ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Στήνεται η πλαστική φυλακή που θα φέρει το χάραγμα


Credit-Card-Slavery


Η ένταση της προπαγάνδας υπέρ της επιβολής των πληρωμών με πιστωτικές κάρτες, ως μοναδικό μέσο της πάταξης της φοροδιαφυγής συνεχίζεται καθημερινά.
Εκτός από μοναδική λύση περιορισμού διαφυγόντων κερδών για το κράτος, η πιστωτική κάρτα προβάλλεται ως ασφαλέστερο μέσο συνδιαλλαγών απέναντι στις κλοπές των μετρητών από τυχόν ανέντιμους υπαλλήλους ή επίδοξους ληστές.
Λες και δεν μπορούν οι απατεώνες να κλέψουν ηλεκτρονικά, από τους λογαριασμούς των πελατών, που έχουν πιστωτική.
Λένε, ότι είναι πολύ πιο υγιεινό να πληρώνεις με την κάρτα από το να διασπείρεις μικρόβια πιάνοντας όλον αυτό τον όγκο των νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Άρα προστατεύεται και η υγεία σου, όταν χρησιμοποιείς την πιστωτική. Λες και την πιστωτική δεν θα την πιάνουμε με τα χέρια!
Βέβαια, αφού το επόμενο βήμα είναι να μπει η κάρτα μέσα στο σώμα μας, με άλλη μορφή, τότε πράγματι δε θα πιάνεις μικρόβια. Απλά θα έχεις βάλει μέσα σου οτιδήποτε βρώμικο επιλέξουν να σου εμφυτεύσουν οι κάθε λογής εταιρίες, που θα σου πλασάρουν αρχικά το καινοτόμο προϊόν.
Λένε επίσης ότι θα μπορείς να ελέγχεις καλύτερα τις οικονομικές σου συναλλαγές και δε θα ψάχνεις δεξιά κι αριστερά να βρεις αποδείξεις και λογαριασμούς.
Δεν λένε όμως, ότι μαζί με σένα θα ελέγχουν τα οικονομικά σου και οι τράπεζες και οι εφορίες και όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές βάσεις αυτών των δεδομένων.
Ούτε λένε, βέβαια, πως από το είδος των συναλλαγών, που κάνει ο κάθε καταναλωτής, οι έμπειροι αναλυτές μπορούν να συνθέσουν το προφίλ του κάθε ατόμου με καταπληκτική ακρίβεια, λαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειές του, τη συμπεριφορά του, την κοινωνική του ζωή, την κατάσταση της υγείας του, την οικογενειακή του κατάσταση και πλήθος άλλες πληροφορίες ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ποικίλους τρόπους από κάθε ενδιαφερόμενο. Τρόπους, μέσω των οποίων θα μπορούσαν να ελέγξουν από την αγοραστική σου συμπεριφορά μέχρι και τους προσωπικούς σου λογαριασμούς.
Όλα αυτά και πλήθος άλλα, που συνεχώς επισημαίνονται στο prisonplanet.gr μας δείχνουν ότι η ωραιοποίηση της αντικατάστασης του φυσικού χρήματος με το πλαστικό χρήμα και η ένταση των δημοσιευμάτων που θέλουν να μας πείσουν όλους να ακολουθήσουμε, οπωσδήποτε, την δήθεν μόδα του εξωτερικού, όπου όλοι δήθεν χρησιμοποιούν μόνο κάρτες, κάθε άλλο παρά τυχαία ή αθώα μπορεί να θεωρηθεί.
Προβάλλοντας το πρόβλημα της φοροδιαφυγής οι παγκοσμιοποιητές μας δίνουν έτοιμη τη λύση που τους βολεύει. Όπως κάνουν πάντα. Και η λύση είναι πάλι η φάκα του πλαστικού χρήματος και της κάρτας πορτοφόλι. Κι όταν μπούμε όλοι μέσα σε αυτή τη φάκα, τότε θα έρθει η ώρα της επιβολής αντικατάστασης της κάρτας πορτοφόλι, από το χάραγμα του Αντιχρίστου παγκόσμιου ηγέτη, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε στο σύστημα, ως μέλη της ηλεκτρονικής κοινωνικής πραγματικότητας που θα επικρατεί.
Σε εκείνο το σημείο δε θα υπάρχει γυρισμός για κανέναν. Tότε ή θα παίρνεις το χάραγμα για να υπάρχεις στο σύστημα ή θα το αρνείσαι για να υπάρξεις κοντά στο Χριστό. Θα διαλέγεις το θάνατο ή τη Ζωή. Θα πρέπει να διαλέξεις να «πεθάνεις» πριν πεθάνεις, ώστε να μην πεθάνεις, όταν πεθάνεις.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τουρκία: Αρμένιοι "κρυπτο-χριστιανοί" βαφτίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη


52145371

Δώδεκα Αρμένιοι από το Τούντζελι της Τουρκίας βαφτίστηκαν χριστιανοί σε Αρμενική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, γράφει η Hurriyet Daily News επικαλούμενη είδηση της εφημερίδας Agos. Οι 12 Αρμένιοι προέρχονταν από οικογένειες που κατά το παρελθόν είναι αποκρύψει την χριστιανική και αρμενική τους κληρονομιά υπό τον φόβο της κοινωνικής προκατάληψης, σχολιάζει η εφημερίδα.
Το μυστήριο τελέστηκε στην αρμενική εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στην Κωνσταντινούπολη, από τον ιερέα Dirtad Uyunyan ενώ χοροστάτησε ο Αναπληρωτής Πατριάρχης των Αρμενίων της Κωνσταντινούπολης, Aram Atesyan. Πριν την βάφτιση οι 12 Αρμένιοι παρακολούθησαν μαθήματα διάρκειας 6 μηνών προκειμένου να ασπαστούν τις χριστιανικές αξίες ενώ δύο ζευγάρια παντρεύτηκαν και με θρησκευτική τελετή. Στο ρεπορτάζ περιλαμβάνεται, μεταξ΄θ άλλων, δήλωση , μίας εκ των βαπτισθέντων, της Kristin, η οποία ερωτηθείσα για τα συναισθήματά της,είπε: «Νιώθω εκπληκτικά. Περίμενα πολύ καιρό για αυτή την ημέρα. Δεν χρειάζεται πια να κρύβω την ταυτότητά μου. Μπορώ ελεύθερα να δηλώσω ότι είμαι χριστιανή».
Το θέμα των κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία είναι ένα μεγάλο ζήτημα που η Άγκυρα προσπαθεί να το κρύβει επιμελώς.Σύμφωνα με δημοσκόπηση της αμερικανικής εταιρείας ερευνών Pew - που δημοσίευσε προ μερικών μηνών η Χουριέτ- Μουσουλμάνοι είναι το 98% των Τούρκων, ενώ χριστιανοί μόνο το 0,4% (320.000).Ακόμα, η έρευνα έδειξε ότι 1,2% των Τούρκων απάντησαν ότι δεν ανήκουν σε κάποια οργανωμένη θρησκεία, ενώ το ποσοστό των Εβραίων , βουδιστών και ινδουιστών είναι κάτω από 0,1% Η εφημερίδα προσθέτει ότι η Τουρκία είναι 8η χώρα με μουσουλμανικό πληθυσμό.
Ωστόσο σύμφωνα με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο ε.α. Φραγκούλη Φράγκο - που εξέδωσε το Βιβλίο ''Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι'' - υπάρχουν εκατομμύρια Κρυπτο-χριστιανοί στην Τουρκία.
"Ο Φατίχ, Μωάμεθ o Πορθητής της Πόλης. Η μητέρα του ήταν βυζαντινή πριγκίπισσα, η ζωγραφιά του έχει ελληνικούς υπότιτλους, ενώ η σωρός του βρίσκεται στα ερείπια στην εκκλησία των 12 Αποστόλων, μαζί με τους Βυζαντινούς Αυτοκράτορες σε μια κατακόμβη 3 μέτρα κάτω, κηδεύτηκε χριστιανικά. Υπάρχουν κρυπτο-χριστιανοί στην Τουρκία. Τους συνάντησα παντού. Το Πάσχα του 2000 έκανα το λάθος και πήγα στον Άγιο Γιώργιο του Πατριαρχείου. Τρείς χιλιάδες ήμασταν. Έπρεπε να πάω στον Αη Γιώργη τον Κουδουνά, όπου ήταν 60.000...Εκατό σύλλογοι Ποντίων υπάρχουν σήμερα στην Πόλη. Μην ψάχνουμε να βρούμε που είναι οι κρυπτο-χριστιανοί..." είπε σε μια από τις ομιλίες του.
onalert
Tομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ερώτηση 8 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας





Ερώτηση για την μεταφορά του «Αγίου Φωτός» από τα Ιεροσόλυμα καθώς και την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας με τιμές αρχηγού κράτους, κατέθεσαν οχτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η μεταφορά του «Αγίου Φωτός» από τα Ιεροσόλυμα κάθε χρόνο λίγο πριν από το Ορθόδοξο Πάσχα, καθώς και η πρόσφατη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, με τιμές αρχηγού κράτους, αφενός απαντώνται μόνο σε θεοκρατικά κράτη και αφετέρου μπορούν να λογιστούν ως περιττές δαπάνες που δεν αρμόζουν στις δύσκολες οικονομικές περιστάσεις στις οποίες βρίσκεται η χώρα», υπογραμμίζουν.
Προσθέτουν ότι «πέρα από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός, η αεροπορική μεταφορά του «Αγίου Φωτός» και η μεταφορά του ιερού σκηνώματος της Αγίας Βαρβάρας με έξοδα του Ελληνικού κράτους δεν συνιστούν ούτε θρησκευτική υποχρέωση, ούτε καν μια μακραίωνη παράδοση».
«Πέρα από το δυσανάλογα και πιθανόν ανάρμοστο στις περιστάσεις που ζει η χώρα μας κόστος, ας αναλογιστούμε επίσης ότι κανένα από τα κράτη με μεγάλο ποσοστό ορθόδοξων πιστών δεν ναυλώνουν αεροσκάφος για τη μεταφορά του «Αγίου Φωτός» ούτε το υποδέχονται ως αρχηγό κράτους.
Πρόκειται επομένως για μια όψιμη και αποκλειστικά ελληνική και προκλητικά δαπανηρή ιδιοτυπία που δύσκολα απαντάται ακόμη και σε θεοκρατικά κράτη», τονίζουν οι Μάκης Μπαλαούρας, Φωτεινή Βάκη, Ιωάννα Γαϊτάνη, Αννέτα Καββαδία, Φρόσω Καρασαρλίδου, Αγλαΐα Κυρίτση, Στέφανος Σαμοϊλης και Μερόπη Τζούφη.
Οι βουλευτές ρωτούν του Υπουργούς Άμυνας, Εξωτερικών και Παιδείας:
    πόσο κόστισε την τελευταία χρονιά συνολικά (κόστος πτήσης, κόστος διαμονής, κόστος αγημάτων και άλλων τελετών και εκδηλώσεων, κόστος ειδικών πτήσεων για τη διανομή στις Μητροπόλεις της χώρας)  η μεταφορά του «Αγίου Φωτός» για  τον Κρατικό Προϋπολογισμό;
    πόσο κόστισε η μεταφορά του ιερού σκηνώματος της Αγίας Βαρβάρας για τον Κρατικό Προϋπολογισμό;
    αν βρίσκεται στις προθέσεις της Κυβέρνησης η κατάργηση αυτών των οπισθοδρομικών «εθίμων» του κράτους, καθώς και των δαπανών για την εκτέλεση τους από τις υποχρεώσεις του Ελληνικού Κράτους;
πηγη:defencenet.gr
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΟΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ???
ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ???
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ???
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ 
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ


stavroudaki


Τώρα τελευταία όλο και πιο έντονα με αφορμή διαφόρα θρησκευτικά γεγονότα στη χώρα μας, όπως για παράδειγμα, η M. Eβδομάδα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός, διάφορα προσκυνήματα Αγίων της Ορθοδοξίας και πρόσφατα η μεταφορά των λειψάνων της Αγ. Βαρβάρας, βρίσκουν ευκαιρία διάφοροι επώνυμοι και ανώνυμοι να εκδηλώνουν την απέχθειά τους για την «θρησκοληψία» και τον «φανατισμό» των Χριστιανών.
Όλοι αυτοί, αφού αναλύσουν με πάθος όλο το «οπισθοδρομικό» και απαράδεκτο για αυτούς «φαινόμενο», από πλευρά κοινωνική, πολιτική, ακόμα κι οικονομική, στο τέλος με μένος στρέφονται κατά του ίδιου του Χριστού κι αν δεν το πράττουν με εμφανή τρόπο, αφήνουν με υπαινιγμούς να φανεί το πόσο ξεπερασμένο είναι να πιστεύεις σε κάτι τόσο παλιό κι ανύπαρκτο, ενώ ο κόσμος έχει προχωρήσει προς την πρόοδο και την επιστήμη. Μάλιστα καταλήγουν, πως αυτή είναι η αιτία που δεν πρόκειται ποτέ να προκόψουμε ως κράτος κι οδεύουμε προς την καταστροφή!

Όλοι αυτοί βέβαια ξεχνούν, πως το γεγονός ότι υπάρχει αυτό το κράτος που λέγεται Ελλάδα και μπορούν σήμερα να κάθονται στις χλιδάτες καρέκλες και να μιλάνε λέγοντας ότι θέλουν, οφείλεται σε κάποιους Έλληνες, που αγωνίστηκαν με πίστη στο Χριστό μέσα στην καρδιά τους και τη δύναμη που τους έδωσε Αυτός, για να μπορέσουν περνώντας δια πυρός και σιδήρου, να αναστήσουν ένα Έθνος που όλοι το θεωρούσαν νεκρό.
Όμως όλα αυτά είναι ξεπερασμένα και ξεχασμένα και τώρα μπορούν να λένε ότι θέλουν, με την ανοχή όλων των υπολοίπων, που είτε δε νοιάζονται, είτε δε μιλούν.
Άραγε τι είναι χειρότερο; Το να μη σε νοιάζει ή το να μη μιλάς;
Δυστυχώς και στις δυο περιπτώσεις η ευθύνη που μας βαρύνει όλους ως Έλληνες είναι πολύ μεγάλη. Διότι, ενώ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οδεύουμε σε καταστροφική πορεία, δε θέλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα κι από την άλλη, κανένας από εμάς δεν μιλάει, γιατί ποιος έχει όρεξη να μαλώνει και να ασχολείται με οτιδήποτε, πόσο μάλλον με τον Χριστό, που δεν είναι δα και κανένα σοβαρό ζήτημα για να έρθει κάποιος σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε!
Τώρα είναι όμως η στιγμή που δεν πρέπει να σιωπά αυτός που ξέρει, ότι το παιχνίδι είναι στημένο γύρω του. Και μάλιστα σε μια εποχή που το παιχνίδι της εξαπάτησης και της διαστρέβλωσης της αλήθειας έχει κορυφωθεί. Σε όλα τα επίπεδα, αρχίζοντας από την ιστορική πραγματικότητα και προχωρώντας στην Αλήθεια του Χριστού, οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου δεν αφήνουν τίποτα, χωρίς να του επιτίθενται, για να το στρεβλώσουν και να το αλλάξουν, από άσπρο σε μαύρο κι από μέρα σε νύχτα.
Κι αυτό το παιχνίδι της διαστρέβλωσης το ξέρουν πολύ καλά κι οποιαδήποτε φωνή αντισταθεί και μιλήσει για το Χριστό και πει την Αλήθεια, αν δεν μπορούν να την αντικρούσουν, προσπαθούν να την χλευάσουν. Φτάνει να μην ακούγεται ότι την ελπίδα μας την έχουμε στον Χριστό και μόνο Αυτός μπορεί να μας βοηθήσει, όπως το κάνει πάντοτε και για τον καθένα προσωπικά, αλλά και για την πατρίδα μας. Να Τον ξεχάσουμε και να μη μιλάμε για Αυτόν.

Ο Χριστός όμως μας το είπε πως:
Λουκ. 21,17 «καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου·»
Λουκ. 21,19 «ἐν τῇ ὑπομονῇ ὑμῶν κτήσασθε τὰς ψυχὰς ὑμῶν.»
Ιωάν. 8,12 «ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ᾿ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.»
Ευτυχισμένοι λοιπόν όσοι χλευάζονται επειδή μιλούν για το Χριστό. Με την παρρησία και την υπομονή τους σώζουν την ψυχή τους. Αυτοί, που σε πείσμα της ξέφρενης διαγραφής της μνήμης και της πίστης στο Χριστό, από το δαιμονικό κατεστημένο, επιμένουν να Τον αγαπούν και να Τον ομολογούν, αυτοί δε θα γνωρίσουν καταστροφή και θάνατο, αλλά θα έχουν το Φως της Ζωής.
Η Ελλάδα είχε πάντα μέσα της το Φως το Αληθινό. Κι αυτό δεν είναι το φως του πολιτισμού, που μας λένε συνεχώς, αλλά το Φως του Αληθινού Τριαδικού Θεού. Με τη λάμψη αυτού του Φωτός διέπρεψε σε όλες τις επιστήμες και τις τέχνες του ψεύτικου αυτού κόσμου. Αυτό το Αληθινό Φως την κάνει να υπάρχει ακόμα και σήμερα, ένα Φως που δε σβήνει, ούτε ξεχνιέται στην Ελλάδα. Αυτοί που δεν ξεχνούν Τον Αληθινό Θεό είναι αυτοί που θα σωθούν.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr


Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΑΓΡΙΑ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΧΟΡΤΑ. ΒΙΝΤΕΟ





Εκτός εαυτού η Μερκούρη με Αγάθωνα και Γερολυμάτο: «Είστε άθεος και Αντίχριστος!» - «Προφανώς είστε μασόνος!»


