αρχαίοι θεοί", πλην των Μπαχομέχ.
Οι δύο νέοι πόλοι εξουσίας, του Σαμαέλ και της Λαμασθού δημιούργησαν αντίστοιχα  την Λευκή και την Μαύρη Ελίτ.
Άρχισαν μάλιστα οι δηλώσεις υποταγής με πρώτη αυτή του Ομπάμα που από εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, δήλωσε θαυμαστής της "Λευκής Ελίτ".
Ξεκινάει μάλιστα από 1η Μαρτίου  δεκαετές πρόγραμμα χαρτογράφησης του ανθρωπίνου εγκεφάλου που θα επιτρέπει στην εξουσία να ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε οποιοδήποτε ερέθισμα και υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Δεν θα εκπλαγούμε βέβαια αν τελειώσουν το σατανικό τους έργο πολύ πριν την δεκαετία που ανακοίνωσαν.
Η κυβέρνηση Ομπάμα σχεδιάζει λοιπόν να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο χάρτη της λειτουργείας του εγκεφάλου και θα ξεκινήσει με πειράμαται στα οποία θα συμμετέχουν  ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ιδιωτικά ιδρύματα και ομάδες από νευροεπιστήμονες και επιστήμονες νανοτεχνολογίας, σε μια συντονισμένη προσπάθεια για να προωθήσει τη χαρτογράφηση των δισεκατομμυρίων  νευρώνων του εγκεφάλου  και να αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση σχετικά με την αντίληψη, τις δραστηριότητες και τελικά τη συνείδηση.
Σκοπός είναι ο απόλυτος έλεγχος των λαϊκών μαζών μέσα από βιο-νανο-ρομπότ που θα ελέγχουν τον εγκέφαλο και θα μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ελεγχόμενων τροφών και κάποιων εμβολίων ή  φαρμάκων.
Τα βιο-νανο ρομπότ είναι τεχνολογία έτοιμη, που θα δοθεί από την Λευκή Ελίτ, τον πόλο ισχύος του Σαμαέλ και κλασικά θα φανεί ότι δήθεν την ανακάλυψαν οι επιστήμονες με τους οποίους  το κράτος των ΗΠΑ θα στελεχώσει τις  ερευνητικές ομάδες που αναφέραμε παραπάνω.
Πρωταγωνιστής της μεταφοράς της τεχνογνωσίας αυτής από τους "αρχαίους θεούς" της Λευκής Ελίτ στους ανθρώπους θα είναι για μιά ακόμη φορά η αγαπημένη τους εταιρεία ερευνών DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).
Η DARPA έχει δώσει επιχορήγηση στο Arizona State University για την έρευνα και την ανάπτυξη ενός παλμικού διακρανιακού υπερηχογραφήματος που θα μπορούσε να γίνεται από τα κράνη των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης και το  οποίο θα επιτρέψει να χειραγωγούνται οι εγκεφαλικές   εγκεφαλικές λειτουργίες των στρατιωτών για την ενίσχυση της εγρήγορσης, ανακούφιση από το στρες, ή ακόμα και την  μειώση από τις επιπτώσεις της τραυματικής βλάβης του εγκεφάλου.
Με πειραματόζωα λοιπόν τους Αμερικανούς στρατιώτες, αποδείχθηκε ήδη, ότι το κράνος κάνει δουλειά, αλλά κάποιοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι καλύτερη δουλειά κάνουν, από ότι έδειξαν πειράματα που έκαναν,  ηλεκτρόδια εμφυτευμένα απευθείας στον εγκέφαλο.
Επειδή όμως δεν είναι και τόσο πρακτικό να περάσει κανείς τους πάντες από το χειρουργείο, o  Δρ William J. Tyler, επίκουρος καθηγητής βιολογικών επιστημών στο Arizona State University, επανήλθε δριμύτερος και δήλωσει: "Για να ξεπεραστούν οι παραπάνω περιορισμοί, το  εργαστήριο μου έχει σχεδιάσει μια νέα τεχνολογία που εφαρμόζει την εκπομπή διακρανιακών υπερήχων που μπορούν  να τονώσουν άμεσα  τα κυκλώματα του εγκεφάλου, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, έχουμε αποδείξει ότι  με τους υπερήχους μπορούμε να πετύχουμε την νευροτροποποίηση με αποτελέσμα περίπου πέντε φορές μεγαλύτερη  παρέμβαση από ότι τα ηλεκτρόδια".
Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για τον Ομπάμα και την DARPA να αντικαταστήσουν τα ήδη δοκιμασμένα κράνη και τα ηλεκτρόδια και τους υπερήχους με βιο-νανο-ρομπότ, που θα κάνουν τη δουκλλειά του ελέγχου από μέσα και τέλεια.
Τα παραπάνω στοιχεία σας τα έδωσα για να μην νομίσουν μερικοί ότι σας μιλώ για κάτι που δεν έχει ήδη επιτευχθεί.
Ο απόλυτος έλεγχος δηλαδή του νου, ακόμη και υπό το στρες της επιβίωσης, που προκαλεί η μάχη είναι γεγονός.
Τώρα η DARPA, που ήδη έχει ενταχθεί στον πόλο ισχύος της Λευκής Ελίτ, θα δώσει σύντομα τον τρόπο χειραγώγησης όλων των κατοίκων του πλανήτη, που θα αντιδρούν βάσει σημάτων που θα στέλνονται από κεραίες κινητών, ή μέσω της τηλεόρασης ή των καλωδίων της ΔΕΗ με συχνότητες E.L.F.
Περιμένετε για την απάντηση της Μαύρης Ελίτ της Λίλιθ Λαμασθού. 
Η σύνοδος στα περίχωρα της Μόσχας συνεχίζεται πλέον, όχι από την Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, αλλά από την Λευκή και Μαύρη Ελίτ, που παρουσιάζουν σιγά σιγά και τα λαμόγια που θα τις πλαισιώνουν.
Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες εξελίξεις.

πηγη: prisonplanet.gr


Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!


ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!



πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr


Νεοταξικός ρατσισμός κατά των Ελλήνων-Κωνσταντίνου: "Είμαστε όλοι Πακιστανοί"-Βίντεο


00000000000000000000ghfjhfd


Την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σου και στο Πακιστάν ισλαμοεκτοξευτήρα.
Αφού αισθάνεται Πακιστανός ο Πέτρος και τα μέλη του κόμματος και των διαφόρων ΜΚΟ που έχει στήσει,γιατί δεν πάνε στο Πακιστάν και να μας αφήσουν ήσυχους,να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε σαν χώρα?
Ο λαθρολάγνος και μόνιμος υβριστής της αστυνομίας..Πέτρος Κωνσταντίνου δίνει "ρέστα" από το μικρόφωνο,προτρέποντας Έλληνες και αλλοδαπούς να φωνάξουν ότι είναι όλοι Πακιστανοί.
Σαν καλός νεοταξικός και πολυπολιτισμικός "αριστερός" ο Πέτρος (κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ) μας προειδοποιεί τι έρχεται..
Μετά τους μισθούς Βουλγαρίας και την τριτοκοσμική ποιότητα ζωής και υγείας,που μας πρόσφεραν "απλόχερα" οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά,το επόμενο βήμα από τις Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. αν κυβερνήσουν θα είναι να μας κάνουν όλους πακιστανούς.
 "Δοξάστε τον"... 


πηγη: prisonplanet.gr


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Aποκλειστικό. Βίντεο της έκρηξης του σκάφους. Συγκάλυψη της ρωσικής τηλεόρασης. Κρύβουν τους κρατήρες με τα τμήματα του σκάφους


800px-Darvasa gas crater panorama


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Η συγκάλυψη συνεχίζεται με άσχετα βίντεο που η ρωσική τηλεόραση προωθεί για να μη δείξει τους πραγματικούς κρατήρες με τα θραύσματα του ήδη κατεστραμένου διαστημικού οχήματος που μπήκε στην ατμόσφαιρα της Γης.
Έδειξαν βίντεο από ένα κρατήρα στην Darvasa στο Τουρκμενιστάν με μία οπή καύσης φυσικού αερίου που υπάρχει ακόμη και στην wikipedia και που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία 
Δείτε το βίντεο από τις ρωσικές ειδήσεις


Σε άλλο βίντεο φαίνεται καθαρά,  ότι στην πρώτη έκρηξη, αποσπώνται μεγάλα τμήματα του διαστημικού οχήματος που πέφτουν στο έδαφος και για τα οποία κανείς δεν είπε τίποτε και γι αυτό έβαλαν 20.000 άνδρες να αποκλείσουν τα σημεία πτώσης τους.
Δείτε το βίντεο, όπου φαίνεται δέσμη ενεργειακού πλάσματος να χτυπάει και μέσα στην ατμόσφαιρα το φλεγόμενο όχημα για να σιγουρέψει ίσως την απόλυτη καταστροφή του. Πάντως ρωσικός πύραυλος δεν είναι διότι ο χρόνος που έγινε αντιληπτό μέχρι το χτύπημα είναι απειροελάχιστος.



Δείτε επίσης σε βίντεο τις αλλεπάλληλες εκρήξεις και τους καπνούς από την πτώση των τεράστιων θραυσμάτων που αρχικά απεκρύβησαν.


πηγη: prisonplanet.gr



Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ!!! ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΕΠΕΙΔΗ «ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ»!!!




Συνωμοσιολογίες θρησκόληπτων, έτσι; Για να δούμε εδώ πώς αρχικά πλασάρουν τον αριθμό του Αντίχριστου ως...μόδα (!!!), για να σφραγιστούν ευκολότερα τα πρόβατα:

Ντοκουμέντο !! Ζήσαμε ζωντανά την κατασκευή μιας ιστορίας συγκάλυψης. Μας θεωρούν όλους γκοίμ. VIDEO με όλη την αλήθεια



