ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ! ΠΙΛΟΤΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ CHEMTRAILS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ {ΒΙΝΤΕΟ}




Ελέγξτε αυτό το μόλις πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε και ισχυρίζεται ότι δείχνει μια πιλοτική προσγείωση με τα chemtrails του να είναι ακόμη ενεργοποιημένα. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Απριλίου 2014


Εάν αυτά δεν είναι chemtrails, τότε τι άλλο είναι; 


Αν και η πηγή για αυτό το βίντεο δεν είναι πάντα 100% αξιόπιστη, νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλάξει κατά κάποιο τρόπο αυτό το βίντεο; 


Φαίνεται στα σίγουρα αληθινό στα μάτια μας,  εάν όμως δεν είναι, μπορεί κάποιος άλλος να εξηγήσει τι είναι αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο, αν δεν είναι chemtrails;


Ένας πιλότος ενός εμπορικού αεροσκάφους έκανε ένα λάθος που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα την ύπαρξη των «χημικών ουρών» - ξεχνώντας να τις απενεργοποιήσει πριν προσγειωθεί! 


Παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο προσγειώνεται με ομιχλώδη καιρό, η εκπομπή των chemtrails είναι ολοφάνερη, και η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να εξηγηθεί πέρα από τις καιρικές συνθήκες. 


Κατ αρχάς, τα ίχνη δεν προέρχονται από το πίσω μέρος των κινητήρων αεριώθησης.


Δεύτερον, τα ίχνη δεν είναι απλώς νερό που σέρνει από τα άκρα των πτερυγίων, επειδή καθώς το αεροπλάνο διέρχεται, εκτός από τις εκπομπές με ίχνη στα πτερύγια, υπάρχουν σαφώς και ψεκάσματα που προέρχονται από διάφορα τμήματα στο πίσω μέρος των φτερών.


Δείτε το και μόνοι σας.




πηγη: atheatignosi.blogspot.gr


Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! : «ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΠΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ}




Το θύμα, Μάρκο Γκασμίνι, πέθανε στο χωριό Cevo στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος σε μια τελετή πρός τιμήν του πρώην παπά.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Απριλίου 2014
h

Ένας Ιταλός ισοπεδώθηκε μέχρι θανάτου από ένα γιγάντιο σταυρό, που χτίστηκε για να τιμήσουν τον εκλιπόντα πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β '.

Ο 30 μέτρων ύψος σταυρός, που ζύγιζε 600 κιλά, έπεσε στο άτυχο θύμα, Μάρκο Γκασμίνι, κατά τη διάρκεια τελετής στο βόρειο ιταλικό χωριό της Cevo, κοντά στην Μπρέσια, λίγο πριν από την αγιοποίηση του Πάπα την Κυριακή.

Σε μια παράξενη σύμπτωση, προέκυψε ότι ο Γκασμίνι ζούσε σε ένα δρόμο που το όνομά του είναι από έναν άλλο Πάπα - τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ - ο οποίος επίσης θα αγιοποιηθεί την Κυριακή.

Ο Γκασμίνι έπαιρνε τις φωτογραφίες με μια ομάδα φίλων, όταν κατέρρευσε ο σταυρός.

Η αγιοποίηση των δύο παιδεραστών Παπών από τον Σατανιστή Πάπα αναμένεται να καταρτίσει ένα εκατομμύριο προσκυνητές στη Ρώμη την Κυριακή. 

ΤΥΧΑΙΟ;;;;


Δείτε το βίντεο


πηγη: atheatignosi.blogspot.gr

ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.
ΡΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ???


Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πομάκος δημοσιογράφος: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει Ελληνίδες στο ψηφοδέλτιο"


Pomakoi Sempaidin Karahotza

«Το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, δε θέλει Ελληνίδες στο ψηφοδέλτιο του - Όποιος δηλώνει Έλληνας είναι εθνικιστής και ακροδεξιός κατά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Δημοκράτης και προοδευτικός είναι μόνο εκείνος που συμφωνεί μαζί τους» λέει ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαΐδήν Καραχότζα .
Παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με το θέμα της Σαμπιχά και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Εκ πρώτης όψεως φυσικά θα μπορούσε να πει κανείς πως το συγκεκριμένο θέμα δε θα έπρεπε να με ενδιαφέρει καθόλου, αφού ούτε το όνομα μου ακούστηκε πουθενά ούτε και αφορά τους Έλληνες Πομάκους, για τους οποίους εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ να κάνω κάτι ώστε να μη χαθεί η γλώσσα και η πολιτιστική τους ταυτότητα.
Ωστόσο πιστεύω πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, το θέμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και της κυρίας Σαμπιχά θα έπρεπε να απασχολεί αν όχι όλους τους πολίτες αυτού του τόπου τουλάχιστον όλους όσους λένε πως ενδιαφέρονται για το καλό της Θράκης ή έστω εκείνους που λένε πως αγωνίζονται ενάντια στην απόλυτο εκτουρκισμό της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Παρόλα αυτά όμως διαπιστώνω πως ελάχιστοι είναι εκείνοι που βρήκαν τη δύναμη να πουν κάποια πράγματα ανοιχτά και δημόσια παρόλο που οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτο από δήθεν πατριώτες οι οποίοι λένε πως θέλουν να βοηθήσουν Πομάκους και Αθίγγανους να διατηρήσουν την ταυτότητα τους.
Πέρα από αυτό όμως εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο, είναι η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ο οποίος ενώ αρχικά είχε εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο του την κυρία Σαμπιχά στη συνέχεια την πέταξε έξω χαρακτηρίζοντας της ακροδεξιά, εθνικίστρια κλπ. Απ' όσο ξέρω η κυρία Σαμπιχά τη οποία γνωρίζω και εκτιμώ πολύ, έχει πει πολλές φορές κατά το παρελθόν πως είναι μια ελληνίδα και πως εκείνο που ζητάει από την ελληνική πολιτεία είναι να μάθουν τα παιδιά της την ελληνική γλώσσα. Φαίνεται όμως πως για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α όλοι όσοι δηλώνουν Έλληνες είναι ακροδεξιοί και εθνικιστές και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, πως γίνεται από τη μια να λένε πως θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα για να βοηθήσουν τους Έλληνες και από την άλλη να χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς όσους τολμούν να πουν το αυτονόητο, πως δηλαδή είναι Έλληνες.
Δηλαδή ανάμεσα στα χιλιάδες στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανά την Ελλάδα, δεν υπάρχει ούτε ένας που να λέει πως είναι Έλληνας; Ασφαλώς και θα υπάρχει αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός δεν είναι ακροδεξιός ενώ η Σαμπιχά είναι. Ποιους δηλαδή θέλει να κυβερνήσει ο κύριος Τσίπρας; Δε θέλει να κυβερνήσει Έλληνες; Αν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2014 ένα κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατικό και προοδευτικό, που μιλάει για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μη μπορεί να δεχτεί πως πάνω σε αυτή τη γη υπάρχουν κι άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις και θέσεις από αυτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Για ποια δημοκρατία και για ποιες προοδευτικές απόψεις μιλάμε λοιπόν; Αυτό κάθε άλλο παρά ως δημοκρατία μου φαίνεται εμένα.
Άκουγα τοπικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να λένε πως η κυρία Σαμπιχά απλά δεν ταιριάζει με το κόμμα τους και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να βρίσω. Λάθος μεγάλο, το κόμμα τους είναι αυτό που δεν ταιριάζει στη Σαμπιχά διότι εκείνη είναι μια πραγματική αγωνίστρια, δίνει εδώ και χρόνια μάχες για το καλό των κατοίκων του Δροσερού και όχι μόνο και δε βγαίνει στα κανάλια να λαϊκίζει όπως κάνουν τα περισσότερα από τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α λοιπόν είναι εκείνος που δεν ταιριάζει στη Σαμπιχά και όχι η Σαμπιχά στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Βέβαια μια πολύ σωστή παρατήρηση ορισμένων θερμών υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα, αλλά κατά τα άλλα πολύ αντικειμενικών δημοσιογράφων (εδώ γελάμε) είναι πως για να φτάσουμε σήμερα σε σημείο να μιλάει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και πολλοί άλλοι για τουρκική μειονότητα στη Θράκη έγιναν τραγικά λάθη από τις μέχρι τώρα ελληνικές κυβερνήσεις και φυσικά αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ξέχασαν όμως αυτοί οι αντικειμενικοί και προοδευτικοί κατά τα άλλα συνάδελφοι να μας που τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ώστε να μη φτάσουμε σε αυτό το τραγικό σημείο να μιλάμε για τουρκική μειονότητα στη Θράκη. Ναι συμφωνώ κι εγώ πως οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών έκαναν τραγικά κι ασυγχώρητα λάθη στη Θράκη τα οποία όμως η προοδευτική αριστερά δε βγήκε να καταγγείλει ποτέ αλλά αυτό κανείς από τους αντικειμενικούς κατά τα άλλα δημοσιογράφους δεν το γράφει.
Με λίγα λόγια ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ακολουθεί για άλλη μια φορά τη γνωστή του τακτική, πως δηλαδή για όλα φταίνε οι άλλοι και για τίποτα εκείνος, τόσο απλά. Να θυμίσω εδώ πως σε πρόσφατα δημοσιεύματα υποψήφιος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, όλη η Ελλάδα πλέον ξέρει ποιος, αποκάλεσε τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ένα συμπαγές τουρκικό πράγμα, ναι καλά ακούσατε, οι μουσουλμάνοι της Θράκης όχι απλά είναι Τούρκοι για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά είναι και πράγμα κι όχι άνθρωποι, τόσο δημοκρατικές και προοδευτικές είναι δηλαδή οι απόψεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τους μουσουλμάνους της Θράκης και προφανώς όταν και αν ποτέ αναλάβει τη διακυβέρνηση της Θράκης θα μας αντιμετωπίζει έτσι ακριβώς, σαν πράγματα και όχι σαν ανθρώπους. Ε όχι ρε παιδιά, αυτό το πράγμα δε γίνεται να λέγεται δημοκρατία, αυτό το «αποφασίζω και διατάζω» εμένα με παραπέμπει σε άλλες εποχές που μόνο δημοκρατικές δεν ήταν.
ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Αυτός βέβαια είναι ο άμεσος τρόπος με τον οποίο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει ήδη αναγνωρίσει την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στη Θράκη αλλά παράλληλα υπάρχουν και οι έμμεσοι τους οποίους έχουν βάλει σε εφαρμογή ορισμένοι εκ των υποψήφιων της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δήμους και περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ήδη αρκετοί από αυτούς έχουν τυπώσει δίγλωσσες προεκλογικές κάρτες και οι δυο γλώσσες που χρησιμοποιούνται είναι η Ελληνική και η τουρκική ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου η κύρια γλώσσα της προεκλογικής κάρτας είναι η τουρκική και η ελληνική χρησιμοποιείται ως δευτερεύουσα και φυσικά με πολύ μικρά γράμματα σε αντίθεση με την τουρκική. Άρα για τους κυρίους υποψήφιους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Θράκη υπάρχουν μόνο Τούρκοι μουσουλμάνοι αφού για Πομάκους και Ρομά δε γίνεται ούτε λόγος.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Για να πούμε όμως τα πράγματα με τ' όνομα τους δεν είναι μόνο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α που ταυτίζεται απόλυτα με τις απόψεις και θέσεις του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής για τους μουσουλμάνους της Θράκης προκειμένου να υφαρπάξει τη μειονοτική ψήφο αφού την ίδια ώρα κάτι ανάλογο προσπαθούν να πετύχουν και στελέχη άλλων κομμάτων. Για παράδειγμα διάβαζα χθες στην ιστοσελίδα www.tourkikanea.gr πως ο αντιπρόεδρος της νεολαίας Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας όχι απλά επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος DEB, όχι απλά φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος αλλά του ευχήθηκε και καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές.
Για όσους δεν ξέρουν το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κομοτηνής με την παράταξη που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και προφανώς με την προαναφερόμενη επίσκεψη του στα γραφεία του DEB προσπαθεί να αντλήσει ψήφους από τη μεριά του τουρκικού προξενείου, προκειμένου να διασφαλίσει την εκλογή του. Προφανώς πρόκειται για ένα αληθινό γεγονός αφού γνωρίζω τα παιδιά της ιστοσελίδας tourkikanea.ge και είμαι βέβαιος πως δε θα έγραφαν κάτι τέτοιο αν δεν το είχαν διασταυρώσει απόλυτα.
Εκείνο που δεν ξέρω είναι το τι θα κάνει το κόμμα του κυρίου Σαμαρά με το συγκεκριμένο στέλεχος του αφού όλες αυτές τις μέρες η Νέα Δημοκρατία τα έβαζε ανοιχτά με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την υπόθεση Σαμπιχά και ξαφνικά μαθαίνουμε για τις κινήσεις αυτές του δικού της υποψήφιου στο δήμο Κομοτηνής. Θα τον διαγράψει άραγε από το κόμμα ή θα τον κρατήσει; Αν γίνει το πρώτο τότε θα έχουν κάθε δικαίωμα να τα βάζουν με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά αν γίνει το δεύτερο τότε θα πρέπει πολλά γαλάζια στόματα να κλείσουν και να μη μιλήσουν ποτέ ξανά για τις πρακτικές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Θράκη, αφού και οι δικές τους πρακτικές είναι παρόμοιες. Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως η Νέα Δημοκρατία θα αντιδράσει άμεσα και θα προβεί σε οριστική διαγραφή του αντιπροέδρου νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ από το κόμμα, εκτός πια κι αν το μόνο που ενδιαφέρει τον Αντώνη Σαμαρά είναι να πάρει μειονοτικές ψήφους με οποιοδήποτε κόστος και τίμημα.
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Μιας και μιλάμε για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης έχει νομίζω ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται και σε δήμους καθαρά μειονοτικούς όπως είναι για παράδειγμα ο δήμος Μύκης. Χαζεύοντας πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο ανακάλυψα πως οι υποψήφιοι δήμαρχοι, για το συγκεκριμένο δήμο, έχουν δώσει στους συνδυασμούς τους τουρκικά ονόματα κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το βρει κανείς πολύ εύκολα. Με λίγα λόγια διεκδικούν έναν ελληνικό δήμο με τούρκικούς συνδυασμούς ενώ παράλληλα όλες τους οι προεκλογικές ομιλίες γίνονται στην τουρκική γλώσσα, παρόλο που απευθύνονται σε Πομάκους ψηφοφόρους οι οποίοι δε μιλάνε καν τουρκικά.
Πάλι καλά δηλαδή που στο μπαλκόνι του δημαρχείου υπάρχει μια ελληνική σημαία και μας θυμίζει πως πρόκειται για έναν ελληνικό δήμο και μάλιστα απορώ πως δεν έχουν κατεβάσει ακόμα τη γαλανόλευκη για να την αντικαταστήσουν με μια τουρκική σημαία, αφού μόνο αυτό δεν έχουν κάνει ακόμα. Είναι βέβαια περιττό να αναφέρω πως ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος είτε έχει είτε προσπαθεί να αποκτήσει τη στήριξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής κι αν κάνω λάθος ας βγει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Μύκης να με διαψεύσει κι εγώ θα του ζητήσω δημόσια συγνώμη και θα τον στηρίξω κιόλας, αρκεί να βγει έστω και ένας και να πει δημόσια πως δεν επιθυμεί τη στήριξη του τουρκικού προξενείου.
Δεν ξέρω βέβαια αν πλέον βοηθάει σε τίποτα που μερικοί άνθρωποι τολμάμε και λέμε μερικές αλήθειες δημόσια, φοβάμαι πως το παιχνίδι έχει πια χαθεί και ίσως πέρα από τα δημοσιεύματα αυτά να χρειάζονται και άλλες παρεμβάσεις, πολύ πιο δυναμικές μήπως και καταλάβουν κάποιοι πως η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική και πως οι πολίτες της, μουσουλμάνοι και χριστιανοί είναι πάνω απ' όλα Έλληνες.
Σ. Καραχότζα **
Ο Σεμπαΐδήν Καραχότζα είναι Πομάκος, γεννημένος το 1979, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών ( 8 και 10 ετών). Επί σειρά ετών δημοσιογράφος σε εφημερίδες και μέχρι προ 6-μήνου, εκφωνητής ειδήσεων στην Πομακική γλώσσα σε Τοπικό Κανάλι TV. Τελείωσε το Μειονοτικό Δημ. Σχολείο στο ΠΡΟΣΗΛΙΟ και το αντίστοιχο Γυμνάσιο ΣΜΙΝΘΗΣ, ενώ αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο ΞΑΝΘΗΣ. Σπούδασε επί 3-ετία στη Νομική του ΑΠΘ, χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Είναι συγγραφέας 2 βιβλίων με αντικείμενο την Πομακική γλώσσα, ενώ ήταν για 3 χρόνια εκδότης της Πομακικής εφημερίδας NATPRESS.
infognomonpolitics.blogspot.gr
πηγη: defencenet.gr

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Άγιος Γεώργιος στην Πρίγκηπο: Εκεί που συρρέουν κατά χιλιάδες οι Τούρκοι προσκυνητές του Άη Γιώργη!




Την αγάπη και την ελπίδα τους για «κάτι καλύτερο» θα αναζητήσουν και σήμερα με μαζική παρουσία κατά χιλιάδες στην Πρίγκηπο, στον Αη Γιώργη τον Κουδουνά. 
 
Νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τη θρησκευτικότητά τους με τρόπους που δεν παραπέμπουν σε καμία περίπτωση στο Ισλάμ. Μνήμες αιώνων καταχωρημένες στο DNA τους, έρχονται στο φως. Και όλοι υπομονετικά στην ουρά για πολλές ώρες, θα περιμένουν να προσκυνήσουν τον Άγιο τους… 
 
Η Πίστη μας, η Ορθοδοξία, μπορεί να βάλλεται στην Ελλάδα, από αστείους τύπους και με πολλούς τρόπους για να ξεριζωθεί, αλλά αλλού, κάτι συμβαίνει και συμβαίνει με ανεξήγητα γρήγορους ρυθμούς… 
 
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


πηγη: defencenet.gr

Δήμου: Το "Άγιον Σκότος" είναι ειδωλολατρικό παγανιστικό έθιμο- Το κράτος επιχορηγεί δεισιδαιμονίες


nikos-dimou

Ο Νίκος Δήμου, ο ένθερμος υποστηρικτής του Ποταμιού συνεχίζει να επιμένει στις δηλώσεις του γράφοντας στο protagon.gr για το Άγιο Φως του Πάσχα το οποίο αποκαλεί "Άγιον Σκότος" ενώ καταφέρεται κατά της Λιάνας Κανέλλη και του μητροπολίτη Αμβροσίου.
Στην αρχή ενοχλήθηκα. Μετά μπερδεύτηκα. Κατόπιν πήρα απόσταση και άρχισα να παρακολουθώ τις εξελίξεις σαν να μην αφορούσαν εμένα. (Κι από ένα σημείο, πια δεν με αφορούσαν),
Τώρα που πέρασε η θύελλα, ίσως είναι χρήσιμο να διατυπώσω μερικά ψύχραιμα συμπεράσματα.
Ο διάλογος είναι αδύνατος. Η εμπάθεια κυριαρχεί. Οι αντίθετοι ξεχνάνε το θέμα και επικεντρώνονται στο πρόσωπο. Τα επιχειρήματα αντικαθίστανται από ύβρεις, ειρωνείες και λάσπη.
Η πολιτική μολύνει τα πάντα. Τον Απρίλιο του 2009 (πάλι Μεγάλη Εβδομάδα) είχα γράψει στην Lifo άρθρο με τίτλο: «Το Άγιον Σκότος». Ολόκληρο άρθρο – όχι μία φράση. (Υπάρχει στο ndimou.gr). Εκτός από τα τοπικά σχόλια που προκάλεσε – πέρασε απαρατήρητο. Η διαφορά από το 2009: τότε δεν είχα πολιτική ένταξη. Τώρα χτύπαγαν το σαμάρι.
Μου πρότειναν να μηνύσω τον Αμβρόσιο. Μα υπάρχει μεγαλύτερη αυτοακύρωση από αυτή που πέτυχε μόνος του, εκφέροντας λόγους μίσους μέσα στην γιορτή της Αγάπης;
Μου ζήτησαν να σχολιάσω την Λιάνα Κανέλλη: τι να πω γι αυτή την αυτοαναιρούμενη ύπαρξη; Υπάρχει αλλού στον κόσμο κομμουνίστρια-θεούσα που να υπερασπίζεται φανατικά το «όπιο του λαού»; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μαρξ.
Εξακολουθώ να στηρίζω το Ποτάμι ως την καλύτερη πολιτική επιλογή. Θεωρώ όμως ότι ως ελεύθερος διανοούμενος είμαι πιο χρήσιμος έξω, από ότι μέσα.
Πέρα από την θεολογική συζήτηση για την φύση του «Αγίου Φωτός», νομίζω πως τα κόμματα που έχουν ταχθεί υπέρ του χωρισμού εκκλησίας - κράτους, δεν μπορούν να δέχονται ότι είναι δουλειά του κράτους να το φέρνει, να το υποδέχεται και να το μοιράζει, στέλνοντας τον λογαριασμό στον Έλληνα φορολογούμενο.
Άσχετες παρατηρήσεις: «ήταν άκαιρο». Μα πότε να το γράψω; τον Δεκαπενταύγουστο; «Επιζήτησε τα 15 λεπτά δημοσιότητας του Warhol». Ουδέν σχόλιον.
Το θετικό: τα εκατοντάδες (δεν υπερβάλλω!) υποστηρικτικά μηνύματα που πήρα, τα πολλά ωραία άρθρα και tweets που γράφτηκαν, η ανακοίνωση της Εταιρίας Συγγραφέων και οι παρεμβάσεις της Φωτεινής Πιπιλή και του Ανδρέα Παπαδόπουλου. Θερμά ευχαριστώ.
Αυτά. Ένιωσα την ανάγκη να κλείσω το θέμα από την πλευρά μου. Συνεχίζω, με άλλα.
Υπενθυμίζουμε το άρθρο του περί "Άγιον Σκότος":
Κάθε Πάσχα, τα τελευταία χρόνια, ακούω ότι από τα Ιεροσόλυμα έρχεται (με ναυλωμένο αεροπλάνο) το Άγιο Φως που άναψε με θαυματουργό τρόπο μόνος στο κουβούκλιο του Αγίου Τάφου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων. Το όποιο Άγιο Φως συνοδεύουν πολιτικοί από όλα τα κόμματα και γίνεται δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους (άγημα, μπάντα, υπουργοί, κλπ.). Αμέσως αεροπλάνα το μεταφέρουν κλωνοποιημένο σε όλες τις επαρχίες της χώρας.
Κάθε Πάσχα σκέπτομαι πως όλη αυτή η διαδικασία μας κατατάσσει ανεπανόρθωτα στους πρωτόγονους λαούς της γης – κάτι ανάμεσα Ουγκάντα και Παπούα-Νέα Γουινέα. Διότι το Άγιο Φως είναι ένα καθαρά ειδωλολατρικό παγανιστικό έθιμο, που δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό. Που, πότε στην διδασκαλία του Ιησού υπάρχει αναφορά σε Άγιο Φως;
Φυσικά σε μία ανεξίθρησκη χώρα ο καθένας δικαιούται να πιστεύει σε Άγια Φώτα, μάγους, τοτέμ και δαιμόνια – αλλά δεν μπορεί το κράτος να τιμά μία δεισιδαιμονία. Η ίδια η εκκλησία θα έπρεπε να το έχει απορρίψει γιατί είναι αντίθετο με την ουσία του Χριστιανισμού.
Ήδη το 1826 ο Κοραής, στον «Διάλογο περί του εν Ιεροσολύμοις Αγίου Φωτός» έγραφε: «…χρεωστούν οι ιερωμένοι μας να παύσωσιν το θαυματούργημα, το οποίον ατιμάζει τόσον την θρησκείαν… και φθείρει τα ήθη του λαού». Και πρόσφατα ένας σοβαρός θεολόγος, ο Δρ. Αρσένιος Μέσκος γράφει στο βιβλίο του «Σοκ και Δέος» (Αρμός 2009, σελ 196) «…το να πιστεύω ότι το άγημα απονέμει τιμές σε κάτι αγιασμένο και όχι σε αέρα κοπανιστό, δεν είναι θέμα πίστης αλλά θέμα άγνοιας και βλακείας».
Κάτι τέτοια καμώματα (π. χ. και η Αγία Ζώνη, όταν έρχεται από το Άγιον Όρος, γίνεται δεκτή με τιμές αρχηγού κράτους) βλάπτουν και την πίστη και την κοινωνία.
Το κράτος γελοιοποιείται με τελετές βουντού και οι φόροι των πολιτών χρησιμεύουν για να επιχορηγούνται δεισιδαιμονίες. Αν θέλει η εκκλησία να χρηματοδοτεί Ζωροαστρικές πυρολατρικές μαγγανείες, ας το κάνει με δικά της μέσα.