merkouri 628 355

Είπε «μασόνο» τον Γερολυμάτο!
Για το προσκύνημα των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας και τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» μιλούσαν οι καλεσμένοι της εκπομπής «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR εκφράζοντας τις απόψεις τους. Τα αίματα «άναψαν» όταν ο Αγάθωνας με καυστικό τρόπο αντιτάχθηκε στα λεγόμενα της γιατρού κ. Ανεμοδουρά:
«Η κυρία που μιλάει είναι γιατρός; Θα πρέπει να της πάρουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Τίποτα κυρία μου. Αν είστε εσείς γιατρός, εγώ είμαι Κινέζος βατραχάνθρωπος».
Με αφορμή αυτό η Ειρήνη Μερκούρη επιτέθηκε στον Αγάθωνα αποκαλώντας τον Αντίχριστο!
«Σίγουρα είστε άθεος και Αντίχριστος και έχετε κάτσει και έχετε αράξει ως κάποιος και είστε μέσα στο σκοτάδι. Μέσα στο σκότος. Δεδομένο αυτό. Εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε γιατί είστε σε απόλυτο σκοτάδι.»
«Ποια είναι; Σε εμένα απευθύνεται η Ειρήνη Μερκούρη; Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα, από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε πάντα να ξέρετε.»
«Ο λόγος που αυτή τη στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι άνθρωπος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν και σας ευχαριστώ που με καλέσατε να μιλήσω για τον Ιησού Χριστό και την Αγία Βαρβάρα και τα λείψανα της. Δεν υπάρχει ειδωλολατρεία. Οι Αντίχριστοι έχουν κάνει αιρέσεις τεράστιες και το ξέρουμε. Μιλάτε σε μια Ελλάδα ορθόδοξη προσέξτε.»
«Δυστυχώς, η Ελλάδα κάποτε ήταν Ελλάδα, δεν ήταν χριστιανική χώρα και ούτε ορθόδοξη.»
Όμως αυτή ήταν μονάχα η αρχή για την γνωστή τραγουδίστρια που συνέχισε αποκαλώντας μασόνο τον Γιώργο Γερολυμάτο και Αντίχριστο τον Γιώργο Δασκουλίδη!
«Κύριε Γερολυμάτε καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, τι κάνετε; Προφανώς είστε μασόνος ε; Πιστεύετε σε τρεις διαφορετικές θρησκείες. Είναι μασονία. Λέτε θαύματα γίνονται παντού, είπε και ο θεός ο Ιησούς Χριστός, ο πραγματικός, η Αγία Τριάδα, ότι θεοί θα λέγονται πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να λέτε ότι είστε χριστιανός και να λέτε ότι γίνονται θαύματα ο μασονισμός ο βουδισμός αυτό λέγεται μασονία.»
«Ξεκαθάρισε για ποιον μιλάς γιατί πριν είπες πίσω από τις κάμερες ότι εγώ είμαι φανατική, Εσύ είσαι Αντίχριστος ρε Γιώργο άμα το πάμε έτσι, εσύ δεν είσαι χριστιανός, εσύ είσαι ψεύτης χριστιανός, είσαι δήθεν χριστιανός.» είπε η Ειρήνη Μερκούρη στον Γιώργο Δασκουλίδη βγάζοντας από τα ρούχα του τον Γιώργο Γερολυμάτο:«Κυρία Μερκούρη είστε λίγο αναιδής, δεν έχει δικαίωμα δηλαδή κάποιος να πει την άποψη του;»
Δείτε τους απανωτούς καβγάδες που ξέσπασαν:


πηγη: prisonplanet.gr

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ.
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ??? 
ΤΥΧΑΙΟ ΕΤΣΙ???

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ



Τρίτη 12 Μαΐου 2015

"ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ"!!!


ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ :«Εχω δει τη θετική συμβολή των λειψάνων ως γιατρός» (βίντεο)


mihelogiannakis_giannis_syriza

Σοκ προκάλεσε στους ΣΥΡΙΖΑίους η δήλωση του γιατρού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη ότι ως γιατρός πιστεύει στη θαυματουργική συμβολή των λειψάνων.
Επικαλέστηκε μάλιστα την ιατρική του εμπειρία εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια. Πρόσθεσε, ανάμεσα στα άλλα, πως το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο και πως με τη δύναμη του Θεού δεν κολλά κανείς τον ιό μέσω της θείας κοινωνίας, αν και αντικειμενικά έπρεπε να κολλήσει…
Δείτε ακριβώς τι είπε ο βουλευτής στο ακόλουθο βίντεο:


ΕΥΓΕ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ


Φίλης: Eιδωλολατρία η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!


2284288 533 355


Την οργή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη προκάλεσαν οι εκδηλώσεις που γίνονται με αφορμή την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στην χώρα μας.
Ο κ. Φίλης, έκανε λόγο για τακτική ειδωλολατρίας μιλώντας στο MEGA την ώρα που γινόταν ζωντανή σύνδεση.
Ο κ. Φίλης έκανε λόγο για εμπορευματοποίηση της θρησκείας και εκμετάλλευση της πίστης και όταν ενημερώθηκε ότι τα λείψανα θα μεταφερθούν και στην Ογκολογική Κλινική του Αγίου Σάββα, προκειμένου να προσκυνήσουν οι καρκινοπαθείς και οι άρρωστοι που νοσηλεύονται εκεί βγήκε εκτός εαυτού.
"Κακώς τα λείψανα θα πάνε στον Άγιο Σάββα. Οι πιστοί και οι άρρωστοι που θέλουν να γιατρευτούν πάνε στο νοσοκομείο και όχι στην εκκλησία", είπε.
newsit
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ.
 ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΤΑΞΑΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ, ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ???  Η ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ!

ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.


Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΤΑ ΤΡΙΑ "ΧΡ"





Εκείνο που οι κοσμοεξουσιαστές φοβούνται, αφού θα τους αναγκάσει να αντιδράσουν βίαια και να δείξουν το απάνθρωπο πρόσωπό τους, είναι μία πραγματική λαϊκή εξέγερση.

Η πολιτικές εξουσίες, που προωθούν τοπικά σε κάθε κράτος τα σχέδιά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν, από πλευράς αντίδρασης των πολιτών, όχι πραγματικές επαναστάσεις και αντιδράσεις, αλλά τις γελοίες και οργανωμένες διαδηλώσεις με τα ξύλινα συνθήματα, τα πανώ και τις πορείες των συνδικαλιστών και των κολητών τους.

Οι διαδηλώσεις δηλαδή, έχουν θεσπιστεί από τους ίδιους τους κοσμοεξουσιαστές, και έχουν ορισθεί και τα όρια μέχρι τα οποία θα φθάνει η αντίδρασή τους.

Για να μην υπάρξει μάλιστα ποτέ ξεπέρασμα των αντιδράσεων, σε περίπτωση που οι συνδικαλιστές δεν "ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ" σωστά την ΕΙΡΗΝΙΚΗ τους διαδήλωση, υπάρχει η πέμπτη αντιλαϊκή φάλαγγα των δήθεν αναρχικών, που αποτελούμενη από μερικούς έμμισθους πράκτορες και από παιδιά παρασυρμένα που πιστεύουν ότι αντιδρούν στο σύστημα. Οι λεγόμενοι λοιπόν αντιεξουσιαστές, που κάθε άλλο παρά αντιεξουσιαστές είναι, καταστρέφουν περιουσίες ιδιωτών, όπως μαγαζιά αυτοκίνητα κτλ, οριοθετόντας έτσι την άσκηση βίας, όποτε υπάρχει η μεθοδευμένη αντίδραση του λαού.

Αν υπήρχε πραγματική αντίδραση, θα υπήρχαν επιθέσεις εναντίον των εκφραστών της θέλησης της νέας τάξης, που είναι οι βουλευτές, τα αστυνομικά τμήματα, τα υπουργεία κτλ.

Όλοι αυτοί οι "στόχοι", ναι μεν φρουρούνται, αλλά η φρούρηση είναι της πλάκας, αφού ποτέ δεν χτυπιούνται σοβαρά. Όταν μάλιστα γίνει κάποιο χτύπημα, γίνεται πάντοτε κατά κάποιων χαμηλόβαθμων αστυνομικών, για τα μάτια του κόσμου, ή με κάποιο γκαζάκι στην πόρτα του γραφείου κάποιου βουλευτή, με προσοχή όμως, για να την μαυρίσει μόνο και να μην την καταστρέψει.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι ποτέ δεν υπάρχει λαϊκή οργή που πράγματι να μετουσιώνεται σε πράξη αντίδρασης, και σε πράξη βίας.

Αν δεν υπήρχαν οι διαδηλώσεις, θα ερχότανε στιγμή, που ο λαός θα έβγαινε αυθορμήτως στο δρόμο και μία λαϊκή μάζα 200,000 ατόμων, δεν σταματιέται από 10,000 διάσπαρτους αστυνομικούς με χημικά και γκλομπς.

Απαιτείται να ανοίξουν πυρ με πραγματικά πυρά.

Αυτό δεν το θέλει η νέα τάξη.

Αυτό θα σηματοδοτούσε πόλεμο. Τότε ο κόσμος θα ξυπνούσε.

Για να μην βγουν στο δρόμο τόσοι πολλοί άνθρωποι, η παφκόσμια εξουσία, φροντίζει να μην απελπιστούν ποτέ και χρησιμοποιεί την μέθοδο "της διαρκούς προσδοκίας της βελτίωσης των πραγμάτων".

Οι πολιτικάντηδες έχουν αναλάβει εργολαβικά λοιπόν την υποσχεσιολογία, που κρατά τους πάντες φοβισμένους και σε κατάσταση αναμονής, για να μην χάσουν το κοκκαλάκι που τους έδωσαν να γλύφουν.

Μην νομίζετε όμως, ότι και να έκανε ο όποιος πληθυσμός πραγματικό γιουρούσι, ότι θα κατάφερνε κάτι.

Πάρτε για παράδειγμα την Αίγυπτο. Βγήκαν όλοι στο δρόμο και εκείνο που κατάφεραν ήταν αν βγάλουν μία"δημοκρατική" κυβέρνηση, αποδεκτή από τους Αμερικάνους. Ένα τίποτα δηλαδή.

Ας πάμε όμως υποθετικά σε μία πιο ακραία κατάσταση.

Ας υποθέσουμε, ότι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεσηκώνονται 2,000,000 κόσμου και διαλύουν την αστυνομία και μπουκάρουν στη βουλή και τα δημαρχία και τις περιφέςρειες και λυντζάρουν και σκοτώνουν όλους τους κακούς εκπροσώπους του κατεστημένου και στήνουν κρεμάλες και πάνε και στο Γουδί και κρεμάνε τους "προδότες" και όλα τα σχετικά.

ΜΕΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι θα γίνει μετά;

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι άριστοι για να κυβερνήσουν; Που θα τους βρούμε; Πως θα γίνουν αποδεκτοί από τον λαό; Δεν θα χρειαστεί δόλος και λαμογιά για να υπερισχύσουν των άλλων αρίστων που σίγουρα θα θέλουν και αυτοί να πάρουν την εξουσία;

Έστω λοιπόν ότι έγινε ένα θαύμα και βρήκαμε τους αρίστους για να εξουσιάσουν. Πώς θα εξουσιάσουν; Πως θα έρθουν σε επαφή με το παγκόσμιο σύστημα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας;

Πως θα βρουν χρήμα για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις του δημοσίου; Από που θα πάρουν δάνεια;

Αμέσως λοιπόν θα πρέπει να "ΣΥΝΝΑΛΑΓΟΥΝ" με το κατεστημένο.

Την αμέσως επόμενη όμως στιγμή, θα ανήκουν και αυτοί στο κατεστημένο. Αν αντιδράσουν , τότε το σύστημα θα ρίξει εναντίον τους όλο το ΝΑΤΟ, η Ελλάδα θα γίνει μία υπόδουλη χώρα και μία νέα "κατεστημένη" κυβέρνηση θα έρθει για να μας σώσει.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, όλοι εσείς που θέλετε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, ότι εκείνο που εμποδίζει τον κόσμο όλο να ευτυχήσει, δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ουσιαστικά δεν βρίσκεται πουθενά συγκεκριμένα για να παμε να το πολεμήσουμε και αφού το νικήσουμε, να ησυχάσουμε.

Ο κόσμος που ζούμε, δεν νικιέται. Νίκη σημαίνει νικάς τον αντίπαλο και ζεις όπως θέλεις. Το θέμα είναι ότι τον νικάς στον κόσμο αυτό και ζεις στον κόσμο αυτό. Ευτυχία και οργάνωση στον κόσμο αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν.

Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Ο κόσμος αυτός φτιάχτηκε για να φιλοξενήσει όχι κατοίκους, αλλά φυλακισμένους.

Σκεφτείτε τις χιλιετίες της γνωστής ιστορίας. Πάντα πόλεμοι, δυστυχία και πάνω από όλα ο αναπόφευκτος θάνατος.

Τρία αγαθά μπορούμε να κατανοήσουμε στον κόσμο αυτό. Τα δύο μας τα στερούν συστηματικά, για να ξεχνούμε διαρκώς το τρίτο και πολυτιμότερο.

Το πρώτο είναι το ΧΡΗΜΑ. Το κυνηγάμε συνέχεια και αυτοί μας το στερούν, στερώντας μας όλα αυτά που μας έπεισαν να θέλουμε να αποκτήσουμε.

Το δεύτερο είναι ο ΧΩΡΟΣ. Σύνορα κρατών, απαγορευμένες περιοχές, όρια πόλεων, τεκμήρια στα μεγάλα σπίτια για να αισθανόμαστε διαρκώς την έλλειψη χώρου. Πράγματι, τι ηλίθιο σκεπτικό, θα σκεφτεί κανείς. Γιατί να μας περιορίζουν τα τετραγωνικά που ζούμε; Δεν είναι ηλίθιο το σκεπτικό, αλλά πανέξυπνο. Μας περιορίζουν και βάζουν στο μυαλό μας μία διαρκή σκέψη αγανάκτησης. 

Κρατούν έτσι ένα μεγάλο μέρος του μυαλού μας διαρκώς απασχολημένο. Όρια λοιπόν παντού στον πλανήτη όπου ζούμε περιορισμένοι.

Κυνηγώντας τα δύο πρώτα ΧΡ (ΧΡΗΜΑ-ΧΩΡΟΣ) ξεχνούμε το τρίτο και κυριότερο που μας περιορίζει απόλυτα ΧΡΟΝΟΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ αποτελεί τον απόλυτο παράγοντα καταπίεσης, αφού όχι μόνο περιορίζει κάθε μας δραστηριότητα, αλλά ορίζει και αυτό που αντιλαμβανόμαστε σαν ΖΩΗ. Το πιό σίγουρο πράγμα στην ζωή του καθενός, είναι ο θάνατός του.

Αν συνειδητοποιήσει κανείς το βέβαιον του θανάτου του, τότε, αργά ή γρήγορα, οι φοβίες του να μην χάσει τα "κεκτημένα", που ουσιαστικά δεν είναι κεκτημένα, θα φύγουν.

Αυτός ο άνθρωπος τότε γίνεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τους κοσμοεξουσιαστές του κόσμου τούτου. Δεν ελέγχεται. Απελευθερώνεται. Δεν έχει να χάσει τίποτε πλέον.

Σκεφτείτε την απάτη των διαφημίσεων με τις οποίες μας εκπαιδεύουν στο να σκεφτόμαστε όπως θέλουν αυτοί.

Μας λένε, πάρε αυτό το καλό ψυγείο. Θα το έχεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτό όμως είναι ένα ψέμα, που το βρίσκουμε βολικό, για να μην σκεφτόμαστε ότι τίποτε δεν είναι "για πάντα" στον κόσμο αυτό.

ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι χρησιμοποιούν τα δύο πρώτα "ΧΡ" (Χρήμα-Χώρος) για να μην σκεφτόμαστε το τρίτο "ΧΡ", τον Χρόνο.

Ο πόλεμος όμως φίλοι μου, ευτυχώς, γίνεται στην πραγματικότητα, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι 
Έλληνες σοφοί, μόνο μέσα στο μυαλό του καθενός.

Αν δεχθεί κανείς, αυτό που ονομάζουμε αλήθεια του Χριστού, το ότι δηλαδή ο κόσμος αυτός είναι και ψεύτικος και προσωρινός, αφού με τον βιολογικό θάνατο απελευθερώνεσαι από αυτόν, τότε θα μπορέσει να αισθανθεί, ότι τίποτε δεν μπορεί να τον αγγίξει. Κανείς δεν έχει εξουσία επάνω του.

Τότε μόνο μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας, μέσα στον κόσμο των ονείρων.

Όπως και να έχει, ο πόλεμος για την κατάκτηση της αιώνιας και πραγματικής ζωής, για όσους πιστεύουν ότι υπάρχει, θα δοθεί εδώ.

Όσοι πιστεύετε ότιο μπορείτε να ψηφίσετε τον κατάλληλο βουλευτή για να σας σώσει, κάντε το.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους.

Ιδού το Αραντίς, ιδού και το πήδημα!

Καλή Κυριακή

μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

Πηγή: liako.gr


ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ


sinking1


Η αβεβαιότητα που επικρατεί σε όλους τους τομείς της ζωής στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα είναι πραγματικά πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα και την διαπιστώνουμε συνεχώς εδώ στοprisonplanet.gr
Όχι πως εμείς οι Έλληνες είμασταν ιδιαίτερα οργανωτικοί και τηρούσαμε προγράμματα και χρονοδιαγράμματα. Η έκπληξη και το απρόβλεπτο ήταν πάντα στοιχεία της καθημερινότητάς μας και επίσης γνωρίσματα της γοητείας του λαού μας.
Το ότι είμαστε απρόβλεπτοι λογίζεται κι ως προτέρημα κι όχι ελλάτωμα.
Το θέατρο του παραλόγου που ζούμε σήμερα όμως, παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας, την πορεία της οικονομίας και την κούφια πολυφωνία εντός Ελλάδας, μας έχει ξεπεράσει κατά πολύ!
Συνεχώς λοιπόν αναρωτιούνται όλοι, που θα βγάλει αυτή η κατάσταση. Όλοι συμφωνούν πως έγιναν πάρα πολλά λάθη και μιλούν για παθογένεια των κοινωνικών δομών, για λανθασμένες νοοτροπίες, που δε μας βοηθούν να αναπτύξουμε υγιείς τρόπους εκκίνησης της οικονομίας κι αλλαγής της κοινωνίας. Ότι αναλωνόμαστε συνεχώς στο πως θα διατηρήσουμε ένα σάπιο και άρρωστο σύστημα, αναμασώντας πρακτικές που δεν οδηγούν σε αποτελέσματα.
Κι όλη αυτή η φιλοσοφία κι η ενδοσκόπηση ξαφνικά καταλήγει σε κορυφαίες ατάκες του στυλ: «Ευτυχώς θα μονιμοποιηθώ τώρα» ή «να 'μαστε καλά μπήκαν τα λεφτά στην τράπεζα» ή «Τώρα έχω γνωστό στην κυβέρνηση και θα το τακτοποιήσω εκείνο το θεματάκι».
Κι αυτόματα όλα τα προηγούμενα διαγράφονται.
Βλέπουμε τα λάθη κι όλα τα στραβά, αλλά δε θέλουμε λύση κι αλλαγή αυτής της σάπιας νοοτροπίας. Την κρίσιμη στιγμή, καθώς στεκόμαστε μπροστά στο δίλλημα της κρίσιμης απόφασης, κάνουμε αυτόματα μεταβολή και γυρίζουμε στα ίδια και τα ίδια.
Αυτή η άρρωστη κατάσταση κάνει το μεγαλύτερο κακό στη νεολαία σήμερα. Οι νέοι που αναζητούν μια κατεύθυνση από τους μεγαλύτερους, οι οποίοι έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και γνωρίζουν πολύ καλά πως δημιουργήθηκαν τα προβλήματα, μόλις τους κοιτάζουν στα μάτια και περιμένουν να τους πουν τη λύση, αφού τα ξέρουν όλα, εκεί έρχεται και η μεγάλη απογοήτευση, όταν διαπιστώνουν πως η λύση δεν προτείνεται για ακόμα μια φορά. Γιατί;
Γιατί αφού ξέρεις, ότι πρέπει να αλλάξεις τώρα, γιατί δεν το κάνεις;
Η αλλαγή απαιτεί θέληση και δύναμη. Η αλλαγή χρειάζεται θυσία και η θυσία απαιτεί θάρρος και ψυχική λεβεντιά. Για να θυσιαστείς πρέπει να μην έχεις υπέρ πάντων το Εγώ. Πρέπει να κόψεις το δικό σου θέλημα και να κάνεις αυτό που απαιτούν οι περιστάσεις κι ας μην σου αρέσει.
Όμως εκπαιδευόμαστε όλοι στο πως θα φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Είμαστε τόσο απασχολημένοι με τον εαυτό μας, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο εξαρτώμαστε ο ένας από τον άλλο. Πως η ίδια μας η ύπαρξη είναι φτιαγμένη για να αγαπάμε και να δίνουμε χαρά στους άλλους. Κι ότι όταν ο άλλος χαίρεται εξ'αιτίας μας, τότε η χαρά γυρίζει διπλή σε μας.
Εκπαιδευόμαστε να ζούμε χωρίς αγάπη προς τον Χριστό, χωρίς να ακολουθούμε τις προτροπές του. Μας είπε:«Αγαπάτε αλλήλους». Εμείς ζούμε χωρίς αγάπη για τους άλλους κι έτσι χωρίς αποθέματα αγάπης ούτε για τον εαυτό μας.
Η ψυχή μας καταλήγει μίζερη κι ανίκανη να θυσιάσει το δικό της θέλημα, τα δικά της πάθη κι έτσι ανίκανη να θυσιαστεί για οποιαδήποτε αξία ή ιδανικό. Δεν θυσιάζουμε λοιπόν τίποτα, ούτε θυσιαζόμαστε για κανέναν. Ούτε καν για το ίδιο μας το καλό, για το καλό της χώρας και των παιδιών μας δε θυσιάζουμε στο ελάχιστο τη στραβή νοοτροπία μας.
Άκαμπτοι κι αμετανόητοι βουλιάζουμε κι όμως δεν αλλάζουμε.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr


Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

"Πρόοδος" στο Λουξεμβούργο - Παντρεύεται... τον αγαπημένο του ο πρωθυπουργός


Image result for πρωθυπουργός λουξεμβούργου


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να παντρευτεί... τον Βέλγο αγαπημένο του, Γκοτιέ Ντεστενέ! Αυτό θα πεί πρόοδος!
 
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την ερχόμενη εβδομάδα, 15 Μαΐου.
 
Όλα αυτά, λίγους μήνες μετά την νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα. 
 
Όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον γάμο, καθώς ο ίδιος ο Μπετέλ δεν επιθύμησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. 
 
«Δεν επιθυμεί να κάνει επίδειξη της προσωπικής του ζωής και απέρριψε το αίτημα εφημερίδων που επικεντρώνονται στην προσωπική ζωή διασημοτήτων να καλύψουν την τελετή» γνωστοποίησε η πηγή.
 
Στο μεταξύ, ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένεται να είναι και ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ.
 
Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010.
 
«Μου το ζήτησε και εγώ είπα ναι» δήλωσε στους Los Angeles Times. Το Λουξεμβούργο νομιμοποίησε τον Ιούνιο του 2014 το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου αναγνωρίζοντας επιπλέον στα ζευγάρια το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά.
πηγη: defencenet.gr

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Νεοταξικοί λύκοι με ένδυμα προβάτου


maxresdefault

Ιεροκήρυκες του διαβόλου, έμποροι του Χριστού, αδίστακτοι ψυχοεκμεταλευτές, απατεώνες της βιβλικής θεωρίας, απλώθηκαν σε όλη την Αμερική και τώρα άρχισαν να διεισδύουν και στην Ορθόδοξη Ελλάδα. Προσφέρουν χρήματα για εξαγορά ψυχών, για εξαγορά ώρες σε διάφορα τοπικά κανάλια για να διαδώσουν την προπαγάνδα τους και στη συνέχεια να ξεπουλήσουν την «πραμάτεια» τους σε απελπισμένους και σε αφελείς που είναι πρόθυμοι να τους δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να κτίζουν και άλλες πολυτελέστατες βίλες και να ζουν στην χλιδή του Μαμωνά.
Αυτοί είναι οι λεγόμενοι Preachers ένας και ένας :
Benny Inn και η πολυτελής βίλα του.
Morris Cerrello και η πολυτελής βίλα του.
Jesse Duplantis και η πολυτελής βίλα του.
Joyse Meyer και η πολυτελής βίλα του.
Joel Osteen και η πολυτελής βίλα του.
Kennteh Copeland και η πολυτελής βίλα του.
John Hagee και η πολυτελής βίλα του.
Και μαζί τους ο Οικουμενιστής Παναιρεσιάρχης Πάπας, που ασπάζεται το Κοράνιο.
Ματθ. 7,15 : Προσέχετε δε, να μη παρασυρθήτε εις την πλάνην από τους κακούς διδασκάλους και ψευδοπροφήτας, οι οποίοι έρχονται εις σας με το εξωτερικόν ένδυμα της αθωότητος και πραότητος του προβάτου, ενώ από μέσα είναι άγριοι και άρπαγες σαν λύκοι.
Ο θεός του χρήματος, ο Μαμωνάς. Πουλάνε θεραπευτικά αγιάσματα και οι εισφορές των αφελών πέφτουν βροχή.
Ιων. 15,6 : Οποιος δεν μείνει ενωμένος μαζή μου, έχει ήδη πεταχθή έξω, όπως το άχρηστο κλήμα και θα ξηραθή και όπως οι άνθρωποι μαζεύουν τα κομμένα κλήματα, τα ρίπτουν στο πυρ και τα καίουν, έτσι και εκείνοι, που χωρισμένοι από εμέ μένουν άκαρποι και άχρηστοι, θα ριφθούν από τους αγγέλους στο πυρ της αιωνίου κολάσεως.
Jen paul Crouch και η πολυτελής βίλα του.
Ενώ αλλού διώκονται και σφαγιάζονται οι χριστιανοί!
Πραξ. 20,32 : Και τώρα, αδελφοί, σας εμπιστεύομαι εις τα χέρια του Θεού και εις την διδασκαλίαν της χάριτος αυτού, ο οποίος Θεός μόνος ημπορεί να σας οικοδομήση εις την κατά Χριστόν ζωήν και να σας δώση κληρονομίαν μεταξύ όλων εκείνων, οι οποίοι έχουν προχωρήσει στον αγιασμόν δια της χάριτος του Χριστού.
Jesus is not for sale! Ο Χριστός δεν είναι για πούλημα!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr


Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παγκόσμια αναστάτωση! Το 666 επάνω σε τσουβάλι ανθρωπιστικής βοήθειας στο Νεπάλ! (Βίντεο)


666-500x280


«Υποτίθεται ότι θα θύματα πρέπει να πουλήσουν την ψυχή τους στον σατανά για μία κούπα ρύζι»;
Παγκόσμια αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί μία εικόνα στο Νεπάλ.
Συγκεκριμένα, σε πλάνα του Al Jazeera, που δείχνουν τις προσπάθειες των διασωστών να βρουν ζωντανούς ανθρώπους ανάμεσα στα ερείπια, διακρίνεται ένας άνθρωπος που φέρει στην πλάτη του ένα τεράστιο τσουβάλι με λογότυπο τον αριθμό... 666 μέσα σε κόκκινο φόντο ανάμεσα σε δύο κλάδους ελιάς, δηλαδή κλάδους – στεφάνι δόξας.
Το εν λόγω πλάνο «παίζει» για μερικά δευτερόλεπτα στο ρεπορτάζ, αλλά είναι εμφανέστατο, καθώς γεμίζει την οθόνη.
Χρήστες του YouTube που το παρατήρησαν έχουν κάνει τα σχόλιά τους:
sxolia666
«Τι τρέχει με τον αριθμό 666; Υποτίθεται ότι θα θύματα πρέπει να πουλήσουν την ψυχή τους στον σατανά για μία κούπα ρύζι», γράφει ένας χρήστης.
«666; Πάνω σε ένα τσουβάλι;», γράφει κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος θεωρεί ότι το Al Jazeera θέλει να περάσει κάποιο κρυφό μήνυμα:


Τομέας ενημέρωσης Prisonplanet.gr


Ρωσικά ΜΜΕ: Ψεύτικη η γέννα της Kate Middleton - Έδειχνε υπερβολικά όμορφη!


689621

Μία απίστευτη θεωρία συνωμοσίας «πλέκουν» τις τελευταίες ώρες τα Ρωσικά ΜΜΕ, έπειτα από τη δημοσίευση ενός άρθρου στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα το οποίο αμφισβητούσε πως η Kate Middleton γέννησε η ίδια το κοριτσάκι της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Το εν λόγω άρθρο της γνωστής ρωσικής εφημερίδας βασίστηκε στην «εμπειρογνωμοσύνη» διαφόρων γυναικών, που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον για μία γυναίκα να δείχνει όσο όμορφη έδειχνε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μόλις 5 ώρες μετά τη γέννα.
«Αν όντως γέννησε η ίδια το παιδί, τότε αυτό θα πρέπει να συνέβη πριν από αρκετές ημέρες», υποστήριξε μία Ρωσίδα, επισημαίνοντας ότι η μικρή πριγκίπισσα δεν δείχνει καν σαν νεογέννητο.
Σύμφωνα με τη Mirror που έβαλε στο μικροσκόπιο το συγκεκριμένο άρθρο, οι θεωρίες συνωμοσίας που προωθούνται από τα ρωσικά ΜΜΕ παρουσιάζουν εντυπωσιακή ποικιλία, με άλλους να λένε ότι το μωρό είναι τριών ημερών και άλλους ότι στην πραγματικότητα το γέννησε μία παρένθετη μητέρα.
«Η Kate πρέπει να φορούσε ψεύτικη κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες», είπε μία γυναίκα στην Κομσομόλσκαγια Πράβντα ενώ μία άλλη Ρωσίδα τονίζει: «Ακόμα κι αν η γέννα είναι εύκολη, μία γυναίκα χρειάζεται πολλές ώρες ύπνου μέχρι να συνέλθει. Πρόκειται για ένα παραμύθι που προσπαθεί να μας ταΐσει μία οικογένεια φιγουρατζήδων».
protothema
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr


Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ξέρετε τι γιορτάζουμε την πρωτομαγιά; Ξέρετε ότι γιορτάζουμε την υποδούλωση των λαών;


dfghgh


Tου Λιακόπουλου Δημοσθένη

ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1776 Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΑΜΑΕΛ
ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΡΑΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
ΠΡΩΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ Ο ΑΔΑΜ ΒΑΪΣΧΑΟΥΠΤ (ΛΕΥΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ-ΚΕΦΑΛΗ). ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΓΚΟΥΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ
ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ
Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΘΕΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Η ΧΑΛΑΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ  ΧΑΪΒΑΝΙΑ,
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ 1η ΜΑΪΟΥ
ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΓΚΟΪΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
WAKE UP PEOPLE

prisonplanet.gr