meteor


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Χθές ζήσαμε, όσοι μπορούμε και βλέπουμε γύρω μας, το πως στήνεται μια ιστορία συγκάλυψης ενός πραγματικού γεγονότος.
Οι κάμερες "ανήσυχων" Ρώσων πολιτών που έβλεπαν προς τον ουρανό, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από πολλά κτίρια, συνέλαβαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης με πολύ μεγάλη ταχύτητα αφήνοντας πίσω του την κλασική ουρά φωτιάς.
Λίγο αργότερα, το αντικείμενο αυτό εξεράγη και τμήματά του εκτινάχθηκαν στην γύρω κατοικημένη περιοχή από ένα ύψος περιπου πενήντα χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρώσων, αλλά και με το βίντεο που όλοι είδαμε. 
Αμέσως μετά, ακολούθησε δεύτερη έκρηξη, πολύ ισχυρότερη και το φως του Ήλιου φάνηκε αδύναμο μπροστά της, αφού τυφλώθηκαν όλες οι κάμερες και το φως της συγκεκριμένης έκρηξης κατήργησε την σκιά που δίνει το φως του Ήλιου και έδωσε δική του σκιά.
Μετά την δεύτερη έκρηξη, το αντικείμενο που εξεράγη, αξαχνώθηκε πλήρως, αφήνοντας για πολλές ώρες ένα δύο τεράστια παράλληλα σύννεφα ψηλά στον ουρανό, σαν τεράστια ερωτηματικά, που θύμιζαν την μοναδική εμπειρία που είχαν όλοι όσοι είδαν το συμβάν.
Κατόπιν ακολούθησαν δύο ακόμη γεγονότα.
1. Λόγω της βιαιότητάς της, η δεύτερη έκρηξη, που ήταν εντελώς ασυνήθιστη σε ισχύ για ένα μετεωρίτη, έδωσε ωστικό κύμα, που έφθασε στο έδαφος και δημιούργησε εκτεταμένες αλλά μικρής κλοιμακος ζημιές, σπάζοντας κυρίως τα τζάμια των παταθύρων και στρεβλώνοντας τον σκελετό των παντός τύπου κουφωμάτων.
Αυτό ήταν εκέινο που προκάλεσε και τους περίπου 1.200 τραυματισμούς, που οι περισσότεροι ήταν ευτυχώς ελαφράς μορφής.
2. Τα θραύσματα που εκτινάχτηκαν από την πρώτη ωστόσο έκρηξη, την πιο αδύναμη σε σχέση με την δεύτερη, όταν έφθασαν στο έφαφος δημιούργησαν υλικές ζημιές φιαφορετικής φύσεως.
Από όσα μπορέσαμε τουλάχιστον να δούμε, πριν κινητοποιηθεί ο μηχανισμός συγκάλυψης, ένα από τα τμήματα του "αντικειμένου" που έφθασαν στο έδαφος, κατέστρεψε ένα εργοστάσιο, ενώ ένα άλλο, προφανώς πολύ μικρότερο, έσπασε τον πάγο μιάς παγωμένης επιφάνειας νερού.
3E8657250D51DE3CCD4AF95139CD2
Αυτή η κατάρρευση, δεν γίνεται από ηχητικό κύμα, τη στιγμή που το απέναντι κτίριο, σε μερικά μέτρα απόσταση, είχε μόνο μερικά σπασμένα τζάμια.
Εδώ έπεσε θραύσμα, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ
Ο μηχανισμός συγκάλύψης αποτελείται από πολλά κλιμάκια. Ας δούμε μερικά από αυτά
1. Οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" επιστήμονες
Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ ποιός δίνει κύρος σε ένα επιστήμονα και ποιός τον εγκρίνει για να μιλά εξ΄ονόματος της επιστήμης; Μα φυσικά το "κράτος", μα φυσικά το σύστημα διοίκησης που το κατεστημένο έχει εγκαταστήσει παντού.
Μια εύκολη απάντηση θα ήταν ότι ο επιστήμονας έχει κύρος λόγω των γνώσεών του, αλλά επειδή εγώ που απευθύνομαι σε εσάς είμαι της δουλείάς, δηλαδή σαν φυσικός επιστήμονας που έζησε πολλά, σας διαβεβαιώ ότι οι γνώση, είναι μία ικανή αλλά όχι απαραίτητα αναγκάια ιδιότητα ενός "έγκριτου" επιστήμονα.
Βγήκαν λοιπόν οι "επιστήμονες" από όλο τον κόσμο και μας είπαν ότι πρόκειται για κάτι συνηθισμένο.
Λάθος κύριοι, δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, γιατί αν ήτανε συνηθισμένο, δεν θα γινότανε χαμός παγκόσμια.
Εκείνο που πράγματι ισχύει είναι ότι φλεγόμενοι μετεωρίτες, πολλές φορές εκρήγνυνται πάνω από το έδαφος, αλλά ποτέ δεν είχαμε έκρηξη που σκίασε το φως του Ήλιου.
Υπόψη ότι κανένας "έγκριτος" επιστήμονας δεν ενέφερε ότι είχαμε θραύσματα που προκάλεσαν ζημιές.
Μίλησαν μόνο για το ωστικό κύμα. Άρα απέκρυψαν απλά πράγματα, αφού όλοι θα ήθελαν να δουν άμεσα ένα κομάτι του μετεωρίτη, που όμως δεν υπήρχε.
Μετά βέβαια μπορεί και να μας δείξουν καμιά πέτρα από την Άνω Καταραχιά Ρωσίας και να μας λένε, "να ο μετεωρίτης".
Και κάτι ακόμη
Για να μας πείσουν ότι τίποτε δεν έπεσε κάτω, ειπώθηκε ότι αν έφευγαν κάποια θραύσματα τότε λόγω της διατήρησης της ορμής, θα άλλαζε η πορεία του "μετεωρίτη", πράγμα που δεν συνέβη.
Αυτόι δεν στέκε,ι διότι εφόσον τα τμήματα που αποσάσθηκαν είχαν πολύ μικρή μάζα σε σχέση με τον κυρίως κορμό, στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μεταξύ πρώτης και δεύτερης έκρηξης, δεν προλάβαινε να αλλάξει καμία πορεία.
2. Οι τοπικές αρχές
Το ρωσικό κράτος σε χρόνο μηδέν, έβγαλε 20.000 χιλιάδες άνδρες που χτένιζαν την περιοχή ψάχνοντας και συλλέγοντας τι;
Αποκλείοντας την πρόσβαση του κόσμου σε τι;
Μήπως τα θραύσματα του οχήματος κατεστραμένο στην ατμόσφαιρα της Γης και ανεφλέγη;
3. Τα ΜΜΕ
Εκεί γίνεται και έγινε το έλα να δεις. Μέχρι να πάρουν γραμμή, έλεγαν άλλα αντί άλλων. Μετά, κλασικά έλεγαν όλοι το ίδιο ποίημα. Με τις ίδιες λέξεις, νομίζεις και ένας νους έγραψε το κείμενο που  παγκόσμια μετέδιδαν τα παπαγαλάκια της νέας (;), υπερνέας (;), παλιάς (;) τάξης.
TA ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Ας δούμε όμως ποιά είναι τα δεδομένα στο χθεσινό συμβάν
1. Έγινε έκρηξη εκτός ατμόσφαιρας που κατέστρεψε το αντικείμενο και κατεγράφη από ερασιτέχνες αστρονόμους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά οι Ρώσοι είπαν ότι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη. Ωστόσο οι Ρώσοι δεν υπήρχε περίπτωαη καμία απολύτως να στοχεύσουν τον μετεωρίτη. Δεν χτύπησαν τίποτε και γιατί δεν μπορούσαν και κυρίως διότι δεν υπήρχε μετεωρίτης, αλλά άγνωστο για αυτούς σκάφος.
2. Μέσα στα πυκνότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, το "αντικείμενο" εξεράγη μπροστα στις κάμερες και τμήματά του έπεσαν στο ΄'εδαφος και αυτά ήταν που έψαχναν οι 20.000 άνδρες. Δεν σας φαίνεται πολύ μα πάρα πολύ περίεργο, ένας στρατός ολόκληρος να ψάχνει τα κομμάτια του "μετεωρίτη";
3. Σχεδόν ακαριαία μετά, μιά τεραστίου μεγέθους έκρηξη, εξάχνωσε τα υπολοίματα του "αγνώστου αντικειμένου" και τίποτε άλλο δεν έπεσε στο έδαφος.
Στον ουρανό έμεινα δύο παραλληλες γραμμές συμπυκνωμένων αερίων, που έκαναν πολλούς να μιλούν για UFO με δύο κινητήρες.
4. Οι Ρώσοι σε δεύτερη επίσημη ανακοίνωσή τους, είπαν ότι τίποτε δεν χτύπησαν αφού είναι αδύνατον για την ανθρώπινη τεχνολογία να εντοιπίσει ένα ταχέως εισερχόμενο στην ατμόσφαιρα αντικείμενο.
Κάποιοι βέβααι, επίσης "εγκυροι και έγκριτοι", είπαν ότι δεν το είδαν τα ραντάρ...... επειδή ερχότανε από την πλευρά του Ήλιου, νομίζεις και ζούμε στο σενάριο ταινίας  με αεροπλάνα του Β΄παγκοσμίου πολέμου, όπου οι πιλότοι τυφλωνότανε από το φως του Ήλιου.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ 


πηγη: prisonplanet.gr


"Αποκλεισμός της πάλης, κυριαρχία των ομοφυλόφιλων"


uruimagov


γνωστός Ρώσος προπονητής Βλαντιμίρ Ουρουϊμάγκοφ εμφανώς ενοχλημένος από τις προθέσεις της ΔΟΕ μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για αυτό το ενδεχόμενο.
Οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς έκανε λόγο για κυριαρχία των ομοφυλόφιλων.
"Αν αποκλείσουν την πάλη τώρα, αυτό σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι θα είναι σε λίγο κυριάρχοι του κόσμου.
Και μόνο η σκέψη είναι μια γροθιά στην αντρική προέλευση των Ολυμπιακών" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

πηγη: sport24


Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Xαμός στη σύνοδο Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας στη Μόσχα, από τον δήθεν μετεωρίτη. VIDEO


russia meteor 1360913402 540x540


Έγινε το έλα να δεις στη σύνοδο των Αδελφοτήτων στη Μόσχα, όταν μαθεύτηκε ότι "αγνώστου ταυτότητος" και μεγάλων διαστάσεων αντικείμενο εξεράγη πάνω από τη Ρωσία στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και τα τμήματα στα οποία διαλύθηκε μπαίνοντας στα χαμηλά στρώματα της  ατμόσφαιρας συνέχισαν να εκρήγνυνται προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τουλάχιστον έξη πόλεων, ενώ πάνω από 500 άτομα τραυματίστηκαν από θραύσματα και από τις εκρήξεις που προκλήθηκαν από την πτώση τμημάτων στο έδαφος.
Άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο και προς στιγμήν κινδύνευσε η ίδια η συνέχιση της συνόδου.
Εντωμεταξύ oi ρωσικές αρχές άρχισαν έρευνες για ραδιενέργεια στην περιοχή (γιατί άραγε;) και είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.
Από άλλη πηγή είπαν πάλι ότι η ρωσική αεράμυνα έπληξε τον "μετεωρίτη".
Η επίσημη θέση, κλασικά είναι ο ένας μετεωρίτης, ή πολλοί τέλος πάντων  μετεωρίτες έπεσαν στη Γη και το κουλουβάχατο των δηλώσεων και των διαψεύσεων συνεχίζεται.
Για τους γραφικούς και τους συνωμοσιολόγους λέμε, ότι μεσαίου μεγέθους σκάφος Λοσντβέχ από την Αράκουλα 1 χτυπήθηκε από σκάφος Μπαχομέχ, ενώ προσέγγιζε με πορεία τη Μόσχα και τελικά κατέπεσε στην περιοχή των Ουραλίων. Αυτά, μόνο για γραφικούς και συνωμοσιολόγους.
Για τους άλλους, που δεν ασχολούνται με γραφικότητες,  κάποιοι μετεωρίτες έκαναν βόλτες,  βγάζοντας κρότους και ...καπνούς και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ



πηγη: prisonplanet.gr


Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Νέα έκτακτη επικαιρότητα. Τσουνάμι εξελίξεων. Κλείνει το C.E.R.N.


cern


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Καθώς η σύνοδος της Λευκής και τησ Μαύρης Αδελφότητας συνεχίζεται, τσουνάμι εξελίξεων σε ολόκληρη την παγκόσμια δομή διακυβέρνησης και επηρεασμού της τύχης του ανθρώπινου πληθυσμού του πλανήτη.
Δόθηκε εντολή, με συμφωνία όλων των μερών, να κλείσει το C.E.R.N. τουλάχιστον για δύο χρόνια, αφού κανείς δεν γνωρίζει πλέον ποιός θα ελέγχει τι, μέχρι την ολοκλήτωση της νέας Γιάλτας που θα μείνει στην ιστορία σαν συνθήκη της Μόσχας.
Θυμίζω ότι η τελευταία ήταν η συνθήκη της Μπάμπι Λου, (Βαβυλώνος).
Μέχρι στιγμής, Εκτός από την Λίλιθ με τους υιούς της (Μπαχομέχ) και τον Σαμαέλ και την εκκλησία το Σατανά, έχουν μείνει έκθετοι όλοι οι πάλαι ποτέ πανίσχυροι εξουσιαστές, γνωστοί και ως αρχαίοι "θεοί".
Να δούμε ποιός θα πάρει υτα αγάλματα των εκατόχειρων Ζασχραντέχ απ΄ έξω.
Θυμίζω επίσης ότι το CERN είχε γίνει προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί το 2008 για να έρθει ένα πρόωρο φλας του Ήλιου και να κατασττραφεί κάθε ίχνος ηλεκτρικής τεχνολογίας στην επιφάνεια του πλανήτη, αλλά με την παρλέμβαση του φέροντος τα σύμβολα και το σπαθί, αυτό απετράπη.
Αναμένονται άγνωστες εξελίξεις και όλοι κάνουν τα δικά τους σχέδια.
Θέλουν δεν θέλουν όμως, όπως είπε και επιβεβαιώνεται διαρκώς ογέρων Παίσιος, προωθούν το σχέδιο του Θεού.

πηγη: prisonplanet.gr


Έκτακτη επικαιρότητα. Νέα Γιάλτα. Απόλυτη δικαίωση του Λιακόπολου. Δημιουργείται νεός οικονομικός οργανισμός Τ.A.F.T.A. από τις ΗΠΑ


Lamashtu2 thumb


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Ενώ χθές ξεκίνησε στη Μόσχα η σύνοδος της Λευκής
και Μαύρης Αδελφότητας, με σκοπό την διάλυσή τους, αποφασίστηκε άμεσα η έναρξη λειτουργείας δύο επιτροπών που θα έχουν  σαν σκοπό
1. Τον διαχωρισμό  των τραπεζών, των FUNDS, καθώς και του διαθέσιμου αποθέματος σε χρυσό και συνάλλαγμα  και βέβαια των μεγάλων διεθνών οικονομικών ομίλων.
2. Το ξεκαθάρισμα - ξεσκαρτάρισμα των πολιτικών δυνάμεων, αλλά όχι των χωρών, όπως είχε γίνει στην Γιάλτα, πράγμα που δείχνει ότι θα υπάρξουν σε πολλά μέρη και ειδικά στην Ελλάδα, πολλές νέες δυνάμεις που θα ανατρε΄ψουν το πολιτικό σκηνικό.
Μετά την εντολή που πήρε ο Πάπας να παρταιτηθεί, σε μία επίδειξη δύναμης της πλευράς Σαμαέλ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και στην κυριολεξία πριν αλέκτωρ λαλήσει, χθες το βράδυ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε εντολή να ανακοινώσει ένα νέο οικονομικό οργανισμό που χρόνιζε στα συρτάρια των μεγάλων, την Τ.A.F.T.A.
Την δημιουργία ουσιαστικά ένος οικονομικού ΝΑΤΟ μιας τεράστιας ευρωατλαντικής οικονομικής συμμαχίας με το όνομα TAFTA εξήγγειλε λοιπόν χθες και επίσημα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ (ευλογημένος) Ομπάμα.
Η εξαγγελία έγινε στον αντίποδα της Ευρασιατικής ένωσης που υπογράφεται την 1η Μαϊου και συνιστά την αντίστοιχη ανασύσταση ενός οικονομικού "Συμφώνου της Βαρσοβίας".
Ο Ομπάμα μπορεί να ορίστηκε σαν εκλεκτός της Μαύρης Αδελφότητας, αλλά η Μαύρη Αδελφότητα δεν είχε στις τάξεις της μόνο τα τέκνα της Λαμασθού, Η θέση του Ομπάμα στο νέο σκηνικό είναι εξαιρετικά ευάλωτη και αβέβαιαη και σύντομα θα κληθεί, αν δεν το έκανε ήδη να διαλέξει στρατόπεδο και μάλοον η χθεσινή του ανακοίνωση, αν δεν η΄ταν προϊόν εκβιασμού, δείχνει την προσχώρησή τιου στο στρατόπεδο του Σαμαέλ. (οψόμεθα πάνω στο θέμα).
Να λοιπόν οι δύο νέοι πόλοι ισχύος για τους οποίους σας μίλησα την προηγούμενη Παρασκευή στην LIVE εκπομπή του chat-radio.
Ο Ομπάμα εξέφρασε δημοσίως τη βούληση της Ουάσιγκτον για μία συμφωνία που θα οδηγήσει στη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου.
«Σήμερα ανακοινώνω ότι θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για μία ευρεία διατλαντική εμπορική και επενδυτική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωση, επειδή το εμπόριο που είναι ελεύθερο και δίκαιο στον Ατλαντικό στηρίζει εκατομμύρια καλά αμειβόμενες αμερικανικές θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του State of the Union.

Από την άλλη πλευρά,  1η Μαΐου 2013 ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin ως η ημερομηνία της υπογραφής της τελικής συμφωνίας για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης.
Την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση την οποία σε πρώτη φάση θα αποτελούν η Ρωσία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία, ενώ έχουν εκδηλώσει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους να πλαισιώσουν τη νέα Ένωση η Κιρκιζία, το Τατζικιστάν αλλά και η Ουκρανία φέρνοντάς την πρακτικά στα όρια της ΕΣΣΔ.
Θυμηθείτε τα λόγια μου. Μέχρι τον Ιούνιο σας είχα πει λότι θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις.
Όσον αφορά τον μικρόκοσμο των ελληνικών εξελίξεων στο ψευτορωμαίικο, και εδώ θα δούμε μεγάλες αλλαγές.
Συμπέρασμα
Εμφανίστηκαν θεωρητικά εκ του μηδενός, αλλά απο καιρό ετοιμαζότανε δύοπ νέοι πόλοι ισχύος, οικονομικής και στρατιωτικής, σε ένα περιβάλον που παγκόσμια είναι δύσκολο και αβέβαιο
Τα επιτελεία που θα τραβούν τα νήματα, θα είναι
1. πίσω από τους Αμερικάνους και τους μετ΄αυτών, κουμάντο θα κάνει το επιτελείο που θα ορίζει η λεγόμενη, κρατηθείτε, εκκλησίια του Σατανά. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό και ακραίο, αλλά θα πρέπει μερικοί να πάρετε απόφαση για το αν δέχεστε την δαιμονική επήρεια του διαβόλου, ή αν όλα αυτά είναι παραμύθια για παιδάκθια και γραφικούς. Ισχύει εδώ το όποιος έπιασεν έπιασεν. Τα όργανα αυτής της κάστας θα υπηρετούν τον σκοπό του Σαμαέλ Σατανά να φέρει τον παγκόσμιο βασιλέα που οι γραφές ονομάζουν Αντίχριστο.
2. πίσω από την ευρασιατική ένωση των Ρώσων βρίσκεται η Λίλιθ Λαμασθού. Κι αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά η οικονομική αλλά και στρατιωτική ένωση, όπου ηγείται η Ρωσία, στηρίζεται οικονομικά από τους φυσικούς αντιπάλους του Σαμαέλ.
Τώρα μένει να γίνει ο διαχωρισμός όλων των δομών του παγκόσμιου  πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, για να αρχίσει ονέος ψυχρός πόλεμος.
Μόνο που αυτή τη φορά, οι αντίπαλοι, δεν θα είναι σικέ, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΣΣΔ, που είχαν το ίδιο αφεντικό, αλλά πραγματικοί και ίσως είναι ζήτημα χρόνου, για να μετατραπεί ο ψυχρός πόλεμος στον προφητευόμενο θερμό.

