ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το κοράνι υπο… τη σκέπη του Παντοκράτορα-Ιησού Χρηστού


κοράνι-τουρκία-500x305

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σίγουρα κανείς δεν θα το πίστευε αν δεν έβλεπε το δημοσίευμα-ομολογία της τουρκικής εφημερίδας, Aksam, με την πραγματικά πρωτοφανή και συνάμα εκπληκτική φωτογραφία όπου προβάλλεται ένας Τούρκος ιμάμης να αναγινώσκει περικοπές από το Κοράνι στους μουσουλμάνους υπό... την σκέπη του Παντοκράτορα Ιησού Χριστού. Σημεία των καιρών ;
κοράνι
Το εκπληκτικό αυτό γεγονός έγινε στην περιοχή της Αμάσειας, μια περιοχή που πριν από την ανταλλαγή των πληθυσμών κατοικούσε πυκνός ελληνορθόδοξος πληθυσμός καθώς και πολλοί κρυπτοχριστιανοί που άλλοι μεν διασώθηκαν φεύγοντας για την Ελλάδα ή την Ρωσία, πολλοί όμως και με τις ίδιες τις τουρκικές μαρτυρίες παρέμειναν και ίσως εξακολουθούν να ζουν, (οι απόγονοι τους), στα μέρη εκείνα όπου γράφτηκαν πολλές μαρτυρικές σελίδες του ηρωικού Πόντου.
Σύμφωνα λοιπόν με την τουρκική εφημερίδα στην περιοχή της Αμάσειας και συγκεκριμένα στην κωμόπολη, Gümüşhaciköy και στο μουσουλμανικό τζαμί που λειτουργούσε μέχρι το 1923 σαν ελληνορθόδοξη εκκλησία, ο τοπικός Ιμάμης όρθιος διαβάζει το Κοράνι υπό την σκέπη του Παντοκράτορα Ιησού Χριστού. Όπως φαίνεται και στην αποκαλυπτική φωτογραφία του δημοσιεύματος, οι ντόπιοι μουσουλμάνοι, (;;;), δεν θέλησαν να καταστρέψουν την εικόνα παρά του ότι η απεικόνιση μορφών θεωρείται για το Ισλάμ μεγάλη αμαρτία. Έτσι στον τρούλο αυτού του τζαμιού διακρίνει κανείς μια περίτεχνη αγιογραφία του Ιησού Χριστού – Παντοκράτορα καθώς και τους δώδεκα αποστόλους που τον πλαισιώνουν από όλες τις μεριές. Μια πραγματικά εντυπωσιακή τοιχογραφία που δεσπόζει εν έτη 2014 μέσα σε ένα μουσουλμανικό τέμενος. Η εκκλησία αυτή που σήμερα είναι τζαμί, όπως αναφέρεται κτίστηκε το 1800 όταν ανθούσαν τα τοπικά μεταλλεία από Έλληνες εργάτες και το ελληνικό στοιχείο της περιοχής αριθμούσε πάνω από 100.000 κατοίκους με πάνω από 300 ενορίες με ισάριθμες εκκλησίες ενώ ήταν και έδρα Μητρόπολης. Σήμερα στην πόλη της Αμάσειας επιβιώνουν οι παλιές ελληνικές γειτονιές, με σπίτια-φαντάσματα. Πολλά από αυτά βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Ίρι, που διασχίζει την πόλη.
Αλλά το εντυπωσιακό, όπως αναφέρεται στην τουρκική εφημερίδα που παίρνει τις διαστάσεις θαύματος, είναι ότι στην εκκλησία αυτή η οποία μετά το 1924 έγινε τζαμί, η μεγαλοπρεπή αυτή τοιχογραφία του Ιησού Χρηστού που μέχρι τότε ήταν καλυμμένη εμφανίστηκε μετά από ένα τοπικό σεισμό. Οι ντόπιοι μουσουλμάνοι δεν τόλμησαν στη συνέχεια να την καταστρέφουν ή να την σκεπάσουν με άσβεστη όπως είναι η συνήθης πρακτική των μουσουλμάνων για τις τοιχογραφίες όταν μια εκκλησία μετατρέπεται σε τζαμί. Έτσι σήμερα που η εκκλησία αυτή συγκεντρώνει του μουσουλμάνους για την προσευχή, αναδίδει το άρωμα της ελληνορθόδοξης ταυτότητας της και μάλιστα στο κορυφαίο σημείο του κτίσματος, δηλαδή στον τρούλο με τον Ιησού Χριστό των Ρωμιών που λατρεύονταν επί αιώνες στη περιοχή. Ίσως εδώ πρόκειται για άλλο ένα δείγμα μπερδεμένων θρησκευτικών συνειδήσεων, ίσως ακόμα και για κάποια ίχνη κρυπτοχριστιανών που εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο κάτω από ένα καταπιεστικό ισλαμικό καθεστώς. Είναι γνωστό πως ο Πόντος επί αιώνες είχε ζήσει το μεγάλο δράμα των κρυπτοχριστιανών που επιφανειακά ζούσαν σαν μουσουλμάνοι ενώ στην πραγματικότητα και κρυφά λάτρευαν τον ελληνορθόδοξο Ιησού Χριστό. Έχουν γραφεί άπειρες ιστορίες από ζωντανές μαρτυρίες για τα χρόνια αυτά που οι κρυπτοχριστιανοί με χίλια βάσανα κράτησαν κρυφά την πίστη τους, είχαν διπλά ονόματα, ένα μουσουλμανικό και ένα χριστιανικό και όταν ήρθε η ώρα οι περισσότεροι εκδηλώθηκαν φανερά πως είναι χριστιανοί και όχι μουσουλμάνοι. Όταν έγινε η ανταλλαγή των πληθυσμών έφυγαν για την Ελλάδα όχι όμως όλοι, κάποιοι παρέμειναν εκεί στην πατρίδα τους και οι απόγονοι τους ζουν μέχρι σήμερα το δικό τους συνειδησιακό δράμα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

πηγη: prisonplanet.gr

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ! «ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ »





Στις μέρες μας βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεκάδες εξεγέρσεις και πόλεμοι στη μέση Ανατολή. Οικονομική κρίση στις χώρες του υπόλοιπου κόσμου.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Ιανουαρίου 2014


Το σχέδιο που τρέχει δηλαδή αυτή τη στιγμή για μια παγκόσμια διακυβέρνηση. 

Οι προφητείες για τον επερχόμενο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ - ΗΠΑ, και η ενθρόνιση του Αντίχριστου στο Ναό του Σολομώντος. 

Το φλάς του ήλιου, το άνοιγμα των πυλών και η εκστρατεία του Πολέμαρχου του Θεού με το στράτευμα του.

Παρακολουθήστε αυτό το καταπληκτικό βίντεο που επιμελήθηκε και ανέβασε στο διαδίκτυο ο χρήστης του youtube ....

