ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Εσείς ακόμα Πίνετε - Τρώτε ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ;;;(Aspartame)! Είναι τοξικό Δηλητήριο και αποτυχημένο Εντομοκτόνο! ΒΙΝΤΕΟ





Η ασπαρτάμη, που χρησιμοποιείται σε πάνω από 6.000 προϊόντα ως μιατεχνητή γλυκαντική ουσία, είναι μια τοξική ουσία που θέτει σοβαρούς κινδύνους τη δημόσια υγεία. Ωστόσο, το ευρύ κοινό δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς πόσο θανατηφόρα αυτό το υποκατάστατο της ζάχαρης μπορεί να είναι.
Η ασπαρτάμη είναι εξαιρετικά εθιστική. Προκαλεί πραγματική λαχτάρα για την τοξίνη. Πολλοί διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν, λόγω των σοβαρών συμπτωμάτων στέρησης.
Μπορεί να βλάψει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και έχει άμεση σχέση με τον καρκίνο. Η ασπαρτάμη είναι μία διεγερτική τοξίνη που διεγείρει ανθρώπινη αντίδραση κυττάρων στο γλυκαντική ουσία που δεν περιέχει στην πραγματικότητα καθόλου γλυκύτητα.
Τα τοξικοδιεγερτικά έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούν ανάπτυξη του καρκίνου και της μεταστάσεως. Αυτή η διαδικασία τροφοδοτεί τα καρκινικά κύτταρα.
Το οξύ της ασπαρτάμης, επίσης γνωστό ως ασπαρτικό, δρα ως νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο.
Θα διευκολύνει τη μετάδοση των πληροφοριών από νευρώνα σε νευρώνα. Η υπερβολική ποσότητα ασπαρτάμης στον εγκέφαλό σας σκοτώνει τους νευρώνες, επιτρέποντας την εισβολή των τεράστιες ποσότητες ασβεστίου στα κύτταρα. Αυτή η εισροή παράγει ακραία επίπεδα των ελευθέρων ριζών που σκοτώνουν τα κύτταρα.
Η νευρική κυτταρική βλάβη προκαλείται από αδικαιολόγητη χρήση ασπαρτικού. Αυτός είναι ο λόγος που συμβολίζεται ως "excitotoxins."
Διεγείρουν και σπρώχνουν τα νευρικά κύτταρα σε θάνατο.
The FDA is Killing You

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!





Ακόμη έναν πολιτικόν συμψηφιδωτόν βαδίζει προς το τέλος του. Ο τουρκικός στρατός αδειάζει την ανατολική πλευρά της Μικράς Ασσίας και βαδίζει προς τα ανατολικά καλύπτωντας το μέτωπον απέναντι από την Ελλάδα από τον Έβρον ως την Ροδον και την Κύπρον. Οι προθέσεις είναι φανερές δι’ όσους έχουν νουν να λογαριάσουν. Λέτε να ισχύει εκείνον το μυστικόν της προφητείας του Πατροκοσμά Αιτωλού ότι οι Τούρκοι θα το γνωρίζουν τρεις ημέρες πρωτύτερα;
Ο Αμπτουλάχ Οτσαλάν πέρασε στην αντεπίθεση και μετά την προδοσία του από τον αρχιπροδότη του Ελληνισμού όπως και ο παππούς του Θεόδωρο Πάγκαλλο/Πανάσχημο και πρόδοσε τον Ελληνισμό (;) και τον λαό του; Σε τι αποσκοπεί η συμφωνία του με τους Τούρκους για παύση των εχθροπραξιών; Τι κρύβεται;

Μήπως όλα είναι στο κόλπον; Πάντως φαίνεται πολύ αστείον να υποχωρεί το τουρκικός στρατός από τα ανατολικά σύνορα προς ένδειξη φιλίας με τους Κούρδους, αφήνωντας αφύλακτα τα νώτα τους στον πόλεμο της Συρίας, δεν φαίνεται σοβαρή υπόθεση. στην πραγματικότητα η Τουρκία έβαλε τον Αμπτουλάχ Οτσαλάν ν’ ανακοινώσει την εκσυμφιλιοποίηση Τούρκων Κούρδων για να παρθεί ως δεδομένον αυτής της πρόθεσης η μετακίνηση του στα ελληνικά σύνορα.
Στην Κύπρον στις ακριτικές με τα κατεχόμενα περιοχές ακούμε κάθ’ εβδομάδα πλέον τις ριπές των κλαγγών των τυφεκίων και τις εκρήξεις από ΠΑΟ και όλμους νυχθημερόν των Τούρκων!
Όλοι καταλάβουν εκτός από τις αρχές μας!
Η πρόθεση περνάται απαρατήρητη με πρόφαση την ψευδοειρήνη με τους Κούρδους για να ζυγώσουν τα σύνορα μας χωρίς να μας συγκλονίσουν και να εισέλθουμε ψυχικά και σωματικά σε κατάσταση διαρκούς έκτακτης ανάγκης επιθέσεως.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
πηγη: news-cobra.blogspot.gr

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ!!!





Την απίστευτη δύναμη πίστης και θέλησης απέδειξε ο γνωστός από τα παλιά Πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Δρόσος, ο οποίος ξεκίνησε με τα… πόδια από την Πάτρα για το Άγιο Όρος, εκπληρώνοντας ένα τάμα που είχε κάνει πριν από χρόνια! Η ενέργειά του εξέπληξε και συγκίνησε όλους όσοι έμαθαν γι’ αυτήν την πεζοπορία, αλλά εκείνο που έκανε τους πάντες να πέσουν κυριολεκτικά από τα σύννεφα ήταν ότι μέσα σε όλα έζησε και μία απίστευτη κι όμως αληθινή... περιπέτεια με αστυνομικούς οι οποίοι του… απαγόρευσαν να περπατήσει στην εθνική οδό! Αυτό συνέβη στην περιοχή της Κατερίνης. Ο Νίκος Δρόσος είχε βγει από τα Τέμπη και περπατούσε στην Εθνική οδό με το σακίδιο στην πλάτη, όταν τον σταμάτησε περιπολικό. Εξήγησε στους αστυνομικούς ότι εκπλήρωνε τάμα και ότι πήγαινε πεζός από την Πάτρα στο Άγιο Όρος. Όμως οι αστυνομικοί επέμειναν στην απαγόρευση και του είπαν: «Ή σε πάμε στο ΚΤΕΛ και πας με λεωφορείο ή σε πάμε στα κρατητήρια!». Μάταια προσπαθούσε να τους μεταπείσει και μετά από ώρα προσπαθειών του, τελικά τους άφησε να τον πάνε μέχρι το ΚΤΕΛ. Έφθασε Θεσσαλονίκη και από εκεί ξεκίνησε πάλι πεζός για το Άγιο Όρος στο οποίο έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης. Έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης «Πάτρα – Αγ. Όρος» με τα πόδια του. Και μεταφέροντας ένα σακίδιο 22 κιλών.
 
Κατέρρευσε στην εθνική
 
Μάλιστα είχε απαγορεύσει στον εαυτό του να φάει ή να πιει σε κατάστημα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ενώ τα βράδια κοιμόταν σε πλατείες και σε παγκάκια! Ανεβαίνοντας μάλιστα τον Μπράλο και μετά από 47 χιλιόμετρα συνεχόμενης πεζοπορίας, υπέστη πρόβλημα στα πόδια. Κατέρρευσε στο δρόμο και τον «μάζεψε» διερχόμενος κτηνοτρόφος. Εν τέλει, φθάνοντας στο Άγιο Όρος ο «Κόσμος» επικοινώνησε μαζί και η πρώτη του δήλωση ήταν:«Τώρα αισθάνομαι δυνατός. Δεν ξέρετε πόση δύναμη μου έδωσε αυτή η εμπειρία».

Από τη Νεβάδα… στα Μοναστήρια!
 
 Ο Νίκος Δρόσος δραστηριοποιείτο επί πολλά χρόνια στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Διατηρούσε το κατάστημα «Νεβάδα» στην περιοχή του Αλισσού, που αποτέλεσε ένα από τα γνωστότερα στέκια της καλοκαιρινής διασκέδασης. Προ ετών εγκατέλειψε τη νύχτα. Άλλαξε δουλειά αναζητώντας εργασίας ακόμα και στα καράβια. Ένα ταξίδι του στο Άγιο Όρος στάθηκε αφορμή για να αλλάξουν πολλά στη ζωή του. Και από τότε έκανε το τάμα που εκπλήρωσε τώρα…












"Η Γερμανία διαπρέπει με δανεικά και αγύριστα"!





Η Γερμανία είχε κατά καιρούς διεθνή πρωτιά σε πολλούς τομείς: στον τουρισμό, στις εξαγωγές, στις τέχνες, στο ποδόσφαιρο. Εκεί που είναι όμως μονίμως ασυναγώνιστη είναι στο άθλημα «δανεικά και αγύριστα».«Η Γερμανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στα πολεμικά χρέη» επανέλαβε πρόσφατα ο καθηγητής Οικονομικής Ιστορίας Άλμπεχτ Ριτσλ, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο η χώρα του να δεχθεί συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Όπως δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής:  «Η Γερμανία δεν θα δεχθεί συζήτηση επειδή αν αυτή αρχίσει δεν πρόκειται να σταματήσει γιατί μετά θα έρθουν αξιώσεις από άλλες χώρες-θύματα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Κι αυτό θα επιτρέψει στους Γερμανούς να παραμείνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές στον τομέα των απλήρωτων χρεών ». Επικαλείται μάλιστα την άποψη του Χέλμουτ Κολ μετά την επανένωση της Γερμανίας ότι είναι αδύνατον να «πουληθούν» οι επανορθώσεις στον γερμανικό πληθυσμό και ότι αν γίνονταν θα προξενούσαν περισσότερο κακό από ό, τι καλό.
Στην ερώτηση αν οι επανορθώσεις υπολογίζονται αποκλειστικά από τους νικητές του πολέμου ή πάντα σε συνεργασία με τους ηττημένους, ο Άλμπρεχτ Ριτσλ απαντά: «Οι επανορθώσεις ήταν από την αρχαιότητα ένα αντίβαρο για τις απώλειες των νικητών. Το αποφασιστικό στην περίπτωση της Γερμανίας ήταν η απόφαση των συμμαχικών δυνάμεων να τερματίσουν πρόωρα τη διαδικασία των επανορθώσεων και να θέσουν στη θέση τους τη συνεργασία των ευρωπαϊκών χωρών με τη Γερμανία ». «Έχοντας αποβάλλει» όπως λέει «το βάρος των επανορθώσεων και των χρεών η Γερμανία απέκτησε έτσι υγιή κρατική οικονομία και μπόρεσε να γίνει εξαγωγική χώρα »καταλήγει.
πηγη: defencenet.gr

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Οι Ενεργειακές Πύλες και πως επηρεάζουν τον άνθρωπο.





ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Γύρω από τη Γη υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, τα κομβικά σημεία του οποίου βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους... Τα ελληνικά ιερά βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους γιατί είναι χτισμένα σε κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης.
Τα κομβικά σημεία και οι γραμμές, οι οποίες ονομάζονται τελλουρικά ρεύματα, του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης συμπίπτουν με περιοχές, όπως:
● Περιοχές ηλεκτρομαγνητικών διαταραχών.
● Περιοχές όπου το γεωμαγνητικό πεδίο και η ηλιακή ακτινοβολία έχουν μέγιστη ή ελάχιστη ένταση.
● Περιοχές πλούσιες σε ορυκτά, μεταλλεύματα και πετρέλαιο.
● Περιοχές της ατμόσφαιρας με υψηλή ή χαμηλή βαρομετρική πίεση.
● Πλανητικές ζώνες με έντονη σεισμική δραστηριότητα.
● Κεντρικά σημεία ωκεάνιων ρευμάτων και δινών.
● Πορείες μεταναστεύσεως πτηνών, ζώων και ψαριών.
● Τόπους αναπαραγωγής ζωντανών πλασμάτων.
● Κέντρα συγκεντρώσεως ανθρώπινου πληθυσμού.
● Περιοχές αναδείξεως θρησκειών, φιλοσοφιών, επιστημών, τεχνών και κτισμάτων ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής.
Τα κομβικά αυτά σημεία είναι ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία, σύμφωνα με τον λεξαριθμικό κώδικα της ελληνικής γλώσσας, όταν μεταβάλλονται δημιουργούν ανοίγματα στον χωροχρόνο που ονομάζονται χρονοπύλες, ή αστροπύλες, ή ενεργειακές πύλες, ή ενεργειακοί δίαυλοι.
Δώδεκα σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης παρουσιάζουν ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Τα σημεία αυτά είναι: Στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από την Ιαπωνία, στη νότια περιοχή του Θιβέτ, στα σύνορα της Ινδίας και της Κίνας, στη Μεσόγειο θάλασσα, ανάμεσα στη Λιβύη και στην Κρήτη, στον Ατλαντικό Ωκεανό, ανάμεσα στη Φλόριντα, στη νήσο Μπαχάμες και στη νήσο Βερμούδες (το σημείο αυτό είναι γνωστό ως Τρίγωνο των Βερμούδων), στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από το Σαν Φραντζίσκο, στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, στον Ινδικό Ωκεανό, δυτικά της Αυστραλίας και νότια της Ινδίας, στη θαλάσσια περιοχή, νότια του ακρωτηρίου της Καλής Ελπίδας, στον Ατλαντικό Ωκεανό, έξω από την Ουρουγουάη, στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από τη νήσο του Πάσχα, στον Βόρειο Πόλο και στον Νότιο Πόλο.
Στα σημεία αυτά εξαφανίζονται πλοία και αεροπλάνα και συχνά παρατηρείται μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη. Μία τέτοια φωτεινή πρασινωπή ομίχλη παρατηρήθηκε και στο πείραμα της Φιλαδέλφειας, κατά το οποίο εξαφανίστηκε και επαναϋλοποιήθηκε το πολεμικό πλοίο Eldridge. Η ιστορία σχετικά με το πείραμα της Φιλαδέλφειας ξεκινάει όταν το αμερικανικό ναυτικό έκανε πειράματα σχετικά με τη δημιουργία ενός ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου γύρω από τα πολεμικά πλοία, ώστε οι εχθρικές τορπίλες όχι μόνο να μην έφταναν ποτέ στο μεταλλικό τους περίβλημα, αλλά και να γύριζαν από εκεί που ήρθαν. Στα πειράματα που πραγματοποίησε το αμερικανικό ναυτικό ένας τεράστιος ηλεκτρομαγνήτης, ο οποίος φορτιζόταν από τις ηλεκτρογεννήτριες του πλοίου, άλλαζε τη μαγνητική συμπεριφορά του πλοίου, παραπλανώντας τις τορπίλες. Τότε παρατηρήθηκε για πρώτη φορά μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη λόγω του ιονισμού των μορίων της ατμόσφαιρας από ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Ο επόμενος στόχος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού ήταν να κάνει τα πολεμικά πλοία αόρατα από τα εχθρικά ραντάρ, με τη δημιουργία ενός ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που θα τα εξαφάνιζε από το ορατό φάσμα του φωτός. Όμως, το αποτέλεσμα του πειράματος, που έγινε στη ναυτική βάση της Φιλαδέλφειας το 1943 πάνω στο πλοίο Eldridge, ήταν να εξαφανιστεί το πλοίο από το λιμάνι της Φιλαδέλφειας και να επαναϋλοποιηθεί την ίδια σχεδόν στιγμή στο λιμάνι του Νόρφολκ της Βιρτζίνια, 350 χιλιόμετρα νοτιότερα. Αμέσως μετά το πλοίο ξαναεμφανίστηκε στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας. Λίγο πριν εξαφανιστεί το πλοίο, εμφανίστηκε μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη, η οποία κάλυψε ολόκληρο το πλοίο. Από τα παραπάνω προκύπτει, λοιπόν, ότι τόσο η εξαφάνιση του πλοίου Έλντριντζ, η οποία συνοδεύτηκε από μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη, όσο και οι εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων σε σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης που παρουσιάζουν ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές, οι οποίες επίσης συνοδεύονται από μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη, συνδέονται με το άνοιγμα χωροχρονικών πυλών.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ
Τα ελληνικά ιερά βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους. Ως προς την περίπτωση ο Αριστοτέλης αναφέρει (Πολιτικά, βιβλίον 7, παράγραφος 1331): «Οι οίκοι οι καθιερωμένοι για τη λατρεία των θεών αρμόζει όπως βρίσκονται όχι μόνο στην κατάλληλη θέση, αλλά και στην ίδια, εκτός εκείνων των οποίων τη θέση ορίζει ο Νόμος χωριστά, ή κάποιο μαντείο πυθόχρηστο. Ακόμη τα ιερά των αγροτικών περιοχών πρέπει να βρίσκονται συμμετρικά κατανεμημένα, άλλα αφιερωμένα στους θεούς, άλλα στους ήρωες».
ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
Σύμφωνα με την Ιλιάδα του Ομήρου, μέσω των ουράνιων διαύλων μετακινούνται οι θεοί με τα ιπτάμενα άρματά τους (ραψωδία Ε, στίχοι 749-751): «Αυτόματες οι πύλες μυκήθηκαν τ’ ουρανού, που τις έχουν οι Ώρες, γιατί σ’ αυτές έχει ανατεθεί τον μεγάλο ουρανό και τον `Ολυμπο, ν’ ανοίγουν με πυκνό νέφος και να κλείνουν». Ως προς την περίπτωση, χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του Θεόφιλου Καΐρη για αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που είδε τον Απρίλιο του 1822 στην περιοχή του Ολύμπου, την οποία κατέγραψε στο ημερολόγιό του: «Εφθάσαμεν εις τόπον ονομαζόμενον Μπούρσανη, όπου εμείναμε και το υπόλοιπον της νυκτός. Είδομεν δε και περίεργον βολίδος φαινόμενον, της οποίας η φαινομένη διάμετρος ήταν ως σπιθαμιαία. Διηρέθη εις δύο σφαίρας και η μεν μείζων ην λαμπρά και κυανώδης και ταχύτατη, η δε μικρά ην πυρώδης, διήρκεσε δε ως τρία δεύτερα».
Επίσης, σύμφωνα με το Βιβλίο της Γενέσεως, μέσω των ουράνιων διαύλων οι θεοί έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους (Γένεσις, κεφάλαιον 28, στίχοι 10-19): «Ο Ιακώβ έφυγε από τη Βέερ Σεβά και πήγαινε προς τη Χαρράν. Όταν έδυε ο ήλιος έφτασε σ’ έναν τόπο όπου και έμεινε για να διανυκτερεύσει. Έβαλε ένα λιθάρι για προσκέφαλό του και κοιμήθηκε εκεί. Στον ύπνο του τη νύχτα είδε μία σκάλα, που στηριζόταν στη γη και η κορυφή της άγγιζε τον ουρανό. Πάνω της ανέβαιναν και κατέβαιναν άγγελοι του Θεού. Κι ο Κύριος στάθηκε πάνω της και του είπε, ‘‘Εγώ είμαι ο Κύριος, ο Θεός των πατέρων σου Αβραάμ και Ισαάκ. Αυτή τη χώρα που κοιμάσαι θα τη δώσω σε σένα και στους απογόνους σου. Πλήθος θα είναι οι απόγονοί σου όπως οι κόκκοι της σκόνης στη γη. Θα επεκταθείς δυτικά και ανατολικά, βόρεια και νότια, και θα ευλογηθούν στο πρόσωπό σου και μέσω των απογόνων σου όλα τα έθνη της γης. Εγώ θα είμαι μαζί σου και θα σε φυλάω όπου κι αν πηγαίνεις, και θα σε φέρω πίσω σ’ αυτήν εδώ τη χώρα. Δεν θα σε αφήσω ώσπου να πραγματοποιήσω την υπόσχεσή μου’’. Ο Ιακώβ ξύπνησε τρομαγμένος και είπε, ‘‘Αλήθεια, ο Κύριος είναι σ’ αυτόν τον τόπο κι εγώ δεν το ήξερα! Τί φοβερός τόπος! Εδώ δεν είναι παρά ο οίκος του Θεού, κι αυτή είναι η πύλη του ουρανού’’. Το πρωί που σηκώθηκε, πήρε το λιθάρι που το είχε για προσκέφαλό του, το έστησε ως ιερή στήλη, κι έχυσε λάδι πάνω στην κορυφή της. Και ονόμασε τον τόπο εκείνο Βαιθήλ (Οίκος Θεού), ενώ πρωτύτερα ονομαζόταν Λουζ».

Όπου υπάρχουν ναοί, θέατρα, ασκληπιεία, πυραμίδες, συγκεκριμένες εκκλησίες, ιερές στήλες ή πέτρες και ιερά σπήλαια υπάρχουν κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης. Τα ιερά χτίστηκαν σε κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης, είτε μετά την επαφή ανθρώπων με θεούς σε τέτοια σημεία, όπως στην περίπτωση του Ιακώβ, είτε μετά από υπόδειξη των Μαντείων, όπως αναφέρει ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά (βιβλίον 7, παράγραφος 1331), τα οποία ήταν κι αυτά χτισμένα σε τέτοια σημεία ώστε να υπάρχει επικοινωνία με τους θεούς.
Όσον αφορά την ύπαρξη κομβικών σημείων σε ιερά σπήλαια, χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Ευαγγελιστή Ιωάννη στην ύπαρξη χρονοπύλης εντός του σπηλαίου της Πάτμου (Αποκάλυψις Ιωάννου, κεφάλαιον 4, στίχος 1): «Ύστερα απ’ αυτά, είδα πύλη ανοιχτή στον ουρανό. Και η φωνή που άκουσα προηγουμένως ν’ αντηχεί σαν σάλπιγγα απευθύνθηκε σ’ εμένα και μου είπε, ‘‘Ανέβα εδώ πάνω για να σου δείξω τί θα συμβεί στο μέλλον’’».
Ενώ όσον αφορά την ύπαρξη κομβικών σημείων σε συγκεκριμένες εκκλησίες χαρακτηριστικά είναι τα εξής παραδείγματα: Στην κορυφή της πυραμίδας του Ταϋγέτου βρίσκεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στο οποίο εμφανίζεται γύρω στα μεσάνυχτα, μεταξύ 10 και 1, μία φωτεινή σφαίρα. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι η πύλη του Ταϋγέτου, εντός της οποίας επιτυγχάνεται και η αθανασία του ανθρώπινου σώματος, βρίσκεται εντός της πυραμίδας και ότι Λακωνία σημαίνει κωνικός λίθος (λάας = λίθος + κώνος). Κάτω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό, υπάρχει ένα βάραθρο, το οποίο παλαιότερα φαινόταν να φωτίζεται. Το εκκλησάκι του Αγίου Παταπίου στα Γεράνεια όρη είναι χτισμένο σε ένα σπήλαιο από όπου εμφανίζονταν φώτα. Η Παναγία η Τρυπητή στο Αίγιο χτίστηκε στο σημείο όπου είχε δει ένας Γάλλος ναυτικός μέσα στη νύχτα να βγαίνει μέσα από τη γη ένα φως όταν ναυάγησε εκεί. Στη μέση του χωριού Πέτρα της Λέσβου υπάρχει ένας τεράστιος βράχος, πάνω στον οποίο είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας της Πέτρας. Το εκκλησάκι αυτό είναι χτισμένο πάνω σε μία τρύπα που οδηγεί βαθιά μέσα στον βράχο και χτίστηκε εκεί γιατί τις νύχτες εμφανιζόταν από το βάθος της τρύπας ένα λαμπρό φως.
Η ΑΠΟΫΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Το ανθρώπινο σώμα βρισκόμενο μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο μπορεί να αποϋλοποιηθεί, δηλαδή να μετατραπεί σε κύμα φωτονίων, και να μεταβεί ακαριαία ή σε άλλα σημεία του Σύμπαντος ή σε άλλα σημεία του χωροχρόνου ή σε παράλληλες διαστάσεις.
Επίσης, μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο μπορεί να επιτευχθεί και η αθανασία του ανθρώπινου σώματος. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να γίνει αθάνατο όταν μετατραπεί σε κύμα φωτονίων, διότι με τη μετατροπή του σε κύμα φωτονίων μετασχηματίζεται σε ενέργεια.
Για να επιτευχθεί η αποϋλοποίηση του ανθρώπινου σώματος μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο, κατ’ αρχήν αυτό θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του, σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (12 η ώρα το μεσημέρι ή 12 η ώρα τα μεσάνυχτα) και σε συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου: Κατά την εαρινή ισημερία (21 Μαρτίου), κατά το θερινό ηλιοστάσιο (21 Ιουνίου), κατά τη φθινοπωρινή ισημερία (23 Σεπτεμβρίου) και κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο (22 Δεκεμβρίου).
Επίσης, για να μπορέσει να αποϋλοποιηθεί ο άνθρωπος μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο θα πρέπει να ανέλθει σε υψηλότερες συχνότητες ώστε να μπορέσει να συντονιστεί με τις υψηλές συχνότητες του ενεργειακού χώρου.
Τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε συχνότητες μεταξύ 62 και 68 MHZ, δηλαδή σε συχνότητες μεταξύ 62.000.000 και 68.000.000 HZ, αφού 1 MHZ είναι 1.000.000 HZ. Τα άτομα έχουν ηλεκτρικό φορτίο. Όταν ένα ηλεκτρικό φορτίο ταλαντώνεται παράγει ηλεκτρομαγνητικό κύμα. Καθώς τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος πάλλονται ταλαντώνεται το ηλεκτρικό τους φορτίο και η ταλάντωση του ηλεκτρικού τους φορτίου δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα. Αυτή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα είναι η λεγόμενη αύρα ή βιοενέργεια.
Όταν το ανθρώπινο σώμα δονείται σε υψηλότερες συχνότητες εκπέμπει περισσότερη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με αποτέλεσμα η αύρα να γίνεται φωτεινότερη.
Το φωτοστέφανο των αγίων δεν είναι παρά η αύρα του σώματός τους που έχει γίνει φωτεινότερη επειδή κατάφεραν να ανέλθουν σε υψηλότερες συχνότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άγιοι είχαν φτάσει στο σημείο να θεραπεύουν, να μετεωρίζονται, να γίνονται αόρατοι, να κινούν αντικείμενα εξ αποστάσεως, να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων και να βλέπουν το μέλλον.
Η μεταβολή των δονήσεων της ύλης εξηγεί όλα τα λεγόμενα παραφυσικά φαινόμενα. Για παράδειγμα, η αορατότητα επιτυγχάνεται όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες. Το ίδιο και η μετεώρηση, διότι όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες αραιώνει η μοριακή τους δομή με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάρος του ανθρώπινου σώματος. Επίσης, όταν ο άνθρωπος δονεί τα κύτταρα του σώματός του σε υψηλότερες συχνότητες με αποτέλεσμα να αραιώνει η μοριακή του δομή και να μειώνεται το βάρος του μέχρι το σημείο που να γίνεται το σώμα του ελαφρύτερο από το νερό, μπορεί να περπατάει πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας. Τέλος, όταν τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες, πάλλεται σε υψηλότερες συχνότητες και το ηλεκτρικό τους φορτίο. Το παλλόμενο σε υψηλότερες συχνότητες ηλεκτρικό φορτίο των ατόμων παράγει μεγαλύτερης ενέργειας ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ικανή να δημιουργήσει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από ένα κοντινό υλικό σώμα. `Ετσι, το κοντινό αυτό υλικό σώμα θα κινείται με τη δύναμη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που θα υπάρχει γύρω του. Ακόμα και η αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη (το φαινόμενο κατά το οποίο ένας άνθρωπος απανθρακώνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς εμφανή λόγο) οφείλεται στη μεταβολή των δονήσεων της ύλης. Ο άνθρωπος μπορεί να αυταναφλεχθεί όταν τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του σώματός του δονηθούν σε υψηλές συχνότητες, καθώς κίνηση σημαίνει θερμότητα.
Ο Ιησούς Χριστός και ο Απολλώνιος ο Τυανέας είχαν την ικανότητα να θεραπεύουν και να ανασταίνουν νεκρούς, να εξαϋλώνονται και να γίνονται αόρατοι, να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων (τηλεπάθεια), να κινούν εξ αποστάσεως υλικά αντικείμενα (τηλεκίνηση), να μετεωρίζονται και να βρίσκονται ταυτόχρονα σε δύο σημεία (πολυστασία). Ο Πυθαγόρας είχε την ικανότητα της πολυστασίας. Ο Ιάμβλιχος όταν προσευχόταν ανυψωνόταν δέκα πήχεις πάνω από τη γη και το σώμα του έπαιρνε μία χρυσή απόχρωση. Ο Πάτερ Παΐσιος είχε την ικανότητα της διόρασης και της αορατότητας. Ο `Αγιος Φραγκίσκος της Ασίζης (1181-1226), ο `Αγιος Θωμάς ο Ακινάτης (1225-1274), η Αγία Θηρεσία (1515-1582) και ο `Αγιος Ιωσήφ του Κοπερτίνο (1603-1663) είχαν την ικανότητα της μετεώρησης.
Η κραδασμιακή συχνότητα των ατόμων του ανθρώπινου σώματος αλλάζει με τον διαλογισμό και την προσευχή, αφού και η προσευχή διαλογισμός είναι. Με τον συνεχή διαλογισμό ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά τη συχνότητα των κραδασμών των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος. Όταν η συχνότητα των κραδασμών φθάσει τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αρχίζει και βλέπει αιθερική ενέργεια. Όταν οι συχνότητες των κραδασμών ξεπεράσουν τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αποκτάει υπερβατικές ιδιότητες.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να ανέλθει ο άνθρωπος σε υψηλότερες συχνότητες όταν διαλογίζεται και προσεύχεται είναι η νηστεία (αποφυγή ζωικών τροφών) και η αποχή από οινοπνευματώδη ποτά, τσιγάρα και ναρκωτικά, ώστε να αλαφρύνει ο οργανισμός του. Οι ζωικές τροφές, τα οινοπνευματώδη ποτά, τα τσιγάρα και τα ναρκωτικά χαμηλώνουν τη βιοενέργειά του.
Όσον αφορά την αποφυγή ζωικών τροφών, ο Απολλώνιος ο Τυανέας έλεγε (Φιλόστρατος, Τα ες τον Τυανέα Απολλώνιον): «Η τροφή μου είναι ελαφριά και πολύ καλύτερη από την πολυτελή τροφή των άλλων. Ακριβώς αυτή η ιδιομορφία, που χαρακτηρίζει τον τρόπο της ζωής μου, φυλάσσει τις αισθήσεις μου μέσα σε απερίγραπτη καθαρότητα και δεν αφήνει τίποτα να τις θολώνει. `Ετσι μπορώ να διαβλέπω τα πάντα που συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, σαν μέσα σε γυαλιστερό καθρέφτη».
Αν και για να ανέλθει ο άνθρωπος σε υψηλότερες συχνότητες είναι απαραίτητο να διαλογίζεται πολλές ώρες και σε καθημερινή βάση, οι αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού από τις πρώτες κι όλας στιγμές που θα αρχίσει ο άνθρωπος να διαλογίζεται είναι σημαντικές τόσο για το σώμα του όσο και για τη ψυχολογία του και είναι οι εξής: Ο εγκέφαλος εκπέμπει κύματα Α και Θ και το σώμα χαλαρώνει βαθιά. Πέφτει το επίπεδο του γαλακτικού οξέος στο αίμα από 11mg σε 7mg/100ml, πράγμα που καταδεικνύει τη μυϊκή χαλάρωση. Μειώνεται η αγωγιμότητα του δέρματος (ο δείκτης της σχετικής κατάστασης ηρεμίας ή έντασης του ανθρώπου) μέχρι και 300%. Υπάρχει πτώση της κατανάλωσης οξυγόνου κατά 16%. Χαλαρώνει και ξεκουράζεται ο καρδιακός μυς και μειώνεται ο αριθμός των αναπνοών από 16 σε 7 ανά λεπτό. Μειώνεται η πίεση του αίματος στους υπερτασικούς, σε μέσο όρο από 15-9 σε 13-8. Αυξάνεται η δραστηριότητα του αριστερού προμετωπιαίου λοβού, ο οποίος σχετίζεται με την παραγωγή θετικών και αισιόδοξων συναισθημάτων.
Επίσης, όταν ο άνθρωπος διαλογίζεται συχνά αυξάνεται ο δείκτης ευφυίας του, έχει μειωμένους δείκτες άγχους, λιγότερους καρδιακούς παλμούς και χρειάζεται λιγότερο ύπνο για να ξεκουραστεί καθημερινά, ενώ σε περίπτωση που ξενυχτήσει, δεν χρειάζεται επιπλέον ύπνο από τον κανονικό για να συνέλθει.
πηγη: .katohika.gr

