ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ:ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ




Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤAI ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ.
ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Ο...ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Προωθείται το Σχέδιο του Θεού


Ellada Shmaia Hlios


Στη ζωή συμβαίνουν πράγματα αναπάντεχα. Καταστάσεις που σε κάνουν να δεις το θάνατο κατά πρόσωπο και να έρθεις αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Πολλοί έχουν νιώσει την απειλή της απώλειας, να κρέμεται σαν Δαμόκλειος σπάθη, σε απόσταση αναπνοής, πάνω από το κεφάλι τους.
Σε τέτοιες στιγμές ο καθένας αντιδρά διαφορετικά.
Είτε κάποιος πιστεύει, είτε όχι στη βοήθεια του Θεού, η επικείμενη απειλή της απώλειας θέτει τον άνθρωπο σε εγρήγορση. Όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική. Το μυαλό αναζητά λύσεις, ζυγίζει καταστάσεις και αναλαμβάνει δράσεις, ώστε να τερματιστεί η οδυνηρή κατάσταση άγχους, την οποία αντιμετωπίζει.
Σε αυτή την κατάσταση, οι επιθέσεις που δέχεται κάποιος από το περιβάλλον του ψεύτικου κόσμου, από τον αόρατο εχθρό κι από τον ίδιο του τον εαυτό γιγαντώνονται. Θαρρείς κι όλα τα ερεθίσματα πολλαπλασιάζονται κι ορμούν με λύσσα επάνω στη λογική και το συναίσθημα κι η απειλή του φόβου ότι είσαι μόνος κι αβοήθητος, ότι τίποτα δεν εξαρτάται από σένα και τις επιλογές σου, μεγαλώνει την αίσθηση της αδυναμίας σου κι εκεί ή όλα θα σου φταίνε και θα βρίζεις θεούς και δαίμονες, παλεύοντας στα χαμένα ή θα ζητήσεις βοήθεια από τον Αρχηγό της Ζωής.
Όσοι αναγνωρίζουν τον Ιησού Χριστό και πιστεύουν στον Αρχηγό της Ζωής ξέρουν ότι κάθε ελπίδα την στηρίζουν σε Αυτόν κι ότι Αυτός θα δώσει ότι είναι καλύτερο για τον καθένα. Ξέρουν ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή δεν εγκαταλείπει κανέναν, γιατί κι ο ίδιος πέρασε τα χειρότερα σε αυτό τον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει αβοήθητο όποιον του ζητήσει βοήθεια.
Έτσι και σήμερα όλοι οι Έλληνες ζούμε σε μια κατάσταση στην οποία αντιμετωπίζουμε την απειλή της απώλειας. Και δεν είναι μόνο η απώλεια των χρημάτων μας που φαντάζει απειλητική, αλλά η μεγαλύτερη απώλεια που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον είναι η απώλεια της ανθρωπιάς μας. Θα την αφήσουμε να χαθεί και μαζί με την ανθρωπιά μας, θα αφήσουμε και την ψυχή μας να χαθεί;
Γιατί οι καιροί που έρχονται δεν είναι καθόλου εύκολοι. Θα ακολουθήσουν χρόνια μεγάλου αγώνα, υπομονής και αγωνίας. Χρόνια απελπισίας, τα οποία θα πρέπει να μην πτοήσουν κανέναν αγωνιστή, που θα έχει μαζί του το Χριστό. Κι αυτό φαίνεται τόσο δύσκολο, όπως όλες οι μεγάλες απειλές και οι φόβοι, που μας δίνουν οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου.
Αυτοί που μας μισούν θανάσιμα, αυτοί ξέρουν ποιον φόβο θα δώσουν στον καθένα μας και τι μας πονάει πιο πολύ. Αγωνίζονται συνεχώς να πετύχουν την υποταγή μας, να μας εξουδετερώσουν, ώστε το παιχνίδι να γίνεται ευκολότερο για τους ίδιους και περισσότερο αβάσταχτο για εμάς.
Αβάσταχτα και τα βάρη που έχουν κατά νου για τον καθένα από εμάς και για όλους τους Έλληνες μαζί. Μας έδωσαν το οικονομικό πρόβλημα και τώρα μας δίνουν τη λύση.
Ωστόσο, ότι και να κάνει, όσους κι αν φοβίσει, όσους κι αν καταστρέψει, η άθεη και κοσμική διοίκηση του Σατανά το Σχέδιο του Θεού θα προωθήσει. Το Σχέδιο που θα φέρει την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από το δαιμονικό σύστημα και την αναλαμπή του Ελληνισμού στα πέρατα της οικουμένης. Τότε θα δούμε ποιος θα νικήσει στο τέλος στην Ελλάδα.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr