ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.


tsi660 0

Ο Τσίπρας στο αεροπλάνο για το Αγιο Ορος: Τι αποκάλυψε στη βουλευτή της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου

Η πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος συζητήθηκε επί μακρόν - πριν, αλλά και μετά την πραγματοποίησή της, τόσο από πολιτικούς, όσο και από ιεράρχες. Τώρα αναδεικνύεται μια άλλη πτυχή των σκέψεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να καταργήσει το άβατο στο Άγιο Όρος, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο και από γυναίκες. Δηλωτική των προθέσεών του (σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ) είναι η στιχομυθία που είχε με τη βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, μέσα στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Αθωνική Πολιτεία.
Γράφει συγκεκριμένα ο Βηματοδότης:
«Τι έταξε ο Αλ. Τσίπρας να κάνει μόλις γίνει κυβέρνηση σε μια γαλάζια βουλευτή, την οποία τυχαίως συνάντησε μέσα σε αεροπλάνο; Πτήση της Aegean για Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, τότε που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε να επισκεφθεί το Άγιον Όρος. Κάθεται στην οικονομική θέση (θέση 7Α) μαζί με τους συνεργάτες του. Σε λίγο φθάνει στο αεροσκάφος η γαλάζια βουλευτής της Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, η οποία πήγαινε στη Χαλκιδική, για τη συνάντηση των G4. Η βουλευτής κάθεται στη θέση 9Α, βλέπει κάποια στιγμή τον κ. Τσίπρα και κρίνει σκόπιμο να τον χαιρετήσει. Πολιτικός πολιτισμός, βλέπετε... Και ακολούθησε ο παρακάτω σπαρταριστός διάλογος, όπως τον περιέγραψαν επιβάτες-αυτήκοοι μάρτυρες:
"Καλημέρα σας, κύριε Τσίπρα, δεν νομίζω ότι με γνωρίζετε, αλλά είμαι η Μαρία Αντωνίου, βουλευτής της ΝΔ στην Καστοριά. Εγώ χαίρομαι πάντως που σας γνωρίζω έστω και στο αεροπλάνο, αφού δεν έτυχε στη Βουλή" του είπε, τείνοντας μάλιστα το χέρι της για χειραψία. Ο κ. Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία: "Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Σαμαράς σάς γνωρίζει αφού είστε βουλευτής της ΝΔ" της είπε χαμογελώντας. Και αφού τελείωσαν με αυτόν τον τρόπο οι συστάσεις, η Μαρία Αντωνίου φάνηκε ότι ήθελε κουβέντα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
"Ακουσα ότι πάτε στο Άγιο Όρος. Αληθεύει; Μα γιατί πάτε;" ρώτησε τον κ. Τσίπρα. Και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς ούτε λεπτό να εγκαταλείπει το χαμόγελο από τα χείλη του, της είπε: "Ναι, όντως πάω στο Άγιο Όρος. Και ξέρετε γιατί πάω; Για να μπορείτε να πηγαίνετε και εσείς όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση". Σαν βόμβα έσκασαν στο αεροπλάνο τα λεγόμενα του κ. Τσίπρα περί... "αβάτου". Η γαλάζια βουλευτής, αντί άλλης απαντήσεως, έβγαλε έναν παρατεταμένο αναστεναγμό λέγοντας: "Δηλαδή, κύριε Τσίπρα μου, ποτέ. Ποτέ δεν θα μπορέσω να πάω έτσι όπως μου τα λέτε στο Άγιο Ορος". Ο κ. Τσίπρας όμως ήθελε να τελειώνει αυτή η συζήτηση και της είπε: "Αφού είστε από την Καστοριά, θα σας ζητήσω να μου προσέχετε τον Διαμαντόπουλο" (σ.σ.: είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει αυτοχαρακτηριστεί αντιεξουσιαστής). Τότε ήταν η σειρά της κυρίας Αντωνίου να ξεσπάσει: "Εγώ να τον προσέχω; Γιατί δεν τον προσέχετε εσείς;"».
πηγη: iefimerida

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ουκρανική ρουκέτα έπεσε σε Ορθόδοξο Ναό και γονάτισε στον Παντροκράτορα χωρίς να εκραγεί!




Τη νύχτα της 16ης προς 17η Αυγούστου η Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Πάυλου στην κωμόπολη Mospynο της περιοχής του Ντόνετσκ επλήγη από ρουκέτα μήκους 1,5m που εκτόξευσε πυραυλικό σύστημα Grad. Αυτή κατέληξε στο εσωτερικό του Ναού αφού διέτρεξε μια περίεργη τροχιά.
Εισήλθε από το παράθυρο θρυμματίζοντας τα τζάμια και έριξε στο έδαφος το βάζο με τα λουλούδια που ήταν τοποθετημένο στο προσκυνητάρι της εικόνας του Παντοκράτορα.
Ο Ουκρανικός πύραυλος καρφώθηκε κυριολεκτικά στο έδαφος αλλά δεν προκλήθηκε καμία έκρηξη.Υποκλήθηκε γονυπετής στην Ανωτερώτητα του Παντοκράτορα, που τον έθεσε κυριολεκτικά ''υποπόδιον των ποδών του''.


 Προκάλεσε ασήμαντες υλικές ζημιές ενώ αποφεύχθηκε εκδήλωση πυρκαγιάς. Πρόσφατα ο Ναός πανηγύρισε.





"Ζει Κυριος ο Θεος " !!! 


πηγη: logia-tou-aera.blogspot.gr


Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Jennifer Aniston: «Δεν κάνω μπότοξ γιατί έχω ελληνικά γονίδια»!



Διθυραμβικά σχόλια κατέκλυσαν τα social media σχετικά με τις δηλώσεις της Jennifer Aniston ενάντια στο μπότοξ. «Υπάρχει η τάση στο Hollywood να παραμένει κανείς αγέραστος», είπε η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός σε μια συνέντευξη για το Yahoo!Beauty. 
 
«Νομίζω ότι αυτό στο οποίο ήμουν μάρτυρας είναι να βλέπω γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν νέες με ό, τι πάνε και κάνουν. Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους, γιατί δεν βάζω αυτά τα σκ...στο πρόσωπό μου», συνέχισε.
 
«Νομίζω ότι οι άνθρωποι της μόδας θα πρέπει να αρχίσουν να ενσωματώνουν στις σελίδες τους πρόσωπα όλων των ηλικιών, όχι μόνο 20χρονα τέλεια πρότυπα ή μόνο για διαφημίσεις αντιρρύπανσης», είπε ακόμη, τονίζοντας ότι καλό θα ήταν να «εκπροσωπούν την ομορφιά σε όλες τις ηλικίες!». 
 
Οσο για το δικό της μυστικό ομορφιάς η ίδια σημείωσε ότι μάλλον φταίνε τα ελληνικά της γονίδια που μοιάζει πάντα νέα και όμορφη.
 
«Ο μπαμπάς μου είναι 100% Ελληνας. Είναι 81 ετών και έχει μόλις μια ρυτίδα. Το ίδιο και η γιαγιά μου, που ήταν 95 χρονών όταν πέθανε», είπε χαρακτηριστικά προτρέποντας όσους θέλουν να έχουν λαμπερή επιδερμίδα να πίνουν πολύ νερό, να βάζουν στο πρόσωπό τους ποιοτικά προϊόντα και να κοιμούνται καλά. 
 
Αποκάλυψε, τέλος, πως ένας αγαπημένος τρόπος να διατηρεί τη γραμμή της είναι να τρώει ελληνική σαλάτα και προέτρεψε όσους δεν την έχουν γευτεί να το δοκιμάσουν. 

πηγη: defencenet.gr

 

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Πομάκοι κατά τουρκικού προξενείου Κομοτηνής: «Το αίμα όλων των αθώων είναι ίδια ντροπή»


88D54752F44488B89A64B2A7B2D5BA00

Την ώρα που η βία εξαπλώνεται στην Μέση Ανατολή, είτε στην Γάζα είτε στην Συρία και στο Ιράκ, με ανοιχτή επιστολή τους προς τα τοπικά ΜΜΕ της Θράκης, μουσουλμάνοι Πομάκοι καταδικάζουν την άδικη αιματοχυσία, στρεφοντας τις βολές τους και κατά παραγόντων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που πραγματοποίησαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των σφαγών μουσουλμάνων στην Γάζα, χωρίς να επιδείξει παρόμοιο ενδιαφέρον για τα θύματα των φανατικών ισλαμιστών του ISIS. Αναλυτικά η επιστολή, έχει ως εξής :
«Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό σε κανάλια και εφημερίδες όλο και πιο φοβερές αγριότητες από το εβραϊκό κράτος αλλά και από τζιχαντιστές τουISIS, σε βάρος αμάχων. Και με λύπη μας ακούμε καλόπιστους συμπολίτες μας να χρεώνουν σε όλους τους μουσουλμάνους τον φανατισμό και τη βαρβαρότητα των ανταρτών (σε Συρία – Ιράκ) που γυρίζουν τη Μέση Ανατολή πολλούς αιώνες πίσω.
Πραγματικά δεν περιμέναμε ότι θα έπρεπε μια μέρα να απολογούμαστε για τέτοια γεγονότα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τουλάχιστον οι χριστιανοί συμπατριώτες μας μπορούν να δουν τη διαφορά ανάμεσα στο τι λέει μια θρησκεία και στο τι κάνουν οι άνθρωποι, ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουμε από πού παίρνουν εντολές, χρήματα και όπλα. Πιστεύει κανείς στ' αλήθεια ότι τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες είναι για το ισλάμ θεάρεστο πράγμα; Θέλουμε να δηλώσουμε σε όλους τους Έλληνες συμπατριώτες μας ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης – όχι μόνο οι Πομάκοι αλλά σχεδόν όλοι – είναι εναντίον των φανατισμών και των αγριοτήτων, από οπουδήποτε κι αν προέρχονται.
Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμούς όπως κάνουν ορισμένοι παράγοντες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής που βγήκε με αφορμή τη Γάζα να καταδικάσει «τις σφαγές σε βάρος Τούρκων και μουσουλμάνων» (δηλαδή για τους άλλους δεν πειράζει;). Για μας δεν υπάρχει θρησκεία που να βάζει στην άκρη την ανθρωπιά, κι αν υπάρχει τέτοια θρησκεία δεν μας αφορά. Το αίμα των αθώων που χύνεται είναι ίδια ντροπή για όλους!
Oι υπογράφοντες
Ιρφάν Μεμεταλή, Σαμιέ Ι., Χουριέ Μ., Εμπρού Μ., Τζεμαλή Ι., Ερς»

πηγη: prisonplanet.gr


Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.!





Τι αναφέρει στην αίτησή του προς την Οργάνωση Νότιας Δωδεκανήσου
 
Τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος κ. Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, ζητά ο Ροδίτης κ. Μάριος Βερέττας.
Στην αίτηση διαγραφής του, που κοινοποίησε ο ίδιος, αναφέρει τα εξής:
«Η σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο αυτοαποκαλούμενο «Άγιο Όρος», δηλαδή του άντρου δύο χιλιάδων ρασοφόρων, οι οποίοι χάρη στη στήριξη των πλέον 
αντιδραστικών καθεστώτων του παρελθόντος, απολαμβάνουν σκανδαλώδη πολιτικά και οικονομικά προνόμια και νέμονται μια μυθώδη περιουσία, ενώ εις το όνομα της ιδεοληψίας τους αρνούνται απάνθρωπα την πρόσβαση των γυναικών στην χερσόνησο του Άθωνα, αποτελεί κατά τη γνώμη μου κεφαλαιώδη εκτροπή από τις αρχές ενός αριστερού κόμματος, όπως θέλει να αυτοπαρουσιάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρη περιφρόνηση προς τους διανοούμενους γυναίκες και άνδρες που αγωνίστηκαν με τα έργα τους να διαφωτίσουν τον ελληνικό λαό και να τον απαλλάξουν από παραπλανητικούς ατμούς της θρησκευτικής μέθης, αλλά και χλευασμό προς τις γυναίκες που αγωνίζονται χρόνια τώρα για την χειραφέτησή τους από τα δεσμά της ανδροκρατούμενης κοινωνίας, δεσμά τα οποία χάλκευσε και συνεχίζει να χαλκεύει ακόμη και σήμερα η θρησκεία.
Επειδή λοιπόν συμβαίνει να έχω καταναλώσει τη ζωή μου στην υπηρεσία του διαφωτισμού, επειδή – σε αντίθεση με τον «Πρόεδρο» - αρνούμαι να ανταποκριθώ σε «προσκλήσεις» που απαγορεύουν την ταυτόχρονη παρουσία της γυναίκας μου κι επειδή αρνούμαι ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογώ στους φίλους του κόμματος την αδικαιολόγητη ψηφοθηρική συμπεριφορά του προέδρου, των παρατρεχάμενων της κομματικής καμαρίλας αλλά και αρκετών διακεκριμένων στελεχών που εμφανίζουν κατά καιρούς παρόμοια συμπεριφορά, ζητώ με την παρούσα τη διαγραφή μου από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι δυνατόν από τη μια να αγωνιζόμαστε για την επαναπρόσληψη των άδικα απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και την άλλη στιγμή να ανταλλάσσουμε χειραψίες, χαμόγελα και… φιλιά με εκείνους που αρνούνται την πρόσβαση των ίδιων γυναικών σε μια ολόκληρη χερσόνησο της ελληνικής επικράτειας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μάριος Βερέττας
www.verettasbooks.gr»


πηγη: logia-tou-aera.blogspot.gr

ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ...



ΘΕΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: OΤΑΝ ο Τσίπρας ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ πεισματικά να ΜΠΕΙ σε Εκκλησία!


τσι


“Όπως γνωρίζετε βέβαια δεν είμαι θρησκευόμενος, δεν θέλω να κρύβομαι, δεν θέλω να λέω ψέμματα στον κόσμο… Ακόμα κι αν ήμουν όμως…
δεν θα μπορούσα να μπω και να ανάψω κερί μπροστά στις κάμερες γιατί δεν μ’αρέσουν όσοι κάνουν μεγάλους σταυρούς μπροστά στις κάμερες και από πίσω… ” δήλωνε τα ανέμελα χρόνια του 3% ο Αλέξης όταν μπορούσε να πει ότι είναι άθεος….



πηγη: makeleio.gr

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Η σφαγή των νηπίων! - Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν παιδιά Χριστιανών στην Μοσούλη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Η σφαγή των νηπίων! - Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν παιδιά Χριστιανών στην Μοσούλη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μια συγκλονιστική συνέντευξη στο CNN έδωσε ένας επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια με καταγωγή από το Βόρειο Ιράκ. 
Ο Μαρκ Αραμπο είπε ότι στην Μοσούλη γίνεται γενοκτονία των Χριστιανών και μάλιστα περιγράφοντας την κατάσταση, είπε ότι αποκεφαλίζουν παιδιά, βιάζουν τις μητέρες τους και κρεμούν τους πατεράδες τους.
«Αυτή την στιγμή, 3.000 Χριστιανοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στο Ιράκ για να γλιτώσουν την ζωή τους», είπε ο Αραμπο.
Και συνέχισε: «Αποκεφαλίζουν μικρά παιδιά. Και τις μανάδες τους και τους πατεράδες τους. Ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί τόσο μεγάλο κακό εδώ και πολλές δεκαετίες. Υπάρχει ένα πάρκο στην Μοσούλη όπου αποκεφάλισαν παιδιά και έβαλαν τα κεφάλια τους σε παλούκια! Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάνουν τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που μπορείτε να φανταστείτε».
(Τζιχαντιστής μόλις έχει εκτελέσει έναν πολίτη)
Ο δημοσιογράφος του CNN ρώτησε γαι την επιστολή που έστειλαν οι τζιχαντιστές στους χριστιανούς της Μοσούλης απαιτώντας είτε να ασπαστούν το Ισλάμ είτε να αποκεφαλιστούν. Επίσης ρώτησε για το πρόστιμο που ζητούν από τους χριστιανούς να πληρώσουν.
(Παιδιά φυγαδεύονται στα βουνά για να γλιτώσουν από το μαχαίρι των φανατικών)
Όπως απάντησε ο Αράμπο, αφού οι χριστιανοί πληρώσουν το πρόστιμο οι τζιχαντιστές παίρνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τους ζητούν να ασπαστούν το Ισλάμ ή να πεθάνουν.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει και μια φωτογραφία που δείχνει παιδιά των Γιαζίντι που κατάφεραν να ξεφύγουν από τους τζιχαντιστές να έχουν πεθάνει από την έλλειψη νερού και φαγητού.
πηγη: agioritikovima.gr

Δύο ηθοποιοί ομολογούν δημόσια: Εξομολογηθήκαμε…


ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (21/02/2013)


ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ !!!


Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Εικόνα της Παναγίας ανοιγοκλείνει τα μάτια (ΒΙΝΤΕΟ)


panagia

Δ. Πορφύρης / Π. Σταφυλά
Εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται αποθησαυρισμένη στον Πανάγιο Τάφο, στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, ανοιγοκλείνει περιστασιακά τα μάτια της.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν την μυστηριώδη κίνηση των ζωγραφισμένων οφθαλμών της Παναγίας, ενώ Ελληνορθόδοξη τοπική εκκλησιαστική πηγή επιβεβαίωσε το γεγονός.
Οι πιστοί το εκλαμβάνουν ως σημείο και προσεύχονται για ειρήνη στα χειμαζόμενα εδάφη της Παλαιστίνης.
Η εικόνα σύμφωνα με διηγήσεις και την παράδοση βρίσκεται στο σημείο όπου η Παναγία αντικρύζοντας Σταυρωμένο το Γιο της έκλαψε.

Ακολουθεί το ερασιτεχνικό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

πηγη: romfea.gr

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ιρλανδία: Άνεργη κέρδισε 27εκ. λίρες και τα μοίρασε στους φτωχούς!





Η 48χρονη Margaret Loughrey, από την πόλη Strabane της Βορείου Ιρλανδίας, ήταν άνεργη για μεγάλο χρονικό διάστημα και ζούσε με 58 λίρες την εβδομάδα από το Ταμείο Ανεργίας! Ακόμα και σε αυτή την κατάσταση, όμως, δεν ενδιαφέρθηκε για το πλατύ χαμόγελο της τύχης και για τις 27 εκατ. λίρες που κέρδισε στο λαχείο.
 
Όπως η ίδια δήλωσε, μια μέρα, τον περασμένη Δεκέμβριο, καθώς επέστρεφε από το «Κέντρο Εργασίας», αγόρασε ένα λαχείο και κέρδισε 27 εκατ. λίρες.
 
Η 48χρονη δήλωσε στην εφημερίδα «Sunday Life» ότι θα κρατήσει για τον εαυτό της μόνο το ένα εκατομμύριο λίρες και τα υπόλοιπα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας για τους συντοπίτες της.
 
Η ίδια ανέφερε ότι έχει περάσει την μισή ενήλικη ζωή της στο Ταμείο Ανεργίας και την υπόλοιπη μισή εργαζόταν με χαμηλό ημερομίσθιο και έτσι γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τι σημαίνει να περνά κανείς δύσκολα.
 
Μέχρι τώρα η γυναίκα έχει δημιουργήσει εννιά επιχειρήσεις και έχει προσφέρει εργασία στους συμπατριώτες της, ενώ δηλώνει ότι έδωσε ένα εκατομμύριο λίρες για να δημιουργήσει στον τόπο της τουριστικό χωριό και να δώσει δουλειά σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους.
 
Η Margaret Loughrey αναφέρει: «Όλοι έχουν το δικαίωμα να εργαστούν για να ζήσουν, να υποστηρίξουν τις οικογένειές τους, να αγοράσουν το δικό τους σπίτι, να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους ανθρώπους»!

πηγη: defencenet.gr

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:  ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ???


Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Σοκ: 940 Ελληνες παρακολουθούσαν online βιασμούς βρεφών




Σοκαριστικά και ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αφορούν τα φαινόμενα παιδεραστίας αλλά και ορισμένες από τις πιο ειδεχθείς περιπτώσεις. 
 
Οι ερευνητές της Δίωξης παρακολουθούν επί 24ωρης βάσης τις ανταλλαγές σεσημασμένων αρχείων μέσω του σύγχρονου υπερόπλου CPS (Child Protection System).Το λογισμικό δείχνει στους αστυνομικούς ανά πάσα στιγμή πόσα άτομα παρακολουθούν online βιασμούς παιδιών και τα IP αποτυπώματα των υπολογιστών τους.
 
Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι αστυνομικοί βρήκαν ότι 940 Ελληνες έχουν παρακολουθήσει βιασμούς παιδιών στο Διαδίκτυο. Πρόκειται, μάλιστα, για άτομα που δεν διστάζουν να παρακολουθήσουν φρικιαστικές πράξεις όπως βιασμούς βρεφών, αλλά και παιδιών ηλικίας μέχρι οκτώ ετών.
 
Μόνο τον τελευταίο χρόνο, η Δίωξη έχει προχωρήσει σε 110 συλλήψεις παιδόφιλων. Σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες είχαν προλάβει να διαγράψουν με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων από τον υπολογιστή τους το παράνομο υλικό με αποτέλεσμα να αποφύγουν το Αυτόφωρο.
 
«Η πιο δύσκολη ώρα είναι όταν έρχεται αντιμέτωπος με τις πιο αρρωστημένες ορέξεις των παιδόφιλων. Όταν μέσω των πολύ σύγχρονων λογισμικών μας παρακολουθούμε στην οθόνη μας αυτό που βλέπουν εκείνοι στους δικούς τους υπολογιστές. Δυστυχώς, υπάρχουν Έλληνες που παρακολουθούν online βιασμούς βρεφών. Πληρώνουν συνδρομή σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που λειτουργούν μέσω υποανάπτυκτων χωρών και βλέπουν τέτοια βίντεο», σημειώνει στον Ελεύθερο Τύπο ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.
 
«Οι άνθρωποι αυτοί είναι άρρωστοι. Βλέπουν αυτά τα αποτροπιαστικά βίντεο γιατί δεν μπορούν να βιάζουν παιδιά. Καλύπτουν έτσι το αρρωστημένο πάθος τους. Όσο για το προφίλ τους, είναι άτομα της διπλανής πόρτας από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Από ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο μέχρι γιατρούς, καθηγητές και αρχιμανδρίτες! Πολλοί από αυτούς έχουν οικογένεια και παιδιά», υπογραμμίζει.
 
Το πρόγραμμα CPS
 
Το CPS, το οποίο κοστίζει περίπου 3.000.000 ευρώ το προμηθεύτηκε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης πριν από περίπου δύο χρόνια, μπορεί και κατηγοριοποιεί τους παιδόφιλους που βλέπουν live τα αποτροπιαστικά βίντεο ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών που απεικονίζονται σε αυτά.
 
Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ξέρουν ποιοι από αυτούς είναι πιο επικίνδυνοι και δίνουν προτεραιότητα στη σύλληψή τους. Όταν εντοπίσουν κάποιον από αυτούς για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι διασυνδέεται με διεθνή κυκλώματα διακίνησης σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, αμέσως σημαίνει στην Υπηρεσία συναγερμός.
 
Ενημερώνουν την Εισαγγελία και αφού ο εισαγγελέας υπογράψει την απαιτούμενη διάταξη, τότε στέλνουν αίτημα στον παροχέα - εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου.
 
Μετά την έγκριση του αιτήματος από την εταιρία, στήνεται η επιχείρηση των αστυνομικών που κάνουν έφοδο στο σπίτι όπου βρίσκεται ο διαχειριστής του «βρώμικου» υπολογιστή.

πηγη: defencenet.gr

ΠΑΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.................

 

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Σατανιστές βεβήλωσαν ναούς


590 5d6c928c907812e39fbbe2c987ab592d

Ανατριχίλα προκαλεί στην ήσυχη Κίμωλο η περίεργη υπόθεση βεβήλωσης δύο ιδιόκτητων εκκλησιών, των Αγίων Ανδρέα και Γεωργίου, σε διαφορετικές περιοχές του νησιού, από αγνώστους, οι οποίοι προκάλεσαν βανδαλισμούς και έκαναν σατανιστική τελετή.
Και οι δύο εισβολές στους μικρούς ναούς στις περιοχές Ελληνικά και Πράσα αποκαλύφθηκαν, πριν από λίγες ημέρες, αλλά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πανσελήνου το Σάββατο 12 Ιουλίου.

πηγη: prisonplanet.gr

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Κατάργησιν του αβατου του Αγιου Ορους απεφάσισε το παγκόσμιον συμβούλιον εκκλησιών ή αιρέσεων


agio-oros-500x307

Αἱ ἀποφάσεις ἐλήφθησαν κατὰ τὴν 10ην γενικὴν συνέλευσιν τοῦ ΠΣΕ εἰς τὸ Πουσὰν τῆς Νοτίου Κορέας. Ἀπεφασίσθησαν διοργανώσεις πορειῶν πρὸς ὅλα τὰ θρησκευτικὰ κέντρα τοῦ πλανήτου κάμνοντες ἰδιαιτέραν ἀναφορὰν εἰς τὸ Ἅγιον Ὄρος, εἰς τὴν Πάτμον καὶ τὴν Ρόδον, ἀνακήρυξις ἱερῶν βουνῶν, ἐλευθερία εἰς ὅλας τὰς χώρας τῶν θρησκευτικῶν πεποιθήσεων καὶ ἀνέγερσις ναῶν, διοργάνωσις εἰδικῶν χώρων εἰς τὰς Ἱ. Μονὰς διὰ τὴν πραγματοποίησιν Συνεδρίων, κατάργησις τῆς Ἱ. Παραδόσεως.
Οὐσιαστικῶς πρόκειται διὰ τὴν μεγαλυτέραν ἐπίθεσιν τῆς παναιρέσεως τοῦ Οἰκουμενισμοῦ ἐναντίον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας ὑπὸ τοῦ Προτεσταντικοῦ Παγκοσμίου Συμβουλίου Ἐκκλησιῶν ἢ Αἱρέσεων, εἰς τὸ ὁποῖον συμμετέχουν καὶ ἐκπρόσωποι τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας. Ὑπενθυμίζομεν ὅτι τὸ Συμβούλιον αὐτὸ εἰς τὸ Πουσὰν ἀπῄτησεν ἀπὸ τὴν Ὀρθόδοξον Ἐκκλησίαν νὰ ζητήση συγγνώμην διὰ τὴν πολυδιάσπασιν τῆς Χριστιανοσύνης. Ἕξ Μητροπολῖται ἐζήτησαν νὰ συζητηθῆ ἡ ἐπίθεσις διαστροφὴ τοῦ ΠΣΕ εἰς τὴν προσεχῆ συνεδρίαν τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἱεραρχίας, ἀλλὰ τὸ θέμα, μᾶλλον, ἀπερρίφθη, ἀφοῦ δὲν συμπεριλαμβάνεται (ἕως σήμερον) εἰς τὴν Ἡμερησίαν Διάταξιν. Ὅλαι αἱ ἀποφάσεις, διὰ συγκεκριμένων διατάξεων καὶ ἡ ἑρμηνεία των ὑπὸ τοῦ Ἁγιορείτου Μοναχοῦ Βλασίου.
Τὸ Παγκόσμιον Συμβούλιον Ἐκκλησιῶν ἢ Αἱρέσεων κατὰ τὴν 10ην Γενικὴν Συνέλευσιν εἰς τὸ Πουσὰν τῆς Νοτίου Κορέας δὲν ἔλαβε μόνον ἀποφάσεις, αἱ ὁποῖαι στρέφονται ἐναντίον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησιολογίας καὶ Θεολογίας, ὅπως νὰ ζητήση συγγνώμην ἡ Ὀρθοδοξία διὰ τὴν πολυδιάσπασιν τῶν «Ἐκκλησιῶν». Θέμα τὸ ὁποῖον ἀνέδειξαν ἕξι Σεβ. Μητροπολῖται (ὁ «Ο.Τ.» τὸ ἔκαμνε πρῶτον θέμα δύο φοράς), οἱ ὁποῖοι διὰ ἀναλυτικοῦ ὑπομνήματος πρὸς τὴν Ἱερὰν Σύνοδον καὶ τὸν Πρόεδρον αὐτῆς Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν κ. Ἱερώνυμον ἐζήτησαν νὰ συζητηθῆ ἡ ἐπίθεσις αὐτὴ τῶν Προτεσταντῶν ἐναντίον τῆς Ὀρθοδοξίας εἰς τὴν προσεχῆ τακτικὴν σύγκλησιν τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἱεραρχίας τὸν προσεχῆ Ὀκτώβριον. Δυστυχῶς ὁ Ἀρχιεπίσκοπος δὲν ἔχει συμπεριλάβει τὸ αἴτημα τῶν ἕξι Μητροπολιτῶν εἰς τὴν τακτικὴν Σύνοδον τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἱεραρχίας, προκαλῶν τὴν δυσαρέσκειαν πολλῶν «κύκλων» τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας καὶ τῆς Ὀρθοδόξου Θεολογίας. Τώρα ἀποκαλύπτεται ὅτι εἰς τὸ Παγκόσμιον Συμβούλιον Ἐκκλησιῶν ἢ Αἱρέσεων ἐλήφθησαν καὶ ἄλλαι ἀποφάσεις, αἱ ὁποῖαι ὁδηγοῦν εἰς καινοτομίας εἰς τὴν Ἐκκλησίαν, τὴν ἀνακήρυξιν Ἱερῶν Βουνῶν (ἆραγε πρὸς τιμὴν τοῦ Δωδεκαθέου;), τὴν τροποποίησιν σμίκρυνσιν τῶν ἱερῶν ἀκολουθιῶν, κάτι τὸ ὁποῖον εἶχε σχεδιασθῆ καὶ ἐπὶ μακαριστοῦ Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν κυροῦ Χριστοδούλου, τὴν κατάργησιν τῆς Ἐκκλησιαστικῆς Παραδόσεως μὲ ἀλλαγὴν ἢ τροποποίησιν τῶν Ἱερῶν Κανόνων. (Εἰς αὐτὴν τὴν ἀπόφασιν, ἆραγε, ὀφείλεται ἡ πρόσφατος διημερίς τῆς Ἀκαδημίας Θεολογικῶν Σπουδῶν Βόλου τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Δημητριάδος;). Ὅλα τὰ ἀνωτέρω συμφωνηθέντα εἰς τὴν 10ην Γενικὴν Συνέλευσιν τοῦ Παγκοσμίου Συμβουλίου Ἐκκλησιῶν ἢ Αἱρέσεων τὰ ἀποκαλύπτει, παραθέτων τὰ συγκεκριμένα στοιχεῖα ἐκ τῆς συμφωνίας, ὁ Ἁγιορείτης Μοναχὸς Βλάσιος, ἀπὸ τὰς στήλας τοῦ περιοδικοῦ «Ἅγιος Ἀγαθάγγελος ὁ Ἐσφιγμενίτης» τῆς παλαιᾶς, κανονικῆς καὶ νομίμου ἀδελφότητος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἐσφιγμένου. Ὁ μοναχὸς δὲν παρουσιάζει μόνον τὰ συγκεκριμένα ἄρθρα τῶν συμφωνηθέντων εἰς τὸ Παγκόσμιον Συμβούλιων Ἐκκλησιῶν ἢ Αἱρέσεων ἀλλὰ καὶ τὰ ἑρμηνεύει. Ὑπὸ τὸν τίτλον: «Πνευματικοὶ κίνδυνοι ἀπειλοῦν τὸ Ἅγιον Ὄρος», γράφει ὁ Μοναχὸς εἰς τὸ περιοδικὸν τὰ ἀκόλουθα:
Πνευματικοὶ κίνδυνοι
«Μετά τήν 10ην Συνέλευσιν τοῦ Παγκοσμίου Συμβουλίου Ἐκκλησιῶν", εἰς Πουσάν Νοτίου Κορέας καί τίς ὑπογραφεῖσες ἐκεῖ Συμφωνίες ὑπό τῶν Συνέδρων τῶν διαφόρων θρησκειῶν, κινδυνεύουν οἱ Ἐκκλησίες τοῦ Νέου Ἡμερολογίου καί ὄχι μόνον, νά ὑποστοῦν ἀλλοιώσεις, νεωτερισμούς, καινοτομίες καί μετατροπές ἀνήκουστες. Ἀλλά καί τό Ἅγιον Ὄρος ὡς ὑπαγόμενον στό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον.
Ὑπεγράφησαν 16 Συμφωνίες τῶν Χριστιανικῶν "Ἐκκλησιῶν" καὶ 16 ἄλλες, μετὰ τῶν ἄλλων θρησκειῶν. Τρεῖς ἀπὸ τὶς Συμφωνίες τῶν Χριστιανικῶν "Ἐκκλησιῶν" ἀφοροῦν καὶ τὸ Ἅγιον Ὄρος.
7η Συμφωνία:
Ἀλλαγὴ διαρρυθμίσεως εἰς Ἱερὰς Μονὰς καὶ διοργάνωση Συνεδρίων ἐντὸς αὐτῶν ὅπως ἤδη γίνεται διά ποίηση (ἐκφώνηση ποιημάτων) καὶ ἑορτὰς Ἰσημερίας, κατάργηση πολλαπλῶν Ἀκολουθιῶν εἰς Ἱερὰς Μονάς.
8η Συμφωνία:
Κατάργησις ΑΒΑΤΩΝ σὲ διάφορα μέρη τοῦ πλανήτη κόσμου τῶν Χριστιανικῶν "Ἐκκλησιῶν" καθὼς καὶ διαφόρων θρησκειῶν.
16η Συμφωνία:
Διεξαγωγὴ κοινῶν Ἀκολουθιῶν μεταξὺ Χριστιανικῶν "Ἐκκλησιῶν" καὶ κοινῆς Λατρευτικῆς Ἀκολουθίας, μεταξὺ "Ἐκκλησιῶν" μὲ μήνυμα διά τὴν Νέαν Ἐποχήν.
Ἐκτὸς ἀπὸ τὶς 16 Συμφωνίες, ποὺ ὑπεγράφησαν μεταξὺ τῶν θρησκειῶν, ὑπεγράφησαν καὶ 30 συμπληρωματικὲς Συμφωνίες.
Ἡ 6η Συμπληρωματικὴ Συμφωνία ἀναφέρει:
Δεσμευόμεθα νὰ διοργανώνονται ἐτήσιαι πορεῖαι καὶ εἰς ἄλλα μέρη τῆς Ὑδρογείου ὡς τὸ ὀνομαστὸν ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ εἰς Ἑλλάδα, εἰς τὸ νησὶ τῆς Πάτμου εἰς Ἑλλάδα, εἰς τὸ νησὶ τῆς Ρόδου, ποὺ ἀπὸ ἐτῶν ὑπὸ τοῦ ἐκλαμπροτάτου Πατριάρχη Βαρθολομαίου ἀφιερώθη ἔκταση τοῦ Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως ὡς δῶρον εἰς τὴν Μητέρα Γῆν!
15η Συμπληρωματικὴ Συμφωνία:
Ἀλλαγὴ μετατροπὴ ΑΒΑΤΩΝ ὅλου τοῦ κόσμου εἰς Οἰκολογικὰς Ζώνας υἱοθέτησιν Οἰκολογικῶν Προτύπων καὶ Οἰκολογικῶν συσκευῶν ὑφ᾽ ὅλων τῶν θρησκειῶν Ἀγάπη πρὸς τὴν Οἰκολογία.
19η Συμπληρωματικὴ Συμφωνία:
Υἱοθέτησιν ἀπὸ τὰς θρησκείας μας τῶν Ἱερῶν Βουνῶν.
27η Συμπληρωματικὴ Συμφωνία:
Ἐλευθερία εἰς ὅλας τὰς χώρας ὅλων τῶν θρησκευτικῶν πεποιθήσεων καὶ νὰ ἀφεθῆ ἐλευθέρα ἡ ἀνέγερσις Ναῶν ὅλων τῶν θρησκειῶν μέχρι τῆς ἑνοποιήσεώς μας.
30ή Συμπληρωματικὴ Συμφωνία:
α) Υἱοθέτησιν Βουνῶν ὡς Τόπων Συνεδριάσεων Θρησκειῶν καὶ ἵδρυσιν Πνευματικῶν Ἀκαδημιῶν.
β) Κατασκευαστικὲς Ἑταιρεῖες ὅπως ἀναλάβουν σὲ συνεργασία μὲ τὰς θρησκευτικὰς Κοινότητας τὴν ἵδρυσιν Θρησκευτικῶν Κέντρων Θρησκειῶν σὲ Βουνὰ ὡς: Πάρνηθα Ἑλλάδα Ἱερὰ Ὄρη εἰς Ἡνωμένας Πολιτείας Ἀμερικῆς εἰς Ὄλυμπον Ἑλλάδα εἰς Ὄλυμπον Τουρκίας εἰς Ἄλπεις εἰς Σβαλμπάρντ Σουηδίας. (Τὸ Ἅγιον Ὄρος δὲν ἀναφέρεται, ἀλλὰ ἐννοεῖται).
Ἐκ τῶν ἀνωτέρω προκύπτουν πνευματικοὶ κίνδυνοι, ἀλλοιώσεως καὶ βεβηλώσεως τοῦ Ἁγίου Ὄρους ἐκ διαφόρων ἀνεπιθυμήτων καταστάσεων:
α) Ἀλλοίωσις καὶ τροποποίησις τῶν μακρῶν Ἀκολουθιῶν, ποὺ ἐθεσπίσθησαν ὑπὸ τῶν Ἁγίων Πατέρων, μὲ τὶς Νεοεποχίτικες τοιαῦτες οἰκουμενιστικοῦ χαρακτῆρος.
β) Κίνδυνος ἔμμεσης ἢ ἄμεσης, μερικῆς ἢ ὁλικῆς καταργήσεως τοῦ ἀβάτου τοῦ Ἁγίου Ὄρους.
γ) Πορεῖες διαφόρων τουριστῶν "Θρησκευτικοῦ Πνεύματος" στὸ Περιβόλι τῆς Παναγίας, ὅπου ἡγιάσθη μὲ τοὺς ἱδρῶτες τῶν Ὁσίων Πατέρων.
δ) Κίνδυνος ἑορτασμοῦ κάποτε καὶ εἰς τὸ Ἅγιον Ὄρος, ἀπὸ Οἰκολόγους καὶ Περιβαλλοντιστὲς τῆς Περιβαλλοντικῆς Ἑορτῆς των, κατὰ τὴν ὁποίαν, ὁπουδήποτε γίνει ἡ ἑορτὴ αὐτή, στήνουν μίαν ὑδρόγειον σφαῖραν καὶ ἀποδίδουν τιμὲς θεᾶς σ᾽ αὐτήν, ὡς Μητέρα Γῆν! (Ὡς παράδειγμα ἀναφέρομεν τὴν περίπτωσιν τοῦ Ἀρχιπεριβαλλοντολόγου Ἀμερικανοῦ Ἂλ Γκὸρ Ἀντιπροέδρου τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν Ἀμερικῆς ὁ ὁποῖος εἶπε: "Ἡ θρησκευτική μας κληρονομιὰ βασίζεται σὲ μία καὶ μοναδικὴ θεὰ τῆς γῆς... ποὺ εἶναι ἡ πηγὴ κάθε ζωῆς. Ἡ φύση στὴν πληρότητά της εἶναι θεός"). Σημειωτέον ὅτι τὸ Ἅγιον Ὄρος (19 Ἱ. Μονές του) ἐγράφησαν συνετάγησαν στὸ Περιβαλλοντικὸ Πρόγραμμα "ΝΑΤURA", ποὺ σημαίνει "ΦΥΣΙΣ". Καὶ δὲν ξέρουμε ποιοὶ Ἀντίχριστοι κρύβονται πίσω του.
ε) Πιθανὴ κατάργησις τῆς "Ἀθωνιάδος Ἐκκλησιαστικῆς Σχολῆς Ἀκαδημίας" καὶ στὴ θέση της πιθανὴ ἀνέγερσις "Πνευματικῆς Οἰκουμενικῆς Ἀθωνιάδος Ἀκαδημίας", κατὰ τὸ πνεῦμα τῆς Νέας Ἐποχῆς.
στ) Πιθανὴ ἀνέγερσις κτιρίου ὡς "Κέντρον Μελετῶν Ἁγιορειτικῆς Βιβλιοθήκης".
ζ) Πιθανὴ τοποθέτησις συσκευῆς λεγομένης "TELEFERIC γιὰ ἄνοδο στὴν κορυφὴ τοῦ Ἄθωνα, γιὰ τοὺς θρησκευτικοὺς τουρίστας.
η) Πιθανὴ τοποθέτησις ἀγάλματος τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου ἀπὸ τοὺς ἀρχαιολάτρες-Δωδεκαθεϊστὲς κάπου στὸ Ἱερὸ βουνὸ τοῦ Ἄθω, ὅπου θὰ ἀναμιμνήσκονται τοῦ ἀρχαίου ἐκείνου ἀνεκδότου γιὰ τεράστιο ἄγαλμα-ἀνδριάντα τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου προταθέντος ὑπὸ τοῦ ἀρχιτέκτονος Στασικράτους ἢ Δεινοκράτους.
θ) Πιθανὸν αἴτημα Λατίνων-Παπικῶν πρὸς Ἱερὰ Κοινότητα (ἢ καὶ Εὐρωπαϊκὴν Ἕνωσιν) γιὰ ἀναστήλωσιν τῆς ἐρειπωθείσης πάλαι ποτὲ Ἱ. Μονῆς τῶν Ἀμαλφηνῶν στὴ Μορφονοῦ καὶ οἰκήσεως αὐτῆς ὑπὸ παπικῶν Μοναχῶν.
ι) Πιθανὸν αἴτημα "Μοναχῶν" Ἰνδουϊστῶν-Θιβετιανῶν διὰ ἵδρυσιν "Ἰνδουϊστικοῦ Κέντρου", ἐντὸς τοῦ Ὄρους ἢ παρὰ τὸ Ὄρος.
Αὐτὰ ὅλα τὰ ἀνωτέρω δὲν μποροῦν νὰ γίνουν ἐν ὅσῳ οἱ Ἱεροκοινοτικοὶ Παράγοντες τοῦ τόπου κρατοῦν τὶς παραδόσεις τῶν Ἁγίων Πατέρων.
Οἱ Ζηλωτὲς Ἐσφιγμενίτες ἐθεωρήθησαν ὑπὸ τοῦ Πατριάρχου Βαρθολομαίου καὶ τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος ὡς σχισματικοί. (Σύμφωνα τώρα μὲ τὸν Καταστατικὸν Χάρτην τοῦ Ἁγίου Ὄρους). Ὅμως τὸ 1925 μὲ τὴν σύνταξιν τοῦ Καταστατικοῦ Χάρτου, σχισματικοὺς ἐννοοῦσαν οἱ Πατέρες τοὺς Καθολικοὺς-Παπικούς. Μὲ τὴν λῆψιν ὅμως ὑπό τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος, τῶν Εὐρωπαϊκῶν κονδυλίων, κινδυνεύει τὸ Ὄρος νὰ κατοικηθεῖ ἀπὸ τούς ...ὄντως Σχισματικοὺς καὶ αἱρετικούς, ἤγουν τοὺς Παπικούς, ἐφόσον ὁ Πατριάρχης Βαρθολομαῖος καὶ πολλοὶ Λατινόφρονες Ἀρχιερεῖς ἐπιθυμοῦν τὴν Ἕνωσιν μετ᾽ αὐτῶν. Διότι ὅποιος πάρει χρήματα ἀπὸ τὴν Εὐρωπαϊκὴν Ἕνωσιν συντάσσεται στὰ προγράμματα τῶν Εὐρω-σιωνιστῶν.
Πάντως, παρ᾽ ὅλο τὸν διακαῆ πόθο τῶν ἐχθρῶν τοῦ Ἁγίου Ὄρους, γιὰ νεωτερισμούς, ἀλλαγὲς καὶ ἀλλοιώσεις τῶν Πατερικῶν Παραδόσεων τοῦ Ἁγίου Ὄρους, τίποτε δὲν μπορεῖ νὰ γίνει χωρὶς τὴν ἄδεια τοῦ Θεοῦ. Τὸ Ἅγιον Ὄρος εἶναι "Περιβόλι τῆς Παναγίας" ὄχι "Μετόχι τῆς Εὐρώπης".
Μετὰ σεβασμοῦ ὁμοῦ καὶ λύπης
Βλάσιος Μοναχὸς Ἁγιορείτης»
Ορθόδοξος Τύπος, α.φ. 2033, 1 Αυγούστου 2014

πηγη: pentapostagma

ΑΥΤΟΣ είναι ο 49χρονος υποδιευθυντής Δημοτικού που ασελγούσε σε ανήλικη!


ΑΥΤΟΣ είναι ο 49χρονος υποδιευθυντής Δημοτικού που ασελγούσε σε ανήλικη!

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 49χρονου υποδιευθυντή δημοτικού σχολείου στην πόλη των Σερρών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικης μαθήτριας από το καλοκαίρι του 2011, όταν το παιδί ήταν 10 ετών έως τον περασμένο Μάιο, ο ίδιος όμως αρνείται τις κατηγορίες.
Πρόκειται για τον ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.
Την καταγγελία έκανε η μητέρα της μαθήτριας, ενώ αυτό που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι ο ίδιος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
01082014-dim_kent2.jpg

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
πηγη: star.gr

Κοκαΐνη 110 εκατ. ευρώ εξαφανίσθηκε από το αρχηγείο της Αστυνομίας στο Παρίσι!


2926C41CFF93B5E5AEF64E3859DDD50A

Πενήντα κιλά κατασχεμένης κοκαΐνης αξίας περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ εξαφανίσθηκαν μυστηριωδώς από το αρχηγείο της γαλλικής Αστυνομίας στο Παρίσι, όπως μεταδίδουν η εφημερίδα «Le Parisien» και το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η κοκαΐνη κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων στο βόρειο Παρίσι στις αρχές Ιουλίου και είχε αποθηκευτεί σε ένα ειδικό χώρο με θωρακισμένη πόρτα.
Σύμφωνα με την «Le Parisien», τα ναρκωτικά εθεάθησαν για τελευταία φορά στις 23 Ιουλίου. Η εξαφάνιση δηλώθηκε χθες Πέμπτη, 31 Ιουλίου.
«Ερευνούμε κάθε ενδεχόμενο» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αστυνομική πηγή που συνδέεται με τις έρευνες.
Πρόκειται για το δεύτερο σκάνδαλο που «χτυπά» το αρχηγείο της γαλλικής Αστυνομίας σε διάστημα λίγων μηνών, αφότου τον Απρίλιο μία καναδή τουρίστρια κατήγγειλε πως βιάστηκε από τέσσερις αστυνομικούς μέσα στο αρχηγείο.

πηγη: prisonplanet.gr

ΕΙΠΑΜΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ!!!......