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΑΤΩΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ;




Δημοσιοποίησαν τα ονόματα του ιδιοκτήτη της Εταιρίας παραγωγής και συσκευασίας φράουλας του Νίκου Βαγγελάτου που προφυλακίστηκε και των υιών του Μάκη και Σταύρου που δεν προφυλακίστηκαν αλλά τα ονόματα των επιστατών πιστολέρο που προφυλακίστηκαν μαζί με τον Νίκο Βαγγελάτο δεν τολμούν να τα δημοσιεύσουν!!! Τι διάολο, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση αυτό και η περίεργη παράληψη της δημοσιοποίησης των ονομάτων των επιστατών;  

Ο λόγος είναι προφανής. Οι επιστάτες καιτουλάχιστον οι δύο από τους τρεις είναι αλλοδαποί και όπως ακούγεται αλβανικής καταγωγής. 

Μόνο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ αναφέρθηκε πως οι επιστάτες που πυροβόλησαν ήταν αλλοδαποί. Δεν τολμούν τα ΜΜΕ να πούνε τα ονόματα και την εθνικότητα των πιστολέρος για προφανείς λόγους. Θα τους χαλάσει η ξενολαγνική τους σούπα βλέπετε και η ανθελληνική τους προπαγάνδα που έφτασε μέχρι του σημείου να καταστρέψουν όλη την παραγωγή όλων των παραγωγών φράουλας στην περιοχή με ένα γελοίο εμπάργκο που έφτασε μέχρι το εξωτερικό λες και φταίνε όλοι οι παραγωγοί φράουλας όχι μόνο στην Μανωλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδαλες και οι φράουλες από την Τουρκία την Ιταλία και την Ισπανία παράγονται χωρίς εκμετάλλευσηλαθρομεταναστών!!!!  

Κοπρίτες θολοπροοδευτικοί και λαθρομεταναστολάγνοι ομολογήστε την αλήθεια και δημοσιεύστε αμέσως τα ονόματα και την εθνικότητα των πιστολέρος. 

πηγη: ygro-pyr.blogspot.gr

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΕΙΩΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ.
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ???

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

"Mας έχουν σε έναν πλανήτη φυλακή"-BINTEO


MoneyMastersL


ο βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά μεγάλης διάρκειας,αξίζει όμως κάποιος να το δει, έστω και αποσπασματικά, καθότι δείχνει το σε εξέλιξη σχέδιο μιας απρόσωπης ελίτ για να σκλαβώσει την ανθρωπότητα ή ότι απομείνει από αυτήν, στα επόμενα χρόνια, όταν κάποτε τελειώσει η "κρίση" (καλύτερα όταν την "τελειώσουν").
Το αν αυτά αληθεύουν η όχι φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Αντιεξουσιαστές κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα Προπύλαια




Στα Προπύλαια πριν από λίγο άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό, και ανήρτησαν τη σημαία τους.
 

  Στην είσοδο του κτιρίου έχουν τοποθετήσει πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Indymedia.
πηγη: defencenet.gr

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΥΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".

ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.......

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ - Δείτε με ποιον απίστευτο τρόπο κλέβουν τα αυτοκίνητα... (video)


Τέλος Παιχνιδιού - Πρότυπο για Παγκόσμια Υποδούλωση-BINTEO


end-game


Για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Ο Άλεξ Τζόουνς αποκαλύπτει το μυστικό τους σχέδιο για την εξόντωση του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού της ανθρωπότητας: επιχείρηση ENDGAME.
Ενώ η "ελίτ" θα ζήσουν για πάντα με τη βοήθεια της προχωρημένης τεχνολογίας. Η αιματηρή ανόδου στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ και αποκαλύπτει πώς έχουν χρηματοδοτήσει τους πιο αιματηρούς πολέμους και δικτάτορες για να ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη πραγματική παγκόσμια αυτοκρατορία.
Παρακολουθούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για να τεκμηριώσουν της μυστικές συνόδους τους, ορίζοντας την ατζέντα του κόσμου και να παρακινούν για των Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ανακαλύψτε πώς οι επαγγελματίες της ψευδοεπιστήμης της ευγονικής έχουν πάρει τον έλεγχο των κυβερνήσεων παγκόσμια ως μέσο για να διεξάγουν μείωση του πληθυσμού.
Δείτε ακόμη την εξέλιξη της επερχόμενης κατάρρευσης των ΗΠΑ.