πηγη: prisonplanet.gr


Έτσι προστατεύουν από τη γρίπη τα παιδάκια στη Σιβηρία. ΒΙΝΤΕΟ





Και όμως αυτό που θα δείτε στα 2 βίντεο, γίνεται σε ένα νηπιαγωγείο της Σιβηρίας στην πόλη Κρασνογιαρσκ. Οι δάσκαλοι προκειμένου να θωρακίσουν τον οργανισμό 4χρονων, 5χρονων και 6χρονων παιδιών, για να μην αρρωσταίνουν εύκολα από ιώσεις, τα σκληραγωγούν γυμνά σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -17 βαθμούς Κελσίου.  
Στα βίντεο θα δείτε τα παιδιά μάλλον να το διασκεδάζουν αλλά οι γονείς πρέπει να κυριεύτηκαν από πανικό. Όλα όμως γίνονται υπό την επίβλεψη ειδικών παιδιάτρων της περιοχής και τα νήπια περνούν ανά τακτά διαστήματα πλήρεις ιατρικές εξετάσεις.
Στο 317ο νηπιαγωγείο για να αποκτήσουν ανοσία στο κρυολόγημα, τα παιδιά κυκλοφορούν μόνο με το εσώρουχο τους στο χιόνι, ενώ οι δάσκαλοι τους τα βρέχουν με παγωμένο νερό. Οι υγειονομικές αρχές της περιοχής διαβεβαιώνουν πάντως ότι το σύστημα αυτό έχει αποτελέσματα και τα παιδιά στην περιοχή αρρωσταίνουν σπάνια.
Δείτε τα βίντεο


πηγη: http://iatropedia.com

Εντυπωσιακό βίντεο: Το έμβρυο από τη σύλληψη ως τη γέννηση!


embryo


Ο επικεφαλής της επιστημονικής απεικόνισης στο Τμήμα της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Yale, Αλέξανδρος Τσιάρας με τη βοήθεια νέων τεχνολογιών δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο το οποίο απεικονίζει την ανάπτυξη του βρέφους από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση.
Χρησιμοποιώντας μία μικρομαγνητική τομογραφία ο Αλέξανδρος Τσιάρας παρακολούθησε την ανάπτυξη των κυττάρων του εμβρύου, τη δημιουργία και την ανάπτυξη του καρδιακού θαλάμου, την πλήρη ανάπτυξη του και στο τέλος τη γέννηση του.


πηγη: prisonplanet.gr


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΩΣ «ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟ» ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ;


     Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός, πως ακόμα και εν μέσω βαρύτατης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης οι γνωστοί αντίχριστοι έμποροι της βλακείας, της ακολασίας και του άκρατου υλισμού βρίσκουν τρόπους να εξαπατήσουν τον κοσμάκη: Ένας από αυτούς είναι η δήθεν "μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων και του αγίου τους Βαλεντίνου"!
Αντιπαρερχόμαστε τα καραγκιοζιλίκια όλων αυτών που απλά θέλουν να πουλήσουν και επικεντρωνόμαστε στην ουσία: ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ;
Ήταν ένας...ερωτιάρης, όπως τον παρουσιάζουν τα άθλια υποκείμενα των ΜΜΕ; Ήταν ο "πορνοβοσκός" κάθε είδους ακολασίας και ηθικής κατάπτωσης; Ή μήπως ήταν ένας ακόμα από τα εκατομμύρια μάρτυρες που ανέδειξε η Εκκλησία μας;;;
Διαβάστε ποια είναι η πραγματική ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν και Έλληνας στην καταγωγή, ενώ τα λείψανά του βρίσκονται στην Καθολική Συνοικία της Αθήνας (Άραγε αυτό πώς ξέφυγε στα πορνίδια των καναλιών; Μάλλον δεν...ταιριάζει με τα σοκολατάκια και τις καρδούλες!) :
Τα αρχαία μαρτυρολόγια της Εκκλησίας της Ρώμης σημειώνουν τη 14η Φεβρουαρίου ως ημέρα μνήμης του «μάρτυρος Βαλεντίνου, πρεσβυτέρου Ρώμης» (Valentinus = σθεναρός στα λατινικά). Δυστυχώς τα ιστορικά στοιχεία που έχουμε για τον άγιο είναι ελλιπή.
Το μαρτύριο του αγίου στη Ρώμη
Ο άγιος Βαλεντίνος έζησε στη Ρώμη τον 3ο αιώνα και ήταν ιερέας ο οποίος βοηθούσε τους μάρτυρες κατά τη διάρκεια των διωγμών από τον αυτοκράτορα Κλαύδιο Β’ το Γότθο. Η μεγάλη αρετή και η κατηχητική δράση του αγίου είχαν γίνει γνωστές• έτσι συνελήφθηκε και παρουσιάστηκε ενώπιον του αυτοκρατορικού δικαστηρίου… «Γιατί, Βαλεντίνε, θέλεις να είσαι ο φίλος των εχθρών μας και απορρίπτεις τη φιλία μας;» ρώτησε ο αυτοκράτορας, τότε ο άγιος απάντησε, «Άρχοντα μου, αν ήξερες το δώρο του Θεού, θα ήσουν ευτυχής και μαζί σου η αυτοκρατορία σου, θα απορρίπτατε τη λατρεία των ειδώλων και θα λατρεύατε τον αληθινό Θεό και τον Υιό του Ιησού Χριστό». Ένας από τους παρόντες δικαστές διέκοψε τον άγιο ρωτώντας τον τι πιστεύει για το Δία και τον Ερμή, τότε ο άγιος Βαλεντίνος θαρραλέα απάντησε «Είναι άθλιοι, και πέρασαν τη ζωή τους μέσα στη διαφθορά και το έγκλημα!» Ο δικαστής, εξαγριωμένος, φώναξε, «βλασφήμησε ενάντια στους Θεούς και ενάντια στην αυτοκρατορία!» Ο αυτοκράτορας εν τούτοις συνέχισε τις ερωτήσεις του με περιέργεια, ικανοποιημένος μιας και βρήκε την ευκαιρία να μάθει ποια ήταν επιτέλους η πίστη των Χριστιανών. Ο Βαλεντίνος βρήκε λοιπόν το θάρρος να τον προτρέψει να μετανοήσει για το αίμα των Χριστιανών που είχε χύσει. «Πίστεψε στον Ιησού Χριστό, βαφτίσου και θα σωθείς, και ήδη από αυτή τη στιγμή θα διασφαλίσεις τη δόξα της αυτοκρατορίας σου και το θρίαμβο των όπλων σου». Ο Κλαύδιος άρχισε να πείθεται, και να λέει σε εκείνους που ήταν παρόντες: «ακούστε τι όμορφη διδασκαλία που μας κηρύττει αυτός ο άνθρωπος». Αλλά ο έπαρχος της Ρώμης, δυσαρεστημένος, άρχισε να φωνάζει «Δείτε πώς αυτός ο Χριστιανός παραπλανεί τον Πρίγκιπά μας». Τότε ο Κλαύδιος, παρέπεμψε τον άγιο σε άλλο δικαστή. Αυτός ονομάζονταν Αστέριος, είχε ένα μικρό κορίτσι που ήταν τυφλό δύο χρόνια. Ακούγοντας για τον Ιησού Χριστό, πως είναι το Φως του κόσμου, ρώτησε το Βαλεντίνο εάν θα μπορούσε να δώσει εκείνο το φως στο παιδί του. Ο άγιος Βαλεντίνος λοιπόν, έβαλε το χέρι του στα μάτια της και προσευχήθηκε: «Κύριε Ιησού Χριστέ, αληθινό Φως, φώτισε αυτό το τυφλό παιδί» Ω θαύμα μέγα! Το παιδί είδε! Έτσι ο δικαστής με όλη την οικογένειά του ομολόγησε Χριστό. Νήστεψαν για τρεις ημέρες, κατέστρεψαν τα είδωλα που είχαν στο σπίτι τους και τέλος έλαβαν το άγιο βάπτισμα. Μόλις ο αυτοκράτορας έμαθε για όλα αυτά τα γεγονότα, σκέφτηκε αρχικά να μην τους τιμωρήσει, όμως η σκέψη πως στα μάτια των υπηκόων του θα φανεί αδύναμος τον ανάγκασε να προδώσει το αίσθημα δικαίου που είχε. Έτσι λοιπόν ο άγιος Βαλεντίνος μαζί με άλλους Χριστιανούς αφού πρώτα τους βασάνισαν τους αποκεφάλισαν στις 14 Φεβρουαρίου του έτους 268 (ή 269).
Τα λείψανα του αγίου στην Αθήνα
Μετά το μαρτύριο κάποιοι χριστιανοί περιμάζεψαν το σώμα του αγίου και λίγο από το αίμα του σε κάποιο φιαλίδιο. Το σώμα του Μάρτυρα μεταφέρθηκε και θάφτηκε στις Κατακόμβες της αγίας Πρίσκιλλας, τόπο κατεξοχήν ενταφιασμού των μαρτύρων. Με την πάροδο του χρόνου, κατά κάποιο τρόπο «λησμονήθηκε» δεδομένου ότι σχεδόν καθημερινά ενταφιάζονταν σε αυτές τις κατακόμβες νέοι μάρτυρες για αρκετούς αιώνες. Η ανάμνηση όμως του μαρτυρίου του αγίου Βαλεντίνου παρέμεινε ζωηρή, ιδιαίτερα στην τοπική Εκκλησία της Ρώμης. Επίσημα η μνήμη του αγίου Βαλεντίνου θεσπίστηκε το 496 από τον Πάπα άγιο Γελάσιο.
Έτσι περνούν 15 αιώνες και φθάνουμε στα 1815 οπότε η θεία βούληση έμελλε να «ταράξει» την αιώνια ανάπαυση του αγίου. Τότε τα λείψανα δωρήθηκαν από τον Πάπα σε κάποιον ευγενή Ιταλό ιερέα (κατά την συνήθεια της εποχής). Ύστερα τα λείψανα «χάνονται» πάλι μέχρι το 1907 οπότε τα ξαναβρίσκουμε στη Μυτιλήνη! στο ρωμαιοκαθολικό ναό της Παναγίας. Φαίνεται πως μετά το θάνατο του κληρικού αυτού κάποιος απόγονος του ο οποίος είχε κληρονομήσει τα λείψανα πρέπει να μετανάστευσε στη Μυτιλήνη, στην οποία τότε υπήρχε ακμάζουσα κοινότητα δυτικό-ευρωπαίων ρωμαιοκαθολικών Χριστιανών. Εκεί λοιπόν παραμένουν μέχρι και το 1990 οπότε και μεταφέρονται στην Αθήνα στο ναό των αγίων Φραγκίσκου και Κλάρας της Ιταλικής παροικίας, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα.
