ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Bρέθηκαν ανθρώπινοι ιστοί σε κρέατα!





Το φιάσκο με το κρέας αλόγου στην Ευρώπη έχει ωθήσει τους επιστήμονες να κοιτάξουν λίγο βαθύτερα σε αυτά που καταναλώνουμε. Μια ομάδα επιστημόνων της Νότιας Αφρικής ανακάλυψαν ίχνη ανθρώπινου ιστού σε κρέας που προοριζόταν για δημόσια κατανάλωση σε 9 επαρχίες.
Το θέμα αποκαλύφθηκε στο κοινοβούλιο, σχεδόν ως δευτερεύουσα σημείωση, κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων της επιθεώρησης κρέατος την Τρίτη. Ένας επιστήμονας και η ομάδα του απο το Πανεπιστήμιο του Stellenbosch, πραγματοποίησαν μια μικροβιακή ανάλυση που αποκάλυψαν ίχνη ανθρώπινου στοιχείου.
Τα γενικά συμπεράσματα είναι ότι οι καταναλωτές δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για το τι τρώνε - συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων υπολειμμάτων - στο 85% των προϊόντων.
"Είναι πιθανό ότι (εάν κάνουμε δοκιμές) θα μπορούσαμε να βρούμε ίχνη ανθρώπινου DNA στο κρέας. Εντούτοις, ακόμα κι αν βρίσκουμε ανθρώπινο DNA, δεν σημαίνει ότι τρώμε και ανθρώπινη σάρκα.»
(atheatignosi.blogspot.gr)
Μήπως το ζητούμενο είναι να μας πείσουν στο άμεσο μέλλον να τρώμε συνθετικό κρέας και κρεατόμαζες δημιουργημένες στο εργαστήριο?

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!



"Λέγει αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι οἱ τελῶναι καὶ αἱ πόρναι προάγουσιν ὑμᾶς εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ."
Τα πολλά λόγια είναι περιττά! Δείτε απλά το βίντεο: 


Τα Χειρουργικά Εργαλεία των Αρχαίων Ελλήνων


Xeirourgika ergaleia-1-NAI


Τα αρχαία χειρουργικά εργαλεία δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τα σημερινά. Όπως και όλα τα αρχαία οικιακά εργαλεία, όταν λάβουν την πρακτική τελική τους μορφή, δεν χρειάζεται να αλλάξουν.
Τα πρώτα εργαλεία, που έχουμε βρει ήδη από το 1000 π.Χ., δηλαδή το κεφαλοτρύπανο του2ου αιώνος π.Χ., που βρέθηκε στο Δίον, είναι πανομοιότυπο με το σημερινό, απλώς τότε ήταν χειροκίνητο, ενώ σήμερα είναι ηλεκτροκίνητο, αλλιώς το τρυπάνι είναι ακριβώς όμοιο, τα άγκιστρα είναι πανομοιότυπα, οι λαβίδες είναι όμοιες, οι ουροκαθετήρες απλώς άλλαξαν σύσταση και έγιναν από πλαστικό, ενώ στην αρχαία εποχή έπαιρναν την μορφή της ουρήθρας και ήταν από μολύβι ή ορείχαλκο, μάλιστα όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν, άλλα κληροδότησαν και μέχρι σήμερα τα αρχαία ονόματά τους.
Ένα βλεφαροκάτοχο έχει το ονομά του από την Αρχαιότητα και παραμένει μέχρι σήμερα βλεφαροκάτοχο, η λαβίδα παραμένει και σήμερα λαβίδα, το νυστέρι το ίδιο, κρατούν τα ίδια ονόματα από τότε, όχι μόνο στην Ελληνική Γλώσσα αλλά και στην Γαλλική και στην Γερμανική και την Αγγλική, όπου μεταφράζονται από τα Λατινικά.
Στην Ναυπλία της Αργολίδος, και μάλιστα σε έναν τάφο, που θα μπορούσε και θα θέλαμε πολύ να ήταν του Παλαμήδη, του ήρωα της Ιλιάδας, βρέθηκαν τα αρχαιότερα χειρουργικά εργαλεία. Πρόκειται για σπάνια ευρήματα και για τα πιο αντιπροσωπευτικά εργαλεία, που δείχνουν, ότι ήδη από τότε οι ιατροί έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις και χρησιμοποιούσαν χειρουργικά εργαλεία, όπως και σήμερα.
Ένα εργαλείο, το όποιο είναι τελειοποιημένο ήδη στην Ομηρική εποχή, χρειάζεται εκατοντάδες χρόνια, για να φθάσει σε αυτήν την τέλεια μορφή. Και βεβαίως πριν από τον σίδηρο χρησιμοποιούσαν τον οψιδιανό, άλλα και αυτός ήταν ένα τέλειο μαχαιρίδιο, το όποιο έκοβε πάρα-πάρα πολύ λεπτά. Οψιδιανοί, που βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά, στον Άλιμο, έδειξαν, ότι μπορούσε να ξυριστεί κάποιος με αυτά, χωρίς να κοπεί. Οι οψιδιανοί αυτοί είναι του8000 π.Χ.
Στέφανος Γερουλάνος, Καθηγητής χειρουργικής (mistikiellada)

Συγγενείς του γνώριζαν και έβγαλαν 21 εκατ. € στο εξωτερικό 3 ημέρες πριν την κατάσχεση