526 Κάρτες Illuminati - ΒINTEO


illouminati


Σας παρουσιάζουμε όλες τις κάρτες του επιτραπέζιου παιχνιδιού Illuminati, ένα παιχνίδι που ξεκίνησε την δεκαετία του ’80 και έχει κάρτες μέσα από τις οποίες όσα δείχνει τα περισσότερα έχουν ήδη βγει,τα υπόλοιπα λοιπόν τα περιμένουμε!
Σκοπός του παιχνιδιού:
Εξαθλίωση των λαών μέχρι τέλους! Παίκτες: Σιωνιστές, Ιλλουμινάτι και γενικότερα σκοτεινά κέντρα. Πιόνια: Όλοι εμείς! Θα μας βρουν μπροστά τους όμως, ο καιρός είναι κοντά.




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)






Ελεύθεροι οι δύο Μητροπολίτες που απήχθησαν στο Χαλέπι



1611905
H οργάνωση "Oeuvre d'Orient" σε ανακοίνωσή της η οποία εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο και δημοσιεύει το Αθηναικό πρακτορείο, αναφέρει, ότι ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην επαρχία του Χαλεπίου, στην βόρεια Συρία, αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 14:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδος).
"Οι δύο Μητροπολίτες φέρεται ότι βρίσκονται ήδη στην ορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία του Χαλεπίου" , αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ένωση αυτή αρωγής των Εκκλησιών της Ανατολής. 
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταφορά τους σε ασφαλές μέρος, ενώ την είδηση ​​αυτή τη στιγμή μεταδίδει και το Αραβικό Πρακτορείο "Αλ αραμπίγια".
 
Νωρίτερα, η συριακή αντιπολίτευση είχε κατηγορήσει την Δαμασκό ότι κρύβεται πίσω από την απαγωγή των δύο Μητροπολιτών, διαψεύδοντας οποιαδήποτε δική της ανάμιξη.
 
Υπενθυμίζεται πως οι δύο Μητροπολίτες είχαν απαχθεί το βράδυ της Δευτέρας στα σύνορα της Τουρκίας, ενώ οι δράστες σκότωσαν τον οδηγό και τον διάκονο του Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου.
 
Να σημειωθεί ότι πριν δέκα ημέρες το σπίτι του Μητροπολίτη δέχθηκε επίθεση από ρουκέτα, στην πόλη όπου μαίνεται ο εμφύλιος ανάμεσα στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις και τον στρατό του Προέδρου Άσαντ.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της επισκοπής της Συρορθόδοξης Εκκλησίας οι απαγωγείς των δύο Μητροπολιτών φέρεται να είναι'' Τσετσένοι τζιχαντιστές'
πηγη: defencenet.gr

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!


Ιατρός παθολόγος: Έγκλημα η δωρεά οργάνων!


Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απήγαγαν τον Μητροπολίτη Χαλεπίου!


1611905



Του Αιμίλιου Πολυγένη | Romfea.gr
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr θύμα απαγωγής έπεσε πριν λίγες ώρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος.

Το άκουσμα της είδησης έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, και ο Πατριάρχης κ. Ιώαννης, ο οποίος είναι κατά σάρκα αδελφός του Μητροπολίτη Χαλεπίου βρίσκεται σε επικοινωνία με τις Αρχές της χώρας για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η απαγωγή έγινε στα σύνορα της Τουρκίας, ενώ σκότωσαν τον οδηγό και τον διάκονο του Μητροπολίτη.
Επίσης άνθρωποι του Πατριαρχείου Αντιοχείας μιλώντας στην Romfea.gr, μας ενημέρωσαν ότι ταυτόχρονα με τον Μητροπολίτη Παύλο απήγαγαν και τον Επίσκοπο των Μαρωνιτών κ. Ιωάννη.

Να σημειωθεί ότι πριν δέκα ημέρες το σπίτι του Μητροπολίτη δέχθηκε επίθεση από ρουκέτα, στην πόλη όπου μαίνεται ο εμφύλιος ανάμεσα στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις και τον στρατό του Προέδρου Άσαντ.
πηγη: romfea.gr

Εξαφανίζονται τα μετρητά από την αγορά-Με πλαστικό χρήμα οι συναλλαγές άνω των 300 ευρώ


kartes-metrita


Εξαφανίζονται τα μετρητά από την αγορά, δημεύονται περιουσίες και καταθέσεις, ανακρίνονται επιτηδευματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, για να σωθεί η χώρα από τη φοροδιαφυγή.
Αυτά προβλέπονται τουλάχιστον στο νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας του, καθώς αποτελεί προαπαιτούμενο του ελέγχου του Ιουνίου από την τρόικα.
Μέχρι το τέλος Μαΐου το νομοσχέδιο το οποίο θα ανατρέπει τα πάντα στους ελέγχους, στις ποινές και κυρίως στο «κυνήγι» της φοροδιαφυγής, θα πρέπει να έχει ψηφιστεί προκειμένου να σταματήσουν οι απειλές από τους δανειστές σε κάθε αξιολόγηση για νέα μέτρα.
Αιχμή του δόρατος θα είναι το περιουσιολόγιο, το οποίο θα περιέχει αναλυτικά όλα τα στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία των πολιτών, καθώς οι φορολογούμενοι θα δηλώνουν καταθέσεις, τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, κατοικίες, αγροτεμάχια, κινητά περιουσιακά στοιχεία.
Πάντως το πιο ισχυρό χτύπημα στη φοροδιαφυγή που προσεγγίζει το 12% του ΑΕΠ, θα δοθεί, όπως υποστηρίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, με την εξάλειψη των μετρητών για συναλλαγές ακόμη και άνω των 300 ή 500 ευρώ και τη χρήση μόνο πλαστικού χρήματος.
Και αυτό γιατί με το νέο σύστημα θα γίνεται αυτόματη καταγραφή των εσόδων των επιχειρήσεων και βεβαίωση των αναλογούντων φόρων, δεν θα χρειάζεται να εκδίδεται απόδειξη ή τιμολόγιο, ενώ θα καταγράφεται η συναλλαγή (και το έσοδο και η δαπάνη του καταναλωτή).
Ταυτόχρονα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ενημερώνεται άμεσα και θα γνωρίζει ποιος χρωστάει και ποιος όχι στο Δημόσιο, αλλά και το οικονομικό προφίλ όλων των φορολογουμένων.
Το σχέδιο που αποκαλύπτει η Real News, περιλαμβάνει αυστηρότερες ποινές που θα συνδεθούν με τη βαρύτητα και τη συχνότητα των φορολογικών παραβάσεων, με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και έμμεσες τεχνικές υπολογισμού της φοροδοτικής ικανότητας των φορολογουμένων και με σύγκριση οικονομικών στοιχείων.
πηγη: newsbeast> 

ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΑΓΕΛΑΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ <ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ> ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΚΟ-ΜΠΛΟΚΟ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.


