ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Aνδροειδή που φαίνονται σαν άνθρωποι παρουσίασαν οι Ιάπωνες-BINTEO


android 2

Τις πύλες της στο κοινό άνοιξε στις 25 Ιουνίου η μόνιμη έκθεση «Android: What is Human?» στο Εθνικό Μουσείο Νέων Επιστημών και Καινοτομίας (Miraikan) της Ιαπωνίας στο Τόκιο.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να «συναντήσουν» τα αποκαλούμενα «πλέον προηγμένα ανδροειδή» που υπάρχουν στον κόσμο- δηλαδή ρομπότ τα οποία οπτικά μοιάζουν πολύ σε ανθρώπους.

Στην έκθεση παρουσιάζονται τρία ανδροειδή: το Kodomoroid και το Otonaroid – ένα «παιδί» και μια «ενήλικη γυναίκα» αντίστοιχα- και το Telenoid, ένα ανδροειδές το οποίο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχει σχεδιαστεί με κάποια πολύ γενικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Την έκθεση επιβλέπει ο Δρ. Χιρόσι Ισιγκούρο, ειδικός σε θέματα ανδροειδών. 



πηγη: prisonplanet.gr

"Ντου" της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια - Συνέλαβαν τρεις Τούρκους - Πώς εμπλέκονται με το φουσκωτό με τα εκρηκτικά στη Χίο


`Ντου` της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια - Συνέλαβαν τρεις Τούρκους - Πώς εμπλέκονται με το φουσκωτό με τα εκρηκτικά στη Χίο

- Σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνουν μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας όπλα- Η Αντιτρομοκρατική ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να συνεχίσει τις έρευνες και στηΘεσσαλονίκη- Οι αξιωματικοί δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον στις έρευνες λόγω και της έκρυθμης κατάστασης στο Ιράκ
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Αντιτρομοκρατική στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην πλατεία Σπυρίδωνος Τρικούπη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν στο διαμέρισμα πολυκατοικίας, όπου φαίνεται πως διαμένουν τούρκοι οι οποίοι φέρονται να πρόσκεινται στην κουρδική οργάνωση DHKP-C, την οποία η Τουρκία θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση. 

Είναι άλλωστε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας στις μυστικές υπηρεσίες των δύο χωρών, με το "δούναι και λαβείν" να έχει επεκταθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. 

Στις έρευνες στο συγκεκριμένο διαμέρισμα των Εξαρχείων η Αντιτρομοκρατική δεν εντόπισε όπλα, αλλά συνέλαβε τρεις Τούρκους, πιθανότατα κουρδικής καταγωγής για τους οποίους υπήρχαν εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του φουσκωτού στη Χίο. 

Το χρονικό, οι πρώτες συλλήψεις και οι φωτογραφίες από το φουσκωτό


Όλα είχαν ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2013, όταν οι άνδρες του λιμενικού εντόπισαν ένα σκάφος 7 περίπου μέτρων να κινείται ανάμεσα στην Χίο και τις Οινούσσες. Περιπολικό του λιμενικού έφτασε γρήγορα στο σημείο και το ακινητοποίησε. 

Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αντιαρματικοί όλμοι, 4 χειροβομβίδες, 2 πιστόλια, 200 σφαίρες, καθώς και εκρηκτικοί μηχανισμοί. Οι δύο Έλληνες και οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και το φουσκωτό τους, οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού.

Όπλα και αντιαρματικοί όλμοι - ΦΩΤΟ από Λιμενικό Σώμα
Όπλα και αντιαρματικοί όλμοι - ΦΩΤΟ από Λιμενικό Σώμα
Χειροβομβίδες, σφαίρες και εκρηκτικοί μηχανισμοί - ΦΩΤΟ από Λιμενικό Σώμα
Χειροβομβίδες, σφαίρες και εκρηκτικοί μηχανισμοί - ΦΩΤΟ από Λιμενικό Σώμα

Κατά την ανάκριση των δύο αλλοδαπών, προέκυψε πως αυτοί ήταν Κούρδοι που ζούσαν στην Τουρκία. Όπως είπαν ζήτησαν από τους δύο Έλληνες να τους μεταφέρουν στην Τουρκία και εκείνοι δέχτηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κούρδοι έδωσαν από 500€ στον κάθε Έλληνα για να τους οδηγήσουν στα Τουρκικά παράλια.

''Δεν γνωρίζαμε τι έκρυβε το φουσκωτό. Εμάς μας πλήρωσαν και δεχθήκαμε να τους πάμε'' ανέφεραν οι δύο Έλληνες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Πρόκειται για έναν 21χρονο που φοιτούσε στην Σχολή Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο και έναν 51χρονο από τη Θεσσαλονίκη, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι συνεργάσιμος.

Το φουσκωτό των συλληφθέντων - ΦΩΤΟ από politischios.gr
Το φουσκωτό των συλληφθέντων - ΦΩΤΟ από politischios.gr

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι έγιναν άλλες δύο συλλήψεις στη Χίο.

Το αυτοκίνητο των συλληφθέντων - ΦΩΤΟ από ploitischios.grΤο αυτοκίνητο των συλληφθέντων - ΦΩΤΟ από ploitischios.gr

Αλλεπάλληλες προσαγωγές και έρευνες της αντιτρομοκρατικής



Από την πρώτη στιγμή την υπόθεση ανέλαβε η αντιτρομοκρατική η οποία σε έρευνες σε Αθήνα, Κόρινθο και Θεσσαλονίκη έχει κατάσχει μεγάλο αριθμό συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κάρτες SIM, μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, συσκευές USB, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ψηφιακοί δίσκοι CD και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων και βιβλίων.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν τα όσα έγιναν στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια στην Επιτροπή Αλληλλεγγύης των Κούρδων. Εκεί έφτασαν από τα όσα τους είπε ο ένας από τους δύο Κούρδους που επέβαιναν στο φουσκωτό. Όταν τον ρώτησαν για διεύθυνση κατοικίας, τους είπε πως το σπίτι του βρίσκεται στην οδό Τζαβέλα 3. Εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται η 

Επιτροπή Αλληλλεγγύης των Κούρδων.
Όταν λοιπόν μπήκαν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής, πλησίασαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαπίστωσαν πως τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, είχαν αρχίσει να καταστρέφουν αρχεία.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


πηγη: newsit.gr

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ???
ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΘΑΥΜΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ





Ένας άνθρωπος που είναι παράλυτος από το λαιμό και κάτω έχει γίνει ο πρώτος ασθενής που θα κουνήσει το χέρι του μόνο με τη δύναμη της σκέψης.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Ιουνίου 2014

Χάρη σε ένα τσιπ εμφυτευμένο στον εγκέφαλό του, ο Ian Burkhart μπαίνει σε αυτό που οι γιατροί αποκαλούν μια «βιονική εποχή» που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία.

Το μόνο που είχε να κάνει είναι να σκεφτεί έντονα να κινήσει το χέρι του και το υπόλοιπα γίνονται από το τσιπ σε λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Ο 23-χρονος κ. Burkhart, διεξήγαγε μια επιτυχή δοκιμή του «Neurobridge» που οι γιατροί λένε ότι θα μπορούσε να προσφέρει ελπίδα σε θύματα εγκεφαλικών επεισοδίων και άτομα με μυϊκές διαταραχές.

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο και την εταιρεία ερευνών Battelle άνοιξε το κρανίο του ασθενούς και προσέθεσε το 0,15 ιντσών τσιπ στον εγκέφαλό του για να «διαβάζει» τις σκέψεις του.

Σε μια δοκιμή, ο κ. Burkhart ήταν σε θέση να σφίξει το χέρι του σε γροθιά, να το ανοίξει πλήρως και να πιάσει ενα κουτάλι. Δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αυτό είναι το πράγμα που του έλειπε περισσότερο διότι πλέον «νιώθει ανεξάρτητος».

Ολα καλά μέχρι εδώ, και ποιός δεν θα τολμούσε να πεί μπράβο σε μια τέτοια μεγάλη επιτυχία της επιστήμης;

Η πλειοψηφία των ανθρώπων θα το δεχτεί ασυζητητί, εκτός βέβαια από μια μερίδα ανθρώπων που έχει τη γνώση, ερευνεί τις Χριστιανικές γραφές και καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ανακάλυψη που δεν είναι άλλο από μια απάτη του διαβόλου να τσιπαριστεί το σύμπαν. 

Τι περιμένετε, να σας πούν ξαφνικά ελάτε να πάρετε το χάραγμα του θηρίου επειδη έτσι το αποφάσισε ο αντίχριστος;

Φυσικά και θα μας το περάσουν ύπουλα, ώστε ακόμη και αυτοί που είναι αντίθετοι να το δεχτούν με ευκολία. 

Θα πεί κάποιος ...  καλά, εδω θα θεραπευτεί ένας παράλυτος άνθρωπος κι εσυ μου λές παραμύθια για τσιπάκια;

Και σας απαντώ φίλοι μου. Γιατί με αυτή την τεχνολογία και όχι με κάποια άλλη- που δεν θα περιλαμβάνει μικροτσίπ εμφυτεμένο στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου;

Διότι ολόκληρη η τεχνολογία είναι του κακού, και αυτός μαζί με τα τσιράκια θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές στην κόλαση. Ομως ο Απόστολος Ιωάννης στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 στους στίχους 16 εώς 18 μας προειδοποιεί:

16. Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,

17. και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.


18. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς'.


Τώρα, ας διαβάσουμε περιληπτικά τη διήγηση του θαύματος της θεραπείας του παραλύτου της Βηθεσδά.

Στα Ιεροσόλυμα ήταν ένας άνθρωπος, άρρωστος τριάντα οχτώ ολόκληρα χρόνια. Όταν τον είδε ο Ιησούς κατάκοιτο γνωρίζοντας πως ήταν έτσι για πολύ καιρό, τον ρώτησε: «Θέλεις να γίνεις καλά;» «Κύριε», του αποκρίθηκε ο άρρωστος, «δεν έχω κανέναν να με βάλει στη δεξαμενή μόλις αναταραχτούν τα νερά˙ έτσι, ενώ εγώ προσπαθώ να πλησιάσω μόνος μου, πάντοτε κάποιος άλλος κατεβαίνει στο νερό πριν από μένα». Ο Ιησούς του λέει: «Σήκω πάνω, πάρε το κρεβάτι σου και περπάτα». Κι αμέσως ο άνθρωπος έγινε καλά, σήκωσε το κρεβάτι του και περπατούσε. 

Σήμερα φίλοι μου, έρχεται ο διάβολος μαζί με την τεχνολογία του για να θεραπεύσει τον παράλυτο και τον κάθε άρρωστο ως άλλος Μεσσίας. 

Τότε να μην πλανηθήτε από τα όμορφα λόγια και τα θαύματα του. Ο αντίχριστος δεν θα φανερωθεί με το πρόσωπου του κακού, αλλά θα θελήσει να βοηθήσει τους φτωχούς και τους πονεμένους, και όλος αυτός ο κόσμος ο ανίδεος θα τρέξει από πίσω του και θα λέει: 

Να ο Χριστός, αυτός είναι, και οχι εκείνος που σταυρώθηκε. Αυτό όμως που θα αποζητά θα είναι να καίει τις ψυχές μας στο αιώνιο πύρ.

Ας προσευχηθούμε να μας να μας φωτίσει ο θεός και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε. 

Και για να μην χάσουμε την ελπίδα μας ποτέ, αυτό που πρέπει να λέμε πάντοτε είναι 

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ

Γιατί στο τέλος πάντα.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

πηγη: atheatignosi


Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Πτολεμαΐδας!


B454F1A00B0045F5CEE28B861BFCFCED


Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 02-06-2014 για αποπλάνηση ανηλίκων, έδωσε η ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Καραμπατάκη Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:
α) αποπλάνηση παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή,
β) πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και
γ) αντίσταση.
Επειδή, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις, προσβάλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης, κρίθηκε απαραίτητη η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, καθόσον αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγη: prisonplanet.gr

Ξύλο και... ιπτάμενες καρέκλες σε ελληνική ταβέρνα στη Μελβούρνη-BINTEO


DEAD0E5256C558B9A2A434286A0757E8

Φωνές, ξύλο και... ιπτάμενες καρέκλες αποτελούν το σκηνικό της...βίας που εκτυλίχθηκε στην ελληνική ταβέρνα «Σταλακτίτες» στη Μελβούρνη της Αυστραλίας,.
Οι απίστευτες αυτές σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο και τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του κόσμου, μεσώ Διαδικτύου.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι γνωστές ξένες ιστοσελίδες, όπως η βρετανική Daily Mail και η αμερικανική Huffington Post δημοσιοποίησαν την ιστορία πριν από λίγες ώρες, έπειτα από τον πανικό που προκλήθηκε, το ίδιο το εστιατόριο ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια.
Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο το βίντεο άργησε να κυκλοφορήσει, όμως από την Κυριακή -οπότε και αναρτήθηκε στο YouTube- κάνει «θραύση».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail, ο καυγάς ξεκίνησε για ένα τραπέζι, άντρες πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να εκτοξεύονται.... καρέκλες.
Κι αφού τίποτα δεν έμεινε όρθιο στο κατάστημα, την τελική «πινελιά» στην ιστορία έβαλε κυρία η οποία άρχισε να ρωτά αν θα της επιστραφούν τα χρήματα για το σουβλάκι που έχασε.



πηγη: prisonplanet.gr

ΩΠΑ  ΓΕΙΑΑΑΑ ΜΑΣΣΣΣ!!!

ΕΤΣΙ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΩΡΑ ΜΑΣ.

ΓΗ....Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!  ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!



Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

H ομάδα Ζευς άφησε… άφωνους τους Ολλανδούς !!! Δείτε και θαυμάστε!!! (video)


20140622 53a66ebdc79a7

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη της ομάδας «Zευς» στην Ολλανδία. Η ομάδα επιδείξεων ZEΥΣ πραγματοποίησε πτητική επίδειξη στις 20 κα 21 Ιουνίου. O Σμηναγός Σ. Στράλης και ο Σμηναγός Παπαδάκης μάγεψαν τους Ολλανδούς, με τον τρόπο που χειρίστηκαν τα αεροσκάφη.
Σημειώνεται ότι για την επίδειξη, ένα ζεύγος αεροσκαφών F-16C Block 52+ της 340Μ προσγειώθηκαν την 18/6/ 2014, στην αεροπορική βάση της RNLAF, Gilze Rijen της Ολλανδίας.
Η συνέχεια στο βίντεο:


πηγη: prisonplanet.gr

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Aπευθύνει κάλεσμα συστράτευσης σε ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ



Κάλεσμα προς το ΚΚΕ, προς άλλες δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας, προς αριστερούς σοσιαλιστές και λαϊκές δυνάμεις, που αποδεσμεύονται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στη συνεδρίαση του Σαββάτου και της Κυριακής.
Όπως μάλιστα αναφέρεται στο σχετικό κείμενο: «Με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και με το κάλεσμα συστράτευσης που απευθύνουμε, αναλαμβάνουμε την ιστορική μας ευθύνη να ανατρέψουμε τα μνημόνια και να αποτρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη επίθεση, ώστε να πάψει η χώρα να είναι έρμαιο των δυνάμεων της διαπλοκής και των τραπεζών, να σταματήσουμε την κοινωνική λεηλασία και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας, να σωθεί ο λαός».
Όπως αναφέρεται στη σχετική εισήγηση:
«Απευθύνουμε συγκεκριμένο κάλεσμα να παραμερίσουμε τις υπαρκτές, αλλά δευτερεύουσες σε σχέση με τη συγκυρία διαφορές μας, σε όλες και σε κάθε μια ξεχωριστά, στις πολιτικές δυνάμεις της αριστεράς, της οικολογίας, στους αριστερούς σοσιαλιστές, στις λαϊκές δυνάμεις που αποδεσμεύονται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Σε όλους όσους συνειδητοποιούν ότι πρώτιστο καθήκον τώρα είναι να αποτρέψουμε την καταστροφή.
-Απευθυνόμαστε στο ΚΚΕ, όχι παραγνωρίζοντας τις πολλές και σημαντικές μας διαφορές, αλλά αξιολογώντας ως πιο σημαντική την ιστορική ευθύνη της αριστεράς να εκφράσει την πλειοψηφία του λαού που πλήττεται βάναυσα από τη μνημονιακή πολιτική.
-Απευθυνόμαστε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατί θεωρούμε ότι η συμπόρευσή μας στα κινήματα στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που αναπτύχθηκαν όλα τα τελευταία χρόνια και η κοινή μας βούληση να ανατρέψουμε τα μνημόνια, είναι σημαντικότερη από τις διαφορές που μπορεί να έχουμε, κυρίως στο θέμα της Ε.Ε.
-Απευθυνόμαστε στο χώρο της Οικολογίας, ο οποίος χώρος έχει ταχθεί σαφώς στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο και, επιπλέον, αναδεικνύουν ιδιαίτερα μία εξαιρετικά σημαντική και για μας οπτική, αυτή της περιβαλλοντικής καταστροφής.
-Απευθυνόμαστε, στις πολιτικές κινήσεις και στους ανθρώπους που συναντηθήκαμε προεκλογικά στην στήριξη της υποψηφιότητας του σ. Α. Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, καθώς και στους ανθρώπους και τα στελέχη που έχουν έρθει σε ανοιχτή ρήξη με το ΠΑΣΟΚ του Μνημονίου και της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης, που δεν χωρούν σε κεντροαριστερά σενάρια που έχουν ως μόνο στόχο να ανακόψουν τη δυναμική μίας πραγματικής, ριζοσπαστικής αριστερής αλλαγής. Παρά τις διαφορές μας, είμαστε ανοιχτοί να βρεθούμε σε κοινούς αγώνες για να σταματήσει η καταστροφή.
-Βλέπουμε τις διεργασίες που συντελούνται στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς κατανοώντας ότι αυτός ο πολιτικός χώρος βρίσκεται σε κινητικότητα. Στη βάση των πολιτικών σχεδίων είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε με εκείνους που αντιλαμβάνονται πλέον ότι η λύση για τη χώρα δεν μπορεί να έρθει με τα κεντρώα σενάρια, στον αστερισμό της ΝΔ, ούτε φυσικά με την αναβάπτιση του παλαιού, φθαρμένου και διεφθαρμένου στελεχικού δυναμικού του πάλαι ποτέ δικομματισμού, αλλά σε εκείνους που έρχονται σε ρήξη με τα μνημόνια, που αναζητούν πολιτική διέξοδο για τη χώρα σε αριστερή, αντιμνημονιακή, δημοκρατική, προοδευτική κατεύθυνση.
-Απευθυνόμαστε σε όλους τους παραπάνω συνολικά και στον καθένα ξεχωριστά. Χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς, αλλά και με την αποφασιστικότητα που μας επιβάλει η κρίσιμη ιστορική συγκυρία να προχωρήσουμε μπροστά. Και τους καλούμε όλους, χωρίς συνδιαλλαγές και υποσχέσεις, να κάνουν το αυτονόητο βήμα, να αναλάβουν το μερίδιο της ιστορικής ευθύνης που τους αναλογεί.
Και, κυρίως, απευθυνόμαστε σε όλο τον ελληνικό λαό, όποια κι αν ήταν μέχρι σήμερα η πολιτική του προτίμηση, τους πολίτες που δοκιμάζονται καθημερινά, που αγωνιούν, που δεν αντέχουν άλλο, που αναζητούν την ελπίδα με ένα ελάχιστο πρόγραμμα. Και με προοπτική τον νέο συνασπισμό εξουσίας, σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς.»
πηγη: defencenet.gr
ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ. ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ???

Αλβανία: Έπεσε το "κάστρο" του χασίς


xasis

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, κατασχέθηκαν 12 τόνοι επεξεργασμένο χασίς, έτοιμο προς πώληση (σ.σ. δεν υπολογίζονται σ' αυτό οι τεράστιες ποσότητες χασίς, τις οποίες έκαψαν από μόνοι τους οι κάτοικοι του χωριού προτού φθάσει η αστυνομία), δύο εργαστήρια για εξασφάλιση αποστάγματος χασίς ή χασισοέλαιο και δύο άλλα για την ξηρή επεξεργασία του.
Καταστράφηκαν, επίσης, 80.000 φυτά, από τα οποία αναμένονταν 26 τόνοι ξηρό χασίς. Κατασχέθηκε ακόμη ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, με διάφορα ήδη όπλων, πυρομαχικά κι εκρηκτικά. Συνολικά συνελήφθησαν 14 άτομα και πολλά άλλα καταζητούνται από την αστυνομία.
Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρις ότου ελεγχθούν όλα τα σπίτια, καταστραφούν οι καλλιέργειες χασίς, και ο εξοπλισμός επεξεργασίας και συντήρησής του. Η αστυνομική επιχείρηση στο Λαζαράτι "σήκωσε" τους τόνους στην αλβανική Βουλή, με τον πρώην πρωθυπουργό, Σαλί Μπερίσα, να ανεβάζει σε τέτοιο σημείο τους τόνους, που ο πρόεδρος του σώματος, Ιλίρ Μέτα, με τον οποίο ο κ. Μπερίσα ήταν σύμμαχοι στην προηγούμενη κυβέρνηση, να ζητήσει την απομάκρυνση του πρώην πρωθυπουργού από την αίθουσα για κάποιο χρονικό διάστημα. 
πηγη: newsit

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ- ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ  ΕΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΟΠΗΟΙΣΗ ISO ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ HASSP...


Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ





Στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν σε εξέλιξη περιοδικά δηλαδή φαινόμενα που επαναλαμβάνονται που όμως για να ολοκληρωθούν και να επαναληφθούν πρέπει να περάσουν και χιλιάδες χρόνια.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Ιουνίου 2014

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από τον Τόμο 22 του Δημοσθένη Λιακόπουλου , με τίτλο Οι Πολεμιστές της Ειμαρμένης και τα μυστικά των Δελφών, και η επιμέλεια του άρθρου έγινε από τον συνεργάτη της Αθέατης γνώσης Δημήτρη Παπαδούδη.

Αυτό έχει σαν συνέπεια το ότι δεν έχουμε καταγεγραμμένα δεδομένα για τα φαινόμενα αυτά.


Η παραποιημένη ιστορία μας είναι ηλικίας 2.500 ετών.


Πως θα μπορούσαμε λοιπόν να ξέρουμε για ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 5.000 χρόνια ;


Φυσικό είναι να μην μπορούμε να ξέρουμε.


Αν δηλαδή δεν ξέρουμε κάτι ούτε για τα προγραμματισμένα γεγονότα που έρχονται , πως θα μπορούσαμε να ξέρουμε για γεγονότα απρογραμμάτιστα , με παρέμβαση τρίτων που δεν γνωρίζουμε καν ;


Προφανώς και δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε.


Εδώ δεν ξέρουμε τι έγινε στην πρόσφατη ιστορία μας , αφού παρεμβάσεις τρίτων ανάγκασαν τον Τοπικό Ρυθμιστή , τον L.R ( Local Regulator ) να παρέμβει και να επαναφέρει τα γεγονότα στην σωστή ιστορικά πορεία.


Επειδή όμως έχω να πω πολλά , καλά θα είναι να πάρουμε τα πράγματα λίγο με την σειρά.


Όταν ξεκίνησε ο κόσμος σύμφωνα με τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου και επικαλούμαι αυτά , γιατί η Παλαιά Διαθήκη ελάχιστα λέει για την Δημιουργία , ο Θεός δημιούργησε έναν Δημιουργό Νου , που σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία είναι ο Πρώτος Ελοχίμ που ονομάζεται από τον Ενώχ ως ο Παλαιός Όλων των Ημερών απλούστατα γιατί , είναι το αρχαίοτερο και πιο παλιό δημιούργημα του Θεού.


Για τον Πρώτο Ελοχίμ κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον Χριστό αλλά ο Ενώχ με σαφήνεια περιγράφει ότι ο Υιός του Θεού και ο Παλαιός των Ημερών προχωρούσαν δίπλα δίπλα.


Άρα πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα.


Αυτός ο Δημιουργός Νους λοιπόν , δημιούργησε και κατά περίπτωση επέβλεψε την δημιουργία των πάντων.


Το σύμπαν στήθηκε σε επτά επίπεδα δημιουργίας ή αν θέλετε σε επτά σφαίρες.


Όσοι βρίσκονται στο 7ο επίπεδο , αντιλαμβάνονται όσα γίνονται στα επτά επίπεδα , όσοι βρίσκονται στο 6ο αντιλαμβάνονται όσο γίνονται στο έκτο , όσοι στο 5ο στα πέντε και ούτω καθεξής.


Για κάθε επίπεδο δημιούργησε κι έναν διοικητή , έναν τοπικό επιτηρητή ( LOCAL REGULATOR ) που επέβλεπε τα γεγονότα και την ροή τους.


Επτά λοιπόν οι τοπικοί ρυθμιστές και επιτηρητές των πάντων.


Το σύνολο των γεγονότων μπροστά στον Θεό έλαβε χώρα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα ο Θεός να προγνωρίζει και όχι να προβλέπει τα πάντα.


Το σύνολο των γεγονότων λοιπόν που προγνωρίζει ο Θεός , πρέπει να συμβούν με ακρίβεια και αποτελούν το σχέδιο του Θεού.


Παρότι ο Θεός προγνωρίζει τα γεγονότα , τα πλάσματα που συμμετείχαν σε αυτά , επέλεξαν , επιλέγουν και θα συνεχίσουν να επιλέγουν ελεύθερα στο μέλλον σε κάθε τους βήμα και τα φυσικά φαινόμενα που τυχαία εξελίσσονται ανεπηρέαστα , θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.


Μόνο που το σύνολο των γεγονότων  αυτών είναι γνωστό στον Θεό , αφού μπροστά του συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα.


Ο μηχανισμός εξασφάλισης των γεγονότων , όπως είναι γνωστά στον Θεό , ονομάστηκε Ειμαρμένη κι έτσι ονομάζεται ακόμη.


Στο δικό μας ηλιακό σύστημα δημιουργήθηκε ένας τοπικός ρυθμιστής-διοικητής που επιβλέπει τα πάντα με την βοήθεια 888.888 ελεγκτών που κατασκευάστηκαν γι αυτόν τον λόγο.


Είδαμε σε παλαιότερους τόμους ότι οι ελεγκτές ονομάστηκαν <<γούνες>> και ο τοπικός ρυθμιστής ονομάστηκε ΛΕΡΑΣ.


Έτσι ο τοπικός άρχων επιβλέπει την Ειμαρμένη που πολλοί ονόμασαν μοίρα και πεπρωμένο.


Ειπώθηκε μάλιστα , πεπρωμένο φυγείν αδύνατον , αλλά ενώ αυτό είναι σωστό , ταυτόχρονα δεν αποδίδει και την αλήθεια , αφού έχουμε ελευθερία επιλογών , απλά ο Θεός προγνωρίζει τις επιλογές μας.


Το γιατί δεν τις αλλάζει όταν είναι λανθασμένες έχει απλή απάντηση , αφού έτσι θα επενέβαινε στην ελεύθερη απόφασή μας.


Νομίζω τώρα έχουμε μια αρκετά κατανοητή εικόνα , με τα δικά μας περιορισμένα γεγονότα για το τι σημαίνει σχέδιο του Θεού και πως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το σύνολο των ελεύθερων επιλογών μας αλλά και των τυχαίων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στο σύμπαν.


Ένα ακόμα θέμα το οποίο πρέπει να διευκρινιστεί είναι το ότι , οι ελεύθερες επιλογές μας , επηρεάζονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους από το περιβάλλον που το δαιμονικό κατεστημένο ελέγχει και εκείνο που τελικά κάνουμε θα μπορούσε να μεταφραστεί από ελεύθερη επιλογή σε τελική επιλογή σε κάθε μας πράξη.


Υπάρχουν περιπτώσεις που για ένα σύνολο αστάθμητων παραγόντων , οι τελικές επιλογές όλων μας αλλάζουν , καθώς ο ένας επηρεάζει τις κινήσεις και τις επιλογές των άλλων.


Έτσι ο τοπικός άρχων παρεμβαίνει στον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζούμε και ακυρώνει το σύνολο των ενεργειών όλων μας , αφού οι τελικές ενέργειες δεν θα ήταν εκείνες που θα επιλέγαμε , αλλάζοντας τελικώς , αυτό που η Ειμαρμένη , η διοίκηση των επτά διοικητών επιβλέπει πρός εκτέλεση.


Μόλις ακυρωθούν οι πράξεις μας και καταργηθούν οι συνέπειες που είχαν στον κόσμο και αποκατασταθούν όλα όπως ήταν , σβήνει και η μνήμη όλων αυτών των συμβάντων και ο κόσμος ξαναβρίσκεται ακριβώς την στιγμή πρίν γίνει η λάθος πρώτη επιλογή.


Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται σαν να μην έγινε τίποτε , εκτός του σχεδίου.


Σαν να κάνουμε δηλαδή σε έναν υπολογιστή επανεκκίνηση.


Όλοι οι άνθρωποι στήνονται στην κυριολεξία στην θέση που βρισκότανε και στην τάση που βρισκότανε , την στιγμή από την οποία και μετά γίνεται η διαγραφή και με σβησμένη από εκείνη την στιγμή και μετά την μνήμη , συνεχίζουν τις ζωές τους , χωρίς τις παράτυπες δαιμονικές επεμβάσεις.


Και στις δύο περιπτώσεις ,δηλαδή παίρνουμε ελεύθερες αποφάσεις , αλλά στην μια περίπτωση με λάθος δεδομένα και κίνητρα τα οποία εισήχθησαν μέσα στον εικονικό κόσμο που ζούμε από τους κοσμοκράτορές του , τους δαίμονες.


Αν δηλαδή το δαιμονικό κατεστημένο αποκτήσει πληροφόρηση για συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν την προώθηση του σχεδίου του Θεού , όπως ονομάζουμε την Ειμαρμένη , τότε προσπαθεί με παρεμβάσεις σε πρόσωπα-κλειδιά , να αλλάξει την ροή της ιστορίας.


Αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν διορθωθεί , έρχεται η στιγμή που όλοι βρίσκονται σε διαφορετικά σταυροδρόμια στην ζωή τους , σε σχέση με αυτά που επρόκειτο να βρεθούν.


Σκοπός του δαιμονικού κατεστημένου είναι να μην προωθηθεί το σχέδιο του Θεού.


Οι προσπάθειες αυτές είναι διαρκείς και συνήθως ανεπιτυχείς , αφού το σχέδιο τους αφορά τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους.


Ο Τοπικός Ρυθμιστής λοιπόν του ηλιακού μας συστήματος , μπορεί μέσα στο μυαλό μας να αλλάξει τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε και να μας στήσει τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον και την φύση και τις πόλεις όπως ήταν την κατάλληλη και επιθυμητή στιγμή , ώστε να μην αλλάξει δηλαδή το σχέδιο του Θεού , το σύνολο δηλαδή των γεγονότων , όπως αυτά διαμορφώνονται από την ελεύθερη επιλογή μας σε κάθε στιγμή της ζωής μας.


Τέτοιες επανεκκινήσεις RESTART έχουν γίνει αρκετές και μάλιστα μπορεί να συμβεί και προσωπικό RESTART όταν ένας άνθρωπος δει κάτι ή μάθει κάτι που δεν επιτρέπεται να μάθει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.


Η αποστολή του ΛΕΡΑ , είναι η εφαρμογή των κανόνων της Ειμαρμένης.


πηγη: atheatignosi


Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Σοκ: Δύο Έλληνες αστυνομικοί πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς ανηλίκων από τις Φιλιππίνες



Απίστευτο και όμως αληθινό: αστυνομικοί πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς ανηλίκων από τις Φιλιππίνες.
Αυτό ανακάλυψε, επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (για άλλη μια φορά κάνει καλή δουλειά η συγκεκριμένη υπηρεσία) για υπόθεση ζωντανής μετάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, κατόπιν πληρωμής.
Πρόκειται για ένα κρούσμα που δυστυχώς, μαζί με δεκάδες άλλα τα τελευταία χρόνια, πιιστοποιούν ότι ένα ποσοστό στελεχών της σύγχρονης Ελληνική Αστυνομία απέχει πολύ σε ποιότητα προσωπικού από την παλιά Αστυνομία Πόλεων και την Χωροφυλακή, τα στελέχη των οποίων έδωσαν κάποτε την ζωή τους για να είναι σήμερα η Ελλάδα ελεύθερη...
Δυστυχώς η κομματικοποίηση, ο συνδικαλισμός, η κατάργηση του στρατιωτικού χαρακτήρα της ΕΛΑΣ και πολλά άλλα δημιούργησαν μια υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας που απέχει πολύ από αυτή που υπήρχε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80, με αποτέλεσμα βέβαια την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας.
Δυο από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση είναι αστυνομικοί, οι οποίοι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας πέντε εμπλεκομένων χρηστών του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, καθώς και μίας εταιρείας
Οι εμπλεκόμενοι πραγματοποιούσαν πληρωμές μέσω paypal με σκοπό τη θέαση live streaming υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τις Φιλιππίνες
Ταυτόχρονη επιχείρηση
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες (19.06.2014) το πρωί, ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις - έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Αγρίνιο και συγκεκριμένα στις οικίες πέντε ημεδαπών, ηλικίας 26, 27, 34, 39 και 65 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση ζωντανής μετάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων κατόπιν πληρωμής.
Προηγήθηκε σχετική ενημέρωση από την Interpol, που αφορούσε στον εντοπισμό έξι χρηστών του διαδικτύου στην Ελλάδα, οι οποίοι εμπλέκονταν στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Πιο αναλυτικά οι εμπλεκόμενοι έκαναν πληρωμές, μέσω λογαριασμού Paypal, με αντίτιμο την παροχή ζωντανής μετάδοσης (live streaming - κακοποιήσεις κατά παραγγελία σε πραγματικό χρόνο) υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τις Φιλιππίνες.
Από την ψηφιακή ανάλυση που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των (5) εμπλεκόμενων χρηστών εντός της ελληνικής επικράτειας, ενώ διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του έκτου χρήστη ανήκουν σε εταιρεία, η έδρα και τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί.
Στο πλαίσιο των συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των εμπλεκομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποθηκευτικά μέσα και συγκεκριμένα:
•    τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 39χρονου
•    ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο σπίτι του 27χρονου
•    ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, στο σπίτι του 65χρονου
•    ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο σπίτι του 34χρονου και
•    ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, στο σπίτι του 26χρονου.
Στις περιπτώσεις του 39χρονου, του 34χρονου και του 26χρονου δράστη ταυτοποιήθηκε η πληρωμή χρηματικού ποσού σε λογαριασμό paypal, τις επίδικες ημεροχρονολογίες και αναμένεται από την Interpol η αποστολή του επίμαχου υλικού κακοποίησης καθώς και τα χρηματικά ποσά, που πιστώθηκαν μέσω της πληρωμής paypal στους δράστες, οι οποίοι είχαν έδρα τις Φιλιππίνες.
Στις περιπτώσεις του 27χρονου και του 65χρονου, οι οποίοι απουσίαζαν από τις κατοικίες τους, η σχετική ταυτοποίηση αναμένεται να προσδιοριστεί από την εξέταση των πειστηρίων που κατασχέθηκαν.
Δυο από τους εμπλεκομένους (26χρονος και 34χρονος) είναι αστυνομικοί, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν αρμοδίως, ενώ τα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή ανάλυση.
πηγη: defencenet.gr
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Μαρία Δαμανάκη: “Είμαι Εβραία…”! Πέφτουμε από τα σύννεφα… ΒΙΝΤΕΟ


maria-damanaki

Η κα. Μαρία Δαμανάκη ομολογεί μέσα στην βουλή των Ελλήνων ότι είναι Εβραία και ότι θίχτηκε από τον Καρατζφέρη που αποκάλεσε τον κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν"...
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;




πηγη: prisonplanet.gr

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ: ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΓΙΑ




Στην σημερινή εποχή , η μαγεία , το να καλεί δηλαδή κάποιος δαίμονες και γενικά χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του κακού πρός ώφελός τους έχει αρχίσει να παίρνει πολύ μεγάλες και επικίνδυνες διαστάσεις.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Ιουνίου 2014

Τα κρούσματα της λευκής και μαύρης μαγείας αυξάνονται επικίνδυνα. Οι μάγοι, οι πνευματιστές, οι  εξορκιστές , δηλαδή οι μάγοι που σε συμφωνιά με δαίμονες μπορούν να πείσουν δαίμονα να βγεί από το σώμα ανθρώπου ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη άλλων και οι δαίμονες να αποκτήσουν εξουσίες σε μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων, οι οραματίστριες, οι μέντιουμ, οι αστρολόγοι κ.λ.π. πληθαίνουν όλο και περισσότερο και κάνουν χρυσές δουλειές. 

Είναι και αυτό ένδειξη της απομάκρυνσής μας από τον αληθινό Θεό και σημείο ότι πλησιάζουμε προς την τελική αποστασία .

Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για το θέμα αυτό αλλά ας δούμε πρώτα μερικά λόγια περί αυτής από Αγίους και ποιά είναι τα είδη της , ξεκινώντας από τον Όσιο Νικόδημο τον Αγιορείτη.

Τά εἴδη τῆς μαγείας εἶναι πολλά.

᾿Αφοῦ ὁ διάβολος χωρίστηκε ἀπό τόν ἕνα Θεό, ἔπεσε στά πολλά κι ἔγινε “ποικίλος καί πολυμέριστος”. ῎Ετσι καί τά εἴδη τῆς κακίας καί τῶν μαγικῶν, πού ἐπινόησε καί ἔσπειρε στούς ταλαίπωρους ἀνθρώπους, εἶναι ποικίλα, σχεδόν ἀναρίθμητα.

Καί νά τά βασικότερα εἴδη :

1. ῾Η καθαυτό μαγεία. Εἶναι, θά λέγαμε, μιά τέχνη, μέ τήν ὁποία καλοῦνται οἱ δαίμονες καί ἐρωτοῦνται καί ἀπαντοῦν, φανερώνοντας ἄλλοτε κρυμμένους θησαυρούς, ἄλλοτε ἑρμηνεῖες ὀνείρων καί ἄλλοτε ἄλλα ἀπόκρυφα. ῞Οσοι ἀσκοῦν αὐτή τήν “τέχνη” ὀνομάζονται μάγοι, καί ἰσχυρίζονται ὅτι ὑπάρχουν τρεῖς τάξεις δαιμόνων· οἱ ἐναέριοι, πού τούς θεωροῦν ἀγαθοποιούς· οἱ ἐπίγειοι, πού τούς θεωροῦν καί καλούς καί κακούς· καί οἱ κάτω ἀπό τή γῆ, πού τούς χαρακτηρίζουν ὡς κακοποιούς. Στήν πραγματικότητα, βέβαια, ὅλοι οἱ δαίμονες εἶναι κακοί καί κακοποιοί, ποτέ ἀγαθοποιοί.

2. ῾Η μαντεία. ᾿Ασκεῖται ἀπό τούς μάντεις. Αὐτοί ὑπηρετοῦν τούς δαίμονες, χρησιμοποιώντας τήν παλάμη τοῦ χεριοῦ τους ἤ κάποιες θυσίες ἤ ἀπατηλά ἔμπλαστρα ἤ ἄλλα παρόμοια μέσα. Οἱ μάντεις λένε ὅτι μποροῦν νά γνωρίσουν τό μέλλον.

3. ῾Η γοητεία. ᾿Ασκεῖται ἀπό τούς γόητες. ᾿Ονομάζονται ἔτσι ἀπό τούς “γόους” (θρήνους), πού κάνουν στά μνήματα, ὅταν ἐπικαλοῦνται τούς δαίμονες καί τούς ζητοῦν νά βλάψουν ἕναν ἄνθρωπο - νά τόν παραλύσουν, νά τόν τυφλώσουν, νά τόν ἀρρωστήσουν γενικά. Αὐτοί, ἐπίσης, καμώνονται πώς βγάζουν καί νεκρούς ἀπό τόν ἅδη! Στούς γόητες ἀνήκουν κι ἐκεῖνοι πού “βλέπουν” διάφορα φαντάσματα στούς τάφους καί ἀνοίγοντάς τους, καῖνε δῆθεν τούς βρυκόλακες! Μιά κατηγορία αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων, πού λέγονται γητευτές, μαζί μέ τίς ἐπικλήσεις τῶν δαιμόνων ἀνακατεύουν ψαλμούς τοῦ Δαβίδ καί ὀνόματα ἁγίων, τοῦ Χριστοῦ, τῆς Θεοτόκου.

4. ῾Η φαρμακεία. Οἱ φαρμακοί κατασκευάζουν κάποια “φαρμακερά” ποτά εἴτε γιά νά θανατώσουν κάποιον εἴτε γιά νά σκοτίσουν τό νοῦ του εἴτε γιά νά τόν ἑλκύσουν σέ σαρκικό ἔρωτα. Αὐτά, κατεξοχήν, χρησιμοποιοῦν οἱ γυναῖκες γιά νά “πλανέψουν” καί νά τραβήξουν τούς ἄνδρες πού θέλουν.

5. ῾Η οἰωνοσκοπία. Οἱ οἰωνοσκόποι προλέγουν δῆθεν τά μέλλοντα ἀπό τόν τρόπο πού πετοῦν τά πουλιά, ἀπό τίς φωνές τῶν ζώων κ.λπ. Τέτοιοι, οὐσιαστικά, εἶναι καί οἱ προληπτικοί : Αὐτοί προσέχουν ποιούς θά συναντήσουν, ὅταν μάλιστα πρόκειται νά ταξίδεψουν ἤ νά ψαρέψουν ἤ, τέλος πάντων, νά κάνουν κάποια ἐργασία. ᾿Επίσης πιστεύουν στή μοίρα, στήν τύχη (τό “ριζικό”, τό “γούρι”), σέ οἰωνούς, σέ ποδαρικά καί ὄνειρα. Θεωροῦν ἄλλες ἡμέρες καλές καί ἄλλες κακές, ὅπως λ.χ. τίς Τρίτες, καί φοβοῦνται ν’ ἀρχίσουν ὁτιδήποτε τίς “κακές” ἡμέρες. Τό ᾿χουν “γρουσουζιά” νά δώσουν στούς γείτονες φῶς καί φωτιά. Προσκυνοῦν τό νέο φεγγάρι. Πιστεύουν σέ νεράϊδες καί καλλικάντζαρους. Περιεργάζονται τίς φυσικές ἀντιδράσεις τοῦ σώματός τους καί λένε ὅτι τό τάδε θά τούς συμβεῖ, ἐπειδή λ.χ. τούς τρώει τό χέρι τους ἤ παίζει τό μάτι τους ἤ βουίζει τ᾿ αὐτί τους κ.ο.κ. ῞Οταν θεμελιώνουν σπίτι ἤ ἀρχίζουν τή ναυπήγηση πλοίου, σφάζουν στά θεμέλια ἤ στήν καρίνα ἕναν πετεινό ἤ πρόβατο ἤ ἄλλο ζῶο, προσφέροντας ἔτσι θυσία στό διάβολο.

6. ῾Η ἀστρολογία. Οἱ ἀστρολόγοι λένε ὅτι οἱ κατά προαίρεση ἐνέργειες τῶν ἀνθρώπων ὁρίζονται ἀπό τήν κίνηση τῶν ἄστρων. Στ᾿ ἀστέρια ἀποδίδουν τίς ὁρμές τῆς ψυχῆς καί στούς σχηματισμούς τους τά διάφορα γεγονότα τῆς ζωῆς. ᾿Απ᾿ αὐτά, καί μέ τή συνέργεια τῶν δαιμόνων, μαντεύουν δῆθεν τό μέλλον, ἀντιμετωπίζοντας ἔτσι τ᾿ ἀστέρια σάν ἰδιότυπους “θεούς”.

7. Τά φυλαχτά. Τά χρησιμοποιοῦν οἱ φυλαχτάρηδες, τυλίγοντας σ᾿ αὐτά μεταξωτή κλωστή καί γράφοντας ὀνόματα δαιμονικά. Πολλοί τά κρεμᾶνε ἀπό τό λαιμό ἤ τό χέρι τους γιά νά τούς φυλᾶνε ἀπό τό κακό. ῞Ομοιοι μ᾿ αὐτούς εἶναι κι ἐκεῖνοι πού φτύνουν στόν κόρφο τους, γιά νά ἐμποδίσουν τάχα μέ τό φτύσιμο τή βασκανία.

8. Οἱ κλήδονες. Μέ τούς κλήδονες προσπαθοῦν νά “μαντέψουν” δῆθεν τό μέλλον καί τό “ριζικό” κάθε ἀνθρώπου μέ διάφορους λόγους, κλήσεις καί ἄλλα παρόμοια. Κλήδονες γίνονται μέχρι σήμερα σέ πολλούς τόπους, καί μάλιστα στά νησιά, στό Γενέσιο τοῦ Τιμίου Προδρόμου (24 ᾿Ιουνίου). Συνήθως συνδυάζονται καί μέ φωτιές, πού τίς ἀνάβουν οἱ ἄνθρωποι μπροστά στά μαγαζιά τους καί τίς περνᾶνε ἀπό πάνω.

Αὐτά εἶναι τά κυριότερα εἴδη τῆς μαγείας. ῾Υπάρχουν καί ἄλλα πολλά. Τά περισσότερα ἀναφέρονται στήν ῾Αγία Γραφή καί σέ κανόνες ἱερῶν Συνόδων, (κυρίως τῆς ΣΤ ´ Οἰκουμενικῆς).

Γιατί ὁ Θεός ἀπαγορεύει τά μαγικά;

῾Ο Θεός ἀπαγορεύει τά μαγικά, ἐπειδή ὁδηγοῦν τόσο ἐκείνους πού τά χρησιμοποιοῦν, ὅσο καί ἐκείνους πού τά ζητοῦν, στήν προσκύνηση καί τή λατρεία τῶν δαιμόνων. Γι᾿ αὐτό καί ἀποτελοῦν θανάσιμη ἁμαρτία.

Σκεφθεῖτε, Χριστιανοί, πώς ὅταν λάβατε τό ἅγιο Βάπτισμα, σᾶς ρώτησε ὁ ἱερέας - ἤ μᾶλλον ὁ ἴδιος ὁ Χριστός: “᾿Αποτάσσῃ τῷ σατανᾷ καί πᾶσι τοῖς ἔργοις αὐτοῦ καί πάσῃ τῇ λατρείᾳ αὐτοῦ καί πάσῃ τῇ πομπῇ αὐτοῦ;”. Καί ὁ καθένας ἀπό σᾶς, μέ τό στόμα τοῦ ἀναδόχου του, ἀπάντησε: “᾿Αποτάσσομαι”. ῞Οχι μόνο τό σατανά, ἀλλά καί ὅλα τά ἔργα του καί τή λατρεία του καί τήν πομπή του. ᾿Αλλά ποιά εἶναι ἡ λατρεία τοῦ σατανᾶ; ῾Ο ἅγιος Κύριλλος ῾Ιεροσολύμων ἀπαντάει, πώς εἶναι οἱ μαντεῖες, οἱ φαρμακεῖες καί ὅλα τά ἄλλα εἴδη τῶν μαγικῶν, πού ἀπαριθμήσαμε. Καί ποιά εἶναι ἡ πομπή του; ῾Ο ἱερός Χρυσόστομος λέει, πώς εἶναι τά θέατρα, οἱ ἱπποδρομίες, οἱ κλήδονες καί κάθε ἁμαρτία.

Γιατί καταφεύγουν οι Χριστιανοί στα μάγια.

Λένε κάποιοι:

α) βρίσκουμε γιατρειά στίς ἀρρώστιες μας,

β) μαθαίνουμε τό μέλλον καί ἄλλα κρυφά πράγματα,

γ) φοβόμαστε τούς δαίμονες καί θέλουμε, διαμέσου τῆς μαγείας, νά τούς ἐξευμενίσουμε.

᾿
Απαντοῦμε λοιπόν σ᾿ αὐτά·

α) Μόνο ὁ Θεός θεραπεύει ἀληθινά.

᾿Ανόητε ἄνθρωπε, καταφεύγεις στούς μάγους γιά νά γιατρευτεῖς; Καί πιστεύεις, πώς ὁ διάβολος θά γιατρέψει πραγματικά τήν ἀρρώστια σου; ᾿Οἱ μάγοι καί οἱ δαίμονες γιατρεύουν ὄχι στ᾿ ἀλήθεια ἀλλά φανταστικά. Μά κι ἄν θελήσουν νά γιατρέψουν τό σῶμα σου μέ παραχώρηση τοῦ Θεοῦ, νά ξέρεις ὅτι τό γιατρεύουν μέ σκοπό νά θανατώσουν τήν ψυχή σου.


β) Μόνο ὁ Θεός γνωρίζει τά ἀπόκρυφα.

῞Οσοι θέλουν νά μάθουν τό μέλλον ἤ διάφορα κρυφά πράγματα, ἄς γνωρίζουν, ὅτι μόνο ὁ Θεός ξέρει ὅλα τά ἀπόκρυφα καί μόνο ὁ Θεός προγνωρίζει τά μέλλοντα. Οἱ ἄγγελοι καί οἱ ἄνθρωποι γνωρίζουν κάποτε τά μυστικά αὐτά πράγματα, ὄχι ὅμως ἀπό μόνοι τους, ἀλλ’ ἀπό ἀποκάλυψη τοῦ Θεοῦ. Οἱ μάγοι καί οἱ δαίμονες, πάντως, ἐπειδή εἶναι σκοτισμένοι καί δέν ἔχουν τό φωτισμό τοῦ Θεοῦ, δέν μποροῦν νά γνωρίζουν τίποτε κρυφό, οὔτε τί μέλλει νά συμβεῖ στόν κάθε ἄνθρωπο.

Προγνωρίζουν, βεβαία, πολλά οἱ δαίμονες, ἀλλά τά ἐξωτερικά καί φυσικά, συμπεραίνοντας τά γεγονότα ἀπό τούς νόμους τῆς φύσεως. ῞Οπως, ἄλλωστε, καί πολλοί ἄνθρωποι σοφοί καί ἐπιστήμονες. Αὐτά ὅμως πού βρίσκονται στό βάθος τῆς καρδιᾶς τοῦ ἀνθρώπου καί ἐξαρτῶνται ἀπό τήν προαίρεσή του, μόνο ὁ Θεός τά γνωρίζει μέ ἀκρίβεια. ᾿Εκεῖνοι συμπεραίνουν μερικά ἀπό τίς κινήσεις τοῦ σώματος καί τήν ἐξωτερική συμπεριφορά τοῦ ἀνθρώπου. ῎Ετσι, καί ὅσα φαίνονται νά προγνωρίζουν, τά γνωρίζουν σκοτεινά, ἀσαφή καί λοξά. Γι᾿ αὐτό καί οἱ χρησμοί τῶν μαντείων ἦταν διφορούμενοι, καί μποροῦσαν νά ἑρμηνευθοῦν καί ἔτσι καί ἀλλιῶς.

Γιατί ὅμως, θά ρωτήσετε, κάποτε βγαίνουν ἀληθινά μερικά πράγματα, πού προλέγουν οἱ δαίμονες;

α) ᾿Επειδή δέν πιστεύετε ἀκράδαντα στόν Κύριο καί μόνο, ἀλλά καί στούς δαίμονες. ῎Ετσι, γιά τήν ἀπιστία σας, ὁ Θεος παραχωρεῖ νά γίνονται αὐτά πού ἐκεῖνοι προλέγουν.

β) ᾿Επειδή, πηγαίνοντας στούς δαίμονες καί ζητώντας τήν βοήθειά τους, γίνεστε μόνοι σας δοῦλοι τοῦ διαβόλου, μπαίνετε κάτω ἀπό τήν ἐξουσία του. ῎Ετσι, μπορεῖ πιά νά σᾶς κάνει ὅ,τι θέλει. ῎Αρα, ὅ,τι σᾶς πεῖ τό πραγματοποιεῖ κιόλας, ὅπως ἕνας κακοῦργος πού σκλαβώνει κάποιον ἄνθρωπο· ἄν τοῦ πεῖ ὅτι θά ζήσει, θά ζήσει· ἄν τοῦ πεῖ πώς θά πεθάνει, θά πεθάνει. Γιατί εἶναι στό χέρι τοῦ κακούργου νά κάνει εἴτε τό ἕνα εἴτε τό ἄλλο.

Γι᾿ αὐτό, ἀδελφοί μου Χριστιανοί, μήν πιστεύετε στήν πρόγνωση τῶν δαιμόνων, γιατί στήν πραγματικότητα δέν προγνωρίζουν τίποτα. Στόν Κύριο μόνο νά ἔχετε πίστη βαθειά, κι ᾿Εκεῖνος θά σᾶς φανερώσει ἐκεῖνα πού πρέπει νά γνωρίζετε.

γ) Οἱ Χριστιανοί δέν πρέπει νά φοβοῦνται τό διάβολο καί τούς δαίμονες.

Γιατί, Χριστιανοί μου, μέ τά διάφορα μαγικά κάνετε τά χατήρια τοῦ διαβόλου; Αὐτός δέν ἔχει ἐξουσία καί δύναμη νά προκαλέσει οὔτε τόν παραμικρό πειρασμό. ᾿Αφ᾿ ὅτου ὁ Χριστός σαρκώθηκε, ὁ διάβολος ἔχασε τήν τυραννική του ἐξουσία. ῾Ο ἐνανθρωπήσας Κύριος τοῦ συνέτριψε τήν κεφαλή κι ἄφησε μόνο τήν οὐρά του νά σαλεύει, ἔτσι, γιά νά γυμνάζονται καί νά στεφανώνονται οἱ πιστοί. Τώρα μόνο μέ ἀπάτες παγιδεύει τούς ἀνθρώπους στήν κακία καί ὄχι τυραννικά, ὅπως πρίν. Δηλαδή μόνο κακές σκέψεις μπορεῖ νά μᾶς βάζει, ἀλλ᾿ ἀπό τή δική μας θέληση ἐξαρτᾶται ἄν θά τίς δεχθοῦμε ἤ θά τίς διώξουμε. Κανένας πειρασμός, δέν μπορεῖ νά συμβεῖ στόν ἄνθρωπο, ἄν δέν τό ἐπιτρέψει ὁ Θεός. Μάταια, λοιπόν, καλοπιάνετε τούς δαίμονες μέ τίς μαγεῖες, γιατί δέν μποροῦν νά κάνουν τίποτα χωρίς τήν ἄδεια τοῦ Θεοῦ.
(Αποσπάσματα από τη «Χρηστοήθεια των Χριστιανών» του Αγίου Νικοδήμου)

Γιατί οἱ Χριστιανοί πέφτουν στά μαγικά.

῾Η αἰτία πού οἱ σημερινοί Χριστιανοί ἔπεσαν στά ἔργα τοῦ διαβόλου, καί μάλιστα στά μαγικά, εἶναι τό ὅτι δέν συλλογίζονται τίς ὑποσχέσεις ἐκεῖνες πού ἔδωσαν στό Χριστό ὅταν βαπτίσθηκαν, ἀλλά τίς ξέχασαν καί τίς ἔσβησαν τελείως ἀπό τή μνήμη τους καί τήν καρδιά τους. Γι᾿ αὐτό καί πραγματοποιοῦνται σ᾿ αὐτούς τά λόγια πού εἶπε ὁ Κύριος: “῞Οταν τό ἀκάθαρτο πνεῦμα (τό δαιμόνιο) βγεῖ ἀπό τόν ἄνθρωπο, περιδιαβαίνει σέ τόπους ἄνυδρους ζητώντας ἀνάπαυση, μά δέν βρίσκει. (Γιατί ἀνάπαυση βρίσκει μόνο ὅταν κυριεύει τόν ἄνθρωπο καί τοῦ κάνει κακό). Τότε λέει: “᾿Ας γυρίσω πάλι στό σπιτάκι μου (δηλαδή στήν καρδιά τοῦ ἀνθρώπου), ἀπ᾿ ὅπου ἔφυγα”. Κι ὅταν ἔρθει, βρίσκει τό σπίτι ἀφύλαχατο, σκουπισμένο, στολισμένο, ἕτοιμο. (Βρίσκει δηλαδή τόν ἄνθρωπο ἀμέριμνο καί διατεθειμένο νά τόν δεχθεῖ πάλι). Τότε πηγαίνει, φέρνει κι ἄλλα ἑπτά δαιμόνι, πονηρότερα μάλιστα, μπαίνει μαζί τους στήν καρδιά τοῦ ἀνθρώπου καί κατοικεῖ ἐκεῖ μόνιμα πιά.῎Ετσι ἡ κατάσταση τοῦ ἀνθρώπου γίνεται τελικά χειρότερη ἀπ᾿ ὅ,τι ἦταν πρίν (κι ἀπό τό Βάπτισμα!).” (Ματθ. 12:43-45).

῞Οσοι λοιπόν Χριστιανοί ἀσχολοῦνται μέ τά μαγικά, διώχνουν ἀπό τίς καρδιές τους τή θεία χάρη, τό Πνεῦμα τό ῞Αγιο, καί βάζουν μέσα τους τό ἀκάθαρτο πνεῦμα, τό δαιμόνιο. Μέ τή δαιμονική ἐνέργεια τότε, κάνουν κάθε τι σατανικό καί περίεργο.

Ένας άλλος Άγιος ο οποίος έχει μιλήσει για την μαγεία μέσω της ζωής του είναι ο  Άγιος Κυπριανός.

Ας δούμε αναλυτικά την ιστορία του.

Τον 3ον αιώνα μ.Χ. στην Αντιόχεια της Συρίας ζούσε ένας Καρχηδόνιος στην καταγωγή, πλούσιος, ευγενής, μορφωμένος και πολύ ικανός στη μαγεία, ο Κυπριανός. Διέθετε τέτοια ικανότητα, ώστε καλούσε τους δαίμονες και τους έστελνε να εξυπηρετήσουν όποια εντολή τους έδινε σε βάρος των θυμάτων του.

 Στην ίδια πόλη κατοικούσε μία ευσεβής παρθένος, πιστή χριστιανή, η Ιουστίνα. Τούτη την κόρη ένας νεαρός πλούσιος ειδωλολάτρης με άσωτη ζωή, ο Αγλαίδας, θέλησε να την εμπλέξει στα δίχτυα του. Επειδή όμως όλες του οι προσπάθειες δεν έφεραν αποτέλεσμα, έτρεξε στη μαγική δύναμη του Κυπριανού. Πραγματικά, ο Κυπριανός άρχισε να στέλνει διάφορους δαίμονες, για να ξελογιάσει την Ιουστίνα και να την υποδουλώσει στα αμαρτωλά σχέδια του Αγλαίδα. Οι δαίμονες γύριζαν άπρακτοι στον Κυπριανό χωρίς να καταφέρνουν καν να πλησιάσουν στην κόρη, διότι, όπως έλεγαν, με το σημείο του Σταυρού τους έκαιγε και δεν μπορούσαν να σταθούν κοντά της. Όμοια άπρακτος γύρισε και ο άρχοντας των δαιμόνων, τον οποίο χρησιμοποίησε στο τέλος ο Κυπριανός ως έσχατο όπλο του.

Η πραγματική αυτή ήττα των δαιμονικών δυνάμεων άνοιξε τα μάτια της ψυχής του Κυπριανού. Κατανόησε την πλάνη του και την ακαταμάχητη δύναμη του Ιησού Χριστού. Έτσι, αληθινά μετανοημένος προσπίπτει στον επίσκοπο Αντιοχείας Άνθιμο, καίει μπροστά του όλα τα μαγικά βιβλία και ζητάει να γίνει χριστιανός.

Μετά την βάπτισή του ο Κυπριανός, αξιώνεται σιγά-σιγά να γίνει επίσκοπος. 

Το έτος 304 μάλιστα στη Νικομήδεια μαζί με την Ιουστίνα υφίστανται μαρτυρικό δι' αποκεφαλισμού θάνατο. 

Η μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Κυπριανού και της αγίας παρθενομάρτυρος Ιουστίνης εορτάζεται στις 2 Οκτωβρίου.

Η μαγεία σχετίζεται έχω να πω και πολύ με τον πνευματισμό και γενικότερα με τα μέντιουμ , καθώς με την βοήθεια του μάγου ο δαίμονας δημιουργεί το μέλλον που προβλέπεται ώστε ο άνθρωπος να γίνει υποχείριο και στο τέλος να χάσει την ψυχή του.

Η προστασία από την μαγεία εξασφαλίζεται μόνο με την συμμετοχή στην Εκκλησία και στα Μυστήριά της.

πηγη: atheatignosi