Τεράστιο είναι το θέμα που προκύπτει ύστερα από το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας της Κύπρου «Χαραυγή», η οποία αποτελεί κομματικό όργανο του ΑΚΕΛ, όπου σύμφωνα με αυτό στενός συγγενής του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη έβγαλε στο εξωτερικό λίγο πριν τη συνεδρία του Eurogroup της 15 ης ΜΑΡΤΙΟΥ όπου αποφασίστηκε ΓΙΑ Πρώτη ΦΟΡΑ ΤΟ «κούρεμα» των καταθέσεων 21 εκατομμύρια ευρώ!
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κυπριακή εφημερίδα η εταιρεία Λούτσιος & Sons ltd ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Ν. Αναστασιάδη, δηλαδή ουσιαστικά ο γαμπρός και η κόρη του Αναστασιάδη, 3 μόλις ημέρες πριν την 15 Η. ΜΑΡΤΙΟΥ «έσπασε» εσπευσμένα πέντε γραμμάτια που διατηρούσε στη Λαϊκή τράπεζα συνολικής αξίας 21 εκατομμυρίων (!) ευρώ και τα έστειλε στο Λονδίνο. Μάλιστα προτίμησε να χάσει τους τόκους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το τεράστιο ποσό, προκειμένου να σπάσει τα γραμμάτια!
Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το «κούρεμα», δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Χαραυγή», ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση από πλευράς του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις βαριές κατηγορίες.
Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου σχολιάζοντας το δημοσίευμα είπε «εξ αγχιστείας συγγενείς του Προέδρου Αναστασιάδη φέρονται να μετακίνησαν προς διάφορες κατευθύνσεις από την Λαϊκή Τράπεζα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στις 12/3/2013 και 13/3/2013, παραμονές δηλαδή της συμφωνίας για το "κούρεμα" των καταθέσεων ».
Με δεδομένη τη παραδοχή του υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή ότι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ετίθετο θέμα κουρέματος, πρόσθεσε, «καλούμε τόσο τη νεοδιορισθείσα ερευνητική επιτροπή όσο και το Γενικό Εισαγγελέα να διερευνήσουν σε βάθος τις καταγγελίες αυτές όπως και όλες τις άλλες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα ότι και Υπουργός της Κυβέρνησης είχε μετακινήσει ποσό ύψους 300,000 ευρώ », πρόσθεσε.
Εάν οι κατηγορίες ευσταθούν και ο πρόεδρος της Κύπρου δεν καταφέρει να τις αντικρούσει πειστικά τότε είναι σίγουρο πως οδηγούμαστε σε κατακλυσμιαίες πολιτικές εξελίξεις στην Μεγαλόνησο, εξελίξεις Που μπορεί ΝΑ φτάνουν εώς ΚΑΙ ΣΤΗΝ παραίτηση ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ προέδρου διενέργεια εκλογών Νέων.
πηγη: defencenet.gr

Ηλεία: Τον κρατούσαν αλυσοδεμένο οι ομοεθνείς του, σε θερμοκήπιο!


Alysodemenos-1-NAI


Νέα υπόθεση ομηρίας αλλοδαπού εργάτη από ομοεθνείς του, αποκαλύφθηκε στην Ηλεία
Ακόμα και οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας που βρήκαν τον 22χρονο δεμένο με αλυσίδα από το πόδι, σε μεταλλικό πάσαλο θερμοκηπίου, για να μην το σκάσει, σοκαρίστηκαν.
Η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή της Όλγας Τραγανού, όταν ενημερώθηκαν οι Αρχές από ομοεθνείς 22χρονου από το Μπαγκλαντές, πως ο ίδιος κρατείται όμηρος σε θερμοκήπιο που χρησιμοποιείται ως κατοικία, από άλλους συμπατριώτες του.
Οι εννέα δράστες ζητούσαν χρήματα από την οικογένεια του θύματος στο Μπαγκλαντές και το ποσό των λύτρων έφτανε τις 5.000 ευρώ.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι συγγενείς του νεαρού είχαν καταθέσει περίπου 2000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στο Μπαγκλαντές, ενώ οι δράστες είχαν πάρει και τα χρήματα που είχε πάνω του ο νεαρός.
Οι άνδρες της αστυνομίας τον απελευθέρωσαν και κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους δράστες, ηλικίας 25 χρόνων. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.
πηγη: prisonplanet.gr

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Θυσιάζουν την Κύπρο για να Διαλύσουν την Τουρκία





Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά γεωπολιτικό. Χρειάζονται ένα δόλωμα για να διαλύσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να φοβάστε.
ΕΞΗΓΩ:
Αμερικάνικες και Ρωσικές εταιρείες συνάπτουν ενεργειακές συμφωνίες με τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;
Το Ισραήλ αφού σύναψε ενεργειακή συμφωνία με την ΡΩΣΙΑ αποφάσισε να ζητήσει ξαφνικά συγνώμη από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ;
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
Στο διάστημα αυτό δημιούργησαν τις προϋποθέσεις η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (την στιγμή που η ΚΥΠΡΟΣ δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ ) και επομένως θα είναι μόνη της.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ) ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ οραματίζεται την ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ και αυτό δεν αρέσει καθόλου στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ –ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ, επίσης ούτε στους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ (πλην ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ).
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Αυτό το έχει αναλάβει το Ισραήλ κάνοντας διαπραγματεύσεις με την ΤΟΥΡΚΙΑ για το πόσο θα είναι η αποζημίωση των θυμάτων του MAVI MARMARA.
Από την άλλη ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ(αυτός που υπόγραψε ότι οι ΕΒΡΑΙΟΙ δεν σταύρωσαν τον ΧΡΙΣΤΟ) γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και ενεργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επέλθει ανωμαλία στην ΚΥΠΡΟ(εκ πρώτης όψεως ενεργεί σωστά, αλλά δυστυχώς είναι μέρος του σχεδίου) ώστε να πέσει η κυβέρνηση και να κάνουν το ντου οι ΤΟΥΡΚΟΙ.
Ο ΡΩΣΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.
Η Μόνη που δεν δείχνει να καταλαβαίνει αυτές τις εξελίξεις είναι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ η οποία προσπαθεί να στηρίξει με νύχια και με δόντια την ΤΟΥΡΚΙΑ για τον λόγο αυτό δίνει συνέχεια οπλικά συστήματα στην ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΕΡΣΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
(τελικά η αφορμή για τον πόλεμο που ήθελαν είναι Η ΚΥΠΡΟΣ)
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.
πηγη: katohika.gr
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΡΕ ΜΕΜΕΤΙΑ ΝΑ'ΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΧΤΙΡΝΤΙ.........

Γενική επίθεση των δυνάμεων του σατανά κατά των ανθρώπων


fedds dees


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Τι να το κάνω που εκείνοι που έλεγαν ότι λέω φαντασιώσεις αποδείχτηκαν ανίδεοι, άσχετοι και απλά φθονεροί;
Τι να το κάνω που αποδείχτηκαν δούλοι του σατανά, εκείνοι που έλεγαν ότι αυτά που λέω εδώ και πάνω από δώδεκα χρόνια, επώνυμα και δημόσια και όχι σε συναντήσεις των πέντε ή των πενήντα ατόμων, τα λέω απλά για να ....παραπλανήσω τους ανθρώπους;
Η Ρωσία καλεί σε έκτακτη στράτευση πάνω από 150.000 νέους, το Ισραήλ μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες, η Βόρεια Κορέα δήλωσε ότι βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, ο Πάπας παραιτήθηκε και βγάλανε καινούργιον, οι τράπεζες κατάσχουν, ή καλύτερα καταληστεύουν τις αποτεμιεύσεις των ανθρώπων, τα εγκερκριμένα από την Μονσάντο άλευρα, που δεν ξέρουμε τι περιέχουν μέσα, διαφημίζονται σαν η μόνη λύση για να χορτάσουν οι φτωχοί, το συνθετικό κρέας ήδη πωλείται σε όλο τον κόσμο, στην Αμερική άρχισαν επισήμως να πασάρουν το τσιπάκι, στην Ευρώπη χούντα, ανασφάλεια και τρόμος παντού και κατά τα άλλα, εγώ έλεγα υπερβολές για να τρομάζω τον κόσμο.
Δυστυχώς φίλοι μου, αυτά τα περί υπερβολών και όλα όσα έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο, ήταν μόνο τα πρώτα που είχα πει πριν από πολλά χρόνια
Όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, αφού έχω πει  κι άλλλα που ήδη γίνανε, επιβεβαιώθηκαν.
Και εννοείται δεν επρόκειτο  περί προφητειών, αλλά για αυτά που σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχα, έβλεπα να έρχονται.
Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες που είχα, συμφωνούσαν με αυτά που οι Άγιοι και οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας εδώ και εκατοντάδες, χρόνια είχαν προφητεύσει.
Δυστυχώς όμως έχω πεί και έχω γράψει κι άλλα και θα επιβεβαιωθούν και εκείνα.
Σας λέω λοιπόν ότι από τις 8 Φεβρουαρίου του 2013, αυτό που ονομάζουμε "δυνάμεις του κακού", αποφάσισαν την τελική επίθεση κατά των λαών.
Μία σειρά από γεγονότα που έλαβαν χώρα από τις 8-2-2013 και μετά το επιβεβαίώνουν.
Οι πολιτικοί, όπως είχα γράψει από το 2001 ακόμη, έπεσαν πλέον  παντού σε δυσμένεια. Το μόνο εύκολο είναι να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, για να κυβερνήσει η μία και μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση, που θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρείας που θα ονομάζεται μητρική εταιρεία (MOTHER COMPANY) και θα παίρνει εντολές από το λεγόμενο "θηρίο της Αποκαλύψεως".
Στρατός και όχι αστυνομία θα επιβλέπει την τάξη, όπως έγραψα από το 2001. Στρατός αλλοεθνής για να μην έχει τύψεις για αυτά που θα κάνει στους ημεδαπούς πολίτες.
Τα κανάλια προωθούν την χαϊβανίτιδα και τις επιλεγμένες ειδήσεις, που σε συνδυασμό με τα γεγονότα, επιβάλουν τρόμο, απελπισία και δυστυχία παντού.
Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, υπάρχουν ακόμη εκείνοι που καλυμένοι πίσω από το πέπλο του δήθεν καθωσπρεπισμού, πίσω από το πέπλο του δήθεν Ορθόδοξου και πίσω από το σατανικό τους χαμόγελο, καλούν τον κόσμο να μην διαβάζει τις προφητείες και την Αποκάλυψη του Ιωάννου, για να μην "τρομοκρατηθεί" για να συνεχίσει να απολαμβάνει τα αγαθά του κόσμου τούτου.
Θυμίζω όμως ότι ο Χριστός είπε στον Ιωάννη, να μην κρύψει το περιεχόμενο της προφητείας της Αποκαλύψεως, που είναι αποκάλυψη του Χριστού και όχι του Ιωάννη, όπως κακώς συνηθίσαμε όλοι να λέμε.
Μην σφραγίσεις λοιπόν τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου, λέει ο Χριστός και όποιος αλλάξει έστω και ένα τόνο, αλοίμονό του. Σκεφθείτε αυτούς που αλλάζουν ή που παροτρύνουν την μη ανάγνωση, ή την εξαφάνιση ολόκληρου του κειμένου.
Ο Χριστός είναι πάντα δίπλα μας και περιμένει να Του εμπιστευτούμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας. Μιλείστε Του. Προσευχηθείτε. Προσευχηθείτε καθώς δουλεύετε, καθώς βαδίζετε, καθώς οδηγείτε, συνέχεια. Κάντε τον Χριστό μέρος της καθημερινότητάς σας.
Τον χρειαζόμαστε. Χωρίς Αυτόν, είμαστε ακάλυπτοι.
Οι δυνάμεις του σατανά εργάζονται την ανομία νυχθημερόν.
Το καλύτερο όπλο μας εναντίον τους, είναι  η προσευχή, η συμμετοχή στα μυστήρια της Ορθοδοξίας και η γνώση.
Ο πόλεμος μαίνεται γύρω μας και άμαχοι, δεν υπάρχουν.
Ιησούς Χριστός Νικά

πηγη: prisonplanet.gr

Ο Bill Gates μεγαλομέτοχος της Monsanto!


Bill-Gates 2012907b


Ο Bill Gates, είναι βασικά γνωστός ως ο ιδρυτής της Microsoft, και ο κατασκευαστής του διάσημου λειτουργικού συστήματος των Windows. Πλούσιος, αποσύρθηκε από την ηγεσία της εταιρείας και με τα χρήματά του έχει χρηματοδοτήσει τις τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης, γεω-μηχανικής, πειραματικών εμβολιασμών και την εξάπλωση της Monsanto.
Εταιρεία που χρησιμοποιεί τα ίδια της κεφάλαια για να καταβάλει τεράστιες οργανώσεις να παραποιούν δηλώσεις και να εξαπλωθούν οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί.
Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν να διαβάσει κανείς ότι Gates κατέχει 500.000 μετοχές της Monsanto με κύκλο εργασιών: 23 εκατομμύρια δολάρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Bill και η Melinda Gates Foundation συνεργάζονται με την Cargill, με στόχο την εξάπλωση της γενετικά τροποποιημένης σόγιας στον τρίτο κόσμο.
Η Cargill είναι μια πολυεθνική εταιρεία (με κύκλο εργασιών 133 δισεκατομμύρια δολάρια), που παραβιάζει την εργατική νομοθεσία και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από το Διεθνές Ταμείο για τα εργασιακά δικαιώματα εμπορίας παιδιών από το Μάλι και την υποδούλωση παιδιών ως εργάτες στις φυτείες κακάο, όπου είναι αναγκασμένα να εργάζονται 12 με 14 ώρες την ημέρα, με πενιχρούς μισθούς και κακή διατροφή.
Η εταιρεία συνεχίζει εν τω μεταξύ να αγοράσει βαμβάκι από το Ουζμπεκιστάν, όπου είναι γνωστό για το αποτέλεσμα της παράνομης απασχόλησης των ανηλίκων.
Ο Bill Gates παρέχεται σε πρώτο πρόσωπο για διαφημίσεις υπέρ των ΓΤΟ της Monsanto, όπου την προτείνουν ως μαγική «λύση» για την πείνα στον κόσμο, ακόμα και όταν ο ΟΗΕ έχει αναγνωρίσει ότι οι ΓΤΟ δεν μπορούν να καταπολεμήσουν την πείνα καθώς και την παραδοσιακή γεωργία.
Το θέμα της πείνας στον κόσμο, έχει μελετηθεί ιδιαίτερα από τη Διεθνή Αξιολόγηση της Γεωργικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για την Ανάπτυξη (IAASTD), μια ομάδα από 900 επιστήμονες και ερευνητές. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι αρκετά σαφής: 900 επιστήμονες συμφωνούν ότι οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες δεν είναι η λύση για την πείνα στον κόσμο. Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν το 2008, πολύ πριν ο Bill Gates γίνει μέτοχος.
Ακόμη και η Ένωση Ανήσυχων Επιστημόνων εξέτασε την αλήθεια για τις καλλιέργειες που παράγονται από το ΓΤΟ, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι οι σπόροι των ΓΤΟ μακροπρόθεσμα δεν παράγουν καμία αύξηση στις καλλιέργειες, ενώ έχουν υψηλό κόστος και μεταφέρουν ένα μεγάλο ποσό από βλάβες στην υγεία και το περιβάλλον. Η έλλειψη επιστημονικής βάσης της Monsanto ήταν τόσο εμφανής στα μάτια της Ένωσης που κατέγραψε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, σε μια έκθεση το 2009 με τίτλο Collected πτώχευση.
Γιατί λοιπόν, ο Bill Gates, ένας άνθρωπος που χαιρετίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως φιλάνθρωπος άγιος, χύνει εκατομμύρια - αν όχι δισεκατομμύρια - σε αυτό το είδος της επιχείρησης; Γιατί μας λένε ότι οι ΓΤΟ μπορούν να καταπολεμήσουν την πείνα στον κόσμο, όταν ξέρουν ότι δεν είναι αλήθεια;
πηγη: pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr

Αρχισε να "βρυχάται" η "Ρωσική Αρκούδα"


STOLOS


Μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις της Ρωσίας πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στη Μαύρη Θάλασσα, μετέδωσε το RussiaToday.
Τα γυμνάσια περιελάμβαναν χρήση μεγάλου αριθμού τεθωρακισμένων και έγιναν με εντολή του ίδιου του προέδρου της χώρας, Vladimir Putin.
Ο επικεφαλής του Κρεμλίνου ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στη Ν. Αφρική, προκειμένου να δώσει το παρών στις εργασίες της BRICS. Η 5ης Σύνοδος Κορυφής των μεγαλύτερων αναδυόμενων οικονομιών του πλανήτη (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν. Αφρική) πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ντέρμπαν και είχε αντικείμενο τη σύσφιξη των σχέσεων και των οικονομικών δεσμών ανάμεσα στα κράτη-μέλη, καθώς και την οριοθέτηση μιας ενιαίας γραμμής αντιμετώπισης της παγκόσμιας κρίσης. 
πηγη: (protothema)

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

"Με ευρώ ή δραχμή η Ελλάδα θα ζήσει"


"Τσιπάρουν" όλους τους Αμερικανούς εργαζόμενους





Ο απόλυτος έλεγχος - ο φασισμός της επιβολής των σύγχρονων τεχνολογιών από τα νεοταξικά κέντρα που καταργούν την ελευθερία και την ιδιωτικότητα των πολιτών - πρώτος σταθμός Η.Π.Α - η συνέχεια αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης ... Έρχεται το υποχρεωτικό τσιπάρισμα για την συνέχιση της απασχόλησης των Αμερικανών πολιτών?
Πρόσφατα, δύο γερουσιαστές των Η.Π.Α συναντήθηκαν με τον Μπαράκ Ομπάμα, προωθώντας την καθιέρωση μίας νέας εθνικής βιομετρικής ταυτότητας η οποία θα εξαναγκάζει τους εργαζόμενους να υποβάλλονται σε σάρωση και καταχώρηση των προσωπικών τους δεδομένων: είτε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων είτε μέσω σάρωσης της ίριδας του οφθαλμού .. Όποιοι εργαζόμενοι αρνηθούν να συμμορφωθούν με αυτό το νέο καθεστώς πλήρους παρακολούθησης, ενδέχεται να απολύονται αυτομάτως.
Το πρόγραμμα θα λάβει την ονομασία "Believe Σύστημα», ακρωνύμιο των αγγλικών όρων Βιομετρικά εγγραφής, τοπικά αποθηκευμένες πληροφορίες και ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την απασχόληση - Βιομετρική Ένταξη, Τοπικά Αποθηκευμένες Πληροφορίες και Ηλεκτρονική Διακρίβωση Απασχόλησης.
Η κάρτα ταυτότητας θα περιέχει ένα κρυπτογραφημένο ψηφιακό κώδικα-"κλειδί" ο οποίος θα πρέπει να συνταιριάζει με τις βάσεις δεδομένων πρόσβασης στους χώρους εργασίας .. Ένα τσιπ με μικροεπεξεργαστή που θα περιέχεται στην κάρτα θα αποθηκεύει τα βιομετρικά στοιχεία του εργαζόμενου. Ο εργαζόμενος θα πρέπει να έχει πάντα μαζί του την βιομετρική κάρτα προσωπικών στοιχείων, ενώ ο εργοδότης θα είναι υποχρεωμένος να διενεργεί σχετικό έλεγχο σάρωσης της κάρτας αυτής. (Σ.σ. pentapostagma.gr γεγονός που οδηγεί στο υποχρεωτικό τσιπάρισμα όλων των εργαζομένων)
Έπειτα από την συνάντηση με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α, το πλάνο θεωρήθηκε πολλά υποσχόμενο, και αναμένεται πλέον να τεθεί προς ψήφιση το ανάλογο νομοσχέδιο.
Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο σύστημα βιομετρικής ανίχνευσης και παρακολούθησης θα υποχρεώνει τους εργοδότες να αρνηθούν την εργασία σε όσους δεν "ταιριάζουν" με τα στοιχεία της υπάρχουσας βάσης δεδομένων .

πηγη: pentapostagma.gr

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Έτσι αιωρούνται οι Ινδοί φακίρηδες (ΒΙΝΤΕΟ)


Fakiris-1-NAI


Γνωστή απάτη των ταχυδακτυλουργών
Η αιώρηση των Ινδών φακίρηδων αποκαλύφθηκε πως είναι ουσιαστικά ένα καλοδουλεμένο εργαλείο που βοηθά στη... μαγεία!
Η εντυπωσιακή αιώρηση των Ινδών φακίρηδων έχει γίνει σήμα κατατεθέν της θρησκευτικής προσήλωσης, όμως όπως φαίνεται έχει έναν πολύ καλό μηχανισμό για αυτό που νομίζετε πως είναι είτε απίστευτη μυική δύναμη είτε θαύμα!
Ουσιαστικά, σχεδόν σε κάθε περίπτωση αιώρησης υπάρχει ένα μπαστούνι και ένα κάθισμα στο οποίο στηρίζονται διακριτικά.