Ηλεκτρομαγνητική παγίδα τα σπίτια μας



ο ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον δεν παραμένει σταθερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ιδιαίτερα κοντά σε σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας, η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου μπορεί να μεταβάλλεται μέχρι και 34% στη διάρκεια της ημέρας. Το ελάχιστο της ακτινοβολίας καταγράφηκε μεταξύ 4 με 6 τα ξημερώματα και το μέγιστο μεταξύ 10 το πρωί με 8 το βράδυ
Είναι αόρατη και ενδεχομένως επικίνδυνη. Εντοπίζεται κυρίως στο εξωτερικό περιβάλλον και καταγράφεται συστηματικά. Πλέον όμως η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει τρυπώσει απειλητικά και στα σπίτια μας.
Σύμφωνα με έρευνα του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του Τμήματος Φυσικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την οποία διενήργησε ο υποψήφιος διδάκτορας Ιωάννης-Ανέστης Μαρκάκης υπό την επίβλεψη του Θεόδωρου Σαμαρά, αναπληρωτή καθηγητή, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των ασύρματων συσκευών στην οποία εκτίθενται οι κάτοικοι των ελληνικών νοικοκυριών κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες είναι ίση ή και μεγαλύτερη από εκείνη των κεραιών κινητής τηλεφωνίας!
Οι μετρήσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο εσωτερικό σπιτιών έγιναν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SEAWIND, υιοθετώντας τη μεθοδολογία που είχε χρησιμοποιηθεί ήδη στην Ελβετία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ουγγαρία και τη Γαλλία.
Οι επιστήμονες, με τη βοήθεια του προσωπικού εκθεσιομέτρου (ΡΕΜ), το οποίο τοποθέτησαν στο σημείο με τη μέγιστη ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση του κάθε σπιτιού που ελέγχθηκε, κατέγραφαν για τουλάχιστον τρεις μέρες την ακτινοβολία από διάφορες ασύρματες εφαρμογές κάθε τριάντα δευτερόλεπτα.
Στοιχεία
Από τη στατιστική επεξεργασία των μετρήσεων σε 40 σπίτια διαπιστώθηκε ότι η διάμεση πυκνότητα ροής ισχύος ήταν στα 0,026 μW/m2, τιμή που είναι βέβαια μικρότερη της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που ενυπάρχει στους εξωτερικούς χώρους, έχει όμως αυξητική προοπτική. Στη δυσοίωνη αυτή πρόβλεψη συνηγορούν η ραγδαία αύξηση των ασύρματων δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών (WiFi), η χρήση «έξυπνων» τηλεφώνων (smartphones), τα ασύρματα παιχνίδια κ.λπ.
Αντίστοιχες μετρήσεις έγιναν και σε γραφεία και κατέδειξαν ότι η διάμεση πυκνότητα ροής ισχύος της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ήταν μεγαλύτερη από εκείνη στα σπίτια και ανερχόταν σε 0,072 μW/m2, με καίρια τη συμβολή των κινητών τηλεφώνων.
Σύμφωνα με άλλη μελέτη που πραγματοποίησε το ίδιο εργαστήριο, η μέση τιμή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην Ελλάδα ανέρχεται στα 3.210 μW/m2, όσον αφορά τις αστικές περιοχές, και στα 240 μW/m2, όσον αφορά τις αγροτικές και ημιαστικές περιοχές.
Το ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον δεν παραμένει σταθερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ιδιαίτερα κοντά σε σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας, η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου μπορεί να μεταβάλλεται μέχρι και 34% στη διάρκεια της ημέρας. Το ελάχιστο της ακτινοβολίας καταγράφηκε μεταξύ 4 με 6 τα ξημερώματα και το μέγιστο μεταξύ 10 το πρωί με 8 το βράδυ.
Μελέτες
Αντίστοιχη μελέτη στο εξωτερικό, την ίδια χρονική περίοδο, από τους Rowley και Joyner, με δεδομένα από 23 χώρες και ύστερα από 173.000 μετρήσεις, κατέδειξε ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο εξωτερικό περιβάλλον από σταθμούς κινητών επικοινωνιών είναι κατά μέση τιμή 730 μW/m2. Στην παραπάνω τιμή δεν συμπεριλήφθηκαν οι ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες επιβαρύνουν εξίσου ή και περισσότερο με τους σταθμούς βάσης των κινητών επικοινωνιών.
Αν και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην Ελλάδα είναι υψηλότερη σε σχέση με άλλες χώρες, εντούτοις απέχει αρκετά από το όριο που έχει θεσπίσει η Διεθνής Επιτροπή για την Προστασία από τη Μη Ιοντίζουσα Ακτινοβολία, το οποίο ορίζεται στα 2.000.000 μW/m2.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια του πληθυσμού, η Ελλάδα και άλλες οκτώ χώρες της Ε.Ε. έχουν θεσπίσει στην εθνική τους νομοθεσία χαμηλότερα όρια ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από εκείνα της Διεθνούς Επιτροπής, τα οποία-ειδικά για την Ελλάδα-ορίζονται στα 1.200.000 μW/m2.
πηγη: defencenet.gr

Πήγαν να σηκώσουν τουρκική σημαία στο Φλοίσβο


Turkishflag


σημαία με την ημισέληνο αξίωσε να σηκώσει στον Φλοίσβο ο τουρκικός επενδυτικός όμιλος Dogus, μετά την εξαγορά πακέτου μετοχών.
Έχετε όλες τις σημαίες των κρατών –μελών της Ε.Ε. Πρέπει να βάλετε και τη δική μας, καθώς είμαστε οι μεγαλύτεροι μέτοχοι», τόνισε ο εκπρόσωπος του γνωστού για τις σχέσεις του με το κεμαλικό κατεστημένο κ. Φερίτ Σαχένκ.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, ο διευθύνων σύμβουλος της μαρίνας Φλοίσβου κ. Στάυρος Κατσικάδης πάγωσε στο άκουσμα αυτού του αιτήματος. «Ξέρετε, ίσως μια τέτοια κίνηση να μην είναι ώριμη. Ίσως να έχουμε προβλημά και με το κόμμα της Χρυσής Αυγής», είπε.
Ακόμα όμως και αν αυτή τη φορά το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε πραγματικότητα, είναι βέβαιο ότι η επόμενη πρόκληση δεν θα αργήσει να έρθει. Πολύ περισσότερο όταν οι Τούρκοι έχουν τοποθετηθεί και στις μαρίνες που αγόρασαν από τον όμιλο Κυριακούλη στα Γουβιά της Κέρκυρας, την Καλαμάτα, τη Λευκάδα και τη μαρίνα Ζέας.
Κι άλλες προκλητικές απαιτήσεις
Οι Τούρκοι σε λίγες ημέρες επεφύλαξαν κι άλλες εκπλήξεις στους Έλληνες συνεργάτες τους. Συγκεκριμένα απαίτησαν να μην υπάρχει συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού υπό την ελληνική σημαία εάν δεν έχει υπάρξει αρχική ενημέρωση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και να εξετάζονται όλα τα αιτήματα του ΕΟΤ από το διοικητικό κέντρο της Τουρκίας.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα σαν να μη φτάνουν όλα τα παραπάνω ο τουρκικός όμιλος έχει ζητήσει να πάρει πληροφορίες και για τον διαγωνισμό που θα προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ στη μαρίνα της Μυκόνου, καθώς θεωρούν πως «η αξία της Μυκόνου στον χάρτη του Αιγαίου είναι τεράστια». 
πηγη: defencenet.gr

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τέταρτο σενάριο: Η εξωγήινη αποκάλυψη...Έρχεται στην εθνική λέσχη τύπου στην Ουάσιγκτον - Βίντεο





Μια εκδήλωση με ιστορικές συνέπειες θα διεξαχθεί στην εθνική λέσχη Τύπου στην Ουάσιγκτον, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου 2013.
Εκείνη την περίοδο τουλάχιστον 40 ερευνητές και στρατιωτικοί / υπηρεσίας μάρτυρες θα καταθέσουν για τριάντα ώρες, πάνω από πέντε ημέρες ενώπιον πρώην μέλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών ...
Η ακρόαση του πολίτη για την αποκάλυψη εξωγήινης παρουσίας που δεσμεύει την ανθρώπινη φυλή, θα προσπαθήσει να επιτύχει ό, τι το Κογκρέσο απέτυχε να πράξει για 45 χρόνια - να αναζητήσουν τα πραγματικά περιστατικά γύρω από το πιο σημαντικό θέμα σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Αλλά φυσικά, να ασκήσει πιέσεις για την "αποκάλυψη" σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για να "αποκαλύψει", το οποίο είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Και να οργανώσει μια έγκυρη «ακρόαση» όπου θα ερωτηθούν οι μάρτυρες ενόρκως, το οποίο φυσικά δεν θα συμβεί, αφήνοντάς τους ελεύθερους να κατασκευάσουν όσο θέλουν χωρίς να φοβούνται τις επιπτώσεις.
Τα πέντε πρώην μέλη του Κογκρέσου πληρώνονται $ 20,000 ο καθένας για να συμμετάσχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία.
"Ο πρώην γερουσιαστής της Αλάσκα και υποψήφιος πρόεδρος Mike Gravel συμμετέχει σε ένα φόρουμ που προσπαθεί να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη γη "
Το σχέδιο με τους δήθεν εξωγήινους "τέταρτο σενάριο" (τόμος 32 Γιατί και πώς ζουν ανάμεσα μας) αν εφαρμοστεί, θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, και κυρίως το ανθρώπινο γένος.
πηγη: apocalypsejohn.com

Ιδιωτικοποίηση του νερού (ελληνικοί υπότιτλοι)





Το «Monitor» της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ερευνά τον ρόλο της Κομισιόν στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.
Η εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης.
Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περιοχή Pacos de Ferreira της Πορτογαλίας όπου επιβλήθηκε η ιδιωτικοποίηση και όπου μέσα σε λίγα χρόνια τα τιμολόγια αυξήθηκαν 400 τα εκατό και συνεχίζουν με αύξηση 6 τα εκατό κάθε χρόνο. «Δεν μπορούμε πια να πιούμε νερό, όπως πίναμε στο παρελθόν, δεν είναι καλό» λένε οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν από την αρχή αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση.
Το 8λεπτο βίντεο στη συνέχεια πηγαίνει στο κέντρο του προβλήματος στις Βρυξέλλες. Εκεί ερευνά σε βάθος την κατάσταση και παρουσιάζει έγγραφα που αποδεικνύουν την απόφαση για «άνοιγμα της αγοράς» του νερού, ξεκινώντας από τις χώρες του Νότου, μια αγορά που την υπολογίζουν σε τριψήφια δις. Όσο για τους ποιους έχει ως συμβούλους, στην ομάδα ειδικών που χαράσσουν την πολιτική του νερού, ο επίτροπος Barnier ο ισχυρός άντρας της Commission, το ρεπορτάζ μας πληροφορεί ότι είναι το Steering Group που αποτελείται από τους γενικούς διευθυντές των μεγαλύτερων πολυεθνικών του χώρου.
«Το γκρουπ δεν το επέλεξα εγώ» δηλώνει ο Barnier, «Αν με ρωτάτε αν θα έπρεπε να είναι αυτό το γκρουπ πιο ισορροπημένο απαντάω ναι» λέει όταν ο δημοσιογράφος του διαβάζει τη λίστα των συμμετεχόντων... «Νερό ένα ανθρώπινο δικαίωμα ή μια μπίζνες δισεκατομμυρίων δολαρίων;» «Φαίνεται ότι οι Βρυξέλλες αποφάσισαν». «Στο μέλλον το νερό θα ανήκει στις πολυεθνικές αντί σε όλους εμάς
Με αυτές τς φράσεις κλείνει ένα ρεπορτάζ μιας πραγματικής εκπομπής ειδήσεων,
μιας πραγματικής δημόσιας τηλεόρασης .
Της γερμανικής... Και στα δικά μας!
πηγη: savegreekwater.org

Το εντυπωσιακό αφιέρωμα του BBC για τους τσολιάδες του Συντάγματος-BINTEO


tsolias-1-660


Ο ανταποκριτής του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC World ακολούθησε βήμα προς βήμα τους τσολιάδες του Συντάγματος και παρουσίασε ένα τρίλεπτο αφιέρωμα στην προεδρική φρουρά.
Στο αφιέρωμα παρουσίασε την ιστορία των Ευζώνων αλλά και εικόνες από την Ακρόπολη όπου όπως αναφέρεται οι στρατιώτες τηρούν το εβδομαδιαίο τελετουργικό, με την έπαρση της σημαίας στην ανατολή του ήλιου.
«Αυτό το αρχαίο έθνος κρατά τις παραδόσεις ζωντανές» σχολιάζει ο ρεπόρτερ κάνοντας έτσι την καλύτερη προβολή για την Ελλάδα στην εποχή της κρίσης και προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.

πηγη: prisonplanet.gr

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Εγκεφαλικά νεκρός μίλησε πριν του πάρουν τα όργανα!-ΒΙΝΤΕΟ


egkefalos

Ο ολοζώντανος νεαρός πού βλέπουμε στό βίντεο , '' είχε αναγγελθεί ώς εγκεφαλικά νεκρός καί τώρα περπατά καί ομιλεί '' , όπως αναφέρει ο τίτλος τής είδησης :'' man pronounced brain dead walking, talking '' !!! Τώρα , επιθυμεί νά επανέλθει στήν φυσιολογική κατάσταση , όπως μάς λέει ο ίδιος : '' I want to be back to normal '' . Ποιός ; Αυτός πού θά κοβόταν κομματάκια από τούς νομιζόμενους... ''ιατρούς'' καί ''σωτήρες'' τού !!!
Άλλη μία τρανή απόδειξη πώς 
ο όρος '' εγκεφαλικός θάνατος '', είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ καί πώς θά πρέπει νά ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ( πράγμα ασύμφωρο φυσικά γιά τούς εμπόρους οργάνων... ).
Κανείς δέν έχει τό δικαίωμα νά αφαιρεί τίς ζωές τών ανθρώπων , στό όνομα τής ζωής άλλων ανθρώπων . Ο , λεγόμενος , εγκεφαλικά νεκρός , είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ καί η ψυχή τού βρίσκεται ακόμα εντός τού σώματός τού . Συνεπώς , ο ασθενής , ακόμα καί άν δέν τά καταφέρει νά επανέλθει , έχει τήν δυνατότητα νά μετανοήσει , νά προσευχηθεί , νά ζητήσει τό έλεος τού Δημιουργού τού καί νά ΣΩΘΕΙ , άν φυσικά έιναι βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός!



πηγη: kalyterotera