Άγιος Βαλεντίνος ο Έλληνας
Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως επαρκή στοιχεία για την εθνική καταγωγή του αγίου δεν υπάρχουν εκτός κάποιες (αποχρώσες) ενδείξεις πως ο άγιος ήταν ελληνικής καταγωγής. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε πως η αρχαιότερη απεικόνιση του αγίου που φέρει την επιγραφή «O ΑΓΙΟC BAΛΕΝΤΙΝΟC» στα ελληνικά, βρίσκεται στην εκκλησία της Παναγίας της Αρχαίας (Santa Maria Antiqua) του 6ου αιώνα η οποία ήταν η ενορία των Ελλήνων της Ρώμης. Στο ναό αυτό τιμούσαν ιδιαίτερα τους Έλληνες αγίους και γενικά τους εξ’ Ανατολής. Την αγιογράφηση και την ανακαίνιση του ναού είχε παραγγείλει ο Έλληνας Πάπας Ιωάννης ο Ζ’ (705-707) και την τελείωσαν οι διάδοχοί του, μεταξύ των οποίων ο τελευταίος Έλληνας Πάπας Ρώμης Ζαχαρίας (741-752). Ίσως όμως δεν είναι τυχαίο ότι μετά από 17 αιώνες τα λείψανα ήρθαν στην Ελλάδα. Το θέμα όμως εδώ χωρά ακόμη πολύ έρευνα.
Άγιος Βαλεντίνος προστάτης των ερωτευμένων
Εκτός από τα ιστορικά στοιχεία που έχουμε για τον άγιο Βαλεντίνο, η ζωή του συνοδεύεται από διάφορους θρύλους, όπως αυτή που τον θέλει προστάτη των ερωτευμένων…
Ο άγιος που είχε τη φήμη του ειρηνοποιού, κάποια μέρα ενώ καλλιεργούσε στον κήπο του τριαντάφυλλα, άκουσε ένα ζευγάρι να μαλώνει πολύ έντονα. Αυτό συγκλόνισε τον άγιο, ο οποίος αφού έκοψε ένα τριαντάφυλλο, βγήκε στο δρόμο πλησίασε το ζευγάρι και τους παρακάλεσε να τον ακούσουν. Αυτοί έστω και ανόρεκτα υπάκουσαν, ο άγιος αφού τους πρόσφερε το τριαντάφυλλο τους ευλόγησε. Αμέσως η αγάπη επανήλθε ανάμεσα τους, λίγο αργότερα αυτοί επέστρεψαν και ζήτησαν στον άγιο να ευλογήσει το γάμο τους. Άλλη παράδοση αναφέρει πως μια από τις κατηγορίες εναντίον του αγίου ήταν πως είχε απειθαρχήσει στην εντολή του αυτοκράτορα να μην συνάπτουν γάμο άνδρες που δεν είχαν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ενώ ο άγιος είχε ευλογήσει το γάμο νεαρών Χριστιανών στρατιωτών με τις αγαπημένες τους.
Περά από όλα αυτά πιθανότατα η επιλογή του ως «αγίου των ερωτευμένων» να σχετίζεται και με την ειδωλολατρική γιορτή των Λουπερκαλίων, γιορτή της γονιμότητας, που εορτάζονταν από τους Ρωμαίους στις 15 Φεβρουαρίου• άλλοι συνδέουν τη γιορτή με την εποχή του ζευγαρώματος των πουλιών κατά την περίοδο αυτή. Σίγουρο πάντως είναι πως ο άγιος δεν έχει καμία σχέση με το εμπόριο (marketing) των λουλουδιών, των δώρων και των κοσμικών κέντρων που ευτελίζουν τον Έρωτα, το μεγάλο αυτό δώρο του Θεού.
Άγιος Βαλεντίνος και Ορθοδοξία
Πολλοί είναι όμως αυτοί που προβάλλουν την ένσταση πως ο άγιος Βαλεντίνος δεν αναφέρεται πουθενά στο εορτολόγιο της Ορθόδοξής Εκκλησίας. Πράγματι στις 14 Φεβρουαρίου στο εορτολόγιο της Εκκλησίας μας αναφέρονται οι όσιοι Αυξέντιος, Μάρωνας και οι νεομάρτυρες Νικόλαος και Δαμιανός. Η εξήγηση είναι απλή: την αρχαία εποχή που συντάσσονταν οι αγιολογικοί κατάλογοι, τα συναξάρια και τα μαρτυρολόγια είχαν καθαρά τοπικό χαρακτήρα και η φήμη ενός αγίου δεν σήμαινε πως εκτεινόταν σε όλη την Εκκλησία. Έτσι υπάρχουν άγιοι που τιμώνταν σε μία περιοχή πολύ ενώ σε άλλη ήταν εντελώς άγνωστοι, π.χ ο άγιος Δημήτριος που είναι πασίγνωστος σε όλη την Ανατολική Εκκλησία, στη Δύση δεν τιμάται καθόλου, είναι σχεδόν άγνωστος, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι άγιος. Άλλο παράδειγμα από τη σύγχρονη Εκκλησία: ο άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης (†1922) ενώ στην Ελλάδα είναι γνωστός, στη Ρωσία είναι παντελώς άγνωστος, αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι άγιος.
Ο άγιος Βαλεντίνος είναι άγιος της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και δεν τίθεται θέμα επειδή τιμάται στη Δύση σήμερα, το Σχίσμα –η μεγάλη αυτή τραγωδία και μέγα σκάνδαλο της διαίρεσης των Χριστιανών- ήρθε πολύ αργότερα. Όσοι λοιπόν τιμούν τον άγιο Βαλεντίνο έργο θεάρεστο επιτελούν γιατί «Θαυμαστός ὁ Θεός ἐν τοῖς ἁγίοις αὐτοῦ… καί ὁ Θεός ἡμῶν ἐν ἁγίοις ἐπαναπαύεται».
Τιμή μάρτυρος - Μίμησις μάρτυρος
Τιμούμε τους αγίους μας και τον άγιο Βαλεντίνο όταν μιμούμαστε το θάρρος τους να διακηρύττουν την πίστη τους στο Σωτήρα Χριστό ακόμη και με κόστος την ίδια τους τη ζωή. Τους τιμούμε όταν τους επικαλούμαστε να πρεσβεύσουν στον Θεό να μας ελεήσει και να συγχωρέσει τις πολλές μας αμαρτίες. Τους τιμούμε όταν μας είναι υποδείγματα κατά Χριστόν ζωής. Δεν τιμούμε τους αγίους όταν εξαντλούμε την «τιμή» τους σε κοσμικές διασκεδάσεις και γλέντια στην καλύτερη περίπτωση… Τιμή μάρτυρος – Μίμησις μάρτυρος!
Πηγές:
1. Εγκυκλοπαίδεια New Advent (www.newadvent.org)
2. Patron Saints Index (www.catholic-forum.com/saints/indexsnt.htm)
3. Oxford Dictionary of Saints
4. Ελληνισμός & Ορθοδοξία, Εκδόσεις PSL Λιβάνη
5. Ο άγιος Βαλεντίνος της Αθήνας, Εκδόσεις Καλός Τύπος

πηγη: hellas-orthodoxy.blogspot.gr