πηγη: prisonplanet.gr

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ


Πούτιν: Θα αποκατασταθούν οι Έλληνες της Κριμαίας




Την αποκατάσταση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των λαών της Κριμαίας που εκτοπίστηκαν την σταλινική εποχή, υποσχέθηκε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης με πολίτες.
«Ετοιμάζουμε διάταγμα. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό για την αποκατάσταση πρωτίστως των Ταρτάρων της περιοχής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πούτιν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ITAR-TASS.
Και πρόσθεσε πως «θα αποκατασταθούν και οι Αρμένιοι, οι Γερμανοί και οι Έλληνες, γι' αυτό πρέπει να μην ξεχάσουμε τους εκπροσώπους όλων αυτών των λαών».
όπως είπε ο ίδιος, θα ακολουθήσει τη «σοφή και σωστή πολιτική» της Μεγάλης Αικατερίνης με προστασία και αποκατάσταση των μειονοτήτων, την οποία ακριβώς προτίθεται να ακολουθήσει και ο ίδιος σήμερα.
πηγη: defencenet.gr

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ: Η ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ




Αρκετοί άνθρωποι παγκοσμίως γνωρίζουν την ιστορία της Σταύρωσης του Κυρίου και τα γεγονότα τα οποία ακολούθησαν μετά από αυτήν. Όμως ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν την ιστορία ενός αντικειμένου που έχει παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ανθρωπότητας και αυτό είναι, η Άγια Λόγχη, η Λόγχη δηλαδή με την οποία λόγχισαν τον Χριστό, ώστε να διαπιστωθεί ο θάνατός Του.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
Μεγάλη Παρασκευή 2014

Χρόνος ανάγνωσης 05:00

Η λόγχη αυτή όμως έχει μια ιστορία που ξεκινάει αρκετά πίσω στον χρόνο και συνδέεται άμεσα με το παρόν και το μέλλον αυτού του κόσμου.Βλέπετε πίσω από την παλιά λόγχη την οποία ο Λογγίνος κρατούσε κατά την διάρκεια της Σταύρωσης, κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. 

Ποίο είναι αυτό το μυστικό και ποιά είναι η ιστορία της λόγχης αυτής Θα ξεκινήσω με ένα αρκετά παλιό κείμενο το οποίο αποκαλύπτει μέρος της ιστορίας και αποτελεί και απόδειξη γι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω. 

Ακολουθεί το κείμενο σε μετάφραση και υπάρχει σε παλιά βιβλία:


Και μετά ήρθε ένα μεγάλο φως από τον ουρανό και τα σύννεφα κόπηκαν στα δύο
, και μια λωρίδα φωτός, κατέβηκε στην Γη και χτύπησε τους πρόποδες ενός κοντινού βουνού.
 


Έπειτα, την επόμενη μέρα, όταν πέρασε ο φόβος του, Ο Θουβάλ Κάιν πήγε σε εκείνο το μέρος και βρήκε που είχε πέσει η φωτιά. 

Εκεί είδε κάτι που έλαμπε με ένα απόκοσμο φως και με μεγάλη θερμότητα. 

Μόλις κρύωσε διαπίστωσε ότι ήταν μια μάζα λιωμένου μετάλλου, τέτοια που δεν είχε δει κανένας άνθρωπος μέχρι στιγμής. Και σφυρηλάτησε στο σιδηρουργείο του ένα σπαθί και μια λόγχη από αυτό το μέταλλο. Δούλεψε μια μέρα και νύχτα εως την επαύριον.Ακούστηκε μετά η φωνή του Θεού και είπε στον Θουβάλ Κάιν. 

Πήγαινε σε μια μακρινή χώρα και σε ένα απομακρυσμένο βουνό, που θα σου υποδείξω εγώ και τοποθέτησε εκεί την λόγχη και το σπαθί που έφτιαξα μέσω των χειρών σουΕκεί θα μπορέσουν άλλοι να τα βρούν σε περιόδους μεγάλης θλίψης, σύμφωνα με αυτούς που θα τα ζητήσουν από εμένα. 

Έχουμε σε αυτό το κείμενο τα εξής στοιχεία:

1. Το μέταλλο δεν είναι από τον κόσμο αυτό και έχει ξεχωριστές ιδιότητες. 

2. Το υλικό κρύφτηκε κάτω από ένα βουνό. 

3. Κατασκευάστηκε από το ίδιο μέταλλο και σπαθί αλλά και λόγχη. 

Η λόγχη στην πραγματικότητα αποτελεί αντικείμενο ένωσης δύο κόσμων και είναι ακριβέστερο αν θέλουμε να μιλήσουμε γι αυτήν να μιλάμε για το μετάλλο από το οποίο κατασκευάστηκε. 

Σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία αποσπάσματα των οποίων δίδονται στον τόμο 25 Οι φρουροί της Αγίας Λόγχης του Δημοσθένη Λιακόπουλου: 

Θα έρθει Εκείνος που από τον κόσμο αυτό θα ναι περαστικός. Θα έρθει για να πει τον τρόπον και να φανερώσει τον δρόμον που οδηγεί εις την ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΝ. 

Οι εχθροί σας θα τον κυνηγούν μα Αυτός θα αντέξει. Θα αντέξει και θα σας πει τον τρόπον και και τα όρια της φυλακής θα καταρρεύσουν και οι δεσμοφύλακες θα μαίνονται εναντίον Του. 

Οι πλούσιοι δεν θα τον ακούσουν,οι φτωχοί θα τον ακούσουν απελπισμένοι και οι ταπεινοί θα τον πιστέψουν. 


Θα δείξει πόσο ευάλωτος είναι ο κόσμος που σας φυλακίζει και θα αποδείξει πόσο εύκολο είναι να τον αλλάζεις κατά βούληση, όταν πιστεύεις στα λόγια Του. Η φυλή της ανατολικής ερήμου θα Τον προδώσει και θα της δοθεί εξουσία να αποφασίσει αν επιθυμεί την σωτηρία Του ή όχι. 

Και η φυλή της ανατολικής ερήμου που ζει ανατολικά της μέσης θαλάσσης θα αποφασίσει να πάρει όλο το βάρος του θανάτου Του, μαζί με τους απογόνους της και θα είναι κατηραμένη μέχρι το τρίτον των εναπομεινάντων της να μετανοήσει στο όνομα Αυτού. Και ο αρχαίος εχθρός θα τον φυλακίσει και θα τον δικάσει και θα τον βασανίσει και θα τον σκοτώσει πάνω σε σταυρό. Και τη δύναμή Του δεν θα την χρησιμοποιήσει για να πατάξει τους εχθρούς Αυτού. 

Και το μέταλλο που θα Τον λογχίσει επί του σταυρού, θα λάβει νέαν εξουσίαν υπερβατικήν. Και η λόγχη του μετάλλου θα πραγματοποιήσει τέσσαρες λογχισμούς στα τέσσαρα πέραντα της Γης από άνδρα φέροντα σύμβολα Τριαδικά. Ο φέρων τα σύμβολα, εξουσίαν και εντολήν λαβών από τον υπέρτατο Τριαδικό εντολέα του, θα παραδώσει την λόγχη στον Ελ Σεντάι τον τιμωρό. 

Και το μέταλλο θα λάβει υπό του Ελοχίμ μορφήν κυρτής κοπίδος. Και τότε η κυρτή κοπίς εις τον Τριαδικόν εντολοδόχον θα παραδοθεί, ζεύξην υπερβατικήν και δύναμην Τριαδικήν φέρουσα.Και θα πει ο εντολοδόχος ο φέρων τα τριαδικά σύμβολα. 

Η εμή η κοπίς, κοπίς θεού εστί. Και θα λάβει εντολήν να ποιήσει τον πόλεμον υπέρ της του Θεού δόξης, φέρων περιβολήν μέλαιναν.Και θα συντρίψει τους εχθρούς της Τριαδικής Αρχής και των τέκνων αυτής. Και τότε θα πει. Η εμή νίκη, νίκη Θεού εστί. 
________________________________

Σύμφωνα με το συγκεκρίμενο κείμενο, το μέταλλο από το οποίο κατασκευάστηκε η Αγία Λόγχη, είναι το μέταλλο από το οποίο δημιουργήθηκε το σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού. Το συγκεκριμένο μέταλλο έχει και αυτό την δικιά του ιστορία, η οποία χάνεται στις εσχατιές του χρόνου. 

Και πάλι σύμφωνα με τα Χάλκινα βιβλία: 

Ο ηγήτωρ δαίμων του κακού, ηττηθείς από τον ηγήτορα δαίμονα του αγαθού, συνελήφθη από τον ηγήτορα Ελοχίμ και οδηγηθείς έμπροσθεν του Δημιουργού, ζήτησε δύο εξουσίες και χώρον εφαρμογής τους, εις αντίτιμον του μη αφανισμού των ανθρώπων και της διατήρησης της αρχής της δικαιοσύνης. Στον χώρο των ιδεών ζήτησε να παρίσταται όπου επιθυμεί και να εκφράζει ότι επιθυμεί. Στον χώρο της ενέργειας ζήτησε να πετύχει την εικονικήν δημιουργίαν ύλης και την εξουσία να εξάγει από την μέση πύκνωσιν το έσχατον των σωματιδίων των πλανουμένων περί κέντρον. Απαίτησε δε, εις το όνομα της συμπαντικής δικαιοσύνης, οι άνθρωποι στον χώρο εφαρμογής του να δοκιμαστούν, για το αν θα ηδύναντο να επιλέξουν τον Τριαδικό Δημιουργό ενώ τον είχαν ήδη αρνηθεί. 

Γένητω,είπεν ο Δημιουργός και ο ηγήτωρ δαίμων του κακού παρεδόθη εις τον Ελοχίμ τον τιμωρό τον Ελ Σεντάι δια να περιοριστεί στον χώρον εφαρμογής των δύο εξουσιών του. Και ο χώρος,χώρος της πρώτης σφαίρας ήτο. Και οι διοικητής της πρώτης σφαίρας, εις συνείδησιν ερχόμενος της παρουσίας του ηγήτορος δαίμονος του κακού, παρεχώρησεν εις αυτόν περιορισμένον χώρον δια την εφαρμογήν των δύο εξουσιών αυτού. 

Σαφές ήτο είς τον διοικητήν της πρώτης σφαίρας της Δημιουργίας ότι ο αρχηγέτης δαίμων του κακού, επιθυμούσε την πλάνην όλων των ανθρώπων και την κάλυψιν της υπερβατικής αλήθειας. Ζήτησε μάλιστα υπό του ηγήτορος δαίμονος του κακού, δείγμα της επερχόμενης ενέργειας αυτού. Δείγμα του μανδύου κάλυψης του υπερβατικού κόσμου, δια της μεθόδου της πύκνωσης της ενέργειας, και της εξουσίας να εξάγει από την μέση πύκνωσιν το έσχατον των σωματιδίων των πλανουμένων περί κέντρον.

Επεβλήθη υπό του διοικητού δείγμα της κάλυψης να του παραδοθεί και δέσμευσις του ασώματου αρχηγέτη του κακού, ότι η κάλυψις δεν θα μεταβληθεί. Και παρεδόθη υπό του αρχηγέτη δαίμονος του κακού δείγμα το οποίο μέταλλον ονόμασε. Και απαίτησεν ο Ελ Σενταί ο τιμωρός, να του παραδοθεί το μέταλλο, εις εγγύησιν της σταθερότητος του μανδύου του κόσμου του υπερβατικού. 

Αμέσως δεν επροφήτευσεν εις τον αρχηγέτην του κακού λέγων, μέταλλον παρέδωκες και δια του μετάλλου της παραδοθείσης εις σε ισχύος θα σου αφαιρεθεί η ισχύς, από τον φέροντα τα σύμβολα της Τριαδικής αρχής και το μέταλλον τούτο διότι και τούτο μέταλλον Θεού εστί.
____________________________























Αποτελεί λοιπόν το μέταλλο αυτό το δείγμα γραφής του υλικού κάλυψης του υπερβατικού κόσμου, που δημιούργησε ο Διάβολος, ώστε εμείς οι άνθρωποι να μην αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα αλλά τον λεγόμενο κόσμο των ονείρων. Από αυτό το μέταλλο, κατασκευάστηκε η Λόγχη του Πεπρωμένου, όπως λέγεται αλλιώς η Αγία Λόγχη, αφού θεωρούσε ο Διάβολος ότι με το διάβασμα του μετάλλου και κάνοντάς το καταραμένο, όταν λόγχιζε τον Χριστό θα εμπόδιζε την Αγίαν Του Ανάσταση. 

Όμως ναι μεν το μέταλλο τρύπησε την πλευράν του Ιησού αλλά το αίμα Του την καθαγίασε όπως και το μέταλλό της. Από το καθαγιασμένο μέταλλον λοιπόν δημιουργήθηκε το σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού, το οποίο του παραδόθηκε και πλέον βρίσκεται στον Μανταμάδο της Λέσβου. 

Όλοι έχουν τα σχέδια τους. Θέλοντας και μη όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού (Γέρων Παίσιος).

πηγη: atheatignosi.blogspot.gr