MAVROFOREMENOSS

Δείτε το βίντεο








ΜΠΑΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ



Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

30 ΕΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ « ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»




Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο [το Μάρτιο του 2012] που δημοσιεύθηκε από μια θαρραλέα γιατρό και έναν ερευνητή Ιατρό έχουν ξεθάψει ενα μυστικό επίσημο αντίγραφο που χρονολογείται πρίν από 30 χρόνια, με συνεδριάσεις των επιτροπών εμβολίων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικών συνεδρίασεων των «εμπειρογνωμόνων» που συνδέονται με τη βιομηχανία των φαρμάκων τους.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Ιανουαρίου 2014


Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού σας που προκύπτει από τις ανεπιθύμητες ανιδράσεις ενός εμβολίου, τότε αυτό είναι το έγγραφο που πρέπει να διαβάσετε.

Αυτό πού θα πρέπει να αναρωτηθείτε είναι αν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι, ενεργώντας με τον καλύτερο τρόπο για τα συμφέροντα των παιδιών της Βρετανίας, και πώς είναι δυνατόν αυτό να συνεχίζεται εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.

Αυτό είναι κάτι πού ο καθένας από εμάς γνωρίζει, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να αποδείξει πριν από αυτό το έγγραφο. Περάστε τις πληροφορίες αυτές και σε άλλους , ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές της κυβέρνησης πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες.

Το έγγραφο 45 σελίδων με λεπτομερή στοιχεία μπορείτε να το κατεβάσετε στην Αγγλική γλώσσα εδώ: Η πολιτική εμβολιασμού και ο Κώδικας Δεοντολογίας της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης (JCVI): βρίσκονται σε διαφωνία; 

Η έκθεση παρουσιάστηκε και αποτελεί μέρος των πρακτικών της επιστημονικής διάσκεψης 2011 BSEM και δημοσιεύεται τώρα on- line εδώ.

πηγη: atheatignosi

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Aδωνις Γεωργιάδης και Αρης Σπηλιωτοπουλος: Δεν λέμε όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ"!!!


   

Aδωνις Γεωργιάδης: "Δεν λέμε όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ"!

Απλά η επιβεβαίωση αυτού που έχει καταγράψει μέσα από μια προσεκτική ανάλυση των γεγονότων το defencenet.gr, περί πιθανής μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είναι η δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό πώς "δεν λέει όχι σε συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης"!
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real. fm, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «o ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει  στροφή 180 μοιρών», τονίζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα».
«Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές είπε ότι «100% βγαίνουμε από το τούνελ», διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «η κάλπη θα κρίνει αν θέλει ο λαός θέλει να ξαναμπεί στην περιπέτεια ή όχι».
Α.ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος, πήρε θέση μέσω twitter για όσα ακούγονται τελευταία περί συγκυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πολιτικών κομμάτων.
Μέσω twitter δήλωσε συγκεκριμένα:
"Είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένο μοτίβο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα.
Κάτω από αυτή τη λογική & με σχέδιο για την επόμενη ημέρα, για την Ελλάδα της ανάπτυξης μπορεί να χωρέσουμε πολλοί & από πολλά κόμματα!"

πηγη:  defencenet.gr

ΡΕ.....ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ,  ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΣΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ???
ΜΗΠΩΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ???  
ΟΕΟΟΟ???

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΚΤΑ» ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΚΤΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Προβλέποντας ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ ο εξωτερικός περίγυρος φλέγεται κυριολεκτικά, ο άλλοτε παντοδύναμος Τούρκος πρωθυπουργός,Ταϊπ Ερντογάν, φαίνεται πως έχει καταλειφθεί από πολλαπλά σύνδρομα φοβίας ακόμα και για την ίδια την ζωή του. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με τις εντολές του ένα μεγαλοπρεπές και «σιδερόφρακτο» ανάκτορο αναγείρεται έξω από την Άγκυρα για να χρησιμοποιηθεί σαν ασφαλές καταφύγιο και συνάμα πολυδύναμο στρατηγείο για τις μελλοντικές κρίσεις που αναμένονται στην Τουρκία.unnamed (16)
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευα της τουρκικής εφημερίδας, Cumhurriyet, (27/1), έξω από την Άγκυρα στην περιοχή Atattürk Orman Çıftığı, δηλαδή το «Αγρόκτημα του δάσους του Ατατούρκ» και σε έκταση 150 στρεμμάτων, κτίζεται ένα μεγαλοπρεπές συγκρότημα που ξεπερνά σε μεγαλοπρέπεια ακόμα και τα ανάκτορα των Οθωμανών σουλτάνων.
Αυτό θα είναι το καινούργιο πρωθυπουργικό μέγαρο με όλες τις προδιαγραφές των καλύτερων συστημάτων ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών ακόμα και του πρωθυπουργού, μαζί με κάποιες «περίεργες» απόπειρες δολοφονίας του, έχουν θορυβήσει έντονα τον Τούρκο πρωθυπουργό. Όπως αποκαλύπτεται, ο ίδιος ο Ερντογάν έχει δώσει προσωπικές εντολές να δημιουργηθούν αδιαπέραστα τείχη στις επικοινωνίες του συγκροτήματος που θα διασφαλίζουν το απόρρητο και θα αποκλείουν κάθε δυνατότητα παρακολούθησης και υποκλοπών.
Είναι γνωστό ότι το 2011 είχε ξεσπάσει σκάνδαλο από τις αποκαλύψεις ότι τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού παρακολουθούνταν ενώ υπήρχαν κοριοί σε όλο σχεδόν το παλιό πρωθυπουργικό μέγαρο. Τώρα με την κατασκευή του νέου ανάκτορου του Ερντογάν θα υπάρχουν συστήματα έλεγχου κάθε επικοινωνίας ενώ έκτακτα μέτρα θα λαμβάνονται για κάθε επισκέπτη που θα εισέρχεται στο συγκρότημα έτσι ώστε να απαλειφτεί κάθε δυνατότητα διαρροής πληροφοριών, ή φωτογράφησης.
Παράλληλα θα τοποθετηθούν 3.000 κάμερες, (!!!), παρακολούθησης σε όλο το κτιριακό συγκρότημα, έτσι ώστε κάθε ύποπτη κίνηση να συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω, ενώ οι είσοδοι και έξοδοι θα παρακολουθούνται από καινούργια συστήματα ελέγχου πάντα τελευταίας τεχνολογίας. Το κτιριακό συγκρότημα θα διαθέτει εκτός των άλλων αίθουσα Εκτάκτων Επιχειρήσεων όπου και θα συνέρχεται το συμβούλιο των προσωπικών συμβούλων του Ερντογάν για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης μελλοντικής κρίσης.
Στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα εκτός από το Αρχηγείο Προσωπικής Προστασίας του Τούρκου πρωθυπουργού, θα στεγάζετε η Κεντρική Διεύθυνση Ασφαλείας της Άγκυρας, το Τμήμα Αντιμετώπισης της Τρομοκρατίας, το Αρχηγείο Εκτάκτων Επεμβάσεων, ενώ μεγάλος αριθμός αστυνομικών θα περιπολεί επί εικοσιτετράωρου βάσεως. Μια συνολική εικόνα από το κτιριακό συγκρότημα δημοσιεύεται στην τουρκική εφημερίδα φανερώνοντας έτσι τις διαστάσεις όλης αυτής της «ειδικής» οικοδομικής επιχείρησης του Ερντογάν.
Όλα αυτά αν μη τι άλλο δείχνουν τις μεγάλες ανησυχίες που διακατέχουν τον Τούρκο πρωθυπουργό, ακόμα και για την προσωπική του ασφάλεια. Οι επόμενοι μήνες θα είναι ίσως οι κρισιμότεροι στην σύγχρονη τουρκική ιστορία καθώς οι Τούρκοι θα κληθούν ουσιαστικά τρεις φορές στις κάλπες μέσα σε ένα έντονο πολωτικό κλίμα ενώ οι εξελίξεις στον ευρύτερο περίγυρο είναι εκρηκτικές. Το ερώτημα είναι αν η κατάσταση αυτή έχει κάποια σχέση με την ολοένα και αυξανομένη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, αφού για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό τα τουρκικά ΜΜΕ άρχισαν να κάνουν σχεδόν καθημερινά λόγο για… «παραβιάσεις» του τουρκικού εναέριου χώρου από ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, ενώ αυξάνονται συνεχώς οι επικρίσεις κατά της χώρα μας για… «προκλητική» στάση έναντι της Τουρκίας, (πούσαι Βενιζέλε «τρομερέ»). Άραγε έχουν γνώση οι «φύλακες»;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολογος


Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Βίντεο από την αεροναυμαχία στην Ζουράφα - Eλικόπτερο του ΛΣ/ΕΛΑΚΤ κατά Τούρκων




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ


Mε αεροπορική υποστήριξη των πλωτών μέσων ενήργησε για πρώτη φορά κατά των τουρκικών σκαφών (της ακτοφυλακής και των εμπορικών αλιευτικών) το Λιμενικό/Ακτοφυλακή στην περιοχή της Ζουράφας.
Είναι η πρώτη φορά που εμπλέκονται εναέρια μέσα στην δίωξη των τουρκικών σκαφών που παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Σίγουρα η αντόδραση αυτή από ελληνικής πλευράς έχει να κάνει και με την πολιτική ανάγκη να δέιξει η κυβέρνηση ένα διαφορετικό πρόσωπο στην πράξη σε ότι αφορά την παραβίαση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μετά τις αποκαλύψεις περί πάση παρενόχληση των τουρκικών σκαφών στην περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι είχαμε χθες νέα παρα΄βιαση στην περιοχή της Ζουράφας
Ιδού τι γράφει η Χουριέτ σε μετάφραση απο τα tourkikanea.gr
“Ψαράδες που είχαν βγει από το λιμάνι της Αίνου (Enez) για να ψαρέψουν σε διεθνή ύδατα κοντά στην βραχονησίδα Ζουράφα, παρενοχλήθηκαν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Το ελληνικό λιμενικό συνέχισε με επιμονή την παρενόχληση υποστηρίζοντας πως η βραχονησίδα βρίσκεται στα δικά τους χωρικά ύδατα. Μετά από κάποιο διάστημα εμφανίστηκε και ένα ελληνικό ελικόπτερο. Μετά από αυτό οι ψαράδες μας βλέποντας από τα ραντάρ τους πως στα δικά μας ύδατα κάλεσαν για βοήθεια την γραμμή 158 του λιμενικού μας. Τότε στάλθηκε το υπ. αρ. 308 σκάφος του λιμενικού της Διοίκησης Λιμενικού Τσανάκκαλε που υπηρετεί στο λιμάνι της Αίνου.
Το τουρκικό σκάφος επενέβη με ταχύτητα στην παρενόχληση που ασκούσε το ελληνικό λιμενικό από θάλασσα και από αέρα. Οι μονάδες του ελληνικού λιμενικού με τον ερχομό του τουρκικού σκάφους εξαναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τα χωρικά μας ύδατα. Η παρενόχληση όπως και η στιγμή της παρέμβασης του τουρκικού σκάφους καταγράφηκε από κάμερα των ψαράδων”.
πηγη: defencenet.gr

ΤΟ ΠΑΤΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ  ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ???



ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΣΤΗ ΓΑΛΙΛΑΙΑ




Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τι λένε οι αγιορείτες για την άθεη αριστερά


tsip

Αγιορείτες Μοναχοί, εκφράζουν το φόβο τους για πιθανή κυβέρνηση της άθεης αριστεράς, ενώ προειδοποιούν για μεγάλους κινδύνους. Ακολουθεί η επιστολή τους
Αδελφοί μας Έλληνες Χριστιανοί, ας προσέξουμε τι κάνουμε. Να σκεφτούμε ποιο θα είναι το μέλλον αν βάλουμε να μας κυβερνήσουν οι κομμουνιστές.
Η Ιστορία δεν μας διδάσκει; Δεν καταστράφηκαν όλα τα κράτη όπου επεβλήθη; Δεν γνωρίζετε ότι τον κομμουνισμό τον δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ισοπεδώσουν τις ενάντιες δυνάμεις για να μπορέσουν σιγά σιγά να κυριέψουν τον κόσμο;
Εβραίοι ήταν όλοι αυτοί που τον διέδωσαν, ο Μάρξ, ο Λένιν και οι λοιποί και μέσα στις θεωρίες, δήθεν υπέρ του λαού, έβαλα και το αγκίστρι του Διαβόλου, την αθεΐα.
Στην πράξη όμως κυνήγησαν τον κόσμο με εκατομμύρια νεκρούς, αποδυνάμωσαν τις χώρες, έφεραν την φτώχεια, την πείνα και την κακομοιριά και το χειρότερο όλων, αφαίρεσαν δια της βίας την πίστη στον Θεό από τις ψυχές των πολιτών τους και επέβαλαν παντού την δυστυχία.
Για έναν, άθεο ή χλιαρό στην πίστη, αυτό ίσως δεν σημαίνει τίποτα, αλλά για ένα πιστό χριστιανό, πως είναι δυνατόν αυτό να το δέχεται και να συμβάλλει με την ψήφο του να γίνει αυτό το ολέθριο κακό στην πατρίδα μας;
Και όλα τα καλά του κόσμου να μας φέρει η αριστερά=άθεος κομμουνισμός, όταν είναι θεομάχος και πολεμάει την Εκκλησία και την χριστιανική πίστη και δηλώνει ότι θα βγάλει νόμους αντίχριστους και ασεβείς, ποιος πιστός χριστιανός δικαιολογείται να την ψηφίσει;
Ο Χριστός είπε ότι «περί παντός αργού(ματαίου) λόγου θα δώσουμε λόγο», αν συμβάλουμε να κυβερνήσει η ασεβής αριστερά και να έρθουν στην Ελλάδα τα πάνω κάτω, τι λόγο θα δώσουμε;
Κοιτάξτε τα πιστεύω τους και τις δηλώσεις τους. Δεν πιστεύουν στην ιστορία μας, όπως η Ρεπούση(χωρίς κυρία), τη Μικρασιατική καταστροφή, ούτε στη θρησκεία μας(χωρισμός κράτους και Εκκλησίας), ούτε στις αξίες και τα ήθη(γάμος ομοφυλοφίλων), ούτε στα έθιμα μας(κατάργηση παρελάσεων), ούτε στην οικογένεια(ελεύθερη συμβίωση), ούτε στα εθνικά συμφέροντα(υποστηρίζουν τους παράνομους λαθρομετανάστες και θα τους δώσουν Ελληνική ιθαγένεια), ούτε στα πατριωτικά θέματα(υποστηρίζουν τους Σκοπιανούς).
Μη τους πιστεύετε σε ότι λένε, διότι όπως έλεγε ο Χριστός τον διάβολο «αρχηγό του ψεύδους», έτσι και στον άθεο δεν μπορείς να έχεις καμία εμπιστοσύνη, διότι γι’αυτόν Θεός είναι το συμφέρον του και όπως έγραφε ο Ντοστογιέφσκι «όπου δεν υπάρχει Θεός τα πάντα επιτρέπονται», οπότε για τον άθεο κομμουνιστή οι εντολές του θεού του είναι να πετύχει το συμφέρον του με οποιοδήποτε τρόπο (ψέμα, απάτη, φόνο κ.α.π.). Από αυτά τα κόμματα βγαίνουν και οι τρομοκρατικές οργανώσεις, διότι αυτό είναι το ευαγγέλιο τους. Για τους αριστερούς Θεός, Πατρίδα και Έθνος είναι το κόμμα.
Ένας πιστός Χριστιανός τι δουλειά έχει σ’ αυτόν τον χώρο, που όλη η ιστορία του είναι βαμμένη με αίμα;
Να μας συγχωρέσουν οι πιστοί χριστιανοί που ψηφίζουν αριστερά, φυσικά δεν είναι ίδιοι με τους άθεους, διότι έχουν τον Θεό μέσα τους, αλλά όταν ψηφίζουν τους αντίχριστους , δεν γίνονται συνένοχοι, έστω εν αγνοία τους;
Θέλεις ν’ αλλάξεις την κατάσταση στην Ελλάδα; Ποιος θα το κάνει; Ο Τσίπρας που πήγε τρεις φορές στην Αμερική και έλαβε από το «σύστημα» το χρίσμα να κυβερνήσει, που πριν τις εκλογές του Ιουνίου έλεγε να φύγουμε από το μνημόνιο και στις εκλογές που ανέβασε το ποσοστό του και πλησίασε την πρωθυπουργία έλεγε απλά ν’ αλλάξουμε την συμφωνία του μνημονίου, δηλαδή παραμύθια.
Μ’ όλα αυτά δεν θέλουμε αν πούμε ότι η δεξιά είναι σωστή και καθαρή, ίσα ίσα θέλουμε να πούμε, όπως το ξανά είπαμε : «προδομένε χριστιανικέ λαέ της Ελλάδος, άφησε επιτέλους τα ψευτοκόμματα που τόσα χρόνια σ’ εξαπατούν και σε κάνουν κομμάτια(σε χωρίζουν) και ένωσε τις τεράστιες δυνάμεις σου για να σώσεις την Πατρίδα σου και το Έθνος σου που τ’αφανίζουν ο σκοτεινές δυνάμεις μέρα με την μέρα»
Αγιορείτες Μοναχοί 

πηγη: prisonplanet.gr

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τα ΙΚΕΑ πουλάνε χαλάκια εισόδου σε σχήμα Σταυρού!!!







ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - Η σημασία του κομποσχοινιού




Γέροντα, ποιά σημασία έχει το κομποσχοίνι;

Το κομποσχοίνι είναι μια κληρονομιά, μια ευλογία, που μας έχουν αφήσει οι Άγιοι Πατέρες μας. Και μόνο γι’ αυτό έχει μεγάλη αξία. Βλέπεις, σε κάποιον αφήνει ο παππούς του μια κληρονομιά ένα ασήμαντο πράγμα και το έχει μετά σαν φυλαχτό, πόσο μάλλον το κομποσχοίνι που μας το άφησαν κληρονομιά οι Άγιοι Πατέρες!


Παλιά, που δεν υπήρχαν ρολόγια, οι μοναχοί μετρούσαν την ώρα της προσευχής με το κομποσχοίνι, αλλά οι κόμποι του κομποσχοινιού ήταν απλοί. Κάποτε ένας ασκητής έκανε πολύ αγώνα, πολλές μετάνοιες κ.λπ., και ο διάβολος πήγαινε και έλυνε τους κόμπους του κομποσχοινιού του. Έκανε – έκανε μετάνοιες ο καημένος και απέκαμε, γιατί δεν μπορούσε να τις μετρά, αφού ο διάβολος του έλυνε συνέχεια τους κόμπους. Τότε παρουσιάσθηκε Άγγελος Κυρίου και του δίδαξε πώς να πλέκη τους κόμπους, ώστε σε κάθε κόμπο να σχηματίζωνται εννέα σταυροί. Ο διάβολος μετά, ο οποίος τρέμει τον σταυρό, δεν μπορούσε να τους λύση. Έτσι κάθε κόμπος του κομποσχοινιού έχει εννέα σταυρούς, που συμβολίζουν τα εννέα τάγματα των Αγγέλων.

- Γέροντα, τι σημαίνουν οι τριάντα τρεις, οι πενήντα, οι εκατό και οι τριακόσιοι κόμποι που έχουν τα κομποσχοίνια;

- Μόνον ο αριθμός τριάντα τρία είναι συμβολικός συμβολίζει τα τριάντα τρία χρόνια που έζησε ο Χριστός επάνω στην γη. Οι άλλοι αριθμοί απλώς μας βοηθούν να μετράμε τις μετάνοιες που κάνουμε ή πόσες φορές θα πούμε την ευχή.

Μερικές μηχανές έχουν ένα σχοινί με μια χειρολαβή στην άκρη και, όταν θέλης να τις βάλης μπρος, τραβάς μερικές φορές το σχοινί με δύναμη, μέχρι να ξεπαγώσουν τα πνευματικά λάδια. Έτσι και το κομποσχοίνι είναι το σχοινί το οποίο τραβάμε μία - δύο - πέντε - δέκα φορές και ξεπαγώνουν τα πνευματικά λάδια και παίρνει μπρος η πνευματική μηχανή της αδιάλειπτου προσευχής, οπότε δουλεύει μετά μόνη της η καρδιά στην ευχή. Αλλά, και όταν η καρδιά πάρη μπρος στην ευχή, και πάλι δεν πρέπει να καταργήσουμε το κομποσχοίνι, για να μην παρακινηθούν και άλλοι να το καταργήσουν, ενώ δεν πήρε ακόμη μπρος η καρδιά τους στην ευχή.

- Όταν, Γέροντα, κρατώ το κομποσχοίνι μου και λέω την ευχή μηχανικά, μήπως υπάρχει κίνδυνος ανθρωπαρέσκειας;

- Αν κάνης κομποσχοίνι εξωτερικά από ανθρωπαρέσκεια, ακόμη και τα χέρια σου να ξεφλουδίσης, σε τίποτε δεν θα σε ωφελήση. Μόνον κούραση θα σου φέρη και την ψευδαίσθηση ότι δήθεν ασχολείσαι με την νοερά προσευχή.

- Γέροντα, εγώ δεν έχω συνηθίσει να κρατώ κομποσχοίνι.

Το κομποσχοίνι να το κρατάς, για να μην ξεχνάς την ευχή, την οποία πρέπει να εργάζεσαι εσωτερικά, στην καρδιά. Όταν μάλιστα βγαίνης από το κελλί σου, να θυμάσαι ότι ο εχθρός είναι έτοιμος για επίθεση. Γι’ αυτό, να μιμήσαι τον καλό στρατιώτη που βγαίνοντας από το πολυβολείο έχει πάντοτε «ανά χείρας» το αυτόματο όπλο. Το κομποσχοίνι έχει μεγάλη δύναμη είναι το όπλο του μοναχού και οι κόμποι είναι σφαίρες, που θερίζουν τα ταγκαλάκια.


Πηγή: Από το βιβλίο «Περί Προσευχής», Λόγοι ζ'

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η REDBULL ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟ 666 ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ KAI OXI MONO!!





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 666 2014



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αυτός ο ιπτάμενος επιτηρητής πρόκειται να εξαφανίσει τα σκονάκια στεναχωρώντας πολλούς μαθητές [βίντεο]


school-drone660

Μπροστά και από τις εξελίξεις της Amazon φαίνεται πως είναι ένα βέλγικο σχολείο που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία drone για να πιάνει τους αδιάβαστους μαθητές.
Σύμφωνα με τη Μirror, πρόκειται για το Thomas Moore College, που δοκιμάζει ένα τηλεκατευθυνόμενο drone το οποίο διαθέτει κάμερα και πετά πάνω από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της εξέτασης.


Το drone ελέγχει ο καθηγητής από την έδρα και είναι σε θέση να εντοπίσει οποιαδήποτε πονηρή κίνηση των μαθητών. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


πηγη: prisonplanet.gr

Τι να κάνετε όταν σας τηλεφωνούν από απόκρυψη


590 1a16d65f74375ecfbebed1341686e39c

Είναι συχνό φαινόμενο οι εισπρακτικές εταιρείες ή διαφημιστικές να καλούν από απόκρυψη και οι υπάλληλοί τους να γίνονται ιδιαίτερα επίμονοι κι ενοχλητικοί. Υπάρχουν φυσικά και τα φαινόμενα φάρσας από απόκρυψη ή ενοχλήσεις για προσωπικούς λόγους.
Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε όταν σας παρενοχλούν τηλεφωνώντας σας από απόκρυψη:
-Ζητήστε από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην οποία είστε συνδρομητής να μη δέχεστε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Έτσι όταν σας καλεί κάποιος με απόκρυψη αριθμού θα του δείχνει ότι ο αριθμός σας είναι κατειλημμένος.
-Κάντε αίτηση στον πάροχό σας για εξουδετέρωση της απόκρυψης του καλούντος για περιορισμένο χρονικό διάστημα με σκοπό να εντοπιστούν οι ενοχλητικές ή κακόβουλες κλήσεις (ΦΕΚ B 1853 – 21.12.2006). Σε αυτή την περίπτωση όταν σας καλεί κάποιος με απόκρυψη αριθμού θα ακούει ηχογραφημένο μήνυμα μέσω του οποίου θα ενημερώνεται ότι η απόκρυψή του έχει εξουδετερωθεί. Έτσι μπορείτε να μάθετε ποιο νούμερο σας καλεί με απόκρυψη και στη συνέχεια να εντοπιστεί το άτομο που κάνει τις ενοχλητικές κλήσεις και να προχωρήσετε σε έγκληση αυτού που σας ενοχλεί.
-Οι εισαγγελικές, ανακριτικές και προανακριτικές Αρχές έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από τους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας, τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξης μέσω internet, καθώς και την ημεροχρονολογία και τα στοιχεία του ατόμου στο οποίο αντιστοιχεί το ηλεκτρονικό ίχνος.
-Από τους λοιπούς παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας οι Αρχές δικαιούνται να ζητήσουν τα «εξωτερικά στοιχεία» της επικοινωνίας, δηλαδή τον αριθμό κλήσεις, τα στοιχεία καλούντος – καλούμενου και την ώρα κλήσης, με τον πάροχο να είναι υποχρεωμένος να τα παραδώσει χωρίς να είναι απαραίτητο να προηγηθεί άδεια της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).
Συμβουλές για να αποφύγετε ενοχλητικά τηλεφωνήματα από την Ελληνική Αστυνομία
1- Σε κάποιον άγνωστο που σας ενοχλεί ή σας απειλεί τηλεφωνικά μην απαντάτε και μάλιστα επιθετικά. Αυτό που επιζητεί για να συνεχίσει είναι η έντονη αντίδρασή σας.
2- Μπορείτε να αφήνετε το ακουστικό ανοιχτό . Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ενοχλητικός φαρσέρ θα αποθαρρυνθεί και θα κλείσει το τηλέφωνο.
3- Χρησιμοποιείστε αυτόματο τηλεφωνητή και αφήστε να καταγραφεί το μήνυμα. Επίσης, στον αυτόματο τηλεφωνητή μπορείτε να εγγράψετε μήνυμα δικό σας ότι όλες οι κλήσεις καταγράφονται σε ειδική υπηρεσία της αστυνομίας ή σε ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης (security).
4- Κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μη σας ενοχλούν χαμηλώνετε τον ήχο του κουδουνίσματος ή βγάλτε το τηλέφωνο από την πρίζα.
5- Μην απαντάτε ποτέ σε προσωπικές ερωτήσεις (όνομα, διεύθυνση, κ.λπ.) που σας κάνουν άγνωστοι, ακόμη κι αν συστήνονται ως εμπορικοί αντιπρόσωποι, υπάλληλοι της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε κ.λ.π.
6- Αν οι ενοχλήσεις συνεχίζονται, χρησιμοποιείστε την αναγνώριση κλήσεων (εφόσον δεν σας τηλεφωνούν από απόκρυψη) και επιπλέον, ενημερώστε την τηλεφωνική εταιρεία με την οποία είστε συμβεβλημένοι και την αστυνομία, προκειμένου να σας πληροφορήσουν ποια μέτρα μπορείτε να λάβετε.
7- Όταν βρίσκονται στο σπίτι μικρά παιδιά ή υπερήλικες, καλό είναι να ενεργοποιείτε την εκτροπή κλήσεων, ώστε να μη δοθούν από τα άτομα αυτά πληροφορίες για σας και τους δικούς σας.
8- Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με άτομα που σας συστήνονται ως τεχνικοί της εταιρείας του κινητού σας τηλεφώνου και σας ζητούν, για δήθεν έλεγχο της συσκευής σας, να πατήσετε το πλήκτρο με τη δίεση (#), τους αριθμούς 90 ή 09, δίεση (#) και έπειτα κάποιον άλλον αριθμό.
9- Να κλείσετε αμέσως το τηλέφωνό σας, διότι αν συμμορφωθείτε με αυτές τις οδηγίες, μπορεί ο άγνωστος να αποκτήσει πρόσβαση στην κάρτα σας SIM και να τηλεφωνεί χρεώνοντας τον δικό σας λογαριασμό.