πηγη: prisonplanet.gr

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ???




ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ???
ΠΑΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ.-

Η απάτη της Αστρολογίας





Στην αρχή κάθε νέας χρονιάς όλοι θέλουν να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Μπορούν όμως κάποιοι να το προβλέπουν? Είναι η αστρολογία επιστήμη? Οι αστρονόμοι λένε «όχι»! Οι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας ανακαλύφθηκαν τα τελευταία 200 χρόνια, δηλαδή σίγουρα μετά την καθιέρωση των «νόμων» της αστρολογίας. Έχουν οι πλανήτες αυτοί αστρολογική σημασία? Αν ναι, τότε τα ωροσκόπια πριν από την ανακάλυψή τους ήταν λανθασμένα. Αν όχι, τότε σε τι διαφέρουν από τους υπόλοιπους που έχουν?
Με την αλλαγή του νέου χρόνου η τηλεόραση, οι εφημερίδες και τα περιοδικά γέμισαν από αστρολογικές προβλέψεις. Έχει άραγε όλη αυτή η παραφιλολογία κάποια σχέση με την πραγματικότητα? Η επιστημονική απάντηση είναι απλή και σύντομη: Και βέβαια δεν έχει.Αποτελεί κοινή διαπίστωση το γεγονός ότι η αστρολογία έχει γίνει μέρος της καθημερινής ζωής. Το μαρτυρούν οι τακτικές στήλες ωροσκοπίων στις περισσότερες εφημερίδες και στα περιοδικά, καθώς και οι συχνές παρουσιάσεις αστρολογικών προβλέψεων στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν θετικά την αστρολογία με το επιχείρημα ότι «αφού ασχολούνται τόσοι μαζί της, και μάλιστα πετυχημένα, δεν μπορεί, θα έχει και κάποια δόση αλήθειας».Πολύ λίγοι, δυστυχώς, αντιλαμβάνονται ότι αυτή η «μόδα» αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη.
Είναι φανερό ότι ευνοεί τον σκοταδισμό και ωθεί τους ανθρώπους στη μοιρολατρία, αφού θεωρεί ότι οι πράξεις τους δεν οφείλονται στην ελεύθερη βούληση . Υπάρχει όμως και ένα άλλο πρόβλημα που δεν είναι εξαρχής ορατό: στην αστρολογία πιστεύουν και πολλοί άνθρωποι που επηρεάζουν την κοινή γνώμη και το μέλλον του τόπου (π.χ., πολιτικοί ή καλλιτέχνες). Η πίστη τους αυτή είναι δυνατόν όχι μόνο να τους οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις, αλλά και να φέρει στα κέντρα λήψης αποφάσεων ανθρώπους έξω από το πολιτικό σύστημα.
Πίστη ΚΑΙ μαντεία
Τό φαινόμενο Της πίστης ΣΤΗΝ Αστρολογία έχει βαθιές ρίζες. Αυτή η μορφή της μαντείας ξεκίνησε από τους λαούς της Μεσοποταμίας, επειδή εκεί, σε αντίθεση με την αρχαία Ελλάδα, επικρατούσε η δύναμη του ιερατείου και όχι ο ορθολογισμός των φυσικών φιλοσόφων. Έτσι η σύνδεση αστρονομίας - θρησκείας, η οποία είναι εμφανής στα ονόματα των πλανητών (. Π.χ., Αφροδίτη, Αρης, Δίας κτλ), σε συνδυασμό με την άγνοια της ασήμαντης θέσης που έχει η Γη στο Σύμπαν, οδήγησε στην αντίληψη ότι οι πλανήτες επηρεάζουν τη ζωή μας.
Υπάρχει άραγε επιστημονική βάση στην αστρολογία?. Η απάντηση είναι σίγουρα αρνητική, αφού ΚΑΜΙΑ ΑΠΌ τις γνωστές δυνάμεις Της φυσικής ΔΕΝ μπορεί ΝΑ εξηγήσει οποιαδήποτε επίδραση Των πλανητών ΣΤΗΝ Καθημερινή Ζωή ΓΙΑ παράδειγμα, ένα κοντινό σώμα, όπως π.χ. ο γυναικολόγος κατά τη γέννα, εξασκεί στο νεογέννητο μωρό έξι φορές μεγαλύτερη βαρυτική δύναμη από ό, τι ο Αρης! Αλλωστε, αν η αστρολογία ήταν επιστήμη, τότε κάθε μέρα τα ωροσκόπια όλων των αστρολόγων θα συμφωνούσαν μεταξύ τους, αφού υπολογίζονται με τα ίδια δεδομένα.
Πέρα όμως από αυτόν τον απλό συλλογισμό, η αστρολογία δυσκολεύεται να απαντήσει ικανοποιητικά σε πολλά άλλα προβλήματα. Ένα από αυτά είναι το αστρονομικό φαινόμενο της μετάπτωσης των ζωδίων, σύμφωνα με το οποίο η θέση των 12 ζωδίων αλλάζει στον ουρανό αργά αλλά σταθερά. Για παράδειγμα, τη σημερινή εποχή κατά το χρονικό διάστημα 21 Μαρτίου ως 20 Απριλίου ο Ήλιος βρίσκεται στον αστερισμό των Ιχθύων και όχι στον αστερισμό του Κριού, όπως αναφέρεται στα ωροσκόπια. Πώς συμφωνεί αυτό με το γεγονός ότι οι αστρολόγοι έχουν συνδέσει τον χαρακτήρα κάθε ατόμου με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που αντιστοιχεί στην ημερομηνία γέννησής του?
ΟΙ Θέσεις Της Αφροδίτης
ΕΝΑ ΑΛΛΟ Πρόβλημα ανακύπτει ΑΠΌ ΤΟ γεγονός Ότι ΟΙ αστρολόγοι συντάσσουν ωροσκόπια ΜΕ ΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ Βάση Των πλανητών ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, χωρίς να ενδιαφέρονται ούτε για το πραγματικό μέγεθός τους ούτε για την πραγματική τους απόσταση από τη Γη. Για παράδειγμα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο θεωρείται ότι έχει την ίδια αστρολογική σημασία είτε ο πλανήτης βρίσκεται στην εμπρός πλευρά του Ήλιου, ανάμεσα σε αυτόν και στη Γη, είτε στην πίσω, παρ 'όλο που στη δεύτερη περίπτωση είναι σε πενταπλάσια απόσταση από τη Γη. Αυτό βέβαια οφείλεται στο ότι η αστρολογία αναπτύχθηκε όταν οι άνθρωποι πίστευαν πως οι πλανήτες περιφέρονται γύρω από τη Γη και όχι γύρω από τον Ήλιο. Τότε όμως γιατί δεν παίζουν αστρολογικό ρόλο και άλλα αντικείμενα του ηλιακού συστήματος μας, όπως οι δορυφόροι των άλλων πλανητών ή οι αστεροειδείς ή ακόμη και οι πλανήτες άλλων πλανητικών συστημάτων, από αυτούς που ανακαλύπτονται κατά δεκάδες τα τελευταία χρόνια? Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πιο απομακρυσμένος από τους πλανήτες, ο Πλούτωνας, είναι στην πραγματικότητα ένας μεγάλος αστεροειδής.
Οι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας ανακαλύφθηκαν τα τελευταία 200 χρόνια, δηλαδή σίγουρα μετά την καθιέρωση των «νόμων» της αστρολογίας. Έχουν οι πλανήτες αυτοί αστρολογική σημασία? Αν ναι, τότε τα ωροσκόπια πριν από την ανακάλυψή τους ήταν λανθασμένα. Αν όχι, τότε σε τι διαφέρουν από τους υπόλοιπους που έχουν? Επιπλέον είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς «ανακαλύφθηκε» η αστρολογική τους επίδραση. Σίγουρα όχι από τα ονόματά τους, αφού αυτά επελέγησαν με τυχαία κριτήρια από τους σύγχρονους αστρονόμους. Το επιχείρημα ότι η αστρολογική επιρροή τους προέρχεται από την εμπειρία δεν μπορεί να σταθεί, αφού περιφέρονται τόσο αργά γύρω από τον Ηλιο ώστε από την εποχή που ανακαλύφθηκαν δεν έχουν διέλθει ακόμη από όλα τα ζώδια.
ΟΙ στατιστικές έρευνες
ολα όμως ΤΑ παραπάνω επιχειρήματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ εύκολο αντιπαραταχθούν Στη διαδεδομένη αντίληψη Ότι «η αστρολογία δουλεύει». Πόσοι από εμάς δεν διαβάσαμε το ωροσκόπιό μας, έστω και «για πλάκα», σε μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό, για να διαπιστώσουμε ότι πολλές από τις προβλέψεις βγήκαν τελικά αληθινές? Μήπως τελικά η αστρολογία είναι πραγματική επιστήμη, όπως η φυσική και η χημεία? Ευτυχώς τέτοιου είδους ερωτήματα μπορούν να ελεγχθούν με τον ίδιο τρόπο που ελέγχεται η αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου ή η κατανάλωση καυσίμων ενός αυτοκινήτου, δηλαδή με στατιστικές μελέτες, και τέτοιες έχουν γίνει πολλές.
Η βασική ιδέα είναι πολύ απλή: επιλέγεται ένα δείγμα ανθρώπων και επιχειρείται, με κάποιον αντικειμενικό τρόπο, να εκτιμηθεί η επιτυχία των ωροσκοπίων που συντάσσουν διάφοροι αστρολόγοι για αυτούς . Η καλύτερη ίσως στατιστική μελέτη αυτού του είδους οργανώθηκε πριν από 18 χρόνια στις ΗΠΑ από τον Σον Κάρλσον, καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, και την επίσημη ένωση αμερικανών αστρολόγων και δημοσιεύθηκε στο εγκυρότατο περιοδικό «Φύση» («Nature»). Σε 30 αναγνωρισμένους αστρολόγους, μέλη της οργάνωσης, δόθηκαν όλα τα στοιχεία που αυτοί θεωρούσαν απαραίτητα για να υπολογίσουν ο καθένας το ωροσκόπιο τεσσάρων διαφορετικών ατόμων.
Στη συνέχεια τα ωροσκόπια που είχε συντάξει ο καθένας μοιράστηκαν στους υπόλοιπους αστρολόγους τυχαία. Μαζί με κάθε ωροσκόπιο δόθηκαν και τα ψυχολογικά προφίλ τριών ατόμων, του τύπου που είχε συμφωνηθεί εξαρχής μεταξύ του Κάρλσον και των αστρολόγων, εκ των οποίων το ένα ανήκε στο πρόσωπο του ωροσκοπίου και τα άλλα δύο ήταν τυχαία . Οι αστρολόγοι έπρεπε να βρουν ποιο ψυχολογικό προφίλ ταίριαζε στο κάθε ωροσκόπιο που τους είχε δοθεί. Αν οι αστρολόγοι απαντούσαν τυχαία, θα έπρεπε να έχουν ποσοστό επιτυχίας 33,33%, αφού η πιθανότητα να επιλέξουν στην τύχη το σωστό ωροσκόπιο ήταν μία στις τρεις. Εξαρχής οι αστρολόγοι είχαν προβλέψει ότι το ποσοστό επιτυχίας τους θα ήταν μεγαλύτερο από 50%. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 34%, ποσοστό που όχι μόνο ήταν κατώτερο από το συμφωνημένο «όριο» του 50%, αλλά και στατιστικά δεν ήταν σημαντικά διαφορετικό από το 33,33%. Με άλλα λόγια, ένα φάρμακο που θα έδινε αυτά τα ποσοστά ίασης δεν θα έπαιρνε ποτέ άδεια κυκλοφορίας. Αντίστοιχα, ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα έπρεπε να σημάνει και το τέλος της αστρολογίας στη συνείδηση ​​του κόσμου. Οι άνθρωποι όμως πάντα θα έχουν την ανάγκη της ελπίδας και της ψυχολογικής στήριξης στις δύσκολες στιγμές τους και οι αστρολόγοι πάντα θα τις προσφέρουν, πάντα βέβαια με το αζημίωτο.
[Του Χ. Βάρβογλη, Aναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από Το Βήμα, το 2003, μέσω ellinikoarxeio.com]
πηγη: defencenet.gr

ΚΑΙ ΣΚΟΝΑΚΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!!


ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

BINTEO!!! ΠΑΠΠΑΣ: ''ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ... ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ...!!!''


ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Νευριασμένος  εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και αρνήθηκε να απολογηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μετά την πρωτοφανή κίνησή του να ουρήσει στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν απολογούμαι σε κανένα, μόνο στη Δικαιοσύνη. Τα έχετε χαρίσει όλα στον Μπόμπολα. Εχετε εντολέα τον Μπόμπολα και θέλετε να υπερασπιστείτε τα τσοντοκάναλα και τα τουρκοκάναλα. Δεν μπορείτε να μιλάτε για χυδαιότητα εσείς που ξεπουλήσατε την πατρίδα κομμάτι κομμάτι και τη βάλατε στο Μνημόνιο».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.





«Παγκόσμια ημέρα θεάτρου η σημερινή και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είπαν να το γιορτάσουν.

Ο Γιάννης Μηλιός μιλά για λύση εντός ευρώ, αλλά εκτός Ευρώπης…

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητά επανεξέταση των θέσεων (;) του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωζώνη.

Ο Γιάννης Τόλιος θέλει επιστροφή όλων των ευρωπαϊκών χωρών στα πρώην εθνικά τους νομίσματα.

Ο Χρήστος Κατσούλας υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στους Κυπρίους, επειδή δεν έφυγαν από την Ευρωζώνη.

Δεκαεννιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “τραβούν το αυτί” του κυρίου Μηλιού και του υπενθυμίζουν πως θέση του κόμματος είναι ότι: “η πεμπτουσία της πολιτικής δεν είναι προφανώς το νόμισμα”.

Η Βαβέλ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το τι θα ζούσαν οι Έλληνες, αν εφαρμοζόταν το “πρόγραμμά” τους, έστω και για μία ώρα.

«Το Mega είναι τουρκοκάναλο»



Ο κ. Χρήστος Παππάς χαρακτήρισε τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τα στελέχη του «σφουγγοκωλάριους της Μέρκελ» δίνοντας συνέχεια στις διαμαρτυρίες της Χρυσή Αυγής για την επιλογή του σταθμού να προβάλει τουρκικά σίριαλ την 25η Μαρτίου. 
Επιπροσθέτως, ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που τον έχει καλέσει προκειμένου να τον επιπλήξει με το σκεπτικό ότι «δεν συνάδει με τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς να ουρεί ένας βουλευτής την είσοδο τηλεοπτικού σταθμού».
 
Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέφερε στην Βουλή ότι «κάποιοι υποκριτές μου ζητούν να δώσω εξηγήσεις στην επιτροπή δεοντολογίας για την διαμαρτυρία στο ΜΕΓΚΑ.Δεν πάω πουθενά, τέρμα ως εδώ. Να σταματήσει η βουλή να κάνει τα χατίρια των σφουγγοκωλάριων της Μέρκελ. Θα δίνουμε λόγο μόνο στη δικαιοσύνη ».
 
Ο βουλευτής μάλιστα κατεύθυνε τα πυρα του και προς την οικογένεια Μόμπολα λέγοντας «δεν προσκυνάμε στο Μπόμπολα. Του τα χαρίσατε όλα και τα μεταλλεία και τον χρυσό και τώρα κάνετε και τον δικηγόρο του. Δεν έχετε εντολέα τον ελληνικό λαό αλλά τον Μπόμπολα. Τον κάθε καναλάρχη που έχει τουρκοκάναλο και τσοντοκάναλο »

πηγη: defencenet.gr

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι!


b502fb7575d6ec2dfb97d130c3bf36df L


Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πολίτες που παρακολούθησαν, στο Νέο Ηράκλειο, την παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.
Στο τέλος της παρέλασης ,αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι , οι οργανώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση. 

πηγη: newsbomb.gr

«Ο Κολοκοτρώνης είναι ένας επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας»


Theodoridis 1821-1-NAI


Ακόμα μία φορά μπαίνει στο στόχαστρο της ΝΔ, ο Νάσσος Θεοδωρίδης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με την Συγγρού να κάνει λόγο για προκλητική του αρθρογραφία για το 1821.
Σε non paper της η Συγγρού αναφέρεται σε άρθρο του κ. Θεοδωρίδη στην εφημερίδα Αυγή, στο οποίο όπως επισημαίνει υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας», χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους "Έλληνες" να ξεσηκώνονται κατά των “Τούρκων”»
Η ΝΔ σημειώνει ότι η παραμονή του στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ «θα αποτελούσε ντροπή για οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα». «Τι περιμένει ο κ. Τσίπρας και τον κρατάει ακόμα κοντά του;», σημειώνει.
πηγη: prisonplanet.gr

ΟΛΟ ΔΟΞΑ ΟΛΟ ΧΑΡΗ Η ......ΦΑΛΑΚΡΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ!!!

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!


Αλ τσαντίρι - Gay τούρκος


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ


Αναπαυτική... παρακολούθηση


550260 447223268683924 319528891 n

Τα φωνάζουμε καιρό όλα αυτά εμείς οι «τρελοί θρησκόληπτοι συνωμοσιολόγοι», αλλά κάποιοι δεν ακούνε. Ας κάτσουν τώρα λοιπόν, αντί να βλέπουν τηλεόραση, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ:
Η νέα γενιά των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας (HDTV) και των καλωδιακών που πωλούνται στο κοινό περιέχει δυνατότητες που δεν έχουν πολύ γίνει γνωστές από τις εταιρείες τεχνολογίας: κάμερες, μικρόφωνα και αισθητήρες που έχουν την ικανότητα καταγραφής του κάθε τι που συμβαίνει στο σαλόνι (ή στην κρεβατοκάμαρα) όχι πολύ διαφορετικά από τις τηλε-οθόνες στο μυθιστόρημα του George Orwell «1984», η τηλεόραση θα είναι σύντομα σε θέση να παρακολουθεί ακόμα και να αναλύει διεξοδικά όλα τα άτομα που θα βρίσκονται στην περιοχή των τηλεοπτικών συσκευών.
 
Η εταιρία τηλεπικοινωνιών, Verizon, κατέθεσε πρόταση για κατοχύρωση μιας νέας εφαρμογής που θα έχει ως στόχο την στοχευμένη διαφήμιση που βασισμένη σε πληροφορίες που θα συλλέγονται από την παρατήρηση της συμπεριφοράς του κοινού. Ειδικά διαμορφωμένα συστήματα κάμερας και μικροφώνων, ενσωματωμένα στις τηλεοράσεις των καταναλωτών, θα εντοπίζουν συμπεριφορές,συζητήσεις, ανθρώπους, αντικείμενα ή ακόμα και κατοικίδια που βρίσκονται κοντά στον χώρο της τηλεόρασης.
 
Αν το σύστημα, για παράδειγμα, καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα ζευγάρι τσακώνεται, τότε θα στείλει αυτήν την πληροφορία στον κεντρικό εξυπηρετητή και αυτός, με τη σειρά του, θα εμφανίσει στην τηλεόραση του σαλονιού ή σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή, μία διαφήμιση για σύμβουλο γάμου. Αν οι πληροφορίες που συλλέξει ο «Μεγάλος Αδελφός» της Verizon, δείχνουν ότι το ζευγάρι περνάει ένα ρομαντικό απόγευμα, τότε θα εμφανιστεί διαφήμιση για ταξίδια δύο ατόμων ή για προσφορές λουλουδιών ή ακόμα και διαφημίσεις-προτάσεις ρομαντικών ταινιών.
 
