ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.......

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ Μογγόλοι και Μασόνοι ομολογούν ότι ήρθε ο Παγκόσμιος Ηγέτης


masonoi italy

Στο βίντεο που ακολουθεί Τούρκος παρουσιαστής φιλοξενεί Μασόνους από Ιταλική Μασονική Στοά. Μαζί ομολογούν αποκαλώντας ο ένας τον άλλον αδέλφια, ότι ο Ένας Ηγέτης που περιμένουν ήρθε κι ότι όλοι μαζί πρέπει να ενωθούν ώστε να επικρατήσει η βασιλεία του στην αναπόφευκτη όπως λένε παγκόσμια κυριαρχία του.



Βέβαια όπως πολλές φορές έχει πει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ο Αντίχριστος χρησιμοποιεί στην παρούσα φάση τους Ιλλουμινάτι ως τους μεγαλύτερους υπηρέτες του για να πετύχει την κυριαρχία του. Η Μασονία πλέον θεωρείται πολύ μικρή στην προώθηση των σχεδίων του.
Όμως βλέποντας ότι ακόμα και τα μικρά πιόνια είναι τόσο ενωμένα μεταξύ τους, για χάρη του αρχηγού τους, ενάντια στους Χριστιανούς, που θέλουν να τους απομονώσουν με κάθε τρόπο χωρίς να νοιάζονται ούτε για έθνη, ούτε για πατρίδα, ούτε για θρησκεία, μπορούμε να φανταστούμε τι γίνεται με τους υψηλόβαθμους που έχουν πλέον λυσσάξει ενάντια στον Πούτιν. Τον μόνο ηγέτη που μπορεί αυτή τη στιγμή να αντισταθεί στην επέκταση των σκοτεινών τους σχεδίων.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr


Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η Ζωή με τη Κάρτα του Πολίτη στην Ελλάδα.Δείτε το ελληνικό βίντεο.


---922016-42110-

H ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη σε ταινία.Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη.
Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία του.
Στην ταινία εμφανίζεται και ο αριθμός 666 τον οποίο θα έχουν οι πολίτες και η επιρροή στην εμφάνιση δαιμόνων μετά την αποδοχή της κάρτας του αντίχριστου αυτού συστήματος.
Παίζουν ο Γιώργος Χρανιώτης ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.
Κοινοποιήστε την ταινία αυτή να προβληματιστούν όλοι περί του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής δικτατορίας που έρχεται.


Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr