ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Λονδίνο: Μπιφτέκια με γεύση ανθρώπινης σάρκας


1511453















Αυτά τα μπιφτέκια δεν είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη σάρκα, αλλά έχουν πλησιάσει τη γεύση, όπως αναφέρει ο σεφ James Tomlinson.

image










Από την Daily Telegraph:
Ανέπτυξαν τη συνταγή, χρησιμοποιώντας την περιγραφή της γεύσης από κανίβαλους, τους William Seabrook, έναν εξερευνητή που περιγράφει την γεύση της ανθρώπινης σάρκας ώς «καλό, πλήρως ανεπτυγμένο κρέας, δεν είναι νεαρής ηλικίας, δεν είναι σαν το βόειο κρέας» και το δολοφόνο Issei Sagawa, ο οποίος είπε «λιώνει στο στόμα μου σαν ωμό τόνο σε ένα εστιατόριο σούσι» .
Η δημιουργία έγινε για τον εορτασμό του πέμπτου κύκλου, της σειράς με ζόμπι «The Walking Dead».
Είναι κατασκευασμένα από συκώτι χοιρινό, μοσχάρι, το μυελό των οστών και κοτόπουλο.

πηγη: prisonplanet.gr


Ο κόσμος σε περιδίνηση

dg4jg7n5 359cnhthpxm b


Πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα μεγάλη τα ανοιχτά μέτωπα στον πλανήτη.
Μέχρι πρότινος ήταν η κρίση της Ουκρανίας και εκείνη της Μέσης Ανατολής που μονοπωλούσαν το διεθνές ενδιαφέρον εξαιτίας των ακραίων γεγονότων που παρήγαγαν.
Στην Ουκρανία ήταν η κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροσκάφους που σόκαρε τον κόσμο.
Λίγο αργότερα ήρθαν οι αποκεφαλισμοί ομήρων από την πλευρά του Ισλαμικού Κράτους να προκαλέσουν ρίγη σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Και τα δυο αυτά μέτωπα παραμένουν ενεργά, δίδουν συνεχώς γεγονότα και κατά πάσα βεβαιότητα θα δώσουν κι άλλα, ικανά να επιτείνουν το επικρατήσαν διεθνώς κλίμα ανασφάλειας.
Από την περασμένη εβδομάδα μια άλλη εστία διεθνούς αναταραχής ανέτειλε. Αυτή του Χονγκ - Κονγκ και της Κίνας, η οποία θέλει να ελέγξει την υπεσχημένη διαδικασία εκδημοκρατισμού.
Το Πεκίνο ενσωματώνοντας το Χονγκ- Κονγκ είχε υποσχεθεί ελεύθερες εκλογές το 2017 και τώρα θέτει ζήτημα επιλογής των υποψηφίων, οι οποίοι ζητεί να τελούν υπό την έγκρισή του.
Με την ανακοίνωση της απαίτησης του Πεκίνου οι κάτοικοι του Χονγκ- Κονγκ, κυρίως οι νέοι, αντέδρασαν δυναμικά, κατέβηκαν μαζικά στους δρόμους και δεν δίστασαν να συγκρουσθούν με τις αρχές διεκδικώντας ελεύθερες ανόθευτες εκλογές.
Εκατοντάδες χιλιάδες κινητοποιούνται καθημερινά από την περασμένη Παρασκευή δημιουργώντας συνθήκες μεγάλης έντασης.
Ήδη τα γεγονότα τάραξαν το ασιατικό χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ασίας και μετέφεραν κύματα ανησυχίας στην ηγεσία του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.
Το Πεκίνο φοβάται μια δημοκρατική εξέγερση στο πιο ισχυρό οικονομικό κέντρο της χώρας και ανησυχεί μήπως το κίνημα εκδημοκρατισμού επεκταθεί στο συγγενές Μακάο ή ακόμη και στη Σαγκάη, τη Μέκκα της κινεζικής ανάπτυξης.
Εδώ και χρόνια πολλοί προμήνυαν ότι η καπιταλιστικό-κομμουνιστική Κίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη κάποια στιγμή με το φάντασμα της Τιέν Αν Μεν.
Όλα τα στοιχεία βεβαιώνουν ότι φθάνει αυτή τη στιγμή. Και αυτό συμβαίνει σε χρόνο κατά τον οποίο επικρατούν εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή. Είναι γνωστές οι αντιθέσεις με τους Ιάπωνες στην ευρύτερη ζώνη της Κινεζικής Θάλασσας, όπως επίσης είναι γνωστό ότι το Αμερικανικό πολεμικό ναυτικό εξασφαλίζει μέχρι τώρα την ειρήνη.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μπάρακ Ομπάμα συνδύαζε την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν και το Ιράκ με την δηλωθείσα μετατόπιση του αμερικανικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη ζώνη του Ειρηνικού και της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Η αμερικανική πολιτική ένιωθε την Κίνα ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη ζώνη του Ειρηνικού και σχεδίαζε διπλωματικές και άλλες κινήσεις ικανές να επιβεβαιώσουν την ηγεμονική παρουσία της.
Τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής ανέκοψαν την προαναγγελθείσα μετατόπιση της αμερικανικής πολιτικής προς την Ανατολή.
Όμως φαίνεται ότι τα γεγονότα του Χονγκ- Κονγκ την ξαναφέρνουν στο προσκήνιο. Πολύ περισσότερο μάλιστα αν το Πεκίνο επιχειρήσει να καταστείλει βίαια τις κινητοποιήσεις. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιδείνωση των σινοαμερικανικών σχέσεων.
Ίσως το Πεκίνο να προσφέρει το έναυσμα στις ΗΠΑ για την εκδήλωση των σχεδίων «ανακατάληψης» της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να διευρύνουν την αμερικανο- ευρωπαϊκή εμπορική ένωση, εντάσσοντας σε αυτή και χώρες όπως η Ιαπωνία, η Νότιος Κορέα, ακόμη και το Βιετνάμ, η ηγεσία του οποίου παρεμπιπτόντως τούτο τον καιρό διαπραγματεύεται με τους Αμερικανούς την παραχώρηση ναυτικής βάσης στο έδαφός της.
Η αλήθεια είναι οι Αμερικανοί δεν καλόβλεπαν την κινεζική οικονομική επεκτατικότητα και ουδέποτε τους ήταν αδιάφορη η ισχυροποίηση της Κίνας και η ανάδειξή της σε πρώτη οικονομική δύναμη του πλανήτη. Η διακηρυγμένη μετατόπιση του ενδιαφέροντός της στην Ασία ήταν ενδεικτική των ανησυχιών της.
Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι απίθανο τα γεγονότα του Χονγκ - Κονγκ να πυροδοτήσουν νέες εντάσεις στον πλανήτη. Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι μεταξύ γιγάντων. Και την περίπτωση αυτή η κρίση της Μέσης Ανατολής θα μοιάζει παρωνυχίδα.
Όπως και να έχει τα σύννεφα ανασφάλειας πυκνώνουν πάνω από τον πλανήτη και επιβάλλουν σε εμάς εδώ εγρήγορση, βαθιές επεξεργασίες, διπλωματική κινητοποίηση, ορθές επιλογές και προπάντων σταθερότητα.
Όλα τ' άλλα μπορεί σε λίγο να μοιάζουν πολύ μικρά...
(tovima)
πηγη: prisonplanet.gr

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πικρή δικαίωση του Λιακόπουλου για την Ατζέντα 21 και το περιουσιολόγιο, που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.


PHOT0011

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Όπως πάντα, όταν αποκαλύπτω κάτι,  επιβεβαιώνεται μερικά χρόνια μετά.
Έτσι και η μέθοδος αφαίμαξης της ιδιωτικής περιουσίας, βάσει της Ατζέντας 21. Της Ατζέντας δηλαδή, ή αν προτιμάτε της διαδικασίας, πλήρους κομμουνιστοποίησης (Σοβιετικοποίησης) του πλανήτη στις αρχές του 21ου αιώνα.
Η μόλυνση του περιβάλλοντος όμως, δεν έπεισε και πολύ ακόμη και τους καθυστερημένους εκ των πολιτών του πλανήτη, οπότε, άλλαξαν το τροπάρι και βρήκαν μία απειλή πιο πειστική από την υπερθέρμανση του πλανήτη και την καταστροφή του περιβάλλοντος. Αντί να μιλούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος, αποφάσισαν να μιλούν για την καταστροφή της οικονομίας.
Για την καταστροφή αυτή, είπαν ότι φταίνε οι ...πλούσιοι, οι οποίοι είναι πλούσιοι, ή τέλος πάντων απλά ευκατάστατοι, επειδή φοροδιέφευγαν.
Έτσι, ετοίμασαν ειδικά για την Ελλάδα και μόνο για την Ελλάδα, μία μέθοδο αφαίμαξης της ιδιωτικής περιουσίας, την οποία το κράτος θα κατάσχει με στυγνό και απόλυτα φασιστικό ή αν θέλετε πιό σωστά, κομμουνιστικό τρόπο.
Έτσι όταν ακόμη προεκλογικά μίλησε ο Γ. Α. Παπανδρέου στην έκθεση Θεσσαλονίκης το 2009, είπε, ότι θα καταγραφούν τα πάντα και ότι δεν δηλώθεί θα κατάσχεται.
Ήταν επομένως, έτοιμο το κολπάκι.
Έτσι, όπως έκαναν και με το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που το κάνανε νόμο συμφωνώντας όλοι, ενώ δεν χρειαζότανε, θα κάνουν το ίδιο και με το περιουσιολόγιο για το οποίο συμφωνούν μεταξύ τους όλοι οι πολιτικοί χωρίς καμία εξαίρεση.
Δεν αρκούνται δηλαδή στο πόθεν έσχες, που είναι λογικό, αλλά θέλουν να δηλώσουν όλοι, 
1. Πόσα σπίτια και ακίνητα έχουν. Αυτό δηλώνεται ήδη στο Ε9 της φορολογικής δήλωσης.
2. Πόσα και ποια αυτοκίνητα τυχόν έχει ο καθένας. Αλλά και αυτό δηλώνεται στην φορολογική δήλωση.
3. Πόσα χρήματα έχει ο καθένας στην τράπεζα και πόσα έχει στο σπίτι του. Αλλά και αυτό δηλώνεται στο πόθεν έσχες αν πάει κανείς να αγοράσει σπίτι ή αυτοκίνητο.
4. Ποιά και πόσα ακριβά αντικείμενα  έχει ο καθένας στο σπίτι του. Τι θεωρείται όμως ακριβό; Πίνακες; Σερβίτσια; Κοσμήματα; Χαλιά; Έπιπλα; Αντίκες; Λίρες; Πορσελάνες; Κεντήματα; Υπολογιστές; Μπιμπελό; Κουζινικά; Έπιπλα; Τηλεοράσεις; κτλ κτλ
5. Τι μετοχές έχει ο καθένας σε πάσης φύσεως εταιρείες (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, Ατομικές κτλ) 
6. Ότι άλλο διεστραμένο μπορεί να σκεφτεί η νέα τάξη των πραγμάτων.
Όταν λοιπόν πάρει το αρμόδιο κέντρο εξουσίας αυτά τα περιουσιολόγια, χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού θα πεί ότι οι φτωχοί δεν θα δώσουν τίποτε, θα ζητήσει από αυτούς που υποιτίθεται ότι είναι ευκατάστατοι να "συμμετάσχουν" στην σωτηρία της χώρας και να  ΑΚΟΥΜΠΉΣΟΥΝ έστω το 25% της υποθετικής αξίας όλων των παραπάνω.
Εκείνοι που  έχουν αίσθηση οικονομικών μεγεθών, καταλαβαίνουν ότι για πλάκα κάποιος θα περνάει τις 500.000 ευρώ σε ολική αξία όλων αυτών των πραγμάτων.
Έτσι, άνετα θα μπορούσε να ζητηθεί από υπερβολικά πολλούς πολίτες να καταβάλουν δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρω, δήθεν εφάπαξ, αλλά και μετά από ένα χρόνο ή δύο έστω χρονια, θα μπορούσε να ζητήσει τα ίδια, μέχρι να μην μείνει οτιδήποτε στο σύνολο των κατοίκων της χώρας, λόγω μεγάλου οικονομικού προβλήματος, πράγμα που όλοι πια έχουν πεισθεί ότι ιυπάρχει.
Ποιός όμως έχει τόσα μετρητά;;;;; Υπολογισμένα πάνω σε ανύπαρκτα περιουσιακά στοιχεία, αφού και να έχει κανείς έστω δύο χαλιά που κοστίζουν 50.000 ευρώ, δεν σημαίνει ότι έχει 50.000 ευρώ στο χέρι, μια και το κράτος θα ζητάει λεφτά και όχι κρόσια από το χαλί.
Εννοείται κανείς δεν θα έχει περίσια τόσο χρήματα!!!!!
Η απόλυτη καταστροφή
Εφόσον μάλιστα ζητήσουν παρόμοια ποσά από τις επιχειρήσεις, σας υπογράφω ότι θέλετε, για το ότι θα απολυθούν οι πάντες αφού οι επιχειρηματίες θα αναγκαστούν να  κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.
Αιτία δολοφονιών και ληστειών
Καταλαβαίνετε, ότι όλα αυτά τα στοιχεία, εννοείται ότι θα διαρρεύσουν, όπως έγινε ξανά και ξανά με στοιχεία οικονομικής φύσεως και στα χέρια συμμοριών θα αποτελέσουν αίτίες για χιλιάδες "πάρτυ", μια και οι ληστές θα επιλέγουν ποιό σπίτι θα χτυπήσουν , βάσει των αντικειμένων και των χρημάτων που θα έχει μέσα, σύμφωνα με το περιουσιολόγιο.
Κατά πάσα πιθανότητα
Το πιο πιθανό, είναι σε πρώτη φάση να μην ζητηθεί λίστα αντικειμένων μεγάλης αξίας, αν και δεν το πιστεύω.
Τελικό συμπέρασμα
Όπως είπε και ο Γ.Α.Παπαννδρέου, ότι δεν δηλωθεί θα κατάσχεται και για λόγους εφέ και εκφοβισμού, θα μπουκάρουν διαρκώς μέσα σε σπίτια και θα κατάσχουν ότι δεν δηλώθηκε, ή ότι θεωρούν ότι έπρεπε να δηλωθεί και δεν δηλώθηκε.
Από ότι καταλαβαίνετε, η εποχή του Αντιχρίστου, είναι πολύ κοντά, αφού όποιος δεν έχει να πληρώσει τον φόρο του περιουσιολογίου, ή θα πρέπει να δώσει κάτι  σε είδος, μάλλον κάποιο σπίτι, ή την μπανιέρα του, ή θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Η ελπίδα
Αυτός ο φόρος, ο φόρος επί της ολικής περιουσίας, από ότι καταλαβαίνετε, είναι φόρος που δεν μπορεί να πληρωθεί. Είναι ο δυσβάσταχτος φόρος για τον οποίο μίλησε μεταξύ των άλλων, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
Ο Άγιος του Θεού όμως είπε και κάτι πολύ ελπιδιφόρο. Είπε ότι "θα βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να εισπράξουν".
Ο Πούτιν γαρ εγγύς.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

πηγη: prisonplanet.gr

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ


Νέο "χαστούκι" της Αιγύπτου στον "Σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν: "Δεν υπάρχει «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου»"




ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΙΣΙ

Νέο "χαστούκι" από την Αίγυπτο του προέδρου Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι προς τον "σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν που με αποφασιστική στάση απέρριψε προηγύμενο ψήφισμα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, και αρνήθηκε να ονομάσει το Ψευδοκράτος «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου», με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Οργανισμου χωρίς ψήφισμα!
 
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κάθε μέρα που περνά συνειδητοποιεί ότι οι "ευτυχισμένες" για αυτόν μέρες που ήταν πρόεδρος της Αιγύπτου ο ισλαμιστής Μ.Μόρσι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και τα όνειρά του για νέα "Οθωμανική Αυτοκρατορία" σβήνουν.
 
Ηχηρό το ράπισμα στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, με πρωτοστάτη την Αίγυπτο που οι σχέσεις της βρίσκονται στο ναδίρ με την Τουρκία
 
Η αποφασιστική στάση της Αιγύπτου κι άλλων αραβικών και αφρικανικών χωρών να μην κάνουν αποδεκτή αναφορά σε «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου» που επιθυμούσε η Τουρκία στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, (OIC), είχε σαν αποτέλεσμα η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών που συνεδρίαζε μέχρι χθες στη Νέα Υόρκη να ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί ψήφισμα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως δεν θυμούνται εδώ και αρκετά χρόνια να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στον οργανισμό αυτό, με 56 κράτη μέλη, από την Αφρική και την Ασία.
 
Η περασμένη σύνοδος του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, που είχε γίνει με ΓΓ στον οργανισμό τον αποτυχόντα υποψήφιο στις τουρκικές προεδρικές εκλογές κ. Ιχσάνογλου, είχε υιοθετήσει ψήφισμα με προκλητικές αναφορές, καλώντας τα κράτη μέλη να επιδείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη στο «τ/κ κράτος».
 
Αυτή τη φορά, η Αίγυπτος στο κεφάλαιο για το κυπριακό, παρουσίασε θέσεις που εξέφραζαν υποστήριξη στην Κυπριακή Δημοκρατία. Κάτι που δεν αποδέχθηκε η Τουρκία. Τις αιγυπτιακές θέσεις υποστήριξαν τα Εμιράτα κι άλλες χώρες.
 
Πρόκειται για σοβαρή ήττα της Τουρκίας και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές είναι αποτέλεσμα της κρίσης στις σχέσεις της Αγκυρας με το Κάιρο κι άλλα ισλαμικά κράτη από τότε που ανέλαβε την εξουσία στο Κάϊρο ο πρόεδρος Σίσι, δημιουργώντας προβληματισμό και για το αποτέλεσμα στις εκλογές για το Συμβούλιο Ασφαλείας.
 
Ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης έθεσε το θέμα σε όλες τις συναντήσεις που πραγματοποίησε με ομολόγους του Ισλαμικών χωρών, ενώ ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου, που παρευρέθηκε στις εργασίες της, προσπάθησε μάταια να αλλάξει το κλίμα, με συναντήσεις με τον ΓΓ της Ισλαμικής Bin Amin Madani (την Τρίτη) και πολλούς υπουργούς Εξωτερικών.
 
Σημειώνεται ότι ο Ντερβίς Ερογλου συναντάται σήμερα το μεσημέρι (τοπική ώρα) με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν γκι-Μουν.
 
Σημειώνεται ότι προ ημερών η Τουρκία είε υποστεί και άλλη ήττα από τον πρόεδρο Σίσι όταν αποφάσισε να προχωρήσουν οι δύο χώρες της Αιγύπτου και της Κύπρου σε συνεκμετάλευση των υδρογονανθράκων των αντίστοιχων ΑΟΖ με την Λευκωσία να ακολουθεί την σίγουρη πολιτική του "ας είναι μισά και σίγουρα" παραλλαγή του "κάλλιο πέντε και στο χέρι".
 
Ότι πήγε να κερδίσει η Τουρκία με το καθεστώς του ισλαμιστή προέδρου Μ.Μόρσι, το έχασε με μια...μονοκονδυλιά από τον νυν κοσμικό πρόεδρο Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι 
 
Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι εξέδωσε προ ημερών προεδρικό διάταγμα με το οποίο εγκρίνει την επικύρωση της συμφωνίας πλαίσιο για συνεκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ Κύπρου και την ΑΟΖ Αιγύπτου που εκτείνονται εκατέρωθεν της μέσης γραμμής η οποία υπογράφηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου 12/12/2013.
 
Οι τελευταίες κινήσεις της Αιγύπτου στέλνουν και σαφές πολιτικό μήνυμα στην Άγκυρα σε σχέση με τη νομιμότητα ερευνών και εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου στη Κυπριακή ΑΟΖ την οποία αμφισβητεί η Τουρκία και το ψευδοκράτος. Έχει σημασία που θα γίνει η συνεκμετάλευση καθώς εάν είναι κοντά στο τριεθνές Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, θα έχουμε αναγνώριση της ΑΟΖ λόγω Καστελόριζου από την Αίγυπτο, δίνοντας άλλο ένα χτύπημα ο Σίσι στην νεοοθωμανική πολιτική του "Σουλτάνου" Ρ.Τ.Ερντογάν.
 
Η συγκυρία είναι ευνοϊκή. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια κυβέρνηση που να σκέφτεται τα εθνικά συμφέροντα και να την εκμεταλευτεί. Σημειώνεται ότι η Αίγυπτος του προέδρου Σίσι έχει πολύ καλές σχέσεις και με το Ισραήλ, αλλά και με την Ρωσία στην οποία θα πραγματοποιήσει και μεγάλες εξαγωγές γεωργικών προϊόντων καλύπτοντας τα κενά που αφήνουν οι Έλληνες παραγωγοί λόγω της "φαεινής" εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου.

πηγη: defencenet.gr

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σχέσεις μεταξύ αδελφών δεν πρέπει να είναι παράνομες, λέει το γερμανικό Συμβούλιο Ηθικής


18773969 shutterstock 127898816.limghandler

Το κράτος δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύει τις σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε αδέλφια διαφορετικού φύλου. Αυτή είναι η πάγια θέση του Συμβουλίου Ηθικής της Γερμανίας και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο προτείνει την αποποινικοποίηση της αιμομιξίας.
Σε μία προσπάθεια να πείσει για την ακύρωση του νόμου – κάτι στο οποίο η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκερ δίνει ελάχιστες πιθανότητες – το γερμανικό Συμβούλιο επιμένει πως είναι μύθος ότι τα παιδιά μεταξύ αδελφών παρουσιάζουν γενετικές ανωμαλίες. Υποστηρίζει μάλιστα ότι με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να απαγορευτεί διά νόμου η τεκνοποίηση και στα ζευγάρια τα οποία δεν έχουν μεν συγγενική σχέση αλλά έχουν αυξημένες πιθανότητες να φέρουν στον κόσμο παιδιά με γενετικά προβλήματα.
Η παρέμβαση έγινε με αφορμή περιστατικό αιμομιξίας στη Σαξονία. Το ζευγάρι μεγάλωσε ξεχωριστά και γνωρίστηκε όταν ο Πάτρικ ήταν ενήλικος ενώ η Σούζαν 16 ετών. Απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων τα δύο παρουσιάζουν αναπηρία. Ο Πάτρικ καταδικάστηκε σε τριετή κάθειρξη για αιμομιξία και απέτυχε επανειλημμένως να ανατρέψει την ετυμηγορία από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η αιμομιξία παραμένει παράνομη στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Το ζήτημα εξακολουθεί να αποτελεί παντού σε πολλές κοινωνίες. Στις ΗΠΑ άρχισαν να συζητούν περισσότεροι τις αιμομικτικές εμπειρίες τους, μετά τη δεκαετία του '80 αφότου επώνυμοι μίλησαν ανοιχτά για τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες. Ανάμεσά τους η τηλεπαρουσιάστρια Οπρα Γουίνφρι, η οποία είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια εκπομπής της το 1986 πως όταν ήταν εννιά χρονών βιάστηκε από θείο της, καθώς και η Ροζάν Μπαρ, η οποία είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 1991 ότι ήταν θύμα αιμομιξίας και είχε κατηγορήσει αμφότερους τους γονείς της.

πηγη: prisonplanet.gr

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έλεος! "Καλλιτέχνες" παρουσίασαν την Μπάρμπι Παναγία, και τον Κεν...Εσταυρωμένο




Έλεος! Καποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να εμπλέκουν την χριστιανική θρησκεία (αλλά και οποιαδήποτε θρησκεία) σε κάθε πτυχή της αγοράς με σκοπό το κέρδος. Άλλη μια βλάσφημη "καλλιτεχνική" σύλληψη είχε ένα δίδυμο καλλιτεχνών αυτή τη φορά από την Αργεντινή, οπου σε έκθεσή τους παρουσιάζουν την Barbie ως Παναγιά και τον Κεν ως Εσταυρωμένο. Το έχουν παρακάνει όλοι αυτοί οι μεγάλοι "καλλιτέχνες".
Προφανώς αυτό που δεν είχαν τολμήσει οι κατασκευαστές ως τώρα ήταν η Μπάρμπι ως Παναγία, κάτι που σκέφτηκαν δύο εικαστικοί που παρουσιάζουν μια έκθεση αφιερωμένη στη θρησκεία αλλά και στην κάλτ πλέον παιδική κούκλα, την οποία έντυσαν ως θρησκευτική φιγούρα. 
Πρόκειται για το καλλιτεχνικό δίδυμο Pool&Marianela από την Αργεντινή, που παρουσιάζουν στις αρχές του επόμενου μήνα την έκθεσή τους «Μπάρμπι: Πλαστική Θρησκεία» σχολιάζοντας την μεγάλη επίδραση αυτής της κούκλας στις ψυχές των παιδιών αλλά και προφανώς παρομοιάζοντας την εμμονή των παιδιών όλου του κόσμου με την κούκλα Μπάρμπι με θρησκεία. 
Φυσικά δεν λείπει και ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι, που παρουσιάζεται... ως Χριστός, επάνω σε σταυρό. Το "πλαστική θρησκεία" ενοείται ότι χρησιμοποιείται για να προσβάλλει τα πιστεύω εκατομμυρίων ανθρώπων υπό την κάλυψη της..."Τέχνης".
πηγη: defencenet.gr

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ

ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ  ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ Ν. ΗΛΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΒΙΤΡΙΝΑ.


Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ. 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.....

1)  ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ?
2)  ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΠΟΥ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ  ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΤΣΙΛΙΚΟ?
3)  ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΝ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ?
4)  ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ?
5) ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΑΝΕΚΕΝ?

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.
ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ. ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ.

 Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ  ΗΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.


ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΒΙΝΤΕΟ )




Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ότι ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ "το μακρύ χέρι του συστήματος" ειρωνεύεται την Ελλάδα και τους Έλληνες που είναι υπερήφανοι για την ιστορία τους Προτείνει να κατασχεθούν τα σπίτια όσων δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ,και να πουληθούν σε ξένους για να ξεχρεώσουμε , επίσης θεωρεί αναγκαίο να πληρώνουμε εξοντωτικούς φόρους και όχι μόνο δημοτικά τέλη , και διαφωνεί με τον Τζήμερο που της τονίζει ότι αυτό είναι δήμευση της περιουσίας.



ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΧΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι άντρες θαύμαζαν τα κορίτσια στη βιτρίνα, ώσπου είδαν γιατί χόρευαν. Βιντεο!





Άμστερνταμ. Γνωστό για τα πορνεία με τις βιτρίνες.

Τα όμορφα κορίτσια εμφανίστηκαν στη βιτρίνα και άρχισαν να χορεύουν.

Τράβηξαν την προσοχή, το θαυμασμό και ίσως και την "όρεξη" των περαστικών ανδρών, μια και οι άνδρες είναι οι πελάτες των κόκκινων φαναριών. 

Χαμόγελα, σφυρίγματα, πονηρά βλέμματα μόλις τέλειωσαν το χορό οι κοπέλες.

Πάγωσαν αμέσως όμως, όταν διάβασαν σε προβολή τα εξής λόγια: "Κάθε χρόνο χιλιάδες γυναίκες έρχονται στη Δυτική Ευρώπη με την υπόσχεση μιας καριέρας στο χορό. Δυστυχώς, καταλήγουν εδώ.

Stop the traffik. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αγοράζονται ή να πωλούνται".

Φίλε άντρα, μην αγοράζεις τέτοια "προϊόντα". Γιατί είναι άνθρωποι...




πηγη: antineotaksiths.blogspot.gr

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΤΡΙΟ -ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ [ΕΙΚΟΝΕΣ]




Ιδού η νύφη. Και άλλη μια, και άλλη μια... Γνωρίστε το πρώτο τρίο, αποτελούμενο από γυναίκες, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και σύντομα θα γευτούν τη μητρότητα. 
Οι Doll, Kitten και Brynn όλες από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο και πλέον με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος, η 27χρονη Kitter περιμένει κορίτσι το οποίο θα γεννηθεί τον Ιούλιο. 


Πρόκειται για το πρώτο, σε όλο τον κόσμο, νυμφευμένο τρίο! Η 34χρονη Brynn όπως λέει ελπίζει να κάνουν τρία παιδιά: «Πάντα κάναμε πλάκα ότι τα παιδιά δεν θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους γονείς». 
Οι τρεις γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή τον Αύγουστο του 2013. Στο ιερό τις συνόδεψαν οι πατεράδες τους, ενώ και οι τρεις γυναίκες φορούσαν νυφικό. Για το γάμο, οι νεαρές έπρεπε να συνεργαστούν με έναν εξειδικευμένο στο οικογενειακό δίκαιο δικηγόρο, προκειμένου να καλύψει τη γραφειοκρατία και η τελετή να θεωρηθεί νόμιμη. 


 

 

 

πηγη:  aoratopedio.blogspot.gr


Πατέρας αντιτίθεται στο αμφιλεγόμενο σχολικό βιβλίο που ανατέθηκε στην κόρη του … Δείτε τι θα συμβεί !




ΣΧΟΛΙΟ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ: Οποιοδήποτε άτομο θα εκφέρει διαφορετική άποψη από την κεντρική γραμμή της νέας τάξης πραγμάτων, αυτομάτως θα θεωρείτε τρομοκράτης, επικίνδυνος και θα τιμωρείται παραδειγματικά ώστε το παράδειγμά του, να μην ακολουθηθεί από κανένα υπήκοο του παγκόσμιου κράτους δυνάστη.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ....

Θεωρείτε ότι αυτά δεν θα συμβούν ποτέ; 

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε... 

Σύντομα και … στην Ελλάδα !

Κοιτάξτε τι συμβαίνει όταν ένας ανήσυχος πατέρας αντιτίθεται στο αμφιλεγόμενο σχολικό βιβλίο που ανατέθηκε στην κόρη του…


πηγη: antineotaksiths.blogspot.gr


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Aνθέλληνες έκαψαν την ελληνική σημαία στο 2ο νηπιαγωγείο Πύργου



Μια άσχημη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης τους νηπιαγωγούς και τους γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο 2ο νηπιαγωγείο του Πύργου, όταν είδαν να έχει βεβηλωθεί η ελληνική σημαία που βρισκόταν στο κοντάρι του προαυλίου.
 
Σύμφωνα με το Patrisnews, άγνωστοι, φέρεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, πυρπόλησαν την Ελληνική σημαία, αφού εισήλθαν στον χώρο του νηπιαγωγείου, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε από την νηπιαγωγό, στην αστυνομία, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης.
 
Κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τους άγνωστους ή τον άγνωστο δράστη να προχωρήσει σε αυτή του την πράξη, πάντως η κίνηση αυτή, χαρακτηρίστηκε από όλους τους γονείς απαράδεκτη, ειδικά όταν συμβαίνει στον χώρο ενός σχολείου που φιλοξενούνται μικρά παιδιά.
 
Οι αστυνομικές αρχές ενεργούν προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών. 

πηγη: defencenet.gr

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ.





Σύμφωνα με το newsbeast.gr, το κτίριο θα είναι χωρισμένο σε εκκλησία, συναγωγή και τζαμί και έτσι για πρώτη φορά πιστοί από τρεις διαφορετικές θρησκείες θα μπορούν να προσεύχονται μαζί σε μια προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος.

Το κτίριο θα ονομαστεί «Οίκος του Ενός» και κατασκευάζεται στην πλατεία Petriplatz του Βερολίνου. Ο αρχιτέκτονας Wilfried Kuehn επισημαίνει στο BBC πώς το κτίριο θα είναι ισομερώς κατασκευασμένο αλλά θα έχει τρία διαφορετικά σχήματα.

Ο πάστορας Gregor Hohberg επισήμανε ότι: «Μια συναγωγή, ένα τζαμί και μια εκκλησία κάτω από την ίδια στέγη θα είναι το παράδειγμα της οικουμενικότητας και της συμφιλίωσης που θέλουμε να δώσουμε σε μια πόλη με εκατομμύρια επισκέπτες από όλες τις θρησκείες του κόσμου».

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του ναού έχει οριστεί μέσα στο 2016 με δεδομένο ότι θα υπάρξει ανταπόκριση για τις δωρεές που απαιτούνται.

Μέχρι σήμερα πάντως έχουν συγκεντρωθεί 68.750 ευρώ από τα 43,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου.


πηγη: logia-tou-aera.blogspot.gr


Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Βίντεο: Πέταξαν στα σκουπίδια Ουκρανό βουλευτή!


FCD5350433B7F980CF2E9DE8550BC4C7

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν την Τρίτη έξω από το ουκρανικό κοινοβούλιο λίγη ώρα μετά την ψηφοφορία για την επικύρωση της συμφωνίας σύνδεσης ΕΕ-Ουκρανίας.
Εξαγριωμένοι Ουκρανοί που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο φαίνονται στο βίντεο που ακολουθεί αρχικά να έχουν πέσει πάνω στον βουλευτή Βιτάλι Ζουράφσκι και στη συνέχεια να τον αρπάζουν και να τον πετάνε κυριολεκτικά μέσα σε κάδο απορριμμμάτων.
Όταν ο Ζουράφσκι προσπάθησε να βγει από τον κάδο οι συγκεντρωμένοι τον εμπόδισαν συνεχίζοντας να τον βρίζουν.
Κάποια στιγμή ο Ουκρανός βουλευτής δέχεται ένα υγρό στο κεφάλι με μια γυναίκα να φωνάζει «παιδιά αφήστε με να τον κλωτσήσω τουλάχιστον μια φορά».
Ο Ζουράφσκι, ο οποίος ανήκει στο κόμμα του ανατραπέντος προέδρου Γιανουκόβιτς, τον Ιανουάριο είχε προτείνει νομοσχέδιο για την ενίσχυση των περιορισμών κατά των αντικυβερνητικών διαδηλωτών ενώ στο παρελθόν είχε προτείνει να γίνει αδίκημα η αυστηρή κριτική.

πηγη: 
πηγη: prisonplanet.gr

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η πικρή αλήθεια για τις εργασιακές σχέσεις


PHOT0011


του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Η κομμουνιστική νοοτροπία, περί των εργασιακών σχέσεων, έφερε και στην Ελλάδα την φτώχεια και την ανέχεια, ή για να είμαι πιο ακριβής, έδωσε το δικαίωμα στα λαμόγια-δανειστές να φέρουν την φτώχεια σχεδόν σε όλους.
Με δύο κουβέντες, θα ήθελα να καταλάβουν όλοι ότι:
1. Κάθε επιχείρηση, από ψιλικατζίδικο μέχρι πυρηνικό εργοστάσιο, δημιουργείται και υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για να βγάζει λεφτά ο ιδιοκτήτης ή οι ιδιοκτήτες  της.
2. Παρεπιπτόντως, επειδή η επιχείρηση χρειάζεται και υπαλλήλους, βγάζουν λεφτά και οι υπάλληλοι.
3 Επίσης παρεπιπτόντως, επειδή πρέπει η επιχείρηση να πληρώνει φόρους, βγάζει λεφτά και το δημόσιο, που στην Ελλάδα, αποτελεί τον μεγάλο νταβαντζή, αφού παίρνει επί των κερδών
23% ΦΠΑ + 26% ΦΌΡΟ + 10% Φόρο μερίσματος = 59%
4. Η επιχείρηση δεν υπάρχει για να δουλεύουν και να αμοίβονται οι εργαζόμενοι σε αυτήν.
5. Εφόσον η επιχείρηση έχει ανάγκη από εργαζομένους, τότες κάνει προσλήψεις και δίνει και μισθούς και πληρώνει και το ΙΚΑ.
6. Αν η επιχείρηση προσλάβει περισσότερους εργαζόμενους από όσους χρειάζεται, είναι λογικό να ζημιώνει και να κλείσει.
7. Αν η επιχείρηση φθάσει σε σημείο να μην χρειάζεται κάποιους εργαζόμενους και δεν μπορεί να τους απολύσει, τότε ζημειώνει και μπορεί να κλείσει, απολύοντας τους πάντες.
8. Οι εργαζόμενοι σε μία επιχείρηση, πρέπει να είναι σε αριθμό, ανάλογοι με τις ανάγκες της επιχείρησης, αφού η επιχείρηση, δεν υπάρχει για να δουλεύουν, όπως είπα πριν, οι εργαζόμενοι, αλλά για να βγάζει χρήματα ο επιχειρηματίας.
Όλα τα παραπάνω, αποτελούν την ωμή αλήθεια.
Οι κυβερνήσεις γενικά, που εκπροσωπούν την παγκόσμια εξουσία, παραμυθιάζουν τους πολίτες, πείθοντάς τους, ότι οι επιχειρήσεις υπάρχουν για να δουλεύει ο κόσμος.
Αυτό αποτελεί εξαπάτηση πρώτου βαθμού.
Μία ακόμη μεγάλη απάτη, είναι η παρότρυνση των γονέων προς τα παιδιά τους για να βρουν "μία καλή δουλειά".
Θα έπρεπε να παροτρύνουν τα παιδιά τους να δημιουργήσουν μία καλή δική τους δουλειά και όχι να πάνε να γίνουν υπάλληλοι κάποιου άλλου, δουλεύοντας για αυτόν.
Ξέρω ότι αυτά δεν ακούγονται ίσως ευχάριστα, σε όσους έφαγαν το παραμύθι της νέας τάξης,, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι συνειδητοποιούν την ωμή αλήθεια.
Εγώ πάντοτε την αλήθεια έλεγα και αυτήν θα συνεχίσω να υπηρετώ.

πηγη: prisonplanet.gr


Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε και το "αντιρατσιστικό" - Σε διωγμό 'Ελληνες το γένος και ετεροφυλόφιλοι από σήμερα...


12611952.limghandler

Πέρασε από τη Βουλή το δήθεν"αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο, στην ουσία βαθιά ρατσιστικό για τους Ελληνες πολίτες και τους ετεροφιλόφιλους μετά και τις ονομαστικές ψηφοφορίες που ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής επί των τριών πρώτων άρθρων.
Από σήμερα οι ετεροφυλόφιλοι και οι Έλληνες θα βρίσκονται υπό διωγμό, αφού δεν έχουν δικαίωμα ούτε οι μεν ούτε οι δε να επικρίνουν την εισβολή λαθρομετανάστων (εφεξής θα καλούνται "παράτυποι μετανάστες") στην χώρα, ούτε να επικρίνουν τις ομοφυλοφιλικές θέσεις και την προπαγάνδισή τους. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Χριστιανισμός στην Αποκάλυψη του Ιωάννου τασσεται σαφώς κατά της ομοφυλοφιλίας...
Όπως αναμενόταν υπήρχαν διαφοροποιήσεις εντός των κομμάτων, ιδιαίτερα για το άρθρο 2 που αφορούσε στις γενοκτονίες. Τις προηγούμενες ημέρες είχε ανοίξει συζήτηση για το αν θα πρέπει να ποινικοποιείται ή όχι η άρνηση των γενοκτονιών.
Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 2, που αναφέρεται στην ποινικοποίηση της άρνησης των Γενοκτονιών, ενώ η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει να ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, εκτός του άρθρου 2, για τα άρθρα 1 και 3. Το άρθρο 1 αφορά τη δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, ενώ το άρθρο 3 την τέλεση αδικημάτων μέσω Διαδικτύου.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 99 βουλευτές. Για το 1ο άρθρο ψήφισαν "ναι" 58, 10 "όχι" και 31 "παρών". Για το επίμαχο άρθρο 2, 54 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ, 42 κατά και 3 δήλωσαν "παρών". Τέλος για το άρθρο 3, 60 βουλευτές ψήφισαν "ναι", 10 "όχι" και 29 παρών.

πηγη: prisonplanet.gr


Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ομολογεί το έγκλημα η Χ.Κλίντον: "Με τον Ομπάμα υλοποιούμε τα σχέδια Κίσινγκερ για επιβολή της ΝΤΠ"




Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον αποθεώνει τις προσπάθειες του Χένρι Κίσινγκερ για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αναφέρει ωμά, πώς η ίδια και ο Μπάρακ Ομπάμα εργάζονται συστηματικά στην κατεύθυνση αυτή.
  
Σε άρθρο της στην Washington Post, με αφορμή το υπό έκδοση βιβλίο του Χένρι Κίσινγκερ «Παγκόσμια Τάξη», η Κλίντον αποθεώνει τις προσπάθειες του Κίσινγκερ για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, υποστηρίζοντας ότι, «δεν υπάρχει κάποια άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση για το μέλλον».
Σημειώνει πώς «στο βιβλίο του ο Κίσινγκερ εξηγεί γιατί αυτό (η εγκαθίδρυση της ΝΤΠ) αποτελεί επιτακτική ανάγκη και το πώς θα το επιτύχουμε», γράφει η Κλίντον, ενώ επισημαίνει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα αλλά και η ίδια εργάζονται για την εκπλήρωση του σχεδίων του.
«Η ανάλυσή του, εκτός από κάποιες διαφορές σε συγκεκριμένες πολιτικές, ταυτίζεται σχεδόν απόλυτα με τη γενική στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση Ομπάμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι χρόνων για την οικοδόμηση μιας  παγκόσμιας αρχιτεκτονικής ασφάλειας και συνεργασίας στον 21ο αιώνα», τονίζει η Κλίντον.
Συνεχίζοντας, η πρώην υπουργός Εξωτερικών φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιήσει ως επίρρωση των ισχυρισμών της τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο Ιράκ και τη Συρία, παραλείποντας φυσικά να αναφερθεί στο ρόλο που εκείνη έπαιξε στην κατάρρευση των δύο αυτών χωρών με τους χιλιάδες νεκρούς αμάχους, τις θηριωδίες των ισλαμιστών και την γιγάντωση του ISIL.
Οι ΗΠΑ, ότι έπραξαν στο Ιράκ και τη Συρία το κάνουν τώρα και στην Ουκρανία σε μία προσπάθεια να πλήξουν τη Ρωσία.
«Η φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη, για την επιβολή και την προάσπιση της οποίας οι ΗΠΑ εργάστηκαν επί δεκαετίες, δέχεται επίθεση από παντού στον κόσμο», αναφέρει.
Η Κλίντον χωρίς ίχνος ντροπής και επικαλείται το βιβλίο της «Δύσκολες αποφάσεις» προκειμένου να …πλέξει και το δικό της εγκώμιο για το ρόλο που έπαιξε και παίζει στην πραγμάτωση του σκοπού.
«Είμαι περήφανη που βοήθησα τον πρόεδρο να ξεκινήσει τον επανασχεδιασμό και την ενδυνάμωση της παγκόσμια τάξης, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής», ισχυρίζεται, ενώ επισημαίνει ότι «ο Κίσινγκερ είναι ένας φίλος, πάντα χρησιμοποιούσα τις συμβουλές του όταν ήμουν υπουργός Εξωτερικών».
Χωρίς δισταγμό, η Κλίντον επαίρεται επίσης για την «επιθετικότητά» της όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, χρησιμοποιώντας το σλόγκαν του «απομονωτισμού», ένα επιχείρημα που συχνά προτάσσουν ενάντια σε όσους αντιτίθενται στους παράλογους και χωρίς καμία νομιμοποίηση πολέμους των ΗΠΑ.
«Στο παρελθόν φλερτάραμε με τον απομονωτισμό και την υποχώρηση, αλλά όταν χρειάστηκε ανταποκριθήκαμε στον ηγετικό μας ρόλο», λέει.
Τα εγκώμια της Κλίντον για τον νεοταξίτη Κίσινγκερ φυσικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το έργο του συνδέεται με το θάνατο, την καταστροφή και υποκινείται από μια σαφή επιθυμία να διαβρώσει την εθνική κυριαρχία.
Ενδεικτικά, το 2013, 1,7 εκατομμύρια διαβαθμισμένα αρχεία που είναι γνωστά ως «Kissinger Cables,» αποκάλυψαν την έντονη ενασχόληση του Κίσινγκερ με την ενορχήστρωση σφαγών σε όλο τον πλανήτη…
Των σφαγών που γίνονται τώρα στη Συρία, στην Ουκρανία, στο Ιράκ, στη Λιβύη και σε πολλές άλλες χώρες.
πηγη: defencenet.gr