Για πολλά χρόνια οι υπεύθυνοι τεχνολογίας ήθελαν να χρησιμοποιήσουν συσκευές όπως το Kinect της Microsoft, για να εξελίξουν τη στοχευμένη διαφήμιση, όμως η Verizon πηγαίνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία ένα βήμα παραπέρα με τη νέα της πατέντα που περιγράφεται από την εταιρία ως "Μέθοδοι και Συστήματα για Παρουσίαση Διαφημίσεων που Σχετίζονται με την Συμπεριφορά των Χρηστών".
πηγη: yahoonews

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ (ανεπιβεβαίωτη). Πληροφορίες ότι πυροβολήθηκε ο Άσαντ. Διαψεύδει η Δαμασκός


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ (ανεπιβεβαίωτη). Πληροφορίες ότι πυροβολήθηκε ο Άσαντ. Διαψεύδει η Δαμασκός


Πληροφορίες για το ότι πυροβολήθηκε ο Άσαντ μεταδίδονται χωρίς να επιβεβαιώνονται όμως ούτε από τους "επαναστάτες".
Λένε ότι τον πυροβόλησε ένας από τους φρουρούς του και είτε είναι νεκρός είτε χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.
Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο αλλάζουν πολλά στην ανατολική Μεσόγειο.
Η είδηση έπαιξε και στην blogόσφαιρα των ΗΠΑ, αλλά τα μεγάλα διεθνή μέσα δεν ανέφεραν τίποτε απολύτως.

πηγη: prisonplanet.gr

Αθίγγανοι απειλούν με όπλα και τσεκούρια τη Χρυσή Αυγή! (ΒΙΝΤΕΟ)


Opla Xrysi Aygi-1-NAI


Στα άκρα φαίνεται πως έχει φτάσει η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ομάδες του πληθυσμού της Θράκης και του κόμματος της Χρυσής Αυγής, με πιο πρόσφατο παράδειγμα βίντεο που μαγνητοσκόπησαν και διένειμαν στο διαδίκτυο κάτοικοι του οικισμού Ρομά στην Κομοτηνή.
Μετά από δηλώσεις μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής περί μη ελληνικότητας των τσιγγάνων, κάτοικοι του οικισμού των Ρομά στην Κομοτηνή δεν διστάζουν να εμφανιστούν μπροστά στην κάμερα κρατώντας όπλα, τσεκούρια και αλυσοπρίονα ξεκαθαρίζοντας πως είναι έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους σε περίπτωση που κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής επιχειρήσει να έρθει σε αντιπαράθεσή μαζί τους.


πηγη: ThrakiToday

«Πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο για να πας μπροστά στην μουσική βιομηχανία», λέει ποπ σταρ




Η Nicole Scherzinger, τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και τηλε-περσόνα, λέει ότι ο λόγος που ίσως δεν έχει πάρει ακόμη κάποιο από τα πιο πολυπόθητα βραβεία της βιομηχανίας του θεάματος, είναι επειδή αρνείται να πουλήσει την ψυχή της στο διάβολο.

Η 34χρονης Scherzinger, έγινε γνωστή ως τραγουδίστρια στα γκρουπ ‘Eden's Crush’ και ‘The Pussycat Dolls’. Εντούτοις, πρόσφατα μίλησε για μερικά από τα μειονεκτήματα της διασημότητας, όπως τον να εξισορροπήσεις τα ηθικά στάνταρ για να πας μπροστά.

«Αυτή είναι μια τόσο σκληρή βιομηχανία, ξέρετε. Για να τα καταφέρεις, πρέπει πραγματικά να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο ... δεν το έχω κάνει», είπε πρόσφατα η Scherzinger στην βρετανική Independent. "Αυτός είναι ίσως ο λόγος που δεν έχω φτάσει αρκετά στην κορυφή του βουνού μου. Θέλω να πω, πού είναι τα βραβεία Tony μου, τα Grammy μου, τα Oscar μου; Γιατί δεν έχω κανένα από αυτά τα πράγματα ακόμα;"

Ενώ η πίεση να μείνεις διάσημος μπορεί να είναι κουραστική, η Scherzinger είπε ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι όλα είναι μια ‘ευλογία’.

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Χαβάη και αποκάλυψε ότι δεν προέρχεται από μια οικογένεια καλλιτεχνών. Για εκείνη, μπορεί να ήταν το ‘θέλημα του Θεού’ που την έφερε στο προσκήνιο.

Η τραγουδίστρια προέρχεται από μια συντηρητική Ρωμαιοκαθολική οικογένεια, και δήλωσε ότι η οικογένειά της δέχεται τη μουσική της και εκείνη δεν αισθάνεται πλέον ότι χρειάζεται να εξηγήσει το υλικό της στους ανθρώπους.

«Κατάγομαι από μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια. Ο παππούς είναι ιερέας. Και αν με υποστηρίζουν σε όλα αυτά, και το κάνουν, τότε εγώ είμαι OK», είπε.

Μια άλλη διάσημη τραγουδίστρια που προέρχεται από θρησκευόμενη οικογένεια, ηKaty Perry, έχει δηλώσει ότι ήθελε να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια της gospel, αλλά όταν είδε ότι δεν γινόταν τίποτα, «πούλησε την ψυχή της στον διάβολο» (και εκτοξεύτηκε….)




πηγη: redskywarning

Έτοιμο το ξεπούλημα των κυπριακών τραπεζών στην Πειραιώς - Πέφτουν υπογραφές



Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια για τη εξαγορά των υποκαταστημάτων των κυπριακών Τραπεζών Λαϊκής και Κύπρου στην Ελλάδα από την Τράπεζα Πειραιώς.
Για τον σκοπό αυτό έχει μεταβεί αντιπροσωπεία της Πειραιώς στην Μεγαλόνησο.
Μετά την εξαγορά δημιουργείται ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος στην ελληνική αγορά με ενεργητικό της τάξης των 100 δισ. ευρώ και 22,000 εργαζομένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες που απορροφά η Τράπεζα Πειραιώς αφορούν καταθέσεις 16 δισ.ευρώ και δάνεια μετά από προβλέψεις 16 δισ. ευρώ επίσης.
Η έκθεση των δύο κυπριακών τραπεζών στην εγχώρια αγορά μέσω δανείων ανέρχεται σε 24 δισ. ευρώ, ωστόσο οι μέτοχοί τους έχουν ήδη προχωρήσει στην διενέργεια προβλέψεων συνολικού ύψους 8 δισ.ευρώ.
Εξάλλου, το κόστος ανακεφαλαιοποίησης Κύπρου και Λαϊκής έχει υπολογιστεί στα 1,5 δισ. ευρώ, το οποίο θα καλυφθεί κατά 1 δισ. ευρώ από το ΤΧΣ και κατά 500 εκατ. ευρώ από την Κύπρο.
πηγη: defencenet.gr