πηγη: prisonplanet.gr

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σαστισμένοι επιστήμονες από άγνωστο αντικείμενο που εμφανίστηκε στον Άρη


Aris

Μυστηριώδες αντικείμενο έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του δίπλα στο μη επανδρωμένο ρομποτοειδές όχημα «Opportunity» που διεξάγει έρευνες στα εδάφη του πλανήτη Άρη.
Όπως ανακοίνωσε η NASA το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της επετείου των 10 χρόνων της αποστολής στον «κόκκινο πλανήτη», το ασυνήθιστο εύρημα μοιάζει με θραύσμα βράχου σε σχήμα «ντόνατ», έχει μαλακή επιφάνεια, λευκό χρώμα με μία σκούρα κόκκινη κηλίδα χαμηλά και έχει προβληματίσει τους επιστήμονες, οι οποίοι το μελετούν ενδελεχώς.
Επίσης, περιέχει υψηλά επίπεδα θείου, καθώς και δύο φορές περισσότερο μαγγάνιο από οτιδήποτε άλλο έχει αναλυθεί μέχρι σήμερα στην επιφάνεια του πλανήτη.
Το «Opportunity» προσεδαφίστηκε στον Άρη το 2004 με σκοπό τρίμηνης διεξαγωγής ερευνών, τελικά όμως κατέληξε να μείνει εκεί επί μία δεκαετία.

πηγη: prisonplanet.gr

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη συμφωνία Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Χρηματοδοτήθηκε η κυβέρνηση Ομπάμα με 1,1 τρις δολάρια μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αναβάλλεται η πτώχευση των ΗΠΑ


442694296 640

Με την πρώτη ευκαιρία, συμφώνησε η Μαύρη με την Λευκή Αδελφότητα στο ότι έχουν κοινό εχθρό, που πρόσφατα μάλιστα τους έκανε πολύ μεγάλες "ζημιές" και έβαλαν νερό στο κρασί τους.
Η μεν Λευκή μειώνει τους ρυθμούς προώθησης του νόμου Obama Care, που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτός από την αμερικανική κοινωνία, η δε Μαύρη, στην χθεσινή ψηφοφορία στο Κογκρέσο για την εσωτερική χρηματοδότηση δεν έφερε εμπόδια στο 1,1 τρις που χρειαζότανε οι κυβέρνηση Ομπάμα για την λειτουργία του αμερικανικού δημοσίου.
Αναμένεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και στην χρηματοδότηση του εξωτερικού χρέους και η καταληκτική ημερομηνία της 7ης Φεβρουαρίου, δεν θα φέρει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ.
Ο νόμος Obama Care δεν είναι αποδεκτός από την Μαύρη Αδελφότητα, διότι απεδείχθη ότι θα μειώσει δραστικά τον πληθυσμό των ΗΠΑ, λόγω των διατάξεων που θα κλείνουν ιατρεία και πολυατρεία, που δεν θα πληρούν τους εξωφρανικούς όρους που τίθενται. 
Ο νόμος αυτός θέλει να κάνει τους πάντες ομήρους του πανίσχυρου σοβιετικού τύπου  κράτους, που θέλει να εγκαθιδρύσει στις ΗΠΑ η Λευκή Αδελφότητα.

πηγη: prisonplanet.gr

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δέκα μήνες φυλακή στον «Γέροντα Παστίτσιο»


loizos-pastitsios-L

Αυτή είναι μια είδηση που σίγουρα θα προκαλέσει ένα θεμιτό αίσθημα δικαίωσης και ανακούφισης στα εκατομμύρια των χριστιανών Ελλήνων που τιμούν και σέβονται τη μνήμη του μακαριστού Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου.
Σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή, για την κατηγορία της εξύβρισης θρησκεύματος κατ' εξακολούθηση, καταδίκασε το Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον Φίλιππος Λοΐζο, γνωστό και ως «Γέροντα Παστίτσιο» από την υβριστική και εμετική σελίδα που είχε δημιουργήσει στο Facebook.
Ο 27χρονος συνελήφθη το Σεπτέμβριο 2012 για τη σελίδα που είχε στο Facebook με το λογοπαίγνιο του ονόματος του Γέροντα Παΐσιου, ενώ το θέμα είχε φέρει στη δημοσιότητα ο προφυλακισμένος σήμερα βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς,
με ερώτηση που κατέθεσε σχετικά με το ότι «ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο».

πηγη: prisonplanet.gr

ΠΕΝΤΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ. O ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ


Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

΄Πομάκος = Ιππομάχος, ο από ίππου μαχόμενος, ο ιππέας οπλίτης των αρχαίων Αγριάνων.




ΠΟΜΑΚΟΙ:  ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΑΓΡΙΑΝΩΝ» ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
— Οι Πομάκοι, μουσουλμάνοι Έλληνες της Θράκης, δείχνουν ότι Έλληνας δεν καθορίζεται μόνο από τη θρησκεία αλλά και από την ψυχή και την ιστορία.
   — Η περίπτωσή τους έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, η οποία αγωνίστηκε στη Θράκη, με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, για να διδάξει σ’ αυτά τα παιδιά την ελληνική παιδεία και γλώσσα καθώς και να αποτρέψει το τουρκικό προξενείο από το να τους εκτουρκίσει. Το αποτέλεσμα ήταν μετατεθεί από το Μεγάλο Δέρειο, κατόπιν εντολής του υπουργείου Παιδείας.
   — Στη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου πομάκοι μαθητές παρέλασαν φωνάζοντας περήφανοι «Ελλάς» σε μία περιοχή που το ελληνικό κράτος χάριν της υποτακτικότητας της Αθήνας στα συμφέροντα της Άγκυρας έχει παρατήσει, αφήνοντάς τους έρμαιο στα χέρια της τρομοκρατίας του προξενείου. Άξιο αναφοράς είναι ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή οι συντελεστές της παρέλασης φοβόντουσαν τις αντιδράσεις των «συνεργατών» του προξενείου.
   — Οι Πομάκοι είναι κατά την πλειοψηφία υψηλοί, ξανθοί, γαλανομάτηδες, δολιχοκέφαλοι, φιλοπρόοδοι και κατοικούν στα ορεινά της Θράκης όντας απόγονοι των Αγριάνων. Σήμερα μιλούν το πομακικό γλωσσικό ιδίωμα. Ο Στράβων στα «Γεωγραφικά» του, γράφει ότι οι Αγριάνες ήταν Ελληνοθρακικό φύλο που κατοικούσε στο Νοτιοδυτικό μέρος της Ροδόπης δηλαδή στο Βόρειο τμήμα του νομού Ξάνθης, ονομαστοί για την τόλμη τους και τις πολεμικές τους αρετές.
  — Την μαχητικότητα των Αγριάνων θαύμασε ο Μέγας Αλέξανδρος και τους είχε στο πλευρό του στις πιο δύσκολες μάχες, όπως στον ποταμό Εριγώνα κα το Γρανικό: «Ο Αλεξανδρος επήγεν με τους τε Αγριάνας και τους τοξότας…» (Αρριανός, ΑV 17).
   — Ο Μακεδόνας στρατηλάτης αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητα, την εργατικότητα και την αφοσίωση των Αγριάνων, τους εμπιστευόταν απόλυτα και τους τοποθέτησε ως μαχητές στο ιππικό του, γιατί είχαν μεγάλη εξοικείωση και εμπειρία με τα άλογα, όπως υποστηρίζει και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Σταύρος Θεοφανίδης. Η ονομασία «ιππομάχοι» λόγω της αίγλης και της δόξας της αρχίζει να επικρατεί και το «Αγριάνες» ταυτίζεται με το «Ιππομάχοι», από την οποία λέξη προήλθε το «Πομάκος».
   — Τους Πομάκους, τους απογόνους των αρχαίων Αγριάνων που εξισλαμίστηκαν πλήρως στα τέλη του 18ου αιώνα και ενώ ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι, το ελλαδικό κράτος με την ατολμία του τους «σπρώχνει» στην αγκαλιά της Τουρκίας, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των μουσουλμάνων στα πλαίσια του «νεό-οθωμανικού δόγματος Νταβούτογλου». Οι Βούλγαροι, στηριζόμενοι στο γλωσσικό τους ιδίωμα, τους διεκδικούν σαν Βούλγαρους, ενώ οι Τούρκοι, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι είναι μουσουλμάνοι, τους θεωρούν Τούρκους. Η άποψη όμως ότι η λέξη «Πομάκοι» προέρχεται από το βουλγαρικό «πομαγκάμ», που σημαίνει «βοηθώ» λησμονεί ότι πρόδρομος της σλαβικής και βουλγαρικής λέξης ήταν η ομηρική-ελληνική λέξη «Ιππομάχος», που σημαίνει: «ο από ίππου μαχόμενος, ο οπλίτης ιππεύς» (Δημητράκος, «Εκσυγχρονισμένο Λεξικό», Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών).
   — Οι Πομάκοι αποτελούσαν και θα αποτελούν πάντα δελεαστική λεία για τον τουρκικό εθνικισμό. Το ελληνικό κράτος οφείλει να παρέμβει άμεσα, αφού οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται Έλληνες. 
Χαρακτηριστική είναι παλαιότερη δήλωση του Πομάκου δημοσιογράφου, Σεμπαϊδίμ Καραχότζα: «Ο Σύλλογος των Πομάκων Ξάνθης ιδρύθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2007. Πρόκειται για ανθρώπους που θέλουν να διαφοροποιηθούν από την κατεστημένη εικόνα των Πομάκων που θεωρούνται Τούρκοι. Θέλουν απλώς να λέγονται Πομάκοι, γιατί αυτό είναι και να διακηρύσσουν την ελληνική τους συνείδηση. (…)Γενικότερα όμως δέχομαι απειλές, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι Πομάκοι που αγωνίζονται για την διάσωση της Πομακικής Γλώσσας και του Πομακικού Πολιτισμού, δηλώνοντας ανοιχτά Έλληνες».

Ισλαμικά φροντιστήρια Άγκυρας στην μουσουλμανική μειονότητα, τέλος!



Toποθετήθηκαν οι 23 πρώτοι μουσουλμάνοι ιεροδιδάσκαλοι σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης προκειμένου να διδάξουν το Κοράνιο στους μουσουλμάνους μαθητές!
Είναι νέα παιδιά, με όρεξη να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και σύγχρονες αντιλήψεις.
Η πρώτη αυτή ομάδα ανήκει σε έναν συνολικό αριθμό 64 ιεροδιδασκάλων που έχει προσλάβει στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να υπάρξει σωστή ανάπτυξη και τις θρησκευτικής τους, αλλά και της εθνικής τους συνείδησης σε μία χώρα που δεν κάνει διακρίσεις στους πολίτες για το θρήσκευμά τους, αλλά απαιτεί να έχουν ισχυρή ελληνοκεντρική αντίληψη.
Οι 64 Ιεροδιδάσκαλοι (32 στη μουφτεία Κομοτηνής, 19 στη μουφτεία Ξάνθης και 13 στη μουφτεία του Διδυμοτείχου) προσλήφθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας με 9μηνες συμβάσεις με σκοπό να διδάξουν σε τεμένη και σχολεία το Κοράνι, όπως προβλέπει ο Νόμος 3536 που ψηφίστηκε το 2007 αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκε λόγω της λυσσαλέας αντίδρασης της Άγκυρας.
Η οποία Άγκυρα είχε δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας με τους εξτρεμιστές που ελέγχει μέσω του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, αλλά και των οργάνων της ΜΙΤ στην περιοχή: Ψευδομουφτήδες, ιμάμηδες, χρηματοδοτούμενες εφημερίδες και λοιπές δυνάμεις που δεν επιθυμούν την ειρηνική συμβίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων της Θράκης.
Η υπερψήφιση της σχετικής τροπολογίας ήρθε μετά από αγώνα των εναπομείναντων πατριωτικών πυρήνων της κυβέρνησης Σαμαρά και την υποστήριξη του όλου ζητήματος από τον γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκο (ο οποίος ... τελείως τυχαία βάλλεται από όλες τις "προοδευτικές δυνάμεις" με κάθε ευκαιρία).
ΠΛέον τα «φροντιστήρια Κορανίου» (Κουράν κουρσού) που ελέγχονται και καθοδηγούνται από τους εγκάθετους της Άγκυρας παίρνουν τέλος.
«Όλοι έχουν όρεξη για δουλειά κι εμείς πρώτα από όλα πιστέψαμε το κράτος και το κράτος μας πίστεψε και όντως προχώρησε το θέμα ως εδώ. Το περιμέναμε, από εδώ και πέρα η δουλειά μας είναι να μην απογοητεύσουμε κανέναν και ειδικότερα τα παιδιά, τους γονείς και την πολιτεία που μας εμπιστεύτηκε», δήλωσε ο Μπουλμπούλ Χουσεΐν Μουτζιαχήντ στην εφημερίδα Χρόνος που σε ηλικία 27 χρονών θα αναλάβει καθήκοντα ιεροδιδασκάλου στη μουφτεία Διδυμοτείχου. «Μας έχει δοθεί μία ευκαιρία ειδικά αυτόν τον καιρό που ψάχνουν όλοι οι νέοι δουλειά. Η πλειοψηφία είναι νέοι, όλοι είναι σπουδαγμένοι και τροφοδοτημένοι από τις σχολές και τις εμπειρίες τους. Έχουν ακόμα και μεταπτυχιακά», τόνισε.
Για την κάλυψη ωστόσο των αναγκών της Ελληνικής Μουσουλμανικής Μειονότητας απαιτείται η πρόσληψη συνολικά 240 Ιεροδιδασκάλων ενώ το υπουργείο Παιδείας οφείλει επιτέλους να μεριμνήσει για την εκμάθηση της Πομακικής και της Ρομανί αντί της τουρκικής γλώσσας στους Έλληνες μουσουλμάνους των ορεινών, κυρίως, περιοχών, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να μάθουν τουρκικά.
Τι περιμένουν; Αυτές οι προσλήψεις έπρεπε να προηγούνται όλων των άλλων προσλήψεων στο δημόσιο.
πηγη: defencenet.gr

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)




Για πρώτη φορά βίντεο με κάμερα μέσα από το αεροπλάνο που ψεκάζει δείχνει την αλήθεια.Είναι προφανές όπως φαίνεται και στο βίντεο ότι αυτό που φαίνεται να ψεκάζεται δεν βγάινει από τους κινητήρες αλλά από διάφορα μέρη του αεροσκάφους!

Δείτε τις αποδείξεις στο βίντεο...

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

"Αυτός που θα σώσει την Ελλάδα δεν είναι πολιτικός"


gerontas-paisios-L 0

Με μία προφητεία του ο γέροντας Παΐσιος μιλάει για τους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι είναι καθρέπτης της κοινωνίας, για τον αφανισμό της Τουρκίας καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα ο οποίος μάλιστα δεν είναι πολιτικός.
Η προφητεία:
«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια... πρόβατα δίχως ποιμένα... δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε που είναι το φως και που το σκοτάδι.
Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του Αντιχρίστου οπού η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.
Οι υπηρέτες του διάβολου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα τα χρήματα το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.
Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεώ Ζωή.
Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια...
Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν.
Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από πρόσωπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.
Μεγάλο ρολό στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν... όλοι... ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μηνύματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας.
Η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα από το σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής
Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από το Θεό... Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες.
Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.
Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει... είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός...
Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα... και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.
Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον χριστιανικό πολιτισμό, και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέτρητο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι.»
πηγη: defencenet

Η ΣΑΝΓΚΡΙ-ΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!- Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ! [ΒΙΝΤΕΟ}




Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς! Αν δεν μιλάμε για μια ακόμη δικαίωση του Λιακόπουλου... τότε μάλλον έβαλε ο ίδιος τη φωτιά για να δικαιωθεί.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Ιανουαρίου 2014



Μετά πήγε στα τελετουργικά τους μέρη, και ειδικά μετά τις 00:00 το βράδυ ώρα Αραντίς μόλις μπήκαν τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2013, που είναι η μεγάλη τους γιορτή, και πρασίνισε τον τόπο.  
Δεν έμεινε ρουθούνι, αλλά και ούτε ενα κτίσμα όρθιο. Η περιβόητη Σάνγκρι-Λα που απαγορευόταν να την καταστρέψουν και αναμεταξύ τους .... Δεν υπάρχει. 

Το πρόβλημα στην Σάνγκρι Λά (που ήταν ενα ωραίο μέρος) είναι με τα μεγάλα μνημεία, τα οποία ήταν όλα λαξευμένα μέσα σε βράχο, και πλέον εκεί υπάρχουν μόνο κομμάτια πετρας.

Το παραπάνω κείμενο είναι μια απομαγνητοφώνηση της διαδυκτιακής εκπομπής του Prisonplanet.gr με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, η οποία δημοσιεύθηκε στην Αθέατη Γνώση στις 27 Δεκεμβρίου 2013. http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_27.html

Σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2014 τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ως είδηση τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κίνα, καταστρέφοντας τον δημοφιλή τουριστικό και ιστορικό προορισμό Σάνγκρι Λα, που μετρούσε χίλια χρόνια «ζωής». Οι Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τα αποκαίδια στο Dukezong την Αρχαία πόλη της Σάνγκρι Λα, μια κομητεία θέρετρο στη νοτιοδυτική Κίνα στη επαρχία Γιουνάν στις 11, Ιανουαρίου, 2014. 

Περισσότερα από 240 σπίτια υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα και οι ερευνητές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εμπρησμού. Η Dukezong, που σημαίνει «η πόλη του φεγγαριού", χτίστηκε 1.300 χρόνια πριν και ήταν ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα στη Σάνγκρι- Λά, γνωστή για τις καλά διατηρημένες αρχαίες κατοικίες της.

Υπήρχαν τρείς Σάνγκρι -Λά πρίν την καταστροφή τους απο τον Πολέμαρχο όπως θα δείτε παρακάτω:

Η Πρώτη χρησιμοποιούταν απο τους Νεφελίμ για την ανάγνωση κατάρων.
Η Δεύτερη ήταν για τους υψηλόβαθμους Ράν.
Η Τρίτη για τα τσιράκια, λαμόγια δούλους του συστήματος.

Οι δύο πρώτες βρίσκοταν σε απόρρητες τοποθεσίες πιό Βόρεια.

Το περίεργο είναι, ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος το ανακοίνωσε στούς ακροατές του πρίν απο περίπου 15 ημέρες!!!

Πως γίνεται να ήξερε ενα γεγονός πριν απο περίπου μισό μήνα, και ο υπόλοιπος κόσμος να το μαθαίνει σήμερα; Μπορεί όλο αυτό να φαντάζει σαν ανέκδοτο... 

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ !!!

Δείτε το βίντεο στο σημείο 04:20 απο την εκπομπή στις 26/12/13



πηγη: http://atheatignosi.blogspot.gr